Sveikos supermamos
man grazus vardas,kaimynisteje turim sese ir bruoli-Gerda ir Kajus
Mano mociute norejo, kad buciau Gerda
grubokas, nepatinka
Man grazus
Gražus vardas, bet labai "stiprus"
Gerda- grazus, stiprus vardas. kaip is pasakos...
Man ir labai patinka. As turejau but pavadinta siuo vardu,tevas labai norejo. Paskutine minute mama perkalbejo metrikus surasanti moteris
man labai gražus
Man taip pat labai gražus
Labai gražus.
Labai labai
man paauglystėj buvo labai gražus, nes gal kad gan retas, dabar nėra toks gražus, gal kad labai dažnas, nors negaliu pasakyt, kad negražus.
tik jau nebe šių laikų bent man atrodo grubus, bet tai juk nieko nereiškia. prieštarauju pati sau įprasčiausių primityviausių vardų, tada kategoriškai ne.
Kazkada kai buvau nepatenkinta savo vardu , tai vienas is mylimiausiu buvo gerda , bet isaugau ir tas vardas nebe labai ....
labai gražus...ir moteriškas ir kartu stiprus...man labai gražu
Gerda (03.17), Gerdas trumpinys iš Gertrūda, Gertrūdas sen. vokiečių: ger ietis + trūt stiprus, stipri. Gerdos labai paslaptingos ir kartais mįslingos ne tik aplinkiniams, bet ir artimiesiems. Jos intravertės, uždaros kantrios, melancholiškos, užsisvajojusios, turinčios vidinę ramybę ir pusiausvyrą. Gerdos dažnai savo gyvenimą atiduodą visuomeninėms organizacijoms, slaptoms grupėms. Labai nemėgsta kreiptis pagalbos į kitus, viską bando išspręsti savo jėgomis. Gerdos labai užsispyrusios, jų šarvai nepramušami. Jų stipri valia ir rimtas charakteris suteikia galimybę susidoroti su bet kokiais projektais. Jos savo gyvenimo kelyje sutinka daug sunkumų, nesėkmių, tačiau jų stipri asmenybė galiausiai nugali. Jos palieka ryškų pėdsaką istorijoje. Tiki geru gyvenimu.Jos dažniausiai visą gyvenimą skiria tarnavimui žmonėms. Gerdos puikios policininkės, politikės, mokslininkės, mužikės, dailininkės. Gerdų gyvenimams būdingos netikėtos permainos, jos visą laiką įsitempusios ir vis taikosi prie naujų pasikeitusių sąlygų. To nelabai supranta draugai ir giminaičiai. Kai kada nuo jų net nusisuka ir tada jos tampa vienišos ir užsidariusios savo pasaulyje. Gerdoms sunkus gyvenimo periodas būna kiekvienų metų paskutinę vasario savaitę.
Man visai gražus vardas Gerda.
Aš esu Gerda. Na, ir kam prisistačiau, tai dar niekas nepasišlykštėjo. Tik kai buvau mažytė, kieme buvo tokia mergaitė, kur R raidės neištardavo, tai vadino Gelda... Nemėgau savo vardo maža kai buvau, vengiau jį sakyt, bet dabar tai patinka jis man
Labai grazus vardas! Toks moteriskas...
'Gerdos puikios policininkės, politikės, mokslininkės, mužikės, dailininkės.' - cia populiari profesija db, mužikė? Fantastinis vardas!
Man grazus vardas, nes davem ji savo dukrai
As asmeniskai ji pasirinkau pagal pasaka "Sniego karaliene", todel veliau visi klause, kada bus Kajus |