Amelija_15
2010 11 04, 22:19
Sveikos, paneles/moterys, noreciau jusu konsultacijos: suvartojau Escapelle pries 11 dienu, t.y. spalio 24 d., taciau jokiu isskirtiniu pozymiu nepajutau (tik pirmaja diena siek tiek svaigo galva). Skaiciau, kad daugumai po kurio laiko prasideda kraujavimas, taciau ar jis butinas?  Jei tarkime nebuvo apvaisinimo, ar kraujavimas bet kokiu atveju turi buti? Be to, man menesines turejo prasideti jau pries 2 dienas, taciau jos veluoja. Zinau, kad Escapelle labai isreguliuoja menesiniu cikla (vienai panelei jas reikejo "issaukti" kontraceptinemis priemonemis,nes ju nesulauke 9 savaites!). Prasau jusu pasidalinti mintimis, kas esate vartojusios sia tablete.
vikarma
2010 11 05, 12:09
Na man teko viena karta naudoti sia tabletele... Tai galiu pasakyti tik tiek, kad man ji jokiu pasekmiu neturejo, nepajauciau jokio salutinio poveikio ir kraujavimo nebuvo, o menesines paskui buvo mazdaug tuo pat metu, kaip ir turejo buti, na gal diena ar dvi velavo, bet tai daugiau matyt buvo pasekme baimes pastoti (nes ja isgeriau gal tik po kokiu 12val.)
kriokytee
2011 03 23, 21:47
Sveikos Prieš pora dienų turėjau nesaugų lytinį aktą per mėnesines, žinoma, po jo išgėriau "escapelle", ir tai buvo mano kaip ir antra tabletė per ta patį ciklą, tai prisiskaičiau visokiausių nuomonių, kad dabar ta tabletėlė gali nesuveikti, kad per mėnesines galėjau pastoti, ir visokių panašių nuomonių..  Tai man labai įdomu būtų paskaityti ką jūs galvojate..
Šeštadienį išgėriau Escapelle. Tai vakar pilvo apačią skaudėjo kaip gimdymui prasidėjus
miegapele*9
2011 07 01, 21:40
turiu du vaikus, bet iš tos didelės meilės vyrui gavosi, kad apturėjome nesaugų seksą. 'escapelle' tabletę gėriau pirmą kartą ir man pakilo temperatūra [37,5].. gal galėtumėte ką patarti? ar kuriai taip buvo?  nežinau ką daryti..
sigma192
2011 07 11, 10:09
Sveikos, Vakar ir man nutiko nelaime. Mylėjomės,jis baigė ir žiūrim,kad plyšo "gumytė", aišku nuėjau apsiprausiau, beveik viskas lauk išbego. susirgt turiu Liepos16d. anksti ryte išgėriau escapelle tablete praėjus maždaug 7 valandoms po nelaimės. ir dabar nerandu sau ramybės. gal galit pasidalyti patirtimi ? verysad.gif
askyrex
2011 07 11, 19:01
QUOTE(sigma192 @ 2011 07 11, 10:09) Sveikos, Vakar ir man nutiko nelaime. Mylėjomės,jis baigė ir žiūrim,kad plyšo "gumytė", aišku nuėjau apsiprausiau, beveik viskas lauk išbego. susirgt turiu Liepos16d. anksti ryte išgėriau escapelle tablete praėjus maždaug 7 valandoms po nelaimės. ir dabar nerandu sau ramybės. gal galit pasidalyti patirtimi ? verysad.gif Jei ciklas 28 dienos, tai diena nebuvo per vaisingiausia. Beto tabletę išgėrei per pirmas 12 valandų, kai veiksmingumas didžiausias, taigi viskas bus gerai.  Mėnesinės gali prasidėt laiku arba truputį vėluot.
sigma192
2011 07 17, 09:51
Sveikos mergytės, na va,pasirodė man kraujas. nelabai jau primena mm ir šiaip taip gausoka lyg, tai kaip manote,gal valosi viskas?
