Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar naudojatės Kristinos paslaugomis ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
juanita
Sveikos wub.gif , tokios diskusijos nerandu, taigi klausiu ar naudojates Kristinos paslaugomis? Mane sužavėjo vaikeliai kuriuos atvesdavo į šemetos kursus ir galvoju pati mankštinti savo vaikelį kai gims, dar kaip suprantu galima sulaukti daug patarimu ir pagalbos iš Kristinos. Sakykit kiek jai mokate už vizitus (kai užsiršiau į kursus minėjo, kad pirmas nemokamas, ar tiesa) ?
sportininke
Labas, naudojuos jos patarimais, visi vizitai (į mėn. 1 kartas) man kainuoja po 50lt, gali pabandyt vieną kartą neduot, bet šiaip jau nusiviliu Šemeta, sukomerciškėjo nerealiai, per dieną turi aplankyt vos ne 20 lelių, tai jau kažkaip man nelabai, va mažiui tuoj 5 mėn, tai galvoju ar čia dar verta kviesti. mes kai norėjom mokytis nardyti, tai pirmas kartas gerai buvo, bet kuo toliau, tuo šalčiau, gal per mažai duodam.... g.gif NOrs nemanau, kad reikėtų už 5 min. dėmesio duoti daugiau, o dar savo transportu ir iki kitos šeimos reikia nuvežti.
Greiciuke
O aš už vizitus mokus po dvidešimt litų. Tiesą sakant man iš esmės ji kiek kategoriška, turinti tvirtą savo nuomonę ir nepripažįstanti kitos. Todėl ir gali atrodyti, jog ji ne itin maloni, ypač pamačiusi, jog siūlomas vaikui žindukas.

Iš tiesų Kristina turi aplankyti krūvą vaikučių, todėl pačios pagalvokit apie paslaugos kokybiškumą. Vizitas vyksta paskubomis, nerealiais tempais. Todėl man tai patapo nepriimtina. Manyčiau, jog paieškojus galima rasti privačių trenerių, kurie galėtų padėti šeimoms kūdikio maudynių klausimais.

O šiaip tai, galiu tikrai pasidžiaugti, nes tik Šemetų dėka, mes sužinojome, kad vaiką galima drąsiai maudyti ir plukdyti plačioje vonioje, o ne vonelėje.
Atmetus jos kategoriškumą, duoti patarimai irgi buvo neblogi.
Andira
sveika.mes buvom išskvietę Kristiną.parodė viską labai greitai,aš net nepabandžiau blink.gif .tai paskui bijojau daryti tą mankštelę viena.o dar tą savaitę į namus vaikščiojo neurologė ir darė mažiui mankštelę,nes padidėjęs raumenų tonusas.tai kai pasakiau,kad jau šiek tiek mankštinomės,tai išsireiškė maždaug kam to reikia,o daktarė tik pinigų užsidirbti nori.bet kai vyras padavė 100lt.(nes kitaip neturėjom) tai kažkodėl paėmė.tai ar čia neužsidirbimas?o tarp kitko neurologės masažai ir mankšta man(ir mano mažiui) patiko daug labiau thumbup.gif nežinau ar norėsiu Kristiną dar kartą kviesti,tik pinigų gaila.o jei ir kviesim,tai tikrai daugiau neduosim.ir buvo labai nepatenkinta,kad vyras 5min. pavėlavo atvažiuoti jos paimti.aš sakyčiau,kad neverta jos kviesti.
juanita
labai ačių už atsakymus 4u.gif . nedrąsu buvo temelę užvesti, bet smalsu.
man irgi Kristina nera tas žmogus kuriam iš pirmo žvilgsnio labai simpatizuočiau, bet tiesiog nežinau kitų variantų. gal reikės pakviesti ją nors kelis kartus ir pažiūrėt kas gaunasi? man labiau būtų priimtina, kad ji atvažiuotų pati ir tiksliai įvardintų savo uždarbį.
o ar klausėte jos patarimo nenutraukinėt pieno? labai noriu, kad jo būtų daug ir ilgai.
Andira
aš tai nelabai ir laiko turėjau jos ko paklausti,nes kol darė mankštą tai žiūrėjau,o kai pabaigė,tai atsakinėjo į skambučius,nes telefonas jos netilo.gal tau geriau pasiseks su ja pabendrauti.o dėl pienelio,tai aš irgi labai norėjau maitinti tik savo pienu,bet tenka primaitinti,nes mažiui per mažai.jis pas mane vyras ohoho! o pienas upeliais nebėga verysad.gif
as mamyte
QUOTE(juanita @ 2006 01 30, 14:58)
labai ačių už atsakymus 4u.gif . nedrąsu buvo temelę užvesti, bet smalsu.
man irgi Kristina nera tas žmogus kuriam iš pirmo žvilgsnio labai simpatizuočiau, bet tiesiog nežinau kitų variantų. gal reikės pakviesti ją nors kelis kartus ir pažiūrėt kas gaunasi? man labiau būtų priimtina, kad ji atvažiuotų pati ir tiksliai įvardintų savo uždarbį.
o ar klausėte jos patarimo nenutraukinėt pieno? labai noriu, kad jo būtų daug ir ilgai.
*

