Ziuokute
2010 11 03, 14:49
 BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
*Aukse*
2010 11 03, 15:00
Linkiu,kad sitie namuciai butu tokie pat vaisingi, kaip ir praeiti Daug daug Jums teigiamu NT
QUOTE(*Aukse* @ 2010 11 03, 17:00) Linkiu,kad sitie namuciai butu tokie pat vaisingi, kaip ir praeiti Daug daug Jums teigiamu NT  labai labai laukiam stebukliuku
svajoklele
2010 11 03, 15:19
O taip, tikėkimės daug kam šie namučiai bus paskutinieji... Linkiu visom (ir sau tuo pačiu) greitu metu būti
Ziuokute
2010 11 03, 15:55
mergaites bukit geros uzbaikim anuos namelius o paskui cia kraustomes
Ziuokute
2010 11 03, 16:10
na ka, anie namai uzbaigti, pliurpiam cia toliau ir laukiam II
Registruojuosi ir as. Ech, net nesitikejau, kad tokie geri bus man anie namuciai.  Linkiu jums visoms derlingos sios trobos!
Ziuokute
2010 11 03, 16:24
QUOTE(Meri87 @ 2010 11 03, 17:19) Registruojuosi ir as. Ech, net nesitikejau, kad tokie geri bus man anie namuciai.  Linkiu jums visoms derlingos sios trobos!  dekui dekui  stengsimes kaledom savo brangiausiems padovanoti kaledine dovana  bent jau as labai noreciau, kad taip butu  SB jubiliejui nespesiu tokios dovanos iteikti, tai gal kaledos bus
melynas dangus
2010 11 03, 16:30
Ir Aš registruojuosi  Tikiuosi ilgai neužsibūsiu  ir visoms kitoms linkiu ilgai čia nebūti, o žygiuoti į nėščiųjų namučius  Nors man mano parašas ir labai patinka, labai norėčiau kuo greičiau įsitaisyti toki, kaip Meri87
na ir as jau atidundu i nauja trobele, tikiuosi vaisingo sio ciklo
ssandraM
2010 11 03, 16:38
as ir registruojuosi naujuose namuciuose  tikiuos jie bus lb lb vaisingi
Sveikos merginos  Nauji namai naujos viltys - tikekimas, kad Kaledos stebuklu metas ir visos galesim dziaugtis
angel08
2010 11 03, 17:43
ir as skubu i naujus namucius tikiuosi jie bus tokie pat vaisingi ir dziuginantys kaip anie
Švytinti
2010 11 03, 18:34
Aciu uz nauja tema  Taip pat tikiuosi, kad ji bus vaisinga, kaip ir anoji O man ziauriai skauda krutine, bet ne spenelius.. Kartais pamaudzia pilva, panasiai kaip per memes.. Galvoju gal ryt apsysint NT, 9PDO
ssandraM
2010 11 03, 18:42
QUOTE(Švytinti @ 2010 11 03, 20:34) Aciu uz nauja tema  Taip pat tikiuosi, kad ji bus vaisinga, kaip ir anoji O man ziauriai skauda krutine, bet ne spenelius.. Kartais pamaudzia pilva, panasiai kaip per memes.. Galvoju gal ryt apsysint NT, 9PDO  dar ankstoka bus,pakentek iki kokios 11 DPO
Ziuokute
2010 11 03, 18:51
QUOTE(Švytinti @ 2010 11 03, 19:34) Aciu uz nauja tema  Taip pat tikiuosi, kad ji bus vaisinga, kaip ir anoji O man ziauriai skauda krutine, bet ne spenelius.. Kartais pamaudzia pilva, panasiai kaip per memes.. Galvoju gal ryt apsysint NT, 9PDO  man jau gera savaite vos juntami pilvo pamaudimai, siandien man 10DPO, dariau NT, bet buvo riebus I pagaliukas  tai siulyciau tau ir dar palaukti QUOTE(ssandraM @ 2010 11 03, 19:42) dar ankstoka bus,pakentek iki kokios 11 DPO  as dar tikiuosi pirmadienio rezultatus teigiamus isvysti, bet jei ne tai tada lauksme pasiklydusiu mmm
ssandraM
2010 11 03, 18:51
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 03, 20:51) man jau gera savaite vos juntami pilvo pamaudimai, siandien man 10DPO, dariau NT, bet buvo riebus I pagaliukas  tai siulyciau tau ir dar palaukti as dar tikiuosi pirmadienio rezultatus teigiamus isvysti, bet jei ne tai tada lauksme pasiklydusiu mmm  linkiu,kad jos neparsirastu
*Silver*
2010 11 03, 18:55
Sveikutes:) ir as registruojuosi siuose namuciuose manau jie bus vaisingi, o ir greit skatinima pradesiu, tai gal tikrai kaledu stebuklu kvepes man pilvo maudimas irgi po O nepraeina, bet apie NT dar net anskti galvoti, beto ir BT ne stebuklus rodo. rytoj einu priduoti progesterona ir labai nekantrauju isgirsti ka Klima man pasakys siandien gavau pas ji siuntima http://www.babyplan.ru/profile/80051
Švytinti
2010 11 03, 19:01
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 03, 19:42) dar ankstoka bus,pakentek iki kokios 11 DPO  QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 03, 19:51) tai siulyciau tau ir dar palaukti ok, tada palauksiu  aciu merginos QUOTE(*Silver* @ 2010 11 03, 19:55)
o kodel sakai, kad ne stebuklus rodo? per zema temp?
