Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF vilties namai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
RositaK
nauja temute
Singerita
QUOTE(RositaK @ 2010 10 25, 13:10)
Singerina, nerandu info apie tave savo statistikoj  doh.gif laukiesi dvyniu? kazka praleidau ryskiai  ax.gif
*

Gerai būtų. wub.gif Nieko nesilaukiu, čia iš seno IVF patirtimi dalinausi.
Tensei
QUOTE(RositaK @ 2010 10 25, 13:15)
nauja temute
*

Registruojuos i naujus namucius 4u.gif Linkiu visoms daaaug nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
RositaK
QUOTE(Singerita @ 2010 10 25, 13:18)
Gerai būtų.  wub.gif Nieko nesilaukiu, čia iš seno IVF patirtimi dalinausi.
*

o as jau galvojau kad tu slapuke islindai ax.gif nieko, spesi dar pasidziaugt rolleyes.gif
picca
QUOTE(Singerita @ 2010 10 25, 13:18)
Gerai būtų.  wub.gif Nieko nesilaukiu, čia iš seno IVF patirtimi dalinausi.
*

O tai kaip su tuo nėštumo testu buvo tada? Supratau, kad teigiamą parodė?
Singerita
QUOTE(picca @ 2010 10 25, 14:15)
*

Viskas su juo gerai buvo, tik pabaiga ne kokia.
egk
QUOTE(picca @ 2010 10 25, 14:15)
*

Aš tai nedarysiu jokių NT. Man išvis su jais kažkoks aukštasis pilotažas, niekaip neišsivaizduoju kad jie gali dvi juosteles parodyt lotuliukas.gif Testams ne 4u.gif
O tau 6 DPĮ šiandien?
Atiloja
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 14:24)
Aš tai nedarysiu jokių NT. Man išvis su jais kažkoks aukštasis pilotažas, niekaip neišsivaizduoju kad jie gali dvi juosteles parodyt lotuliukas.gif Testams ne 4u.gif
O tau 6 DPĮ šiandien?
*

Kaip tavo savijauta? As tai kazkodel laaaabai tikiu, kad tau pavyks smile.gif net sapna sapnavau, nors taves ir nemacius, bet tiksliai zinojau, kad tai tu lotuliukas.gif
Adrija1
Registruojuos ir as i naujus namucius. Tikiuosi jie bus man sekmingesni nei sis menuo.. Prie visu mano bedu, kad reikejo nutraukti skatinima, prisidejo dar viena.

Nesulaukusi mmm kelias diena, pasidariau testa, kuris rode neryskia antra juostele. Penktadieni pasidariau HCG, jis buvo 25,2, tokio nera buve per visa mano nueita kelia, taciau progesteronas- labai zemas tik 13,7. Siandien pakartojau tyrimus Hcg- 2.08, o Pg- 38. Pabego mano stebuklas, na dar nepabego, bet nesivyste verysad.gif

Dabar laukiu braskiu ir pradedu nauja stimuliacija IVF'ui.

RositaK, dar turime savaite mano braskems, kad isipaisyciau i mano "sekminga" spalio menesi, jei kas keisis pranesiu.

Geros Jums visoms kloties! Kad butu kuo maziau nusivylimu!

Egk ir Tensei, laukiam Jusu graziu skaiciuku! Nepaveskit! thumbup.gif
egk
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 14:52)
Kaip tavo savijauta? As tai kazkodel laaaabai tikiu, kad tau pavyks smile.gif net sapna sapnavau, nors taves ir nemacius, bet tiksliai zinojau, kad tai tu  lotuliukas.gif
*

Ačiū Atiloja už gerus žodžius 4u.gif Kad tavo tikėjimas iki D norų nueitų thumbup.gif
Nu savijauta doh.gif Negalvojau aš taip prastai apie save blush2.gif Jau vaidenasi ir kad mmm prasideda. Kaži gal galima nakčiai kokio valerijono išgerti? Nejau dar viena bemiegė naktis laukia.
O kaip tu? Gal jau truputį lengviau? Ar jau atėjo mmm?