As paklausiau ir tikrai jokiu bedu su pienu neturiu, tfu tfu tfu blink.gif nutraukineju piena tik tada kai isbegam su vyru kur pauliot ir paliekam vaika mamai, kad vienam maitinimui uztektu, tai po tokiu nutraukinejimu krutys taip pritvinksta kad net skauda, tada laukiu kol mazyle atsikels ir palengvins mano "dalia" biggrin.gif taip kad teisybe del nutraukinejimo, tuo labiau masazu. Svarbiausia tikek - turesi pieno taip ir bus. Gal neitikinamai skamba, bet tai svarbiausia. Pastebejau kai tik sumazedavo pieno, pradedu nervuotis kas cia atsitiko, jo dar sumazeja, po to isikalbu sau, kad nusiraminciau, nueinu pavalgau, jei iseina - numingu ir pieno vel pakankamai. Po to supratau, kad pieno dazniau ne sumazeja, o tiesiog leliuke maziau valgyt ima, galbut daugiau miega ir t.t

O del Kristinos, tai mes kvietem kolkas tik viena karta, man irgi tokia atzagari pasirode, bet suprantu ja, nors del antro karto ar kviest abejoju, nors mankstele mazei lyg ir patinka, tik nardyt dar nelabai, o pliuskenasi vonioj irgi liuks bigsmile.gif , jei ne Kristina tai iki siol mama neleistu maudyt vaiko vonioj (mes su mama gyvenam) Vaje, gedapripazint, bet mes tik isvaziavus Kristinai susisgribom - gal jai moket reikejo blink.gif blush2.gif bet ji nieko ir nesake, tai gal tikrai uz pirma vizita moket nereik...
MaTo
Musu vaikas tai kiekviena karta pamates Kristina verkti pradedavo, o tokiu kartu buvo jau 5, nes mes j akvieciames nuo 3 sav.Tai manksta ji su zaislu parodydavo, budavo baisu, bet prie jos pabandydavom patys(nes Kristei nesileisdavo rodyti)ir darem.Vaikui tai patinka manksta ir jauciasi rezultatai lyginnat su panasaus amziaus nesportuojanciais vaikais.Maniskis labai stiprus, ypac anr rankyciu.Tolaiu sakem jos nebesikviesim, nes prasidejo pratimai su paskraidymais visokiais, tai pagalvojom kad pakaks:)
O mokedavom po 20 Lt
as mamyte
QUOTE(Uosė @ 2006 01 30, 15:20)
aš tai nelabai ir laiko turėjau jos ko paklausti,nes kol darė mankštą tai žiūrėjau,o kai pabaigė,tai atsakinėjo į skambučius,nes telefonas jos netilo.gal tau geriau pasiseks su ja pabendrauti.o dėl pienelio,tai aš irgi labai norėjau maitinti tik savo pienu,bet tenka primaitinti,nes mažiui per mažai.jis pas mane vyras ohoho! o pienas upeliais nebėga verysad.gif
*

