Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FP zebriukas-šokliukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Labri_
Laba diena, mamos, mano dukrai 1,4 men galvoju ka padovanot Kaledom. Renkuosi tarp sokliuko zebriuko ir virtuveles vaikiskos. Kaip manote ar verta pirkti si sokliuka 1,6 metu vaikui? Ar ne per velu? Ar domisi juo vaikai?
Aciu uz nuomone 4u.gif
kariliux
is pradziu labai patiko mano dukrytei jis, bet greit pabodo doh.gif
Labri_
QUOTE(kariliux @ 2010 10 25, 12:21)
is pradziu labai patiko mano dukrytei jis, bet greit pabodo  doh.gif
*

O kokio amziaus ji buvo?
SIVERIJA
QUOTE(zurzuli @ 2010 10 25, 11:48)
Laba diena, mamos, mano dukrai 1,4 men galvoju ka padovanot Kaledom. Renkuosi tarp sokliuko zebriuko ir virtuveles vaikiskos. Kaip manote ar verta pirkti si sokliuka 1,6 metu vaikui? Ar ne per velu? Ar domisi juo vaikai?
Aciu uz nuomone 4u.gif
*

mes tokį zebriuką dovanojom pirmojo gimtadienio proga ir tai buvo tikrai ne per anksti, realiai galima ir anksčiau, jeigu vaikas judresnis, vikresnis- nuo kokių 10 mėn. drąsiai. Mano akimis žiūrint, pusantrų metų jau gal vėloka tokiai dovanai blush2.gif aišku, iš pradžių bus juo susidomėjimas, bet greit nusibos. Mūsų mergaitė kokius 3 mėn. labai juo džiaugės, bet dabar mums pusantrų metų, tai žaidžiam su lėlėmis, fisher price little people, dėliojam medines dėliones, piešiam. O virtuvėlė su garsais ir krūva indų, maisto yra kasdien žaidžiama, verda lėlėms valgyt, dėlioja indelius ir pan. Aš geriau rinkčiausi virtuvėlę tokio amžiaus vaikui.
Labri_
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 25, 20:20)
mes tokį zebriuką dovanojom pirmojo gimtadienio proga ir tai buvo tikrai ne per anksti, realiai galima ir anksčiau, jeigu vaikas judresnis, vikresnis- nuo kokių 10 mėn. drąsiai. Mano akimis žiūrint, pusantrų metų jau gal vėloka tokiai dovanai blush2.gif aišku, iš pradžių bus juo susidomėjimas, bet greit nusibos. Mūsų mergaitė kokius 3 mėn. labai juo džiaugės, bet dabar mums pusantrų metų, tai žaidžiam su lėlėmis, fisher price little people, dėliojam medines dėliones, piešiam. O virtuvėlė su garsais ir krūva indų, maisto yra kasdien žaidžiama, verda lėlėms valgyt, dėlioja indelius ir pan. Aš geriau rinkčiausi virtuvėlę tokio amžiaus vaikui.
*

Labai aciu, SIVERIJA, uz patarima, labai idomi ir naudinga Jusu zinute smile.gif
Siaip mano dukra tokia judri, jai patinka sokti, sokineti, bet patinka ir krapstyti ka. As taip pat galvojau ir apie kilimeli piesimo, bet bijau, kad paskui nepradetu paisyt dar ant sienu ar grindu su jau tikrais piestukais seses smile.gif Ziuriu jau ir dabar ji pagavus piestuka pripaiso smile.gif
Kačia
Mano sunelis buvo ir yra lb judrus, tai zebras buvo issibelbejimas. Mes jam nupirkom 1,4 m. Kuri laika reikejo jam priprasti, pradzioje bijojo sestis. bet po to sokinejom gan ilgai. Pardavem kai mums buvo virs 2 m. (nes jau isigudrino sokineti atsistojus zebrui ant nugaros blink.gif ) ir pirkom batuta su rankena.
Musu artveju mes paciu laiku isigijom zebriuka. Savo dukrytei irgi jau turim nupirke, bet ji gaus per Kaledas mirksiukas.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kačia @ 2010 10 26, 12:15)
Mano sunelis buvo ir yra lb judrus, tai zebras buvo issibelbejimas. Mes jam nupirkom 1,4 m.  Kuri laika reikejo jam priprasti, pradzioje bijojo sestis. bet po to sokinejom gan ilgai. Pardavem kai mums buvo virs 2 m. (nes jau isigudrino sokineti atsistojus zebrui ant nugaros blink.gif ) ir pirkom batuta su rankena.
Musu artveju mes paciu laiku isigijom zebriuka. Savo dukrytei irgi jau turim nupirke, bet ji gaus per Kaledas mirksiukas.gif
*