Pasibaigus mm nueik pas ginek,pažiūrės UG ir pakalbėsi dėl kontracepsijos,kad daugiau nereiktų gerti šito nuodo.
sigma192
2011 07 17, 10:54
Mano ginekologe isvykus :S pas kita eiti tai nenoriu .. Dekui .
askyrex
2011 07 18, 18:20
Dažnai tokios priemonės iššaukia kraujavimą, tai greičiausiai čia ne mėnesinės.
sigma192
2011 07 19, 18:30
QUOTE(askyrex @ 2011 07 18, 19:20) Dažnai tokios priemonės iššaukia kraujavimą, tai greičiausiai čia ne mėnesinės. na,jau trecia diena . tai manau,kad mm
Sveiki, Norejau pasiteirauti gal kam panasiai buvo. Neaisku ar pas mane vyra spaliko ar ne,bet del sventos ramybes isgeriau Escapelle tablete po 10 val. Kas keisciausia man salutinis poveikis (bet gal cia ne poveikis) prasidejo po 5 dienu.Labai pilva skauda,pykina ir lyg krutine skauda,bet nepadidejus(lygiai taip pat buna kai pradedu vartoti kontraceptines tabletes). Bet kokiu atveju mane domina,ar kam buvo kad salutinis poveikis pasireiskia po 5 dienu ar savaites,o ne iskarto isgerus tablete?Labai jau nervuoja ta busena
askyrex
2011 07 26, 15:19
Gali ir po penkių ir po dešimt dienų pasireikšt šalutinis poveikis, gali ir iškart. Nuo organizmo priklauso. Išgėrus šią "bombą" jau teks truputį pasikankint.
sigma192
2011 07 26, 19:54
QUOTE(ramt @ 2011 07 25, 22:49) Sveiki, Norejau pasiteirauti gal kam panasiai buvo. Neaisku ar pas mane vyra spaliko ar ne,bet del sventos ramybes isgeriau Escapelle tablete po 10 val. Kas keisciausia man salutinis poveikis (bet gal cia ne poveikis) prasidejo po 5 dienu.Labai pilva skauda,pykina ir lyg krutine skauda,bet nepadidejus(lygiai taip pat buna kai pradedu vartoti kontraceptines tabletes). Bet kokiu atveju mane domina,ar kam buvo kad salutinis poveikis pasireiskia po 5 dienu ar savaites,o ne iskarto isgerus tablete?Labai jau nervuoja ta busena  siaip man, nes mmm jau buvo, viskas tikrai tvarkoj,bet pilva suskaudena taip kaip nesuskaudendavo ir daznai jauciusi kaip per pms
jauniute
2011 07 26, 22:04
QUOTE(vilina @ 2011 07 17, 11:47) Pasibaigus mm nueik pas ginek,pažiūrės UG ir pakalbėsi dėl kontracepsijos,kad daugiau nereiktų gerti šito nuodo.  o kaxi butinai reikia eiti pas gine po sito brudo? jetau as truputi bijau, plyso ir mum, isgeriau po savaites stipriai kraujavau kokia 4 dienas paskui 3 dienas nieko, o dabar vel kraujuoju, nesuprantu ar cia valosi viskas ar kaip
sigma192
2011 07 27, 10:02
As tai nejau,manau kad ir taip viskas gerai
Sveikos, isgeriau as sia tablete, bet jauciuosi kaip nescia. Skauda pkrutiniu speneliai, padidejusios krutys. Ar taip turi buti? Po isgerimo praejo 7 d.
