Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nepakankama geltonkūnio fazė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
liepsnele
QUOTE(Balandiene @ 2010 04 03, 20:16)
As gavau savo pilnus testus, visi hormonai tvarkoje, tik prolaktinas per didelis, greiciausiai del to kad dar maitinu. Reikia kazkaip numusti prolaktina. Gal kas turi patirties?
*

gali but, kad tai normali organizmo reakcija maitinant, kad dar nepastotum. (tiksliai nezinau kaip, bet maitinimas tikrai itakoja hormonus). O tu tikrai nori pastot maitindama blink.gif ? Geriau pirma butu baigt maitint, o nutraukus susireguliuotu ir prolaktinas, ir pastot iseitu.
*Gaja*
QUOTE(Balandiene @ 2010 04 03, 21:16)
As gavau savo pilnus testus, visi hormonai tvarkoje, tik prolaktinas per didelis, greiciausiai del to kad dar maitinu. Reikia kazkaip numusti prolaktina. Gal kas turi patirties?
*

Maitinimas gi ir lemia padidinta prolaktino kieki. Nustojus maitinti,prolaktinas turi palaipsniui normalizuotis.
Balandiene
QUOTE(liepsnele @ 2010 04 04, 10:26)
O tu tikrai nori pastot maitindama  blink.gif ? Geriau pirma butu baigt maitint, o nutraukus susireguliuotu ir prolaktinas, ir pastot iseitu.
*

Idealiu atveju, noriu dar maitinti savo mergicka, ir jau labai noriu kuo greiciau pastoti, nes man jau ne 20 ir ne 25. Bet ka darysi, jei dar kelis menesius nepasiseks, teks nutraukti maitinima.
*Gaja*
QUOTE(Balandiene @ 2010 04 05, 15:59)
Idealiu atveju, noriu dar maitinti savo mergicka, ir jau labai noriu kuo greiciau pastoti, nes man jau ne 20 ir ne 25. Bet ka darysi, jei dar kelis menesius nepasiseks, teks nutraukti maitinima.
*

Viskam savas laikas.. jei bus lemta,pasiseks ir maitinant pastot smile.gif
*Lapute*
Sveikos,

Noreciau paklausti jusu kaip su tuo prolaktinu. pirmadieni ryte dariau tyrima ir gavau atsakyma - virs normos beveik 4 kartus blink.gif rudeni kai dariau, tai buvo vos padidejes, o dabar isgasdino ne juokais... ar gali buti kad pries menesines jis smarkiai padideje, nes siandien (t.y. ketv pasirode mm)??? g.gif (norma moterims 4.79 - 23.3 ng/mL, o mano 90.06 ng/ml)!!!! net net nezinau ka daryti, skambinsiu po piet gydytojai.... dar klausimeslis apie duphaston: gydytoja paskyre ji gerti 10 dienu, bet sugerus 3 dienas pasirode mm, tai toliau man ji gerti ar ne? skyre ji man kad issaukti mm... ir kitom ciklo dienom gerti kitus vaistus....nes irgi norime susilaukti angeliuko rolleyes.gif busiu labai dekinga uz atsakymus wub.gif
Taiti
Sveikute,

manau tau reiketu pasitarti su tave priziurincia gydytoja. Visoms yra skirtingai su tuo duphastonu. Pvz. man sake gerti tol, kol prasides mm, o jeigu neprasidetu isgerus 10 tableciu, kreiptis pas ja. O kitom, bent jau kiek as esu cia skaiciusi, sake nenustoti gerti ir prasidejus mm. Man asmeniskai visada budavo taip, kad as isgerdavau 10 tab. ir po 5 dienu prasidedavo mm. Tai nesijaudink ir geriau pasitark su gydytoja, paciai bus ramiau smile.gif
Zuikis puikis ilgausis
labas vakaras, merginos,,,,
ir mano prolemeles panasios,,,,,
jai galit, pakomentuokit mano progesterono tyrimus:
18 cd dariausi buvo 23.45 nmol/l
siandien 21 cd buvo atsakymas 48 nmol/l
ka tai reiskia, ar galiu po tiek laukimo metu tiketis stebuklelio?? verysad.gif
*Lapute*
QUOTE(Taiti @ 2010 05 20, 17:54)
Sveikute,