o ar bandei nakti kuo dazniau maitint? jei vaikiukas miega - ji prikelt, vis kad bent truputi patrauktu pienelio? Man labai padejo mirksiukas.gif Siaip knygos raso, kad jei isvalgo visakruti - pieno gamyba padideja 20proc 4u.gif situo atveju ir nutraukinejimas padetu, bet pirmas budas geresnis
Roset
O mes su Kristina kokius septynis mėnesius bendravom ir visai neblogai sutarėm. Labai džiaugiuosi dėl mankštelės, kai ją darom vaikas visada krykštauja. Už vizitą 20 Lt duodavom, per kursus juk sakė, kad kiekvienas duoda tiek kiek gali.

Dar man tikras išsigelbėjimas, tai, kad jai visada galima paskambinti.
Vyras kažkaip ja labai pasitikėjo, tai kai susiginčidavome dėl ko nors, pvz. kokį čiužinį pirkti, liepdavau skambinti Kristinai, ji aišku pasakydavo tą patį ką ir aš bigsmile.gif
Nikkė
O tai kiek laiko mazdaug ji praleidzia seimoje atvaziavusi? g.gif
lya
lankiau semetos nesciuju mokykla ir klube lankemes ir manksteles dareme. taciau noreciau pasakyti, kad nepultumete taip labai zavetis viskuo ka jie persa.
passimkite is to tai kas jums priimtiniausia.
kada dar lankiau nesciuju mokyklele, buvo toks atvejis, kai atejo pagimdziusi mamyte ir drasiai isdeste savo ispudzius apie gimdyma su epiduriniu nuskausminimu. kokia tai palaima, palyginus su pirmuoju naturaliu gimdymu. doh.gif reikejo matyti Kristinos israiska.....
tada dar lankesi viena moteris, gulejusi ligonineje del gresiancio persileidimo, tai semeta ten ja tarde, ko guleisi, kokio kietumo pilvas buvo, kad panikavai. kad ta vargse tik raudonavo is gedos.
kitas nemalonus atvejis, kad jie lankydamiesi ir mankstindami mano kaimynes vaika- nepastebejo kad vaikui padidejes raumenu tonusas. vaikui masazu reikejo o ne tokios mankstos. tai zalai atstatyti reikejo labai daug laiko, net ir po 4m. jam karts nuo karto reikia masazu.
kitu mamu pasakojimu, vaikams nepatiko apypilimai saltu vandeniu, maudymas galop ivare baime.
per drauges gimdyma, teko pabendrauti su akusere, kuri seniau su juo dirbo. tai sake rekdavo jis ant gimdyviu kaip pasiutes unsure.gif
lya
doh.gif va, dar prisiminiau, kai labai nustebau pamaciusi kaip pries pora metu, tas pats kristinos sunus, televizijoje reklamuoti buvo pradejes vitaminus ir papildus ("gamtos namai" berods ). o juk klube buvo pristatomas toks naturopatas, pasak ju - visi vitaminai ir papildai - tai vaistai, tai chemija!
Roset
[quote=lya,2006 02 08, 10:34]
lankiau semetos nesciuju mokykla ir klube lankemes ir manksteles dareme. taciau noreciau pasakyti, kad nepultumete taip labai zavetis viskuo ka jie persa.
passimkite is to tai kas jums priimtiniausia.

Kas be ko, reikia atsirinkti, o ne aklai viską daryti ką jie rekomenduoja, juk ir vaikai visi skirtingi, ne visiems tinka tos mankštos ir nardymai. Mes visai nenardėm, tiesiog mačiau ir jaučiau, kad vaikui tai nepatinka. Aišku kai poto buvom kursuose demonstruoti kokias mankštas darom, Šemeta paklausė ar nardom, sakiau jog vaikui nepatinka, tai nenardom, puolė aiškinti, kaip mes blogai darom, jog netaisiklingai nardinom, dėl to ir nepatinka, ai...o apypilinėjimu aš iškarto atsisakiu, man asmeniškai priimtinesnis palaipsninis grūdinimas.
vasar_a
O mes nesinaudojom Kristinos paslaugomis, nes kažkaip neįtikino mus ta mankšta. Tikėjomės daugiau išgirsti apie mankštos naudą, bet buvo pasakyta tik tiek, kad vaikučiams patinka ir jiems sveika. Man to tikrai maža, kad pradėčiau savo vaiką taip mankštint...