Ir deja man teko šią tabletę išgerti. Paskaičiavau,kad buvo nevaisingos dienos , bet mano ciklas ne pastovus tai nebuvau tikra. Išgėriau po 7h. maždaug, bet jokio šalutinio poveikio nepajutau tik šiandien pasirodė tokios kaip varškės konsistencijos gelsvos išskyros , gal kam taip buvo? Jau trečia diena nerandu sau vietos
Vitulka
2011 11 16, 20:41
palaukit dar biškuti. Aš tik po savaitės pradėjau kraujuot
eskimass
2012 01 01, 19:39
Sveiki. Man ir mano merginai buvo pirmas kartas. Viską pradėjome be apsaugos. Buvau atsargus ir neskubėjau (visgi jai skaudėjo). Po neilgo laiko užsimoviau prezervatyvą. Tada reikalai pagyvėjo, bet jai toliau skaudėjo tad nusprendžiau nebetęsti. Prezervatyvas buvo kraujuotas, tad mergystės plevė kaip suprantu buvo praplešta. Viso to metu ejakuliacijos nepasiekiau. Net neteko jos pristabdyti ir pan (nes kiek esu skaitęs nuo tokių pristabdymų išsiskiria sekretas kuriame taip pat gali būti spermatozoidų). Tačiau mergina pradėjo labai bijoti, jog kol buvau be apsaugos ji galėjo pastoti. Tokia jos baimė ir mane išgąsdino, tad nusprendėm panaudoti kontraceptines priemones "po" dėl šventos ramybės. Po ~35h ji išgėrė Escapelle tabletę. Tačiau ramybė neatėjo. Visa tai vyko lygiai prieš savaitę ir dabar prieš kelias dienas jai pradėjo skaudėti krutis ir retkarčiais pilvą. Kartą truputi net kraujavo. Tad noriu paklausti. Ar visa tai yra pirmo karto, išgertos tabletės ir streso dėl galimo pastojimo pasekmės? Ar tikrai ji gali būti nėščia? (žinau, kad tikimybė yra).
given444
2012 01 02, 11:03
nescia tikrai nebus. o kraujuoti gali po to brudo, kuri isgere. pasiskaitykit bent anotacini lapeli, kas rasoma. ir siulau nuodugniai pasidomet apsaugomis, vyro ir moters vaisingumu jei jau pradejot santykius.
keturpėščias
2012 01 02, 15:02
Pasimylėjau be apsaugos. Pletkų lygy pasiskaičiusi, kad per mėnesines ir prieš/po yra nevaisingos dienos. Tada, kai mylėjausi, man buvo kelios valandos prasidėjusios mėnesinės. Galvojau - puiki proga! Tačiau po paros nusprendžiau pagūglinti, nes nerami nuojauta buvo bepradėjusi kankinti.
O gi va. Nėra jau taip nevaisinga ir ramu, kaip atrodė. Didžiausią stresą sukėlė atrastas mokslininkų abejojimas dėl spermatozoidų gyvybingumo moters organizme, kuris svyruoja nuo 36h iki poros savaičių! Jeigu visgi keturiolika dienų jie tupės manyje ir lauks kol pribręs kiaušinėlis, tai gali baigtis tikrai liūdnai.
Suisterikavau, nubėgau šiandien ryte į vaistinę ir nusipirkau Escapelles nuodą. Išgėriau ją maždaug po 27h po akto. Blogiausia, kad nei anglų, nei lietuvių kalba nerandu jo poveikio, kai išgeri mėnesinių metu.
Taigi, jeigu gerai suprantu, man šis vaistas pradės veikti mėnesinių pabaigoje, kai kiaušialąstė pradės bręsti? Štai prasideda mano baimė: ar tikrai vaistai pradės veikti po savaitės? Ar ne per ilgas laikotarpis?
Iš viso, mano kūnas dabar - uždelsto veikimo bomba. Nesuvokiu konkrečių vaistų veiksmų mano organizmui esamuoju momentu ir tai mane varo iš proto. Taip pat kaip ir neaiškus spermatozoidų aktyvumo laikas.
Kaip suprantu, turiu didesnį pliusą negu tos, kurios ne mėnesinių metu išgerė šį vaistą. Vaistai dar turi laiko, per kurį GALBŪT nusidaigos viduje esantys spermatozoidai. Bet kartu man baisu, kad vaistai nesuveiks, kai ateis laikas.
