Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano stebuklėlio gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
*Lina*
nutariau ir aš papasakoti savo gimdymo istoriją biggrin.gif
pradžių pradžia.......2005 01 26,pagaliau sėkmingai įveikiau sesija,važiuoju namo,kažko silpna ir truputį pykina,ai pamaniau nieko tokio matyt nuovargis.Grįžtu namo ,einu truputį nusnausiu,bet niekaip negaliu užmigti,vis pykina.mintyse švysteli mintis,gal aš laukiuosi,nes mano dienos vėluoja,bet man jau taip yra buvę aksčiau,jog dėl streso ir nuovargio buvo dingusios mm ax.gif ateina mano draugas (dabar jau vyras)pasakau jog man bloga,ir kad įtariu jog aš nėščia,o jis ramiu veidu atsako,nusiramink einu nupirksiu testą ir viskas bus aišku rolleyes.gif testas mano rankose,neturiu kantrybės laukt iki ryto,pasidarau......išryškėja viena juostelė,o netrukus ir kita,o Dieve aš laukiuosi,rankos,kojos nutirpo ax.gif pasakau draugui,o jis mane apkabina ir sako viskas bus gerai,turėsim leliuką wub.gif nueinu pas medikus,žiūri echoskopu,taip mnyje tupi mažas žmogiukas,tik keturiolikos milimetrų,tam stebūklėliui jau penkios savaitės wub.gif wub.gif lialius turėtu gimti rugsėjo 8 dieną
prasidėjo visi''smagumai,"pykina,negaliu žiūrėt į maista,beveik visą diena vartaus lovoj
mėnesiai bėga,o su jais auga mano pilvukas,vaikelis slapukas nerodo ką slepia tarp kojyčių,bet nuojauta man kužda jog bus mergytė . vasara.mano pilvas didokas,kojos tinsta,vis sunkiau ir sunkau darosi vaikščioti,laukiu nesulaukiu rugsėjo.o štai ir rugsėjis,jau greit pamatysiu savo 2.gif daiktai jau sukrauti,belieka laukti .....tap belaukiant atėjo ir aštunta diena,nieko,šiek tiek maudžia,bet tai viskas.kas keturias dienas lankausi passavo gydytoją,pas kurio tariausi gimdyti,apžiūri kaklelį sako jau 3 cm,kamštis šėkęs,savaitgalio greičiausia nesulauksi,klydo,vaikelis nenori pasirodyt.vėl apžiūra,kaklelio atsidarymas jau 4cm.
ir vis dar nėra jokios veiklos,išleidžia dar namo ,pasako jei per pora dienu nieko nebus,guldysim ir skatinsim.nu ir ką,nieko.Rugsėjo 13.paguldo,i stacionarą, kaklelis vis dar keturi cm,daro eschoskopiją,vaikelis ne iš didžiųjų.Galvoj viena mintis ,nenoriu jog gimtų 13dieną blush2.gif Gydytojas ,nusprendžia,kitą rytą septintą valandą keliausiu į gimdyklą.Naktis ligoninėj,negaliu užmigti.Rytas,nuėjau po dušu,pasidariau klizmutę,atvažiavo vyras.Aš jau pasiruošus,širdis daužosi atrodo tuoj išoks.Įveda į gimdykląpaguldo ant stalo,kad paklusyt vaikelio širdutę,o man sako,ko jūs tylit juk jums sąrėmiai kas keturias minutes,kokie sąrėmiai aš nieko nejaučiu blink.gif ateina,mano gydytojas,nuleidžia vandenis,parodo man skaidrūs.O jau jaučiu sąrėmius,skauda.Buvau sakiusi jog gimdysiu su epidūru,kol ateina anesteziologė,teko pasikankinti,nes sąręmiai vis stiprėjo.Gaunu epidūrą,viskas nieko nejaučiu,šiek tiek nusnaudžiu.Kaklelio atsidarymas 12val 8cm,po pusvalandžioateina gydytojas,apžiūri,perspėja jei po valandos neprasidės gimdymas,leis skatinamuosius
juokaujam su vyru,ateina akušerė,sako turi atsirasti jausmas,kyg norėtum kakoti,kai taip bus pakviesk,nepraeina nė penkios minutės,kažkoks keistas jausmas.Prašau vyto jog pakviestš daktarąarba akušerę.Ateina,pasakau ką jaučių,akušerė sako-negali taip būt,jok tik aštuoni cm atsidarę.O man tas jausmas stirėja,skauda,spaudžiu vyrui ranką ir verkiu.ateina gydytojas,apžiūri kaklelį,matau jo nustebimą,šypsodamasis atsako pilnas atsidarymas,gimdom doh.gif Užeina sąrėmis,visi šaukia stumk stumk,pirmas bandymas nesėkmingas,vėl sąrėmis,stumiu iš visų jėgų,vyras sako pasistenk jau matosi galvytė,perkitą sąrėmį išstumiu galvytę,oi koks jausmas,maniau jog plyšiu pusiau unsure.gif girdžiu,stumk be sąrėmio
stumiu,tik jaučiu pliumt.......girdžiu mergytė.Vyras nukerpa virkštelę,leliuką padeda man ant krūtinės wub.gif verkiu iš džiugsmo ,turiu dukrytę wub.gif wub.gif pasižiūriu į ją tokia gležnutė-mažutė wub.gif 2980g/52 cm
užgimsta placenta,per gimdymą ,neplyšau.Visas procecas truko 6val ir 18 min
guliu gimdykloj,ir žiūriu į savo stebuklėlį,negaliu patikėti aš jau mama wub.gif