O šiaip tai Šemetos kursus vertinu teigiamai, ypač rekomenduoju toms, kurios ruošiasi kartu su vyru gimdyt. Apie gimdymą, pasiruošimą gimdymui išdėstė puikiai. Visai kitas dalykas gimdyti pasiruošus, jauti, kad valdai situaciją, o ne tik medikai. man Šemeta labiau patiko nei Kristina. Apie krūtų priežiūrą ir maitinimą viskas ok buvo išdėstyta, bet apie pogimdyvinį laikotarpį tai ir pagrybavo truputį, senų dalykų rekomendavo, pvz. apsiplovimus permanganatu... g.gif

Grūdinimas tai iš vis man baisu. Taigi vaikui toks stresas, ir dar kai daro tai, patys artimiausi žmonės mama ir tėtis doh.gif Kiek žinau mamų, kurių vaikai po tokių grūdinimų bijo vandens. manau, kad apipylimus galima pradėti jau paaugusiam vaikučiui, kad jo nenugasdint. O pasakymas, kad paklykia, tai nieko tokio, pripranta, tai man nepriimtinas. protest.gif
Roset
Va, va tas apipylimas man irgi sunkiai suvokiamas, keistai skamba "iš pradžių rėkė, o poto priprato" blink.gif beto, net ir pats Šemeta sakė, jei jau apipylinėjamas vaikas šaltu vandeniu, tai tėveliai turi rodyti pavyzdį ir patys taip daryti
Nikkė
Keliu tema i prieki - gal dar kurios mamytes pasidalins patirtimi 4u.gif
juanita
nors as pati lankau semetos kursus, man daug kas ten patinka ir yra priimtina, vistik pastebejau ju netolerancija kitokiam poziuriui, matyt zmones sensta, o pakaitos sau neturi.
jie neisklauso moters, jei sakai ka ne pagal ju metodika atkerta grubiai su inirsiu. tas beabejo man labai nepatinka.
ladybird
QUOTE(juanita @ 2006 02 15, 11:51)
nors as pati lankau semetos kursus, man daug kas ten patinka ir yra priimtina, vistik pastebejau ju netolerancija kitokiam poziuriui,  matyt zmones sensta, o pakaitos sau neturi.
jie neisklauso moters, jei sakai ka ne pagal ju metodika atkerta grubiai su inirsiu. tas beabejo man labai nepatinka.
*

Mes irgi su vyru lankemes kai laukemes pas Semeta, tuo momentu buvom labai patenkinti, nes is tikro labai daug informacijos ir pan. Kai gime dukryte, po dvieju savaiciu paskambinom ir paprasem atvaziuoti ir parodyti mankstas, masazus ir t.t. Pirmiausia viskas prasidejo nuo klausimu apie gimdyma ir kiekviena kitoki veiksma nei sakydavo jie, lydedavo nepasitenkinimas. Kadangi mano gimdymas buvo gana ilgas apie 20 val, tai po 12 val. kai nuleido vaisiaus vandenis ir pradejo skatint (nes per ta 12 neatsidare nei 1 cm, nors saremiai buvo kas 2-3 min.), paprasiau, kad darytu epidurini, nes galvojau, kad jei ir toliau tokiu tempu atsidarines, tai kai reiks gimdyt, tai pati ir nepagimdysiu. Zodziu pasak ju, vos ne viskas kas buvo per mano gimdyma buvo blogai. Is dalie turbut del to, kad gimdziau klinikose, o ne ju giriamoje II ligonineje.
Parode masazus, mankstele ir ejom maudytis. Parode kaip plaukdint ir kaip nerti, dave man vaika i rankas ir liepe nardint. Aisku, kaip taisykle is pirmo karto nesigavo, tai ji (Kristina) kaip eme ant manes rekt, tai neaisku ko vaikas labiau issigando ar manes ar jos. Zodziu su vyru susizvalgem ir daugiau jos nebekvietem. Musu gydytoja pasitaike labai gera, ir toliau visas mankstas rode ji. Apipylinejimu atsisakem po antro karto, nes kazkaip gaila i vaika ziuret budavo, o nardo mergaite ir po siai dienai, bet jau ne vonioj o baseine. Taigi, is tikro kiekviena seima atsirenka kas jei tinka, o kas ne.
juanita
QUOTE(ladybird @ 2006 02 15, 12:23)
Musu gydytoja pasitaike labai gera, ir toliau visas mankstas rode ji. Apipylinejimu atsisakem po antro karto, nes kazkaip gaila i vaika ziuret budavo, o nardo mergaite ir po siai dienai, bet jau ne vonioj o baseine. Taigi, is tikro kiekviena seima atsirenka kas jei tinka, o kas ne.
*