Mielos, jeigu turite bent kiek patirties ir žinių šiuo klausimu, butinai pasidalinkite! Nors ir žinau, kad vaistą vartoti galima bet kuriuo ciklo metu, tačiau esu iš tų žmonių, kurie nesuprasdami mechanizmo, linkę skeptiškai vertinti. O šiuo atveju tai kelia nežmonišką stresą.
Dėkui!
eskimass
2012 01 02, 15:48
QUOTE(given444 @ 2012 01 02, 11:03) o kraujuoti gali po to brudo, kuri isgere. pasiskaitykit bent anotacini lapeli, kas rasoma. Aš ir pats žinau, kad kraujavimą galėjo sukelti ta kontraceptinė tabletė. Šalutinius jos poveikius perskaičiau ne kartą. Tačiau nerimas tame, kad tas šalutinis poveikis prasidėjo ne iškarto, o po ~5 dienų.
angeliukas0902
2012 01 03, 10:13
Ar jūs kada nors kalbėjotės apie apsaugą, kokią naudosite, nes kaip matau iš komentarų, tai atrodo, kad saugotis norite, bet esate pasimetę, nežinote, kaip kokia kontraceptinė priemonė veikia, kokie jų privalumai, kokie trūkumai. Siūlau pasiieškot informacijos internete. Daug pagrindinės informacijos apie apsaugą yra www.kontracepcija.lt
Vitulka
2012 01 07, 16:18
QUOTE(eskimass @ 2012 01 02, 15:48) Aš ir pats žinau, kad kraujavimą galėjo sukelti ta kontraceptinė tabletė. Šalutinius jos poveikius perskaičiau ne kartą. Tačiau nerimas tame, kad tas šalutinis poveikis prasidėjo ne iškarto, o po ~5 dienų. norma
eskimass
2012 01 14, 02:16
Tai va. 12 dienų po to karto kai viskas įvyko (pirmą kartą pasimylėjome), nupirkau merginai nėštumo testą. Jis buvo negiamas. Stresai lyg ir baigės, tą matau ir jos veide.
Bet štai, buvau šiandien pas ją ir ji dažnai ėjo šlapintis. Man iškarto toptelėjo mintis apie nėštumą, bet jai nieko nesakiau, nenoriu varyti jos į depresiją šia tėma. Ar reiktų dėl to toliau nerimauti? Ar toks nėštumo simptomas galėtų pasireikšti taip anksti (19 dienų po lytinių santykių) ? Ar tai gali būti su tuo nesusijusi kita problema ar lyga?
Karikima
2012 01 14, 05:26
QUOTE(eskimass @ 2012 01 14, 00:16) Tai va. 12 dienų po to karto kai viskas įvyko (pirmą kartą pasimylėjome), nupirkau merginai nėštumo testą. Jis buvo negiamas. Stresai lyg ir baigės, tą matau ir jos veide. Bet štai, buvau šiandien pas ją ir ji dažnai ėjo šlapintis. Man iškarto toptelėjo mintis apie nėštumą, bet jai nieko nesakiau, nenoriu varyti jos į depresiją šia tėma. Ar reiktų dėl to toliau nerimauti? Ar toks nėštumo simptomas galėtų pasireikšti taip anksti (19 dienų po lytinių santykių) ? Ar tai gali būti su tuo nesusijusi kita problema ar lyga? Nesijaudinkite, yra simtai priezasciu del ko mergina eina slapintis dazniau  O nestumo testa reikia daryti kiek zinau kai veluoja menesines arba kelios dienos iki tada kada jos turi prasideti, tik tada teisingus rezultatus rodo. Bet nesijaudinkit, is jusu aprasymo tikrai neatrodo kad galejo pastoti. Nusiraminkite, viskas ok, pamoka kad reik uzsidet prezervatyva iskart.
