Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gerda
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
<imelda>
Sveikos supermamos 4u.gif Neradau atsiliepimu apie varda Gerda. Kaip jis Jums,grazus ar nelabai?
alincikita
man grazus vardas,kaimynisteje turim sese ir bruoli-Gerda ir Kajus biggrin.gif nors vardas Kajus man nelabai tongue.gif
Ruby Tuesday
Mano mociute norejo, kad buciau Gerda biggrin.gif O siaip man sitas vardas kiek per siurkstus.
l'eau
grubokas, nepatinka
Ingaja
Man grazus 4u.gif
MariDona
Gražus vardas, bet labai "stiprus" smile.gif
nataaliux
Gerda- grazus, stiprus vardas. kaip is pasakos...
Alyvuoge
Man ir labai patinka. As turejau but pavadinta siuo vardu,tevas labai norejo. Paskutine minute mama perkalbejo metrikus surasanti moteris doh.gif (???) sako isrinkit dukrai lietuviska varda.
muminukas
man labai gražus smile.gif
*Liepa18*
Man taip pat labai gražus smile.gif
Ūla
Labai gražus.
NimfeO
Labai labai wub.gif
Gotiša
man paauglystėj buvo labai gražus, nes gal kad gan retas, dabar nėra toks gražus, gal kad labai dažnas, nors negaliu pasakyt, kad negražus.
tik jau nebe šių laikų bent man atrodo g.gif ir dar kažkodėl atrodo, kad vėl būtų nenuvalkiotas teks palaukti kokių 30metelių, kaip su tokiais vardais, kaip Jonas buvo. nors Gerda dažnumu nusileidžia, aišku.
grubus, bet tai juk nieko nereiškia. prieštarauju pati sau biggrin.gif bet jei norisi iš pačių
įprasčiausių primityviausių vardų, tada kategoriškai ne.
Anajoana
Kazkada kai buvau nepatenkinta savo vardu , tai vienas is mylimiausiu buvo gerda , bet isaugau ir tas vardas nebe labai ....
sarunka0524
labai gražus...ir moteriškas ir kartu stiprus...man labai gražu
<imelda>
4u.gif ...apie vardą... 4u.gif

Gerda (03.17), Gerdas – trumpinys iš Gertrūda, Gertrūdas sen. vokiečių: ger „ietis“ + trūt „stiprus, stipri“.

Gerdos labai paslaptingos ir kartais mįslingos ne tik aplinkiniams, bet ir artimiesiems. Jos intravertės, uždaros kantrios, melancholiškos, užsisvajojusios, turinčios vidinę ramybę ir pusiausvyrą.
Gerdos dažnai savo gyvenimą atiduodą visuomeninėms organizacijoms, slaptoms grupėms. Labai nemėgsta kreiptis pagalbos į kitus, viską bando išspręsti savo jėgomis.
Gerdos labai užsispyrusios, jų šarvai nepramušami. Jų stipri valia ir rimtas charakteris suteikia galimybę susidoroti su bet kokiais projektais.
Jos savo gyvenimo kelyje sutinka daug sunkumų, nesėkmių, tačiau jų stipri asmenybė galiausiai nugali. Jos palieka ryškų pėdsaką istorijoje. Tiki geru gyvenimu.Jos dažniausiai visą gyvenimą skiria tarnavimui žmonėms.
Gerdos puikios policininkės, politikės, mokslininkės, mužikės, dailininkės.
Gerdų gyvenimams būdingos netikėtos permainos, jos visą laiką įsitempusios ir vis taikosi prie naujų pasikeitusių sąlygų. To nelabai supranta draugai ir giminaičiai. Kai kada nuo jų net nusisuka ir tada jos tampa vienišos ir užsidariusios savo pasaulyje.
Gerdoms sunkus gyvenimo periodas būna kiekvienų metų paskutinę vasario savaitę.
wub.gif
Tiūtė
Man visai gražus vardas Gerda.smile.gif Bet šiandien norėtųsi retesniųsmile.gif
Aricci
Aš esu Gerda. Na, ir kam prisistačiau, tai dar niekas nepasišlykštėjo. Tik kai buvau mažytė, kieme buvo tokia mergaitė, kur R raidės neištardavo, tai vadino Gelda... Nemėgau savo vardo maža kai buvau, vengiau jį sakyt, bet dabar tai patinka jis man thumbup.gif:
Ruby Tuesday
QUOTE(sesyte @ 2011 07 27, 15:05)
Gerdos puikios policininkės, politikės, mokslininkės, mužikės, dailininkės.
*

Tikrai? bigsmile.gif
Karikima
Labai grazus vardas! Toks moteriskas...

'Gerdos puikios policininkės, politikės, mokslininkės, mužikės, dailininkės.' - cia populiari profesija db, mužikė?
KemsynuPabaisa

Fantastinis vardas!
Giuste
Grazus vardas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karikima @ 2012 01 19, 12:47)
Labai grazus vardas! Toks moteriskas...

'Gerdos puikios policininkės, politikės, mokslininkės, mužikės, dailininkės.' - cia populiari profesija db,  mužikė?
*

Gal klaidingai parase, gal muzikes biggrin.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Giuste @ 2012 01 20, 17:49)
Gal klaidingai parase, gal muzikes biggrin.gif
*

Taigi suprantam, bet vis tiek juokinga biggrin.gif
Ievasta
Man grazus vardas, nes davem ji savo dukrai 4u.gif , toks stiprus ir grieztas vardas, bet nemanau, kad dabar jis butu l. populiarus, o tai svarbiausia....man ax.gif
As asmeniskai ji pasirinkau pagal pasaka "Sniego karaliene", todel veliau visi klause, kada bus Kajus lotuliukas.gif , bet ......nesulauke lotuliukas.gif , o ir man tas Kajus pasirode kaip vardas visai negrazus, nes prasidejo Kaju bumas doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.