manau tau reiketu pasitarti su tave priziurincia gydytoja. Visoms yra skirtingai su tuo duphastonu. Pvz. man sake gerti tol, kol prasides mm, o jeigu neprasidetu isgerus 10 tableciu, kreiptis pas ja. O kitom, bent jau kiek as esu cia skaiciusi, sake nenustoti gerti ir prasidejus mm. Man asmeniskai visada budavo taip, kad as isgerdavau 10 tab. ir po 5 dienu prasidedavo mm. Tai nesijaudink ir geriau pasitark su gydytoja, paciai bus ramiau  smile.gif
*

labas vakarelis,

na koncultuosiuos tik rytoj, nes siandien blin telefona namie palikau doh.gif ir nepaskambinau. skambinsiu rytoj gydytojai i kauna. sake kai turesi atsakyma pasiskambink, kad nereiketu vazineti. rolleyes.gif bet kiek teko anksciau gerti ta dufastona, tai kol mm prasides, o paskui negerti. bet kazin tuo atveju, kai leliuko norim susilaukti, gal reiketu gerti 10 dienu... na tikiuosi ryt suzinosiu.

p.s. aciu uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
o beje norejau pasiteirauti del progesterono, ar yra labai svarbu kokia diena darytis, man tokio tyrimo nedare, bet pati del saves noriu pasidaryti, kad zinociau kokia situacija g.gif jei pasidaryciau gal ir butu daug maz aiski situacija su mano progesteronu... ka manote? ruosiuosi darytis pirmadieni, o tai butu 5 ciklo diena... (p.s. pirma menesiniu diena ir yra ciklo diena????), aciu uz patarimus, nes sioje srityje esu naujoke ir susiduriau su ivairiomis problemomis, kai uzsimaneme leliuko 2.gif tai dabar ivairiu tyrimu kalnai, gydymai... bet norisi kad viskas gautusi gerai ir greitai smileysex.gif vardan sio svarbiausio gyvenime tikslo atsisakiau rukymo ir gan lengvai ir labai dziaugiuosi bigsmile.gif
*Gaja*
QUOTE(*Lapute* @ 2010 05 20, 21:09)
o beje norejau pasiteirauti del progesterono, ar yra labai svarbu kokia diena darytis, man tokio tyrimo nedare, bet pati del saves noriu pasidaryti, kad zinociau kokia situacija g.gif  jei pasidaryciau gal ir butu daug maz aiski situacija su mano progesteronu... ka manote? ruosiuosi darytis pirmadieni, o tai butu 5 ciklo diena... (p.s. pirma menesiniu diena ir yra ciklo diena????), aciu uz patarimus, nes sioje srityje esu naujoke ir susiduriau su ivairiomis problemomis, kai uzsimaneme leliuko  2.gif tai dabar ivairiu tyrimu kalnai, gydymai... bet norisi kad viskas gautusi gerai ir greitai  smileysex.gif vardan sio svarbiausio gyvenime tikslo atsisakiau rukymo ir gan lengvai ir labai dziaugiuosi  bigsmile.gif
*

Progesterona reikia daryti apie 7dpo,jei zinai,kada Ovuliacija vyksta. Jei ciklas normalaus ilgio(apie28d),tai gautusi apie 21cd. Taip, 1cd=1mmm diena.
*Lapute*
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 20, 21:39)
Progesterona reikia daryti apie 7dpo,jei zinai,kada Ovuliacija vyksta. Jei ciklas normalaus ilgio(apie28d),tai gautusi apie 21cd. Taip, 1cd=1mmm diena.
*

