Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiekvienam sergančiąjam po Angelą Sargą
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
renax
Kviečiu auksinių rankų savininkes sukurti po mažą stebuklą , kuris suteiks vilties ir tikėjimo žmogui kuriam šiuo metu yra sunku .
Kiek anksčiau buvo skelbta apie Naujametinę Onkologinių ligonių lankymo akciją, kuriai jau ruošiasi ne mažai žmonių.
Užimtumo terapijos centras organizuoja Angelų siuvimo popietę, į kurią labai kviečiame prisijungti ir Tave.
Šie angelai bus-Tikėjimo ir Vilties simboliai. Juos dovanosime besigydantiems LOCe gruodžio 31 d.
Kada vyks angelų siuvimas : lapkričio 28d., sekmadienį, 12 val.
Kur: Smolensko g. (dar patikslinsiu vėliau)
Ką atsinešti : labai gaila, kad negalime aprūpinti visų reikalingom priemonėm, todėl prašome Jūsų atsinešti filco (iš jo siūsime), adatą, siūlą, žirkles, siuvinėjimo siūliukų ir karoliukų.
Angelai gali būti siuvami iš Jūsų pačių suveltos vilnos, iš filco (kas nežino kas tai:
(http://www.dekostudija.lt/index.php/cPath/279), arba storesnio neirstančio audinio. Angelų suknytes dekoruosime kaip kam patiks
Dėl iškilusių klausymų prašome rašyti : utcentras@gmail.com

daiva_z
Labas 4u.gif

Ir aš noriu prisidėti prie kvietimo į Angelų siuvimo popietę.
Mergaitės, jūsų visų rankos ir širdys auksinės. Atraskime laiko, vos keletą valandų ir mes pradžiuginsime ne vieną liūdną sielą.

O atsinešusios pyrago, sausainių ir arbatos-smagiai pabendrausime ir drauge praleisime laiką 4u.gif
Jennifer
Nuostabi mintis, manau būtų galima tai suorganizuoti kiekviename mieste, tiesiog sukurti stebuklą kartu, visoje Lietuvoje ir tą pačią dieną bei valandą aplankyti ligoniukus ir juos pradžiuginti. Ką jūs, brangios organizatorės, apie tai manote?
daiva_z
Aš sutinku 100 %. Tik ar atsirastų norinčių apsiimti organizavimu kituose miestuose? Nes man vienai kuriuoti viską šiuo metu per daug blush2.gif
Bet jei būtų noras-padėčiau kuo galėčiau bigsmile.gif
Jennifer
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 10, 07:57)
Aš sutinku 100 %. Tik ar atsirastų norinčių apsiimti organizavimu kituose miestuose? Nes man vienai kuriuoti viską šiuo metu per daug  blush2.gif
Bet jei būtų noras-padėčiau kuo galėčiau  bigsmile.gif
*

Mielai Kaune, jau ir pagalbos susiradau ir patalpas, kur galėsime gaminti, manau viską tiksliai sutarsime ir viešai paskelbsiu. Laiko labai nėra, bet noras didesnis už viską smile.gif
Labai gražu būtų angelų ratą apjuosti per visus Lietuvos miestus, tuo pačiu laiku dovanoti angelus ligoniukams. Būtų tikras stebuklas wub.gif
daiva_z
Nu tu greituolė thumbup.gif

Aš noriu trumpai pasakyti iš kur šita mintis-Angelų siuvimo popietė.

Pirma tokius angelus pasiuvo Ievuschka. Kai aš juos pamačiau, visai netyčia užklydus į jos blogą, tai man tarsi kas į galvą įspyrė doh.gif Nu taip užsimaniau tokius siūt ir dovanot sergantiems, kaip Vilties ir Tikėjimo simbolius wub.gif
Ieva leidimą pasinaudoti jos idėja davė, ačiū jai labai wub.gif
Iš to gimė pirmi du angeliukai-mano ir Simutės ax.gif

user posted image

user posted image
renax
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 10, 10:36)
Mielai Kaune, jau ir pagalbos susiradau ir patalpas, kur galėsime gaminti, manau viską tiksliai sutarsime ir viešai paskelbsiu. Laiko labai nėra, bet noras didesnis už viską  smile.gif
Labai gražu būtų angelų ratą apjuosti per visus Lietuvos miestus, tuo pačiu laiku dovanoti angelus ligoniukams. Būtų tikras stebuklas  wub.gif
*

