QUOTE(Ašara @ 2007 03 22, 11:09)
palauk kol pati pasensi
Tai jau tikrai įvertinsiu savo išvaizdą ir nesistaipysiu visa perkarus,persenus pliaže nei su maudymosi kostiumu, nei tuo labiau nuoga.
QUOTE(teeny @ 2007 03 17, 21:34) Siais metais neringoje buvau moteru pleze, tai moteriske tokia pagyvenus su savo visu "turtu" t.y nemenka krutine, ir seip stambaus sudejimo ten savo tvarka ivedinet bande.. Nu nežinojau, kad jau deginimosi sezonas šįmet atidarytas... QUOTE(Ašara @ 2007 03 22, 13:08) Tai jau tikrai įvertinsiu savo išvaizdą ir nesistaipysiu visa perkarus,persenus pliaže nei su maudymosi kostiumu, nei tuo labiau nuoga. Aha, visi taip sako - o jau aš tai niekada to ar ano. QUOTE(Ašara @ 2007 03 22, 12:09) yra ir jaunų,kurios neprisižiūri,o ir senas susiraukšlėjęs kūnas nėra kažkoks baisus QUOTE(Dios @ 2007 03 22, 13:23) kažkada moterys svajodavo mirti jaunos,kad niekas jų nematytų senų .... QUOTE(Ašara @ 2007 03 22, 14:08) Tai jau tikrai įvertinsiu savo išvaizdą ir nesistaipysiu visa perkarus,persenus pliaže nei su maudymosi kostiumu, nei tuo labiau nuoga. čia yra elementari diskriminacija,negi negali apkūnus senas žmogus nuogas paplūdimyje,tam skirtoje vietoje gulėti.
Pažystu vieną nudistę...susitinku kas vakarą lovoj...reiškia jie man patinka...
kiekvienam savo...man nepatinka ir netinka...bet, cia mano subjektyvi nuomone
Ar man patinka? Ne. Ypac vyrai neestetiskai atrodo. Bet toleruoju
laisvi žmonės ir tiek. man nemaišo. priešingai
į tokius pliažus neinu
Gerai nudistams jei jiems tai gerai - man is salies tai nera malonu
Buvau nudistų pliaže Juodkrantėj ir man labai patiko. Šalia mūsų (pagarbiu atstumu) apsistojo vokiečių ir rusų šeimos. Buvo smagu kasdien sutikti tuos pačius žmones. Nors mano kūnas netobulas, bet aš nesigėdijau, nekompleksavo ir mano dukra, nes nuo mažens ją pratinom, kad nuogybė nėra tabu. Gal mums pasisekė, bet nematėm, nei besižargstančių moterų, nei įkyriai savo "grožybes" demonstruojančių vyrų.
Man tie pliazai nemaiso, bet pati nenoreciau ten su savo grozybemis buti
na man irgi nemaiso, bet i juos neinu
i tokius pliazus neinu
Aš tai nieko prieš nudistus.Kadangi pati jau 15 metų Klaipėdoje gyvenu,esu pliažuose visko mačiusi.Jau apie 10 metų važiuojame tik į naujos Smiltynės pliažą.Ten ir ramiau,žmonių mažiau.Paeiname toliau į Juodkrantės pusę ir beveik tuščia.Aš save laikau jau sena karve,man jau 35,be to figūra neideali.Todel visada bunu su apatine maudymuko dalimi.Sūnus jau12 metų,bet kadangi nuo mažens priprato,tai jam tai atrodo normalu.Juk ,sako,visi žino apie viską,o slepia.Žinoma jie su vyru glaudžių niekada nenusimauna.Tik mano vyras labai siunta ,kai mato nudistų pliažuose arba šalia jų nuogus vyrus,atėjusius vienus ir išvertusius savo gėrybes.Sako,kad poras visada supranta,bet kad vyras vienas taip gulėtų.Sako tik automato reikia.
tema, kur visi apie toleranciją (arba ne) nudistams šneka:)
prieš savaitę žiūrėjau prancūzų filmą, vadinasi, rodos "tekstilė". Moteriškė (ištekėjus, turinti du vaikus) nusiperka namą-vasarnamį saloje, jame nepabuvojus, na, labai jau geros sąlygos buvo
jai buciau geros figuros,pasakyciau kad normalu.bet kai laksto nutyse papai ir varpos tai jau nekoks vaizdelis
man ir netrukdo..tik aishku noretusi jei jau uzmatei tai estetishku vaizdu...bet kaip sakoma kam nepatinka tie neina ir neziuri...
