Daznai apie tai kalbeti geda ir nepriimtina... Bet zinau, kad tokiu kaip as yra tukstanciai, ir kurie, taip pat kaip ir as apie tai tyli..., nes geda, nera kam pasakyti.. Viskas prasidejo paauglystej, kai mama vis sakydavo priekaitus, kad esu stora. Taip as pastorejau brendimo laikotarpy (ugis 173 cm, tuomet sveriau 65 kg), bet nebuvau storule... mama ivare man ziaurius kompleksus, net buvo uzdraudus valgyti namie... taip ir prasidejo anoreksija, suvalgydavau po du obuolius i diena.Po to persivalgydavau , kaip nenormali ir kentedavau ir taip tesesi kol neatradu, kad suvalgyta maista galima isvemti, na ir prasidejo..
Kai kada kiekviena savaites vakara sukimsdavau viska ka rasdavau ir isvemdavau, kai kada pora kart per savaite, o budavo ir savaiciu, kai normaliai laikydavausi be persivalgymo priepoliu (bet tai budavo tik tada, kai laikydavausi dietos).
tai tesesi 10 metu... Dabar jau tai praeitis, bet zinau viena - niekada savo vaikui nepriekaistausiu del svorio, nes tai gali tureti baisiu pasekmiu...
Ramzytė
2010 10 26, 20:50
Sugalvok norą...... Čia jis GALI išsipildyti! 
As_sveikuole
2010 10 26, 22:51
Ramzyte, tu nuostabi. Nora sugalvojau, aciu  . Kaip gyvenate, kas geresnio mielosios..  ? As persikrausciau ir darbe naujam einu mokymus (labai idomu). Sutinku nauju zmoniu, sopinuosi, dziaugiuosi kai lyja ir metro vaziuodama skaitau prancuziskai. Tiek apie save.
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:05) ai, nu taip... logiska, kas nuo 6 - baige 17, kas nuo 7 - baige 18, nes juk mes is tu laiminguju kartos, kurie mokykla lanke 11, o ne 12 metu.. Na, bent jau as baigiau 12 klasiu, bet realiai - per 11 metu, nes persokau is 3 tiesiai i 5  .. O dabar vaikai vargsta visus 12 metu..  As irgi 12 metu mokinausi  . Moksliuke buvai Ramzyte, aciu uz tema Papildyta:keine liebe ist umsonst ,aus allem lernt man und gewinnt an erfahrung. irgendwann kommt der tag an dem man alles das versteht. Kažkiek yra tame tiesos
QUOTE(Bremen @ 2010 10 27, 16:17) As irgi 12 metu mokinausi  . Moksliuke buvai Ramzyte, aciu uz tema Papildyta:keine liebe ist umsonst ,aus allem lernt man und gewinnt an erfahrung. irgendwann kommt der tag an dem man alles das versteht. Kažkiek yra tame tiesos  tau irgi amnezija  ... negalejai mokytis 12 metu, jei buvai spaliuke ir pioniere, nes mus visus masiskai kazkaip ten perkele per viena klase  (17-6=11  )  yra ir nesuprantanciu vokiskai, jeigu ka?  Prasyciau man vertima.. p.s. einu miegot......
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:24) tau irgi amnezija  ... negalejai mokytis 12 metu, jei buvai spaliuke ir pioniere, nes mus visus masiskai kazkaip ten perkele per viena klase  (17-6=11  )  yra ir nesuprantanciu vokiskai, jeigu ka?  Prasyciau man vertima.. p.s. einu miegot......  na net pasitikslinau  , baigiau 12 klasiu  , baigiau 94 metais gimiau 76 , bet kadangi gimtadienis po mokyklos baigimo buvo tai baigiau kaip ir 17 metu . Love is not for nothing, you learn from everything and gaining experience. eventually the day comes where we all understand that. Papildyta:QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:24) tau irgi amnezija  ... negalejai mokytis 12 metu, jei buvai spaliuke ir pioniere, nes mus visus masiskai kazkaip ten perkele per viena klase  (17-6=11  )  yra ir nesuprantanciu vokiskai, jeigu ka?  Prasyciau man vertima.. p.s. einu miegot......  o as i tevu susirinkima ruošiuosi  , pavydžiu tau Ar susitaikei su baikeriuku
*greta*
2010 10 27, 16:51
QUOTE(As_sveikuole @ 2010 10 26, 23:51) Sutinku nauju zmoniu, sopinuosi, dziaugiuosi kai lyja ir metro vaziuodama skaitau prancuziskai. as noriu buti tu ... ach...
Nebulimija
2010 10 27, 17:03
QUOTE(*greta* @ 2010 10 27, 14:48) o griztant prie esmines temos: per pamoka (11 toku, cia 17-18meciai) klausiu su kokias zmonem sutariat geriausiai ir su kokiais ne? na turejau omeny charakterio savybes... atsakymai: su storias (because, I hate fat people) su nesimpatiskais, nesportiskais, neprisiziurinciais, su valganciais (I hate to see people eat) ir pan... neva isvaizda itin svarbi bendraujant... ziauru, a? Nu jo, bet tau juk ne 18  , ju smegeneles dar per minkstos isikalt esminius gyvenimo dalykus, jiems dar liesas reiskia LAIMINGAS Pas mus Vokietijoj gimnazistai visai seni , gali iki 25 ir daugiau sutikt...18 dar nei vieno baigusio nepazystu  ir neperkare visai, o retas kuris kudas. QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:22) oho..  O ka tu jiems i tai? Su kekviena diena isitikinu, kokia as laiminga, kad as ne mokytoja  Mano mama man buvo pavyzdys, kokios profesijos as nenoreciau.