Manau butu super , angelu diena , vilties ir tikejimo diena , net sirdele suspaude . Jei butu kiekviename mieste po kuratoriu manau kad tikrai iveiktumem ir krize ir laiko stoka ir viska .Juk tiek turinciu talenta merginu , jei kiekviena skirtu laiko salia esanciam , tai sugebetumem nudziuginti ta diena visus ligonius .
Aciu kad palaiukote ideja ir nesate abejinga , ir kuriate stebukla ......
daiva_z
Dabar galvoju, kaip padaryti, kad apie tai sužinotų kuo daugiau merginų, ypač iš kitų miestų g.gif
Jennifer
QUOTE(renax @ 2010 11 10, 10:13)
Manau butu super , angelu diena , vilties ir tikejimo diena , net sirdele suspaude . Jei butu kiekviename mieste po kuratoriu manau kad tikrai iveiktumem ir krize ir laiko stoka ir viska .Juk tiek turinciu talenta merginu , jei kiekviena skirtu laiko salia esanciam , tai sugebetumem nudziuginti ta diena visus ligonius .
Aciu kad palaiukote ideja ir nesate abejinga , ir kuriate stebukla ......
*

visiškai sutinku, mes galime, padarykime nors tokiu laikotarpiu, nors tiek, likimo nuskriaustiems ir kenčiantiems žmogučiams.
Manau reikėtų nuvažiuoti į onkologijos kliniką ir pasikalbėti kad leistų tai padaryti, pranešti apie šią akciją. Aš pirmą kartą tai darau, prašau, taisykite mane, jei kur ką ne taip rašysiu.
Aš šiandien važiuoju į rankdarbių parduotuvėlę "Spalvų namai", jos maloniai sutiko padėti, prisijungti prie akcijos, suteikti patalpas angelų siuvimui.
Aš turiu draugių kituose miestuose, tokiuose kaip Šiauliai, Klaipėda, Plungė, Telšiai, pabandysiu su jomis pakalbėti, gal jos apsiimtų padėti ir paorganizuoti šį gėrį.
O kad plačiau paskleisti šią informaciją, gal vertėtų pamėginti kreiptis į žiniasklaidą? tarkime, Kaune nemokamą laikraštį 15minučių, ar inito televiziją? Ką manote? Ar aš čia apsisvajojau? blush2.gif
daiva_z
Visai tu čia nesvaigsti, nes ir aš mąstau apie TV arba kokį laikraštį.
Tik labai gaila, jie viską daro už pinigus sad.gif Bet.............. manau pamėginti verta mirksiukas.gif

Tik noriu biškiuką pataisyti mintį dėl ligonių lankymo- mes Vilniuje per Naujus lankom suaugusius, ar tu taip ir supratai?

Labai liuks, kad jau yra norinčių padėti ir prisijungti thumbup.gif
Tik kolkas norinčių Vilniuje aš dar nesulaukiau verysad.gif
hi :)
Kaune ir KMUK dar yra...gal sakau siūt ne tik tą vieną skirtą dieną, bet ir per SM visuotinai paleist kokią akciją kad ir nevisai vienodų, bet angelėlių siuvimo ar kt. kaip kad buvo su kepurėlėmis vaikams. Tarkim pati esu Kaune, bet šią dieną planuoju išvykt, o šiaip prisėdus gal ir galėčiau imt ir pabandyt ką pasiūt (kiek tai sugebu daryt :]])
Gražūs tavo darbeliai ir iniciatyva, Jennifer. Gal norėtum prisijungti ir prie idėjų kaip papuošti mažųjų skyrių Kalėdoms kūrimo?
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry41932285
Jennifer
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 10, 19:39)
Visai tu čia nesvaigsti, nes ir aš mąstau apie TV arba kokį laikraštį.
Tik labai gaila, jie viską daro už pinigus sad.gif Bet.............. manau pamėginti verta  mirksiukas.gif

Tik noriu biškiuką pataisyti mintį dėl ligonių lankymo- mes Vilniuje per Naujus lankom suaugusius, ar tu taip ir supratai?

Labai liuks, kad jau yra norinčių padėti ir prisijungti  thumbup.gif
Tik kolkas norinčių Vilniuje aš dar nesulaukiau  verysad.gif
*

Taip, supratau kad suaugusiuosius smile.gif
Na supper, kad nenusisvaigau smile.gif MB iš savo patirties su neįgaliųjų renginiais patarė kreiptis į didžiausią Kauno dienraštį, bet sakė, tik paprastas pranešimas, neryškus jiems būna nemokamai, reikės pabandyti, be to, ten pažįstamą vieną turiu, gal ji prisidės prie akcijos ir pagelbės mums smile.gif
tik reikėtų sukonkretinti skelbimo tekstą, skelbti kokia tai akcija, kada ir kur siūsime, ką atsinešti, kada dalinsime, taip?
o mes čia galime apie tai diskutuoti? ax.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 11 10, 19:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 10, 19:42)
Kaune ir KMUK dar yra...gal sakau siūt ne tik tą vieną skirtą dieną, bet ir per SM visuotinai paleist kokią akciją kad ir nevisai vienodų, bet angelėlių siuvimo ar kt. kaip kad buvo su kepurėlėmis vaikams. Tarkim pati esu Kaune, bet šią dieną planuoju išvykt, o šiaip prisėdus gal ir galėčiau imt ir pabandyt ką pasiūt (kiek tai sugebu daryt :]])
Gražūs tavo darbeliai ir iniciatyva, Jennifer. Gal norėtum prisijungti ir prie idėjų kaip papuošti mažųjų skyrių Kalėdoms kūrimo?
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry41932285
*

