Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortai-9
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
RiMami
......Tortai-9......

...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...

user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema

1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS

user posted image

6 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Tortas be pavadinimo (Srove)
Tortas "Spanguolinis" (rusų k.)
Kavos likerio tortas (Sigitaw)
Tortas su ananasais (Cipciukas)
Vyšnių karamelės tortas (Olesta)
Tortas "Karamelės lašas" (Olesta)
Tortas su vaisiais (innguta)
Tortas iš vyniotinių (Migle79)
Tortas su mascarponės sūriu (smike)
Tortas su želė kremu (*Keila*)
Aguoninis garduolis (adriu)
Tortas su vyšnine varške ir vynuogėmis (Olesta)
Mangų-persikų tortas (Nova)
Purus biskvitas (daividija)
Paukščių pieno tortas (Aissstute)
Paprastas skanus tortukas (akvilyte)

user posted image

7 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Varškinis gaivumėlis (Olesta)
Meian biskvitai
Kremas su lazdyno riešutais (Ruciake)
Meduolinis tortas (MO)
Tortas "Klaidutis" (Jurginė)
Koriukas (Raigra)
Skruzdėlynas (Olesta)
Egiptietiškas tortas (uzniukas)
Tortas su kavos ir karamelinio ganašo su džiovintom slyvom kremais (apie kremą) (linette)
Varškės tortas
Morenginis tortas "Griuvėsiai"
Plikytos tešlos tortas su vaisiais (Aissstute)
Mozaika - eda.dita firminis tortas (eda.dita)
Paprastas gaivus torčiukas (MO)
Biskvitiniai pyragaičiai su apelsininiu suflė (Nova)
Tortas su apelsininiu sufle (Olesta pagal Novą)
Tortas "Braškių bučinys" (Sonatina)
Karamelės pertepimas (Daividija)
Kriaušinis-karamelinis tortas (klaidos pataisymas) (kice)
Citrusinė avietė (Olesta)

user posted image

8 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mary Berry avietinis sūrio tortas (bea)
Ferrero Rocher tortas (pataisymas) (eda.dita)
Tortas su mascarpone sūriu (apie kremą)(kirbe)
Olive Garden Black Tie Mousse Cake (zuliaska pagal Sonatiną)
Tortas su Bailey's likeriu ir kava (zuliaska pagal Sonatiną)
Ricotos sūrio tortukas su vyšniomis (spyglis2)
Tortas "Juodasis princas" (Saulėtos variantas) (RiMami)
Tortas su sulčių putėsiais (likta)
Tortas su paukščių pienu (kirbe)
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu (foto) (rugiagele26)
Kokosinis tortas
Tortas "Kavos aromatas" (Jurginės komentaras) (rasute)
Turtingas kavos tortas (Olesta)
Morkų tortas
Morengų ir aguonų tortas su karameliniu kavos kremu (Sonatina)
"Saldukas" morenginis tortas (Cipciukas)
Cosette
RiMami, dėkoju, tu pačiu laiku 4u.gif
Tai vis tik mėginsiu daryt tą Sonatinos tortą,o pasinaudosiu tavo patarimai dėl morengų mirksiukas.gif Bet recepte nurodyta 5 kiaušiniai, ar nebuvo mažai tik 3, o ateity planuoji tik 2... g.gif gal turėjo būt aukštesni morengai? (aš galvoju gal man irgi pamažint).
RiMami
QUOTE(Cosette @ 2010 11 02, 22:04)
RiMami, dėkoju, tu pačiu laiku  4u.gif
Tai vis tik mėginsiu daryt tą Sonatinos tortą,o pasinaudosiu tavo patarimai dėl morengų  mirksiukas.gif  Bet recepte nurodyta 5 kiaušiniai, ar nebuvo mažai tik 3, o ateity planuoji tik 2...  g.gif  gal turėjo būt aukštesni morengai? (aš galvoju gal man irgi pamažint).