*greta*
2010 10 27, 18:02
QUOTE(Nebulimija @ 2010 10 27, 18:03) Su kekviena diena isitikinu, kokia as laiminga, kad as ne mokytoja  Mano mama man buvo pavyzdys, kokios profesijos as nenoreciau. o man patinka... gal galeciau turet maziau pamoku, bet pati profesija - mano
cannelle
2010 10 27, 19:23
Sveikos :} Bremen, iškart šilčiausi linkėjimai tavo mažiukui Kažkokia tingi diena ir man :} Buvau kine " Valgyk.Melskis.Mylėk" .Tookie geri jausmai užplūdo, atrodo pati gyvenau ten.. neprisimenu kada tiek teigiamų emocijų jaučiau..O tai tik paparstas filmas,kuris sukėlė tiek gerų emocijų.Tiesa grįžus žadėjau eit sportuot, bet sutingau per daug..beto mm turėtų būt,tai labai pilvas išsipūtęs kažkaip ir nenuėjau. Ryt varysiu į Kauną pas ginę Bakevičienę, gal kas ką girdėjot apie ją ? Taip dvejoju,nežinau ar sakyt apie bulimiją jai.. Galbūt visų problemų priežastis tai ir yra, bet kažkaipa trodo,jog ji mane pasmerks arba pagalvos,kad ko einu aps ją,jei žinau priežastis.. nors nesu įsitikinus ar susiję su tuo,nes visada kažkaip nebuvo aps mane viskas tvarkoj Na čia matyt nuo mokyklos priklauso, bet pastebiu,kad kuo toliau tuo jaunesnės merginos pradeda šnekėt apie dietas..O svarbiausia tos,kuriom nei gramo nereikia numest.. irdar viena geradraugė ( kurią laikiau tokia) kažkada pareiškė,kad negražus žmogus negali būti įdomus. Kad tik gražūs ir ploni žmonės yra kažko verti.. NU atsiprašau akys ant kaktos vos neiššoko.. Kažkaip nuo tada ir nebenoriu bendraut su ja, kai toks požiūris. Bet apstebėjau jau,akd ne vienas žmogus nuvertinamas, nei jis šiek tiek apkūnesnis. o ir dar viena pažįstamą turiu,kurios mama jau nuo 7klasės jai liepė visokių dietų laikytis.. Neseniaia radau ją šitame forume skelbiančią naują dietą, atrodo 40 dienų gerti ten kažkokį gėrimą tik iš klevų sirupo ir darvelniaia žino ko. ir tai,kas daugiau,jei ne jos amma paatrė laikytis šios dietos. Nesuprantu tokių tėvų. Pati jau suku galvą, kaip elgtis pačiai reikės,kai turėsiu savo vaikų.Atrodo ir baisu nepadaryt klaidų, kad neduok dieve jie gyvenime turėtų problemų kaip aš tokių As_sveikuole , aš taip pat norėčiau būt tavo vietoj
per telika LRT laida apie dietas, mityba, A ir B.. "Teise zinoti".. Gaila nemaciau nuo pradziu  , bet panasu, kad tiesa kalba..
QUOTE(kamius @ 2010 10 27, 18:23) Sveikos :} Bremen, iškart šilčiausi linkėjimai tavo mažiukui aciu nusprendžiau niekada daugiau neįsimylėti  ir išvis vyrai mano gyvenime kaip dinozaurai išnyks, jokiu vyru, jokiu flirtu  ..............nu gi nebuna stebuklu ant žemes  .............vieniems lemta kitiems ne nekreipkit per daug dėmesio rytoj ryte gal kitaip apie vyrus galvosiu ............. Sunui gimtadienio proga komoda nupirkau, pas buto savininka palikau, kad vaikas nerastu, pirmadieni pas savininka padejavau ,kad reikia ta komoda sustatyti tik neturiu dabar nei noro nei laiko  , tai žmogelis tarp savo darbo dar ir spėjo ta komoda sustatyti
Ramzytė
2010 10 27, 23:11
QUOTE(Bremen @ 2010 10 27, 23:34) nusprendžiau niekada daugiau neįsimylėti  ir išvis vyrai mano gyvenime kaip dinozaurai išnyks, jokiu vyru, jokiu flirtu  ..............nu gi nebuna stebuklu ant žemes  .............vieniems lemta kitiems ne nekreipkit per daug dėmesio rytoj ryte gal kitaip apie vyrus galvosiu ............. Sunui gimtadienio proga komoda nupirkau, pas buto savininka palikau, kad vaikas nerastu, pirmadieni pas savininka padejavau ,kad reikia ta komoda sustatyti tik neturiu dabar nei noro nei laiko  , tai žmogelis tarp savo darbo dar ir spėjo ta komoda sustatyti  O tu tai nereali - vienoj pastraipoj NE NE NE vyrams, o kitoj - jau įsimylėjęs smile'as vyrui, pastačiusiam komodą. Ir nekaltas prašymas tą padaryti - garantuoju - buvo atliktas su flirto prieskoniu Papildyta:QUOTE(As_sveikuole @ 2010 10 26, 23:51) >> Nora sugalvojau, aciu  . >> Kaip gyvenate, kas geresnio mielosios..  ? >> Reikia tik labai labai labai norėti, pasistengti ir tikėti >> Aš aktyviai šią savaitę po darbų - pirmadienį - treniruotė, vakar - koncertas šv. kotrynos bažnyčioje, šiandien - treniruotė ir kinas. O laiko nuo 8 iki 17 val. aš nemėgstu. QUOTE(kamius @ 2010 10 27, 20:23) Pati jau suku galvą, kaip elgtis pačiai reikės,kai turėsiu savo vaikų.Atrodo ir baisu nepadaryt klaidų, kad neduok dieve jie gyvenime turėtų problemų kaip aš tokių Aš irgi turiu tokią baimę. Bet kita vertus, gal mums kaip tik lengviau bus suprasti, ko nereikia daryti, o ką būtina daryti
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 22:06) isgeriau taure vyno lyg geriau pasidarė  . Blogiausia tai, kad jeigu vyras ant ranku nešioja tai iškart išbraukiu is gyvenimo ,o jeigu ignoruoja, noriu as jo dar labiau QUOTE(Ramzytė @ 2010 10 27, 22:11) O tu tai nereali - vienoj pastraipoj NE NE NE vyrams, o kitoj - jau įsimylėjęs smile'as vyrui, pastačiusiam komodą. Ir nekaltas prašymas tą padaryti - garantuoju - buvo atliktas su flirto prieskoniu  tu juokauji  , mano buto savininkui beveik 70 metu  , as jau jam per visus metus kaip dukra tapau  ..... va jo sunus tai kitas reikalas ..........  ............o jo anūkas tai išvis  šiandien abu apsipirkti buvome  , mama mus vienus išleido  .Fainutis
QUOTE(Bremen @ 2010 10 27, 23:24) Blogiausia tai, kad jeigu vyras ant ranku nešioja tai iškart išbraukiu is gyvenimo ,o jeigu ignoruoja, noriu as jo dar labiau vadinasi ne as viena tokia nenormaliBeje, ten kur klausei del B - nei taikiausi nei nesitaikiau, sedziu ignora ijungus ir laukiu, kada pakvies i pasimatyma... nes jau klause ar galetu  .
