Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: musu Eimantuko gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
irce05
Eimantuko gimimo istorija
nu nelabai moku pasakoti, bet pabandysiu kaip nors aprašyti, tai va:
2010.10.24 6 val. pajutau, kad pradėjo maudenti pilvo apačia, pradėjau blaškytis po lova ir prabudo MV ir klausia kas man yra, tai pasakiau, kad maudena pilvuką tai pasiūlė pasivaikščioti po kambarį ir paskaičiuoti kas kiek laiko, taip ir padariau, ogi sąrėmiai kas 7-8 min. taip pavaikštinėjau val. laiko ir nuėjau atgal i lova, nes jau labai norėjau miegoti, miegas buvo pusiau režimu įjungtas, nes per sąrėmiukus prapusdavau, bet nebesekiau kas kiek laiko buvo, taip lovoje prasivartėme iki 11 val. ir toliau pradėjau sekti sąrėmius, tai buvo kas 10 min. ir taip visa diena, pradėjom svarstyti ar važiuoti i GN ar dar laukti, nes kiek žinojom atsidarymas buvo tik 2 cm, tai nusprendėm palaukti iki vakaro ir tik tada nuvažiuoti i priimamąjį apžiurai, tai va nuvažiavom 17:30 val. tai pradėjo pildyti dokumentus, o paskui ir gyd. Balčiūniene atėjo apžiūrėti tai verdiktas 2,5 cm. doh.gif pasakė, kad per daug laiminga atvažiavau ir per mažai veiklos yra, kad guldytu i gimdykla, tai paguldė i patologinį, bet sake laukianti manęs gimdykloje bigsmile.gif tai nuėjom su taše i patologinį, su sesele nuėjom pasitikrinti sąrėmiu stiprumo ir užfiksavo, kad sąrėmiai jau pradėjo kartotis kas 5 min, su SV sugalvojom pasivaikščiojom po koridorių, kad greičiau veikla prasidėtų, kokius 5-6 kartus prašlifavom koridorių, taip atėjo 20 val. ir pamatėm, kad kaip ir jokiu pakitimu neįvyko tai nusprendžiau SV paleisti namo, nes sakau gal naktį tik pradėsiu gimdyti arba tik ryte g.gif kai išvažiavo nusprendžiau ir aš pailsėti ir pagulėti lovoje, bet kur tau čia pagulėsi doh.gif užėjo labai stiprus sąrėmis, kad teko šokti iš lovos ir pajutau, kad pradedu kaip ir šlapti, tai vos ne vos nusigabenau susirietusi iki VC, ogi ten išvystu, kad kamštuką pamečiau ir kartu truputi kaip ir vandenukas nubėgo bigsmile.gif ėjau pranešti apie tai sesutėm, kad pamečiau kamštuką tai liepė eiti vėl pasitikrinti sąrėmiu stipruma, ten jau dingo mano linksma nuotaika, jau kaip ir ašaros pradėjo kauptis akyse ,nes sąrėmiai vis stipresni buvo, greitai atlekia gyd. patikrina ir verdiktas 5 cm. sako renkamės daiktus ir i gimdykla bigsmile.gif paskambinu SV sakau atvažiuok jau gimdysiu tai nustebo, kad taip greitai, nes praėjo vos 20 min. nuo išvykimo i namus g.gif atvažiavo per 5 min. ir iškeliavom i gimdykla, kai gyd. mane pamate ir pasakė, kad va jau matosi, kad pasiruošusi jau gimdymui, vėl mane prijungė prie aparato patikrinti sąrėmiu doh.gif man pasidarė bloga, po kiek laiko pasiūlė pašokinėti ant kamuolio, tai kol sėdėjau ant jo kaip ir geriau buvo, o kai reikėjo atsistoti nuo jo tai vargelis tikras buvo doh.gif 21:30 val. atėjo gyd. pasižiūrėti kiek jau atsidarymas yra, ogi tik 6 cm. ir vėl supykino, nors visa diena beveik nieko nevalgiau, tai pasakė, kad čia taip nutinka kai