dabar mao mergytei jau 4 mėnesiukai,labai greit tas laikas prabėgo....
Veitė
graži istorija ir Ugnytės albumas thumbup.gif Aukit sveikutės ir didutės wub.gif
*Lina*
QUOTE(Veitė @ 2006 01 31, 14:12)
graži istorija ir Ugnytės albumas  thumbup.gif Aukit sveikutės ir didutės  wub.gif
*

ačiū 4u.gif
Hmmm...
Nu va, perskaičiau ir aš bigsmile.gif
Labai fainai ir gražiai aprašei 4u.gif Net nesitiki, kad Ugnytė tokia mažutė gimė, dabar jau visa pana ilgom kojytėm - į manekenes taikosi bigsmile.gif
Aukit gerai ir nesirkit 4u.gif
Linkėjimai nuo Justo mirksiukas.gif
LiVo
Gražiai aukit tongue.gif
Birbiziukas
labai miela istorija wub.gif ...ech... rolleyes.gif
SVEIKINU user posted image
Zuikiosaulute
Kaip grazu! Aukit diduciai:) mirksiukas.gif
*Lina*
QUOTE(Ievius @ 2006 01 31, 14:47)
Nu va, perskaičiau ir aš bigsmile.gif
Labai fainai ir gražiai aprašei 4u.gif Net nesitiki, kad Ugnytė tokia mažutė gimė, dabar jau visa pana ilgom kojytėm - į manekenes taikosi bigsmile.gif
Aukit gerai ir nesirkit 4u.gif
Linkėjimai nuo Justo mirksiukas.gif
*

QUOTE(LiVo @ 2006 01 31, 22:30)
Gražiai aukit tongue.gif
*

QUOTE(GRANTA @ 2006 01 31, 22:51)
labai miela istorija  wub.gif ...ech... rolleyes.gif
SVEIKINU  user posted image
*

QUOTE(Jusma @ 2006 02 01, 10:00)
Kaip grazu! Aukit diduciai:) mirksiukas.gif
*

ačiū 4u.gif
Nedera
Ech, kaip grazu... wub.gif
Labai dziaugiuosi uz jusu seimynele wub.gif Aukit sveiki ir bukit laimingi 4u.gif Net asarele nuriedejo... wub.gif wub.gif wub.gif
*Lina*
QUOTE(Nedera @ 2006 02 02, 18:10)
Ech, kaip grazu...  wub.gif
Labai dziaugiuosi uz jusu seimynele  wub.gif Aukit sveiki ir bukit laimingi  4u.gif Net asarele nuriedejo...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ačiū 4u.gif
Raganiute
Vajei kokia mažutė..
Šaunuolė mamytė, sėkmės! 4u.gif
insk
saunuole mamyte, grazi dukryte...
Sveikinu abi good.gif
ramaska
Labai gražu wub.gif ir labai gražutė tavo dukrytė wub.gif wub.gif wub.gif Aukit didelės ir sveikos 4u.gif
Chanson
Įsimylėjau šitą coliukę wub.gif
*Lina*
QUOTE(ramaska @ 2006 02 02, 21:45)
Labai gražu wub.gif ir labai gražutė tavo dukrytė wub.gif  wub.gif  wub.gif  Aukit didelės ir sveikos 4u.gif
*

QUOTE(bitė_MAJA @ 2006 02 02, 21:50)
Įsimylėjau šitą coliukę wub.gif
*

aciuks.gif aciuks.gif
sigitac
Labai grazu 4u.gif
O jau nuotraukos, tai thumbup.gif
Aukit didutes
Milera
grazi istorija wub.gif wub.gif
*Lialia*
Labai grazi istorija thumbup.gif
Laukiam sunaus istorijos biggrin.gif
Osn
Labai grazu wub.gif Augit sveikos wub.gif
*fujimi
wub.gif wub.gif
pupa3
taip greitai ir lengvai, labai grazi istorija wub.gif
Lotyna
Koks lengvas ir greitas gimdymas ... thumbup.gif Jauki istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.