Dolitlė
2007 01 03, 19:44
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 02, 12:08) As irgi kelis kartus paziurejau per sventes "po pirties" :) Ir vakar ziurejau, nu fainas filmas  Geru emociju pripildo  QUOTE(Kerė @ 2007 01 02, 12:14) Aha  Šiemet jis kažkaip ypatingai filosofiškai nuteikė  Kai buvau jaunesnė į jį daugiau žiūrėjau kaip į komediją, o dabar į visai kitus dalykus dėmesį kreipiu  QUOTE(dzindzilia @ 2007 01 03, 20:38) Man irgi jis patinka, kiek žiūriu, vis tiek neatsibosta... Visoms "Likimo ironijos arba po pirties" fanėms įdomi/džiugi žinia - jau kuriamas jo tęsinys Naktinio patrulio režisierius stato Likimo ironiją-2 (5) Interfax-BNS ir lrytas.lt inf. 2006-12-31 16:17Peterburge pradėtas filmuoti kultinio sovietinio filmo Likimo ironija, arba Po pirties, tęsinys. Atgaivinti milijonų žiūrovų mėgstamą naujametį filmą pasišovė Naktinio patrulio režisierius Timūras Bekmambetovas. Eldaras Riazanovas, pirmosios Likimo ironijos autorius, gana palankiai sureagavo į ne tokio garsaus kolegos sumanymą. Man davė perskaityti scenarijų, ir aš neprieštarauju. Gerbiu Timūrą ne už Patrulius, bet pirmiausia už reklaminius filmukus Pasaulinė istorija - bankas Imperial. Tai tiesiog šaunu!, - sakė E.Riazanovas. Naujoji Likimo ironija ir statoma bus naujoviškai - T.Bekmambetovas tvirta ranka perrašė E.Riazanovo filmo pabaigą. Pagal jo versiją Ženia Lukašinas ir Nadia taip ir nesusituokė. Nadia ištekėjo už Ipolito, pagimdė dukterį, o Lukašinas grįžo pas Galią, jiedu susilaukė sūnaus. Apie šiuos įvykius ir sukasi naujojo filmo veiksmas. T.Bekmambetovas pasikvietė žinomus patrulius: Konstantiną Chabenskį, Žaną Friskę ir Viktorą Veržbickį. Jiems patikėta papasakoti Lukašinų sūnaus ir Nadios bei Ipolito dukters, kurią vaidins Liza Bojarskaja, meilės istoriją. Klasikinį istorijos foną garantuos veteranai - Andrejus Miagkovas (Lukašinas vyresnysis) ir Barbara Brylska (Nadia) bei Jurijus Jakovlevas (Ipolitas). Filmo veiksmas visus nukels net į Prahą. Filmas pasirodys 2008 metų gruodį ir vadinsis Likimo ironija, arba Su nauja laime. Peterburgas filmavimo grupę pasitiko be sniego, bet režisierius prisiminė, kad ir E.Riazanovui kadaise buvo iškilusi panaši problema, tad nusprendė pasitelkti į pagalbą specialią sintetinę dangą ir dirbtinę sniego pudrą. Peterburge buvo kuriamos pirmos keturios filmo scenos. Labiausiai verianti širdį - Ženios ir Nadios susitikimas. Čia žodžių beveik nereikėjo: įsimylėjėliai tiesiog žvelgia vienas į kitą geležinkelio stoties perone, paskui jis sėda į traukinį ir darda į Maskvą, o ji lieka gimtajame mieste. Ženios ir Galios sūnus Kostia - gydytojas (K.Chabenskis). Kartą po konferencijos Peterburge vykusiame vakarėlyje jis šiek tiek padaugina, o pabudęs nusprendžia, jog yra Maskvoje, pasičiumpa taksi ir važiuoja į Statybininkų gatvę. Čia jau žiūrovams pažįstamame bute jį randa Ipolito ir Nadios duktė Nadiuša. Netrukus pasirodo dar vienas personažas - jos sužadėtinis, verslininkas Iraklijus (Sergejus Bezrukovas).
