Sveiki, Turim suneli 1metuku ir 10men.Taip neramu darosi,nes jau menesis kaip vaikas pasidare piktas,irzlus.Ypac gazdina tai,kad kai kas nesigauna,ar ko negauna dauzo savo galvyte kur tik papuola/i stala,lova,grindis,sienas,duris ir pan/Kai paimu ant ranku ir bandau raminti-dauzo galvyte i mano pecius.Supykes krenta ant zemes ir rekia net tada kai jau vos gali isrekti.Pvz;ateina ir duoda,kad nulupciau popieriuka nuo saldainio,kai nulupu tada pradeda viska dauzyti,metyti ir daryti tai apie ka ir rasiau.
saulala
2006 01 31, 00:26
Maniškiui prieš kelis mėnesius irgi buvo panašūs čiūdai užėję. Per savaitę išsigydėm. Paprasčiausiai nekreipdavau dėmesio. Nes visokie "oi oi, ai ai, mažuti, kas tau, nedaryk taip, skauda" tik blogina padėtį. O tu, kaip supratau, ir darai tokią klaidą - paimi ant rankų, kad nuramintum. Mano nuomone, taip jį tik skatini. Geriau nusisukti ir nežiūrėti arba išeiti iš kambario. Nes bent jau mano vaikui tuoj baigdavosi "priepuolis", kai nelikdavo auditorijos. Iš pradžių dar priėjęs tampydavo už rankovės, kad į jį žiūrėčiau... O viena pažįstama savo vaiką nuo galvos trankymų išgydė porą sykių "priepuolio" metu užpylusi puodelį vandens ant galvos Tiesa, maniškis taip elgdavosi tik ko nors negavęs ir niekada, kai jam pačiam kas nors nesisekdavo. Tavo atvejis, matau, sunkesnis. kantrybės ir sėkmės Laukiam psichologės nuomonės!
musiskis ir toks pats kai kas nors nesigauna ar negauna,pradeda trankyti galvyte visur kur tik papuola  nezianu kaip elgtis ka aryti nes jokios priemones nepadeda  ignoravom,statem i kampa.gavo per sike kelis katrus,ir sakiau kad caca lelyte galvyte reik glostyt nu jam ne motais vistiek tas pats  patarkit padekit nezinom su vyru ka ir daryt,kad paskui neisaugtu su tokia yda o gal tas dalytkas su puodeliu vandens pabandyti sakau
 man kazkaip su tuo puodeliu vandens atrodo per ziauru ir nelabai as taip galeciau padaryti  be to ir vaikas gali issigasti.Dar turiu pridurti tai,kad sunus 11men persirges pulingu meningitu ir meningokokine infekcija,vos issikapstem is tos ligos,todel ir bijau kazka daryti ar kazkaip ji bausti,nors tikrai jau neramu darosi..  gal kol psichologe neatrasys turit dar kokiu patarimu,nes tas laukimas...labai jau sudetingas dalykelis.
SuperBaba
2006 02 03, 11:26
Pas mus ta pati problema, dauzom galva i bet kur, jam dzin kampas tai as dar kas. Vakar konsultavausi su neurologe. Iskart maneme, kad cia jam pasekmes kokios po to kai galvyteje turejom vandenuko, del to , kad akiu dugne problemos buvo. Patikrino mums akiu dugna, bet visiskai jis sveikas. Isvada, tai oziukai. Kadangi musu seimoje yra problemu (tarp manes ir vyro), taip pat gyvename su seneliais, tai ir liepe pirma isprest problemas seimoje. Mes su vyru ant skirybu slenkscio, vaikas tai jaucia ir daug ka supranta. Jaucia namu itampa. Taip pat vaikas turi buti auklejamas vienodai. Jei as sakau, kad negalima, reiskia ir kiti seimos nariai jam turi drausti. O pas mus yra taip. As neleidziu lipt ant stalu ir palangiu, o seneliai leidzia, dar ir patys uzkelia Todel vaikas nesupranta kas is jo reikalaujama, psixuoja ir t.t.m dauzo ta savo galva  O pasekmes gali but liudnos, juk gali voztis smilkiniu i kampa Tai va tiek. Cia musu tokios problemos kaip patikino neurologe, o kaip jusu seimose yra-nezinau.
