Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaidas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Lediine
Perverčiau puslapius ir neradau, kad kas būtų paminėję.smile.gif
Tai ką manote apie šį vardą?
Arvena
Eilinis. Aš iš vis be jokios nuomonės apie jį - nei gražus, nei negražus ax.gif
muminukas
kažkada man tai buvo vienas negražiausių vardų. dabar - normalus eilinis vardas, tarp mano bendraamžių gana populiarus tiek vyriškas, tiek moteriškas variantai.
Ūla

QUOTE(Arvena @ 2010 10 28, 10:55)
Eilinis. Aš iš vis be jokios nuomonės apie jį  - nei gražus, nei negražus  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
Ruby Tuesday
Paprastas, iprastas vardas. Ausies nerezia, bet susizavejimo irgi nekelia.
Mamukas***
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 28, 22:37)
Paprastas, iprastas vardas. Ausies nerezia, bet susizavejimo irgi nekelia.
*

pritariu L( pazistu Vaidu nemazai, visi neblogi zmones todel vardas neatrodo nefainas lotuliukas.gif Nieko, paprastas..
*Liepa18*
O man Vaidotas žymiai gražiau... ax.gif
Noelė
Kai dabar tiek gražių, retų vardų, niekada nedėčiau eilinio, nusibodusio vardo Vaidas smile.gif na bet čia tik mano nuomonė smile.gif
ciuke
Vardas kaip vardas smile.gif
*Liepa18*
QUOTE(Noelė @ 2010 10 31, 11:56)
Kai dabar tiek gražių, retų vardų, niekada nedėčiau eilinio, nusibodusio vardo Vaidas smile.gif na bet čia tik mano nuomonė  smile.gif
*

O aš manau, kai vaikas suaugs, kaip tik jo vardas bus išskirtinis tarp draugų, nes pagrinde dabar visi Tajai, Majai, Kajai ir t.t.
muminukas
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 02, 11:58)
O aš manau, kai vaikas suaugs, kaip tik jo vardas bus išskirtinis tarp draugų, nes pagrinde dabar visi Tajai, Majai, Kajai ir t.t.
*

drinks_cheers.gif labai gali būti. mažiukų Vaidukų nei Vaidučių tikrai nei pažįstu, nei girdėjau.
l'eau
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 02, 12:58)
*

teisybė biggrin.gif vardas kaip vardas, man aidas gražiau smile.gif
Chanelle
Tikrai niekuoneypatingas vardas blush2.gif
Tyra
Normalus vardas, gal tikrai toj kevinų, samantų jūroj išsiskirs bigsmile.gif
atire
QUOTE(l'eau @ 2010 11 02, 15:25)
teisybė biggrin.gif vardas kaip vardas, man aidas gražiau smile.gif
*

Ir man Aidas simtasyk graziau smile.gif
Vilma1974
Vaidas- thumbup.gif ..Visai nenuvalkiotas vardas..Skamba isdidziai..O ir tas laikas,kai vaidu budavo be galo daug jau praejes..man jis daug grazesnis uz senoviskus vyru vardus..Ir berniukui ir suaugusiam vyrui skamba be galo graziai..Jei nesigilinsim i kitoki kirciavima,kur reiksme panasi kaip barnis ar rietenos..Man labai grazu!
kregždutė
Gražus. thumbup.gif Galima pamandrinti - Vaidotas.
aggree
Normalus vardas smile.gif
Pamaiva25
Kai zinau ne viena Vaida ir kai jie visi puikus zmones tai man sis vardas tikrai labai grazus ir siuo metu ganetinai retas vardas smile.gif Dabar daug daugiau Samantu, Kipru, Taju ir Titu smile.gif ir sis vardas butu isskirtinis biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.