Aciu uz nuomone
Laba diena, mamos, mano dukrai 1,4 men galvoju ka padovanot Kaledom. Renkuosi tarp sokliuko zebriuko ir virtuveles vaikiskos. Kaip manote ar verta pirkti si sokliuka 1,6 metu vaikui? Ar ne per velu? Ar domisi juo vaikai?
Aciu uz nuomone
is pradziu labai patiko mano dukrytei jis, bet greit pabodo
QUOTE(zurzuli @ 2010 10 25, 11:48) Laba diena, mamos, mano dukrai 1,4 men galvoju ka padovanot Kaledom. Renkuosi tarp sokliuko zebriuko ir virtuveles vaikiskos. Kaip manote ar verta pirkti si sokliuka 1,6 metu vaikui? Ar ne per velu? Ar domisi juo vaikai? Aciu uz nuomone mes tokį zebriuką dovanojom pirmojo gimtadienio proga ir tai buvo tikrai ne per anksti, realiai galima ir anksčiau, jeigu vaikas judresnis, vikresnis- nuo kokių 10 mėn. drąsiai. Mano akimis žiūrint, pusantrų metų jau gal vėloka tokiai dovanai QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 25, 20:20) mes tokį zebriuką dovanojom pirmojo gimtadienio proga ir tai buvo tikrai ne per anksti, realiai galima ir anksčiau, jeigu vaikas judresnis, vikresnis- nuo kokių 10 mėn. drąsiai. Mano akimis žiūrint, pusantrų metų jau gal vėloka tokiai dovanai Labai aciu, SIVERIJA, uz patarima, labai idomi ir naudinga Jusu zinute Siaip mano dukra tokia judri, jai patinka sokti, sokineti, bet patinka ir krapstyti ka. As taip pat galvojau ir apie kilimeli piesimo, bet bijau, kad paskui nepradetu paisyt dar ant sienu ar grindu su jau tikrais piestukais seses
Mano sunelis buvo ir yra lb judrus, tai zebras buvo issibelbejimas. Mes jam nupirkom 1,4 m. Kuri laika reikejo jam priprasti, pradzioje bijojo sestis. bet po to sokinejom gan ilgai. Pardavem kai mums buvo virs 2 m. (nes jau isigudrino sokineti atsistojus zebrui ant nugaros
Musu artveju mes paciu laiku isigijom zebriuka. Savo dukrytei irgi jau turim nupirke, bet ji gaus per Kaledas QUOTE(Kačia @ 2010 10 26, 12:15) Mano sunelis buvo ir yra lb judrus, tai zebras buvo issibelbejimas. Mes jam nupirkom 1,4 m. Kuri laika reikejo jam priprasti, pradzioje bijojo sestis. bet po to sokinejom gan ilgai. Pardavem kai mums buvo virs 2 m. (nes jau isigudrino sokineti atsistojus zebrui ant nugaros Musu artveju mes paciu laiku isigijom zebriuka. Savo dukrytei irgi jau turim nupirke, bet ji gaus per Kaledas aišku, kiekvienam skirtingai. maniškė tai iš pirmo karto užsėdo ant jo ir ėmė šokinėt Papildyta: QUOTE(zurzuli @ 2010 10 26, 10:49) Labai aciu, SIVERIJA, uz patarima, labai idomi ir naudinga Jusu zinute Siaip mano dukra tokia judri, jai patinka sokti, sokineti, bet patinka ir krapstyti ka. As taip pat galvojau ir apie kilimeli piesimo, bet bijau, kad paskui nepradetu paisyt dar ant sienu ar grindu su jau tikrais piestukais seses vandens kilimėlis visai nieko, bet kad maniškė ypatingai domėtųsi
Na jei rastume kur netycia "papigiai sokliuka" tai gal nupirktume
QUOTE(zurzuli @ 2010 10 26, 20:39) Na jei rastume kur netycia "papigiai sokliuka" tai gal nupirktume Maciau man regis jonelis ir ko vilijampoleje, tai ten 100 nekainavo... del jo bukles ir pan nzn nieko...
Musiskis labai mazai sokinejo,nelabai patiko,o arklikas medinis vat jam mielesnis turime dar iki siol,o zebriuka pardaveme
QUOTE(setute @ 2010 11 08, 15:45) Musiskis labai mazai sokinejo,nelabai patiko,o arklikas medinis vat jam mielesnis turime dar iki siol,o zebriuka pardaveme Ir mes turime medini arkliuka, tai tikrai juo domisi...pakolkas atsisakiau pirkti zebriuka, nors buvau radus tikrai nebrangiai ir bes siuntimo...
Čia jūs apie šitą kalbat?