Dieve, kiek gražių idėjų ir akcijų, kokios jūs visos šaunuolės, supper. Net geriau gyventi pasidaro wub.gif Paskaitysiu ir būtinai prisidėsiu. Jei turėčiau pakankamai laiko ir pinigėlių, juos skirčiau tik labdarai, tai užkrečiama, visada labiau patiko duoti nei imti, dovanoti, nei gauti dovanas, nes ne visada moku vaizdžiai parodyti savo dėkingumą ax.gif
O manau kad kaunietės galėtų gaminti angelus ne būtinai tą pačią dieną kaip kitų miestų merginos, manau galima būtų pasirinkti kad ir kokį šeštadienį, o norinčios sudalyvauti, bet negalinčios, manau tikrai galėtų sukurti savo angelėlius namie ar savo draugių rate ir prisijungti prie jų dalinimo arba tiesiog perduoti, jei ir dalinimo dieną negalės dalyvauti. Aš jau sulaukiau noro žmonių prisidėti prie šios akcijos kitokiu būdu, tarkime - pinigėliais, nes į onkologinį negali eiti dėl asmeninių priežasčių. Tik nežinau kaip tai reikėtų padaryti teisėtai, tarkime, tuos pinigėlius būtų galima panaudoti informacijos skleidimo tikslais ax.gif
daiva_z
blush2.gif neparašiau visko iki gali. Na tai tik patirtoes trūkumas.
Jau yra mergaičių, Vilniečių, kurios tai darys namie, nes jom netinka laikas. Taigi visos norinčios, bet negalinčios prisijungti į visuomeninį renginį, tai gali padaryti namie mirksiukas.gif

O ar matėt šitą:

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=635976
Jennifer
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 10, 20:11)
blush2.gif neparašiau visko iki gali. Na tai tik patirtoes trūkumas.
Jau yra mergaičių, Vilniečių, kurios tai darys namie, nes jom netinka laikas. Taigi visos norinčios, bet negalinčios prisijungti į visuomeninį renginį, tai gali padaryti namie  mirksiukas.gif

O ar matėt šitą:

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=635976
*

Mačiau, jau prisirašiau, dovanėlės lakuotos jau džiūsta, kai tik nudžius ir būsiu tikra dėl jų užbaigtumo iš karto išsiųsiu smile.gif
O kaip žinoti kiek angelų gaminti? g.gif
Naktibalda
nuostabi akcija, o kam tie angelai būtų skirti? vilniu, kaunui ....ir t.t nelabai įsivaizduoju jei keli miestai jungiasi, kaip tai turėtų atrodyti? manau galėčiau klaipėdoje kažkaip suorganizuoti, bet lapkritis nelabai man tinka , tada jau kitiems metams prisjungčiau biggrin.gif , nebent gruodžio mėn kažkurią dienelę pavyktų ax.gif
Jennifer
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 14, 21:16)
nuostabi akcija, o kam tie angelai būtų skirti? vilniu, kaunui ....ir t.t  nelabai įsivaizduoju jei keli miestai jungiasi, kaip tai turėtų atrodyti? manau galėčiau klaipėdoje kažkaip suorganizuoti, bet lapkritis nelabai man tinka , tada jau kitiems metams prisjungčiau  biggrin.gif , nebent gruodžio mėn kažkurią dienelę pavyktų  ax.gif
*