Vitulka
2012 01 14, 11:39
QUOTE(eskimass @ 2012 01 14, 02:16) Bet štai, buvau šiandien pas ją ir ji dažnai ėjo šlapintis. Man iškarto toptelėjo mintis apie nėštumą, bet jai nieko nesakiau, nenoriu varyti jos į depresiją šia tėma. Ar reiktų dėl to toliau nerimauti? Ar toks nėštumo simptomas galėtų pasireikšti taip anksti (19 dienų po lytinių santykių) ? Ar tai gali būti su tuo nesusijusi kita problema ar lyga? tai gali būt susiję su sušalusiom kojom, galėjo prasidėt šlapimo puslės uždegimas. o galbūt paprasčiausiai ji tą dieną daug skysčių gėrė uždegimas dar gali atsirast po lytinių santykių, jei moteris nepasisioja
Sveikos, ir man teko šiandien tą tabletę išgert, nors kaip ir planuojam antrą vaikelį, bet ne dabar, nes kaip tik vakar buvau išgėrus stiprią tabletę nuo kitų bėdų (o vyras to nežinojo ir nusprendė kad jau laikas  ), tai žodžiu taip išsigandau, kad lėkėm ryte į vaistinę. Tai išgėriau po ~ 5 val. Ir dar kas svarbiausia dabar vaisingiausios dienos  tai iš vis bijau. Ar patikima ta tabletė? Kaip pajaust, kad ji suveikė? Kitur skaičiau ir niekaip nesusigaudau - ar išgėrus turi prasidėt kraujavimas? esu tokioj panikoj, kad nemoku apsakyt...
Karikima
2012 01 15, 17:17
QUOTE(Simsė @ 2012 01 15, 12:40) Sveikos, ir man teko šiandien tą tabletę išgert, nors kaip ir planuojam antrą vaikelį, bet ne dabar, nes kaip tik vakar buvau išgėrus stiprią tabletę nuo kitų bėdų (o vyras to nežinojo ir nusprendė kad jau laikas  ), tai žodžiu taip išsigandau, kad lėkėm ryte į vaistinę. Tai išgėriau po ~ 5 val. Ir dar kas svarbiausia dabar vaisingiausios dienos  tai iš vis bijau. Ar patikima ta tabletė? Kaip pajaust, kad ji suveikė? Kitur skaičiau ir niekaip nesusigaudau - ar išgėrus turi prasidėt kraujavimas? esu tokioj panikoj, kad nemoku apsakyt...  Po 5 valandu patikimumas labai aukstas, lygtais 95% procentai, tai nemanau kad reiketu labai nerimauti taip greitai ja isgerus. O pajausti kad suveike neiseina, vienintelis pozymis yra menesines. Isgerus neturetu buti jokio kraujavimo, jeigu ta turite galvoje, iki tol kol ateis laikas menesinems, jos gali keliom dienom anksciau prasideti (man karta 5d per anksti prasidejo), teoriskai gali ir veluoti.
QUOTE(Karikima @ 2012 01 15, 18:17) Po 5 valandu patikimumas labai aukstas, lygtais 95% procentai, tai nemanau kad reiketu labai nerimauti taip greitai ja isgerus. O pajausti kad suveike neiseina, vienintelis pozymis yra menesines. Isgerus neturetu buti jokio kraujavimo, jeigu ta turite galvoje, iki tol kol ateis laikas menesinems, jos gali keliom dienom anksciau prasideti (man karta 5d per anksti prasidejo), teoriskai gali ir veluoti. Ačiū Jums už atsakymą  belieka laukti mėnesinių...
Vitulka
2012 01 16, 14:45
man toli buvo iki mėnėsinių, po tabletės, 5, gal 7 dieną pradėjau kraujuot. Paskui kaip priklauso dar ir mėnesinės prasidėjo
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 16, 15:45) man toli buvo iki mėnėsinių, po tabletės, 5, gal 7 dieną pradėjau kraujuot. Paskui kaip priklauso dar ir mėnesinės prasidėjo Man iki mėnesinių dar labai toli, net apie dvi savaites  o kada galima daryti testą, negi tik tada kai nesulauki mėnesinių?
