Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
TEATRĖ
Malonu ir vėl čia būti smile.gif DĖKUI, Klopedijai! 4u.gif
pinciuke
sveikutes, aš jau čia smile.gif
sanmara
Ačiū už naują temą Klopedijai 4u.gif
fliper
Merginos, ar dirbdamos su dizartrikais darote veido ir artikuliacinio aparato masažą?
klopedija
Aš nedarydavau. Bet turėjau tik nežymios dizartrijos atvejų.
*ermita*
Labas rytas naujuose namuose 4u.gif
rencius
Kaip gera...laisvadienis clap_1.gif
Ęšle
QUOTE(fliper @ 2010 11 05, 01:55)
Merginos, ar dirbdamos su dizartrikais darote veido ir artikuliacinio aparato masažą?
*

Na, mums dėstytoja aiškina, kad reikia, nes dizartrikų ir veido raumenukai greit nuvargsta, ir artikuliacinis aparatas juolab. blink.gif
ajide
Skubu ir aš su visom pasisveikinti naujuose namuose. 4u.gif Ačiū, Klopedija, už naujus namelius ir naudingas nuorodėles. biggrin.gif

Mergaitės, noriu paklausti... ar kitoje veikloje pildote keletą nuveiktų darbų? Pvz. jei tą dieną dalyvauta posėdyje ir konsultuota mama. Vienoje eilutėje netelpa, ar kartojate tą pačią datą, ar tiesiog viską surašote ką veikėte? ax.gif Net nežinau ar suprantamai išsireiškiau, ką norėjau paklausti... blush2.gif

Iš seminaro apie masažą, turiu užsirašiusi tokį sakinį "Jeigu padarai veido masažą, nebereikia darbo su liežuviu. Mimikos raumenys padaro puse darbo su liežuviu. Liežuvis pats atsipalaiduoja..."
gaira000
Sveikutės mergaitės, gal kuri turit knygas D. Gerasimavičienės „Vaikučiai šnekučiai“ 1 ir 2 dalis atsiskanavusios. Aš turėjau šias knygas, bet išeidama į dekretą paskolinau kažkuriai auklėtojai, o ji ir negrąžino. Dabar labai gaila prarastų knygų. Gal kuri turi ir galėtų įmesti man į paštą : gaira000@mail.lt Labai prašau smile.gif
Papildyta:
Turiu, pratybų sąsiuvinį sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdyti. E. Šliauterienės verstą ir adaptuotą. Gal kam reikai ? Bandyčiau skanuot.
rencius

Mergaitės, noriu paklausti... ar kitoje veikloje pildote keletą nuveiktų darbų? Pvz. jei tą dieną dalyvauta posėdyje ir konsultuota mama. Vienoje eilutėje netelpa, ar kartojate tą pačią datą, ar tiesiog viską surašote ką veikėte? ax.gif Net nežinau ar suprantamai išsireiškiau, ką norėjau paklausti... blush2.gif

Ką tą dieną veikiu viską surašau ir konsultavimą, ir posėdžiui pasiruošimą ir dalyvavimą, viską fiksuoju blush2.gif
Ęšle
QUOTE(gaira000 @ 2010 11 05, 17:06)
Turiu, pratybų sąsiuvinį sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdyti. E. Šliauterienės verstą ir adaptuotą.  Gal kam reikai ? Bandyčiau skanuot.
*

Labai norėčiau, bet... dar neturiu ką mainais pasiūlyti blush2.gif verysad.gif
rencius
Merginos aš parašau jūsųs pagalbos dėl mokomųjų priemonių blush2.gif Gal jūs žinote kokių gerų mokamų internetinių programų, kurias aš galėčiau naudoti savo mokiniams. Nuo 5 klasės ax.gif Nes aš nieko naudingo nerandu verysad.gif
Ęšle
QUOTE(rencius @ 2010 11 05, 17:42)
Merginos aš parašau jūsųs pagalbos dėl mokomųjų priemonių blush2.gif Gal jūs žinote kokių gerų mokamų internetinių programų, kurias aš galėčiau naudoti savo mokiniams. Nuo 5 klasės ax.gif Nes aš nieko naudingo nerandu verysad.gif
*