Jei nesupyksite, aš pasistengsiu atsakyti blush2.gif
Angelus gamins Vilnius 12.28d. ir Kaunas (kol kas dar neaišku tiksliai kada), dėl Šiaulių negavau dar jokios informacijos, nežinau ar rasis kas tai suorganizuos, o jei Naktibalda apsiimtum suorganizuoti tai Klaipėdoje, manau būtų tiesiog fantastika, tuomet ir sudarytumėme vilties angelų ratą per visą Lietuvą(jei atsirastų kuratorė Šiauliuose). Nes mano žiniomis, tai tokios ligoninės ir yra tik šiuose miestuose, pataisykite, jei aš klystu ax.gif Reikia suorganizuoti vietą, kur tuos angelus siūti, bet manau, jei dėl to kiltų sunkumų, galimas variantas, kad pagal duotą pavyzdį moterys pačios pasiūtų juos savo namuose, kas gali, ateitų kartu jų įteikti ligoniukams 12.31d., o kas negali, tiesiog pristatytųi juos į kažkurią sutartą vietą smile.gif Manau, dar gražu ir jei įmanoma, būtų visuose miestuose angelus dalinti tą pačią valandą ax.gif
daiva_z
Labas rytas,
dėkui Jenifer tau už pagalbą, už iniciatyvą, už viską 4u.gif
Viską labai teisingai surašei thumbup.gif
Naktibalda
klaipėdietės mergaitės šiemet organizuoja širdelių akciją klaipėdos onko ligoniukams , http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry41001161, ir dar kas blogiausia aš siuvimo vakarėlį galėčiau tik gruodžio mėn suorganizuoti, lapkritį niekaip verysad.gif, tai kaip ir netenka prasmė būrimasis ne tą pačią dieną g.gif
daiva_z
O aš manau, kad svarbiausia noras ir idėja. O tai, kad siūtumėm skirtingu laiku- ne bėda ax.gif
Yra jau viena mergina iš KLP, kuri irgi norėtų siūti. Taigi, jai apsiimsi, bus tikrai labai šaunu.
O kad gruodį tai būtų, man tai neatrodo problema rolleyes.gif
Daivulyte
Labai graži akcija, labai norėčiau prisijungti Kaune, jei reikia kokios pagalbos prašom kreiptis, paprašysiu dukros kad savo mokykloje pakabintu skelbimą, manau atsiras norinčių kanos gražaus pagaminti. wub.gif
TingiKace
Taip taip taip, aš sutinku įsitraukti į akciją...manau tai šaunu, kad kažkas prisimena tuos ligoniukus thumbup.gif
Jeigu būtų įmanoma gauti angeliukų pavyzdžius (ar juos galima daryt betkokius? pvz iš šiaudų) gal netgi įtraukčiau savo mokinukų būrelį Reikia ir Klaipėdos ligoniukus pradžiuginti ....
daiva_z
Kaip šaunu, kad atsiranda vis daugiau norinčių thumbup.gif
Aš manau, kad angelai, koie bebūtų, iš ko bebūtų pagaminti-liks ANGELAIS wub.gif
O mes siūsim va tokius angeliukus :

user posted image
Jennifer
QUOTE(Daivulyte @ 2010 11 15, 10:53)
Labai graži akcija, labai norėčiau prisijungti Kaune, jei reikia kokios pagalbos prašom kreiptis, paprašysiu dukros kad savo mokykloje pakabintu skelbimą, manau atsiras norinčių kanos gražaus pagaminti. wub.gif
*

Kaip smagu, kad atsiranda vis daugiau ir daugiau gerų idėjų pilnų žmonių thumbup.gif
Kaune siūsime senamiestyje, Daukšos gatvėjė 22 esančioje parduotuvėlėje "Spalvų namai", jos labai maloniai sutiko užleisti patalpas ir padėti kuo tik galės. Kaip juos rasti yra ČIA, laiką paskelbsiu ryt ar poryt, kadangi rytoj važiuoju į onkologinę ligoninę pasiteirauti ar priims mus su angeliukais smile.gif
AČIŪ 4u.gif
Daivulyte
Ačiū
Jennifer
Su džiaugsmu pranešu, kad viskas suderinta su onkologinio skyriaus KMUK vyr. slaugytoja, kuri maloniai priėmė, liko labai patenkinta ir sakė kuo galėsianti tuo padėsianti kartu su kitomis šio skyriaus darbuotojomis, bei šią informaciją paskelbs savo KMUK laikraštyje thumbup.gif . Be to, mes Kaune turime dar ir Panemunėje Onkologinę ligoninę, tad manau, kad būtų galima pasidalinti į dvi komandas ir visus apdalinti vilties angelais. Vyr. slaugytoja sakė sutars su šios ligoninės vyr. slaugytoja ir suderins viską bei man praneš.
Taigi, vilties angelus Kaune siūsime lapkričio 27d (šeštadienį) 12valandą, senamiestyje, esančioje parduotuvėlėje "Spalvų namai" Daukšos g. 22, jos labai maloniai sutiko padėti kuo tik galės. Kaip juos rasti yra ČIA
Atsinešti reikėtų: filco(dirbtinio veltinio lakštų) ar medžiagėlės, adatą, siūlų, karoliukų, plaukučių kaip lėlytei. Jei ko neturėsite ir prireiks, galima manau bus įsigyti "Spalvų namuose". Angelėlių pavyzdžius matote aukščiau.
Kadangi patalpos nėra didelės, labai prašyčiau merginų, kurios planuoja atvykti, tiesiog kad galėtume orientuotis į žmonių skaičių. Jei būtų labai daug norinčių, manau pavyktų suorganizuoti dar vieną siuvimo dieną, tarkime gruodžio mėnesį.
Planuojančios dalyvauti šią dieną ar kilus kažkokiems klausimams, rašykite laiškučius man čia į až arba elektroniniu paštu dzefridac@gmail.com. Pasistengsiu kiekvienai atsakyti
4u.gif
Negalinčios dalyvauti nenusiminkite, pagaminusios angelus atneškite į minėtą parduotuvę "Spalvų namai", ten stovės krepšelis su užrašu kam skirtas, įdėkite jį ten arba tiesiog sekite informaciją ir ateikite 12.31d (patikslinsime laiką) į KMUK onkologijos kliniką Eivenių g. ar Panemunėje, bei įteikite jį ligoniukui smile.gif
Dar klausimas organizatorėms, manęs klausia, ar būtina daryti būtent tokius angelus ar galimos ir kitokios variacijos, kadangi tai yra jūsų mintis, o mes tik ją čia Kaune plėtojame, negalėjau atsakyti be jūsų smile.gif
daiva_z
Jenifer thumbup.gif Tu šaunuolė wub.gif