QUOTE(SuperBaba @ 2006 02 03, 10:26) Pas mus ta pati problema, dauzom galva i bet kur, jam dzin kampas tai as dar kas. Vakar konsultavausi su neurologe. Iskart maneme, kad cia jam pasekmes kokios po to kai galvyteje turejom vandenuko, del to , kad akiu dugne problemos buvo. Patikrino mums akiu dugna, bet visiskai jis sveikas. Isvada, tai oziukai. Kadangi musu seimoje yra problemu (tarp manes ir vyro), taip pat gyvename su seneliais, tai ir liepe pirma isprest problemas seimoje. Mes su vyru ant skirybu slenkscio, vaikas tai jaucia ir daug ka supranta. Jaucia namu itampa. Taip pat vaikas turi buti auklejamas vienodai. Jei as sakau, kad negalima, reiskia ir kiti seimos nariai jam turi drausti. O pas mus yra taip. As neleidziu lipt ant stalu ir palangiu, o seneliai leidzia, dar ir patys uzkelia Todel vaikas nesupranta kas is jo reikalaujama, psixuoja ir t.t.m dauzo ta savo galva  O pasekmes gali but liudnos, juk gali voztis smilkiniu i kampa Tai va tiek. Cia musu tokios problemos kaip patikino neurologe, o kaip jusu seimose yra-nezinau. vat vat nesutarimai seimoje as labai daznai ir apie tai pagalvoju,mes pykstames rekiam vienas ant kito,vaikis ir tap daro ir maciau kad net ir tada dauzo sau galvyte su rankytem kai mes su vyru pykstames
 bet juk turi but kazkokia iseitis  .Musu seimoj taip pat buvo nesutarimu,bet tai buvo anksciau ir tada jis taip nedare,o dabar manau tai yra islepinimas,nes tai ka as draudziu kiti jam leidzia  ir niekam nemotais
SuperBaba
2006 02 05, 01:05
QUOTE(skruzdelyte @ 2006 02 05, 00:39)  bet juk turi but kazkokia iseitis  .Musu seimoj taip pat buvo nesutarimu,bet tai buvo anksciau ir tada jis taip nedare,o dabar manau tai yra islepinimas,nes tai ka as draudziu kiti jam leidzia  ir niekam nemotais  Tu draudi, o kiti leidzia-tai ir yra priezastis labai didele
brangioji
2006 02 05, 14:29
va kaip gerai, kad radau tokia temele, kaip tik siandien apie ta rasiau, klausiau del to galvos dauzymo.. mano maze tai nuo 9 menesiu taip savo pykti reiskia. mes net juokais ja musulmone vadinam, nes vos tik kas ne taip- vaikas ant keliu kniupscia ir po kokius tris kartus grindis pakala. jeigu neypatingai didelis pyktis- dauzo atsargiai, simbolishkai, o kuo piktesne- tuo netasargesne, dauzia bet kur, o paskui baisiai pyksta ir nervuojasi, kad skauda. bandem nekreipt demesio- nieko nepadeda. bandem nukreipinet demesi- kartais pavyksta, bet iprotis niekur nedingsta. gryni oziukai. ir situacija sheimoje visai normali. bet cia gal genais persiduoda? nes girdejau pasakojimu, kad mano vyras mazas galva dauzydavo. tai ir nesimanau, kaip tuos pykscio priepuolius sunaikinti  bet, kazkodel manau, kad ishaugs...
QUOTE(SuperBaba @ 2006 02 05, 02:05) Tu draudi, o kiti leidzia-tai ir yra priezastis labai didele  sutinku su tuo,bet galvytes dauzymas prasidejo daug anksciau nei kiti pradejo viska leisti ko neleidau as Papildyta:QUOTE(brangioji @ 2006 02 05, 15:29) va kaip gerai, kad radau tokia temele, kaip tik siandien apie ta rasiau, klausiau del to galvos dauzymo.. mano maze tai nuo 9 menesiu taip savo pykti reiskia. mes net juokais ja musulmone vadinam, nes vos tik kas ne taip- vaikas ant keliu kniupscia ir po kokius tris kartus grindis pakala. jeigu neypatingai didelis pyktis- dauzo atsargiai, simbolishkai, o kuo piktesne- tuo netasargesne, dauzia bet kur, o paskui baisiai pyksta ir nervuojasi, kad skauda. bandem nekreipt demesio- nieko nepadeda. bandem nukreipinet demesi- kartais pavyksta, bet iprotis niekur nedingsta. gryni oziukai. ir situacija sheimoje visai normali. bet cia gal genais persiduoda? nes girdejau pasakojimu, kad mano vyras mazas galva dauzydavo. tai ir nesimanau, kaip tuos pykscio priepuolius sunaikinti  bet, kazkodel manau, kad ishaugs...  tikiu.kad isaugs,juk visa gyvenima jos nedauzys..  Del genu...siaip kiek zinau nei as nei vyras nei kas kitas is gimines nedauze galvytes
labai idomu kodel psichologas neatsako i musu klausima
laukiam toliau
niu nenoriu prisisneketi bet mussiskis aprimo su dauzymais galvytes kazkaip dabar vietoj to geriau paspiegia taip normaliai  bet netrenke galvytes,o ka darem kelis kartus gavo per sike bet gerai gavo su ranka ir pastatem i kampa,o gal augam protingejam net nezinau kas nutiko bet tikiuosi kad daugiau nebeprisiminsim sito blogo iprocio
QUOTE(PaMeL @ 2006 02 28, 16:16) niu nenoriu prisisneketi bet mussiskis aprimo su dauzymais galvytes kazkaip dabar vietoj to geriau paspiegia taip normaliai  bet netrenke galvytes,o ka darem kelis kartus gavo per sike bet gerai gavo su ranka ir pastatem i kampa,o gal augam protingejam net nezinau kas nutiko bet tikiuosi kad daugiau nebeprisiminsim sito blogo iprocio  mūsų mažiukas irgi nebedaužo galvytės,bet bijau prisišnekėt ir vistiek būtų įdomu sužinot ka tokiu atveju daryti.Aš toki jo elgesį ignoravau,nekreipiau dėmesio arba i kitą kambari išeidavau,taip gal po savaitės ir nebedaužė savo galvytės
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 01, 09:57) mūsų mažiukas irgi nebedaužo galvytės,bet bijau prisišnekėt ir vistiek būtų įdomu sužinot ka tokiu atveju daryti.Aš toki jo elgesį ignoravau,nekreipiau dėmesio arba i kitą kambari išeidavau,taip gal po savaitės ir nebedaužė savo galvytės valio labai viliuosi kad musu mazgiai pamirs sita nesamoninga dalyka
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 02, 17:15) aš irgi to labai tikuosi ir jums linkiu
aš vis dar laukiu psichologės atsakymo ar patarimo
|
|