o kur tokia daktaryte radai, gal antakalnyje ir baseinas kuri lankote gal antakalnio?
sory,, parasiau o tik tada pamaciau kad tu is kauno. bet gal kuri kita zino apie vaiku gydytojus praktikuojancius tokia manksta?
gri36
Pritariu daugumos nuomonei drinks_cheers.gif
Savo laiku ir aš nesusižavėjau p.Kristinos stebuklais, o nusprendžiau geriau pasiieškot rimtos vaikų ar šeimos gydytojos. Perskaičius temą supratau, kad pasielgiau teisingai. Taigi ir kitoms noriu patart, geriau investuokit į gerą gydytoją- bus patenkintos abi pusės biggrin.gif
ladybird
Taigi ir kitoms noriu patart, geriau investuokit į gerą gydytoją- bus patenkintos abi pusės biggrin.gif
*

[/quote]

Pritariu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Infinity
Uz vizita Kristinai mes mokedavome po 20 Lt, pas mus ji buvo kokius 5 kartus. Jos patarimai buvo vertingi, taciau man nepatinka jos kategoriskumas. Ji man nemalonus zmogus rolleyes.gif
juanita
o tai vistik ar kaas zinot- tas jos pirmas vizitas mokamas ar ne?
gal kas neseniai uzsirasinejo i kursus? ten tada isvardina viska uz ka moki blush2.gif .
meduliukas
As kazkada buvau labai susizavejus visom sitom manklstom ir nardymais doh.gif Visu tuo naturalizmu tipo, bet greitai atsikandau - pabendravus su siais zmonemis jie man kaip sektantai kazkokie pasirode doh.gif Mano krutis buvo gimdymo namuose labai "nugrauztos", net randai liko, tai pirma menesi maitinau per antspeni, nes kitos iseities nebuvo, kai pasakiau - vos ne nusikaltele pasijauciau nuo komentaru, o del ciulptuko isvis triuksmas kilo - o ka daryt jeigu pas mano maze labai stiprus ciulpimo refleksas - man tai ir i tualeta nueit ir pavalgyt kartais noredavosi gal blink.gif Ir taip jau budavo bajeriai - iseina vyras i darba - maze zinda, grizta - vis dar zinda biggrin.gif doh.gif Ji neciulpdavo tik lauke, vezime blink.gif Pieno pakankamai buvo tai ir kabedavo taip istisai, priauginedavo po 1200g kas menesi biggrin.gif
Del to nardinimo tai labai jau abejotinai man pasirode, kai vaika visa springstanti iskele schmoll.gif Mankstu tik kai kuriuos elementus darem, o paskui metem po chirurgo konsultacijos, nerekomendavo visiskai sveiko vaiko be reikalo tampyt sitaip.
Rezultatai - be nardinimu ir mankstu vaikscioti pradejo pati tvirtai 9men., sedet 5men., nuo 6 men. lanke baseina, 1metuku pati ismoko nardyt ir sokinet nuo baseino krasto, mausodi juroje kai vandens temp.14- 15 laipsniu ir net slogos nebuna, problemu del raumenu ar laikysenos niekada neturejom. Viska darem pamazu, pagal vaiko norus, ziurejom ar jam patinka.
laukinukė
QUOTE(juanita @ 2006 02 15, 12:51)
*