Na aš irgi dar naujokė ant tų morengų biggrin.gif Matai ten 5 baltymai skirti dviems lakštams tai gaunasi pas Sonatiną po 2,5 baltymo vienam lakštui, viskas labai panašiai kaip ir pas mane gavos lotuliukas.gif Tik patarčiau daryti ir džiovinti po vieną morengą per kartą, gal todėl ir nesigauna kitoms jei 2 lakštus iškarto džiovina rolleyes.gif (rusaitės rašo, kad jei yra orkaitėje turbo režimas - tik tuomet galima daugiau morengo lakštų džiovint ant to turbo režimo, jei nėra - tai tik atskirai; o gal tas turbo = ventiliatorius kur orkaitėse yra rolleyes.gif žodžiu aš nieko nenusimanau šitoj vietoj - kepu po vieną ir ramu biggrin.gif )
Pas mane 3 baltymai+150 g cukraus vienam lakštui (ups neaiškiai parašiau tenais doh.gif ) ir paskui kiti 3 - antram, plakiausi ir džiovinau kiekvieną atskirai (išviso 6 baltymai sunaudoti ir 300 g cukraus mirksiukas.gif ). Užtenka sočiai aukščio man regis rolleyes.gif lakštas gaunas apie 2-3 cm storio (nekeptas), iškepęs biškį paplonėja lotuliukas.gif
Griaustinė
Labas, mergytės 4u.gif
Gal galit patart ką iškepti, kai žmogus prašo šokoladinio gaivaus torto? unsure.gif blink.gif Man taip nesuderinamai skamba, bet jūs kai daug visokių receptukų išbandę gal galit ką patart?
spyglis2
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 03, 09:06)
Labas, mergytės  4u.gif
Gal galit patart ką iškepti, kai žmogus prašo šokoladinio gaivaus torto?  unsure.gif  blink.gif  Man taip nesuderinamai skamba, bet jūs kai daug visokių receptukų išbandę gal galit ką patart?
*

esu kepus, ne mano receptas, bet žiauriai skanus, ir tikrai pasiteisino, paėmiau šį receptą iš Žanetos blogo, tik keičiau biskvitus, nes pagal ją man nesigavo unsure.gif
vyšninis tortas su juodo šokolado musu
Labai skanus, turtingas skonis, o vyšninis jogurtinis kremas duoda lengvumo. savo pjūvio nufotografuot nespėjau, nes tortas akimirksniu dingo blink.gif
man jisai po Olestos vyšninio karamelinio vienas skanesnių ax.gif
rugiagele26
RiMami, aciu uz nauja tema, surinktus receptus, ir kad taip issamiai viska isaiskini apie tortus... 4u.gif wub.gif
wavin
Atnešu savo paprastutį ir lengvai pagaminamą torčiuką
Paprastutis torčiukas

Biskvitas:
4 kiaušiniai
1 st cukraus
1st miltų
1 a.š kakavos
keleta lašų romo esencijos

Kiaušinius plakame su cukrumi, kol padidėja tūris 3-4 kartus. Tuomet atsargiai įmaišome miltus. Biskvito masę padaliname į 2 dalis. Įpilame į formą vieną pusę masės ir kepame biskvitą 180 laipsnių apie 25 min, kitą pusę biskvito sumaišome su sijota kakava ir romo esencija kepame tiek pat laiko kaip ir baltą biskvitą.Man asmeniškai šis biskvitas pats lengviausiai kepamas thumbup.gif

Grietinėlės kremas
250g grietinėlės (36proc)
pagal skonį cukraus arba cukraus pudros
7g želatinos

Želatiną užpilame vandeniu,brinkiname, ištirpiname. Plakame grietinėlę su cukrumi iki standumo, supilame želatiną. (Želatinos dėjau todėl, kad norėjosi ne puraus kremo, koks gaunasi vien su grietinėle, o standesnio)

Kakavinis kremas
250g grietinėlės
0,5 a.š. kakavos,
7 g želatinos
keleto lašų romo esencijos

Želatiną užpilame vandeniu,brinkiname, ištirpiname. Plakame grietinėlę su cukrumi iki standumo įsijojame kakavą, lašiname romo esenciją, supilame želatiną.

Torto surinkimas
Baltą biskvitą perpjauname į 2 dalis. Dedame į formą baltą biskvitą (kas mėgsta drėgnesnius galima sulaistyti kuom patinka, ar likeriai ar sirupu) pilame visą grietinėlės kremą, tuomet dedame kakavinį biskvitą, sulaistome ir pilame visą kakavinį kremą ir vėl dedame baltą biskvitą. Palaikome per naktį šaltai.

Nuotraukytė pjūvio:
user posted image
meduolytee
Spyglis- ale atnesei receptuka, seiles kad istyso, per monitoriu ir skonis ir kvapas jau jauciasi.....................

