Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kalanetika ir pilatesas VILNIUS
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
Vi-Vian
Sveiki

Susiduriau su dilema - ieskau studijos, kur galeciau lankyti kalanetika. Tik per google ne daug man ismeta. Taciau zinau is nuogirdu, kad yra ir nekomerciniu studiju, kur merginos tiesiog susirenka sportuoti ir nesiskelbia internete, neturi internetiniu puslapiu ir pan.

Pradesiu:

www. stimulus.lt
Konstitucijos 6

http://www.fitlife.lt/lt/treniruotes
Mindaugo 14b

http://www.lvjc.lt/index.php?page=sveikatingumo-klubas&hl=&paslauga=1475
Lietuvos vaiku ir jaunimo centras
Konstitucijos 25

http://www.magnolija.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=19&lang=lt
Sokiu studija Magnolija
Pylimo 5

gal zinote daugiau?
ypatingai domina apie centra

charisma2121
zinau, dar zveryne yra labai panasi i stimulus studija (ten net kai kurie tie patys treneriai dirba smile.gif pvz Deimantas
Papildyta:
vadinasi BODY LOUNGE - jeigu nueisi, parasyk atsiliepius smile.gif

dar kalanetika yra savicko klube.

ir dar yra effectus klube smile.gif
Vi-Vian
http://www.bodylounge.lt/treniruociu-tvarkarastis.html
Latviu 15
laaabai mane si studija intriguoja ax.gif manau isbandysiu

http://www.bodygym.lt/index.php?time=&rusis=97&sale=&trener=&submit=Atrinkti&id=311
Olimpieciu 3

Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 03, 22:08)
zinau, dar zveryne yra labai panasi i stimulus studija (ten net kai kurie tie patys treneriai dirba smile.gif pvz Deimantas

vadinasi BODY LOUNGE - jeigu nueisi, parasyk atsiliepius smile.gif

*

aha, dar Aurelija labai giria. panasu kad ji ir Body gym''e kalanetika veda

Papildyta:
itraukiam

http://www.effectusmoterims.lt/tvarkarastis
Laisves 60

PS atkreiptinas demesys i zinute del rezervacijos puslapio virsuje

http://www.savickosportoklubas.lt/web/3
Azuolyno 7

PS labai giria treneri J. Clode, sake gerai vercia dirbti su presu rolleyes.gif
charisma2121
kad J. Clode veda labai nutolusius nuo kalanetikos/pilateso uzsiemimus biggrin.gif
Vi-Vian
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 03, 22:34)
kad  J. Clode veda labai nutolusius nuo kalanetikos/pilateso uzsiemimus biggrin.gif
*

kazka su kumsciais biggrin.gif
M_A
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 03, 22:59)
*

tai taip, bet preso treniruotė pas jį tokia labiau pilateso stiliuje, nei kokios papratsos aerobikos biggrin.gif
charisma2121
QUOTE(M_A @ 2010 11 03, 23:05)
tai taip, bet preso treniruotė pas jį tokia labiau pilateso stiliuje, nei kokios papratsos aerobikos biggrin.gif
*

veda taebo smile.gif dinamiska treniruote, kur persipina ivairiu kovos menu kombinacijos smile.gif
o kita jo trefke: circle training - su stangutem smile.gif
kazin, ar cia nors viena is ju "pilateso stiliuje" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 03, 22:59)
*

taebo mirksiukas.gif
M_A
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 03, 23:14)
veda taebo smile.gif dinamiska treniruote, kur persipina ivairiu kovos menu kombinacijos smile.gif
o kita jo trefke: circle training  - su stangutem smile.gif
kazin, ar cia nors viena is ju  "pilateso stiliuje"  smile.gif
Papildyta:
taebo mirksiukas.gif
*

pilateso stiliuje superpreso treniruotė, žinau aš taebo ir circle training wink.gif
Vi-Vian
QUOTE(M_A @ 2010 11 03, 23:25)
pilateso stiliuje superpreso treniruotė, žinau aš taebo ir circle training wink.gif
*

taip taip, pazistama sake superpreso treniruote
ir, berods, kazkur Laisves pr vedama
Bezdžionė
Na, kažkaip nepanašu, kad tae bo ar super press pretenduotų į pilates ar kalanetikos stiliaus treniruotes biggrin.gif Geros, man patinka, bet su pilates ar kalanetika tikrai neturi nieko bendro biggrin.gif