Vitulka
2012 01 16, 15:19
po 10 dienų jau galit darytis testą
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 16, 16:19) po 10 dienų jau galit darytis testą  Dėkui
sigma192
2012 01 21, 16:26
QUOTE(eskimass @ 2012 01 02, 16:48) Aš ir pats žinau, kad kraujavimą galėjo sukelti ta kontraceptinė tabletė. Šalutinius jos poveikius perskaičiau ne kartą. Tačiau nerimas tame, kad tas šalutinis poveikis prasidėjo ne iškarto, o po ~5 dienų. Na mano draugei buvo,kad po tabletės išgėrimo pradėjo kraujuoti lygiai po 5 dienų.
Ar normalu, kad 8 diena po išgėrimo dar jokio kraujavimo? Lyg jaučiu pagal viską, kad jau jau turi prasidėt, bet nieko...  varo į neviltį tas laukimas.
eskimass
2012 02 07, 22:15
QUOTE(eskimass @ 2012 01 01, 19:39) Sveiki. Man ir mano merginai buvo pirmas kartas. Viską pradėjome be apsaugos. Buvau atsargus ir neskubėjau (visgi jai skaudėjo). Po neilgo laiko užsimoviau prezervatyvą. Tada reikalai pagyvėjo, bet jai toliau skaudėjo tad nusprendžiau nebetęsti. Prezervatyvas buvo kraujuotas, tad mergystės plevė kaip suprantu buvo praplešta. Viso to metu ejakuliacijos nepasiekiau. Net neteko jos pristabdyti ir pan (nes kiek esu skaitęs nuo tokių pristabdymų išsiskiria sekretas kuriame taip pat gali būti spermatozoidų). Tačiau mergina pradėjo labai bijoti, jog kol buvau be apsaugos ji galėjo pastoti. Tokia jos baimė ir mane išgąsdino, tad nusprendėm panaudoti kontraceptines priemones "po" dėl šventos ramybės. Po ~35h ji išgėrė Escapelle tabletę. Tačiau ramybė neatėjo. Visa tai vyko lygiai prieš savaitę ir dabar prieš kelias dienas jai pradėjo skaudėti krutis ir retkarčiais pilvą. Kartą truputi net kraujavo. Tad noriu paklausti. Ar visa tai yra pirmo karto, išgertos tabletės ir streso dėl galimo pastojimo pasekmės? Ar tikrai ji gali būti nėščia? (žinau, kad tikimybė yra).  Kiek teko naršyti po internetą, tai daug klausimų bet jokių atsakimų, arba atsakyta ne iki galo tokiomis temomis.. Tai jeigu, kam panaši situacija, būsiu geras ir jos pasekmėmis pasidalinsiu. "Susirgo" mergina, bet prieš sirgimą sakė, kad gan labai skaudėjo pilvą. Tačiau net ir po "sirgimo" nutarėm, pakartotį nėštumo testą, neigiamas (aišku ko gi daugiau tikėtis, kai mėnesinės pasirodė.... TIESA.. Jai jos pasirodydavo maždaug kas ~25, tačiau šį kartą užtruko ilgiau). Tai lyg ir laiminga pabaiga šia tema, tačiau nežinau. Prieš savaitę kažkur ją kamavo dešinio šono skausmai, dingo, tačiau kartas labai trumpam sugrįžta, o dabar apie savaitę jai skauda krutinę, retkarčiais net kokiai valandai užeina it ir pykinimai vakarais.. Darosi neramu ir į galvą keisčiausios mintys lenda: "Nejaugi du nėštumo testai melavo?", "Nejaugi mėnesinės buvo tik apgaulė?", "o gal tai tos tabletės padarinys?" Galbūt kas turi įdėjų kas dedasi?
