Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip aprengtą vaikutį migdote nakčiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
sportininke
Sveikos, mes tai miegame apsirengę tik triko trumpomis rankovytėmis, ir galvoju ar tai gerai, gal reikia šilčiau jį rengti g.gif
kaunietuke
Gal pas jus namie labai silta?mes tai mergickai nakciai kelnytes ir marskinukus uzdedame.Namie tik 17 silumos,tai nenoriu plonai rengti,ir kartais i paryti rankytes buna vesios.Tai gal jai dar buna per vesu miegoti.
sportininke
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 16:52)
Gal pas jus namie labai silta?mes tai mergickai nakciai kelnytes ir marskinukus uzdedame.Namie tik 17 silumos,tai nenoriu plonai rengti,ir kartais i paryti rankytes buna vesios.Tai gal jai dar buna per vesu miegoti.
*

pas mus bute tai 23 laipsniai, ir tai kai vedinam 3 kartus per diena, buna ir iki 25 pakyla
kaunietuke
Tai silta pas Jus.tikrai nemanau,kad vaikui per vesu tokioj temp.miegoti.Kai silta ir daugiau aprengtas tai vaikas prastokai miega,nes kai nuvaziuojam pas mano tevus tai ten kaip pirtyje,Tai musu mazoji labai prastai miega,matyt jei ten per silta.
Vilusa
QUOTE(sportininke @ 2006 01 27, 15:54)
pas mus bute tai 23 laipsniai, ir tai kai vedinam 3 kartus per diena, buna ir iki 25 pakyla
*

Vauuuu blink.gif Pas mus geriausiu atveju 18.
Miega su šiltu bodžiuku ilgom rankovėmis ir be kelnyčių. Kloju vilnone anklodėle.
sportininke
QUOTE(Vilusa @ 2006 01 27, 17:06)
Vauuuu blink.gif Pas mus geriausiu atveju 18.
Miega su šiltu bodžiuku ilgom rankovėmis ir be kelnyčių. Kloju vilnone anklodėle.
*

man uošviai kai per šalčius skambino, klausė ar nesušalom, tai sakau, ačiū dievui temp. kambary nukrito iki 21 thumbup.gif
kaunietuke
Musu namuose per salcius buvo vos 12 silumos,tai maze tuzinom ,kad tik nwebutu salta.Miegojo po kaldryte ir dar ant virsaus stora pleda uzklodavau.
sportininke
uzuojauta, o kiek mokat uz sildyma, mes tai uz 2 kamb 50kvadr.m. praejusi menesi mokejom 160
kaunietuke
Pas mus taip pat 2kamb.butas 37kvadr.plotas ir mokejome 127lt.Bet salam tai ziauriai.
sportininke
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 17:30)
Pas mus taip pat 2kamb.butas 37kvadr.plotas ir mokejome 127lt.Bet salam tai ziauriai.
*

nu tai reiskiaasi laimingai mes gyvenam.....
Just me...
Pas mus tai kambario temperatūra 20 laipsnių, o nakčiai dukrytę aprengiam pižama ir įdedam į miegmaišį ant šleikučių. o tada jau užklojame kaldrytę.
laurechka
Maniškis miega su pižama ir miegmaišyje. Su kaldryte dar priklojam kai vėsu būna, bet šiaip tai užtenka ir miegmaišio...
danoja
mes tai miegam su pižamyte ir dar užkloju kaldrytę ax.gif namie +17, +18 laipsnių mirksiukas.gif
Žūžū
Maniskis miega su pizamyte ir koldryte, vasara irgi dedavau pizamyte ilgom rankovem tik is plonesnes medziagytes ir klodavau adijaliuku 4u.gif

