Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: zippy pagalves
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
mama-jolia
Sveikos mamytes. Galvoju nusipirkti zippy pagalve, pagalbininka nescioms ir maitinancioms. Ar kas nors bandete, kokie butu atsiliepimai. Ar tikrai naudingas dalykas ar pinigu ismetimas.

Dekui
mazuliuke159
QUOTE(mama-jolia @ 2010 10 24, 19:41)
Sveikos mamytes. Galvoju nusipirkti zippy pagalve, pagalbininka nescioms ir maitinancioms. Ar kas nors bandete, kokie butu atsiliepimai. Ar tikrai naudingas dalykas ar pinigu ismetimas.

Dekui
*

Labas,

Super daiktas thumbup.gif nusipirkau, kai pajutau,kad nepatogu isitaisyt miegot, tai buvo 3 men nestumas....pas mane labai greit pilvukas issoko...Dabar neisivaizduoju nakties be zappy, vyras irgi priprato, kad apsikabinu ne ji, o pagalve lotuliukas.gif po pirmos nakties nebegailejau tu babkiu....as emiau su lininiu uzvalkaliukiu ir papildomai pasiemiau medvilnini, dar nekeiciau, bet kai reikes leliuka maitint panaudosiu. Emiau su granulem, nes lengvesne, o kai nakti reikia verstis su pagalve, tai lengvesne patogiau...tai tokia mano nuomone 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.