O Vilniuje tyluma sad.gif Keista man, negi nieks neateis siūti angeliukų unsure.gif

Tai žinoma, galite siūti bet kokius angelius. Tai tik buvo mano pasiūlymas, kaip pavyzdys. O varijacijos-tai jau kaip išneša jūsų fantazija thumbup.gif

Labai džiaugiuosi, kad jūs tokios organizuotos thumbup.gif
Jennifer
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 18, 12:53)
Jenifer  thumbup.gif Tu šaunuolė  wub.gif

O Vilniuje tyluma sad.gif Keista man, negi nieks neateis siūti angeliukų  unsure.gif

Tai žinoma, galite siūti bet kokius angelius. Tai tik buvo mano pasiūlymas, kaip pavyzdys. O varijacijos-tai jau kaip išneša jūsų fantazija  thumbup.gif

Labai džiaugiuosi, kad jūs tokios organizuotos  thumbup.gif
*

Ačiū blush2.gif tai gi visai nesudėtinga, tik kad laiko šiek tiek reikalauja, bet kai visi, su kuriais susiduri yra organizuoti ir geranoriški, tuomet ir nuotaika fantastiška ir viduje jautiesi taip nerealiai, kad norisi dar ir dar ir dar.... Kai narkotikas biggrin.gif
Labai tikiuosi, kad atsiras merginų norinčių ir galinčių prisidėti prie šios nuostabios akcijos.
Vis dar nesulaukiu jokių žinių iš Šiaulių, įdomu ką galvoja Klaipėda?????
Naktibalda
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 18, 12:53)
Jenifer  thumbup.gif Tu šaunuolė  wub.gif

O Vilniuje tyluma sad.gif Keista man, negi nieks neateis siūti angeliukų  unsure.gif

Tai žinoma, galite siūti bet kokius angelius. Tai tik buvo mano pasiūlymas, kaip pavyzdys. O varijacijos-tai jau kaip išneša jūsų fantazija  thumbup.gif

Labai džiaugiuosi, kad jūs tokios organizuotos  thumbup.gif
*

o tai gal maketą paviešinti? ar geriau bet koks angelas ax.gif
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 18, 13:12)
Ačiū  blush2.gif  tai gi visai nesudėtinga, tik kad laiko šiek tiek reikalauja, bet kai visi, su kuriais susiduri yra organizuoti ir geranoriški, tuomet ir nuotaika fantastiška ir viduje jautiesi taip nerealiai, kad norisi dar ir dar ir dar.... Kai narkotikas biggrin.gif
Labai tikiuosi, kad atsiras merginų norinčių ir galinčių prisidėti prie šios nuostabios akcijos.
Vis dar nesulaukiu jokių žinių iš Šiaulių, įdomu ką galvoja Klaipėda?????
*

Klaipėda galvoja, tik klaip minėjau Klaipėda daro savo akciją , tai turbūt nelabai pašysimės su antra akcija, kažkaip visuomet norėtusi, kad tos akcijos būtų vieningos biggrin.gif , nes tuomet ir didėja pajėgumai, bet aš kaip grįšiu į namus, manau gruodžio pradžioje pabandysiu surinkti geranorių būrelį ir prisijungsim prie akcijos, jei niekas nenorės pati pasiūsiu keletą angelų ax.gif ir atsiųsiu Jums rolleyes.gif
hi :)
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 18, 15:32)
o tai gal maketą paviešinti? ar geriau bet koks angelas  ax.gif
*

QUOTE(daiva_z @ 2010 11 15, 11:38)
Aš manau, kad angelai, koie bebūtų, iš ko bebūtų pagaminti-liks ANGELAIS  wub.gif
O mes siūsim va tokius angeliukus :
user posted image
*

