laba diena mielosios:) gal kas zinote kurie darzeliai yra kaune nuo 1 metuku? butu smagu jeigu padetumete ar yra tokiu bent vienas? man dirbti gali reikt eiti o aukles samdyti nenorim.
QUOTE(Tairutia @ 2010 10 22, 17:54) laba diena mielosios:) gal kas zinote kurie darzeliai yra kaune nuo 1 metuku? butu smagu jeigu padetumete ar yra tokiu bent vienas? man dirbti gali reikt eiti o aukles samdyti nenorim. Į tokį darželį ,tai net nežinau ką priims.Nes artimiausias mums darželis,net keturių su puse metukų berniuko nepriima...Laukiam porą metų,anksčiau neužsirašėme,nes namas nebuvo priduotas,tad negalėjome to padaryti.Tai ką kalbėti apie tokį mažiuką...Nesuprantu,kaip tokias grupes steigia,kai didesni vaikai netelpa.O dirbti reikia visiems,bet kai Kauno rajone siūlo vaikus vėžinti į skirtingus darželius,tai tampa neįmanoma
man tik reikia zinoti ar yra toks koks pavadinimas ir kokioj vietoj.tik tiek jusu prasau. yra prioritetu tvarka,bent jau vienam aiskino, kad jeigu butinai reikia dirbti priima.
nesuprantu, ko dabar zmogu uzsipuolet, tik pagalbos paprase. mums per savaite reikejo, kad maziu i darzeli priimtu i darzeli ir prieme, na jis buvo is anksto uzrasytas i "sermuksneli" ir jam jau tuoj 3 metukai, bet galit ir i si pabandyti kreiptis
QUOTE(scholastika @ 2010 10 23, 09:57) nesuprantu, ko dabar zmogu uzsipuolet, tik pagalbos paprase. mums per savaite reikejo, kad maziu i darzeli priimtu i darzeli ir prieme, na jis buvo is anksto uzrasytas i "sermuksneli" ir jam jau tuoj 3 metukai, bet galit ir i si pabandyti kreiptis Jokio užsipuolimo.Neskaitykite tarp eilučių.
o jis nuo 1metuku?
QUOTE(Tairutia @ 2010 10 22, 17:54) laba diena mielosios:) gal kas zinote kurie darzeliai yra kaune nuo 1 metuku? butu smagu jeigu padetumete ar yra tokiu bent vienas? man dirbti gali reikt eiti o aukles samdyti nenorim. na kiek man zinoma musu darzelyje-lopselyje nuo 8 men priima(man taip tel informavo) cia prie molo "Eglute" lopselis 837351496 bet grupeje jaunesniu nei metukai tikrai nera (tik man atrodo 1.5metuku yra vienas vaikiukas, bijau suklysti nes mes patys jau tris men sergam ir neinam
"Žingsnelis", Šilainiuose. Maniškis nuo 1,2 metų eiti pradėjo ten. Bet vietų tai dabar vargu ar yra.
Lopšelis- darželis "Žara", mes lygiai nuo 1 metukų išžygiavom
lopselis- darzelis Linelis nuo 1,2 men priime mergaite. Tiesa ji tada ten buvo jauniausia
|