Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: bazine kuno temperatura
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Gimdymas ir po jo
aves
ax.gif Laba diena dar karta. Praita karta klausiau kaip apskaiciuoti vaisingas dienas jei mano menesines nereguliarios, jus man pasiulete 3 ciklus matuoti BT. Buvau pas ginekologe ji man pasiule taip pat matuoti temperatura tris menesius. Taciau ar uztenka matuoti tris menesius, ar butina matuoti tris ciklus, kuris gali trukti puse metu, nes mano menesines nareguliarios. g.gif g.gif as labai tikiusi, kad suprantamai paklausiau. Taip pat noriu suzinoti 4u.gif ar BT galima matuoti elektroniniu termometru (jis temp., parodo dau greiciau) ar geriau matuoti vadinamoju medicininiu termometru. Dar karta aciu!
Rita Matulionytė
Jei ciklas trunka apie pusę metų, tai ir taip aišku, kad ovuliacija nevyksta, ir iš esmės BT matavimas nebetenka prasmės. BT matuoti reikėtų tuos ciklus, kurie trunka iki 40-50 dienų. Jei elektroninis termometras kokybiškas, patikimas, galite matuoti ir su juo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.