Kol dar nebuvau, tai nemaišo
man jie nemaišo, bet pati nedrįsčiau.
man nudistai netrukdo...
Aš nieko prieš nudistų paplūdymius, tačiau net ir juose būnu su maudimosi kostiumėliu, kažkaip pačiai nedrąsu bei kažkaip nemalonu...
niekada jame nebuvau, bet noreciau. tik gal ne lietuvoj
QUOTE(vanile21 @ 2007 05 03, 18:49) as irgi taip maniau, kad noreciau, bet ne Lietuvoj o vat buvau Turkijoje ir Egipte ir neradau kur eit, nes ten vieshbuchiai aptverti ir juose bendras plazas..... bet shiaip ten daug buvo ir shiaip nuogaliu, pati nedrisau taip akivaizdziai prie visu ....
Man irgi nuogaliai nemaišo, bet kaži ar pati deginčiaus
Nieko prieš neturiu, bet pati tai
Nieko prieš neturiu juos,bet pati nesiryžčiau
As tai noreciau,bet nzn ar idrisciau LT papludimyje degintis
siais laikais net nereikia eiti i nusditu vietas...... su vyru praeita vasara buvom turkijoj..na ir zinoma plezinomes kiek tik galejom
nors as savo kunu ir nesiskundziu bet gyvenime tikrai taip nevaiksciociau o buna ir vaiku ir vyresnio amziaus zmoniu...pagarba ir geda karkur dingsta..o gaila
O man visai patinka nudistų pliažas.Ankšiau,kai buvau jauna, kažkaip gėda būdavo ten eiti
Manau nieko čia blogo, tiesiog toks žmonių gyvenimo būdas ir pasirinkimas
Neko blogo tame nematau,jaigu jiems taip norisi,tai šaunuoliai, kad išdrysta.Aš taip negalėčiau ir man nudistai netrukdo
Tai žmonių pasirinkimas, kurį toleruoju
va geriau pasakykit, dėl ko bobos moterų pliaužuose tokios agresyvios?
prieš porą metų su draugu užsieniečiu buvom Nidoj, tai kažkaip nurioglinom per kopas ir biški paklydom, tada ėjom pajūriu. pirma užėjom nudistų pliažą, o tada buvo moterų. vyrukas neturėjo kur akių dėt, o bobos matosi vos ne pagalius ruošia
Vat ta agresija ir aš nesuprantu iš kur.
Man nudistai gyventi netrukdo. Turim mokytis tolerancijos ir priimti visus, kad ir kaip jie bemąstytų.
Nieko prieš nudistus neturiu, norėčiau ir pati būti tokia drąsi ir nesidrovėti taip kaip jie
QUOTE(Dios @ 2007 05 20, 10:04) va geriau pasakykit, dėl ko bobos moterų pliaužuose tokios agresyvios? prieš porą metų su draugu užsieniečiu buvom Nidoj, tai kažkaip nurioglinom per kopas ir biški paklydom, tada ėjom pajūriu. pirma užėjom nudistų pliažą, o tada buvo moterų. vyrukas neturėjo kur akių dėt, o bobos matosi vos ne pagalius ruošia Manau todėl,kad tai dažnai vyresnio amžiaus moterys,kurioms gėda,kad jas kažkas nuogas mato.Nori jaustis saugios, o dažnai ten būna specialai slampinėjančių iškrypėlių. O pyksta po to ant visų. Jaunos merginos niekada nereaguoja į praeinančius vyrus.