Del morenginio torto- mergaite sake, jog kavos per puse reikia maziau pilti
spyglis2
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 03, 11:36)
Spyglis- ale atnesei receptuka, seiles kad istyso, per monitoriu ir skonis ir kvapas jau jauciasi.....................

*

žinai, tikrai rekomenduoju, be galo skanus mirksiukas.gif tik man biskvitai nelabai patiko, tai siulau keisti 4u.gif antra karta kepiau su kitais biskvitais ir buvo liuks 4u.gif
ing.
Sveikos kepejeles 4u.gif
QUOTE(Olesta @ 2010 11 02, 20:42)
su sviestiniu kremu, kurių bent keli receptai viršutinėje papuošimų temoje be komentarų  4u.gif  tinka sviestinis kremas su kondensuotu pienu, arba Šarlot sviestinis kremas, tolygiau, gražiau ir visaip kaip geriau išsilygina tortai, jei į sviestinį kremą įbertumėt tarkuotų sijotų trupinukų, kad gautųsi toks „špaklius“, trupinukai gali būti tiek sausainių, tiek medučio lakštelių, kokius tik turit  4u.gif
*

labai dekui tau uz komentarus ir patarimus 4u.gif .
Jei galima dar noreciau pas jus paklausti:
1. o tas spaklius nesijaus poto,kai uzdesiu ta apdengimo mase is cukraus pudros? ir kiek mazdaug tu trupinuku imti? blush2.gif
2. kokius geriausia pasirinkti tortus,nes noriu daryti triju aukstu torta su apdengimo masem 3 atskirom?
3. kaip tuos tortus patartumete sulipdyti? nes maciau kai kurios kepejeles lipdo paprasciausiai su plastmasiniais kiek storesniais tokiais ale siaudeliais,bet as noreciau su kuo nors gal valgomu smile.gif
is anksto dekui uz jusu atsakymukus ir patirti 4u.gif
meduolytee
mergaites, as gal ne i tema, bet kur Meian, Migle pasidejusios a??????? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 03, 11:48)
žinai, tikrai rekomenduoju, be galo skanus  mirksiukas.gif tik man biskvitai nelabai patiko, tai siulau keisti 4u.gif antra karta kepiau su kitais biskvitais ir buvo liuks 4u.gif
*

oi reikes isbandyti mirksiukas.gif butinai
miskouoga
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 03, 11:51)
mergaites, as gal ne i tema, bet kur Meian, Migle pasidejusios a???????  verysad.gif
Papildyta:
oi reikes isbandyti  mirksiukas.gif  butinai
*

Migle jau atsirado, o va Meian su Cypciuku kaip i vandeni dingusios.
meduolytee
aciu Dievui, nors viena atsirado g.gif , o likusioms nacionaline paieska maz skelbti reikes
d'ville
Sveikos, mergaites, ateinu prašyti pagalbos - kepiau tortą pagal daividijos receptą "Snikersas su karameliniu ganasu". Viskas gavosi, o štai ganasas neišsiplakė.. Išviriau cukrų su vandeniu, į dar šiltą masę pyliau grietinėlę, po to laikiau šaldytuve. Po to plakiau plakiau.. o kaip buvo skystis, taip ir liko.. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi, ką padariau ne taip. Ačiū 4u.gif
ing.
QUOTE(Korra @ 2010 11 03, 13:18)
Sveikos, mergaites, ateinu prašyti pagalbos - kepiau tortą pagal daividijos receptą "Snikersas su karameliniu ganasu". Viskas gavosi, o štai ganasas neišsiplakė.. Išviriau cukrų su vandeniu, į dar šiltą masę pyliau grietinėlę, po to laikiau šaldytuve. Po to plakiau plakiau.. o kaip buvo skystis, taip ir liko.. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi, ką padariau ne taip. Ačiū 4u.gif
*

