Sveikos, mes tai miegame apsirengę tik triko trumpomis rankovytėmis, ir galvoju ar tai gerai, gal reikia šilčiau jį rengti
Gal pas jus namie labai silta?mes tai mergickai nakciai kelnytes ir marskinukus uzdedame.Namie tik 17 silumos,tai nenoriu plonai rengti,ir kartais i paryti rankytes buna vesios.Tai gal jai dar buna per vesu miegoti.
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 16:52) Gal pas jus namie labai silta?mes tai mergickai nakciai kelnytes ir marskinukus uzdedame.Namie tik 17 silumos,tai nenoriu plonai rengti,ir kartais i paryti rankytes buna vesios.Tai gal jai dar buna per vesu miegoti. pas mus bute tai 23 laipsniai, ir tai kai vedinam 3 kartus per diena, buna ir iki 25 pakyla
Tai silta pas Jus.tikrai nemanau,kad vaikui per vesu tokioj temp.miegoti.Kai silta ir daugiau aprengtas tai vaikas prastokai miega,nes kai nuvaziuojam pas mano tevus tai ten kaip pirtyje,Tai musu mazoji labai prastai miega,matyt jei ten per silta.
Musu namuose per salcius buvo vos 12 silumos,tai maze tuzinom ,kad tik nwebutu salta.Miegojo po kaldryte ir dar ant virsaus stora pleda uzklodavau.
uzuojauta, o kiek mokat uz sildyma, mes tai uz 2 kamb 50kvadr.m. praejusi menesi mokejom 160
Pas mus taip pat 2kamb.butas 37kvadr.plotas ir mokejome 127lt.Bet salam tai ziauriai.
Pas mus tai kambario temperatūra 20 laipsnių, o nakčiai dukrytę aprengiam pižama ir įdedam į miegmaišį ant šleikučių. o tada jau užklojame kaldrytę.
Maniškis miega su pižama ir miegmaišyje. Su kaldryte dar priklojam kai vėsu būna, bet šiaip tai užtenka ir miegmaišio...
mes tai miegam su pižamyte ir dar užkloju kaldrytę
Maniskis miega su pizamyte ir koldryte, vasara irgi dedavau pizamyte ilgom rankovem tik is plonesnes medziagytes ir klodavau adijaliuku
O sportininke tikrai kas per daug- tas nesveika, ane? Mes tai vasara VISADA miegam prie atviro lango ir tik rudeni kada jau atsala po biski uzdarom, ziema (t.y. dabar) visa vakara vedinam miegama ir tik likus kokiom 10min iki to kai nesam maziu miegot- uzdarom... QUOTE(Žūžū @ 2006 01 27, 19:34) Maniskis miega su pizamyte ir koldryte, vasara irgi dedavau pizamyte ilgom rankovem tik is plonesnes medziagytes ir klodavau adijaliuku O sportininke tikrai kas per daug- tas nesveika, ane? Mes tai vasara VISADA miegam prie atviro lango ir tik rudeni kada jau atsala po biski uzdarom, ziema (t.y. dabar) visa vakara vedinam miegama ir tik likus kokiom 10min iki to kai nesam maziu miegot- uzdarom... nu zinai kai per karsta tai jau tikrai negerai, bet geriau nei salta, vis isnesu i kita kambari ir isvedinu. nu aisku su triko miegam ir kaldryte uzsiklojam.....
mano mergytė miega su bodziuku ilgom rankovėm ir kelnytėm,ją guldau į vilnoninį vokelį
mano maziukas miega su kelnytem ir bliuskyte ilgom rankovem, nes vidury nakties nusispardo kaldryte,bijau kad nesusaltu:oh
O ką darote, kad nenusipardytų vaikutis kaldros ? Maniškė per naktį tiek kartų nusispardo, kad nė nežinau kaip tą kaldrą pritvirtini. O ir keltis atsibodo. Todėl ją aprengiu kiek šilčiau - bodžiukas plius šliaužtinukai.
QUOTE(Greiciuke @ 2006 01 28, 01:33) O ką darote, kad nenusipardytų vaikutis kaldros ? Maniškė per naktį tiek kartų nusispardo, kad nė nežinau kaip tą kaldrą pritvirtini. O ir keltis atsibodo. Todėl ją aprengiu kiek šilčiau - bodžiukas plius šliaužtinukai. musu kaldryte per visa jo lovele, tad kaldrytes krastus ikisu i lovytes krastukus, ir siaip migdau ji ant pilvo, tai jam sunku nusispardyti
omano vaikinas ir dabar miega su sliauztais ilgom rankovem. netgi siltesnius aprengiu po plona kaldryte, jis naktim amzinai atsikloja ir apsisuka skersai isilgai, tai taip aprengtas nei perkaista nei susala, aprengdavau ploniau bet buvo ledinis kai paciupinedavau. nenoriu kad persaltu. nors namie ir silta..
