Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Netikėtas dviejų stebukliukų atėjimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
mmazuliuke
Tą dieną kai NT parodė II pagalvojau - PAGALIAU!!!juk tiek tikėjom ir laukėm. Ilgi laukimo metai pilni ašarų, vilčių ir tikėjimo taip buvo prailgę,bet vistiek nenuleidom rankų, žinojau kad lauksiuos,juk kitaip ir būti negali.
Kai gyd.pasakė apie 2 pusliukes net nenustebom. Viduje visada svajojau apie dvynukus ir tyliai ju laukiau. Ir visada galvojau jei bus du tai tik porele:)
user posted image

Visas nėštumas praėjo gan sklandžiai.Teko porą kartų pagulėti ligoninėj,bet čia dar labai mažai smile.gif Ar iš tos laimės ar patys kleckai davė mamai tiek energijos,kad sukausi kaip bitutė,visur laksčiau, dalyvavau,nenėščia tiek veiklos tikrai neturėjau, visi aplink sakė sustok, juk turėtum ilsėtis, miegoti ir lepinti save smile.gif Nors pilvukas buvo didokas bet gulėti ištisai negalėjau,reikėjo veiksmo biggrin.gif
user posted image

Paskutinę naktį nieko ypatingo nejutau. Tik buvo keista kad kas valandą keliausi į wc. Paryčiais po wc pamačiau kraujo. Visi miegai išsilakstė, pradėjau galvot kas dabar bus, ką reiks daryt ir t.t....Tempiau valandą....galvoju va pagulėsiu, viskas praeis,nu maža kas iš kur tas kraujas, gal pasitampiau iš vakaro gal šiaip kas...o buvo šeštadienis,juk didžioji apsipirkinėjimo diena,tiek suplanuotų pirkinių turėjau biggrin.gif
5 val. pasižadinu vyrą, sakau važiuojam, o jei kas blogai, apžiūrės ir gal paleis. Dėl visa ko įsimetam ir tašikę.Sėdžiu priimamajame, laukiu savo eilės, viena gimdyvė jau vos negimdo.Po apžiūros - beveik 3cm atsivėręs kaklelis, vandenų kaip ir nematyti dar, paguldo į pataloginį, paima tyrimus, pradedi šerti gimdymą stabdančiais, matuoja toniukus ir tik šast!!!koks kibiras vandens ant kušetės doh.gif Galvoju, jetus kokia gėda, taip norėjau į wc ir nesulaikiau.O pasirodo ne puslė čia kalta doh.gif
Sukviečia gydytojų konsiliumą, nutarta ir toliau stabdyti ir pradėti plaučiukų brandinimą nes tebuvo 33 sav....guliu...drebu...meldžiuos kad tik vaikams viskas gerai butų, o aš viską ištversiu...
Aš jau gimdykloj, skambinu vyrui, juk paliko mane skyriuje be jokių minčių kad jau gimdysiu biggrin.gif Pranešu visiems artimiesiems.Visi giliam nustebime.Pradedu jausti sąrėmukus, bet dar juokaujam su vyru, skaitom žurnalus, MB laksto su švariom palutėm, kaitalioja pataliukus ir kaišioja basonus,nes bijau išlipti iš lovos,visa varvu lotuliukas.gif Tokioj situacijoj vyras pasirodė pats geriausias, rūpestingiausias, netikėjau kad toks žmogeliukas šalia....Išleidžiu pamiegot, vis dar tikimės kad tempsiu iki ryt 7 val. ryto.
13.30 val. apžiūra - jau visi 3cm atsivėrę.Toliau girdo didžiausiom dozėm stabdančius. Na ir ką, po to prasideda "smagumėlis". Sąrėmiai stiprėjo kas valandą, nors turėjo iš vis dingti nuo tų vaistų doh.gif kentėjau....tik prasideda, suspaudžiu kumštukus, įsikimbu į lovą ir prakenčiu....tai visa laimė kad sąrėmis vyksta apie 1min. kitaip numirčiau iš skausmo....guliu ir girdžiu kaip kas valandą kažkas vis gimdo...nu jausmas tai ne koks kai už sienos rėkia...nuteikia ne kaip...
15.30 val. apžiūra - pajutau kaip gydytojos vos ne visa ranka tik šast vidun doh.gif 8cm atsidarymas, staigiai į operacinę, extra cezaris...nieko nesuprantu kas vyksta, skambinu MB, mane rengia,o sąrėmiai vaje....MB taip ir nespėjo atvažiuoti...
Operacinė...vėl drebu kaip drebulė,paprašau sesutės įsikibti..Kateteriai, epidūras...skauda, bet už sąrėmius nėra nieko skaudžiau, pagalvoju...
Kelios minutės ir išgirstu kaip sušunka 16.31 val. MERGYTĖ 2065g 44cm wub.gif Pamatau tą raudoną mažą kukuliuką wub.gif po minutės BERNIUKAS 1930g 42cm wub.gif , Dieve, dar mažesnis kukuliukas....žiūriu iš tolo į juos, girdžiu kaip jie verkia...ašaros rieda ir negaliu patikėt kad jie abu MANO cray.gif Taip norisi kad MB būtų šalia....visi sveikina, džiūgauja, o man rieda laimės ašaros cray.gif kažkas jas nušluosto...taip lengva ir gera kai matau juos gyvus, nesvarbu kad silpnučiai ir mažučiai...atneša kiekvieną pabučiuoti...jie tokie šilti, taip norisi apglėbti ir dar labiau juos šildyti prisiglaudus wub.gif
Išveža mažuosius i reanimaciją, prižada vakare mane informuoti apie jų būklę. Guliu ir siunčiu jiems pačias geriausias ir šilčiausias mintis..sakau, kad mamytė su jumis mano mažiukai...Tik tada pradedu suvokti kas įvyko: AŠ JAU MAMA wub.gif pačių gražiausių ir nuostabiausių dviejų stebukliukų!
Tikrai nėra nieko nuostabesnio...viskas kas buvo skaudu ir nemalonu senai pasimiršo, kai šalia keturios mažos akytės, rankytės, kojytės....dvigubai daugiau šypsenėlių, mažų pirštukų prisilietimų....
user posted image