O sportininke tikrai kas per daug- tas nesveika, ane? Mes tai vasara VISADA miegam prie atviro lango ir tik rudeni kada jau atsala po biski uzdarom, ziema (t.y. dabar) visa vakara vedinam miegama ir tik likus kokiom 10min iki to kai nesam maziu miegot- uzdarom... 4u.gif
sportininke
QUOTE(Žūžū @ 2006 01 27, 19:34)
Maniskis miega su pizamyte ir koldryte, vasara irgi dedavau pizamyte ilgom rankovem tik is plonesnes medziagytes ir klodavau adijaliuku 4u.gif

O sportininke tikrai kas per daug- tas nesveika, ane? Mes tai vasara VISADA miegam prie atviro lango ir tik rudeni kada jau atsala po biski uzdarom, ziema (t.y. dabar) visa vakara vedinam miegama ir tik likus kokiom 10min iki to kai nesam maziu miegot- uzdarom...  4u.gif
*

nu zinai kai per karsta tai jau tikrai negerai, bet geriau nei salta, vis isnesu i kita kambari ir isvedinu.
nu aisku su triko miegam ir kaldryte uzsiklojam..... doh.gif kad nepagalvotumet kad as visai jau ne kokia mama
*Lina*
mano mergytė miega su bodziuku ilgom rankovėm ir kelnytėm,ją guldau į vilnoninį vokelį bigsmile.gif
ladybird20
mano maziukas miega su kelnytem ir bliuskyte ilgom rankovem, nes vidury nakties nusispardo kaldryte,bijau kad nesusaltu:oh
Vilusa
QUOTE(sportininke @ 2006 01 27, 16:27)
uzuojauta,  o kiek mokat uz sildyma, mes tai uz 2 kamb 50kvadr.m. praejusi menesi mokejom 160
*

mes už tokį patį praėjusį mėnesį - 118Lt
Greiciuke
O ką darote, kad nenusipardytų vaikutis kaldros ? Maniškė per naktį tiek kartų nusispardo, kad nė nežinau kaip tą kaldrą pritvirtini. O ir keltis atsibodo. Todėl ją aprengiu kiek šilčiau - bodžiukas plius šliaužtinukai.
sportininke
QUOTE(Greiciuke @ 2006 01 28, 01:33)
O ką darote, kad nenusipardytų vaikutis kaldros ? Maniškė per naktį tiek kartų nusispardo, kad nė nežinau kaip tą kaldrą pritvirtini. O ir keltis atsibodo. Todėl ją aprengiu kiek šilčiau - bodžiukas plius šliaužtinukai.
*

musu kaldryte per visa jo lovele, tad kaldrytes krastus ikisu i lovytes krastukus, ir siaip migdau ji ant pilvo, tai jam sunku nusispardyti
VeroniQ
omano vaikinas ir dabar miega su sliauztais ilgom rankovem. netgi siltesnius aprengiu po plona kaldryte, jis naktim amzinai atsikloja ir apsisuka skersai isilgai, tai taip aprengtas nei perkaista nei susala, aprengdavau ploniau bet buvo ledinis kai paciupinedavau. nenoriu kad persaltu. nors namie ir silta..
toj sliauztus pakeis pizamytes kai isaugs smile.gif
Elzyte
Mes tai aprengiam slaustukus trikotazinius smile.gif ir patogu ir silta smile.gif
KRISTIDA
Aš irgi nakčiai velku kelnytes su pėdutėmis ir plonus marškinėlius ilgomis rankovėmis. Užkloju antklode, bet jis ją greit nuspardo doh.gif Bet kai kambaryje +18 per daug nepergyvenu. Bent jau iki šiol nesušalo mirksiukas.gif
vaivora
Pas mane namuose irgi visada labai silta thumbup.gif dazniausiai tempetatura buna +23 thumbup.gif
Maziukas visada namuose buna su sliauztukais ir batukus uzdedu, kad kojytes butu siltos biggrin.gif
O nakciai tai ivairiai, dazniausiai plonycius sliauztukus uzdedu ir kaldryte uzkloju ax.gif Na zinoma pariciui, kai prizadina, tai randu nusispardziusi ir jau gerokai pravesusi tongue.gif
Miegodavo ir tik su triko medvilninias, kojnytes dar uzmaudavau, tai ryte rasdavau, be kaldrytes ir be kojnyciu tongue.gif
O del kaldros pririsimo, tai man siule prie lovytes krastu pririst g.gif Bet kazkaip dar vis neprisiruosiu blush2.gif Gal visai to net nereikia, juk jau kai spardosi, tai nelabai ir miega blink.gif ir poto pats surekia jau kada mamai reikia keltis ji apkloti bigsmile.gif
Buriuke
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 01 31, 20:20)
Aš irgi nakčiai velku kelnytes su pėdutėmis ir plonus marškinėlius ilgomis rankovėmis. Užkloju antklode, bet jis ją greit nuspardo  doh.gif Bet kai kambaryje +18 per daug nepergyvenu. Bent jau iki šiol nesušalo  mirksiukas.gif
*