Kažkoks košmaras - moki jiems pinigus, o dar ant tavęs, ir taip per nėštumą sujautrėjusios, rėkia blink.gif

QUOTE(ladybird @ 2006 02 15, 13:23)
Parode kaip plaukdint ir kaip nerti, dave man vaika i rankas ir liepe nardint. Aisku, kaip taisykle is pirmo karto nesigavo, tai ji (Kristina) kaip eme ant manes rekt, tai neaisku ko vaikas labiau issigando ar manes ar jos. Zodziu su vyru susizvalgem ir daugiau jos nebekvietem.
*

Tai jūs dar labai švelniai čia su ja. Maniškis tai būtų ją išnešęs pro duris be jokių užmokesčių, o dar iš mūsų priemiesčio poniai tektų pėstutė parpumpuoti.

Kažkada mąsčiau palankyti jų kursus, bet kuo toliau skaitau, tuo slogesnį įspūdį susidarau.
waidoolka_
QUOTE(juanita @ 2006 02 15, 09:51)
nors as pati lankau semetos kursus, man daug kas ten patinka ir yra priimtina, vistik pastebejau ju netolerancija kitokiam poziuriui,  matyt zmones sensta, o pakaitos sau neturi.
*

Tai kas cia per moteri, kuri nesivaldo? siaubas kazkoks, pasibaisejau viska perskaiciusi doh.gif
QUOTE(gri36 @ 2006 02 15, 13:01)
Pritariu daugumos nuomonei drinks_cheers.gif
Savo laiku ir aš nesusižavėjau p.Kristinos stebuklais, o nusprendžiau geriau pasiieškot rimtos vaikų ar šeimos gydytojos. Perskaičius temą supratau, kad pasielgiau teisingai. Taigi ir kitoms noriu patart, geriau investuokit į gerą gydytoją- bus patenkintos abi pusės biggrin.gif
*

Taikrai pati geriausia mintis, pritariu visu 100 % thumbup.gif wub.gif
--------
Bet nesuprantu vieno dalyko, jei ta ponia tokia vrėdna, tai kaip tapo tokia populiari? Juk yra begalės gerų gydytojų ir sesučių, kurios taipogi propoguoja ir mankštą, ir nardymus g.gif Kas čia tokie per pasaulio bambos? Nesuprantu cool.gif
juanita
QUOTE(Meilė @ 2006 04 02, 16:11)
Bet nesuprantu vieno dalyko, jei ta ponia tokia vrėdna, tai kaip tapo tokia populiari? Juk yra begalės gerų gydytojų ir sesučių, kurios taipogi propoguoja ir mankštą, ir nardymus g.gif Kas čia tokie per pasaulio bambos? Nesuprantu cool.gif
*

ji gal nera vredna, ji savotiska, ji kategoriska ir kai kuriems tai tinka o kai kuriem sunku. tam ir uzvedziau sia tema kad man idomios kitumamu nuomones nes jau greit teks apsisprest man ar kviesti ja i namus mirksiukas.gif
--------
Na, tiesą sakant aš nebuvau susidūrus su šiais žmonėmis, bet paskaičiusi atsiliepimus, tikrai nesinaudočiau jų paslaugomis. Kai žmonės per daug "pasikelia", tai jau tampa nenormalu blink.gif Va, kai pradės stokoti klientų, tai gal susimąstys apie savo kategoriškumą wink.gif Dar sykį sakau (pasikartosiu), kad yra begalės tokių kaip jie (jų siųlomą metodiką propaguojančių) ir naudotis jų paslaugomis vien dėl to, kad tai vos ne mados reikalas, tai visiškas absurdas doh.gif
juanita
QUOTE(Meilė @ 2006 04 03, 21:14)
Na, tiesą sakant aš nebuvau susidūrus su šiais žmonėmis, bet paskaičiusi atsiliepimus, tikrai nesinaudočiau jų paslaugomis. Kai žmonės per daug "pasikelia", tai jau tampa nenormalu blink.gif  Va, kai pradės stokoti klientų, tai gal susimąstys apie savo kategoriškumą wink.gif Dar sykį sakau (pasikartosiu), kad yra begalės tokių kaip jie (jų siųlomą metodiką propaguojančių) ir naudotis jų paslaugomis vien dėl to, kad tai vos ne mados reikalas, tai visiškas absurdas  doh.gif
*

