Papildyta:
Nezinau,kaip ikelti praeitos temos nuoroda
Na mergaites taupom toliau
Papildyta: Nezinau,kaip ikelti praeitos temos nuoroda
Taupom
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=606311 idejau paskutines temos nuoroda, o jau ten ir kitas susirasime
Na, matau, kad nieks nepasiskellbia, tai as parasysiu siandienos musu meniu:
pusryciai: arbata su sumustiniais, kurie buvo su naminiu pastetu, lydytu sureliu, sausainiai. pietus: kopustu sriuba, bulviu kose ir kiaulienos karbonadas. vakariene :net nezianu ka valgysime: as tikriausiai sumustinius su naminiu pastetu, o MB ko uzsimanys, ta ir padarysiu.
Sveikos
Uzvakar Pusryciai - virti kiausiniai Pietus - balandeliai, bulviu kose Vakariene - cukiniju apkepas pagal sonatina ir greitpyragis Vakar: pusryciai - sumustiniai su desra Pietus - vedarai Vakariene - kiausiniene su krabu lazdelemis Siandien Pusryciai - sumustiniai su desra ir suriu Pietus - brandinti vedarai Vakariene - makaronu apkepas su desrelemis, pyragas "zebras", pieniska makaronu sriuba QUOTE(joliteee @ 2010 10 25, 19:34) Labai idomiai skamba QUOTE(Neringuliaa @ 2010 10 25, 21:00) Labai idomiai skamba Nieko ispudingo
Vakar:
Pusryciai - kava Pietus - cepelinai Vakariene - cepelinai Siandien: Pusryciai - kava Pietus - MB brandinti cepelinai, man -vistienos vyniotinis su duona, pyragelis ir kava (pas drauge) Vakariene - MB kepti kiausiniai, paskutinis cepelinas, man - obuoliai ir arbata abiems
Labukas!
Pagaliau turim namus Taigi savaitgalį gaminau: - silkę su morkom/svogūnais, - spagečius su daržovių/faršo padažu, - mėsos kukuliukus baltam padaže su kv. kruopų koše ir poro/balto ridiko salotom, - raug. kopūstų sriubą. O vakar dienos meniu buvo toks: I-Sumuštiniai su dešryte, kava kava kava II-brandinti mėsos kukuliukai III-trinta daržovių sriuba (morka, bulvė, moliūgas, poras, obuolys), cukinijų/svogūno/bulvių (lygiom dalim) plokštainis su padažu (pakepiau dešrytę su svogūnu, grietine). Geros dienos QUOTE(regna @ 2010 10 26, 09:14) Zaklada, negalėjau sustoti ties tavo labai ydomia Tavo įdėja,tai trintoje sriubytėje panaudoti obuolį. Prisipažinsiu laabai mėgstu trintas sriubas,o,ypač moliugo. Teks panaudoti tavo įdėja. Čia ne mano idėja.. Bet šiaip labai gerai obuolys "sugroja" sriubytėj, skanu, bandyk
Pusryciai - virti kiausiniai
Pietus - sparaginiu pupeliu troskinys su farsu, bulviu kose, marinuoti burokeliai Vakariene - brandintas makaronu apkepas, kepta triusiena
Sveikos,musu meniu:
Pusryciai:kiausinis mustas duonoje(pirato akis),arbata Pietums:as karbonadas,bulves,zirneliai su majonezu pas drauge,o MB virtos sviezios desreles,ryziai,agurku-pomidoru salotos Vakariene:virta sonine,lasinukai,duona,alus Uzkandziai:mandarinai,sokoladas
gristu ir as
savaitgali teko po svecius lankytis, tai kas ka radom ,apart rugstyniu sriubos ir neviriau Pirmadienis : Pusryciai - kava Pietus karstai rukyta kiaulienos pazande ( Norfos akcija ) Vakariene- pirktiniai vistienos kotletai,marinuotais agurkai, arbata, jogurtas Antradienis: Pusryciai -kava Pietus - keptos sparagines pupeles su kiausiniu ir dziuveseliais ir virtomis bulvemis, vyrui i darba vakaryksciai kotletai ir sumustiniai su slapenke Vakariene - plovas su marinuotais agurkais, arbata
Pusryciai - kava
Pietus - MB vist.vyniotinis su duona, arbata, man burokeliu,svogunu salotos su grietine ir vyniotinis su duona, obuoliai Vakariene - kopustu sriuba (imeciau pora slauneliu, kad skaniau butu), kepta pangasija (pirkau savaitgali per akcija), virtos bulves, zirneliai. Naktipieciai - arbata ir sausainiai QUOTE(joliteee @ 2010 10 26, 20:54) Pusryciai - virti kiausiniai Pietus - sparaginiu pupeliu troskinys su farsu, bulviu kose, marinuoti burokeliai Vakariene - brandintas makaronu apkepas, kepta triusiena Jetau, koks skanus meniu mes vakar: I-II baiginėjom likučius (brandinta sriuba, plokštainis, bla bla bla.. III-keptos bulvės su įpjaustytom dviem sardelėm, marinuoti burokėliai. IV prieš miegą dar "atigripinių" sumuštinių prisitepėm (duona, sviestas, česnakas)