Aš nakčiai apvelku ploną body ilgom rankovytėm ir kelnytes. Užkloju antklode ir viskas.
Pas mus kambaryje + 20, bet jam nebūna per karšta miegot ax.gif . Jis pas mane toks varliūkštis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2006 01 27, 21:57)
mes už tokį patį praėjusį mėnesį - 118Lt
*

Mūsų butas irgi 50 kv.m. 2 kambarių ir mes mokėjom apie 100 Lt
Eveneirka
Mes ir su pizama.Pedutes plikos,duodam odai kviepuot.Ir uzkloju adialiuku.Kamkaryje temp apie 16 silumos
pumkius
Mes irgi su pizamyte 4u.gif
Soni
mano mažius miega su šliaužtais ilgom rankovėm, ir tai dar rankos kartais būna ledinės.
Lali
as savaja grazuole migdau su pizama. Niekur neradau pirkti pizamu maziukams, todel rengiu biski didoka pizama... schmoll.gif bet jai patogu mirksiukas.gif
ausriuxa
...mes irgi miegam su sliauztukais blush2.gif
jkrista
aš dukrytę aprengiu bodiku ilgom rankovėm ir pižama, o kojytes apaunu vilnonėm kojinėm. kambaryje 20 laipsnių šilumos, bet jei būna iškišusi rankytes iš po anklodės, tai rankytės būna vėsios
monce*
Aš savąjį zuikį migdau su bodžiuku ilgom rankovėm ir šliaužtais: būna dažnai, kad nusispardo kaldrytę, tad taip tikiuosi nesušals.
Pusele_
aš taip pat palieku su bodžiuku, kartais dar maikyte ilgom ranovėm ir pižamytė - tai tokie šilti šliaužtai su pėdutėm su užtrauktuku per priekį iki keliuko thumbup.gif
Chanson
Visai nebūtina vaikelio stipriai prirengti jeigu kambary 18-20 laipsnių. Geriau labiau apkloti. Juk rūbeliai varžo, tai kam jų daug reikia... Aišku, jei kambary vėsu, tai reikia, bet 20 laipsnių - pats tas.
Mes tai miegam su bodžiuku arba marškinukais, pampersu ir vilnonėm kojinytėm. Kai sirgo tai ir kelnytes užvilkdavau ax.gif
besiba
ms miegam su bodziu ilgom rankovem ir plonais medvilniniais sliauztais mirksiukas.gif kai dedavau kelnes -tai visada rasdavau be ju lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mus namie nesilta...max 18 buna, kai lauke pliusas mirksiukas.gif
kai per salcius gyvenom pas tevus, kur apie +20 -tai miegojo tik su bodziu ilgom rankovem mirksiukas.gif
la vita
na pas mus namie šilta- 21 laipsnis kažkur, bet vis tiek rengiu arba naktinukus arba pižamytę, galėčiau kiek ir šilčiau rengt, nes vėsoka pabunda.
vilara
Mes tai miegam su trumpom rankovytem bodziu ir trikotaziniais sliauztiniais. Patogu niekur neverzia. O uzklojam nestora antklode. smile.gif
Simuko
na as anksciau savo mazules neperrengavau jokiais naktiniais drabuzeliais, isskyrus rubu keitima po maudyniu.bet jau koki menesi nakciai keisdami pampersa "papuosiam" mazule "naktiniais rubeliais": bodziukas, kelnytes ir marskinukai.peduciu neverzia jokios kojinytes. tada i miegmaisi, nes spardosi, ir antklode ir kupranugario biggrin.gif
ninux
Aš irgi nakčiai rengiu pižamą o anksčiau iki 5 mėnesių miegojo su šliaužtukais.Bet dabar kažkaip vakare be koncertų užmiega kai mato kad rengiu pižamą vadinas laikas miegot.
Smiling
maniskis neperrengiamas (nu labai nekencia to dalyko jis, tai as nematau tikslo klykint ji), kaip buna diena, taip ir miega. Va kai sliauzios, issiteplios, bus kita kalba tongue.gif
Maxima
Mano dukryte miega su pizamyte, priklota antklodele. Kambary 20 silumos, tai pats tas. bigsmile.gif
Hmmm...
Aš tai neperrengiu g.gif Neturiu pižamos, o perrengti tik tam, kad perrengti nematau reikalo kažkaip...
prienukai
pas mus miegamajame +20. tai mažylę nakčiai aprengiu bodžiu ir pėdkelnėm, o užkloju pledu. dukrytė tiesiog nekenčia anklodės, nors ji nesintetinė, o vilnonė. o iš šliauštų visada kojytes sugebėdavo ištraukti ir sukišti į vieną klešnę. bigsmile.gif
swko
smile.gif Aš savo mažių aprengiu bodžiu,nes jis nemėgsta miegot kai daug aprengtas. 4u.gif Ir aš manau,kad vaikučiui patogiau miegot laisvai aprengtam
Vita_Z
O aš neperrengiu, nes irgi nemėgsta būt perenginėjamas schmoll.gif tai irgi nematau reikalo perrenginet tik dėl perrengimo tongue.gif
zave
QUOTE(Vita_Z @ 2006 02 22, 17:09)
O aš neperrengiu, nes irgi nemėgsta būt perenginėjamas  schmoll.gif tai irgi nematau reikalo perrenginet tik dėl perrengimo  tongue.gif
*