Naktibalda
kvailas klausimas, o iš ko tie plaukučiai blush2.gif
Jennifer
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 18, 16:27)
kvailas klausimas, o iš ko tie plaukučiai  blush2.gif
*

mačiau, kad yra pirkti tokių plaukučių, manau jie skirti lėlių gamybai ax.gif
daiva_z
Taip, čia specialūs plaukučiai lėlytėms. Jų yra pirkti 4u.gif
Aga
Jennifer, užrašyk mane, pasistengsiu sudalyvaut wub.gif
Jennifer
QUOTE(Aga @ 2010 11 18, 22:36)
Jennifer, užrašyk mane, pasistengsiu sudalyvaut wub.gif
*

thumbup.gif Pirmoji sąraše wub.gif
bite
Labukas, ištrūkusi iš rūpestėlių rato, skubu patikinti, kad mes lauksime norinčiųjų įpūsti vilties angelams gyvastį "Spalvų namuose". Ir nekantrauju siūlyti, kad būtų kuriama visoje Lietuvoje bet kuriuo priimtinu laiku. Tuomet tereiktų arba vietose surasti ligoniukus, kuriuos angelai globos, arba siųsti organizatoriams į kitus miestus.
Gal aš ko nors nežinau ar ne taip supratau, patikslinkit, prašom.
Ramybės, sveikatos, ir tikėjimo mums, kuriančioms, kad tai tinkamai įsikūnytų angeluose, vilties sparnais apgaubtų visus, kuriems to labai reikia.
Tvirtai tikiu, kad kiekviena gera linkinti mintis nuveiks savo darbą.
daiva_z
bite, friends.gif thumbup.gif
Jennifer
QUOTE(bite @ 2010 11 19, 01:44)
Labukas, ištrūkusi iš rūpestėlių rato, skubu patikinti, kad mes lauksime norinčiųjų įpūsti vilties angelams gyvastį "Spalvų namuose". Ir nekantrauju siūlyti, kad būtų kuriama visoje Lietuvoje bet kuriuo priimtinu laiku. Tuomet tereiktų arba vietose surasti ligoniukus, kuriuos angelai globos, arba siųsti organizatoriams į kitus miestus.
Gal aš ko nors nežinau ar ne taip supratau, patikslinkit, prašom.
Ramybės, sveikatos, ir tikėjimo mums, kuriančioms, kad tai tinkamai įsikūnytų angeluose, vilties sparnais apgaubtų visus, kuriems to labai reikia.
Tvirtai tikiu, kad kiekviena gera linkinti mintis nuveiks savo darbą.
*

Bitute, kaip malonu Jus čia matyti. Ačiū Jums už gražius žodžius, palaikymą ir visokeriopą pagalbą (kaip visada mirksiukas.gif ) 4u.gif friends.gif
xxxsaulyte
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 10, 10:48)
Dabar galvoju, kaip padaryti, kad apie tai sužinotų kuo daugiau merginų, ypač iš kitų miestų  g.gif
*

sveikos merginos,

nepaskaičiau iki pabaigos, bet labai graži akcija wub.gif

Renax - jau kelinti metai, super .
Pirmaisiais metais siuntėm į Vilnių dovanėles moterims, tada ir kilo mintis, juk sergančiųjų turim irgi pilną ligoninę, kaip bebūtų gaila, ir Klaipėdoje. Taip kad atsiklausus Renax, mes irgi ruošiam dovanėles onko ligomis sergančiosioms ir Klaipėdoje - jau bus trečios Kalėdos ir buvo vienos Velykos wub.gif Bet tik kiekvienais metais taip norisi kad tai būtų miela, rankų darbo ... Ir jūsų mintis kad daryti susibūrus yra super. Galėčiau apsimiti kuruoti ir organizuoti Klaipėdoje, jei dar neatsirado, nes sakau, nespėjau perskaityti iki galo... nes mes renkamės supakuoti, užrašyti sveikinimus... bet daugumoje tai būna mielos smulkmenėlės, bet pirktinės... Mes pernai dovanojom nuostabius angelus, šiemet yra siuvami maišeliai ir veliamos širdelės, bus daromi rankų darbo atvirukai... bet velti ir maišelius siųti apsiėmė po vieną moterį... o taip norisi kad tai darytų daug moretų...
taip kad mintis puiki - skleiskime tą šilumą po miestus ir miestelius mirksiukas.gif Kuo daugiau suteiksime gerų emocijų sergančiąjam - tuo maloniau wub.gif

laukiu jūsų komentaro. Aš norėčiau prisidėti ir apjungti mintį vėl į vieną mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 15, 09:20)
klaipėdietės mergaitės šiemet organizuoja širdelių akciją klaipėdos  onko ligoniukams , http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry41001161, ir dar kas blogiausia aš siuvimo vakarėlį galėčiau tik gruodžio mėn suorganizuoti, lapkritį niekaip  verysad.gif, tai kaip ir netenka prasmė būrimasis ne tą pačią dieną  g.gif
*