Pusryciai - sumustiniai su desra ir suriu
Pietus - virtu bulviu blyneliai su majonezo -tomato padazu O vakarienei net nezinau, dar yra sparaginiu pupeliu troskinio, gal ka nors vyrai dar pasiulys
Sveikos.musu meniu:
Pusryciai:as darbe greit mandarina uzkandau,jogurto ir pora saldainiu,MB nieko Pietums:makaronu-bulviu sriuba,silke,rukyti vistu skrandukai Vakariene:pyragas,arbata,vafliai
Pusryciai - kava, man dar lietinis su obuoliais (vakar velai kepiau siandienai)
PIetus - lietiniai su obuoliais, man dar brandinta kopustu sriuba Vakariene - MB brandinta sriuba, grybai su svogunais ir grietine, truputi pabandysiu ir su kecupu padaryt, virtos bulves Gal veliau dar arbatos gersim
Laba, vakar valgėm:
Pusryčiams-batonas su uogiene, kava Pietums-kepti kiaušiniai su marinuotais burokėliais Vakarienei viriau tirštą agurkinę sriubą su perlinėm kruopom ir vištienos blauzdele, trupininis pyragas su varške, bet nepasakyčiau, kad labai pavyko QUOTE(Zaklada @ 2010 10 28, 09:11) kažkokia skystoka varškė man gavosi ir net nežinau ar kad uogienės į varškę dėjau, ar kad pati varškė liesa buvo.. Man karta ir skysta gavosi, nes pamirsau kiausu i varske idet Vakar : Pusryčiai - kava, arbata, MB plovo likučius damušė Pietūs - balta misraine, MB dar kepti koldūnai Vakarienė kepti grybai su grietine ir virtomis bulvėmis, rūkytos vištienos nugarėlės su balta mišraine QUOTE(mickute7 @ 2010 10 28, 11:30) Ania Na, bet nieko, pastovėjo, šiandien apstigo kažkaip ir visai jau normali ta varškė
Vakar:
pietūs - viriau karką, tai gavosi žirnių sriuba pietums; vakarienė - karką supjausčiau ir kartu su bulvėm ir svogūnais, grietinės ir kečupo padažu užkepiau orkaitėje. Šiandien: pietūs - brandinta užkepėlė; vakarienė - žemaičių blynai. QUOTE(Zaklada @ 2010 10 28, 14:07) Ania Na, bet nieko, pastovėjo, šiandien apstigo kažkaip ir visai jau normali ta varškė Tai kita karta pabandyk kiausini imust
verdu žirnių sriubą.Dabar, kai atvėso oras norisi karštimo...
Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - sriuba (morkos, bulves, makaronai), keptos bulves su desrelemis, burokeliu salotos Vakariene - naminiai hotdogai, koldunai
Sveikos,musu meniu:
Pusryciai:as varskes suris,MB brandinta sriuba Pietums:kepti sparniukai,slauneles,ryziai,agurku-pomidoru salotos Vakariene:ta pati vistiena,pyragas,arbata
Pusryciai - kava
Pietus - MB brandintos bulves su grybais, man kava ir keli pyrageliai su lasinukais (ant greicio uzkrimtau) Vakariene - MB pakepiau brandintas bulves su grybais, ir dar dariau spagecius su farso, svogunu, kecupo padazu abiems. Dar gersim arbata QUOTE(mickute7 @ 2010 10 28, 15:25) ok, įkalbėjai Vakar valgėm taip: I-trupiniuotis su kava, arbata II-brandinta agurkinė sriuba, karšti sumuštiniai tik su sūriu ir ketšupu III-vaikas pavakariams pyragą su pienu damušė IV- dar sriubos šiek tiek buvo, bulvių košė su spirgučiais, kas valgė su raug. agurkėliais, kas su kefyru Naktipiečiams blynų su obuoliais dar kepiau, bet visi tik paragavo, tai liko pusryčiams Šiandien I-blynai II-brandinta bulvių košė, prie jos marinuotų grybų su svogūnais ir grietine III-vakarienei išėmiau atšildyti žuvį (ne filė), tai tiesiog iškepsiu gal gabaliukais vakare, svogūniukų su pom. padažu pakepsiu, gal ryžių dar pravirsiu Gero savaitgalio
Vakar - Pusryciai - kava arbata, man varskes pokelis, MB sausainiai