![]() Tai galiu pasakyt trumpai,net didžiausiam priešui jo nerekomenduočiau. Voliojasi jis pas mus namie,net parduot nenoriu,nes gaila vaikų. Esmė ta,kad atsidūrė mano dukra su sutrenktais ir kraujuojančiais lytiniais organais Klinikose.Smarkiau pašokinėjo ir šakės. Tai kas gali būt berniukui iš vis baisu pagalvot. Iš tikro turėčiau daug pinigų,paduočiau gamintoją į teismą QUOTE(Alekto @ 2010 12 03, 13:44) Čia jūs apie šitą kalbat? ![]() Tai galiu pasakyt trumpai,net didžiausiam priešui jo nerekomenduočiau. Voliojasi jis pas mus namie,net parduot nenoriu,nes gaila vaikų. Esmė ta,kad atsidūrė mano dukra su sutrenktais ir kraujuojančiais lytiniais organais Klinikose.Smarkiau pašokinėjo ir šakės. Tai kas gali būt berniukui iš vis baisu pagalvot. Iš tikro turėčiau daug pinigų,paduočiau gamintoją į teismą labai aciu uz patarima, nes mes jau ji norejom pirkti QUOTE(Alekto @ 2010 12 03, 13:44) Čia jūs apie šitą kalbat? ![]() Tai galiu pasakyt trumpai,net didžiausiam priešui jo nerekomenduočiau. Voliojasi jis pas mus namie,net parduot nenoriu,nes gaila vaikų. Esmė ta,kad atsidūrė mano dukra su sutrenktais ir kraujuojančiais lytiniais organais Klinikose.Smarkiau pašokinėjo ir šakės. Tai kas gali būt berniukui iš vis baisu pagalvot. Iš tikro turėčiau daug pinigų,paduočiau gamintoją į teismą Maniskai abu zebriuka labai megsta, turim apie pusmeti ji, bet lyg siol veinas geriausiu zaislu abiem, sokineja kaip pasiuteliai, zebriukas net su visu stovu kartu juda, nei veinas nieko nesutrenke Mums vienas labiausiai pasiteisinusiu ir mielu zaislu
labai noriu savo maziukam toki kaledom padovanoti
uzseniesiu teveliu komentarus kai skaiciau apie si zebriuka, tvirtai galvojau kad pirksiu, nes visi kaip susitare raso kad tai geriausias pirkinys zaislas ju mazyliams o gal kas parasytu is turinciu si zebriuka teveliu, ar jis labai mazas?
Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men., vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius
Papildyta: Beje, turim medini arkliuka, tai tuo pipiras mano visai nesidomi, kazi ar verta man ji pirkti, patarkit prasau QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 09, 22:09) Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men., vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius Papildyta: Beje, turim medini arkliuka, tai tuo pipiras mano visai nesidomi, kazi ar verta man ji pirkti, patarkit prasau mano suneliui 11menesiu ir tikrai manau kad jis tokiam zaisliukui per mazas QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 09, 23:09) Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men., vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius Papildyta: Beje, turim medini arkliuka, tai tuo pipiras mano visai nesidomi, kazi ar verta man ji pirkti, patarkit prasau Labai sunku ką patarti, juk jūs savo vaikus pažįstate geriausiai. Mes dovanojom pirmojo gimtadienio proga mergaitei savo, jinai, kaip rašiau, vaikščiojo tik įsikibus arba su stumduku, bet ant zebriuko užlipo ir nujojo Kad dovanojome- tikrai nesigailiu, labai mums pasiteisinęs žaislas, labai patiko ne tik mūsų vaikui, bet ir visiems į svečius atėjusiems mažyliams. Dabar mums metai ir 8 mėnesiai, tai žinokit, tikrai jau nepirkčiau tokio amžiaus vaikui to zebriuko- jau per vėlu. aišku, čia tik mano nuomonė. Dabar jau retai su tuo zebriuku žaidžia, daugiau piešia, veria kaladėles, labai patinka lego, knygelės ir aišku lėlės bei virtuvėlė.
