Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: visų laukta, visų svajota
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Stebukle
…. Birželio 5 diena, sekmadienis atvažiuoja mano tėvai į svečius, aplankyt savo vaikų smile.gif. Tėčiui pirmadienį į kelionę, reik aplankyt, nes anūkėlė gali ir paskubėt, nors jai dar tik 36 savaitė prasidėjo. Visa šeima susėdam kieme, pietaujam... valgom šašlykus, aštrų kečiupą... dar mama pajuokauja „ valgyk dukrytę, nes greit jau nebevalgysi tokio maisto“ smile.gif ..... Paviešėję tėvai išvažiuoja, juk man reik ilsėtis, mažai laiko beliko iki JOS atėjimo... Dar sėsdamas į mašiną tėtis pajuokavo: „Žiūrėk tu man, neskubėk“, o aš kaip nujausdama „Tėveli, nepyk, kad kai grįši, jau būsi seneliu... wink.gif“

Birželio 8d. Vyras ryte išvažiuoja su reikalais, dar išeidamas sako „ gretuli, daug neskambink, nes telefonas beveik išsikrovęs“. Na, pagalvojau, ko aš čia tau skambinsiu, juk gimdyt dar ne laikas tongue.gif Toliau pasineriu į sapnų karalystę. Atsikeliu, bet jaučiuosi, kažkodėl netaip kaip visada. Susitvarkau tašytę į ligoninę, nors gimdyt dar nesiruošiu. Na, ir kagi, pasidarau kavos, įsijungiu kompiuterį, turbūt nereik sakyt kad www.supermama.lt ir bendrauju su besilaukiančiomis. Jaučiasi įtampa mūsų skyrelyje, juk birželinukės jau pradėję „byrėti“, laukiam kuri sekanti biggrin.gif
18.45 einu patikrint ar viską turiu gimdymui. Bet... kol priėjau prie tašės, pajutau, kad jau... jau bėga vandenys. Skambinu vyrui, sakau „nubėgo vandenys“. Ir išsijungia jo telefonas. Grįžta jis, visas šlapias, pasimetęs.... Apkabina, pabučiuoja, be žodžių... Bėga praustis, dedasi kostiumą... važiuojam gimdyt. Dar pasakau, kad būtinai reik man palučių, nes neturiu, užsukam į parduotuvę... dabar jau viskas, tikrai važiuojam GIMDYT!!!!!!
22.00 mes jau ligoninėj. Apžiūri... 3cm sad.gif akušerė nuteikia be 7 val. Nieko nesitikėt sad.gif Tada paglostau tik savo pilvūzę, vyras sako- išdykėlė dukrytė.... ir einam į gimdyklą. Ten aš dar sugebu juokaut, atsigulus skaitau žurnalą. 23.00 atskuba mano gydytoja. Valio!!!!!! Apžiūri.. jau 5 cm. Dar pasako, užčiuopiu jos galvytę wub.gif supavydėjau, kodėl ji, o ne aš pirma liečiu savo dukrytę... vis laukiu blogiausio... skausmų nežmoniškų, bet...jų nėra... po pusvalandžio jau 6 cm, pasako, kad mato jau galvytę. „Dieve, greičiau, greičiau noriu turėti savo kūdikėlį aš, noriu matyti, noriu ją priglausti“, tik tokios mintys sukasi galvoj. Suskausta nugarą, parašau dar vienai forumietei sms, kad skauda nugarą, o ji atrašo, kad kai jau turėsiu dukrytę, pasimirš tie skausmai thumbup.gif: O aš tik to ir noriu, turėti ją kuo greičiau... Vyras glosto mane, dar bando prajuokint mane, o man ne tas galvoj... Artėja vidurnaktis, gydytoja vėl apžiūri- 8 сm, sako reik ruoštis ir išeina.
Galvoju- greičiau, greičiau noriu matyt, glaust... 00.30 visi pasiruošia, stumiam, vyras gimdo kartu tongue.gif Stumiu nors ir ne per sąrėmį, noriu dukrytės... Pasižiūriu į gydytoją ir sakau „Žaneta, kiek dar“, ji pasižiūri, sako „po 4 stūmimų“.O ne, dar taip ilgai... nors ji jau čia, ji jau čia pat... Stūmiu, vienas, du ir.... 01.01 klyksmas... matau ją, ilgai lauktą, glostytą, bučiuotą, svajotą, sapnuotą dukrytę... Ji tokia šilta, slidi niurzganti... guli pas mane prie krūties... Pradeda ieškot valgyt tongue.gif noriu jai padėt surast, bet gydytoja pasako, kad susiras. Bet, aš juk mama, jau mama, pristupiu ją prie krūties... ji godžiai valgo, vis pasižiūri į mane... Negaliu atsižiūrėt, negaliu sulaikyt ašarų... Verkiau, tikrai verkiau, bet tik tada, kai turėjau savo stebukliukę savo glėby, buvau ir esu beprotiškai laiminga, jog turiu šią nuostabią Dievo dovaną ... nuo tos akimirkos ji su manim, ji visada šalia, galiu ją glostyti, glaust prie širdies, bučiuot ir duoti tai.. ką gali duoti mylinti mama....