GAL GALI KA REKOMENDUOT? ax.gif
ladybird
QUOTE(juanita @ 2006 03 09, 21:23)
o tai vistik ar kaas zinot- tas jos pirmas vizitas mokamas ar ne?
gal kas neseniai uzsirasinejo i kursus? ten tada isvardina viska uz ka moki  blush2.gif .
*

Jei lankei pas juos nesciuju kursus, tai tikrai pirmas apsilankymas nemokamai 4u.gif
Skirma
Na, mes pirmą kartą mokėjom 40 Lt, nes rodė ir masažą, ir mankštą, ir nardymus. O po to kitus kartus mokėdavom po 20 Lt.
Šiaip ji iš tikrųjų kategoriška, kaip kokia pikta mokytoja, su kurios nuomone privaloma sutikti cool.gif Bet mes išklausydavom, ir jei kas netikdavo, darydavom pagal save tongue.gif Dar man patiko, kad jai bet kada bet kokiu klausimu galima paskambint, pasiklaust patarimo. Tai skambindavom dažnai ax.gif
Trumpai tariant, yra pliusų, yra minusų. Nežinau, ar antram vaikui kviesčiau cool.gif
Toli gražu

Mes lankėm jų kursus, bet gimus vaikučiui į namus nesikvietėm - visus tuos dalykus pakvietėm pamokyti kitos specialistės smile.gif
Isida
Mes irgi lankėme Šemetos kursus. Sutinku, kad kategoriškumo ten daug. Reikia savo galvą ant pečių turėti ir labai atsirinkti, kas priimtina, o kas ne. Man labai patiko pateikta informacija apie patį gimdymą, patarimai ir kt.
Bet deja, pačios gimdymas nė iš tolo nepriminė Šemetos nupasakoto. unsure.gif Ir epidūro prireikė ir baigėsi viskas cezario pjūviu. Tai sekančią dieną po gimdymo po ligoninę Šemeta su Kristina plavinėjo, mano gydytojas kažkodėl nusprendęs, kad mes jo gerbėjai baisingi, kad jis mums didžiulis autoritetas, pakvietė jį į palatą. doh.gif Dieve, dieve, koks žvilgsnis buvo. doh.gif Lyg sakytų - vargšele, tu vargšele. Žodžiu, gražioj formoj pasijutau "broku".
O Kristinos nekviesti iškart po kursų apsisprendėme. Pirmiausia, ji labai nepatiko mano vyrui. O ir aš nelabai jaučiu simpatijas tokiems griežtiems, kategoriškiems žmonėms. O dar turint omeny, kad aš pienelį nusitraukinėjau ir maitinau iš buteliuko, nes mažasis kitaip nevalgė. doh.gif Jei sąžiningai - išsigandome būsimų moralų. rolleyes.gif
zoske
niu va prisijungsiu prie diskusijos. bandom mes vaikeli mankstint pagal ju manksta, bet jis labai pyksta, viskas gerai, bet kai pakabinu ant vienos rankos ar aukstyn kojom - negali to pakesti. kai pasikvietem Kristina antra karta gavom barti, kad per mazai vaika treniravom. sakau, o ka daryt jei rekia - sako, reik palaukt ir pabandyt vel kai bus ramus. na taip ir dariau, bet tikrai neiseidavo kasdien jo pamankstint. na mano gydytoja irgi sako, kad jis tinginukas ir tonusas per mazas. irgi sake pamankstint. bet kaip???
gal i baseina?? gal kas lanko ta Antakalnio baseina? ka ten daro? dabar musiskiui 3 menesiai. ar jau galima?nardyt tai jam patinka, bet vyrui vis nugara skauda (nezinau, ar pats neissisukineja, jau aisku i ka vaikas atsigime:))), tai retai nardinam. o man baisoka vonioj bandyt.
siaip mama sake mus su broliu irgi panasiai mankstindavo, kai kudikiai buvom ir mum labai patikdavo, juokdavomes ir t.t. bet ka daryt, kad musiskeliui nepatinka?
samsam
Na yra pliusu ir Semetos moksluose ir Kristinos mankstelese. Bet viskas reika moketi atsirinkti ir pritaikyti sau ir savo kudikiui. Mano abu gimdymai nei is tolo neprilygo Semetos pasakojimams, nepadejo nei konjakas su avieciu arbata..... niekas nepadejo..... doh.gif doh.gif doh.gif
O Kristina mane labai nuvyle.... as iki siol ant jos pykstu... nors praejo jau daugiau kaip keturi metai unsure.gif Ismasazavo ji mano krutine nes temperatura buvo 39 su baltais arkliais buvau pradejus bendraut. O as jos mandagiai paklausiau, o ka man daryt jei jusu kopustai su medum man nepades ir rytoj vel pakils temperatura? Ji piktai atsake, kad TAIP NEBUS, kad ji jau daug metu tuo uzsiima ir zino ka sneka. Ir dar pridure, kad reikia tiketi ja... jei netikit tai tikrai pakils ta temperatura.... AS TIKEJAU, TIKRAI TIKEJAU, BET atejo rytas.... temperatura 40, skausmas toks, kad beveik negaliu rankos pakelti...... Vyras skambina Kristinai..... o ji atrezia, kad jus blogai kompresus dejot.... skambinkit savo gydytojai.....ir meta rageli doh.gif ...
Gerai, kad nuostabia gydytoja turiu, kuri ir leliukus man abu padejo pagimdyt ir su pienu padejo susitvarkyt....

