Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip aprengtą vaikutį migdote nakčiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
tamsi
Mes tai miegam su sliaužtukais nes mažulė labai spardasi ir amžinai reik nakti keltis užkloti.
Domanta
Aš visada migdydama suneli nakčiai aprengiu ji šiltutele pižama bigsmile.gif
DaliaG
QUOTE(sportininke @ 2006 01 27, 15:47)
Sveikos, mes tai miegame apsirengę tik triko trumpomis rankovytėmis, ir galvoju ar tai gerai, gal reikia šilčiau jį rengti g.gif
*

Aš tai kol mažiukas taip kaip dieną, tai ir naktį migdau, vėliau tai turiu pižamytę, kaip tik vasarai bus thumbup.gif
JuGeMa
kol kas mikdau tais paciais drabuzeliais kaip ir diena yra aprengtas, bet kai dus didesnis tai rengsiu su pizama.
kaunietuke
mes dabar jau miegame su pizama.uzsiklojame plonu pleduku.
Sonya
Mano mazius 2.gif miega aprengtas bodziu trumpom rankovem, o apkloju plonu pledu biggrin.gif . Pas mus silta namie +25 C .clap.gif ir sniego mes nemate pas mus lauke visa ziema buvo pliusine temperatura hihihi.gif.
saulyte525
Mes su bodžiuku dar "švarkeli: rengiamės, o ant viršaus miegmaišis, tai naktį tuk prasegu kai keičiu pampersą.
Raganiute
Tai va, kad tie leliai baisi spardilos wub.gif Maniškis naktį užsimano dažnai kojas susikelt, pasičiupinėt, kartais ir į burną įsikišt, tai visi užsiklojimai lieka kojūgaly doh.gif Neturiu noro kovot su tais užklotais, geriau šilčiau aprengiu, dažnai ir aš migdau taip, kaip dieną būnam apsirengę ir užkloju kuo lengvu, labiausiai tinka rankšluostis rolleyes.gif
Chanson
Bodziukas, sauskelne ir kojinytes vilnones. Tikrai uztenka, o kai atsispardo - pradeda verkti. Tada tuo paciu dar ir pavalgo! biggrin.gif
Liucka
QUOTE(daliagpr @ 2006 03 04, 16:40)
Aš tai kol mažiukas taip kaip dieną, tai ir naktį migdau, vėliau tai turiu pižamytę, kaip tik vasarai bus  thumbup.gif
*

QUOTE(jurkutuke @ 2006 03 04, 17:01)
kol kas mikdau tais paciais drabuzeliais kaip ir diena yra aprengtas, bet kai dus didesnis tai rengsiu su pizama.
*

Aš taip pat su tais pačiais drabužėliais nakčiai migdau, tik dieną ji dar būna su pėdkelnėm po šliaužtais, o naktį tas pėdkelnes nuimu
Liucka
vėl SM streikuoja blush2.gif
Meilute`
Labas vakaras.Mes tai einam miegoti su bodziu ir sliauztukais,nes namie nelabai silta verysad.gif Bet kai nuvaziuojam i kaima tai gulames vien tik su bodziu ir bunam labai patenkintos:D
nerko
mes tai miegam su bodziu, sliaustais ir miegmaisiu plonu, nes visa kaldryte buna nuspardyta, taip kojom makaluoja.
krissta
sveikos,
mano abi panos miega su bodziais, sliauztukais ir vyresnele dar su kojinytemis, nes nusispardo nakti. gal negerai, kad su kojinytem, bet kad kartais ryet buna saltos rankos ir kojos. pirstiniu neuzdesi, tai bent kojos siltos... lotuliukas.gif
laurutia
mes tai miegot einam su maikute ilgom rankovem arba bodziuku.kai buvo salciau tai koinytes uzdedavau ir virsu siltesni,o kai buvo mazyte tai su bodziu ir su miegmaisiu miegodavo ax.gif
juratike13
O mes tai miegam su tokiais siltais naktinukais,nes pas mus apie 17-18laipsniu,ir zinoma uzkloju kaldryte,nes dar nenusispardo,veliau gal jau reiks i miegmaisi deti...