Naktibalda - malonu wub.gif

parašiau viską aukščiau ką manau mirksiukas.gif Laukiu organizatorių parašymo mirksiukas.gif Sužinosiu kiek yra suveltų jau širdelių, dar plius galima padaryti ir kartu mirksiukas.gif Tiesiog graži idėja, ir ją galima apjungti, tai turiu mintyje mirksiukas.gif
Jennifer
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 19, 22:29)
sveikos merginos,

nepaskaičiau iki pabaigos, bet labai graži akcija  wub.gif 

Renax - jau kelinti metai, super .
Pirmaisiais metais siuntėm į Vilnių dovanėles moterims, tada ir kilo mintis, juk sergančiųjų turim irgi pilną ligoninę, kaip bebūtų gaila, ir Klaipėdoje. Taip kad atsiklausus Renax, mes irgi ruošiam dovanėles onko ligomis sergančiosioms ir Klaipėdoje - jau bus trečios Kalėdos ir buvo vienos Velykos  wub.gif  Bet tik kiekvienais metais taip norisi kad tai būtų miela, rankų darbo ... Ir jūsų mintis kad daryti susibūrus yra super. Galėčiau apsimiti kuruoti ir organizuoti Klaipėdoje, jei dar neatsirado, nes sakau, nespėjau perskaityti iki galo... nes mes renkamės supakuoti, užrašyti sveikinimus... bet daugumoje tai būna mielos smulkmenėlės, bet pirktinės... Mes pernai dovanojom nuostabius angelus, šiemet yra siuvami maišeliai ir veliamos širdelės, bus daromi rankų darbo atvirukai... bet velti ir maišelius siųti apsiėmė po vieną moterį... o taip norisi kad tai darytų daug moretų...
taip kad mintis puiki - skleiskime tą šilumą po miestus ir miestelius  mirksiukas.gif Kuo daugiau suteiksime gerų emocijų sergančiąjam - tuo maloniau  wub.gif

laukiu jūsų komentaro. Aš norėčiau prisidėti ir apjungti mintį vėl į vieną  mirksiukas.gif
Papildyta:
Naktibalda - malonu wub.gif

parašiau viską aukščiau ką manau mirksiukas.gif Laukiu organizatorių parašymo  mirksiukas.gif  Sužinosiu kiek yra suveltų jau širdelių, dar plius galima padaryti ir kartu mirksiukas.gif  Tiesiog graži idėja, ir ją galima apjungti, tai turiu mintyje  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip smagu, jei dar atsirastų sorganizuosiančių kažką Šiauliuose, būtų įgyvendinta idėja. Tik ar nepavyktų gaminti angelų? Man atrodo, kad būtų vientisumas labiau išlaikytas, Vilties angelų ratas per visą Lietuvą. O dalinti ar išeis 12.31? Kaip būtų nerealiai šaunu thumbup.gif
xxxsaulyte
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 19, 23:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kaip smagu, jei dar atsirastų sorganizuosiančių kažką Šiauliuose, būtų įgyvendinta idėja. Tik ar nepavyktų gaminti angelų? Man atrodo, kad būtų vientisumas labiau išlaikytas, Vilties angelų ratas per visą Lietuvą. O dalinti ar išeis 12.31? Kaip būtų nerealiai šaunu  thumbup.gif
*

na mes angelus pernai dovanojom, bet tai ne problema... dėl dalijimo- pas sergančiąsiais neįleidžia pašalinių, mes visada perduodam vyr. seseriai ir ji rytinės vizitacijos metu prieš Kučias ir Kalėdas ir išdalindavo mūsų dovanėles... tai buvo tik moterys, nes mintis buvo - moteris moteriai... dėl dalijimo- tai datą galima keisti, bet labai daug prieš Kalėdas išleidžia namo... lieka sakė tik labai jau kuriems reikia pgalbos pastovios...
na nežinau, Vilniuje lanksčiau žinau viskas, bet aš pati bendravau su vyr.gyd. Janušoniu ir jis griežtai pasakė ne, jokio kontakto apsaugant sergančiųjų privatumą....
Jennifer
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 20, 10:35)
na mes angelus pernai dovanojom, bet tai ne problema...  dėl dalijimo- pas sergančiąsiais neįleidžia pašalinių, mes visada perduodam vyr. seseriai ir ji rytinės vizitacijos metu prieš Kučias ir Kalėdas ir išdalindavo mūsų dovanėles... tai buvo tik moterys, nes mintis buvo - moteris moteriai... dėl dalijimo- tai datą galima keisti, bet labai daug prieš Kalėdas išleidžia namo... lieka sakė tik labai jau kuriems reikia pgalbos pastovios...
na nežinau, Vilniuje lanksčiau žinau viskas, bet aš pati bendravau su vyr.gyd. Janušoniu ir jis griežtai pasakė ne, jokio kontakto apsaugant sergančiųjų privatumą....
*