Kad nenukryptume vien kalanetikos link, nes tema leidžia minėti ir pilates, pabandysiu papildyti, nevardindama jau minėtų vietų, kur vyksta ir kalanetika smile.gif

Raido (Body balance - pilates, kalanetikos, jogos mix)
http://www.raido-joga.lt/v2/index.php?punkt1
Line dance, Verkių g. 29 -
http://www.linedance.lt/?lt=1249874875
Double latino, Vytenio g. 50, II ir IV 19.00 val.
http://www.dlatino.lt/pit/lt/index.php
Soula, Jakšto g. 16,
facebook.com/pilatesas
Klaipėdos bei Sporto g. -
http://www.manopilates.lt/
Pilates studija -
http://www.pilates-studija.lt/
7 mūzos -
http://www.7muzos.lt/
M_A
labai jau aš į offtopicą nukeliavau, su tais pilateso stiliuje ar ne, tai tik paskutinį kartą noriu pasisakyti lotuliukas.gif 4u.gif kad taebo panašu į pilatesą tai tikrai taip net ir nesakiau gi, pasisakiau tk dėl superpreso treniuotės, kurioje tikrai labiau oprientuota į pilatesą (bet nesakau, kad tai yra gryna pilateso treniruotė), nei į įprastą aerobiką. viskas, jokių taebo ar circle training neminėjau, žinau kad jos su pilates neturi nieko bendro, tad nereikia to čia ir aiškinti tiek wink.gif
o dėl pilates ir kalanetikos užsiėmimų, keista, kad nieks nepaminėjo Impuls, nes juk kiekviename regis vyksta šie užsiėmimai, pilates tai tikrai visu, o kai kuriuose ir kalanetika atrodo smile.gif
charisma2121
super press treniruotes aprasymas:

dinamiska treniruote, kurioje persipina ivairiu kovos menu kombinacijos. treniruote tinka tiek vyrams, tiek moterims.
idomu, kur cia ta orientcija i pilatesa? g.gif
M_A
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 04, 10:41)
super press treniruotes aprasymas:

dinamiska treniruote, kurioje persipina ivairiu kovos menu kombinacijos. treniruote tinka tiek vyrams, tiek moterims.
idomu, kur cia ta orientcija i pilatesa? g.gif
*

nežinau iš kur ėmėt aprašymą ir juo nesivadovauju, nes pati lankau suprepreso treniruotes ir žinau, kad per jas jokių kovos menų elementų nėra. aprašymas čia grynai taebo, o ne superpreso treniruotės smile.gif
o va aprašymas šitos treniruotės, pateiktas klube, kurį lankau: (pilvo preso treniruotė) - ivairūs pratimai skirti stiprinti pilvo presą. Naudojami kelių treniruočių stiliai (joga, pilates, jėgos treniruotės)
Bezdžionė
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 10:35)
labai jau aš į offtopicą nukeliavau, su tais pilateso stiliuje ar ne, tai tik paskutinį kartą noriu pasisakyti lotuliukas.gif  4u.gif  kad taebo panašu į pilatesą tai tikrai taip net ir nesakiau gi, pasisakiau tk dėl superpreso treniuotės, kurioje tikrai labiau oprientuota į pilatesą (bet nesakau, kad tai yra gryna pilateso treniruotė), nei į įprastą aerobiką. viskas, jokių taebo ar circle training neminėjau, žinau kad jos su pilates neturi nieko bendro, tad nereikia to čia ir aiškinti tiek wink.gif
o dėl pilates ir kalanetikos užsiėmimų, keista, kad nieks nepaminėjo Impuls, nes juk kiekviename regis vyksta šie užsiėmimai, pilates tai tikrai visu, o kai kuriuose ir kalanetika atrodo smile.gif
*

Ai, čia šios toks nesusišnekėjimas - atsiprašau, jei kas ne taip 4u.gif Aš papraščiausiai komentavau naują studiją BL, kur tae bo ir super press nelabai įsipaišo į minimą "harmoningų" (t.y. kūno ir proto) treniruočių stilių ax.gif O super press irgi priklausys nuo to, kas ją ir kaip veda, šiaip neturėtų. Jean Claude treniruotė man to nepriminė, nors ją lankiau Super gym, gal kas pasikeitė ax.gif