Ziuokute
2010 11 03, 19:12
QUOTE(*Silver* @ 2010 11 03, 19:55) man pilvo maudimas irgi po O nepraeina, bet apie NT dar net anskti galvoti, beto ir BT ne stebuklus rodo.
pas mane ir neperauksciausia  pas kitas gerokai virs 37.0 pakyla
ssandraM
2010 11 03, 19:13
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 03, 21:12) pas mane ir neperauksciausia  pas kitas gerokai virs 37.0 pakyla  bet nebutinai turi but virs 37,kad butai
Ziuokute
2010 11 03, 19:16
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 03, 20:13) bet nebutinai turi but virs 37,kad butai  nu taip, svarbiausiai aukstesne, nei pirmoje fazeje  kiek perziurejau pastojusiu grafikelius tai ivairiu ju ten yra
uzbegau pasilabinti i sia, sirdziai miela, temute manau, sis menuo bus ne ka nevaisingesnis nei praeitas... sekmes merginoms dideliausios, uzsuksiu dar kartais uzmesiu aki, ar ka pokomentuosiu, nebijokit, dar nedingstu visai is eterio ikiukas Papildyta:QUOTE(Iete @ 2010 11 03, 19:06) Sveikos merginos  Nauji namai naujos viltys - tikekimas, kad Kaledos stebuklu metas ir visos galesim dziaugtis  QUOTE(angel08 @ 2010 11 03, 19:43) ir as skubu i naujus namucius tikiuosi jie bus tokie pat vaisingi ir dziuginantys kaip anie  apakus as nuo jusu graziu grafikeliu, idomu,kaip cia baigsis jums. dar mazu spetumet i liepinukus
pjurgitukas
2010 11 03, 19:49
sveikites mergikės. as tai darausi kazkaip tingine matuoti ta BT (aisku jau kaip ir nereikia) bet vis karts nuo karto pasimatuoju. aciu uz naujus namucius. nors manau kad as cia busiu retas svecias
Ziuokute
2010 11 03, 19:53
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 11 03, 20:49) aciu uz naujus namucius. nors manau kad as cia busiu retas svecias  bet visada laukiama
QUOTE(bum @ 2010 11 03, 14:57) Nu jau šiandie kad užkilai, turėjo visas abejones išsklaidyti jo po siandien jau atsigavau QUOTE(Iete @ 2010 11 03, 16:06) Sveikos merginos  Nauji namai naujos viltys - tikekimas, kad Kaledos stebuklu metas ir visos galesim dziaugtis  grazu QUOTE(angel08 @ 2010 11 03, 16:43) ir as skubu i naujus namucius tikiuosi jie bus tokie pat vaisingi ir dziuginantys kaip anie  graziai kyli nu ka mergytes visoms linkiu kad ir sitie namukai buti vaisingi ir visos kraustytumetes pas  o as vis uzsuksiu pas jus pasiziureti ir jus palaikyti.o po gines vizito kai jau zinosiu kad viskas gerai mums ateisiu su virusiukais
AUDRA86
2010 11 03, 20:12
Sveikutes Aš kaip daugelis, negaliu dar iš šios temos pasitraukti  dar neštukėse neįsijaučiau į pokalbius, čia savesnė kažko jaučiuosi  ir BT matuoju, va koksai mano grafikas http://www.fertilityfriend.com/home/3059e2 , manau matuosiu bent iki pirmo vizito pas ginekologą, tikiuosi kita savaitę gal jau ten ir apsilankysiu  Kita treciadieni bus mano gimtadienis, tai butu dziugu gauti patvirtinima apie  ir suzinotik, kad gerai viskas LINKIU VISOMS KUO GREIČIAUSIAI PATAPTI
SVEIKUTES as vis cia atsliukinu patarimu praeita men kazkuri planiuke sake,jog teigiamo OT ir tikrosios O sutampa labai retais atvejais(nepamenu planiukes nico),bet ziuriu,kad ir si men ta pati FF brezia  gal itakos turejo,kad praleidau pora rytiniu matavimu?  kaip jus galvojat?ar cia ir vel greiciausiai teigiamas ot sutapo su O? aciukas uz nuomones
ssandraM
2010 11 03, 20:38
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 03, 22:12) Kita treciadieni bus mano gimtadienis, tai butu dziugu gauti patvirtinima apie  ir suzinotik, kad gerai viskas taip ir bus mergyt