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 22:35) vadinasi ne as viena tokia nenormaliBeje, ten kur klausei del B - nei taikiausi nei nesitaikiau, sedziu ignora ijungus ir laukiu, kada pakvies i pasimatyma... nes jau klause ar galetu  . O man gera žinoti ,kad ne as viena tokia As klausiau  , bet kiek suprantu uz kokios savaites taikysiesi Einu miegoti ryt anksti keltis Labanakt naktinetojoms
labas rytas Na ka gi - kudlos isplautos, kava garuoja ir laikas i darba..  .. Kaip jusu nuotaikos? Salta, niuru, bet man kazkodel siuo metu toks oras visai liuks  . Situ emociju visoms siandien, nenukrypkit is kelio, saugokit save ir mylekit, sypsokites, ne, geriau garsiai kvatokites  !!!!!!!!!!!
Nebulimija
2010 10 28, 10:21
QUOTE(Bremen @ 2010 10 27, 23:34) nusprendžiau niekada daugiau neįsimylėti  Meile tai narkotikas As neturiu laiko meilem ir net svajonem, gyvenimas taip isuko i savo verpetus, kad dziaugiuosi vakare istiesus kojas ...vyno tia profilaktiskai po taure po dvi kas vakaras...bet vakar visas prancuziskas jau baigesi(ko tia greitokai) reikes vel iki France plakt vyno ir suriu...ispindejau po atostogu Sestadieni dukrai jojimo turnyras, tai reikia rubus ir batus supirkt, o man balius vakare...jau pradedu galvot, kad nespesiu, kad busiu pavargus, bet ...jei nusipirksiu suknia, tia ir eisiu, nors ir keturiom
As_sveikuole
2010 10 29, 02:06
Good evening ladies, Lipam lipam kiekviena i savo Everestus... bukim stiprios ir tikekime, kad sugebam isspresti visas problemas  ! linkiu kantrybes ir nuosirdaus darbo su savimi  . Ramziuk, jei viska darytume kas lengva ir patinka tai netobuletume, nemielas darbas rodo neismoktas pamokas kurias reikia suprasti ir isspresti  . Nebulimija, o tu dar perziurek ka spintoj turi, gal nereiks po parduotuves begioti. Graziu akimirku ir daug komplimentu ! Dusele ir Bremen, jus rasot apie zemiausio lygio meile. kada myli su didele aistra. meile agresyvi, su dideliu jegos potencialu ir be galo skausminga. Aukstesnes pakopos meileje bega-vejasi jau nebera. yra ramybe ir pasitikejimas, meile nebedegina. Kamius, o tavo tevas zino apie tavo vs ?ka jis i tai ?
Nebulimija
2010 10 29, 08:10
QUOTE(As_sveikuole @ 2010 10 29, 03:06) Aukstesnes pakopos meileje bega-vejasi jau nebera. yra ramybe ir pasitikejimas, meile nebedegina. Paguodei, vadinasi mes su savo diedu dabar kaip tik tokioj stadijoj....bo siandien ryte kazkaip man pasirode, kad jis man bais brangus
labas Pirmiausia pasidziaugsiu, kad siandien nuo pat ryto sypsausi ir strikineju.. kirba mintis, kad siandien bus viena is tu dvieju dienu metuose, kai yra noras nusluot parduotuves  Labai noriu ka nors sau pasidovanot Antra, galvojau reaguot ar ne i Sveikuoles zinute, nes , deja, as negaliu sutikt su tokia nuomone. Labai gerbiu ir myliu tave, Sveikuole, bet man nepriimtinas tavo poziuris visa laika gyvenima priimti kaip kancia (na, nuolatini lipima i kalna, nuolatini nauju virsuniu sturmavima).. Nezinau gerai tai ar bogai, gal dar nesu pasiekusi kazkokio reikalingo samones lygio  , bet as i gyvenima ziuriu daug paprasciau.. praejo tas laikas (aciu Dievui), kai kazkam kazka nuolat irodinedavau .. dabar stengiuos gyventi "cia ir dabar", isnaudoti akimirka, o ne nuolat gyvent su mintim "va, dar padarysiu ta, paskui dr ana, o paskui jau leisiu sau pagyvent...". Ne, taip nebuna. Taip to tikrojo lauktojo gyvenimo zmones niekada ir nesulaukia, nes uzlipus i viena virsune pamatai, kad uz jos dar keturios ir tik dar statsnes ir dar aukstesnes... Taip, kiekvienas renkames savo kelia ir nera cia vieno teisingo, bet as jau geriau megausiuos zalia zole ir saulute kalno papedej, nei nubrozdintais keliais kopsiu snieguota virsune su mintim.. o ga ten ta mano laime. NE. Laime yra CIA ir DABAR. Kalbant apie meile - visiskai su tavim sutinku. Nereikia priimt musu su Bremen paistalu kaip rimtos kalbos, na, mes gal tokie vejo pamusalai, niekaip neulaukiantys tos Didziosios meiles.. Nesu gyvenie nei kentejus del meiles labai, nei degus beprotiska aistra, nei as kazka vijausi , nei kokius kitus zaidimus zaidziau...  .. Del to truputi liudna, na, bet.... mano akys vis dar stebi, sirdis -plaka..
Nebulimija
2010 10 29, 09:27
QUOTE(Dusele @ 2010 10 29, 10:08) Laime yra CIA ir DABAR. Kalbant apie meile - visiskai su tavim sutinku. Nereikia priimt musu su Bremen paistalu kaip rimtos kalbos, na, mes gal tokie vejo pamusalai, niekaip neulaukiantys tos Didziosios meiles.. Nesu gyvenie nei kentejus del meiles labai, nei degus beprotiska aistra, nei as kazka vijausi , nei kokius kitus zaidimus zaidziau...  .. Del to truputi liudna, na, bet.... mano akys vis dar stebi, sirdis -plaka.. Tu teisi del laimes As gyvenime jei kentejau ir degiau tai tik is meiles  ...va kokios mes visos skirtingos  Pas mane didziuju meiliu buvo bent 3  , paskutine meile meileje  Bet as pasirinkau ta ramesne, subrendusia ir patikima, nors ta agresyvioji man visada arciau sirdies  buvo. Gal su pragyventais metais atsiranda daugiau isminties  ?