Pietūs - rūkytos vištienos nugarėlės su mišrainės likučiais, man virti kiaušiniai Vakarienė - keptos bulvės su spirgučiais ir troškintos kiaulienos širdelės su svogūnais grietinės padaže su marinuotais agurkėliais, man virtos vištienos blauzdelės Naktipiečiai -MB - batonas su obuoliene Šiandien - Pusryčiai - kava , sumuštiniai su sūriu Pietūs - man virtos vištienos blauzdelės, MB virti kiaušiniai su majonezu, rūkyta pažandė, tėvukas kažką susirado šaldytuve Vakarienė - makaronai troškinti su širdelėmis ir pomidorais ir burokėlių - pupelių-obuolių su majonezu mišrainė
Pietus - kepti koldunai su majonezo-tomato padazu Vakariene - mesos kepsniukai,burokeliu salotos, valgeme su duona dar kepsiu mielines bandeles su desrelemis
Pusryciai - kava, man dar bandele
Pietus - MB brandinti spageciai su padazu, man riesutai, saldainiai (sveciuose) Vakariene - kotletai, virtos bulves ir cukiniju-papriku misraine Gero savaitgalio visoms
Vakar
Pusryciai - sumustiniai su desra Pietus - troskinys (bulves, morkos, desreles, grietine, tomatas) Vakariene - kepta duona su pikantiska misraine (suris, kiausiniai, cesnakas, majonezas), sumustiniai su desra (sveciu turejom)
Labas rytas,musu meniu
PENKTADIENIS:pusryciai:brandinti vistu sparneliai Pietums:kugelis su kiauliu ausytem,desertui sokoladas,vafliukai Vakariene:sumustinukai su menkiu kepeneliu uztepu,pyragas SESTADIENIS:pusryciai:MB sumustiniai su duona ir vyniotiniu,as arbata,mandarinai Pietums:rukytas karsis,rukytas eserys(gauname pigiai) Vakariene:kumpelis,menkiu kepeneliu salotos,sausainiai,sokoladas,vynas(sveciuose)
kas cia per brandintos sriubos ir kiti patiekalai
Na pagyvinam temą
Cia vakarykstis kepsniukas ![]() Šiandien - pusryčiai - kava ir sumuštiniai su fermentiniu sūriu Pietums - kas ką prabėgomis rado šaldytuve ir užkando Vakarienė - kepta vištytė su obuoliais ir obuolių pyragas
Mano snd meniu,MB isvaziaves tai gaminaus tik sau
Pusryciai:varskes suris su uogiene Pietums:drauge atnese didziuli kepsni su bulvytem fri,sergu tai lepina Vakariene:vistienos salotos,mandarinai
Vakar:
pietūs - plovas; vakarienė - bulvių košė su spirgučiais, su kefyru; Šiandien; pietūs - kugelis; vakarienė - pupelių ir keptos duonos salotos.
Pusryciai - sumustiniai su desra ir pastetu
Pietus - rugstyniu sriuba, kepta zuvis, bulviu kose, morku-cesnako-majonezo salotos Vakariene - lasinukai, paprika, duona, dar sveciuos pavaisino cepelinais
Pietus- keptas idarytas batonas, virtu bulviu ir varskes blyneliai su svogunu - grietines padazu, pyragas "zebras" Vaziuosim vakarienei pas mama tai nereiks vakarienes daryti
Labas visoms,musu meniu:
Pusryciai:vakarykstes salotos,arbata,keletas saldainiu Pietums:MB kugelis,as keptos bulves orkaiteje su varskes padazu Vakariene:zuviene(lauktuves) Uzkandziai:mandarinai,vynuoges,surelis
Laba
Šeštadienis: I-karšti sumuštiniai, kava II-brandinta kepta žuvis, balto ridiko/poro salotos su grietine III-pas mamą vakarieniavom (balta mišrainė, suktinukai su bulvių koše, vežėmės rūkytą karšiuką, vyno) Sekmadienis: I-blynai su obuoliais, kava/arbata II-barščiai, mamos įdėtos laktuves pribaigėm III-barščiai, orkaitėje kepiau bulves, morkas su kiaulienos kumpio gabaliuku, porų/česnako padažiukas, šv.kopūsto salotos su aliejum, tortas su arbata (anyta atsinešė) pirmadienis I-manų košė su uogiene II-ant laužo kepti vištienos sparniukai, ryžiai, mar. svogūnai, raug. agurkėliai III-virtos bulvės, mar.grybai su svogūnais ir grietine IV-kažkas ir vištienos likučius pribaigė, ir tortą..
Vakar:
Pusryčiai - kava, arbata, pieniškos dešrelės su marinuotais agurkais Pietūs - vakarykštė vištytė su obuoliais Vakarienė - pieniška makaronų sriuba ir tešloje ( Norfos akcijinė) keptos dešrelės ir krabų lazdelės su arbata |