toj sliauztus pakeis pizamytes kai isaugs
Mes tai aprengiam slaustukus trikotazinius
Aš irgi nakčiai velku kelnytes su pėdutėmis ir plonus marškinėlius ilgomis rankovėmis. Užkloju antklode, bet jis ją greit nuspardo
Pas mane namuose irgi visada labai silta
Maziukas visada namuose buna su sliauztukais ir batukus uzdedu, kad kojytes butu siltos O nakciai tai ivairiai, dazniausiai plonycius sliauztukus uzdedu ir kaldryte uzkloju Miegodavo ir tik su triko medvilninias, kojnytes dar uzmaudavau, tai ryte rasdavau, be kaldrytes ir be kojnyciu O del kaldros pririsimo, tai man siule prie lovytes krastu pririst QUOTE(KRISTIDA @ 2006 01 31, 20:20) Aš irgi nakčiai velku kelnytes su pėdutėmis ir plonus marškinėlius ilgomis rankovėmis. Užkloju antklode, bet jis ją greit nuspardo Aš nakčiai apvelku ploną body ilgom rankovytėm ir kelnytes. Užkloju antklode ir viskas. Pas mus kambaryje + 20, bet jam nebūna per karšta miegot Papildyta: QUOTE(Vilusa @ 2006 01 27, 21:57) Mūsų butas irgi 50 kv.m. 2 kambarių ir mes mokėjom apie 100 Lt
Mes ir su pizama.Pedutes plikos,duodam odai kviepuot.Ir uzkloju adialiuku.Kamkaryje temp apie 16 silumos
Mes irgi su pizamyte
mano mažius miega su šliaužtais ilgom rankovėm, ir tai dar rankos kartais būna ledinės.
as savaja grazuole migdau su pizama. Niekur neradau pirkti pizamu maziukams, todel rengiu biski didoka pizama...
...mes irgi miegam su sliauztukais
aš dukrytę aprengiu bodiku ilgom rankovėm ir pižama, o kojytes apaunu vilnonėm kojinėm. kambaryje 20 laipsnių šilumos, bet jei būna iškišusi rankytes iš po anklodės, tai rankytės būna vėsios
Aš savąjį zuikį migdau su bodžiuku ilgom rankovėm ir šliaužtais: būna dažnai, kad nusispardo kaldrytę, tad taip tikiuosi nesušals.
aš taip pat palieku su bodžiuku, kartais dar maikyte ilgom ranovėm ir pižamytė - tai tokie šilti šliaužtai su pėdutėm su užtrauktuku per priekį iki keliuko
Visai nebūtina vaikelio stipriai prirengti jeigu kambary 18-20 laipsnių. Geriau labiau apkloti. Juk rūbeliai varžo, tai kam jų daug reikia... Aišku, jei kambary vėsu, tai reikia, bet 20 laipsnių - pats tas.
Mes tai miegam su bodžiuku arba marškinukais, pampersu ir vilnonėm kojinytėm. Kai sirgo tai ir kelnytes užvilkdavau
ms miegam su bodziu ilgom rankovem ir plonais medvilniniais sliauztais
kai per salcius gyvenom pas tevus, kur apie +20 -tai miegojo tik su bodziu ilgom rankovem
na pas mus namie šilta- 21 laipsnis kažkur, bet vis tiek rengiu arba naktinukus arba pižamytę, galėčiau kiek ir šilčiau rengt, nes vėsoka pabunda.
Mes tai miegam su trumpom rankovytem bodziu ir trikotaziniais sliauztiniais. Patogu niekur neverzia. O uzklojam nestora antklode.
na as anksciau savo mazules neperrengavau jokiais naktiniais drabuzeliais, isskyrus rubu keitima po maudyniu.bet jau koki menesi nakciai keisdami pampersa "papuosiam" mazule "naktiniais rubeliais": bodziukas, kelnytes ir marskinukai.peduciu neverzia jokios kojinytes. tada i miegmaisi, nes spardosi, ir antklode ir kupranugario
Aš irgi nakčiai rengiu pižamą o anksčiau iki 5 mėnesių miegojo su šliaužtukais.Bet dabar kažkaip vakare be koncertų užmiega kai mato kad rengiu pižamą vadinas laikas miegot.
maniskis neperrengiamas (nu labai nekencia to dalyko jis, tai as nematau tikslo klykint ji), kaip buna diena, taip ir miega. Va kai sliauzios, issiteplios, bus kita kalba
Mano dukryte miega su pizamyte, priklota antklodele. Kambary 20 silumos, tai pats tas.
Aš tai neperrengiu
pas mus miegamajame +20. tai mažylę nakčiai aprengiu bodžiu ir pėdkelnėm, o užkloju pledu. dukrytė tiesiog nekenčia anklodės, nors ji nesintetinė, o vilnonė. o iš šliauštų visada kojytes sugebėdavo ištraukti ir sukišti į vieną klešnę.
O aš neperrengiu, nes irgi nemėgsta būt perenginėjamas
Pas mus irgi labai šalta, todėl namie vaikštom šiltai apsirengę. O prieš miegą tik nusirengiam viršutinius drabužėlius ir miegam su kelnytėm, ilgom rankovėm po pūkine koldryte
Pas mus namuose apie 18 laipsniu, tai nakciai ant bodziuko trumpom rankovem apsirengiame pizama ir dar svarkeli ir uzklojame kaldryte ir dar pledu. gal atrodys, kad per daug aprengiu nakciai, bet zinokit ryte vaiko nosyte ir rankytes vesios buna.
Ir dar labai kaldryte nusispardo, tai man tuomet nebaisu, kad susals.
Pas mus namie apie 20 laipsnių šilumos,bet vaikiuką nakčiai guldau vis tiek su šiltu pižamuku.
Mes persirengiame nakciai, jis iprato nuo mazens rengtis, nes labai atpilynejo, tai dabar jokiu problemu. Nakciai bodis trumpomis rankovemis ir sliauztukai, o kartais pizama. Uzkloju nesiltai, nes vaikinas nemegsta, kai buna persilta.
|