as nieko pries nudistus neturiu.jei zmonem taip gerai,toks ju gyvenimo budas tai tegul sau ir gyvena,nieko blogo tame nematau
Man asmeniskai nepatinka nudistai,bet neinu ten ir tiek.... buvau karta su draugu kompanija-prabuvau su maudymke,draugai irgi,tai ko ten ejo??? Seni diedai strapalioja su savo suvytusiais....fu.....neestetiska
QUOTE(Latelle @ 2007 05 23, 15:38) Man asmeniskai nepatinka nudistai,bet neinu ten ir tiek.... buvau karta su draugu kompanija-prabuvau su maudymke,draugai irgi,tai ko ten ejo??? Seni diedai strapalioja su savo suvytusiais....fu.....neestetiska Tikrai,tai ko ten ėjote ???? O mato kiekvienas ten tai,ką nori.Kai kurie tik suvytusius....
Man jie netrukdo,jei jiems taip gerai,tai man tuo labiau
QUOTE(PalaimaG171 @ 2007 04 19, 14:34) jai buciau geros figuros,pasakyciau kad normalu.bet kai laksto nutyse papai ir varpos tai jau nekoks vaizdelis Tai vat ir pasistoja klausimas - a ko ten žmonės aina - ar gražias figūras demonstruot, ar tiesiog...pailsėti be rūbų. QUOTE(Dios @ 2007 05 20, 11:04) va geriau pasakykit, dėl ko bobos moterų pliaužuose tokios agresyvios? prieš porą metų su draugu užsieniečiu buvom Nidoj, tai kažkaip nurioglinom per kopas ir biški paklydom, tada ėjom pajūriu. pirma užėjom nudistų pliažą, o tada buvo moterų. vyrukas neturėjo kur akių dėt, o bobos matosi vos ne pagalius ruošia Na, nežinau, man rodos, viskas priklauso nuo pačių įgrybavusių į svetimą teritoriją elgesio. Man netrukdo nei nudistų, nei moterų, nei bendri pliažai. Tiesiog yra ribos ir jų reiktų laikytis. Ir tik nuo aplinkinių geranoriškumo priklauso ar nekils kokių nors tarpliažinių konfliktų - juk žmonės linkę susivienyti ir ginti "savo teritoriją". QUOTE(Karklas @ 2007 05 23, 17:28) Nu atsiprasau,as is viso ten geriau buciau nieko nemacius,bet kai pradeda lakstyti pries nosi makaluodamiesi specialiai,kad demesi atkreiptu.O suvytusius man maziausiai norisi matyti. Man atrodo dauguma ten lankosi ekshibicionistai,kurie megsta demonstruoti savo kuna,bet kokiame stovyje. QUOTE(Latelle @ 2007 05 24, 16:21) Nu atsiprasau,as is viso ten geriau buciau nieko nemacius,bet kai pradeda lakstyti pries nosi makaluodamiesi specialiai,kad demesi atkreiptu.O suvytusius man maziausiai norisi matyti. Man atrodo dauguma ten lankosi ekshibicionistai,kurie megsta demonstruoti savo kuna,bet kokiame stovyje. Labai įdomus požiūris
man taip pat patinka degintis ir maudytis nuogai. zymiai graziau, kai nusirengusi esi visa lygiai idegusi
as ir gal noreciau i ta nudistu pleza nueiti, bet kad man pasistoja.Kai pasensiu gal tada kada nors nueisiu.
man tas pat kaip žmones buna su ar be maudimuko,bet aš negalečiu
jei jiems gerai ,ir man gerai
As nesilankau niekada bendruosiuose papludimiuose, nes negalima ten pailseti. Seniai labai buvau, bet man isimine tik geriantys ir visaip demesio reikalaujantys vaikinai. Todel visada vaziuoju i moteru papludimi. Geriausiai anksti ryte, i Smiltyne, kai kitos dar tik budinejasi, tada galima geriausiai pailseti.
O jei noriu vaziuoti su draugu, tai labai mielai rinkciausi nudistu papludimi. Manes netrikdo kitu nuogumas ir as pati nesigedyju buti nuoga. Buvom ne viena karta jau, bet dazniausiai mes bunam nuogi, o aplink tik maziau nei puse nuogu. Kiti susirenka siaip pavepsoti... Man todel nepatinka. Jei jau visi, tai galetu saziningai issirengti visi |