QUOTE(Nebulimija @ 2010 10 29, 07:10) Paguodei, vadinasi mes su savo diedu dabar kaip tik tokioj stadijoj....bo siandien ryte kazkaip man pasirode, kad jis man bais brangus  ne, gi jums prireike nnn metu , kad tai ivyktu .Pagal Sveikuoles teorija jus irgi priklausot žemesniam lygiui . QUOTE(Dusele @ 2010 10 29, 08:08) labas Pirmiausia pasidziaugsiu, kad siandien nuo pat ryto sypsausi ir strikineju.. Nereikia priimt musu su Bremen paistalu kaip rimtos kalbos, na, mes gal tokie vejo pamusalai, niekaip neulaukiantys tos Didziosios meiles.. Nesu gyvenie nei kentejus del meiles labai, nei degus beprotiska aistra, nei as kazka vijausi , nei kokius kitus zaidimus zaidziau...  .. Del to truputi liudna, na, bet.... mano akys vis dar stebi, sirdis -plaka.. Pasakyk ta recepta , ir as noriu geros nuotaikos  .Linkiu ir toliau taip
QUOTE(Bremen @ 2010 10 29, 10:20) ne, gi jums prireike nnn metu , kad tai ivyktu .Pagal Sveikuoles teorija jus irgi priklausot žemesniam lygiui . Pasakyk ta recepta , ir as noriu geros nuotaikos  .Linkiu ir toliau taip  receptas paprastas: atsikeli, issisiepi, pagalvoji, kad gyvent vis delto faina  .
*greta*
2010 10 29, 16:03
QUOTE(Dusele @ 2010 10 29, 13:33) receptas paprastas: atsikeli, issisiepi, pagalvoji, kad gyvent vis delto faina  . gerulis receptas - tinka 3 pagrindiniam valgymam ir likusiems uzkandziams, kartais liudna, kai save imu grauzt uz paprasciausius dalykus (kaip nesutvarkyta drabuzine)... pasimaivysiu: vakar buvau Juozuko sou - fantastika, neitiketini ispudziai, tikra svente... vienok, tokio musu "elito aprangos jumoro" prisiziurejau, kad pilva bekikenant paskaudo
QUOTE(*greta* @ 2010 10 29, 16:03) gerulis receptas - tinka 3 pagrindiniam valgymam ir likusiems uzkandziams, kartais liudna, kai save imu grauzt uz paprasciausius dalykus ( kaip nesutvarkyta drabuzine)...pasimaivysiu: vakar buvau Juozuko sou - fantastika, neitiketini ispudziai, tikra svente... vienok, tokio musu "elito aprangos jumoro" prisiziurejau, kad pilva bekikenant paskaudo  >>>>  pamatytum mano spinta..  . Kasdien zadu sutvarkyt.. ir vis rytoj.. rytoj.. savaitgali... >>> kas cia per Sou? Kas tas Juozukas?  Cia koks Silanskas ar Zavaliauskas? O i aprangos madas as irgi mielai pasidairyciau  Nors pati save laikau neturincia stiliaus (ne skonio, bet butent stiliaus), bet kitus nuzvelgt megeja
*greta*
2010 10 29, 16:39
QUOTE(Dusele @ 2010 10 29, 17:18) >>> kas cia per Sou? Kas tas Juozukas?  Dusele, tu cia rimtai klausi... ar saipais? Juozas Statkevicius vakar savo pavasario/vasaros kolekcija pristate.
Nebulimija
2010 10 29, 18:00
QUOTE(*greta* @ 2010 10 29, 17:39)  Dusele, tu cia rimtai klausi... ar saipais? Juozas Statkevicius vakar savo pavasario/vasaros kolekcija pristate. Juozukas ir man patiko, tik lietrytis parase, kad daug zvaigzdziu ten buvo, o as va ...nei vienos nepazystu  (Greznova ir Fleceris jokios ten ne zvaigzdes man). Mes su dukra apsirgom kazkokiu tai neaiskiu virusu...ta su temperatura(ryt atkrenta visi jojimo turnyrai), o as susuktais sanariais ir raumenais..vos i namus laiptais uzlipau Siandien buvau pas advokata, kaip is blondines, uz valanda konsultacijos nei cento nepaeme  ...nu mielas diedulis, daugiau tokiu  Bremen, ta subrendus ir saugi meile ateina po kazkiek tai pragyventu kartu metu po visokiu kriziu ir krizeliu po audru audreliu. Na cia ,kaip patikrinta laiko draugyste. As apskritai esu prieraisi..pvz. turiu jau 34 metai ta pacia geriausia drauge ir 15 metu ta pati dieda
QUOTE(*greta* @ 2010 10 29, 16:39)  Dusele, tu cia rimtai klausi... ar saipais? Juozas Statkevicius vakar savo pavasario/vasaros kolekcija pristate.  as net nepagalvojau apie Statkeviciu  , pagalvojau, kad i kokia humoro vakaruska nuejai ir stebejai vietiniu apranga ... nu ka as zinau, parasei gi kad prisizvengei  , tai tik tie du Juozai i galva ir atejo
cannelle
2010 10 29, 23:33
Sveikos  Nors miego nežmoniškai noriu, betkažkaip norėjau dar parašyt kažką prieš užmiegant Paskutines dienas leidžiu atostagaudama ir tinginiaudama nieko neveikdama..Iš pradžių dar mokydavaus kasdien,prisigalvodavau n darbų ką turiu atlikt ir grauždavaus nepadarius..bet teisingai buvo apsakyta,akd reikia mėgautis akimirkom čia ir dabar,patinginiaut ir atsiribot kartais nuo visko Ketvirtadienį vėl įsitikinau kodėl man taip sunku prisiverst visada eit į gydymo įstaias..Tos nežmoniškos eilės,priekabios bobutės kamantinėjančios kas man tokaiia jaunai gali būt. Bet nei vienai daktareio nepasakiau apie vs, nors kalusėapie svorio pakitimus pastaruoju metu ir dar ,kad per mažas svoris,bet ties tuo ir baigės. Šiandien kažkaipa tsigavus jaučiuos, pasilepinau pas kosmetologę, vakare skaičiau žurnalą ir gėriau karštą vyną. Ir jokios graužaties, kad nieko nenuveikiau naudingo As_sveikuole, mano tėvas nieko nežino.neapsimoka jam ir sakyt net, nes jis per daug į save susikoncentravęs ir visas jo rūpestis mano atžvilgiu -duot pingų ir užpildyt šaldytuvą. Nebulimija,sveikatytės jums abiems Labanakt
Nebulimija
2010 10 30, 10:04
QUOTE(kamius @ 2010 10 30, 00:33) mano tėvas nieko nežino.neapsimoka jam ir sakyt net, nes jis per daug į save susikoncentravęs ir visas jo rūpestis mano atžvilgiu -duot pingų ir užpildyt šaldytuvą. Vaike, tu vaike...as pati esu dvieju vaiku mama, zinau ka reiskia buti tevais  Kartais tevai nuo to saldytuvo pildymo ir pinigu kalimo is tikro pavargsta ir nori ramybes, bet jie irgi zmones. Tu labai klaidingai mastai, kad tevui tik jis pats rupi, tu net neisivaizduoji kaip tu jam, jo princese rupi(jau vien tik tas pyragu kepimas tau ko vertas). Rask noro, isdrysk teva prakalbint, sakyk, kad eitumet kur nors, kad nori su juo ka nors nuveikt...tada bus gera proga issikalbet“.Vyrai kitokie nei mamos, jie ne tokie emocingi kaip mes, bet i ju sirdis irgi ne gelezines. Man pati graziausia draugyste yra tarp tevo ir vaiku (gal kad as is to tik trupinius turejau).Kas geriau tave paguos ir supras jei ne tevas? Nebijok su juo kalbet, nesitikek kazko ypatingo is karto, tam reikia laiko. As guliu paslika lovoj su maudzianciais raumenim ir skambancia galva...kazkokia labai piktybine zaraza prikibo