Greičiausiai Tau galėtų padėti daugiausiai nuveikusios šioje srityje, kurios turi patirties ir yra sukaupusios visokių naudingų ir gerų dalykų. smile.gif Deja, aš dar pati [žaliuoju] blush2.gif
vaivos juosta
QUOTE(ajide @ 2010 11 05, 14:29)
.. ar kitoje veikloje pildote keletą nuveiktų darbų? Pvz. jei tą dieną dalyvauta posėdyje ir konsultuota mama. Vienoje eilutėje netelpa, ar kartojate tą pačią datą, ar tiesiog viską surašote ką veikėte?    :
*

Neskaičiuoju eilučių - kartais veikla telpa į vieną eilutę, kartais į tris. Nekartoju datos.
QUOTE(gaira000 @ 2010 11 05, 15:06)
. E. Šliauterienės verstą ir adaptuotą.  Gal kam reikai ? Bandyčiau skanuot.
*

Ujei, bet gi ten labai daug. doh.gif

Aš turiu tą sąsiuvinį.
klopedija
QUOTE(rencius @ 2010 11 05, 15:42)
Gal jūs žinote kokių gerų mokamų internetinių programų, kurias aš galėčiau naudoti savo mokiniams.
*
Internetinių, kurias galima žaisti "on line" ar kompiuterinių?.. g.gif

Šiaip labai daug nuorodų sudėta čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry41062343, čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry40205876 , čia http://ejournal.emokykla.lt/snekutis/ ir dar šen bei ten... ax.gif
Peržiūrėk, tikrai ką nors atsirinksi. mirksiukas.gif
sanmara
Turbūt visos žino šį psl., bet kas nežino, gal pravers:)
http://logopedui.jimdo.com/
TEATRĖ
QUOTE(sanmara @ 2010 11 05, 19:04)
*

Tikrai pravers lotuliukas.gif AČIŪ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
klopedija
QUOTE(sanmara @ 2010 11 05, 18:04)
http://logopedui.jimdo.com/]http://logopedui.jimdo.com/
*
Geras puslapis thumbup.gif , visos čia turėtų "mintinai mokėti". Bet kas lig šiol nežino, tai... tongue.gif
sanmara
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 11 05, 20:08)
Tikrai pravers  lotuliukas.gif AČIŪ  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Buvau kažkur "nukišusi" tą nuorodą, dabar tvarkau kompiuterinius popieriukus ir radau blush2.gif
Ypač tau pravers lotuliukas.gif
O aš labai dėkinga, kad yra toooookių kūrybingų žmonių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ęšle
QUOTE(sanmara @ 2010 11 05, 20:04)
*

SUPER thumbup.gif thumbup.gif
ruzava
labutis 4u.gif
Klopedija 4u.gif

QUOTE(ajide @ 2010 11 05, 14:29)
Mergaitės, noriu paklausti... ar kitoje veikloje pildote keletą nuveiktų darbų? Pvz. jei tą dieną dalyvauta posėdyje ir konsultuota mama. Vienoje eilutėje netelpa, ar kartojate tą pačią datą, ar tiesiog viską surašote ką veikėte?    ax.gif  Net nežinau ar suprantamai išsireiškiau, ką norėjau paklausti...    blush2.gif
*

aš surašau visus nuveiktus darbus tą dieną, bet kiekvienam darbui rašau atskirą datą 4u.gif man taip patogiau smile.gif
fliper
Na, mums dėstytoja aiškina, kad reikia, nes dizartrikų ir veido raumenukai greit nuvargsta, ir artikuliacinis aparatas juolab.