QUOTE(eskimass @ 2012 02 07, 23:15) Kiek teko naršyti po internetą, tai daug klausimų bet jokių atsakimų, arba atsakyta ne iki galo tokiomis temomis.. Tai jeigu, kam panaši situacija, būsiu geras ir jos pasekmėmis pasidalinsiu. "Susirgo" mergina, bet prieš sirgimą sakė, kad gan labai skaudėjo pilvą. Tačiau net ir po "sirgimo" nutarėm, pakartotį nėštumo testą, neigiamas (aišku ko gi daugiau tikėtis, kai mėnesinės pasirodė.... TIESA.. Jai jos pasirodydavo maždaug kas ~25, tačiau šį kartą užtruko ilgiau). Tai lyg ir laiminga pabaiga šia tema, tačiau nežinau. Prieš savaitę kažkur ją kamavo dešinio šono skausmai, dingo, tačiau kartas labai trumpam sugrįžta, o dabar apie savaitę jai skauda krutinę, retkarčiais net kokiai valandai užeina it ir pykinimai vakarais.. Darosi neramu ir į galvą keisčiausios mintys lenda: "Nejaugi du nėštumo testai melavo?", "Nejaugi mėnesinės buvo tik apgaulė?", "o gal tai tos tabletės padarinys?" Galbūt kas turi įdėjų kas dedasi? Manau reikėtų vis tik dar pasitikrint ir pas ginekologę  maža kas gali būti... Ir labai sutinku, kad šia tema informacijos tikrai nėra daug... Mane pvz dabar labiausiai domina, kada galima bandyt pastot po šios tabletės??? Išgėrus escapelle man nebuvo jokių tepliojimų, išankstinių mėnesinių ir pan. Prasidėjo mėnesinės kaip ir įprasta 26 ciklo dieną, bet prieš jas oj kiek visko buvo, kaip man skaudėjo strėnas, krūtinę, pilvo apačią maudė. Ko niekad nebūdavo...pasidariau per tą laiką 2 testus, abu neigiami ir aprimus tada sulaukiau mėnesinių...
Vitulka
2012 02 08, 14:45
QUOTE(eskimass @ 2012 02 07, 22:15) Prieš savaitę kažkur ją kamavo dešinio šono skausmai, dingo, tačiau kartas labai trumpam sugrįžta, o dabar apie savaitę jai skauda krutinę, retkarčiais net kokiai valandai užeina it ir pykinimai vakarais.. Darosi neramu ir į galvą keisčiausios mintys lenda: "Nejaugi du nėštumo testai melavo?", "Nejaugi mėnesinės buvo tik apgaulė?", "o gal tai tos tabletės padarinys?" Galbūt kas turi įdėjų kas dedasi? negali būt nėščia, jei kraujavo. Nebent vėl prisidirbot dešinysis šonas, tai čia kur? gal kiaušidė? jei kiaušidė, galbūt tiesiog jaučia vaisingas dienas. Krūtinė skaudėt gali dėl PMS, galbūt netrukus mėnesinės? gal pradėjo kokius papildus gert, dėl to pykina? man taip buvo. kaip tik po tabletės. pykina, silpna, pastovus mieguistumas, galvojau bus jau  mečiau gert papildus, baigės visi simptomai. Dar yra psichologinis dalykas. Įsijauti į nėščiosios vaidmenį, dėl tos didelės baimės pastot ir atrodo visi simptomai atsiranda
ramune19
2012 02 21, 19:47
Sveikos,
Teko ir man pries 3 dienas isgerti ta tablete nes labai issigandau. Viska buvo taip. Mylejomes su vaikinu su prezervatyvu, viskas tvarkingai, jis baige patikrinom, niekas neisbego. Tada po kazkiek laiko dar pabandem be prezervatyvo bet iki galo nebuvo. Bet vis tiek issigandau , kad galiu pastoti, nes gal kas buvo like pas ji ant "draugo". Dar man ta diena baigesi menesines, tai kaip ir buvo nevaisingos dienos... Kaip galvojote, ar nepastojau? Jau 3 diena po tabletes isgerimo sukasi galva, silpna ir skauda galva... kiek dar tai tesis? :/
Aciu uz atsakyma