angel08
2010 11 03, 20:53
QUOTE(elmiuke @ 2010 11 03, 21:38) uzbegau pasilabinti i sia, sirdziai miela, temute manau, sis menuo bus ne ka nevaisingesnis nei praeitas... sekmes merginoms dideliausios, uzsuksiu dar kartais uzmesiu aki, ar ka pokomentuosiu, nebijokit, dar nedingstu visai is eterio ikiukas Papildyta:apakus as nuo jusu graziu grafikeliu, idomu,kaip cia baigsis jums. dar mazu spetumet i liepinukus  nu matysim kas is to grozio iseis,ir man siand pilva maudzia kaip pries mm,o jom tikrai dar toli... ir sian d ir vakar kelis kartus pilvo apacioj toks duriantis skausmas persmelke
AUDRA86
2010 11 03, 20:54
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 03, 21:38) taip ir bus mergyt  ačiū Vijora, nieko nenutuokiu apie OT, jų negadinau, nes mano tokie nereguliarūs ciklai  Manu bet kokiu atvėju svarbu nepamažinti  , mes bijojom, kad nebūtų per dažnai, nu tipo sperma gal prastėja ar ką, bet ginekologas sakė per daug nebūna  sąlyginai spermos tūris būna mažesnis, bet jos kokybė nuo dažnų ND gerėja
angel08
2010 11 03, 20:55
QUOTE(*DJD* @ 2010 11 03, 22:10) jo po siandien jau atsigavau grazu graziai kyli nu ka mergytes visoms linkiu kad ir sitie namukai buti vaisingi ir visos kraustytumetes pas  o as vis uzsuksiu pas jus pasiziureti ir jus palaikyti.o po gines vizito kai jau zinosiu kad viskas gerai mums ateisiu su virusiukais  o kad tavo linkejimai issipildytu...
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 03, 22:54) ačiū Vijora, nieko nenutuokiu apie OT, jų negadinau, nes mano tokie nereguliarūs ciklai  Manu bet kokiu atvėju svarbu nepamažinti  , mes bijojom, kad nebūtų per dažnai, nu tipo sperma gal prastėja ar ką, bet ginekologas sakė per daug nebūna  sąlyginai spermos tūris būna mažesnis, bet jos kokybė nuo dažnų ND gerėja  aciukas
sveikos  sakykit ar auksta bt vakare ka nors reiskia? man jau visa savaite 37, 37,1, 37,4 jau 2 dienas laikosi. sekmadieni ir pirmadieni rytine bt matavausi tau buvo 36.9, 37,1. siandien 28 ciklo dierna, mmm dar nera, pms irgi.
Registras naujojoje temuteje  o palinkejima jau anoj pasakiau-mars visos po sio men i  temute ir palikim siuos naujai ateinanciom matuotojom
QUOTE(Vijora @ 2010 11 03, 21:29) po teigiamo OT O ivyksta per 42val. gaila, kadnematavai BT, todel FF atsizvelge i OT . Neaisku koia tempa buvo kitas dienas Papildyta:QUOTE(mirele @ 2010 11 03, 22:27) sveikos  sakykit ar auksta bt vakare ka nors reiskia? man jau visa savaite 37, 37,1, 37,4 jau 2 dienas laikosi. sekmadieni ir pirmadieni rytine bt matavausi tau buvo 36.9, 37,1. siandien 28 ciklo dierna, mmm dar nera, pms irgi. vakare BT bereiksme, cia jau gaunasi paprasta T
QUOTE(mirele @ 2010 11 03, 22:27) sveikos  sakykit ar auksta bt vakare ka nors reiskia? man jau visa savaite 37, 37,1, 37,4 jau 2 dienas laikosi. sekmadieni ir pirmadieni rytine bt matavausi tau buvo 36.9, 37,1. siandien 28 ciklo dierna, mmm dar nera, pms irgi. Na vakarine temperatura nera BT  tad ji nieko nereiskia, man vakarais irgi didesne buna,bet nematau tikslo matuot vakare. O rytine tavo visai gera kaip antroj fazej
[quote=westi,2010 11 03, 22:35] na vakar dariausi nt (po piet, neiskenciau  ) tai nieko nerode, o uz keliu val tokia neryski juostele pasirode. na nzn, bandysiu ryt pirktis nt ir daryti su rytiniu slapimu penktadieni. na as nuosirdziai linkiu visoms siuose namuociuose kuo dideliausios sekmes gandrus begaudant !