Zodziu nusprendziau, jog neverta
o mes ji isigijom
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 09, 23:09) Sveikos, skaiciau cia, kad dar nevaikstantis mazylis su juo zaide ir iskart kilo klausimas, o kaip su nukritimais? Mano maziui 10 men., vaiksto ir nuo jo judrumo man jau galva skauda, gal zebriukas padetu, tik bijau, kad nugrius Papildyta: Beje, turim medini arkliuka, tai tuo pipiras mano visai nesidomi, kazi ar verta man ji pirkti, patarkit prasau Mes šį žaislą pirkome, nes labai patiko FP pirmasis pastatomas šokliukas. Mergina su anuo šokinėdavo iki metų trijų mėnesių, tada persėdo ant šio. Metų proga ji gavo šį zebriuką, bet tada dar kažkaip baisu buvo, kad neužsigautų. Nors jau gerai vaikščiojo. Dabar mes be kelių kapeikų trys metai, matau, kad greit reiks atsisveikinti su zebriuku ir ieškoti jiems naujų namučių
Mes turejom disney tigriuka, viskas lygiai taip kaip zebriuke tik zaislas minkstas pliusinis, mieliau sedet, minkstesnis, svelnesnis. Kad ir koks jis grazus, grazios melodijos, sviesos nepatiko nei vienam vaikui. Dovanota buvo per Kaledas kai jiems buvo 1,6 m. pora kartu pasokinejo ant jo, zaide vienas vos savaite, kitas na menesi bet ir tai prieina paspaudo, atsiseda ir sedi. Galvojau nepatinka strykset, bet Rody guminis arkliukas mums super patiko, sokuodavo per visus namus ir dar kuris greiciau
Turejom toki
Mūsiškiui jis nelabai. Šiek tiek jodavo, bet nemanau, kad buvo vertas tiek pinigų, kiek dėmesio skyrė jam mūsų vyrukas...
Mes si zebriuka sokliuka nupirkome pirmojo gimtadienio proga. Labai pasiteisino
Gal ir paciai siek tiek buvo neramu, kad sedimoji vieta tokia pat kieta kaip ir pats visas gaminys, noretusi, kad ten butu bent siek tiek minksciau, nes tikrai stipriai sokineja, bet jokiu kraujosruvu ar kitokiu problemu nepastebejau Lietuvoje perkant tikrai brangus pirkinys vaikui keletui menesiu
Pirkciau toki sokliuka zebriuka ar meskiuka... I AZ
Mes zebriuka dovanojom pirmojo gimtadieniuko proga ir intensyviai nadojo iki 2 metu, po to susidomejimas bleso, naudojo tik kaip priemone reikiamai lentynai pasiekti
QUOTE(Kačia @ 2010 10 26, 12:15) Mano sunelis buvo ir yra lb judrus, tai zebras buvo issibelbejimas. Mes jam nupirkom 1,4 m. Kuri laika reikejo jam priprasti, pradzioje bijojo sestis. bet po to sokinejom gan ilgai. Pardavem kai mums buvo virs 2 m. (nes jau isigudrino sokineti atsistojus zebrui ant nugaros Musu artveju mes paciu laiku isigijom zebriuka. Savo dukrytei irgi jau turim nupirke, bet ji gaus per Kaledas Jau kuris laikas zebriuku dziaugiasi mano dukryte. Be jokios baimes uzsilipo ant arkliuko ir suprato ka ir kaip reikia daryt pries sedant visada pati isijungia muzika (tai jai be galo svarbu). Nera tos dienos kad ji su juo nezaistu Mano nuomone sis zaisliukas geriausiai tinkamas kai vaikas pradeda savarankiskai vaikscioti, nes kitaip teks visada saugoti, kad nenukristu
mano sunui labai patinka, turejome anksciau, bet pradejo naudoti va nesenai, apie 1.5 metu. o mokejome uz naudota 25 eur..beja siandien drauge turguj nusipirko uz 8 eurus naudota,idealios bukles!
kol buvo naujas patiko, bet labai jau neilgai juo džiaugėsi, o kai tokie nemaži pinigėliai
Mes pirkome, kai dukrytei buvo virš metukų. Tikrai pasiteisino - sėdo ir iš karto pradėjo šokinėti. Labai jį mėgo. Turime jį dar ir dabar, nors mums jau virš trejų. Visgi jau atėjo tas laikas, kai teks ieškoti zebriukui naujų namučių
nupirkom gan vėlai 1m,3men, tikrai pasiteisino, patinka labai
siai dienai labiausiai pasiteisines zaislas
o mes tai labai dziaugemes situo sokliuku, as manau jis ir raumenukus lavina, mums dabar pusantru , dar nebuvo nei dienos, kad neprisestume ant jo, o pradejo su juo zaisti dar metku nebuvo.
Mum kol kas visai neidomus...
Gavom dovanu 10 men, dabar 1.3men ir nieko. Neidomu visai, prieina pabarskina, ir net nebando sestis. Galvojau, kad reik atiduot, gal kitiem patiks, bet paskaicius sita tema palauksiu dar. Gal susidomes veliau
Parduodu naudotą vieno vaiko Fisher-price šokliuką ZEBRĄ, ružavos spalvos. Pirktas naujas, būklė lb gera. Visi elimentai tvarkingi, 5 nuotaikingos melodijos, 2 garso lygiai. Kaina 110Lt.
http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Go-...n-Zebra/4966364
Mano dukrytei jis labai patinka,ka ji tik ant jo neisdarineja
mes turim ,bet vaikas neina prie jo gal dar per mazas
na va matai kaip visi vaikai skirtingai megsta zaislu
|