kurioms kai veriasi kaklelis doh.gif sako suleisim vaistuku nuo skausmo ir pagreitins kaklelio atsidarymą, nes gyd. norėjo, kad pagimdyčiau dar iki 24 val. tai išeidama dar pasakė kai jau norėsiu kakoti kviesti ir vėl likau prijungta prie aparato ,bet paskui jau nebegalėjau atsikelti nuo lovos tai pasilikau gulėti. MV padeda kvėpuoti per sąrėmius 22:30 val. jau užsimaniau kaip ir kakoti, tai pradėjau saukti noriu kaku, noriu kaku blush2.gif tai MV greitai timpt, timpt virvute ir i gimdykla subėga: gyd. akušere ir 2 seseles. patikrina 10 cm. akušere Lina pradeda ruoštis gimdymo priėmimui, o man tuo metu mažiukas statėsi i kakleli, aš pradėjau stumti ir pradėjau žviegti kaip skerdžiama kiaulyte blush2.gif gyd. man pasakė, kad nestumčiau dar, nes vaikas pats turi įsistatyti ir kad taip nešaukčiau, nes negirdės vaiko tonusu ir aš jos negirdėsiu, tai sake nešauk, o sakyk mmmm tai ir bandžiau vykdyti jos įsakymus blush2.gif kai jau gavau leidimą stumti tai ir pradėjau, po 3 kartu ir gimė mūsų sūnelis wub.gif girdžiu berniukas, sveikas, svoris 3450 gr. ūgis 55 cm laikas 22:55 val. MV pamatęs, kad man teko truputi pasikankinti, tai kai gimė sūnus, net iš laimes apsiverkė ir prisiglaudė prie manęs, tada aš jam palaikiau kompanija, o paskui pradėjau raminti biggrin.gif po kiek laiko pasigedau savo sūnelio ir pradėjau klausti akušeres ir gyd. kur mano sūnelis? duokit man sūneli? wub.gif ir po keliu min. jis man ant pilvuko ir pajutau, kad jau tapau mama, tai pradėjau ji glostyti bučiuoti ir vyras pabučiavo wub.gif nors paskui kai sužinojau, kad truputi plyšau, bet gimdymas nepasakyčiau, kad buvo toks jau ir sunkus, kaip kažkada galvojau schmoll.gif tikrai dėl mažiuko gali viska iškęsti ir jau po truputi užsimiršta tie skausmiukai biggrin.gif
lazdona
dar kartą šilčiausi sveikinimai wub.gif
*Laukinuke*
Sveikinu 4u.gif
gryneja
Didziausi sveikinimai 4u.gif
vilaguona
Aukit sveiki ir stiprus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aniveledi
Sveikinimai, saunuole mamyte 4u.gif
floridija
Taip realiai viskas aprasyta bigsmile.gif Sveikinimai ir linkejimai mazuliui ir teveliams 4u.gif
surmute
4u.gif SVEIKINU
Wild Pearl
didziausi sveikinimai tapus mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Morfija
Sveikinu tapus mama wink.gif Ir su tokiu pakankamai lengvau gimdymu, bent jau iš aprašymo taip atrodo wink.gif

Sėkmės jums abiems 4u.gif
auksiukas22
sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
EEERNESTUKAS
SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
indica
Sveikinu su mazylio gimimu ir gana lengvu sklandziu gimdymu! 4u.gif
Lotyna
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maziuke...
Sveikinu... 4u.gif Aukit diduciai... wub.gif wub.gif
*fujimi
aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
rosebud1
sveikinimai tapus mama 4u.gif
Bellina
Nuoširdūs sveikinimai 4u.gif Tokia paprasta, bet jaudinanti istorija wub.gif
MonCheri
Sveikinimai teveliams.Aukit dyduciai 4u.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.