Vitulka
2012 02 21, 22:10
QUOTE(ramune19 @ 2012 02 21, 19:47) Jau 3 diena po tabletes isgerimo sukasi galva, silpna ir skauda galva... kiek dar tai tesis? :/ Aciu uz atsakyma manau, bereikalo gėrėt tabletę kiek tęsis, manau priklauso nuo organizmo. Teko dukart gert  pirmą kartą jaučiaus nekaip iki tol, kol pradėjau kraujuot. Antrą kartą išvis nebuvo požymių
ramune19
2012 02 21, 22:32
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 21, 23:10) manau, bereikalo gėrėt tabletę kiek tęsis, manau priklauso nuo organizmo. Teko dukart gert  pirmą kartą jaučiaus nekaip iki tol, kol pradėjau kraujuot. Antrą kartą išvis nebuvo požymių Dėkui... na žiūrėsiu kaip man bus ... Tikiuosi tikrai be reikalo gėriau, bet žiauriai išsigandau ir dar dabar labaaai jau neramu :/
ramune19
2012 02 22, 21:52
QUOTE(ramune19 @ 2012 02 21, 23:32) Dėkui... na žiūrėsiu kaip man bus ... Tikiuosi tikrai be reikalo gėriau, bet žiauriai išsigandau ir dar dabar labaaai jau neramu :/ Na vat prasidėjo šiandien ir man kraujavimas.. kiek maždaug dienų tai trūks?
Vitulka
2012 02 23, 11:11
QUOTE(ramune19 @ 2012 02 22, 21:52) Na vat prasidėjo šiandien ir man kraujavimas.. kiek maždaug dienų tai trūks? kaip mėnesinės
ramune19
2012 04 23, 09:48
Sveikos  Norejau pasiteirauti... Po to karto kai isgeriau escapelle tablete viskas lyg ir susitvarke. po tabletes isgerimo kraujavau 4 dienas, tada po 29 dienu normaliai prasidejo menesines... Dabar po menesiu as nesulaukiu menesiniu visa savaite... Nezinau kas darosi. Santykiai buvo saugus tikrai, po to ivykio viska tikriname, nebuvo galimybes pastoti tikrai. Dariausi testa neigiamas. Pilvo apacia maudzia, sonus ir paskausta, krutine irgi skauda... jau atrodo kad tuoj tuoj bus menesines bet ju kaip nebuvo taip nera... ar tai gali buti nuo tos tabletes dar? padekite man prasau :/ jau nebezinau ka daryti...
Vitulka
2012 04 23, 13:40
QUOTE(ramune19 @ 2012 04 23, 10:48) Sveikos  Norejau pasiteirauti... Po to karto kai isgeriau escapelle tablete viskas lyg ir susitvarke. po tabletes isgerimo kraujavau 4 dienas, tada po 29 dienu normaliai prasidejo menesines... Dabar po menesiu as nesulaukiu menesiniu visa savaite... Nezinau kas darosi. Santykiai buvo saugus tikrai, po to ivykio viska tikriname, nebuvo galimybes pastoti tikrai. Dariausi testa neigiamas. Pilvo apacia maudzia, sonus ir paskausta, krutine irgi skauda... jau atrodo kad tuoj tuoj bus menesines bet ju kaip nebuvo taip nera... ar tai gali buti nuo tos tabletes dar? padekite man prasau :/ jau nebezinau ka daryti... tabletė organizmą galėjo išderint  nieko nuostabaus. Todėl apie tą brudo gėrimą baisu pagalvot
ramune19
2012 04 23, 14:14
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 23, 14:40) tabletė organizmą galėjo išderint  nieko nuostabaus. Todėl apie tą brudo gėrimą baisu pagalvot  Kad brudas tai tikrai. Tikiuosi daugiau niekada neteks jos gerti... Bet siaip i nestuma nepanasu ar ne?  nes jau taip pergyvenu , kad sakes
Sveiki. Mano drauge isgere sia tablete, ir po 6 dienu prasidejo kraujavimas. O jis turetu buti dar ne greitai. Jau baigiam abu plaukus nusirauti. Ka galit pasakyti apie tai?
|
|