Esu tikrai dėkinga... pirma Dievui, už tai, kad leido pajus motinystės malonumą, taip pat savo vyrui už gimdymą kartu ir žinoma VGN personalui ir gimdymą priimančiai Žanetai Kasilovskienei thumbup.gif:
ketti
Kokia graži Lukrytės atėjimo istorija wub.gif
Matosi, kad tiek mamytė, tiek dukrytė nekantravo pamatyti viena kitą ax.gif

Sėkmės jums 4u.gif
ramaska
Labai grazu Gretuli wub.gif
Matelyk
Gretuli labai graži istorija wub.gif
matosi, kad labai myli savo mažutę wub.gif jau taip gražiai aprašiai jos laukimą ir tą norą greičiau pasimatyti wub.gif
tokios mielos istorijos mane labai jaudina cray.gif
Voveryte
kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Ugnisss
<<<Bėga praustis, dedasi kostiumą... važiuojam gimdyt.>>> thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Stebukle
Aciu visoms uz gera zodi 4u.gif
Veitė
labai šilta istorija wub.gif
Ciki
Ech, greitai ir neskausmingai wub.gif Ir ash taip noreciau wub.gif
Stebukle
QUOTE(Ugnisss @ 2006 01 28, 04:04)
<<<Bėga praustis, dedasi kostiumą... važiuojam gimdyt.>>>  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tongue.gif taip taip... as tik stovejau akis isputus ir nesupratau, kuris cia gimdo, kuriam cia vandenys nubego ax.gif tiesa sakant, vyras isgyveno labiau nei as biggrin.gif
QUOTE(Veitė @ 2006 01 29, 11:29)
labai šilta istorija  wub.gif
*

aciu 4u.gif
QUOTE(Ciki @ 2006 01 29, 22:00)
Ech, greitai ir neskausmingai  wub.gif Ir ash taip noreciau  wub.gif
*

svarbiausia tinkamai nusiteikt ir nepanikuoti mirksiukas.gif cool.gif As net kita diena, kai gydytoja atejo aplankyt ir paklause, tai kada zadu vel gimdyt? Atsakiau- nors ir kita menesi ax.gif (nes mane kirpo). Vadinasi, tikrai pagimdziau lengvai rolleyes.gif
Erina
Vajej kaip gražu wub.gif . Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Stebukle
QUOTE(Erina @ 2006 01 30, 14:14)
Vajej kaip gražu  wub.gif . Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
*