Taip, pilates visada yra bet kuriam Impulse, kalanetika - irgi dažnam.
Victoria gym, Vilniaus šeipingo klube, Power gym - paprastai bet kuriam didesniam sporto klube yra, bet kaip ir norėtųsi sužinoti tas vieteles, kurios mažiau žinomos ax.gif
M_A
o man kaip tik būtent Jean Claude treniruotė superpreso kažkuom primena pilatesą biggrin.gif šiaip nesu pati pilateso gerbėja, bet kiek teko būt pilatese ir kiek supreprese pas Jean'ą, tai dalis pratimų tikrai labai panašūs pasirodė blush2.gif
Bezdžionė
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 12:03)
o man kaip tik būtent Jean Claude treniruotė superpreso kažkuom primena pilatesą biggrin.gif  šiaip nesu pati pilateso gerbėja, bet kiek teko būt pilatese ir kiek supreprese pas Jean'ą, tai dalis pratimų tikrai labai panašūs pasirodė blush2.gif
*

g.gif
Teks man eiti antrąkart biggrin.gif Kai prisiruošiu - pažadu atraportuoti, kaip sekės 4u.gif
M_A
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 04, 12:08)
g.gif
Teks man eiti antrąkart biggrin.gif Kai prisiruošiu - pažadu atraportuoti, kaip sekės  4u.gif
*

aš kai labiau lankanti paprastą aerobiką, o ne tuos visus pilatesus, tai gal klaidingą įspūdį susidariau apie tą superpresą, nes tai visai nepanašu į aerobi ką, o kadangi viskas taip lėtai, pabrėžiant laikomą pozą, labai pasirodė panašu į pilatesą kokį g.gif
tai įdomu dabar sulaukt jūsų atsiliepimų, į ką jusm tai panašiau buvo biggrin.gif blush2.gif
Bezdžionė
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 12:13)
aš kai labiau lankanti paprastą aerobiką, o ne tuos visus pilatesus, tai gal klaidingą įspūdį susidariau apie tą superpresą, nes tai visai nepanašu į aerobi ką, o kadangi viskas taip lėtai, pabrėžiant laikomą pozą, labai pasirodė panašu į pilatesą kokį g.gif
tai įdomu dabar sulaukt jūsų atsiliepimų, į ką jusm tai panašiau buvo biggrin.gif  blush2.gif
*

Pirmas kartas - į "kačialkę" biggrin.gif T.y. treniruoklių salę biggrin.gif
charisma2121
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 11:33)
nežinau iš kur ėmėt aprašymą
*

http://www.savickosportoklubas.lt/web/3 - tvarkarastis - ir toliau treniruote, iskart matosi ir aprasymas
M_A
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 04, 12:38)
http://www.savickosportoklubas.lt/web/3 - tvarkarastis - ir toliau  treniruote, iskart matosi ir aprasymas
*

na ten rodo taebo aprašymą, nes čia : http://www.savickosportoklubas.lt/web/1/1 visai kitoks treniruotės aprašymas, išvis nieko nepasakantis apie suprespreso treniruotė, tik kad ji skirta presui lotuliukas.gif
charisma2121
koks surasytas prie super press, toki ir idejau rolleyes.gif
*~sniege~*
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 03, 21:21)
http://www.bodylounge.lt/treniruociu-tvarkarastis.html
Latviu 15
laaabai mane si studija intriguoja ax.gif  manau isbandysiu

Mane domina ši vieta, tik kainos šiek tiek kandžiojasi. Bet susidarius grupei pritaikytų nemažas nuolaidas. Gal yra norinčių kooperuotis?

Šiaip dar nėsyk ten nebuvau, vis ruošiuos išbandyt už 10lt, papasakokit, kas buvę. Mane domina tik kalanetika ir jos trenerė Aurelija (berods).
Vi-Vian
QUOTE(*~sniege~* @ 2010 11 04, 23:49)
Mane domina ši vieta, tik kainos šiek tiek kandžiojasi. Bet susidarius grupei pritaikytų nemažas nuolaidas. Gal yra norinčių kooperuotis?