Labukas,

Aciukas uz atsakymus 4u.gif tai kad mano ciklas nereguliarus tai ir nezinau kad vyksta O ir pan. manau pasidarysiu kokia diena ir ziuresiu kas gausis g.gif

pradejau gydyma dufastonu ir dar kazkokiais vaistais, gal susireguliuos ir paskui bus aisku kas kada vyksta pas mane ax.gif
*rozyte*
sveikos merginos,as jum savo istorija apie duphastona papasakosiu,istikro as gyvenu ne Lietuvoj,tai ziema gryzusi nuejau pas gydytoja,nes jau 8 men bandem leliuka su vyru ir nieko,ir mmm mano nereguliarios tai gydytoja ir prirase duphast.liepe gerti 3men,bet i menesi tai tik 10 tabl.taigi kai pradejau gerti man atsirado salutinis poveikis,buvo visi nestumo pozymiai g.gif doh.gif o nescia nebuvau,jausmas ziaurus. verysad.gif taigi susiruosiau airijoj ir nuejau pas gydyt.tai man nemokamai net padare hormonu tyrimus,jie buvo ne kokie,sake su tokiais hormonais tai maza tikimybe pastoti.ir dar sake kad cia tokiu niekas neskiria jeigu bandoma pastoti,taigi likau nusivylusi,kad Lietuvoj nepado tyrimu o duoda vaistus,na gal ir pati kalta kad neprasiau gyd kad pirma butu hormonu tyrimai padaryti.na o dabar laukiu kada bus atliktas skenas dar, tada gydytojas paziures ir ziuresim ka toliau daryti. g.gif o si menesi pabandysiu OT gal pavyks.nes jau labai norisi to maziuko 4u.gif ir sekmes merginom kurios bando nestuke.gif
*Lapute*
Sveikos, merginos,

Ka tik grizau is gydytojo lyg ir sugerom ziniom, bet atsiduriau dviprasmiskoje situacijoje ir nezinau kaip elgtis g.gif pasidariau echo ir turiu tris subrendusius folikulus rolleyes.gif desineje kiausideje du 11 mm dydzio, kaireje viena 15 mm dydzio yess.gif dabar yra 12 CD, tai kada turetu ivykti ovuliacija ir kada cia vyra teks idarbinti blush2.gif gydytojas sake kad ryt poryt, bet yra problemele, nes vyrui reikia darytis tyrima ir reikia susilaikyti tris dienas, tai labai bijau pramesti sansa verysad.gif gal galu gale pavyktu, bet galvoju ar po triju dienu nebus per velai... gal kas zinot ar cia spaujt i vyro tyrima ar palaukti ir kibti i darbus blush2.gif is anksto aciu uz info 4u.gif
Ice tea
QUOTE(*Lapute* @ 2010 05 31, 17:20)
Sveikos, merginos,

SPJAUK į vyro tyrimą mirksiukas.gif Tyrimą galit atlikti ir po O mirksiukas.gif Tavo O juk TIK vieną dieną per ciklą, o jo tyrimą galima atlikti VISĄ CIKLĄ thumbup.gif
Taigi stverk TB DABAR ir nepaleisk kokias 4-5 dienas thumbup.gif thumbup.gif
~Serpentine~
Sveikos merginos 4u.gif turiu toki klausimuka. Duphastona geriu nuo 14 CD 10 d. Kas taip pat gere ar jums vienodu laiku mmm prasidedavo? g.gif man pirma cikla geriant D, O tvarkingai vyko ir mmm prasidejo 15 DPO, t.y. ciklas truko 31 CD. O antra cikla O nebuvo ir mmm prasidejo vos baigus D gerti, t.y. ciklas buvo tik 23 CD. IR mmm atkeliavo tooookios skausmingos, kokios dar niekad gyvenime nebuvo unsure.gif kazkaip nelabai panasu kad taip ciklas susireguliuos unsure.gif
*Lapute*
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 01, 08:37)
SPJAUK į vyro tyrimą  mirksiukas.gif Tyrimą galit atlikti ir po O  mirksiukas.gif Tavo O juk TIK vieną dieną per ciklą, o jo tyrimą galima atlikti VISĄ CIKLĄ  thumbup.gif
Taigi stverk TB DABAR ir nepaleisk kokias 4-5 dienas  thumbup.gif  thumbup.gif
*