pritariu Nebulimijai, Kamiau, del tavo ir tevo santykiu.. Tevai dazniausiai labai myli savo dukras, tik nezino kaip prie ju "prieiti", kokia kalba uzkalbinti, nedrista. Manau jis labiau nei tu pergyvena del tokiu sausoku jusu santykiu.. Ateis laikas, kai issikalbesit ir abu suprasit, kad klaidingai mastet apie vienas kita. As pati augau be tevo nuo 11 metu, matydavau ji gal 5 kartus metuose, man atrode, kad demesio gaunu nulis, kad esu jam nereikalinga, kaip rakstis uodegoj, o kad tu zinotum, kaip as klydau... Dabar, kai sugebam kalbet kaip du subrende zmones (nors ir dabar matomes 2-6 kartus metuose) suvokiu, kaip jis is tiesu mane mylejo ir kaip jam skaudu budavo, kad nerandam kelio vienas pas kita.. Taip, tevas gal nesupras tavo problemu niuansu, taciau jis supras esme - tai, kad tau NEGERA. Kad tau reikia pagalbos ir kad JIS galetu tau padet.. Jei nedristi apie liga kalbet net su gydytojais, tai vargu ar isdrisi prisipazint tevui. Todel ir yra taip, kad jis tau kepa, verda, maitina.. o tu tik pyksti.. Uz ka? Uz meile. Uz rupesti. Uz tai, kad jis NEZINO. Tiesiog suprask, kad ne tevas kaltas del tavo ligos ir is kur jam zinot KODEL pyksti, jei mato, kaip sukerti viska, ka jis pagamina.. Pyksti ant saves. Ir ieskai kaltu aplink.. Deja, taip dazniausiai ur buna. Ar tau niekas nesake, kad iki 18 alkoholiniu gerimu gerti negalima?  Cia ne moralas, tiesiog uzkliuvo tas tavo megavimasis karstu vynu vakare... Ne ten ieskai atsipalaidavimo, saulute na, kaip tavo nuotaikos siandien? Vis dar atostogos, jetau, kaip laukdavau ju kadaise  Ar jau kuri planus kur stosi po dvyliktos klases? Turi svajoniu? Kur kitos prapuolet? As jau atidirbau siandien, planavau i sale, bet...aptingau  , sedziu su karstos kavos puodu ir sildausi... Bjauriai salta kazko siandien. Prisipirkau visokiu karoliuku, sudeliuku ir bandysiu kazka vert siandien... ko tai vakarams ilgejant mane visada ant menu patraukia.. Nebulimija, man atrodo tavo organizmas kovoja dabar, nes jam vis dar nesinori grizt is atostogu  .. Pasamone nepriima fakto, kad vel laikas kasdieninei rutinai, stresams, lekimui.. Va ir lenda vizokios zarazos..
Sibilė9
2010 10 30, 13:59
QUOTE(Dusele @ 2010 10 29, 06:08) Taip, kiekvienas renkames savo kelia ir nera cia vieno teisingo, bet as jau geriau megausiuos zalia zole ir saulute kalno papedej, nei nubrozdintais keliais kopsiu snieguota virsune su mintim.. o ga ten ta mano laime. NE. Laime yra CIA ir DABAR. Kalbant apie meile - visiskai su tavim sutinku. Nereikia priimt musu su Bremen paistalu kaip rimtos kalbos, na, mes gal tokie vejo pamusalai, niekaip neulaukiantys tos Didziosios meiles.. Nesu gyvenie nei kentejus del meiles labai, nei degus beprotiska aistra, nei as kazka vijausi , nei kokius kitus zaidimus zaidziau...  .. Del to truputi liudna, na, bet.... mano akys vis dar stebi, sirdis -plaka.. o geras Dusele....  smagu kad jau taip manai..ogi as ta irgi dabar isisamoninau,ogi iki siol buvo viskas,kai sulieknesiu,kai nevemsiu,kai bus vasara,kai pasiekssiu toki ir toki svori,o tada tai gyvensiu,tada mylesiu,tada busiu laiminga...dabar kas ryta apmastau,ka sendie nuveiksiu,ko sendie noriu ir kazkaip jau nelaukiu geresniu laiku Sveikos jei ka Na nekenciu pilnaties,oi veikia ji mane...visiskas bardakas galvoje,mityboje ir dusioje...va praejo ir vel sedziu issisiepus... panos juoksites,bet dabar frirtuoju su 16-ka metų jaunesniu imones geidziamiausiu vaikinu...visos akis i ana pakabine,o tas ,gal seip del ,,Sportiniu sumetimu,,nusprende mane apzaveti...na seip tai gyvent linksmiau,aisku zodziais jis mane ,,suvarto,,kad pasimetu,bet kai jo pamaina tai i darba eiti smagiau.... na vos ne sunus galetu buti,bet pradejo atakuoti tokiom pastabom,kaip,.. jus sendiena dvelkiate seksualumu(na taip su baltu chalatu ,laisvomis kelnemis ir ortopediniais batais  ) arba kaip jums pavyko jusu amziuje islikti tokiai seksualiai pradzioje maniau kad gal su kitais bernais susilazino,kad apzaves mane ar panasiai,bet vakar isgeres buvo,pradejo burti ,kad tipo jus mane pakerejot ir.t.t.. klausiu tiesiai,sakau tu mane kibini,ar kaip.. o tai jis ..baikit,dvidesimt metu skirtumas...pasirodo nebando i lova isiversti,kaip jau esu gavus pasiulymu anksciau is dukros klasioku pazinciu portale...tai va taip jauciuos pamoloninta,bet pasimetus ...bet vis tiek gyventi smagiau,nes grazus bernas,o dar kur jumoro gyslele ano... Papildyta:QUOTE(kamius @ 2010 10 29, 20:33) Sveikos  Nors miego nežmoniškai noriu, betkažkaip norėjau dar parašyt As_sveikuole, mano tėvas nieko nežino.neapsimoka jam ir sakyt net, nes jis per daug į save susikoncentravęs ir visas jo rūpestis mano atžvilgiu -duot pingų ir užpildyt šaldytuvą. mano tevas tas pats...nuo vaikystes buvo daviau pinigu,reiskias parodziau demesi,pareiga atlikau,kas nors netvarkoje,sakyk kiek reikia pinigu....jokio jausmo,supratimo..va taip visa pauglyste ir nesulaukiau ,klausimo kaip man sekas,ar ka jauciau..mate tik broli,jo boksa,jo pasiekimus..is dalies manau kad tai irgi kazkiek pastumeji i bulimija,nes troskau buti pastebeta,buti tobula... nesutinku su nebulimija,ar gali uz tave kas nors tai padaryti..gi ne... ar kuriai sveikti buvo lengviau,kai apie tai zinojo jusu tevai?