aciu 4u.gif
Nuosirdziai dekojam uz tokius linkejimus bigsmile.gif
Stai kokios mes sveikos ir laimingos smile.gif
user posted image
Eimutė
Gretuli super graži istorija thumbup.gif Šaunuolė, kad jauti tokius gražius jausmus ir dar daliniesi jais su kitom... Nuostabi mergytė wub.gif nuotraukoj Aukit sveikutės, didutės ir neužmirškit apie broliuko paieškas ax.gif
Stebukle
QUOTE(Eimutė @ 2006 01 31, 12:33)
Gretuli super graži istorija  thumbup.gif  Šaunuolė, kad jauti tokius gražius jausmus ir dar daliniesi jais su kitom... Nuostabi mergytė  wub.gif  nuotraukoj Aukit sveikutės, didutės ir neužmirškit apie broliuko paieškas  ax.gif
*

labai dekingos uz linkejimus 4u.gif o broliuko paieskas pradesim siais metais mirksiukas.gif blush2.gif gi mano princesei bus liudna vienai...
Myliukas`
Labai labai graži istorija,o jau nuotraukos gražumas wub.gif
mucka
Labai gražu 4u.gif
Stebukle
dekingos uz pagyrima wub.gif
Bitute
Nuostabi istorija smile.gif Vos neapsiverkiau kaip viskas faina.Aš irgi laukiu savo stebuklo biržely.Aukit didelės ir gražios 4u.gif
Stebukle
QUOTE(bitute2005 @ 2006 01 31, 18:51)
Nuostabi istorija smile.gif Vos neapsiverkiau kaip viskas faina.Aš irgi laukiu savo stebuklo biržely.Aukit didelės ir gražios 4u.gif
*

Istorija nuosirdi... ax.gif Labai dziaugiuosi uz tave, kad ir tu greitu laiku tapsi MAMA 4u.gif Lengvo tau gimdymo, o stebukliuko sveiko ir ramaus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Birbiziukas
wub.gif graži istorija wub.gif tikriausiai broliuko atsiradimo istorija irgi ne ką prastesnė bus tongue.gif blush2.gif SVEIKINU user posted image
Stebukle
QUOTE(GRANTA @ 2006 02 01, 00:09)
wub.gif  graži istorija  wub.gif  tikriausiai broliuko atsiradimo istorija irgi ne ką prastesnė bus  tongue.gif  blush2.gif SVEIKINU  user posted image
*

mirksiukas.gif tada reikes pavadinimo nuo sutverimo iki.... "nes cia gimdymo istorija", tai nemaciau reikalo rasyt, kaip pastojau gerdama kontraceptikus, kaip gulejau su gresianciu 12 sav. ir t.t. O kol bus broliukas, tikiuosi bus konkursas, "kai as laukiausi ir gavau tave" smile.gif
Aciu uz komentara 4u.gif
SupBoardinG
labai grazhiai aprashei viska wub.gif
priminei, kaip nekantriai laukdavom viena kitos praneshimu, atviru spinteliu dienas ir suspaustas shpygas lengvesniam birzhelinukiu gimdymui wub.gif
achiu uzh grazhia istorija 4u.gif
Stebukle
QUOTE(SuperMutteR @ 2006 02 01, 15:31)
labai grazhiai aprashei viska wub.gif
priminei, kaip nekantriai laukdavom viena kitos praneshimu, atviru spinteliu dienas ir suspaustas shpygas  lengvesniam birzhelinukiu gimdymui wub.gif
achiu uzh grazhia istorija 4u.gif

*

mirksiukas.gif
mylu-mylu
labai grazi ir silta istorija. Net susigraudinau beskaitydama. mirksiukas.gif
Sekmes!!! wub.gif Aukit sveikos ir grazios!!! thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Mija V
wub.gif wub.gif
Vilsen
ir aš apsiverkiau beskaitydama,taip gražiai parašyta ir dukrytė nuostabi.Aukit didelės,sveikos ir gražios
Stebukle
Aciu jums labai uz grazius zodzius ir linkejimus flirt.gif aciuks.gif
Provanc
Skaitinėju šiandien gimdymo istorijas.
Labai jau jausmingai aprašei viską gretuli ax.gif , aš net cry.gif
Nuostabu wub.gif
SenSai
Super thumbup.gif skaiciau ir verkiau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif SVEIKATOS MEILES IR LAIMES JUSU SEIMYNELEI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Stebukle
QUOTE(vinkelyte @ 2006 03 03, 13:56)
Skaitinėju šiandien gimdymo istorijas.
Labai jau jausmingai aprašei viską gretuli ax.gif , aš net cry.gif
Nuostabu wub.gif
*