As ir ji viena karta dariau.
Tik is vakaro isviriau grietinele, poto padejau ja i saldytuva, o poto kita ryta plakiau. ir vis tiek ganasas nesigavo, nors kai supyliau ji ant torto ir pastovejo pusdieni saldytuve jis sustingo, nors vis tiek nemanau,kad gavosi toks,koks turejo schmoll.gif
dar labai lauksiu atsakymu i mano klausimukus, tikiuosi kuri kepejele pasidalins savo patirtimi blush2.gif
pupainga
Tam recepte ganašas daug kam nesigauna. Darykit papratai. Užvirinti grietinėlę, joje ištripinti šokoladą arba rududu padėti atšaldyti (aš palieku per naktį) ir ryte kuo puikiausiai išsiplaka. Kiekis grietinėlės: šokolado (rududu)- 1:1 4u.gif
de_za_vu
QUOTE(Korra @ 2010 11 03, 13:18)
*

vis dėl to gerai, kad pagal šį receptą aš jo nedariau doh.gif biggrin.gif
o dariau taip:

karamelinis ganašas

užvirinau 420 g grietinėlės, nukėliau nuo ugnies, įdėjau gerus tris šaukštus Rududu, išmaišiau kol ištirpo. Dar paplakiau blenderiu, kad geriau ištirptu "rududu". Atšaldžiau (lauke atvėsinau, tada dėjau į šaldiklį ir vis stebėjau, kad nesuledįtų biggrin.gif ) išplakiau mikseriu kuo puikiausiai 4u.gif Pabandyk 4u.gif
de_za_vu
dar dėl visą ko gali įdėti grietinėlės standiklio mirksiukas.gif
spyglis2
QUOTE(jurguliux @ 2010 11 03, 16:54)
dar dėl visą ko gali įdėti grietinėlės standiklio  mirksiukas.gif
*

jeigu grietinėlė buvo gerai užvirinta ir paskui viskas ataušinta, standiklio neprireiks mirksiukas.gif
Tepaluota
Aš pirmąkart dariau ganašą, buvau nusiteikusi, kad neišeis, bet pavyko thumbup.gif Atvėsintą masę įdėjau geram pusvalandžiui į šaldiklį, paskui dar porai valandų į šaldytuvą ir viskas kuo puikiausiai išsiplakė.
Cosette
Įdomu, morengų ir kavos kremo tortui, vėl šitam pačiam 4u.gif tiktų ne graikiški riešutai, bet migdolai? Apėjau kelias parduotuves ir neradau graikiškų riešutų doh.gif tai keisiu, tikiuosi, skonis nenukentės...
spyglis2
QUOTE(Cosette @ 2010 11 03, 17:49)
Įdomu, morengų ir kavos kremo tortui, vėl  šitam pačiam   4u.gif  tiktų ne graikiški riešutai, bet migdolai? Apėjau kelias parduotuves ir neradau graikiškų riešutų  doh.gif  tai keisiu, tikiuosi, skonis nenukentės...
*

drąsiai 4u.gif
d'ville
Ačiū labai už atsakymus! 4u.gif Būtinai išbandysiu ganašą pagal jūsų receptukus, nes tortas labai visiems patiko, tai tikrai dar jį darysiu smile.gif
de_za_vu
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 03, 17:00)
jeigu grietinėlė buvo gerai užvirinta ir paskui viskas ataušinta, standiklio neprireiks  mirksiukas.gif
*

na dėl visą ko...būna, kad tikrai tik jis tepadeda doh.gif biggrin.gif
Jurginė
Jeigu tortui naudoju konservuotas braškes, tepu ketvirtadienį, aš šeštadienį nesurūgusios jos bus? g.gif lyg ir ne vasara, bet... g.gif

tiesa, matėt (aišku, kad matėt), jog MAXIMOJ Outkerio želei nuolaida? 1.39.
Cosette
RiMami, kada tu tiem morengam duris atidarai?!? doh.gif Ar pradžioj kepimo, ar prieš tas dvi valandas, ar jau po dviejų valandų doh.gif
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą biggrin.gif jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi doh.gif
mildama
as dar del Rafaelo pertepimo noreciau pasikonsultuot blush2.gif

kokia grietinele geriausia plakti? lyg neradau niekur uzsiminta... ar tinka 35% plakamoji? g.gif ar butina zemaitijos 36% g.gif

p.s. issikepiau biskvitus, tai viskas iskilo super, lyguteliai,gelsvi, kepimo milteliu nesijaucia... thumbup.gif
tiesa,sunkiai pjovesi su siulu g.gif
tik beda kepiau 26 cm skardoj, tai ploniukai gavos ir tik 3sluoksniai ax.gif
bet uzteks tiek, kiek turiu...
RiMami
QUOTE(Cosette @ 2010 11 03, 22:03)
RiMami, kada tu tiem morengam duris atidarai?!?  doh.gif  Ar pradžioj kepimo, ar prieš tas dvi valandas, ar jau po dviejų valandų  doh.gif 
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą  biggrin.gif  jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi  doh.gif

Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai g.gif jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus unsure.gif nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar mastau.gif Nzn ką daugiau patart verysad.gif

mildama, taip taip tinka 35 proc. grietinėlė mirksiukas.gif o biskvitas 24 cm formoj geriausiai gaunas mirksiukas.gif
Erdve
su graikiniais riesutais kazkokia mistika. visa ana savaite vazinejau po parduotuves ju ieskodama. tai pakeiciau kariju riesutais. lyg Prismoj buvo, bet kai as buvau tai butent graikiniu riesutu stovas buvo tuscias...
laurindre
Naujo derliaus dar neisluksteno lotuliukas.gif O senas jau, matyt, pasibaige g.gif
bonza
jei rafaela valgysim sestadieni vakare tai kada geriau ji kept siandien ar rytoj?
spyglis2
QUOTE(bonza @ 2010 11 04, 10:08)
jei rafaela valgysim sestadieni vakare tai kada geriau ji kept siandien ar rytoj?
*

jokio skirtumo 4u.gif gali tiek šiandien tiek rytoj, jam subręst nereikia 4u.gif
zuliaska
aš jį visada tepuosi prieš 2dienas. tai šiandien tikrai tepčiau smile.gif
kukuska007
kas zinot, snikers torta reikia sutepti butinai formoje, ar galima paprastai, kaip meduti pvz?
akvilyte
QUOTE(kukuska007 @ 2010 11 04, 10:50)
kas zinot, snikers torta reikia sutepti butinai formoje, ar galima paprastai, kaip meduti pvz?
*

as tepu ne formoj biggrin.gif
kukuska007
akvilyte, aciu, liux tada smile.gif
spyglis2
aš absoliučiai visus tortus tepu formoje (išskyrus tuos,kuriuos reikia išformuot) ax.gif nes ne formoj, kažkodėl gaunasi kreivi šleivi doh.gif
kirbe
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 04, 13:39)
aš absoliučiai visus tortus tepu formoje (išskyrus tuos,kuriuos reikia išformuot) ax.gif nes ne formoj, kažkodėl gaunasi kreivi šleivi doh.gif
*

aš irgi.....
tiesiog taip patogiau ir tortas gaunasi jau automatiškai lygiais šonais...ir visada tepu taip ,kad torto apačia butu formoj viršuj...iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
rugiagele26
As dauguma tepu ne formoj. Viskas lygu gaunasi smile.gif tik kepu formoje biggrin.gif
akvilyte
QUOTE(kirbe @ 2010 11 04, 13:50)
.iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
*

va čia tai gera mintis bigsmile.gif
naitas
help.gif

Merginos.. padauginau sodos biskvite doh.gif na dėjau kiek reikia, bet kažko jaučiasi stipriai.. kaip manot, gal tas skonis kiek aprimtų sutepus biskvitą? ar visgi geriau jau kepti iš naujo?
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 11 04, 01:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai  g.gif  jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus unsure.gif nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar mastau.gif Nzn ką daugiau patart  verysad.gif
*

paskaičiau... papasakosiu apie savo durną galvą. Pašoviau kepti kažką, ir kad per karšta, tai į tarpelį įkišau degtukų dėžutę.. nežinau kiek laiko praėjo, bet gerai kad šalimais sukinėjaus.. tik ČYRKŠT man tos dėžutės viduje keletas degtukų ir užsidegė doh.gif fool.gif
Cosette
QUOTE(RiMami @ 2010 11 03, 23:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai  g.gif  jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus unsure.gif nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar mastau.gif Nzn ką daugiau patart  verysad.gif
*

kitą kartą reiks vėl kada bandyt, dabar jau tiksliai žinosiu (atrodo smile.gif). Kaip keista, jeigu būtų cukrus g.gif kai plakiau ir buvo pilna putų, tai to cukraus nei matėsi, nei jautėsi smile.gif šiandien visą dieną džiovinu, gal kas nors gausis smile.gif apačia tokia lipni liko, tai nuėmiau nuo popieriaus, apverčiau ir dabar apačią džiovinu biggrin.gif
gerai, kad tortas saviems, tai gal nepyks, o jei ir bus kas ne taip, tai nežinos kaip iš tikro turėjo būt biggrin.gif
akvilyte
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 15:29)
help.gif