O ar apmokina jį daryti?
Papildyta:
Merginos aš parašau jūsųs pagalbos dėl mokomųjų priemonių  Gal jūs žinote kokių gerų mokamų internetinių programų, kurias aš galėčiau naudoti savo mokiniams. Nuo 5 klasės  Nes aš nieko naudingo nerandu

O kokių sutrikimų korekcijai?
rencius
QUOTE(fliper @ 2010 11 05, 21:35)
O ar apmokina jį daryti?
Papildyta:
O kokių sutrikimų korekcijai?
*

Visko man reikia blush2.gif Gal yra kokių nors mokamų kompiuterinių priemonių spm. Nes aš jas pateiksiu metodinei tarybai, kad mano vaikams nupirktų thumbup.gif Mokomosios priemonės tai ne vadovėliai ar pratybos (jų neužsakinės), o testai, programos tai ko reikia spm mokymui.
Vėta
Sveikos, kolegės.
Klopedija, ačiū už naujus namus 4u.gif
Renciui:
My Webpage
rencius
QUOTE(Vėta @ 2010 11 06, 00:11)
Sveikos, kolegės.
Klopedija, ačiū už naujus namus 4u.gif
Renciui:
My Webpage
*

Dėkui, jau nemažai parsisiunčiau mirksiukas.gif Sakiau rašysiu A4 formato popieriaus balto ir spalvoto, o ssąsiuviniai ir markeriai tikriausiai jau nebe prie mokymo priemonių bus blush2.gif
brasta
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 11 05, 19:08)
Tikrai pravers  lotuliukas.gif AČIŪ  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Ir mane pralinksmino... smile.gif
kristute123
Labas rytas 4u.gif na va, ir vėl aš su jumis ax.gif dėkoju, klopedija, už jukius rudeniškus namelius 4u.gif
na ką, savaitgalis, šiandien laukia gryčios kuopimas rolleyes.gif o ką jūs veiksite?
rencius
QUOTE(kristute123 @ 2010 11 06, 10:18)
Labas rytas 4u.gif  na va, ir vėl aš su jumis ax.gif  dėkoju, klopedija, už jukius rudeniškus namelius 4u.gif
na ką, savaitgalis, šiandien laukia gryčios kuopimas rolleyes.gif o ką jūs veiksite?
*

Aš taip pat tvarkysiu namus.
klopedija
QUOTE(kristute123 @ 2010 11 06, 08:18)
Labas rytas 4u.gif  na va, ir vėl aš su jumis ax.gif  dėkoju, klopedija, už jukius rudeniškus namelius 4u.gif
*
Prašom! biggrin.gif

Darysiu tai, ko, sakau, niekada nedarau: lotuliukas.gif skanuosiu pratybas, darysiu PPT metodiniam renginiui... gal dar važiuosiu miestan ieškoti žieminių batų... doh.gif
brasta
QUOTE(kristute123 @ 2010 11 06, 09:18)
*

Suku galvą kaip čia turiningai pažymėti 45-ąsias tėvų vestuvines metines ir 17- ąsias savo su MB... biggrin.gif
ruzava
QUOTE(brasta @ 2010 11 06, 10:13)
Suku galvą kaip čia turiningai pažymėti 45-ąsias tėvų vestuvines metines ir 17- ąsias savo su MB... biggrin.gif
*

oho, kokie gražūs skaičiai wub.gif
brasta
QUOTE(ruzava @ 2010 11 06, 11:17)
oho, kokie gražūs skaičiai  wub.gif
*

Man tai mažesni būtų gražiau... lotuliukas.gif
Mil@na
O aš virbalus krutinsiu, siuvinėsiu ir spoksosiu į teliką. Šiandiena bus chalatinis šeštadienis biggrin.gif MB nėra, vaikai sau, tai aš irgi leisiu laiką savo malonumui biggrin.gif
kristute123
QUOTE(klopedija @ 2010 11 06, 11:11)
Darysiu tai, ko, sakau, niekada nedarau:  lotuliukas.gif
* skanuosiu pratybas, darysiu PPT metodiniam renginiui...
* gal dar važiuosiu miestan ieškoti žieminių batų...  doh.gif
*

* g.gif o kam jas skanuosi? rolleyes.gif
* sakai, lauki šaltos žiemos? mirksiukas.gif gal neskubėk dar ax.gif oras tiesiog fantastiškas, ievos ruošiasi žydėti bigsmile.gif
vaivos juosta
QUOTE(rencius @ 2010 11 05, 22:01)
Visko man reikia blush2.gif
*

Prašyk "Logiko primo ir LOGIKO piccolo lentelių bei kortelių " ( nežinau, ar teisingai surašiau ).