pilnai pritariu- jei nemegsta but perrenginejamas, tai kam rikdyt pries nakti.
nerkasa
Pas mus irgi labai šalta, todėl namie vaikštom šiltai apsirengę. O prieš miegą tik nusirengiam viršutinius drabužėlius ir miegam su kelnytėm, ilgom rankovėm po pūkine koldryte
Amulet
Pas mus namuose apie 18 laipsniu, tai nakciai ant bodziuko trumpom rankovem apsirengiame pizama ir dar svarkeli ir uzklojame kaldryte ir dar pledu. gal atrodys, kad per daug aprengiu nakciai, bet zinokit ryte vaiko nosyte ir rankytes vesios buna.
Ir dar labai kaldryte nusispardo, tai man tuomet nebaisu, kad susals. mirksiukas.gif
Ramunis
Pas mus namie apie 20 laipsnių šilumos,bet vaikiuką nakčiai guldau vis tiek su šiltu pižamuku. rolleyes.gif Labai jau jis mano spardilka. doh.gif Pastoviai nusispardęs.Tai vat,kad nesušaltu ir aprengiu šilčiau. wub.gif
lovely
Mes persirengiame nakciai, jis iprato nuo mazens rengtis, nes labai atpilynejo, tai dabar jokiu problemu. Nakciai bodis trumpomis rankovemis ir sliauztukai, o kartais pizama. Uzkloju nesiltai, nes vaikinas nemegsta, kai buna persilta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.