Dangiuks
2007 01 03, 19:48
QUOTE(Kerė @ 2007 01 02, 12:14) Aha  Šiemet jis kažkaip ypatingai filosofiškai nuteikė  Kai buvau jaunesnė į jį daugiau žiūrėjau kaip į komediją, o dabar į visai kitus dalykus dėmesį kreipiu  Būtent, aš irgi visai kitaip tą filmą pamačiau
QUOTE(Antigonė @ 2006 09 24, 12:27) "Maskva netiki ašaromis" vienas ir geresnių... o gal kartais turi šitą kiną? labai norėčiau pamatyti  o parsisiųst nerandu niekur.. QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 23, 09:16)  Likimo ironija arba po pirties . Galiu ziuret ir ziuret. Ziuriu kiekvienais metais ir neatsibosta   žiūrėjau dar kartą šiemet šitą, liuskiškas kinas, kaip ir visi kiti šuriko nuotykiai..
egluziukas
2007 01 03, 22:08
Jo jau rusisku filmu pries sventes tai uzderejo ir likimo ironija ir per maskva netiki asarom rode ir ivanas vasiljevicius keicia profesija ir daug kitu dar rode ne tik per lietuviu bet ir per rusu kanalus
QUOTE(egluziukas @ 2007 01 03, 22:08) Jo jau rusisku filmu pries sventes tai uzderejo ir likimo ironija ir per maskva netiki asarom rode ir ivanas vasiljevicius keicia profesija ir daug kitu dar rode ne tik per lietuviu bet ir per rusu kanalus   nerodo pas amne ruskių, blogai...
QUOTE(grange @ 2007 01 03, 23:56)  nerodo pas amne ruskių, blogai... Per BTV nemažai rodo
QUOTE(Kerė @ 2007 01 04, 10:22) Per BTV nemažai rodo  niu taip, poer tą dar parodo, sutinku, o tai ką, MAskva netiki ašaromis ir rodė šiais metais?
blackkiss
2007 01 04, 13:48
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 11:40) niu taip, poer tą dar parodo, sutinku, o tai ką, MAskva netiki ašaromis ir rodė šiais metais?  rode per PBK Papildyta:QUOTE(Dolitlė @ 2007 01 03, 20:44) Visoms "Likimo ironijos arba po pirties" fanėms įdomi/džiugi žinia - jau kuriamas jo tęsinys o manes nesuzavejo sita zinia  labai gerai komentaruose kazkas parase:" 20 metu galvojau, kad zenia su nadia susituoke, ir stai koks ablomas"  nezinau, , ypac zinant koks yra dabartinis rusiskas kinas,manau neverta tiketis stipraus filmo...o ir siuzetas nepatiko..mazdaug ta pati situacija tik aktoriai kiti..  neseniai rode karnavalo naktis 2, ir nors riazanovo filmas, visiskai ne be tas stilius, nebe ta dvasia filmo..  na tokia mano nuomone
QUOTE(blackkiss @ 2007 01 04, 13:48) rode per PBK   kas čia yra? rusų jau turbūt? vat ir sakau, kad per btv nerodo, arba pražioplinau... na tiek to, gal kitą met.
blackkiss
2007 01 04, 22:41
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 18:44)  kas čia yra? rusų jau turbūt? vat ir sakau, kad per btv nerodo, arba pražioplinau... na tiek to, gal kitą met. na rusiskas bet versija rodoma baltijos salims  jei neklystu, rode siemet ir per BTV tik gal senokai jau
Kaip as jum pavydziu, mamytes! Turit Baltijos televizija, galit dziaugtis rusiskais filmais. Dievinu rusiska kina ir ypac multikus, jie taip primena vaikyste.. Gyvenu ne Lietuvoj, tai bandau parsisiusti kai kuriuos filmus is Emule, maciau, kad kai kurios mamytes taip ir daro. Turiu klausima, ar jus rasot ieskomo filmo pavadinima rusiskom raidem? Mano kompiuteris neturi rusisko alfabeto, tai jauciu man reik susirast rusiskam tinklalapy filmo pavadinima ir perkopijuot, ar ne? Dar naujoke tam dalyke..