-niekas-
Mes labai vargdavom naktimis.Mažius spardosi, vartosi.Nuspiria kaldra tada sušala inkščia, verkia.Bandžiau pririšti kaldryte tai iš vis košmaras.Pastato kojas ir rėkia.Nusipirkom miegmaišį ir baigėsi vargai.Guldau tik su dviem ilgom rankovėm bliuskytėm ir pampersu- ir į miegmaišį.Pučia patenkintas, pabunda kai užsimano gerti ar papuko
spanguoliuks
Niu jau temperatura virs 20 laipsniu nakciai truputeli lyg ir per daug. Vaiko odele ir nosyte nusauses. Geriau silciau apklot, nei tokia sauna uzkaitint. Geriausia temperatura yra 16-18. O vesokos vaiko rankutes dar ner rodiklis, kad vaikui paciam salta (kad ir ka besakytu musu mamos... rolleyes.gif
astinija
mano dukryte miega tai tik su maikute ir triusikeliais ir taip nusispardo,ir visa susilusi o maziuka migdau su bodyte ilgom rankovytem ir sliaustukais nes pas mus apie 21laipsni ax.gif
viktutes
mano mazylis tai miega tik su bodziu
ovyresnysis paskutinem naktim susimasto miegoti visai nuogas lotuliukas.gif as ir nepriestarauju tik kol uzmiega prasau kad rankytes laikytu virs koldrytes lotuliukas.gif
svelni
As migdau taip: bodis, ant virsaus maikute ilgomis rankovytemis ir gietrytes.Uzkloju kaldryte.Ir tai ryte daznokai vaikucio rankytes buna saltokos.
Liutasi
Mano mažius miega su bodžiuku ir pižama, tik kai labai šilta kambary nededu viršaus. Jis labai malasi, tai šilčiau aprengiu, tegu ant koldros miega, jei jam tai patinka. Šiaip dažnai miegam ir su praviru langu, tai apaunu kojines, kad nesustirtų, bet butent tada jis truputi ramiau miega.
briedžiukė
mes tai turim pižamą, žiemą truputį šiltesnę, tai ir miegam saldžiai thumbup.gif
gabyte00
mes tai miegam su bodziu ir pizamyte,arba su bodziu ilgom rankovem ir pizaminem kelnem biggrin.gif
prienukai
mažylę aprengiu plona medvilnine pižamėle ir į miegmaišį skirtą kūdykiams. labai gerai išsimiega, nenusispardo, o ir aš ramiai miegu, nes nereikia keltis žiūrėti ar nenusispardžiusi anklodės. su be galo patenkinta miegmaišiu biggrin.gif
Wilka
Mano mazute kaip ir diena, taip ir nakti miega su tais pacias drabuzeliais. Anksciau dar dedavau pirstinaites, nes viena ryta rankutes net pamelusios buvo, nors temperatura kambaryje apie 20 laipsniu.
Inera
Visada pries nakties miegeli perrengiu specialiai tik tam skirtais rubeliais.Uzdedu bodziuka ilgom rankovytem ir plonas kelnytes mirksiukas.gif
*CACA*
miegamsu sliautukais, o puo jeis dar bodžiukas.Ir tikrai nėra peršilta.
jkrista
pas mus miegamajame 20 laipsnių šilumos, tai vaiką aprengiu ilgom rankovėm bodžiuku plonom kelnytėm
amžinybė
Aš migdau su bodžiuku trumpom rankovėm ir šliaužtukais.
amelijaž
Pas mus miegamajame šalta tai miegam bodžiukas su ilgom rankovėm, pižamėlė,vilnonės kojinytės ir taip nuo gimimo. biggrin.gif
Mildute
Labukas, mano dukrytė miega su ilgom rankovėm bodiku, šliaužtukais ir vilnonėm kojnytėm biggrin.gif o užklojam dekučiu.