na brangiausio savo nuo ryt nepaleisiu blush2.gif , nes gydytojo dar perklausiau, pasake, susilaikymas i pliusa, nes spremai subresti reikia triju dienu (kaip ir tyrimui), na rytojus bus pats blush2.gif na tikiuosi nepramesiu savo sanso, kaip tik bus 14 CD ax.gif ir spermiukai bus subrende rimtam darbui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 06 01, 09:53)
Sveikos merginos 4u.gif turiu toki klausimuka. Duphastona geriu nuo 14 CD 10 d. Kas taip pat gere ar jums vienodu laiku mmm prasidedavo? g.gif  man pirma cikla geriant D, O tvarkingai vyko ir mmm prasidejo 15 DPO, t.y. ciklas truko 31 CD. O antra cikla O nebuvo ir mmm prasidejo vos baigus D gerti, t.y. ciklas buvo tik 23 CD. IR mmm atkeliavo tooookios skausmingos, kokios dar niekad gyvenime nebuvo unsure.gif kazkaip nelabai panasu kad taip ciklas susireguliuos unsure.gif
*

labuskas,

man visaip su tuo duphastonu buvo ir nezinau kaip dar bus g.gif geriau 16 diena, turejau isgerti 10 tableciu po viena kas dien ir sulaukti mmm, bet sulaukiau jau trecia diena... anksciau kai geriau budavau visaip tai po 10 dienu, tai po 7 dar geriant duphastona, o tai ar gerai net nzn, svarbu mmm yra, o kai jos yra galima kazka organizuoti drinks_cheers.gif pasikonsultuok su gine ir nepergyvenk viskas bus oki doki thumbup.gif
baskule
Sveikutes, merginos prašau pagalbos, gydytoja paskyrė tyrimus, nes nesusilaukiame gandriuko, 21 ciklo diena dariausi progesterono tyrima, bet nelabai išskaitau aš tu rezultatu, o pas gine eisiu tik po poros savaičiu, kai jau turėsiu kitus hormoninius tyrimukus, labai jaudinuosi, gal galit kas paaiškinti:
progesteronas 3,70
Normos:
Folikulinė fazė:0,8-1,5
Ovuliacinė: 0,8-3
liuteininė: 1,7-27,0
postmenopauzė: 0,1-0,8
Mano ciklas 28-29 d.
Ice tea
QUOTE(baskule @ 2010 06 02, 21:43)
Sveikutes, merginos prašau pagalbos, gydytoja paskyrė tyrimus, nes nesusilaukiame gandriuko, 21 ciklo diena dariausi progesterono tyrima, bet nelabai išskaitau aš tu rezultatu, o pas gine eisiu tik po poros savaičiu, kai jau turėsiu kitus hormoninius tyrimukus, labai jaudinuosi, gal galit kas paaiškinti:
progesteronas 3,70
Normos:
Folikulinė fazė:0,8-1,5
Ovuliacinė: 0,8-3
liuteininė: 1,7-27,0
postmenopauzė: 0,1-0,8
Mano ciklas 28-29 d.
*

Telpi į normas mirksiukas.gif Žiūrėk liuteininę fazę mirksiukas.gif
ykute
Sveikos, pasidariau progesterono tyrima: 25 c.d. tik 3, 58. kaip suprantu nieko gero?
ykute
QUOTE(ykute @ 2010 07 09, 11:14)
Sveikos, pasidariau progesterono tyrima: 25 c.d. tik 3, 58. kaip suprantu nieko gero?
*