*Varlė*
2007 01 08, 08:47
QUOTE(anciux @ 2007 01 08, 03:20) Kaip as jum pavydziu, mamytes! Turit Baltijos televizija, galit dziaugtis rusiskais filmais. Dievinu rusiska kina ir ypac multikus, jie taip primena vaikyste.. Gyvenu ne Lietuvoj, tai bandau parsisiusti kai kuriuos filmus is Emule, maciau, kad kai kurios mamytes taip ir daro. Turiu klausima, ar jus rasot ieskomo filmo pavadinima rusiskom raidem? Mano kompiuteris neturi rusisko alfabeto, tai jauciu man reik susirast rusiskam tinklalapy filmo pavadinima ir perkopijuot, ar ne? Dar naujoke tam dalyke..  Per emulę visus fimus siunčiu lotyniškom raidėm. Tik pas mane žiauriai lėtai siunčia. Gal reikia nustatymus keisti
QUOTE(blackkiss @ 2007 01 04, 13:48) o manes nesuzavejo sita zinia  labai gerai komentaruose kazkas parase:" 20 metu galvojau, kad zenia su nadia susituoke, ir stai koks ablomas"  nezinau, <...> Visiškai su tavimi sutinku..Aš irgi nuo vaikystės galvojau..kad jie susituokė..ir gražiai ir laimigai gyveno..  .. O dabar..tas tęsinys..tarsi sugriauna visą senojo filmo prasmę ir idėja..Visą meilės istorija eina šuniui ant uodegos..  ..Toks jausmas, kad ta likimo išdaiga..tas išgertas degtinės kiekis...tas skridimas per klaidą į Leningradą....buvo bereikalingas..  ..Nesąmonė tas tęsinys...ne nebent nekreipt dėmėsio į senąjį filmą...bet jau taip neišeis..  ..Ir dabar mano mintys sukasi apie tai..kad Ženia su Galia ir Nadia su Ipolitu..buvo visą gyvenimą žiauriai nelaimingi..nes išdavė save ..ir atsisakė tikros meilės..  ..
QUOTE(blackkiss @ 2007 01 04, 14:48) rode per PBK Papildyta:o manes nesuzavejo sita zinia  labai gerai komentaruose kazkas parase:" 20 metu galvojau, kad zenia su nadia susituoke, ir stai koks ablomas" Cia buvo mano komentaras:)
QUOTE(pupa @ 2007 01 08, 18:47) Per emulę visus fimus siunčiu lotyniškom raidėm. Tik pas mane žiauriai lėtai siunčia. Gal reikia nustatymus keisti  Na va, jau turiu "Na palauk" kelias serijas, dar siunciuosi "Trys riesuteliai pelenei". Ir man be galo letai siuncia, bet tikrai verta palaukti
barefoot
2007 02 13, 21:34
Labai patinka "Svadba w Malinowkie"  , visi filmai su Šuriku Daug tų gerų senų filmų yra, labai gaila kad pasimiršta.. "Baltasis Bimas juodoji ausis" norėčiau pažiūrėti, nes vaikystėje tai įspūdis buvo milžiniškas O iš dabartinių labai patinka miuziklai tokie kaip "Vecera na xutore bliz Dikanki", "Sorocenskaja jamorka". Dar labai geras "Liubov i golubi"
Vladislava
2007 02 14, 19:10
man patinka -Обречённая стать звездой-
As irgi macius ta turku filma, nuostabus, gal zinok kur ji gaut???? QUOTE(Nuokata @ 2006 05 21, 19:59) Merginos, cia as ne i tema, bet gal prisimenat toki filma"Visos upes teka" australu filmas, gal zinot kur ji rast galima? O dar vienas "Karaliok pticka pevcaja" turku labai fainas filmas, gal pries 15 metu rode. Tai noreciau dar pamatyt. O rusisku tai "Kapitono Granto vaikai", visai nesenai rode"Grozovyje vorota", tai net parsisiunciau. Nu super, ir pavarkt galima.
QUOTE(najaa @ 2007 02 15, 00:07) As irgi macius ta turku filma, nuostabus, gal zinok kur ji gaut???? peiškok per emule arba http://www.sharereactor.ru/
shwiesulka
2007 02 25, 17:55
QUOTE(Salne @ 2007 01 08, 11:40) Visiškai su tavimi sutinku..Aš irgi nuo vaikystės galvojau..kad jie susituokė..ir gražiai ir laimigai gyveno..  .. O dabar..tas tęsinys..tarsi sugriauna visą senojo filmo prasmę ir idėja..Visą meilės istorija eina šuniui ant uodegos..  ..Toks jausmas, kad ta likimo išdaiga..tas išgertas degtinės kiekis...tas skridimas per klaidą į Leningradą....buvo bereikalingas..  ..Nesąmonė tas tęsinys...ne nebent nekreipt dėmėsio į senąjį filmą...bet jau taip neišeis..  ..Ir dabar mano mintys sukasi apie tai..kad Ženia su Galia ir Nadia su Ipolitu..buvo visą gyvenimą žiauriai nelaimingi..nes išdavė save ..ir atsisakė tikros meilės..  .. Aikit sau, kai isgirdau, kad sito kultinio filmo "tesinys" bus, tai net zagtelejau  Ir dar - koks cia tesinys, jeigu istorija perrasoma? Ir siuzetas visiskai tas pats. Netikiu, kad bus geras filmas  Bet tikiu, kad sumus visus ziurimumo rekordus, kai pasirodys - vien del savo kultinio pirmtako...
skraide
2007 04 22, 15:45
o as ziuriu per RTR ,,Ilga kelione per kopas,,rodo tik savaitgaliais,as negaliu neziuret,esu pamisus del rusisku tu senu...galiu bliauti,bliauti,man ten taip tikra,busena zodziais nenusakoma
Linokas
2007 05 01, 10:44
Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri
pries naujus ziurejau Maskva asaromis netiki, tai filmukas
skraide
2007 05 02, 17:14
o kas per filmas Zara?,kazkaip negirdejau,apie ka?