Niekas neprilygs tam ką davė likimas wub.gif Buvome laimingi, o dabar esame ir būsime dvigubai laimingesni!!! wub.gif Stiprybės ir sveikatėlės mūsų mažiesiems Armandui ir Adrijai wub.gif
grange
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 10 23, 22:47)
Stiprybės ir sveikatėlės mūsų mažiesiems Armandui ir Adrijai wub.gif

Tu Šaunuolė! Tiksliau - jūs visi keturi! wub.gif

Rašau, trinu, rašau trinu, nesiriša žodžiai ką noriu pasakyt, tiesiog labai labai džiaugiuos, kad išsipildė tavo svajonė!
p.s. kai grįšiu kada namo į LT,labai norėčiau rast momentą ir aplankyt jus visus smile.gif
Lotyna
Kokia meiles kupina istorija wub.gif O jau mazuliuku grozis wub.gif
Stiprybes ir sekmes jums, aukit ir stiprekit 4u.gif
liolia79
Labai grazu wub.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
bislema
Dvynuku gimimas yra toks nuostabus, o kai taip jausmingai is visos sirdies aprasytas, jis tampa dar stebuklingesnis wub.gif
Daug daug sveikateles ir daug dziugiu akimirku Jusu seimai wub.gif 4u.gif
millka
Ir as asarele isspaudziau cray.gif dziaugiuosi uz Jus smile.gif aukit ir stiprekit 4u.gif
mmazuliuke
Aciu mergaites 4u.gif Buti mama tikras stebuklas wub.gif linkiu to visoms is viso sirdeles wub.gif
*Gina
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Žemietė
graži istorija ir su nuotraukytėm smile.gif sėkmės jums visiems 4u.gif
*DJD*
na mergyt super istorija wub.gif
uz sirdies griebia tokie zodziai cray.gif cray.gif
tikrai kaip nuostabu buti MAMA wub.gif wub.gif
linkiu jums sveikatytes aukit diduciai ir sveikuciai mirksiukas.gif
Maran
mmazuliuke, visada sakiau ir sakysiu, kad pastangos lieka ivertintos, nors buvo visko iki issvajotuju II, bet Jus nenuleidote ranku, nepraradote vilties ... uztat ir apdovanojo likimas dvigubai wub.gif wub.gif
*sony*
mazuliuke kaip gražu wub.gif cray.gif
mmazuliuke
QUOTE(Maran @ 2010 10 24, 11:50)
mmazuliuke, visada sakiau ir sakysiu, kad pastangos lieka ivertintos, nors buvo visko iki issvajotuju II, bet Jus nenuleidote ranku, nepraradote vilties ...  uztat ir apdovanojo likimas dvigubai wub.gif  wub.gif
*