Ir cia man taip geriant duphaston'a
Ice tea
QUOTE(ykute @ 2010 07 09, 11:29)
Ir cia man taip geriant duphaston'a
*

verysad.gif 4u.gif 4u.gif Nors į normas telpi rolleyes.gif
O ką ginė g.gif
ykute
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 09, 11:37)
verysad.gif  4u.gif  4u.gif Nors į normas telpi  rolleyes.gif
O ką ginė  g.gif
*

Seip man nustate Policistines kiausides ir pasiule arba laporoskopija arba megint stimuliuotis. As pasirinkau 2 varianta. Butinai reikejo pasidaryt progesterona pries stimuliacija ir rytoj eisiu atgal pas gine - ziuresiu ka sakys.
Ingutevi
QUOTE(ykute @ 2010 07 09, 15:38)
Seip man nustate Policistines kiausides ir pasiule arba laporoskopija arba megint stimuliuotis. As pasirinkau 2 varianta. Butinai reikejo pasidaryt progesterona pries stimuliacija ir rytoj eisiu atgal pas gine - ziuresiu ka sakys.
*

geriau laparaskopija ax.gif
paperdoll
o vat dar reikia pasvarstyt ar geriau laporoskopija.. visgi cia yra intervencija. gali buti ir saaugu veliau ir t.t. bet is kitos puses yra labai gerai 'subadyti' kiausides ir gal is karto galetum pastoti naturaliai, plisu zinosi kaip dirba visas mechanizmas.. tai gal vis gi is tikruju reiketu apie lapar. pagalvoti.
Eagle78
Sveikos, mergaitės 4u.gif atleiskit, kad braunuosi ax.gif
Po sėkmingo bandymo susilaukti vaikelio liko 5 vnt Clostilbegyt tablečių. Dovanoju, Vilniuje. mirksiukas.gif Jei kam reikia, rašykite į až <dovanų pridėsiu virusiuką> wink.gif
paperdoll
norejau paklausti, man dufastona israse issuakti menesines kuo greiciau. Israse 5 dienas po 2 tabletes. Si menesi ovuliacijos nebuvo ar butu buve lb velai ir nekokybiska, folikulas augo letai ir neverta buvo laukti kol jis ovuliuos ir israse 5 dienu krusa dufastonu. Kas nors gere dufastona ne 10 d. o 5d.?
iksee
Sveikos,
man irgi reikia jusu patarimo...

Gine po O israse gert 10 dienu Duphastona. Siandien jau gersiu 9 tablete, ryt paskutine. Bet va...sugalvojau pasimatuot BT vakar ir snd ryte..ir deja ji tik 36,4 ( Duphastona tikrai pradejau gert po O 17 CD (sekem ovuliacija si menesi echoskopu, buvo vaisingos gleives, jutau pacia O).
Nieko nesuprantu.. anksciau matuodavau BT ir ji tikrai antra ciklo dali visad budavo apie 37..Duphastono geriu pirma karta..

Kazi kodel taip yra?

Aciu is anksto!
Ice tea
QUOTE(iksee @ 2010 10 27, 11:05)
Kazi kodel taip yra?

Tiesiog mmm pareina verysad.gif
D TIKRAI neįtakoja BT schmoll.gif
iksee
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 27, 11:22)
Tiesiog mmm pareina  verysad.gif
D TIKRAI neįtakoja BT  schmoll.gif
*

aciuks uz greita atsakyma 4u.gif

verysad.gif

na bet tada mano antra ciklo dalis tai ziauriai trumpa..jei O vyko 16 CD., o jau vakar 25 CD BT tik 36,4...

ir siaip man po BT nukritimo MM pasirodo sekancia diena paprastai...tai musiau dabar duphastonas neleidzia jom ateit...ar ne?