aišku, kiekvienam skirtingai. maniškė tai iš pirmo karto užsėdo ant jo ir ėmė šokinėt biggrin.gif net patys netikėjom, galvojom reiks nukelti, užkelti......ir kas įdomiausia, jinai pati savarankiškai tuo metu dar nevaikščiojo, tik prisilaikydama.
Papildyta:
QUOTE(zurzuli @ 2010 10 26, 10:49)
Labai aciu, SIVERIJA, uz patarima, labai idomi ir naudinga Jusu zinute smile.gif
Siaip mano dukra tokia judri, jai patinka sokti, sokineti, bet patinka ir krapstyti ka. As taip pat galvojau ir apie kilimeli piesimo, bet bijau, kad paskui nepradetu paisyt dar ant sienu ar grindu su jau tikrais piestukais seses smile.gif Ziuriu jau ir dabar ji pagavus piestuka pripaiso smile.gif
*

vandens kilimėlis visai nieko, bet kad maniškė ypatingai domėtųsi schmoll.gif labiau patinka iš flomasterio vandenį iščiulpti biggrin.gif o į sesės pieštukus, flomasterius, kreideles mes esam konkrečiai įsisukę lotuliukas.gif doh.gif aš ant grindų prikloju didelių popieriaus lapų, duodu sesės senų spalvinimo knygelių thumbup.gif tik perku tuos, kurie yra super washable, tikrai išsivalo ir išsiplauna lengvai. na ir su priežiūra, aišku.
Labri_
Na jei rastume kur netycia "papigiai sokliuka" tai gal nupirktume smile.gif Arba butu geriau isbandyt, bet nezinau kur galetu, nes aplink nera kas turetu sad.gif kazi o kokios ju kainos Voketijoje? Juk jie vokieciu gamintoju yra, ar ne? Drauge vaziuoja i Kaledine muge prekiaut menesiui, tai galvoju gal uzsiprasyt, kad parveztu...
Mamukas***
QUOTE(zurzuli @ 2010 10 26, 20:39)
Na jei rastume kur netycia "papigiai sokliuka" tai gal nupirktume smile.gif Arba butu geriau isbandyt, bet nezinau  kur galetu, nes aplink nera kas turetu sad.gif kazi o kokios ju kainos Voketijoje? Juk jie vokieciu gamintoju yra, ar ne? Drauge vaziuoja i Kaledine muge prekiaut menesiui, tai galvoju gal uzsiprasyt, kad parveztu...
*

Maciau man regis jonelis ir ko vilijampoleje, tai ten 100 nekainavo... del jo bukles ir pan nzn nieko...
Labri_
QUOTE(Mamukas*** @ 2010 10 28, 22:30)
Maciau man regis jonelis ir ko vilijampoleje, tai ten 100 nekainavo... del jo bukles ir pan nzn nieko...
*

Tai, kad mums ne pakely smile.gif Mes is Krteingos.
setute
Musiskis labai mazai sokinejo,nelabai patiko,o arklikas medinis vat jam mielesnis turime dar iki siol,o zebriuka pardaveme ax.gif
Labri_
QUOTE(setute @ 2010 11 08, 15:45)
Musiskis labai mazai sokinejo,nelabai patiko,o arklikas medinis vat jam mielesnis turime dar iki siol,o zebriuka pardaveme ax.gif
*

Ir mes turime medini arkliuka, tai tikrai juo domisi...pakolkas atsisakiau pirkti zebriuka, nors buvau radus tikrai nebrangiai ir bes siuntimo...
anzelikal
QUOTE(Labri_ @ 2010 11 08, 17:07)
Ir mes turime medini arkliuka, tai tikrai juo domisi...pakolkas atsisakiau pirkti zebriuka,  nors buvau radus tikrai nebrangiai ir bes siuntimo...
*

Uz kokia kaina yra realiausia nupirkti zebriuka deveta
Alekto
Čia jūs apie šitą kalbat?
user posted image