Linokas
2007 05 02, 23:03
QUOTE(skraide @ 2007 05 02, 19:14) o kas per filmas Zara?,kazkaip negirdejau,apie ka?  Apie keturis draugus  susitiko visi ir teko netikėtai "išsieiti"  kiekvienas su savais nuotykiais  gale pati kulminacija
įsirašėm per savaitgalį visus gerus senus rusų filmus,tokius kaip"brilantinė ranka",osobenosti rybalki,ochoty",šuriko nuotykiai",džentelmeny udachi"ir t. t. gal 15 tokių gerų filmų  niekada nepabos manau šie filmai
Man tai turbūt labiausiai patiko "Žmogus iš Kapucinų bulvaro"...
dangyra
2007 05 16, 11:35
QUOTE(skraide @ 2007 04 22, 15:45) o as ziuriu per RTR ,,Ilga kelione per kopas,,rodo tik savaitgaliais,as negaliu neziuret,esu pamisus del rusisku tu senu...galiu bliauti,bliauti,man ten taip tikra,busena zodziais nenusakoma Jetau, gal žinot kas kur šitą filmą gaut? Ar gal galit pasakyt, kaip tiksliai jis vadinasi rusiškai..Perknisau visą torrens.ru bet neradau...
Dolitlė
2007 05 16, 13:39
QUOTE(dangyra @ 2007 05 16, 12:35) Jetau, gal žinot kas kur šitą filmą gaut? Ar gal galit pasakyt, kaip tiksliai jis vadinasi rusiškai..Perknisau visą torrens.ru bet neradau...  Nuostabus filmas  Vadinasi "Долгая дорога в дюнах"  Sėkmingos paieškos
dangyra
2007 05 16, 17:54
QUOTE(Dolitlė @ 2007 05 16, 13:39) Nuostabus filmas  Vadinasi "Долгая дорога в дюнах"  Sėkmingos paieškos  Labai ačiū
dangyra
2007 05 18, 09:25
geguzevasaris
2007 06 03, 22:10
O ar pamena kas tokį rusišką filmą (kurį, beje, mačiau tik vieną kartą prieš kokį 20 metų dar mokyklos kažkelintoje klasėje mokydamasi)- "Džekas Vosmiorkinas-amerikietis"? tai komedija, bet kaip tiems laikams labai drąsi-galima pasakyti pasityčiojimas iš tarybų sąjungos... Kaip toks ruselis grįžta į Rusiją prisimokęs amerikietiškų biznio darymo pagrindų ir ima kolūkyje augint tabaką, o vietiniai tik komunarai po kaimą vaikšto iškėlę vėliavą ir dainuoja:"dajoš, dajoš, naše komunarskoe dajoš...", o lygtai kolūkio pirmininkas siuntinėja savo dukrą to ruselio pašnipinėt ir liepia 'ėst" tą tabako lapą, kad išaiškėtų , kas tai per augaslas;"žui, govoriu žui.Chočieš ženitsia -žui"...Ech, norėčiau pamatyt...
pamenu tą Vasmiorkiną  Dar kai mamaitė ir dukrelė ( pas kuriuos Vasmiorkinas gyvena troboj) viena rėkia: "- Ukrali, kultūrų u nas ukrali", o kita atsako: "Ukrali!... net u nas nikakoj kultury"  Žodžių žaismas Šiuo metu visai norėčiau pažiūrėt "Devčata", "Volga, Volga", "Žvaigždžių berniuką", "Kreivų veidrodžių karalystę", et sąrašas galėtų būt be galo
geguzevasaris
2007 06 04, 21:34
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 04, 16:18) pamenu tą Vasmiorkiną  : Ech, kaip smagu, kad yra prisimenančių
Wagamama
2007 06 04, 23:28
QUOTE(Linokas @ 2007 05 01, 09:44) Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri  Aha, šitas filmas man irgi patiko  Man išvis rusų filmai patinka - ypač tokie senesni (tik ne apie karą  )
Žanetyte
2007 07 17, 13:17
Labiausiai nemegstu rusisku serialu, bet 12 kedziu galiu ziuret
Aš tai mėgstu rusiškus filmus  Šiuolaikiniai tai truputį varo į neviltį, nes praktiškai visi turi amerikonišką analogą O seną rusišką klasiką tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. O pats pačiausias tai man "Likimo ironija, arba po pirties" Žiūriu kiekvieną kartą kai tik jį rodo
QUOTE(SoJa @ 2007 07 17, 15:42) Aš tai mėgstu rusiškus filmus  Šiuolaikiniai tai truputį varo į neviltį, nes praktiškai visi turi amerikonišką analogą O seną rusišką klasiką tai galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. O pats pačiausias tai man "Likimo ironija, arba po pirties" Žiūriu kiekvieną kartą kai tik jį rodo  Ir as taip pat  kodel, kas cia yra, kokia magija? filmas turi savo sarmo, matyt, stipraus.....