As_sveikuole
2010 10 30, 14:23
Good morning sweeties  , Dusele, nekreipk demesio i mano lipima i Everestus... kiekviena juk rasom is savo varpines. Man kol kas dar reikia dideliu pastangu PRADETI/testi ar pabaigti.. Tau kitaip. Smagu kad atrandi meile gyvenimui budama 'cia ir dabar'. Nebulimija, pamedituok, uzsidek zvake, kartais tai veikia stebuklingai. Nuima visus negalavimus ir ligas. Paklausk savo vidaus kokios negalavimo priezastys, isiklausyk i save. Siunciu tau glebi energijos  . Kamius, jausk kaip tau pasielgti su tevu. Jei nesinori, tai ir nesakyk, o jei yra kokia tai kibirkstis tai leisk jai isiliepsnoti. Jei tave zudo persivalgymai, nedelsk, kabinkis. Jis bent jau pyragu nekeps.... Sibile, TAKE A PLEASURE  !!! (megaukis) Cia as apie tavo simpatija naujaja. Dar apie  : Apie raudona jau rasiau. Melyna meile. ji turi gilios isminties, ramybes bei aiskumo. ji neintensyvi, neutrali. ji zino, bet neapdovanoja. liecia, bet nedegina. spindi ir uzburia. tai praradimo ir begalinio ilgesio meile. subtili, bet akla savo nepazinimu. tai meile, kuri netgi palikusi jus vis del to sugrizta. ir primena apie save lyg aidas. Oranzine meile. visiskas susiliejimas. tai auksciausia idealios kuniskos meiles forma. Pazeidziama. Tai Romeo ir Dziuljetos meile, dazniausiai vedanti i tragiska atomazga, nes savo prigimtimi ji yra akimirkos meile, siulanti tai, ka galima paliesti, bet neapglebti. Tai idealistisku, deginamu kunisko geismo jaunuoliu meile, zudanti savo trapumu. Jos jausmu astrumo, intensyvumo bei tragiskos netekties galimybiu misinys su niekuo nepalyginamas. Si meile arba sudegina, arba visiems laikams palieka unikalios patirties zenkla. Yra ir daugiau ju. (balta, zalia, geltona) Have a nice day  .
QUOTE(Nebulimija @ 2010 10 29, 17:00) Bremen, ta subrendus ir saugi meile ateina po kazkiek tai pragyventu kartu metu po visokiu kriziu ir krizeliu po audru audreliu. Na cia ,kaip patikrinta laiko draugyste. As apskritai esu prieraisi..pvz. turiu jau 34 metai ta pacia geriausia drauge ir 15 metu ta pati dieda  as gi apie ta pati  , tik pagal Sveikuole iseitu taip kad arba viskas super arba ne  .Bet taip nebuna Sianakt sapnavau, kad verkiau .O poto su kazkuo parke sedejau, o besedint balandziu priskrido Papildyta:QUOTE(Sibilė9 @ 2010 10 30, 12:59) panos juoksites,bet dabar frirtuoju su 16-ka metų jaunesniu imones geidziamiausiu vaikinu...visos akis i ana pakabine,o tas ,gal seip del ,,Sportiniu sumetimu,,nusprende mane apzaveti...na seip tai gyvent linksmiau,aisku zodziais jis mane ,,suvarto,,kad pasimetu,bet kai jo pamaina tai i darba eiti smagiau.... na vos ne sunus galetu buti,bet pradejo atakuoti tokiom pastabom,kaip,.. jus sendiena dvelkiate seksualumu(na taip su baltu chalatu ,laisvomis kelnemis ir ortopediniais batais  ) arba kaip jums pavyko jusu amziuje islikti tokiai seksualiai pradzioje maniau kad gal su kitais bernais susilazino,kad apzaves mane ar panasiai,bet vakar isgeres buvo,pradejo burti ,kad tipo jus mane pakerejot ir.t.t.. klausiu tiesiai,sakau tu mane kibini,ar kaip.. o tai jis ..baikit,dvidesimt metu skirtumas...pasirodo nebando i lova isiversti,kaip jau esu gavus pasiulymu anksciau is dukros klasioku pazinciu portale...tai va taip jauciuos pamoloninta,bet pasimetus ...bet vis tiek gyventi smagiau,nes grazus bernas,o dar kur jumoro gyslele ano...