Tikrai taip mergyt drinks_cheers.gif niekad negalima sakyt kad man nepavyks......reikia gyventi su didele vitimi ir tikejimu wub.gif

Nebeverkit,o tai ir as prisidesiu lotuliukas.gif jau berasant visa slapia buvau lotuliukas.gif
dangiuk
Jetau, net šiurpas nuėjo per nugarą wub.gif tokie mažiuliukai lepeškučiai wub.gif
inram
mmazuliuke- nuostabi istorija wub.gif o dar nuostabesni mazuliukai wub.gif wub.gif
plunksnyte_irl
Nuostabi istorija mergyt wub.gif Nuostabus mazuliukai wub.gif Aukit ie stiprekit wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Fay
kaip silta ir miela wub.gif
meduolia
griebianti uz sirdeles istorija wub.gif
kvailute
wub.gif ka cia ir bepridursi...dabar turi isvajotuosius du kleckus wub.gif wub.gif wub.gif
Vaigita
wub.gif wub.gif wub.gif
Apsiašarojau ir aš irnesakyk.gif Aukit sveiki ir stiprūs wub.gif
surmute
SEKMES JUMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zwaaaigzdute
sveikinu wub.gif aukit sveikuciai wub.gif o as ne viena net asarele nubraukiau, tokia grazi istorija ax.gif blush2.gif
vilaguona
Ir vel apsiverkiau ax.gif
Sveikatytes jums! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tante_

Stiprybes ir sveikatytes Jums drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
coliuke21
sveikinu mazute tave ir tavo grazia seimynele wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jus nusipelnet to wub.gif
visada tikejau kad jum pavyks ir stai du maziukai angeliukai jau jusu glebyje wub.gif smile.gif wub.gif
sveikatytes jums, stiprekit, aukit wub.gif thumbup.gif
lauraz5
wub.gif labai sveikinu kad galu gale atvargus tiek meteliu ir iveikus slykscia liga kiek atsimenu mirksiukas.gif ax.gif likimas taip apdovanojo....super silta istorija...persismelkusi meile...dideliausios jums laimes!!!!! 4u.gif wub.gif
darara
Nuostabi istorija wub.gif , nuostabus mazuliukai wub.gif Aukit ir stiprekit 4u.gif
Viotinola
Labai graži istorija wub.gif
dirbtinaa
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mmazuliuke
Aciukas wub.gif wub.gif
ing.
Aukit diducia sveikuciai wub.gif
Graudinantis, kupinas meiles pasakojimas 4u.gif wub.gif
ramasyte
labai grazi istorija, aukit sveikuciai 4u.gif
Žuvanga
Sveikatytės 4u.gif
faina istorija
Puke111
Kokia grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
*Passion*
Mano svajone dvynukai, mergyte ir berniukas wub.gif Aukit diduciai ir stiprus 4u.gif
Kaip dabar gyvenat papasakokit smile.gif Ar daug vargelio su dviem meiluciais? wub.gif
Ankara
Apsiverkiau žinok beskaitydama, taip viską jausmingai ir kartu paprastai aprašei, būkit visi sveiki ir labai labai laimingi wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Zvejo_dukra
Kaip speju nelabai ir ligoninese uztrukot? smile.gif
mmazuliuke
QUOTE(*Passion* @ 2010 10 25, 22:22)
Mano svajone dvynukai, mergyte ir berniukas  wub.gif  Aukit diduciai ir stiprus  4u.gif
Kaip dabar gyvenat papasakokit smile.gif Ar daug vargelio su dviem meiluciais?  wub.gif
*