Šiaip dar nėsyk ten nebuvau, vis ruošiuos išbandyt už 10lt, papasakokit, kas buvę. Mane domina tik kalanetika ir jos trenerė Aurelija (berods).
*

o kiek zmoniu, kokia nuolaida?
mane laabai domintu
*~sniege~*
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 05, 07:22)
mane laabai domintu
*

Darbiniam pašte turiu pasiūlymą, o šiandien ne darbe. Tai pirmadienį įmesiu.
Kiek pamenu geriausias pasiūlymas 9-12 žm. grupei, gal apie ~30lt nuolaida abonementui, bet galbūt it ką maišau.
Vi-Vian
gal kuri is jau lankiusiu arba nelankiusiu STIMULUS noretu 10% nuolaidos? aktyvuoti naryste reiketu si menesi:)
*~sniege~*
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 05, 07:22)
mane laabai domintu
*

Taiv BODYLOUNGE Žvėryne http://www.bodylounge.lt/ suteikia tokias nuolaidas:

6-8 žm. grupei 12k/mėn. - 179 lt (vietoj 199 lt)
9-12 žm. grupei 12k/mėn. - 169 lt (vietoj 199 lt)

Pavieniams: jei moki už 2 mėn. - 5% nuolaida, jei už 3 mėn. - 10% nuolaida.

Na surinkti tokias grupes nelabai įmanoma, nes klubas siūlo labai siauro profilio paslaugas. Pas jus brangiau nei kitur, nes neva treniruotėj dalyvauja ne daugiau kaip 10 žmonių ir kiekvienas gauna asmeninį trenerio dėmesį.
Vi-Vian
QUOTE(*~sniege~* @ 2010 11 08, 12:14)

6-8 žm. grupei 12k/mėn. - 179 lt (vietoj 199 lt)
9-12 žm. grupei 12k/mėn. - 169 lt (vietoj 199 lt)

Pavieniams: jei moki už 2 mėn. - 5% nuolaida, jei už 3 mėn. - 10% nuolaida.

Na surinkti tokias grupes nelabai įmanoma, nes klubas siūlo labai siauro profilio paslaugas. Pas jus brangiau nei kitur, nes neva treniruotėj dalyvauja ne daugiau  kaip 10 žmonių ir kiekvienas gauna asmeninį trenerio dėmesį.
*

nelabai..
be to grupe turi buti tokia, kiek maximum zmoniu per uzsiemima. tad surinkus tokia grupe, bus sunku i uzsiemima patekti
*~sniege~*
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 08, 11:44)
nelabai..
be to grupe turi buti tokia, kiek maximum zmoniu per uzsiemima. tad surinkus tokia grupe, bus sunku i uzsiemima patekti
*

Na grupės nariai paskui išsimėtytų po skirtingus užsiėmimus, mane pvz domina tik kalanetika, o į boksus niekad neičiau smile.gif

Nors ir tą kalanetiką reiktų pirma išbandyt smile.gif

Dabar mačiau pas juos akcija - visą lakritį 5 treniruotės iš eilės kekvieną dieną - 60 lt.
Vi-Vian
QUOTE(*~sniege~* @ 2010 11 08, 13:22)
Na grupės nariai paskui išsimėtytų po skirtingus užsiėmimus, mane pvz domina tik kalanetika, o į boksus niekad neičiau smile.gif

Nors ir tą kalanetiką reiktų pirma išbandyt smile.gif

Dabar mačiau pas juos akcija - visą lakritį 5 treniruotės iš eilės kekvieną dieną - 60 lt.
*

mane irgi tik kalanetika:)
minute_
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 08, 11:20)
gal kuri is jau lankiusiu arba nelankiusiu STIMULUS noretu 10% nuolaidos? aktyvuoti naryste reiketu si menesi:)
*

o kas cia per nuolaida? as ten lankausi jau metai laiko, labai superine aplinka smile.gif
*~sniege~*
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 08, 13:11)
mane irgi tik kalanetika:)
*