QUOTE(Maja07 @ 2006 03 03, 16:16)
Super  thumbup.gif skaiciau ir verkiau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif SVEIKATOS MEILES IR LAIMES JUSU SEIMYNELEI wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

aciu, kad toks stebuklas ivyksta, apie kuri norisi pasidalint su kitais wub.gif 4u.gif
Lucyna
kakia grazi tavo istorja apie dukter atiejima i si pasauly smile.gif smile.gif
Stebukle
QUOTE(Eimutė @ 2006 01 31, 12:33)
Gretuli super graži istorija  thumbup.gif  Šaunuolė, kad jauti tokius gražius jausmus ir dar daliniesi jais su kitom... Nuostabi mergytė  wub.gif  nuotraukoj Aukit sveikutės, didutės ir neužmirškit apie broliuko paieškas  ax.gif
*

QUOTE(Granta @ 2006 02 01, 00:09)
wub.gif  graži istorija  wub.gif  tikriausiai broliuko atsiradimo istorija irgi ne ką prastesnė bus  tongue.gif  blush2.gif SVEIKINU  user posted image
*

Žinot, prieš metus jūs mano dukrytei prilinkėjot broliuko wub.gif bigsmile.gif taigi, mes jį turim yahoo.gif Aciū už palinkėjimą. Ir štai istorija bigsmile.gif http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=0#entry7799962
simvila
thumbup.gif labai graziai parasyta su tokia meile net asara isspaudziau aukit sveiki ir dideli wub.gif wub.gif wub.gif
Stebukle
QUOTE(simvila @ 2007 02 03, 23:29)
thumbup.gif labai graziai parasyta su tokia meile net asara isspaudziau aukit sveiki ir dideli wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

aciuks.gif uz palinkejima wub.gif
inga-uk
kokia grazi istorija ax.gif wub.gif
Moncike
Jausminga istorija, labai gražu 4u.gif
Indre_G.
kokia grazute tavo saulyte, bukite laimingi... 4u.gif
Festa
tikrai grazi ir su meile parasyta istorija, visko kas geriausio, nuostabiausio siam pasaly linkiu jum smile.gif
Stebukle
aciu aciu wub.gif wub.gif
Lexana
Stebukle, tu sugebi nustebinti savo nerealia meile ir jausmingumu. wub.gif
Stebukle
QUOTE(Lexana @ 2007 04 18, 19:09)
Stebukle, tu sugebi nustebinti savo nerealia meile ir jausmingumu. wub.gif
*

Juk mes visos mamos mirksiukas.gif mes visos siuos jausmus turim ir dalinam savo mazyliams wub.gif wub.gif
ingridukas
stebukle,as maxmedoi pas Zaneta lankausi,tokia nuostabi gyditoja,tai ji dar ir gimdymus prijimineja!Super,jei pastosiu antra karta reiks susitart su ja,labai noreciau pas ja gimdyt,tokia nuostabi gyditoja thumbup.gif
nakvisa
saunuole mamyte,saunuolis ir tetis... clap_1.gif
Stebukle
Dekui mergytes 4u.gif wub.gif
Tomassella
grazi istorija wub.gif
Stebukle
QUOTE(Tomassella @ 2007 11 22, 16:45)
grazi istorija  wub.gif
*

aciu wub.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Martyna*
Jausminga ir nuoširdi istorija 4u.gif Daug laimės jums ir sėkmės wub.gif Pavydžiu dukrytės wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.