Nebulimija
2010 10 30, 17:06
QUOTE(Dusele @ 2010 10 30, 13:39) Nebulimija, man atrodo tavo organizmas kovoja dabar, nes jam vis dar nesinori grizt is atostogu  .. Pasamone nepriima fakto, kad vel laikas kasdieninei rutinai, stresams, lekimui.. Va ir lenda vizokios zarazos.. Dukra iskrito pirma, o as po paros  , taip, kad cia pasamone niekuo deta..bernai sveiki, nors sunus Prancuzijoj kazkuo panasiu prasirgo.Guliu dar vis lovoj, apsinarkasinau ibuprofenu,nes toks jausmas, kad sprogs galva ir raumenys...diedas saldainiu parnese(tokiu kokias as megstu  ) tai visai dabar jau pakenciamai QUOTE(Sibilė9 @ 2010 10 30, 14:59) ...pasirodo nebando i lova isiversti Papildyta:nesutinku su nebulimija,ar gali uz tave kas nors tai padaryti..gi ne... ar kuriai sveikti buvo lengviau,kai apie tai zinojo jusu tevai? Del berno, tai as tokia pat naivi kaip ir tu, mano diedas mane vis aukleja, ka tau tavo "kavos" draugai beciulbetu, pas juos tikslas tik vienas: issiverst tave i lova, o jei to nesupranti, esi kvaila vista.Pas vyrus visada tik anas galvoj  As kalbejau apie santykius su tevu apie draugystes uzmezgima, bet ne apie konkretu tiksla pasveikti nuo VS.Is tikro tai mano vaikai turetu buti man dekingi, uz ju draugyste su tevu, jis buvo taip pat aukletas: vaikai bobu reikalas, o pinigai vyru.Su metais jis taip isijaute i tevo vaidmeni, kad vis aziau man reikia kistis. As sveikuole, is tu visu jogu meiliu as is tikro jau isaugau, mane sunku panardinti i tokius gilius ir romantiskus dvasinius dalykus, as daugiau prie zagres
As_sveikuole
2010 10 30, 22:57
QUOTE(Nebulimija @ 2010 10 30, 18:06) As sveikuole, is tu visu jogu meiliu as is tikro jau isaugau, mane sunku panardinti i tokius gilius ir romantiskus dvasinius dalykus, as daugiau prie zagres  tai matau, kad ne vietoje ir ne laiku rasau  .
cannelle
2010 10 31, 09:23
Sveikos iaip ir tikėjaus tokio atsako,kai parašiau apie savo tėvą.Na taip,suprantu,kad jūs galvojat,kad aš kaip ir visi paaugliaia tiesiog maištauju ir nesuprantu tėvų. Ne kartą bandžiau įžvelgt kažką ,dėl ko aš jam rūpečiau. Bet nemanau,kad visada yra taip kaip jūs sakot..Aišku kažkiek to rūpesčio galir yra , bet ne per daugiausiai. Jis žino,kad pas daktarus tai vienus einu,tai važiuoju į kitą miestą, bet net neklausia ar man kažkas yra. O kelis kartus pratrūkau prie jo,kai vėl iškepė pyragą.Pasakiau,akd aš sergu ir,kad nekeptų tokių dalykų daugiau.Nesakiau nei kuo sergu,nei kaip sergu.Jis ir neklausė.Bet ir toliau kepa. Tai kodėl po velnių,jis nesitengia pasidomėt ar bent įsiklausyt ką jam sakau, Jei kažko paklausia tai visada viską suveda į save. Jis pats yra sakęs,kad jis yra egoistas ir jam pats svarbiausias. Jau tai keik pasako. QUOTE(Dusele @ 2010 10 30, 12:39) Ar tau niekas nesake, kad iki 18 alkoholiniu gerimu gerti negalima?  Cia ne moralas, tiesiog uzkliuvo tas tavo megavimasis karstu vynu vakare... Ne ten ieskai atsipalaidavimo, saulute na, kaip tavo nuotaikos siandien? Vis dar atostogos, jetau, kaip laukdavau ju kadaise  Ar jau kuri planus kur stosi po dvyliktos klases? Turi svajoniu? Man jau 18  Alkoholio beveik nevartoju.Jei išgeriu kokią taurę vyno per kokius 3 mėnesius štai ir viskas. Manau tai daug geriau,nei elgtris kaip dauguma mano bendraamžių,kurie ohoho kaip mėgaujasi alkoholiu. Nuotaikos tiek šiandien,tiek vakar gana neblogos.radau laiko pailsėt,skirt laiko sau.O to seniaia reikėjo:) O kas svajonių neturi ir planų..Šiaiap norėčiau įstot į Angliją, todėl išsiunčiau jau dokumentus į universitetus ir laukiu atsakymo...oj kaip tikiuos,akd pavyks ten įstot o kaip kojas nuo sporto skauda, bet man sportas kaip narkotikas , jau kai pradedu noriu dar ir dar. Lekiu pasportuot  Gero sekmadienio ryto
QUOTE(As_sveikuole @ 2010 10 30, 22:57) tai matau, kad ne vietoje ir ne laiku rasau  . Sveikuole, deja, cia tu vienintele kuri suvokia jogos prasme ir esme, mes cia tokios...  . As prisipazystu, kad dar neturiu pakankamai kantrybes, nors svajoju ismokti teisingai medituoti, noreciau turet tiek pozityvumo ir isminties.. Kol kas tai joga man tera pasyvaus sporto rusis, kuria neuzsiimu, nes ir be to galiu atsisest i lotoso poza, issilenkt kur reikia ir kaip reikia.. o ir apie tas spalvotas meiles mazai nutuokiu. Man svarbiau, kad gyvenime apskritai butu meile, o jau koks skirtumas kokia ten ji - raudona, geltona, zalia ar dryzuota.. Bet taip, labai noreciau, kad tu ir toliau cia apie tai kalbetum (jei tik noro turi), nes zinau, kad ateis tas laikas, kai imsiu giliau tuo dometis.. Tiesiog turbut viskam savas laikas, nereikia forsuot... Gal kokiu nuorodu imesk, kurios tau ypatingai vertingos? kaip tau sekasi naujam darbe? QUOTE(kamius @ 2010 10 31, 09:23) Sveikos Man jau 18  Alkoholio beveik nevartoju.Jei išgeriu kokią taurę vyno per kokius 3 mėnesius štai ir viskas. Manau tai daug geriau,nei elgtris kaip dauguma mano bendraamžių,kurie ohoho kaip mėgaujasi alkoholiu. Nuotaikos tiek šiandien,tiek vakar gana neblogos.radau laiko pailsėt,skirt laiko sau.O to seniaia reikėjo:) O kas svajonių neturi ir planų..Šiaiap norėčiau įstot į Angliją, todėl išsiunčiau jau dokumentus į universitetus ir laukiu atsakymo...oj kaip tikiuos,akd pavyks ten įstot  oi, neimk i galva, as cia tiesiog kaip kokia didele teta jauciau pareiga pabumbet  .. As ir pati mielai su tavim karsto vyno ikalciau  smagu, kad pailsejai. kaip suprantu dar turi pora laisvu dienu atostogaut?  .. I Angija? Saunu. Atsukciau desimt metu atgal, as irgi elgciaus taip, kaip tu.. Tikiu, kad tau pavyks! O man mokslai uzsieniuose kol kas nesviecia, tai as bent jau Zalios kortos anketa uzpildziau - jaucia mano sirdis, kad laimesiu Gretuk, tu irgi pildyyyyyyk!!!!!! Varysim i Amerike! Nu ka, braskes, neliudekit, saule sviecia, pasidziaukit graziu rudeniu, o as vel imu fotika i rankas ir isvaru i Kauna... Planas - kapus aplankyt..