Kažko man atrodo, kad to klubo bus trumpas gyvenimas su tokia nelanksčia nuolaidų sistema. Vieta - ne super, paslaugos - labai siauros... Ir dar kalanetikos laikas toks netikęs...
Vi-Vian
QUOTE(minute_ @ 2010 11 09, 22:33)
o kas cia per nuolaida? as ten lankausi jau metai laiko, labai superine aplinka smile.gif
*

cia grupe, 3 asmenu:)
Vi-Vian
gal kuri bandete kalanetika Fitlife klube? prie mindaugo maximos
Bezdžionė
Gal kam bus įdomu (paskelbta Double latino Facebokk'e) -
KALĖDINĖ AKCIJA! Šį mėnesį pilatės treniruotės Double Latino šokių studijoje tik 70Lt !!! Maloniai kviečiame prisijungti.
Vi-Vian
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 01, 12:53)
Gal kam bus įdomu (paskelbta Double latino Facebokk'e) -
KALĖDINĖ AKCIJA! Šį mėnesį pilatės treniruotės Double Latino šokių studijoje tik 70Lt !!! Maloniai kviečiame prisijungti.
*

gaila, kad neturi kalanetikos doh.gif
Bezdžionė
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 01, 19:31)
gaila, kad neturi kalanetikos  doh.gif
*

Yra baletas vaikams - beveik tas pats biggrin.gif
Vi-Vian
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 02, 09:41)
Yra baletas vaikams - beveik tas pats  biggrin.gif
*

joo, tik gerokai perauges vaikas esu doh.gif lotuliukas.gif
nebent pagal ugi, tai gal praslysciau prie maziuku
Bezdžionė
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 02, 10:47)
joo, tik gerokai perauges vaikas esu  doh.gif  lotuliukas.gif
nebent pagal ugi, tai gal praslysciau prie maziuku
*

Taigi ne amžių, ūgį reikia žiūrėt, o esmę biggrin.gif
Vi-Vian
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 02, 11:13)
Taigi ne amžių, ūgį reikia žiūrėt, o esmę  biggrin.gif
*

jo jo, mes cia juokaujam:)
jau matau kaip maziukai saiposi is tetos hipopotamo su puantais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bezdžionė
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 02, 16:37)
jo jo, mes cia juokaujam:)
jau matau kaip maziukai saiposi is tetos hipopotamo su puantais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Žinoma, juokaujam drinks_cheers.gif biggrin.gif
O šiaip kažkur kalanetiniesi ar vis dar ieškai?
Vi-Vian
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 02, 16:58)
Žinoma, juokaujam drinks_cheers.gif  biggrin.gif
O šiaip kažkur kalanetiniesi ar vis dar ieškai?
*

siuo metu namie, bet zinote kaip namie.. nu dar viena karta, o gal ne, gal nereikia doh.gif taip is valandos iseina tik 30 min..

ziauriai noriu pries sventes pasitobulinti, bet alga bus kitamet, tai ieskau pigiau. o su pigiau yra beda unsure.gif
Bezdžionė
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 02, 17:56)
siuo metu namie, bet zinote kaip namie.. nu dar viena karta, o gal ne, gal nereikia  doh.gif  taip is valandos iseina tik 30 min..

ziauriai noriu pries sventes pasitobulinti, bet alga bus kitamet, tai ieskau pigiau. o su pigiau yra beda  unsure.gif
*

Na taip, salėje sportuoti kartu daug smagiau ir motyvacija nepasimeta kažkur prie TV, PC ar virtuvėje biggrin.gif
Su pigiau bėda tik ta, kad sunku rasti doh.gif Aš tik kartą klestėjimo bumo laikotarpiu mokėjau kažkur 180,- Lt/mėn. už abonementą, nors treniruočių kokybe tikrai tada nesidžiaugiau – buvo tiesiog mažiau pavasarinės žmonių grūsties. Paprastai metų metais telpu į 80-130,- Lt ir net su savo begaliniu priekabumu retai kada galiu purkštauti dėl treniruočių kokybės. Žinoma, už tokią kainą paprastai nebus 2-3 pirčių komplekso, jakudzi, gal kilimėliai prastesni, dušas paprastesnis. Aišku, mūsų visų poreikiai skirtingi 4u.gif Taip kad bandyk ieškoti – gal rasi mirksiukas.gif
hazelnut
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 03, 09:05)
Paprastai metų metais telpu į 80-130,- Lt ir net su savo begaliniu priekabumu retai  kada galiu purkštauti dėl treniruočių kokybės. Žinoma, už tokią kainą paprastai nebus 2-3 pirčių komplekso, jakudzi, gal kilimėliai prastesni, dušas paprastesnis. Aišku, mūsų visų poreikiai skirtingi  4u.gif  Taip kad bandyk ieškoti – gal rasi mirksiukas.gif
*