Merginos.. padauginau sodos biskvite  doh.gif  na dėjau kiek reikia, bet kažko jaučiasi stipriai.. kaip manot, gal tas skonis kiek aprimtų sutepus biskvitą? ar visgi geriau jau kepti iš naujo?

nužinok man kai vieną kartą net sutepus jautėsi tai dabar kai vėl kepiau ir jautėsi tai perkepiau iš naujo unsure.gif tą kitą va dabar sutepiau.. savaitgalį paragausim.. tai žiūrėsiu ar jausis...
naitas
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 17:50)
nužinok man kai vieną kartą net sutepus jautėsi tai dabar kai vėl kepiau ir jautėsi tai perkepiau iš naujo  unsure.gif  tą kitą va dabar sutepiau.. savaitgalį paragausim.. tai žiūrėsiu ar jausis...
*

skaičiau, visai neseniai rašei.. jetau jetau.. . vienas pats biskvitas valgant neskanus.. skonis toks gailus.. nežinau kaip pasakyt.. žodžiu, bandau sutepti.. jeigu ką, tai tada perkepsiu.. vis dar tikiuos, kad gal permuš... o į antrą dieną nešvelnėja ta soda???? verysad.gif
simike
Sveikos smile.gif Merginos, ar bezė draugauja su cukrine dengimo mase? Ruošiuos puošt pirmą kartą ir nesinori, kad viskas nubėgtų lotuliukas.gif
naitas
QUOTE(simike @ 2010 11 04, 17:56)
Sveikos  smile.gif Merginos, ar bezė draugauja su cukrine dengimo mase? Ruošiuos puošt pirmą kartą ir nesinori, kad viskas nubėgtų  lotuliukas.gif
*

ką nori gali daryt su bezu ant cukrinės masės irnesakyk.gif
akvilyte
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 15:55)
skaičiau, visai neseniai rašei.. jetau jetau.. . vienas pats biskvitas valgant neskanus.. skonis toks gailus.. nežinau kaip pasakyt.. žodžiu, bandau sutepti.. jeigu ką, tai tada perkepsiu.. vis dar tikiuos, kad gal permuš... o į antrą dieną nešvelnėja ta soda????  verysad.gif
*

nu bet pvz medučio lakštuose man irgi soda jaučias.. bet sutepus nebesijaučia biggrin.gif o tada pirmą kartą tai rafaelo buvo... tai jei tiesiai iš šaldytuvo tai mažiau jautės soda... o kai jau tortas pastovėjęs buvo kambary tai labiau lotuliukas.gif nu bet gal viskas bus gerai bigsmile.gif
naitas
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 18:03)
nu bet pvz medučio lakštuose man irgi soda jaučias.. bet sutepus nebesijaučia  biggrin.gif  o tada pirmą kartą tai rafaelo buvo...  tai jei tiesiai iš šaldytuvo tai mažiau jautės soda... o kai jau tortas pastovėjęs buvo kambary tai labiau  lotuliukas.gif  nu bet gal viskas bus gerai  bigsmile.gif
*

dviese sau bazarinam hihihi.gif man taip gerai šiand sekėsi, su tokiu noru dirbau.. ir tos sodos tiek mažai atrodė, ir dar taip nuputojo, kad per stiklo kraštus iššoko... ir va.. nenusigesino..
MEDUTĮ ir darau.. tai gal man pavyks.. ką.. jei nepamiršiu, ateisiu vakare paporint, kas jaučias torte.. nu dabar tai gailu.. viau..
zuliaska
aš vakar kepiau medučio lakštus jokios sodos nesijaučia man smile.gif šiandien jau reikės sutept, bet dabar tingiu iš varžybų grįšiu tai tada ir sutepsiu smile.gif tik nori su bananais to medučio, tai jie apjuoduoja, nors ir citrinos sultim palaistau. galima apvirti, bet tada bananų skonis ne toks, tai nežinau ką ir daryt smile.gif
kirbe
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 15:12)
va čia tai gera mintis  bigsmile.gif
*

ypratimas iš darbo......ten masine gamyba buvo,tai viens du apverti torta ir puse darbo padaryta....užtepi kokios košes ir viskas..... lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.