iš dabartinių rusiškų serialų patiko "du likimai"  o ir "bjaurusis ančiukas" rusų geresnis nei meksikiečių, gal dėl to, kad rusų jumoras ir jo išreiškimo būdai yra nemirtingi  jau nekalbant apie visas kultines komedijas, kurias žiūri šimtus kartų ir tiek pat kvatoji iš frazių, iš herojų
lialka21
2007 07 17, 21:22
man siaip visi filmai rusiski patinka, o vat lietuviski tai nezinau nei vieno talkovo
zidinga
2007 11 23, 12:21
Aš tai vis galiu žiūrėt Dvylika kėdžių,Po pirties,Kaukazo belaisvė,Šuriko nuotykiai,Briliantinė ranka,nors jau viska vos nemintinai žinai,vis tiek smagu juos žiūrėt.
QUOTE(Linokas @ 2007 05 01, 11:44) Iš naujausių filmų tai labai patiko ŽARA, o senesni tai beveik visi įdomūs ir geri  Sutinku O ŽARA tai isvis dievinu, mano megstamiausias filmas!!! Dar nieko }{ot@bich irgi fainas filmas O senesnius, tai su malonumu paziuriu
obyknovennoje chudo, formula liubvy, prihodi na menia posmotret, uhodia uhody, vesna, prihodite zavtra, sluzhebnyj roman, staromodnaja komedija, samaja privlekatelnaja i obojatelnaja, devchata, tri plius dva, pokrovskije vorota, ir daug ko pavadinimu neprisimenu....va dar garaz, 31 ijunia, celovek-amfibija. ir novogodniaja skazka ar kaip nepamenu kur farada po tuscia instituta vaiksciojo ir reke liuuudiiiii gdee vyyyyy liuuudiiiii. oi daug geru yra
QUOTE(zhiurke @ 2007 11 27, 00:55) ir novogodniaja skazka ar kaip nepamenu kur farada po tuscia instituta vaiksciojo ir reke liuuudiiiii gdee vyyyyy liuuudiiiii "Черодеи"- tikrai nuostabi muzikine komedija, o tas institutas, tai Ostankino boksto koridoriai
isdykusS
2007 12 22, 04:58
siaip rusu filmu nemegau, nors vienas tai patiko "Briliantine ranka", niu ir "Bjaurusis anciukas" geras buvo
Gal kas nors žinot kada rodys "Po pirties"?  Turėtų kažkada greitai
Man patinka "Maskva netiki ašaromis". Visada mielai pasižiūriu.
alter ego
2007 12 27, 10:52
QUOTE(Kerė @ 2007 12 26, 22:25) Gal kas nors žinot kada rodys "Po pirties"?  Turėtų kažkada greitai  TV3 Pirmadienis, gruodžio 31 d. 10.45 Likimo ironija, arba Po pirties (1). Lyrinė komedija. Rež. Eldaras Riazanovas. Vaid. Andrejus Miagkovas, Barbara Brylska, Jurijus Jakovlevas, Aleksandras Širvindtas. Rusija, 1975 m.
QUOTE(alter ego @ 2007 12 27, 10:52) TV3 Pirmadienis, gruodžio 31 d. 10.45 Likimo ironija, arba Po pirties (1). Lyrinė komedija. Rež. Eldaras Riazanovas. Vaid. Andrejus Miagkovas, Barbara Brylska, Jurijus Jakovlevas, Aleksandras Širvindtas. Rusija, 1975 m. Ačiū labai  Reiks žiūrėti
Pažiūrėjau  Per 2 dienas net 3 kartus  Per TV3 ir per Rusų 2 kanalą 2 kartus  Sako, kinoteatruose rodo tęsinį šiuo metu
|
|