Adrija1, aš perskaičiau tavo penktadienio žinutę Vilniečių namučiuose, buvau tikra kad šiandien praneši džiugias naujienas blink.gif Bet aš kiek suprantu tai čia buvo nestuke.gif Atsimenu atrodo Monai buvo 16 bet sakė kad yra nėštumas, o pas tave dar didesni skaičiukai g.gif Gal progesteronas koją pakišo?
Ačiū 4u.gif
Adrija1
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 03:52)
Kaip tavo savijauta? As tai kazkodel laaaabai tikiu, kad tau pavyks smile.gif net sapna sapnavau, nors taves ir nemacius, bet tiksliai zinojau, kad tai tu  lotuliukas.gif
*

Man taip pat nuojauta, kad Egk pavyks.. blush2.gif
Beta1

Adrija,nesupratau. O tai kaip cia tau, naturaliai viskas gavosi ???
Atiloja
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 15:10)
Ačiū Atiloja už gerus žodžius 4u.gif  Kad tavo tikėjimas iki D norų nueitų thumbup.gif
*

nueis nueis..., matai ir Adrija ta pati jaucia... mirksiukas.gif
mmm mano kaip laikrodukas - sestadieni vakare (28 cd). Kaip as? nezinau... greiciausiai, kad blogai..., labai pikta, nervuota, zliumbike ir t.t. , matyt todel kad mmm smile.gif Bet zinau, kad bus geriau.., praeis truputi laiko ir palengves...
egk
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 15:46)
nueis nueis..., matai ir Adrija ta pati jaucia...  mirksiukas.gif
mmm mano kaip laikrodukas - sestadieni vakare (28 cd). Kaip as? nezinau... greiciausiai, kad blogai..., labai pikta, nervuota, zliumbike ir t.t. , matyt todel kad mmm smile.gif Bet zinau, kad bus geriau.., praeis truputi laiko ir palengves...
*

4u.gif
Tu dabar galvok apie savo snaigiukus 4u.gif
picca
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 14:24)
O tau 6 DPĮ šiandien?
*

Na matai kokia tu ryžtinga. Tai tau rytoj HCG? Man jo 6 DPĮ, pojūčių jokių, pilvas neskauda, krūtinė minkšta.
Adrija1
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 25, 04:15)
Adrija,nesupratau. O tai kaip cia tau, naturaliai viskas gavosi ???
*

Kaip cia Tau pasakius.. Gavosi, bet ne iki galo. Hcg rode, kad kabinosi, bet nesivyste, nes nedidejo, o siandien nukrito iki 2.08. Dabar, kaip mano gydytoja sako, tai jau mistikos mokslas, nezinosi kaip ir kodel taip atsitiko..

Egk, aciu uz palaikyma! Tu tik nesinervink, Tau negalima blogu ziniu i sirdi imti!!! wub.gif

Sako, kad zemas progesteronas rodo nekokybiska vaisiu, nes mano hormonu tyrimai lyg ir geri budavo. Kad ne zemas progesteronas itakoja nesivystyma, bet nesivystymas- zema progesterona. va man taip ir atsitiko. Dabar labiausiai uz viska laukiu braskiu, kad jos atetu ir nuplautu ta degusia vilti ir atnestu nauja..
egk
QUOTE(picca @ 2010 10 25, 15:51)
Na matai kokia tu ryžtinga. Tai tau rytoj HCG? Man jo 6 DPĮ, pojūčių jokių, pilvas neskauda, krūtinė minkšta.
*

Aha man ryt HCG diena, viskas paaiškės. O tų pojūčių nebuvimas kaip tik kartais yra geras požymis tongue.gif Man pilvą skauda, bet jau kelios dienos, tai šoną yai ne, nu krūtinę tai galėčiau vadinti ir kieta ir jautria, bet ji tokia ir po IUI būdavo schmoll.gif Taip kad tikriausiai niekas čia nieko nereiškia g.gif
O tau tie testai ką nors rodo?

