nauja temute
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 14:24) Aš tai nedarysiu jokių NT. Man išvis su jais kažkoks aukštasis pilotažas, niekaip neišsivaizduoju kad jie gali dvi juosteles parodyt O tau 6 DPĮ šiandien? Kaip tavo savijauta? As tai kazkodel laaaabai tikiu, kad tau pavyks
Registruojuos ir as i naujus namucius. Tikiuosi jie bus man sekmingesni nei sis menuo.. Prie visu mano bedu, kad reikejo nutraukti skatinima, prisidejo dar viena.
Nesulaukusi mmm kelias diena, pasidariau testa, kuris rode neryskia antra juostele. Penktadieni pasidariau HCG, jis buvo 25,2, tokio nera buve per visa mano nueita kelia, taciau progesteronas- labai zemas tik 13,7. Siandien pakartojau tyrimus Hcg- 2.08, o Pg- 38. Pabego mano stebuklas, na dar nepabego, bet nesivyste Dabar laukiu braskiu ir pradedu nauja stimuliacija IVF'ui. RositaK, dar turime savaite mano braskems, kad isipaisyciau i mano "sekminga" spalio menesi, jei kas keisis pranesiu. Geros Jums visoms kloties! Kad butu kuo maziau nusivylimu! Egk ir Tensei, laukiam Jusu graziu skaiciuku! Nepaveskit! QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 14:52) Kaip tavo savijauta? As tai kazkodel laaaabai tikiu, kad tau pavyks Ačiū Atiloja už gerus žodžius Nu savijauta O kaip tu? Gal jau truputį lengviau? Ar jau atėjo mmm? Adrija1, aš perskaičiau tavo penktadienio žinutę Vilniečių namučiuose, buvau tikra kad šiandien praneši džiugias naujienas Ačiū Adrija,nesupratau. O tai kaip cia tau, naturaliai viskas gavosi ??? QUOTE(egk @ 2010 10 25, 15:10) nueis nueis..., matai ir Adrija ta pati jaucia... mmm mano kaip laikrodukas - sestadieni vakare (28 cd). Kaip as? nezinau... greiciausiai, kad blogai..., labai pikta, nervuota, zliumbike ir t.t. , matyt todel kad mmm QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 15:46) nueis nueis..., matai ir Adrija ta pati jaucia... mmm mano kaip laikrodukas - sestadieni vakare (28 cd). Kaip as? nezinau... greiciausiai, kad blogai..., labai pikta, nervuota, zliumbike ir t.t. , matyt todel kad mmm Tu dabar galvok apie savo snaigiukus QUOTE(egk @ 2010 10 25, 14:24) Aš tai nedarysiu jokių NT. Man išvis su jais kažkoks aukštasis pilotažas, niekaip neišsivaizduoju kad jie gali dvi juosteles parodyt O tau 6 DPĮ šiandien? Na matai kokia tu ryžtinga. Tai tau rytoj HCG? Man jo 6 DPĮ, pojūčių jokių, pilvas neskauda, krūtinė minkšta. QUOTE(Beta1 @ 2010 10 25, 04:15) Kaip cia Tau pasakius.. Gavosi, bet ne iki galo. Hcg rode, kad kabinosi, bet nesivyste, nes nedidejo, o siandien nukrito iki 2.08. Dabar, kaip mano gydytoja sako, tai jau mistikos mokslas, nezinosi kaip ir kodel taip atsitiko.. Egk, aciu uz palaikyma! Tu tik nesinervink, Tau negalima blogu ziniu i sirdi imti!!! Sako, kad zemas progesteronas rodo nekokybiska vaisiu, nes mano hormonu tyrimai lyg ir geri budavo. Kad ne zemas progesteronas itakoja nesivystyma, bet nesivystymas- zema progesterona. va man taip ir atsitiko. Dabar labiausiai uz viska laukiu braskiu, kad jos atetu ir nuplautu ta degusia vilti ir atnestu nauja.. QUOTE(picca @ 2010 10 25, 15:51) Na matai kokia tu ryžtinga. Tai tau rytoj HCG? Man jo 6 DPĮ, pojūčių jokių, pilvas neskauda, krūtinė minkšta. Aha man ryt HCG diena, viskas paaiškės. O tų pojūčių nebuvimas kaip tik kartais yra geras požymis O tau tie testai ką nors rodo? Adrija1, bet vistiek kaip gerai žinoti, kad gali pastot ir natūraliai, reiškia betkada gali sulaukti stebuklo Džiugu kad žygiuoji pirmyn
[quote=egk,2010 10 25, 16:01]
Aha man ryt HCG diena, viskas paaiškės. O tų pojūčių nebuvimas kaip tik kartais yra geras požymis O tau tie testai ką nors rodo? Man atrodo nieko ten nebuvo, bet aš ten skylę pražiūrėjau ir kažkokį vaiduoklį mačiau, bet be manęs jo nieks ir nepamatytų. Žodžiu gėda ir tiek už savo tokį elgesį. Tau labai linkiu sėkmės, labai optimistiškia man atrodo esi nusiteikusi ir pozityviai. Šaunuolė, lauksim žinutės rytoj.
Ačiū mergaitės
Kad tik jūsų palinkėjimai ir nuojautos pasitvirtintų
labas vakarelis ir as registruojuosi i naujus namucius labai uzjauciu mergytes kuriom nepavyko,bet labai smagu skaityt kad ir kaip be butu skaudu jum vel pradete viska su naujom viltim juk mum visom bus atlyginta uz ta vargeli...tik vat vienos sulaukia anksciau o kitos veliau....o as dar tik treciadieni pradesiu su puregonu
QUOTE(egk @ 2010 10 25, 14:10) Atsimenu atrodo Monai buvo 16 bet sakė kad yra nėštumas, o pas tave dar didesni skaičiukai Ačiū pas mane 10 DPI buvo 17.8 ir sake, kad nestumas... tai 25 tikrai, kad buvo... gal lapkritis bus sekmingesnis menuo...