Va tau ir Kristina verysad.gif
TOCAMI
naudojosi mano sesuo. paliko labai nemalonios, surūgusios bobos įspūdį. net apšaukė kai pirmą kartą pabandė atlikti pratimą. kai moki nemažus pinigus norisi, kad bent nerėktų.
Papildyta:
QUOTE(zoske @ 2007 09 03, 16:10)
niu va prisijungsiu prie diskusijos. bandom mes vaikeli mankstint pagal ju manksta, bet jis labai pyksta, viskas gerai, bet kai pakabinu ant vienos rankos ar aukstyn kojom - negali to pakesti. kai pasikvietem Kristina antra karta gavom barti, kad per mazai vaika treniravom. sakau, o ka daryt jei rekia - sako, reik palaukt ir pabandyt vel kai bus ramus. na taip ir dariau, bet tikrai neiseidavo kasdien jo pamankstint. na mano gydytoja irgi sako, kad jis tinginukas ir tonusas per mazas. irgi sake pamankstint. bet kaip???
gal i baseina?? gal kas lanko ta Antakalnio baseina? ka ten daro? dabar musiskiui 3 menesiai. ar jau galima?nardyt tai jam patinka, bet vyrui vis nugara skauda (nezinau, ar pats neissisukineja, jau aisku i ka vaikas atsigime:))), tai retai nardinam. o man baisoka vonioj bandyt.
siaip mama sake mus su broliu irgi panasiai mankstindavo, kai kudikiai buvom ir mum labai patikdavo, juokdavomes ir t.t. bet ka daryt, kad musiskeliui nepatinka?
*

siūlau eiti į baseiną Nordway(šiaurės miestelyje poklininka). su instruktore, kuri valandą dirbs individualiai su jumis ir vaikeliu sumokėsit 45lt. vieno karto dažniausiai pakanka. už baseiną mokam 25lt. priima tik kūdikius iki dviejų metukų. už tuos 20lt. gausite rankšluostį, šlepetes, galimybę pabūti saunoje arba garinėje pirtyje, naujai įrengtą baseiną, komfortą, malonų aptarnavimą, rūbinėje rakinamos spintelės, vystymo stalas, patogus dušas.
Papildyta:
nuo dviejų sav. galima į baseiną, o trijų mėnesių pats tas. padeda tvirtėti raumenukams, atpalaiduoja, išsimasažuoja pilvelis, jo taip nepučia. rekomenduojama vaikams su pakitusiu raumenų tonusu. didžiausias kaifas mama
i, nes vaikutis po tokios mankštos miegos pusdienį be prabudimų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.