QUOTE(kristute123 @ 2010 11 06, 13:17)
ievos ruošiasi žydėti bigsmile.gif
*

Pas mane sode alyvos sprogsta biggrin.gif .
pinciuke
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 11 06, 14:44)
Prašyk "Logiko primo ir LOGIKO piccolo lentelių bei kortelių " ( nežinau, ar teisingai surašiau ).

kad jų nėra pardavime. kai teko pildyti paraišką paramai, teiravausi. vos vienos kitos kortelės yra.
nebent dabar situacija pasikeitusi.
light blue
QUOTE(sanmara @ 2010 11 05, 19:04)
*

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 11 05, 19:08)
*

QUOTE(klopedija @ 2010 11 05, 19:09)
Geras puslapis  thumbup.gif , visos čia turėtų "mintinai mokėti". Bet kas lig šiol nežino, tai...  tongue.gif
*

nu koks juokas pajamė, kaip tik iš ten išlindau. O dar ir bendrasavininkę šio puslapio ką tik iš svečių išleidau wub.gif Jos vaikiną manoji tiesiog dakniso doh.gif Jaučiu daugiau kavenskų panų akyse matyti nenorės verysad.gif lotuliukas.gif
O dėl mūsų puslapio...laiko reikia labai daug, kad jį puoselėti. Va dabar pabaigiau vieną darbuką, jam suėjo dvi dienos.
Papildyta:
TEATRE...ką čia darai smile.gif????
TEATRĖ
QUOTE(light blue @ 2010 11 06, 16:07)
nu koks juokas pajamė, kaip tik iš ten išlindau. O dar ir bendrasavininkę šio puslapio ką tik iš svečių išleidau  wub.gif Jos vaikiną manoji tiesiog dakniso doh.gif Jaučiu daugiau kavenskų panų akyse matyti nenorės  verysad.gif  lotuliukas.gif
O dėl mūsų puslapio...laiko reikia labai daug, kad jį puoselėti. Va dabar pabaigiau vieną darbuką, jam suėjo dvi dienos.
Papildyta:
TEATRE...ką čia darai smile.gif????
*

Dar vis iš Kauno lotuliukas.gif Dėkui už svetingumą ir šaunų pasibūvimą, pasišnekėjimą. O vaikinas sakė, kad pavargo nuo mergaitės, bet kitam kartui susitikti norės vis tiek mirksiukas.gif einu tikrint, ką nuveikei jimde lotuliukas.gif blush2.gif
klopedija
QUOTE(kristute123 @ 2010 11 06, 13:17)
* g.gif o kam jas skanuosi? rolleyes.gif
* sakai, lauki šaltos žiemos? mirksiukas.gif gal neskubėk dar ax.gif  oras tiesiog fantastiškas, ievos ruošiasi žydėti bigsmile.gif
*
* Ai, taip išeina, kad spausdinti iš PC parankiau, nei kopijuoti kopijuokliu. Va, gal dar ir į paštą įmesiu. ax.gif
* Tai jei ir šilta bus, gi nevaikščios šeimyna basa. hihihi.gif

QUOTE(light blue @ 2010 11 06, 15:07)
bendrasavininkę šio puslapio ką tik iš svečių išleidau  wub.gif
*

QUOTE(TEATRĖ @ 2010 11 06, 15:11)
Dar vis iš Kauno  lotuliukas.gif Dėkui už svetingumą ir šaunų pasibūvimą, pasišnekėjimą.
*
Ooooo... blink.gif blink.gif blink.gif
Būtume pasi`meet`inę... 4u.gif

Prasibastėm porą valandų Akropoly, galvą įskaudo, nieko gero neradom schmoll.gif , tik MB normalius žieminius batus nusipirko.
rencius
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 11 06, 15:44)
Pas mane sode alyvos sprogsta  biggrin.gif .
*

Esu kažkada ieškojusi šių lentelių bei kortelių, tačiau ar jos ne mažiukams skirtos, nes maniškiai nuo 5 klasės blush2.gif
diasaja
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 11 06, 14:44)