Adrija1, bet vistiek kaip gerai žinoti, kad gali pastot ir natūraliai, reiškia betkada gali sulaukti stebuklo thumbup.gif O jei nesivystymas įtakoja žemą progesteroną, reiškia nieko pakeisti tu negalėjai 4u.gif
Džiugu kad žygiuoji pirmyn thumbup.gif
Atiloja
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 15:50)
4u.gif
Tu dabar galvok apie savo snaigiukus 4u.gif
*

Dar truputi negalvosiu, tegul jie ramiai pabuna, o jau sekanti cikla begsiu ju pasiimt (jei Dievulis is mano planu nepasijuoks...) ax.gif

O as taaaaaaaaaaip laukiu tavo dideliu skaiciuku... 4u.gif
egk
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 16:07)
Dar truputi negalvosiu, tegul jie ramiai pabuna, o jau sekanti cikla begsiu ju pasiimt (jei Dievulis is mano planu nepasijuoks...)  ax.gif

O as taaaaaaaaaaip laukiu tavo dideliu skaiciuku... 4u.gif
*

Bet skaičiukus ar gerus ar blogus pranešiu tik vakare, nes važiuosiu į Embrions
Atiloja
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 16:09)
*

na tada visa diena kumstukus laikysim 4u.gif
sniege555
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 17:09)
*

Atsimenu tą snieguotą šeštadienį LV mirksiukas.gif Viskas bus gerai, pamatysi rytoj 4u.gif jaučiu ir aš , gana čia - užkirsi kelią nesėkmėms , praneši geras naujienas mirksiukas.gif
picca
[quote=egk,2010 10 25, 16:01]
Aha man ryt HCG diena, viskas paaiškės. O tų pojūčių nebuvimas kaip tik kartais yra geras požymis tongue.gif Man pilvą skauda, bet jau kelios dienos, tai šoną yai ne, nu krūtinę tai galėčiau vadinti ir kieta ir jautria, bet ji tokia ir po IUI būdavo schmoll.gif Taip kad tikriausiai niekas čia nieko nereiškia g.gif
O tau tie testai ką nors rodo?

Man atrodo nieko ten nebuvo, bet aš ten skylę pražiūrėjau ir kažkokį vaiduoklį mačiau, bet be manęs jo nieks ir nepamatytų. Žodžiu gėda ir tiek už savo tokį elgesį.
Tau labai linkiu sėkmės, labai optimistiškia man atrodo esi nusiteikusi ir pozityviai. Šaunuolė, lauksim žinutės rytoj. smile.gif
egk
Ačiū mergaitės 4u.gif
Kad tik jūsų palinkėjimai ir nuojautos pasitvirtintų 4u.gif
Adrija1
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 05:45)
Ačiū mergaitės  4u.gif
Kad tik jūsų palinkėjimai ir nuojautos pasitvirtintų 4u.gif
*

Butinai pasitvirtins!!! thumbup.gif
vilmosa:)
labas vakarelis ir as registruojuosi i naujus namucius labai uzjauciu mergytes kuriom nepavyko,bet labai smagu skaityt kad ir kaip be butu skaudu jum vel pradete viska su naujom viltim juk mum visom bus atlyginta uz ta vargeli...tik vat vienos sulaukia anksciau o kitos veliau....o as dar tik treciadieni pradesiu su puregonu doh.gif doh.gif doh.gif du sunliausi dalykai vaistai ir men pabaiga kada lauki tos nelemtos dienos ir matai kad vel vienas kuolas schmoll.gif tam teste....
MonaJ
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 14:10)
Atsimenu atrodo Monai buvo 16 bet sakė kad yra nėštumas, o pas tave dar didesni skaičiukai g.gif Gal progesteronas koją pakišo?
Ačiū 4u.gif
*

pas mane 10 DPI buvo 17.8 ir sake, kad nestumas... tai 25 tikrai, kad buvo...
gal lapkritis bus sekmingesnis menuo... ax.gif pagaliau pailsejom, vaziuosim ketvirtad pas treijsa - bus 12 CD, dar tyrimu padarys... tikiuosi, kita savaite ir isodins man snaigutes... blush2.gif
Pireja
Rosita K., kelk mane i gruodzio menesi, lapkriti jau niekaip nebespesiu 4u.gif Ir dar kad i gruodi tilpciau, labai labai reikia, kad mmm pasirodytu sia savaite. Nes savaite tarp Kaledu ir Naujuju jokiu IVF'u ligonine nevykdys.