Nebulimija
2010 10 31, 12:05
Kamius, visi mes egoistai, as irgi...kuo toliau, tuo labiau  Kaip tavo mama, ar tu tik su tevu gyveni? Vsi dar sergu, geriu ibuprofena nes kitaip butu neimanoma isgulet lovoje, skauda visa kuna ri siaubingai galva.Dukrai jau daug geriau, tai gal ir man ryt palengves
Nebulimija sveikatos  .Tai taip ir jojimo varžybose nedalyvavo dukra ?gaila Kamiau , linkiu kad išsipildytu tavo svajones As pati dirbu ilga savaitgali  , bet publika gerai nusiteikus  , ir flirto netrūksta  , tai ir nuotaika atitinkama Atejo mano užsakyti drabužiai  , tai kasmyrini megztuka jau vakar išbandžiau  .Ir silta ir gerai atrodo Nuo rytdienos pradedu krosa vel begioti ,nes nebetelpu i sukneles
As_sveikuole
2010 11 01, 03:50
QUOTE(Dusele @ 2010 10 31, 12:10) Sveikuole, deja, cia tu vienintele kuri suvokia jogos prasme ir esme, mes cia tokios...  . As prisipazystu, kad dar neturiu pakankamai kantrybes, nors svajoju ismokti teisingai medituoti, noreciau turet tiek pozityvumo ir isminties.. Kol kas tai joga man tera pasyvaus sporto rusis, kuria neuzsiimu, nes ir be to galiu atsisest i lotoso poza, issilenkt kur reikia ir kaip reikia.. o ir apie tas spalvotas meiles mazai nutuokiu. Man svarbiau, kad gyvenime apskritai butu meile, o jau koks skirtumas kokia ten ji - raudona, geltona, zalia ar dryzuota.. Bet taip, labai noreciau, kad tu ir toliau cia apie tai kalbetum (jei tik noro turi), nes zinau, kad ateis tas laikas, kai imsiu giliau tuo dometis.. Tiesiog turbut viskam savas laikas, nereikia forsuot... Gal kokiu nuorodu imesk, kurios tau ypatingai vertingos? kaip tau sekasi naujam darbe? Dusele, meiles spalvos su joga neturi NIEKO BENDRO. Jos visai is kito saltinio. Blanksta ir man joga, deja. Kas link dvasiniu ieskojimu tai jums nesiulau ir nekisu. neturiu ka net. ar as budama blondine su mini tau panasi i isminties isikunijima ? Darbe nelengva, o kam lengva ?snd ant koju 18 val. isejau 5 ryto, grizau 01.00. ar nusikirpai kasas  ?
Nebulimija
2010 11 01, 08:26
Guliu vis dar su temperatura ir skambancia galva, nakti bludijau  Dukrai lengviau, bet vakarop temperatura kyla...nenoriu nieko, galva skauda kaip po 3 vyno buteliu  , gerai, kad siandien iseigine.
*greta*
2010 11 01, 09:36
QUOTE(Nebulimija @ 2010 11 01, 09:26) Guliu vis dar su temperatura ir skambancia galva, nakti bludijau  Dukrai lengviau, bet vakarop temperatura kyla...nenoriu nieko, galva skauda kaip po 3 vyno buteliu  , gerai, kad siandien iseigine.  sveikateles tau... oi, kaip slykstu sirgt... o vat iseiginiaut miela  bet labiausiai noreciau i kokius Kanarus savaitelei o Dusele, amerikonka sumanei tapt? gal ir neblogai, einu susirasiu ir as anketa
As_sveikuole
2010 11 01, 16:54
Greta paskubek tik iki lapkricio 3 d, o kai nuotrauka darysi fotoatleje tai spec reikia, pasakyk kad USA green card lottery. as losiu jau 4 metus.
QUOTE(As_sveikuole @ 2010 11 01, 16:54) Greta paskubek tik iki lapkricio 3 d, o kai nuotrauka darysi fotoatleje tai spec reikia, pasakyk kad USA green card lottery. as losiu jau 4 metus. nebutina atelje darytis, galima paprastai su skaitmeniniu sviesiam fone ir paskui sumaketuot pagal reikalavimus (jie nurodyti taisyklese)  600x600pix
As_sveikuole
2010 11 02, 01:46
Dusele, tai tu sau turbut pati darei nuotrauka ? vaziuosiu i Amerika tik jei mano mylimiausiasis vaziuos. Kitaip - no way. Dar i Canada galima bandyt. Aukstasis + 2 kalbos ir vartai atviri. Kalbejau su dviem kanadieciais pries pora dienu, sake tai easy. Praeitais metais pakeite tvarka, jokiu vizu nereikia.
Nebulimija
2010 11 02, 09:30
As tai i jokia USA nenoriu  , man EUropa pats tas, na gal i Jeponija del ju mokesciu sitemos dar gerai butu Sergu, nakti beveik nemiegojau, 11 val. turiu termina pas gydytoja.
QUOTE(As_sveikuole @ 2010 11 02, 01:46) Dusele, tai tu sau turbut pati darei nuotrauka ? vaziuosiu i Amerika tik jei mano mylimiausiasis vaziuos. Kitaip - no way. Dar i Canada galima bandyt. Aukstasis + 2 kalbos ir vartai atviri. Kalbejau su dviem kanadieciais pries pora dienu, sake tai easy. Praeitais metais pakeite tvarka, jokiu vizu nereikia. ne, as nuskenavau tureta, reikejo tik pikselius sutvarkyt O del Kanados tai kazkada pries n metu ziurinejau info, tai iki siol tebesiuncia visokias Immigration info.. bet ko tai netraukia manes i kanada. tai jau tu giliai  .. jei be jo jau niekur?? As tai jei vaziuosiu tai tik viena, nes kiek su vyrais esu kalbejus ta tema jiems vis.. "ai, darbas... ai, isipareigojimai... ai, tevai seni... ai, kam.." Zodziu jie mane tik gesina, vietoj to, kad palaikytu. O as megstu gyvenime pati sprendimus priiminet, o ne sekti paskui vyra  (Bet kol kas aisku visa tai tik TEORIJA, tusti svaisciojimai be konkreciu planu.... ) Nebuimija, sveikatos tau..  Nu ir isgriuvai si karta.. Gripas cia ar koks rimtesnis velnias prikibo?
|
|