Tai galiu pasakyt trumpai,net didžiausiam priešui jo nerekomenduočiau. Voliojasi jis pas mus namie,net parduot nenoriu,nes gaila vaikų. Esmė ta,kad atsidūrė mano dukra su sutrenktais ir kraujuojančiais lytiniais organais Klinikose.Smarkiau pašokinėjo ir šakės. Tai kas gali būt berniukui iš vis baisu pagalvot. Iš tikro turėčiau daug pinigų,paduočiau gamintoją į teismą 4u.gif
anzelikal
QUOTE(Alekto @ 2010 12 03, 13:44)
user posted image

Tai galiu pasakyt trumpai,net didžiausiam priešui jo nerekomenduočiau. Voliojasi jis pas mus namie,net parduot nenoriu,nes gaila vaikų. Esmė ta,kad atsidūrė mano dukra su sutrenktais ir kraujuojančiais lytiniais organais Klinikose.Smarkiau pašokinėjo ir šakės. Tai kas gali būt berniukui iš vis baisu pagalvot. Iš tikro turėčiau daug pinigų,paduočiau gamintoją į teismą 4u.gif
*

labai aciu uz patarima, nes mes jau ji norejom pirkti
pukepuke
QUOTE(Alekto @ 2010 12 03, 13:44)
user posted image

*

blink.gif
Maniskai abu zebriuka labai megsta, turim apie pusmeti ji, bet lyg siol veinas geriausiu zaislu abiem, sokineja kaip pasiuteliai, zebriukas net su visu stovu kartu juda, nei veinas nieko nesutrenke schmoll.gif
Mums vienas labiausiai pasiteisinusiu ir mielu zaislu thumbup.gif
mylimaa
labai noriu savo maziukam toki kaledom padovanoti smile.gif tik bijau kad dukryte gali buti jam per didele g.gif jai 2,5m biggrin.gif bet siaubingai judri, megsta sokineti, galvoju butu smagu... raso maksimalus svoris 19Kg, o maniske 14kg dar nesveria... kai pasiskaiciau komentarus, tai daug dvejoniu atsirado rolleyes.gif
uzseniesiu teveliu komentarus kai skaiciau apie si zebriuka, tvirtai galvojau kad pirksiu, nes visi kaip susitare raso kad tai geriausias pirkinys zaislas ju mazyliams biggrin.gif
o gal kas parasytu is turinciu si zebriuka teveliu, ar jis labai mazas? blush2.gif ar tiktu 2,5m mergaitei? ax.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Mamyciukass228
Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men., vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius g.gif
Papildyta:
Beje, turim medini arkliuka, tai tuo pipiras mano visai nesidomi, kazi ar verta man ji pirkti, patarkit prasau blush2.gif
mylimaa
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 09, 22:09)
Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men.,  vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius g.gif
Papildyta:
Beje, turim medini arkliuka, tai tuo pipiras mano visai nesidomi, kazi ar verta man ji pirkti, patarkit prasau blush2.gif
*

mano suneliui 11menesiu ir tikrai manau kad jis tokiam zaisliukui per mazas ax.gif man atrodo kad su kojytem nesugebes kaip reikiant atsispirti nuo pagrindo kad spirokliuotu ant to zebriuko,bei tvirtai laikytis uz rankeneles kad nenukristu g.gif vienur raso kad sis zaislas nuo 18men kitur kad nuo 12 men... bet gal cia nuo vaikucio priklauso smile.gif o mano dukrytei 2,5m, ir bijau kad siam zisliukui ji jau per didele blush2.gif bet labai noriu vaikuciams ant kaledu ji padovanoti ax.gif greitai ir sunelis priaugtu ji, kol nesugebes spirokliuoti, gales dauneliu jo klausytis tongue.gif esu skaicius kad su siuo zebriuku iki 4m zaidzia... smile.gif
SIVERIJA
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 09, 23:09)
Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men.,  vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius g.gif
Papildyta:
*