*

geras dalykas. Mano vyresnėlis su jomis užaugo thumbup.gif Dabar laukia eilė mažojo. Tik gaila, kad pardavime nėra visų, kuriuos jau išleido. Kai buvo knygų mugė pernai, tai tik dvi neturėtas nusipirkau.
Papildyta:
QUOTE(rencius @ 2010 11 06, 19:09)
Esu kažkada ieškojusi šių lentelių bei kortelių, tačiau ar jos ne mažiukams skirtos, nes maniškiai nuo 5 klasės blush2.gif
*

renciau, koks skirtumas, kad tavo mokiniai nuo 5klasės. Tu žiūrėk į jų mokslumo lygį. Aš šias lenteles naudoju ir nuo 5klasės su nežymiu ir vidutiniu protiniu atsilikimu.
ruzava
QUOTE(diasaja @ 2010 11 06, 18:28)
renciau, koks skirtumas, kad tavo mokiniai nuo 5klasės. Tu žiūrėk į jų mokslumo lygį. Aš šias lenteles naudoju ir nuo 5klasės su nežymiu ir vidutiniu protiniu atsilikimu.
*

drinks_cheers.gif
teturiu dvi lenteles verysad.gif bet turiu vieną dešimtoką su nežymiu PA, kuris maloniai vargsta biggrin.gif sakau vargsta, nes vis kas nors nepavyksta, o sakau maloniai, nes vis paklausia, gal galėtų vėl pabandyti biggrin.gif
rencius
QUOTE(diasaja @ 2010 11 06, 20:28)
geras dalykas. Mano vyresnėlis su jomis užaugo thumbup.gif Dabar laukia eilė mažojo. Tik gaila, kad pardavime nėra visų, kuriuos jau išleido. Kai buvo knygų mugė pernai, tai tik dvi neturėtas nusipirkau.
Papildyta:

*

Supratau blush2.gif Mat nesu jų realiai mačiusi ax.gif
rencius
Šiandien tylu...visos turbūt ruošiasi rytojui, naujai darbo savaitei thumbup.gif
kristute123
ko gero ruošiasi... aš tai tinginiauju šiandien...nesidirba nors tu ką lotuliukas.gif
ruzava
QUOTE(rencius @ 2010 11 07, 14:30)
Šiandien tylu...visos turbūt ruošiasi rytojui, naujai darbo savaitei thumbup.gif
*

nesiruošiu dar schmoll.gif
gulinėju tiesiog ax.gif
tik prisigyriau, kad gerai jaučiuos ir prieš savaitgalį pradėjo kabintis visokie zarazos doh.gif ketvirtadienį atsirado nemenka sloga, bet su ja sėkmingai tvarkiausi. o štai vakar pradėjo kažkur kakle gižent, o tik pabandai kosėt, tai krūtinę, toks jausmas, kad su smulkiais peiliukais kapoja doh.gif tai šiandien nusipirkau sirupo, arbatos, bandysiu dar kokia soda pakvėpuot, nes daugiau nebeišmanau doh.gif bet taip nesinorėtų kokio bronchito pasigaut unsure.gif
ajide
QUOTE(ruzava @ 2010 11 07, 16:48)
tik prisigyriau, kad gerai jaučiuos ir prieš savaitgalį pradėjo kabintis visokie zarazos  doh.gif ...

Ujujui, su tom ligom. Aš tai kai laukiausi dažnai gerdavau arbatą - sutarkuota citrina su visa žievele, nulupta sutarkuota imbiero šaknis ir medus. Pasidarai košę ir dediesi į arbatą pagal skonį ir stiprumą. Gydytoja, sakydavo, kad tai tarsi augalinis antibiotikas. Pabandyk, gal padės. mirksiukas.gif
pinciuke
QUOTE(ajide @ 2010 11 07, 18:11)
Ujujui, su tom ligom.      Aš tai kai laukiausi dažnai gerdavau arbatą - sutarkuota citrina su visa žievele, nulupta sutarkuota imbiero šaknis ir medus. Pasidarai košę ir dediesi į arbatą pagal skonį ir stiprumą. Gydytoja, sakydavo, kad tai tarsi augalinis antibiotikas. Pabandyk, gal padės.    mirksiukas.gif
*

puikus receptukas. viskam labai padeda - ir susirgus, ir sveikam. geriausia profilaktinė priemonė, stiprinanti imunitetą.
ačiū, kad priminei. reikės susitaisyti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.