Guggy
Einant miegoti rengiames pizama ax.gif
linuciuxxxx
sveikutes,pas mus nors ir silta,bet maziu migdau su bodziu ilgomis rankovemis ir plonomis pedutemis.tik nakti labai megsta nusispardyti,tai stengiuosi nakti vis pasiziureti. bigsmile.gif
rena
Pas mus siaip silta. Mes miegam trumpom rankovem bodziuku ir ploni trikotaziniai sliauztiniai, ouzsiklojam kaldryte iki puses, nes kai uzkloji visa, tai labai nepatinka, muistosi.
saldainia
Aš savosios dukrytes jokia pižama nerengiu miegame kelnytemis ir apatiniais marškinukias, nors pas mus labai šilta visada 21 laipsnis. O pervilti ir nespeju, nes kai jinai tik u\miega prieš naktį tai net valgyti nesikelia, tinginiukė, o jai prižadinu būna daug ryksmo , o kartais ir gaila žadinti, tai taip ir miega po kaldryte, nors geriausia yra miegmaišyje taip vaikas turbūt nenusispardo.
waidoolka_
mano mazoji tai eina trumpom rankovytem ir plonomis kelnytemis miegoti thumbup.gif jai labai patinka thumbup.gif na dar as kolkas ja su kojinytem migdau
Norima
Mes naudojam ploną naktinį miegmaišį, super dalykas, vaikas nenusispardo, jam visada vienodai šiluma laikosi, gali ir pasispardyti, žodžiu labai patinka, ir paėmus maitinti šiluma nedingsta niekur thumbup.gif
ievast
Kadangi pas mus namuose nepersilciausiai buvo ziema tai miegodavo su siltais sliaustinukais ir silta bliuzele, o dabar kai jau silciau ir priaugome pyzamyte tai miegam su ja, o po apacia dar bodziukas buna ir is vakaro uzmaunu kojnytes, bet nakti randu jau be ju bigsmile.gif
geba
mes tai rengiam bodi ir pizamite
amelijaž
O mūsų dukrytė taip įprato miegoti įsupta ų pleduką, kad neužmiega jei neįsupu. Dabar jau per šilta bet nėra kaip atpratint. doh.gif Gal patinka kai kas nors švelnaus yra prie veiduko lotuliukas.gif
ausravait30
[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=Chocolate]

Nors pas mus bute gana silta apie 20 laipsniu ir daugiau buna nakti vaikelis miega su pizamele ilgomis rankovemis. Mat, musu sunelis megsta nusispardyti antklode.
Gosiuke
Mes miegam su bodziu ar maikyte trumpom rankovem bei medvilnianias sliauztais ir bliuskute arba su pizamyte. O kaldryte nusispardyt megsta ojojoj...
Irjuda
žiemą buvo šalta (16-17), tai miegodavom šiltai apsirengę... ax.gif dabar jau miegam su pižama... smile.gif
jole
Mes tai su pižama miegam, arba bodžiuku ilgom rankovėm ir kelnytėm trikotažinėm, nuogom kojytėm.
astinija
mano dukryte miega tai su triusikiukais ir maikyte nes yra silta o maziukas tai su ilgom rankovytem bodziuku ir sliaustukais
Krisliukas
Mes miegame su trikotazine pizama. Rengiu ant nuogo kunelio. Nuogom kojytem.
gytulka
mes miegam tik su maikute ilgom rankovytem, kojytes plikos ax.gif as pati neisivaizduoju kaip reiketu miegoti su kelnytem, gi visai nepailsi, tai ko pati nedarau to ir vaikui nedarau. Beto ji miega tarp teveliu rolleyes.gif tai jai tikrai nera salta smile.gif
olyte
as saviski aprengiu bodikeliu ilgom rankovytem. O jei buna salciau tik tada uzdedu pizamike smile.gif
Joliaa
Mano mažoji miega su šliauštinukais. Nuogom kojytėm migdysiu tik vasarą, kai bus šilta. Kol kas dar nėra taip šilta namuose. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.