Labai sunku ką patarti, juk jūs savo vaikus pažįstate geriausiai.
Mes dovanojom pirmojo gimtadienio proga mergaitei savo, jinai, kaip rašiau, vaikščiojo tik įsikibus arba su stumduku, bet ant zebriuko užlipo ir nujojo biggrin.gif Nėra nukritus užsigavus nė karto, aišku, mes jos be priežiūros nepaliekame, nes labai pasiutusi, lipa ant kėdžių, stalų- beje, lipti irgi pradėjo anksčiau nei savarankiškai vaikščioti doh.gif
Kad dovanojome- tikrai nesigailiu, labai mums pasiteisinęs žaislas, labai patiko ne tik mūsų vaikui, bet ir visiems į svečius atėjusiems mažyliams.
Dabar mums metai ir 8 mėnesiai, tai žinokit, tikrai jau nepirkčiau tokio amžiaus vaikui to zebriuko- jau per vėlu. aišku, čia tik mano nuomonė. Dabar jau retai su tuo zebriuku žaidžia, daugiau piešia, veria kaladėles, labai patinka lego, knygelės ir aišku lėlės bei virtuvėlė.
Mamyciukass228
Zodziu nusprendziau, jog neverta g.gif , nors mazius jau gerai vaiksto, bet nei ant lovos uzlipti, nei nulipti kazkaip dar nemoka, o ji kiloti pirmyn, atgal ant to zebriuko ir gal dar visai juo nesusizaves...Bet mama jo laabai jau noretu 4u.gif
mylimaa
o mes ji isigijom biggrin.gif tai va, dukryte nors ir 2,5metuku, bet labai strykineja ant jo, nesas visas lelytes ir meskinus ant jo smile.gif dukryte musu is smulkesniu, tai jis kaip tik jai.. neisivaizduoju, kaip ten reikia strykineti , kad galetu uzsigauti g.gif tik retkarciais nuslysta nuo jo, kai uzsiziuri kur ir uzsimirsta, bet jis neaukstas ir tikrai neuzsigauna, tik nusijuokia biggrin.gif o suneliui greit metukai, su kojytem uzsodintas nesiekia zemes, negali pastrykset, bet mano padedamas irgi pasisupa, o jau linksmas wub.gif
Mičiko
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 09, 23:09)
Papildyta:
*

Mes šį žaislą pirkome, nes labai patiko FP pirmasis pastatomas šokliukas. Mergina su anuo šokinėdavo iki metų trijų mėnesių, tada persėdo ant šio. Metų proga ji gavo šį zebriuką, bet tada dar kažkaip baisu buvo, kad neužsigautų. Nors jau gerai vaikščiojo. Dabar mes be kelių kapeikų trys metai, matau, kad greit reiks atsisveikinti su zebriuku ir ieškoti jiems naujų namučių verysad.gif Bet šis žaisliukas tikrai buvo vienas iš geriausiųjų. Nors lyginant su pirmuoju šoliuku, tai anas buvo superinis daiktas. Tik ten vaikučiams iki metų.
knielita
Mes turejom disney tigriuka, viskas lygiai taip kaip zebriuke tik zaislas minkstas pliusinis, mieliau sedet, minkstesnis, svelnesnis. Kad ir koks jis grazus, grazios melodijos, sviesos nepatiko nei vienam vaikui. Dovanota buvo per Kaledas kai jiems buvo 1,6 m. pora kartu pasokinejo ant jo, zaide vienas vos savaite, kitas na menesi bet ir tai prieina paspaudo, atsiseda ir sedi. Galvojau nepatinka strykset, bet Rody guminis arkliukas mums super patiko, sokuodavo per visus namus ir dar kuris greiciau biggrin.gif Matyt netiko kad vietoj sokineja, o gal kieciau nei Rody, nezinau bet netiko visai jis mums.
Turejom toki
user posted image
lyra
Mūsiškiui jis nelabai. Šiek tiek jodavo, bet nemanau, kad buvo vertas tiek pinigų, kiek dėmesio skyrė jam mūsų vyrukas...
boruzele885
Mes si zebriuka sokliuka nupirkome pirmojo gimtadienio proga. Labai pasiteisino thumbup.gif Ji turime jau beveik 9 men ir vis dar sokineja kaip paseles, su visu padu pasoka doh.gif lotuliukas.gif Jau gudrauja ir megina atsistoti ant zebriuko negareles, bet tikrai iki siol pasiteisino ir sokineja karts nuo karto ryte-per pietus-vakare, o kartais per diena ne karto neuzlipa smile.gif nes turi ir medini arkliuka, ir masiniuka-paspirtuka, kamuoli ir t.t... Reikia su visais pazaisti drinks_cheers.gif

Gal ir paciai siek tiek buvo neramu, kad sedimoji vieta tokia pat kieta kaip ir pats visas gaminys, noretusi, kad ten butu bent siek tiek minksciau, nes tikrai stipriai sokineja, bet jokiu kraujosruvu ar kitokiu problemu nepastebejau g.gif