Dabar gyvenam gan gerai blush2.gif kol jie dar maziukai tai ramuciai,pfu pfu pfu lotuliukas.gif valgom,miegam ir kakojam blush2.gif vargelio yra,bet jau kitaip ir neisivaizduojam kad butu blush2.gif

QUOTE(Zvejo_dukra @ 2010 10 26, 12:24)
Kaip speju nelabai ir ligoninese uztrukot? smile.gif
*

Ligoninej pragulejom beveik 2 sav.mums tas laikas tikrai prailgo blush2.gif
...Pikciurniene...
Saunuoliai visa grazi seimynele, su dviem mazyciais stebukliukais wub.gif wub.gif wub.gif Aukit ir toliau stiprekit 4u.gif
AUSRELINA
nu pusesere kaip gražiai viską aprašei net susigraudinau, sveikatos jums visiems. 4u.gif žinok aš visą tą dieną atsimenu, kaip laukėm iš tavęs žinių, tiesiog negalėjau ramiai nusėdėti.
Aniveledi
Mmazuliuke, labai graziai viska aprasei thumbup.gif , zinau visa tavo istorija ir labai dziaugiuosiu uz jusu seima wub.gif Sveikatos tavo maziukams ir tau 4u.gif
mmazuliuke
QUOTE(AUSRELINA @ 2010 10 26, 19:31)
nu pusesere kaip gražiai  viską aprašei net susigraudinau, sveikatos jums visiems. 4u.gif  žinok aš visą tą dieną atsimenu, kaip laukėm iš tavęs žinių, tiesiog negalėjau ramiai nusėdėti.
*

wub.gif wub.gif Atrodo ta diena tai nesenai buvo,o jau beveik menuo praejo wub.gif wub.gif
ligiukss
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 10 23, 23:47)
Tą dieną
*

wub.gif wub.gif wub.gif Labai džiaugiuosi, kad viskas gerai. Aukite sveiki ir laimingi! wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gtn
Labai grazi ir nuosirdi istorija apie dvieju stebukliuku atejima wub.gif wub.gif Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif
Drovute
Super SVEIKINU saunuole, super mazyliai thumbup.gif
Aukit stiprus ir sveiki
shokoladas123
Sveikatos visai seimai 4u.gif
beatek
Labai graziai viska aprasei. Sveikatos ir stiprybes mazuliukams wub.gif
Jolancike
Sveikatos mažuliukams ir stiprybės tėveliams 4u.gif
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Auginti dvynukus nuostabu, mėgaukitės kiekviena kartu praleista diena thumbup.gif
Priminė mano kleckiukų gimimą, atrodo viskas buvo taip neseniai wub.gif
MonCheri
Sveikinu mamyte su 2-iem mazuliukais,aukit diduciai wub.gif wub.gif .
Giedrolina
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 10 23, 23:47)
Tikrai nėra nieko nuostabesnio...viskas kas buvo skaudu ir nemalonu senai pasimiršo, kai šalia keturios mažos akytės, rankytės, kojytės....dvigubai daugiau šypsenėlių, mažų pirštukų prisilietimų....
*

Net apsiasarojau.. Tikrai nieko nera nuostabesnio uz tas keturias mazas akytes, rankytes, kojytes.. wub.gif wub.gif
Kuo didziausi sveikinimai sulaukus savo stebukleliu, aukit sveikuciai wub.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.