Bet turbut protingiau baigt gert si kursa...gal tada ciklas susireguliuos iki 28 d...ar ne?
Ice tea
QUOTE(iksee @ 2010 10 27, 11:33)
Bet turbut protingiau baigt gert si kursa...gal tada ciklas susireguliuos iki 28 d...ar ne?
*

Būtinai baik gerti visą kursą, nebent mmm anksčiau ateis mirksiukas.gif Ir jei šį kartą šnipštas, tai juk dėl TO ciklo viskas daroma bigsmile.gif
iksee
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 27, 12:13)
Būtinai baik gerti visą kursą, nebent mmm anksčiau ateis  mirksiukas.gif Ir jei šį kartą šnipštas, tai juk dėl TO ciklo viskas daroma  bigsmile.gif
*

Tikrai taip!!! drinks_cheers.gif
kerzaka
Atrodo, ir pas mane yra per trumpa antroji faze. Tiek laiko vaikstom pas gydytojus ir niekad net neitariau doh.gif Net po IUI Tik karta siule duphastona. Akys atsivere kai pradejau matuoti BT. Po O mm atejo viena cikla uz 11 d, kita -uz 9.
Reiks pasidaryti Prg tyrima. Bet kas jei Prg geras, o antra ciklo faze trumpa? Pries kokius meridian esu tyrus Prg, tai buvo normalus, ty rode O. Idomu, ar antros fazes ilgis gali kisti-gal ji buvo gera pries metus ir tik dabar sutrumpejo?
stygele
Sveikutes smile.gif Labai reikia patarimo. Gyd. po oviliacijos paskyre gerti dufastona 3 tabletes per diena. Sake gerti iki tegiamo testo arba kol ateis mm. Siandien jau 16 dpo, testas neigiamas verysad.gif Nezinau, ka daryti....Ar po tiek daug geriant jos tikrai pacios ateis? Juk testas jau tikriausiai rodytu... g.gif
_Brashke_
QUOTE(stygele @ 2011 03 15, 20:34)
Sveikutes smile.gif Labai reikia patarimo. Gyd. po oviliacijos paskyre gerti dufastona 3 tabletes per diena. Sake gerti iki tegiamo testo arba kol ateis mm. Siandien jau 16 dpo, testas neigiamas verysad.gif Nezinau, ka daryti....Ar po tiek daug geriant jos tikrai pacios ateis? Juk testas jau tikriausiai rodytu...  g.gif
*

Sveika, man atejo po 24 dpo sad.gif, tad manau visko gali buti, bet Dufastono nenustok gerti, o maza kas smile.gif, gerk kol pasirodys nelabasios, o geriau ir nebepasirodytu
stygele
QUOTE(_Brashke_ @ 2011 03 15, 21:43)
Sveika, man atejo po 24 dpo sad.gif, tad manau visko gali buti, bet Dufastono nenustok gerti, o maza kas smile.gif, gerk kol pasirodys nelabasios, o geriau ir nebepasirodytu
*

Aciu smile.gif Aisku, butu stebuklas wub.gif
inezzza
Laba 4u.gif
ar galite pagelbėti dėl šių tyrimų atsakymų blush2.gif

Progesteronas 5.93 nmol/l (atsakymas pateiktas prie liutein.f.)
TTH 0.662 mIU/I
FT4 15.15 pmol/l
FT3 5.00 pmol/l

Kaip suprantu skaičiukai mažoki... verysad.gif
kerzaka
beiškodama info, radau neblogą straipsniuką apie trumpą antrąją ciklo fazę ir to priežastis bei kuo gydoma:
http://www.babyhopes.com/articles/luteal-phase-defect.html
Trumpai sakant, geltonkūnio fazės nepakankamumą gali įtakoti nekokybiškas folikulas, nekokybiškas geltonkūnis bei per plona gimdos gleivinė. O geltonkūnio fazę prailgint gali vitaminas B6, progesterono preparatai bei vaistas Clomid (kaip suprantu, panašus į mūsų gyd skiriamą clostilbegit).
edicike
Sveikutes

