Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokininių dienotvarkė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Jurevaga
4u.gif Mano draugei skubiai reikia mokinių dienotvarkės 1-4, 5-10 ir 11-12 klasių mokiniams. Gal galite pametėti kokių nuorodų kur tai galima rasti. Tai labai skubu doh.gif. Padėkite 4u.gif
Jurevaga
4u.gif na nejau niekas negalite padeti? doh.gif
DziNNy
O čia reikia kokios sudarytos profesionalų ar pavyzdžio kaip gyvena koks nors vienas vaikas? ax.gif
legato
QUOTE(DziNNy @ 2006 03 19, 16:27)
O čia reikia kokios sudarytos profesionalų ar pavyzdžio kaip gyvena koks nors vienas vaikas? ax.gif
*

visai gerai pavizdys, bed dar geriau profesionalu. ir as pasinaudociau smile.gif tongue.gif 4u.gif ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Mercredi
QUOTE(Jurevaga @ 2006 01 31, 15:42)
4u.gif Mano draugei skubiai reikia mokinių dienotvarkės 1-4, 5-10 ir 11-12 klasių mokiniams. Gal galite pametėti kokių nuorodų kur tai galima rasti. Tai labai skubu doh.gif.  Padėkite  4u.gif
*

Čia apie pirmokus straipsniuką radau. Pabandyk paprastam Google paieškot, bus greičiau mirksiukas.gif
dilidin
Profesionalai, profesionalais.

O aš tai su dukra pati rašiau dienotvarkę.

Taip atsitiko, kad išėjus į pirmą klasę mano mažoji nebesusigaudė, kas yra svarbiau ir užsiimdavo visokiais niekais.
rašėm net kelis kartus - atskirai atostogoms ir pamokų laiku - kol įsivažiavom į situaciją.
mamyciukasm
Dienotvarkę galima patiems susidaryti - lengva... tik reikia krupščiai viską suderinti wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.