QUOTE(mirele @ 2010 11 03, 22:38) na vakar dariausi nt (po piet, neiskenciau  ) tai nieko nerode, o uz keliu val tokia neryski juostele pasirode. na nzn, bandysiu ryt pirktis nt ir daryti su rytiniu slapimu penktadieni. na as nuosirdziai linkiu visoms siuose namuociuose kuo dideliausios sekmes gandrus begaudant !  Lauksim kito tavo NT,linkiu isvysti II
[quote=westi,2010 11 03, 22:44] na kaip cia dabar pasakysius, atrodo planavom ir laukem, bet dabar mano imunitetas nusilpes, neseniai po antibiotiku, dabar man atrodo disbakterioze, dar gerkle ziauriai skauda. na jei jau lemta tai turi issilaikyti. jeigu bus, tai as is karto imu biuleteni (nes mano darbas su vaikais, nuo ju visos bacilos limpa  )
QUOTE(neirida @ 2010 11 03, 23:32) po teigiamo OT O ivyksta per 42val. gaila, kadnematavai BT, todel FF atsizvelge i OT . Neaisku koia tempa buvo kitas dienas Papildyta:vakare BT bereiksme, cia jau gaunasi paprasta T  na taip,zinau,kad O ivyksta po mazdaug 36val ar pan....bet praeita cikla matavau saziningai ir teigiamas oT buvo sutapes su O (FF nubrezta linija).Na,belieka tik apgailestaut,kad nepavyko tuos pora kartu pamatuot,gal tuomet buciau kitokii rezultata isvydus
QUOTE(Vijora @ 2010 11 03, 23:12) na taip,zinau,kad O ivyksta po mazdaug 36val ar pan....bet praeita cikla matavau saziningai ir teigiamas oT buvo sutapes su O (FF nubrezta linija).Na,belieka tik apgailestaut,kad nepavyko tuos pora kartu pamatuot,gal tuomet buciau kitokii rezultata isvydus  na taip , tik per 36 val ivyksta O, o ne po  nes O gali ivykti ir po valandos ir po 36val.  na bet zinom kad O ivyko
Ziuokute
2010 11 04, 07:13
Labas rytas mergaites  as kaip visda ankstyva, nors sianien ir i darbeli jau reikia  tai va as siandien vel sokau i virsu
ssandraM
2010 11 04, 07:48
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 04, 09:13) Labas rytas mergaites  as kaip visda ankstyva, nors sianien ir i darbeli jau reikia  tai va as siandien vel sokau i virsu  labas rytas Lb graziai soktelejai
Labas rytas
angel08
2010 11 04, 07:51
labas rytas,pasirodau ir as  nu ka ,i kalna jau ikopiau,dabar galiu jau po truputi leistis,kol nusileisiu ir mm parkeliaus
Ziuokute
2010 11 04, 07:52
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 04, 08:48) labas rytas Lb graziai soktelejai  Zinok nelabai ir tikejausi, kad siandien soksiu i virsu, o kai pamaciau (svieciausi su mobiliaku) tai pasokau is lovos ir lekiau i kita kambary ziuret ar tikrai nemeluoja akys
angel08
2010 11 04, 07:53
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 04, 09:13) Labas rytas mergaites  as kaip visda ankstyva, nors sianien ir i darbeli jau reikia  tai va as siandien vel sokau i virsu  nu gi grazu,laikykis
ssandraM
2010 11 04, 07:59
QUOTE(angel08 @ 2010 11 04, 09:51) labas rytas,pasirodau ir as  nu ka ,i kalna jau ikopiau,dabar galiu jau po truputi leistis,kol nusileisiu ir mm parkeliaus  ne ne jokiu mmm  lb gerai laikais,cia ne pakritimas,o tik pasvyravimas
QUOTE(angel08 @ 2010 11 04, 08:51) labas rytas,pasirodau ir as  nu ka ,i kalna jau ikopiau,dabar galiu jau po truputi leistis,kol nusileisiu ir mm parkeliaus   ar gi cia kritimas? pasvyravai ir tiek, nusiminti dar labai anksti QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 04, 08:52) Zinok nelabai ir tikejausi, kad siandien soksiu i virsu, o kai pamaciau (svieciausi su mobiliaku) tai pasokau is lovos ir lekiau i kita kambary ziuret ar tikrai nemeluoja akys   tavo BT nera tiksli, todel negalima aklai pasitiketi, bet laikykis aukstumoje
|
|