Man ciklas uzsitese 44d blink.gif( paskutines mėnesinės buvo vasario 26d)buvau pas gine, liepė nuo rytdienos gerti 10d duphastona.sakė kad turbut neovuliacinis ciklas. Siaip pas mane ciklas pakankamai reguliarus būdavo ,+- kelios dienos, tai iškart sunerimau nesulaukus mm . Pirma karta man cia tokia situacija gyvenime.... NT neigiami , nėštumo pries 5 d nematė echoskopu..
Mes po 3 vaiko saugomes nutrauktų budu , bet.... Sausio 26d , manydama kad tuoj tuoj sulauksiu mmm , nesisaugojom doh.gif
Einu ieskot info , kodel šis mano ciklas toks unsure.gif ar tai labai blogai?
kerzaka
QUOTE(edicike @ 2011 04 10, 20:27)
Sveikutes

Man ciklas uzsitese 44d blink.gif( paskutines mėnesinės buvo vasario 26d)buvau pas gine, liepė nuo rytdienos gerti 10d duphastona.sakė kad turbut neovuliacinis ciklas. Siaip pas mane ciklas pakankamai reguliarus būdavo ,+- kelios dienos, tai iškart sunerimau nesulaukus mm  .  Pirma karta man cia tokia situacija gyvenime.... NT neigiami , nėštumo pries 5 d nematė echoskopu..
Mes po 3 vaiko saugomes nutrauktų budu , bet.... Sausio 26d , manydama kad tuoj tuoj sulauksiu mmm , nesisaugojom doh.gif
Einu ieskot info , kodel šis mano ciklas toks unsure.gif ar tai labai blogai?
*

Sakoma, kad ir pas sveika moteri gali buti keli anovuliaciniai ciklai per metus. O duphaston skiriamas tiek mm isaukti, tiek nestumui palaikyti (jei prg truksta). Tad jei nesilauki, pades mm ateiti. O jei laukies, manau, irgi neturetu pakenkti.
SapnuValdove
Sveikos merginos 4u.gif
labai labai reikia jusu patarimo. gydytoja israse duphastona gerti 10 dienu nuo 16 c.d. pradejau gert pirmas 10 tabelciu, kad issaukti mmm, bet dar liko trys o mmm jau prasidejo. tai nzn ka daryt, ar ir toliau gert tas likusias tabeltes, ir kada skaiciuot pirma ciklo diena? kai sugersiu visas tabletes, ar dabar jau skaciuot, ar nebegert daugiau... nzn ka daryt? padekti merginos, gydytojos paklausti neturiu galimybes, o tabelete turiu isgerti siandie vakare!!! Help!
Estrela_
Labas vakaras,turiu klausimėlį,ar kam nors gydytoja buvo skyrusi duphastoną gerti nuo 26 ciklo dienos iki mėnesinių?
jjurgaa18
Sveikos merginos gal isiterpsiu netycia nes reikia pagalbos... jau nuo pat jaunystes t.y 16 m... nesergu mm normaliai vos nulekus i siaulius pas ginekologe pasake kad yra cista ir prirase kp... taijp ir geriau as juos nes vos nebegeriu nebelieka mm ir vel cista atsinaujina kagi man jau 23 su savo vyru jau norim leliuko... nulekiau pas ginekologe pasakiau savo norus ir ka gi jinai man is karto tau PKC man tik akys ank kaktos... nu ir pradejo man sakyt nesibervuok viskas isgydoma tik reikes padirbeti... tai israse pusei metu duphaston... tai jei nepades vel kazkokiu rasys pusei metu stimuliuojanciu kiausides jei vel nepades operacija... na dar tik antras menesiukas bet nepavyksta mum... nes tikriausiai nevyksta ta ovuliacija... as dar per daug nesinervuoju tikiu stebulkais )) bet norejau jusu paklaust ar yra tokiu merginu ir per kiek laiko su tokia liga galima pastot... seijp gyvenu uk... ir man yra sunku... grisiu va vasara tikiuos apsilankyt ne pas viena privacia ginenokloge nes noriu daugiau nuomoniu isgirsti... ar sis gydimas toxx ilgas?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.