Lietuvoje perkant tikrai brangus pirkinys vaikui keletui menesiu g.gif mes uzsisakem ir parsisiuntem, gavosi perpus pigiau. Nesigailim, kad sunus turi toki zaisla thumbup.gif
EB
Pirkciau toki sokliuka zebriuka ar meskiuka... I AZ 4u.gif
pussaldis_šampanas*
Mes zebriuka dovanojom pirmojo gimtadieniuko proga ir intensyviai nadojo iki 2 metu, po to susidomejimas bleso, naudojo tik kaip priemone reikiamai lentynai pasiekti biggrin.gif .Skirciau 9/10.
Kačia
QUOTE(Kačia @ 2010 10 26, 12:15)
Mano sunelis buvo ir yra lb judrus, tai zebras buvo issibelbejimas. Mes jam nupirkom 1,4 m.  Kuri laika reikejo jam priprasti, pradzioje bijojo sestis. bet po to sokinejom gan ilgai. Pardavem kai mums buvo virs 2 m. (nes jau isigudrino sokineti atsistojus zebrui ant nugaros blink.gif ) ir pirkom batuta su rankena.
*

Jau kuris laikas zebriuku dziaugiasi mano dukryte. Be jokios baimes uzsilipo ant arkliuko ir suprato ka ir kaip reikia daryt smile.gif Ji trumpiau ir ramiau joja palyginus su broliu,
pries sedant visada pati isijungia muzika (tai jai be galo svarbu). Nera tos dienos kad ji su juo nezaistu thumbup.gif
Mano nuomone sis zaisliukas geriausiai tinkamas kai vaikas pradeda savarankiskai vaikscioti, nes kitaip teks visada saugoti, kad nenukristu 4u.gif
du-laivai
mano sunui labai patinka, turejome anksciau, bet pradejo naudoti va nesenai, apie 1.5 metu. o mokejome uz naudota 25 eur..beja siandien drauge turguj nusipirko uz 8 eurus naudota,idealios bukles! smile.gif geras daiktas..visi sveciu vaikai sokineja.
supervaikas@gmail
kol buvo naujas patiko, bet labai jau neilgai juo džiaugėsi, o kai tokie nemaži pinigėliai
Onelė
Mes pirkome, kai dukrytei buvo virš metukų. Tikrai pasiteisino - sėdo ir iš karto pradėjo šokinėti. Labai jį mėgo. Turime jį dar ir dabar, nors mums jau virš trejų. Visgi jau atėjo tas laikas, kai teks ieškoti zebriukui naujų namučių verysad.gif .
Nomadica
nupirkom gan vėlai 1m,3men, tikrai pasiteisino, patinka labai smile.gif ir kas i svecius ateina is maziuku irgi patinka labai thumbup.gif zodziu pirkinys atitiko lukescius..
saulutem
siai dienai labiausiai pasiteisines zaislas thumbup.gif ji jau nuo 4 men. mego sokliuka, tai nuo mazdaug 1,4 m kasdien zebriuku suoliavo smile.gif nuo 2 metu susidomejimas blesta, bet vis tiek bent 2-3 kartus per savaite intensyviai pasokineja
Tomawru
o mes tai labai dziaugemes situo sokliuku, as manau jis ir raumenukus lavina, mums dabar pusantru , dar nebuvo nei dienos, kad neprisestume ant jo, o pradejo su juo zaisti dar metku nebuvo. thumbup.gif
Heizel
Mum kol kas visai neidomus...
Gavom dovanu 10 men, dabar 1.3men ir nieko. Neidomu visai, prieina pabarskina, ir net nebando sestis. Galvojau, kad reik atiduot, gal kitiem patiks, bet paskaicius sita tema palauksiu dar. Gal susidomes veliau ax.gif
Marijam1
Parduodu naudotą vieno vaiko Fisher-price šokliuką ZEBRĄ, ružavos spalvos. Pirktas naujas, būklė lb gera. Visi elimentai tvarkingi, 5 nuotaikingos melodijos, 2 garso lygiai. Kaina 110Lt.

http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Go-...n-Zebra/4966364
INGA000
Mano dukrytei jis labai patinka,ka ji tik ant jo neisdarineja smile.gif
spiegliuke
mes turim ,bet vaikas neina prie jo gal dar per mazas g.gif
Tomawru
na va matai kaip visi vaikai skirtingai megsta zaislu g.gif o mums superinis zaisliukas , lygiai metuku pradejo zaisti ir dabar du su virs, tai diena dienon sokineja
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.