O jei ne paslaptis, kur sportuojate? rolleyes.gif
Bezdžionė
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 03, 10:15)
O jei ne paslaptis, kur sportuojate?  rolleyes.gif
*

Šį mėnesį pietų pertraukos metu einu į Body gym – neesu vien pilates gerbėja 4u.gif Vidurdienio abonementas už 85,- Lt. ax.gif Darbas šalia smile.gif Bet mėgstu sportuoti įvairiose vietose biggrin.gif O jei domina pigesni pilates variantai – tereikia perversti šią temą – nemažai kažkur išvardinau. Tame tarpe ir Double latino – tikrai verta thumbup.gif
Vi-Vian
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 03, 11:57)
Šį mėnesį pietų pertraukos metu einu į Body gym – neesu vien pilates gerbėja 4u.gif  Vidurdienio abonementas už 85,- Lt.  ax.gif  Darbas šalia  smile.gif  Bet mėgstu sportuoti įvairiose vietose  biggrin.gif O jei domina pigesni pilates variantai – tereikia perversti šią temą – nemažai kažkur išvardinau. Tame tarpe ir Double latino – tikrai verta  thumbup.gif
*

BG man visai patiko:)) bet as treniruokliu saleje sportavau pg A. Stelmokaicio sudaryta programa. rezultatai buvo stulbinantys. aisku, entuziazmas ir motyvacija gerokai didesni nei dabar biggrin.gif

o jus i aerobika einate? kaip jums treneriai? ir kokius uzsiemimus pas juos galima lankyti be sportbaciu?
Bezdžionė
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 04, 07:32)
BG man visai patiko:)) bet as treniruokliu saleje sportavau pg A. Stelmokaicio sudaryta programa. rezultatai buvo stulbinantys. aisku, entuziazmas ir motyvacija gerokai didesni nei dabar biggrin.gif

o jus i aerobika einate? kaip jums treneriai? ir kokius uzsiemimus pas juos galima lankyti be sportbaciu?
*

Turiu laiko tik geram pusvalandžiui - darbai šiuo metu užspaudė, todėl einu į treniruoklių salę, kas negąsdinčiau trenerių ankstesniu išlėkimu iš treniruotės smile.gif
O treneriai kaip treneriai, be sportbačių (geras pavadinimas - man patiko biggrin.gif ), kaip ir visur - pilates, kalanetika, joga.
Paprastai geri rezultatai būna tada, kai daugiau sportuojame, mažiau internete sėdim mirksiukas.gif O kur - jau visai nesvarbu smile.gif

Tiesa, džiugi žinia - sausio mėn. Vilniuje vyks konvencija, kur visas dėmesys - "treniruotėms be sportbačių" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pikudama
4u.gif
babause
Aš irgi neseniai užtikau tą sporto klubą Žvėryne "Bodylounge". Ir kažkaip mane labau sunervavo biggrin.gif

Apsidžiaugiau, kad netoli namų, bet įlindus į jų svetainę paskaičiau, kad ten tik jogos, kalanetikos ir pilatesai. O aš kaip judrus žmogus jogos nemėgstu. O kas tas pilatesas ir kalanetika nelabai įsivaizduoju. Labiau vaikštau į aerobiką, stepą ir kt.

Tai jei kuri nors labai patyrusi galėtų man papasakot ar tas pilatesas ir kalanetika yra judrus dalykas ir ar taip pat efektyviai degina riebaliukus kaip aerobika, būčiau labai dėkinga 4u.gif Nes kažkaip labai norisi rezultatų kuo greičiau, o tarkim, kad ir ką kas besakytų, joga visai neefektyvus būdas stangrinti užpakaliuką ax.gif
Vi-Vian
kalanetika ir pilatesas - nejudrus. i joga panasus
kalanetika labai gerai stangrina, bet tinkama tinginiams kaip man:)) nes as stepo ir panasiu uzsiemimu pakesti negaliu
charisma2121
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 14, 15:59)
kalanetika labai gerai stangrina, bet tinkama tinginiams kaip man:)) nes as stepo ir panasiu uzsiemimu pakesti negaliu
*

kaip pirstu i aki apie mane biggrin.gif vacation4.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.