Nu niekada dar taip mmm nelaukiau, kaip si syki. Gal yra kokios nors priemones, "priverciancios" jas greiciau pasirodyti? Karstoje vonioje jau gulejau 4u.gif
MonaJ
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 15:09)
*

as tai visada paprasau, kad man tyrimu rezultatus taip pat, kaip gydytojui, atsiustu el.pastu. kitakart gaunu greiciau uz gydytoja... blush2.gif ir siaip - lieka atminciai... taigi, lauksim lauksim geruju didziuju skaiciuku kuo greiciau... thumbup.gif
mykolina
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 16:09)
*

SEKMES IR DIDELIU SKAICIUKU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
erikaMas
Sveikos, ir as jungiuosi cia. Ryt kaip ir ekg vaziuoju i embrions darytis tyrimu. Tai labai nerimauju. Si ryta kelios rudos isskyros buvo pasirodziusios, tai supanikavau. Bet paskui visa diena nieko. Tik skausmas idomiai sokineja, tai sonai, tai pilvas, tai nugara skauda...

Zodziu laukiu su nerimu rytojaus
MonaJ
QUOTE(erikaMas @ 2010 10 25, 20:21)
Sveikos, ir as jungiuosi cia. Ryt kaip ir ekg vaziuoju i embrions darytis tyrimu. Tai labai nerimauju. Si ryta kelios rudos isskyros buvo pasirodziusios, tai supanikavau. Bet paskui visa diena nieko. Tik skausmas idomiai sokineja, tai sonai, tai pilvas, tai nugara skauda...

Zodziu laukiu su nerimu rytojaus
*

viskas bus gerai, svarbu - ramybe ramybe... thumbup.gif
Reginiukas.uk
Sveikos mergaites,man jau 6dienos po isodinimo,krutine istinus,vyras juokiasi sako silikona susidejau smile.gif,jauciuosi vel kaip niolikos smile.gif,Pilvuka paskaudena kartais,bet nieko rimto daugiau jokiu pojuciu..Nezinau kaip reikes ta testuka darytis net bijau ir pagalvoti,labai bijau nusivilimo..

Sekmes visoms belaukiancioms rezultatu 4u.gif 4u.gif
laurynaa
labas rytas,
tai siandiena net dvieju geru naujienu reikia tiketis EGK ir ErikaMas
Mergaites, mes moraliskai su jumis group.gif
Atiloja
QUOTE(laurynaa @ 2010 10 26, 08:58)
labas rytas,
tai siandiena net dvieju geru naujienu reikia tiketis EGK ir ErikaMas
Mergaites, mes moraliskai su jumis  group.gif
*

drinks_cheers.gif
Oi kaip laukiu as ju geru skaiciuku smile.gif
Beta1
oi kaip faina butu...Man kaip tik siandien reikia tokio nusiteikimo !!! As kaip tik baigiau gerti KT, sulaukiau memiu ir lekiu pas U siandien, paziureti ar nebera tos nesamones ir jeigu viskas tvarkoj, sedu and adatos ir jungiuosi i aktyviuju bureli drinks_cheers.gif
Atiloja
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 09:23)
oi kaip faina butu...Man kaip tik siandien reikia tokio nusiteikimo !!! As kaip tik baigiau gerti KT, sulaukiau memiu ir lekiu pas U siandien, paziureti ar nebera tos nesamones ir jeigu viskas tvarkoj, sedu and adatos ir jungiuosi i aktyviuju bureli  drinks_cheers.gif
*

Linkiu, kad nieko nebutu ir kad galetum sekmingai startuoti 4u.gif
Beta1
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 26, 09:39)
Linkiu, kad nieko nebutu ir kad galetum sekmingai startuoti  4u.gif
*

Niu viskas, sedu ant adatos !!!! Nuo siandien gaunu Gonalio po 150. Issinesdino ta mano cista.....Net lengviau pasidare...
Kaip musu mergaites su HCG ?
laurynaa
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 10:17)
Niu viskas, sedu ant adatos !!!! Nuo siandien gaunu Gonalio po 150. Issinesdino ta mano cista.....Net lengviau pasidare...
*

liuks, gero starto ir svarbiausia dar geresnio finiso nestuke.gif
mergaites su HCG bus tik vakarop huh.gif
skorpas35
Sveikos
*

Gero starto thumbup.gif
Egk ir ErikaMas kumštukai suspausti už gerus rezultatus drinks_cheers.gif
Reginiukas.uk
Beta1,gero tau starto ir pilvoto finiso smile.gif 4u.gif
sniege555
Reginiukas,uk, kaip laikais? Kaip savijauta? namie būni? kuom užsiėmi?
Reginiukas.uk
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 12:40)
Reginiukas,uk,  kaip laikais? Kaip savijauta? namie būni? kuom užsiėmi?
*

