Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ištrauktas dantys
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
gima
Prašau patarimo - jau prieš gerą savaitę ištraukė man krūminį dantį. Nedaug jo ten jau buvo, traukė labai sunkiai, nes anot gydytojos, jis labai trupėjo. Ji paliko neištrauktas šaknis, nes sakė, kad po kiek laiko jos pačios "išaugs" į viršų. Kaip tai gali būti? Visą savaitę gyvenu su vaistais nuo skausmo, gėriau antibiotikus, žandas nedaug, bet patinęs. Sakyčiau, kad skauda mažiau, bet man neramu g.gif Ką daryti? Kiek laiko tai gali tęstis ir kuo pasibaigti? verysad.gif
Patarkit, prašau.
Ice
Reikia eiti pas gydytoją kad išrautų iki galo, jei ji negali to padaryti - patarimas eiti pas profesionalų burvos chirurgą.
gima
aš irgi taip maniau 4u.gif , bet jau skausmas praeina. vakar tik 1 tablete nuo skausmo, siandien kol kas nė vienos thumbup.gif bet suprantu, jog tai ne pabaiga, šaknys tai paliktos verysad.gif
Florestina
Mano sesei protinio danties likuciai isejo mazdaug po 4 menesiu. Kai apie tai papasakojau savo odontologui, jis buvo labai pasipiktines tokiu neatsakingu Seskines poliklinikos gydytoju darbu. Sake, kad visus likucius butina pasalinti is karto. Kai jis istraukia man visada patikrina, ar kas nors neliko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.