Rosita K., kelk mane i gruodzio menesi, lapkriti jau niekaip nebespesiu
Nu niekada dar taip mmm nelaukiau, kaip si syki. Gal yra kokios nors priemones, "priverciancios" jas greiciau pasirodyti? Karstoje vonioje jau gulejau QUOTE(egk @ 2010 10 25, 15:09) as tai visada paprasau, kad man tyrimu rezultatus taip pat, kaip gydytojui, atsiustu el.pastu. kitakart gaunu greiciau uz gydytoja...
Sveikos, ir as jungiuosi cia. Ryt kaip ir ekg vaziuoju i embrions darytis tyrimu. Tai labai nerimauju. Si ryta kelios rudos isskyros buvo pasirodziusios, tai supanikavau. Bet paskui visa diena nieko. Tik skausmas idomiai sokineja, tai sonai, tai pilvas, tai nugara skauda...
Zodziu laukiu su nerimu rytojaus QUOTE(erikaMas @ 2010 10 25, 20:21) Sveikos, ir as jungiuosi cia. Ryt kaip ir ekg vaziuoju i embrions darytis tyrimu. Tai labai nerimauju. Si ryta kelios rudos isskyros buvo pasirodziusios, tai supanikavau. Bet paskui visa diena nieko. Tik skausmas idomiai sokineja, tai sonai, tai pilvas, tai nugara skauda... Zodziu laukiu su nerimu rytojaus viskas bus gerai, svarbu - ramybe ramybe...
Sveikos mergaites,man jau 6dienos po isodinimo,krutine istinus,vyras juokiasi sako silikona susidejau
Sekmes visoms belaukiancioms rezultatu
labas rytas,
tai siandiena net dvieju geru naujienu reikia tiketis EGK ir ErikaMas Mergaites, mes moraliskai su jumis
oi kaip faina butu...Man kaip tik siandien reikia tokio nusiteikimo !!! As kaip tik baigiau gerti KT, sulaukiau memiu ir lekiu pas U siandien, paziureti ar nebera tos nesamones ir jeigu viskas tvarkoj, sedu and adatos ir jungiuosi i aktyviuju bureli
QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 09:23) oi kaip faina butu...Man kaip tik siandien reikia tokio nusiteikimo !!! As kaip tik baigiau gerti KT, sulaukiau memiu ir lekiu pas U siandien, paziureti ar nebera tos nesamones ir jeigu viskas tvarkoj, sedu and adatos ir jungiuosi i aktyviuju bureli Linkiu, kad nieko nebutu ir kad galetum sekmingai startuoti
Beta1,gero tau starto ir pilvoto finiso
Reginiukas,uk, kaip laikais? Kaip savijauta? namie būni? kuom užsiėmi?
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 12:40) Labukas,neblogai laikausi,savijauta gera tik va piluka paskaudena trupuciuka..o siap neblogai.Neuzsiemu niekuo dabar stengiuosi kuo maziau daryti,praktiskai guliu kojas sukryziavus Kaip tu? QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 10 26, 13:50) Labukas,neblogai laikausi,savijauta gera tik va piluka paskaudena trupuciuka..o siap neblogai.Neuzsiemu niekuo dabar stengiuosi kuo maziau daryti,praktiskai guliu kojas sukryziavus Kaip tu? Guliu, niekaip kitaip
Mergaites, kol laukiam laimingu skaiciuku, iskilo man vienas klausimas. Man dabar paskyre tiktai Gonali leistis po 150 ir 5 dienas (t.y. sekmadieni lekiu pas U ziureti kas toliau bus).Siandien 2 ciklo diena.Daugiau tai jokiu papildomu vaistu nera.....O tai kaip cia dabar su tom schemom iseina ? Trumpa ar ilga cia skaitosi ? Be to, kiek esu skaiciusi, tai dazniausiai dar ten kazkokiu vaistu israso.....
Padekit man pirmakartei susigaudyt kame cia reples QUOTE(Beta1 @ 2010 10 26, 15:45) Tai tau trumpa schema; per ilgą prieš tai ciklo 19 d. susileisdavau dipherelin'ą, o per trumpą pradedi nuo 2 cd. ir su Gonaliu. Man šį kartą buvo trumpa schema, vėliau be Gonal įvedė dar papildomai 4 d. Cetrotide. O U dirba ir sekmad? QUOTE(sniege555 @ 2010 10 26, 14:55) Tai tau trumpa schema; per ilgą prieš tai ciklo 19 d. susileisdavau dipherelin'ą, o per trumpą pradedi nuo 2 cd. ir su Gonaliu. Man šį kartą buvo trumpa schema, vėliau be Gonal įvedė dar papildomai 4 d. Cetrotide. O U dirba ir sekmad? Taip iseina....Jeugu man taip jinai paskaiciavo tas dienas, vadinasi gal taip turi buti.As manau jie ten dirba kada reikia.Nepasakysi gi kiausidem, palaukit biski, dabar sventinis savaitgalis Tai viskas aisku tada man. Aciukas Papildyta: QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 26, 14:54) Oh yes
Sveikos,
mano skaiciukai 15,79. Ketvirtadieni liepe karoti HCG. |