Labukas,neblogai laikausi,savijauta gera tik va piluka paskaudena trupuciuka..o siap neblogai.Neuzsiemu niekuo dabar stengiuosi kuo maziau daryti,praktiskai guliu kojas sukryziavus smile.gif na dar va i akupunktura nueinu kad padetu grikiukui geriau uzsikabinti,o ir siaip ne pro sali nervukams apraminti smile.gif
Kaip tu?
sniege555
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 10 26, 13:50)
Labukas,neblogai laikausi,savijauta gera tik va piluka paskaudena trupuciuka..o siap neblogai.Neuzsiemu niekuo dabar stengiuosi kuo maziau daryti,praktiskai guliu kojas sukryziavus smile.gif na dar va i akupunktura nueinu kad padetu grikiukui geriau uzsikabinti,o ir siaip ne pro sali nervukams apraminti smile.gif
  Kaip tu?
*

Guliu, niekaip kitaip mirksiukas.gif pojūčiams, jausmams dar toli, tai knygą skaitau ir SM įvykius seku. Laukiu labai šiandienos naujienų, tokia gera nuojauta užėjus smile.gif
Reginiukas.uk
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 12:57)
Guliu, niekaip kitaip  mirksiukas.gif pojūčiams, jausmams dar toli, tai knygą skaitau ir SM įvykius seku. Laukiu labai šiandienos naujienų, tokia gera nuojauta užėjus  smile.gif
*

Gulek mergyt ir tu,na o gal tikrai siandiena bus tau lemtinga! To ir linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beta1
Mergaites, kol laukiam laimingu skaiciuku, iskilo man vienas klausimas. Man dabar paskyre tiktai Gonali leistis po 150 ir 5 dienas (t.y. sekmadieni lekiu pas U ziureti kas toliau bus).Siandien 2 ciklo diena.Daugiau tai jokiu papildomu vaistu nera.....O tai kaip cia dabar su tom schemom iseina ? Trumpa ar ilga cia skaitosi ? Be to, kiek esu skaiciusi, tai dazniausiai dar ten kazkokiu vaistu israso.....
Padekit man pirmakartei susigaudyt kame cia reples smile.gif Aciu !
Meilės vaisius
smile.gif
*

Sveikinu 4u.gif Zingsnelis po zingsnelio atiimti savo dovaneles smile.gif
sniege555
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 15:45)
Padekit man pirmakartei susigaudyt kame cia reples smile.gif Aciu !
*

Tai tau trumpa schema; per ilgą prieš tai ciklo 19 d. susileisdavau dipherelin'ą, o per trumpą pradedi nuo 2 cd. ir su Gonaliu.
Man šį kartą buvo trumpa schema, vėliau be Gonal įvedė dar papildomai 4 d. Cetrotide.
O U dirba ir sekmad?
Beta1
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 14:55)
Tai tau trumpa schema; per ilgą prieš tai  ciklo 19 d. susileisdavau dipherelin'ą, o per trumpą pradedi nuo 2 cd. ir su Gonaliu.
Man šį kartą buvo trumpa schema, vėliau be Gonal įvedė dar papildomai 4 d. Cetrotide.
O U dirba ir sekmad?
*

Taip iseina....Jeugu man taip jinai paskaiciavo tas dienas, vadinasi gal taip turi buti.As manau jie ten dirba kada reikia.Nepasakysi gi kiausidem, palaukit biski, dabar sventinis savaitgalis lotuliukas.gif
Tai viskas aisku tada man. Aciukas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 26, 14:54)
smile.gif

Sveikinu  4u.gif  Zingsnelis po zingsnelio atiimti savo dovaneles  smile.gif
*

Oh yes smile.gif Eisiu prizo gauti, labai noriu dvigubo smile.gif
Atiloja
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 11:17)
*Niu viskas, sedu ant adatos !!!! Nuo siandien gaunu Gonalio po 150. Issinesdino ta mano cista.....Net lengviau pasidare...
**Kaip musu mergaites su HCG ?
*

*Sveikinu 4u.gif
**nu nerealiai as ju laukiu... ir labai tikiu gerais rezultatais smile.gif
erikaMas
Sveikos,
mano skaiciukai 15,79. Ketvirtadieni liepe karoti HCG.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.