Kaip keista, pas mus įleidžia kada nori ir su malonumu yra pasirengusios padėti.
Manau labai šaunu, kad darote tokias akcijas, prieš Kalėdas bei Kūčių vakarą. Bet man labai patiko šios akcijos data, kadangi, Kalėdos ir Kūčios visada labai sureikšmina, o mintis, paskutinę metų dieną dalinti angelus, panašiu metu, būtent tą pačią dieną, tarsi apjungia visus, na, aš nemoku papasakoti, pati tiesiog jaučiu tai, to dar nedarydama, vien įsivaizduodama, neįsivaizduoju koks tai jausmas bus darant.... tai tik mano nuomonė, jei akcijos sumanytojos pritars, aš visiškai neturiu nieko prieš bet kokiam gerumui bei jo išreiškimo formai, tiesiog manau, kad tai jau bus tarsi atskira akcija. Tačiau pabrėžiu, jog tai tik mano nuomonė, jokiu būdu jos niekam neprimetu. 4u.gif
xxxsaulyte
supratau... mirksiukas.gif

ne, Klp sakau griežtai neįleidžia ir vyr.gyd. sako : "mes laikomės nuostatų nustatytų.... o kiti miestai - ne...." Na ir nieko negalim padaryti, be jo leidimo niekas nieko nedaro... taip kad angelų acija prieš pat Naujus
, aplanant pačioms - neįmanoma...

Na ką, tai ir toliau darysim tada savo tęstinę pradžiuginimo akciją.

sėkmės jums kuo nuoširdžiausiai , Jūs visos šaunios ir mintys labai geros wub.gif
Jennifer
Mergaitės, mane šiek tiek gąsdina ši tyla. Be mūsų pačių, viena Aga užsirašė verysad.gif Aš galvoju, kad reikia daugiau informacijos paskleisti, nes jau šį šeštadienį siūsime angelus, o norinčių padėti nėra. Gal temą reikėtų į skelbimų lentą paprašyti kad iškeltų g.gif
Naktibalda
QUOTE(Jennifer @ 2010 11 21, 23:31)
Mergaitės, mane šiek tiek gąsdina ši tyla. Be mūsų pačių, viena Aga užsirašė  verysad.gif  Aš galvoju, kad reikia daugiau informacijos paskleisti, nes jau šį šeštadienį siūsime angelus, o norinčių padėti nėra. Gal temą reikėtų į skelbimų lentą paprašyti kad iškeltų  g.gif
*

mergyt, jei būsiu Kaune tuo metu ir aš ateisiu, bet negaliu prižadėti 100proc blush2.gif , nes šiuo metu esu Kaune rolleyes.gif , gal gąsdina tai,kad šeštadienis , gal kam patogiau prastą dieną vakare , tiesiog gal yra norinčių tik laikas netinka ir nedrįsta pasisakyti ,aš jau ir filco to veltinio nusipirkau lotuliukas.gif
bite
Jennifer, paskelbsiu FB, tiek savo profilyje, tiek SN.
Mano nuomone gal reiktų labiau tikėtis jau gatavų angelų, o ne kolektyvinio jų kūrimo.
Spėju, tai ir lemia tą tylą. Tik, žinoma, apie viską reikia kalbėtis.
Prašymas visoms-pasakykite savo nuomonę ir ketinimus!
Jennifer
Taip, tikrai, pritariu bitutei, reikia kalbėti, jei kas turi kokių pasiūlymų, jei kam koks kitas laikas geriau, sakykite, mergaitės, kalbėkime smile.gif ax.gif rolleyes.gif
daiva_z
Labas, buvau biškiuką išvažiavus, tai nerašiau.
Nu va, žodžiu Vilniuje situacija tokia., kad norinčių siūti 28d nėra verysad.gif
Todėl dar ryt viską atidžiai prakontroliuosiu, ir jei tikrai natsiras norinčių-tiesiog siūsim namie, kas gali ir nori, ir po to siūsim/vešim Renax.

Na yra kaip yra. Mūsų norai yra dideli, bet...............

Kaip Kaunas laikosi? g.gif
Jennifer
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 22, 14:31)
Labas, buvau biškiuką išvažiavus, tai nerašiau.
Nu va, žodžiu Vilniuje situacija tokia., kad norinčių siūti 28d nėra  verysad.gif
Todėl dar ryt viską atidžiai prakontroliuosiu, ir jei tikrai natsiras norinčių-tiesiog siūsim namie, kas gali ir nori, ir po to siūsim/vešim Renax.

Na yra kaip yra. Mūsų norai yra dideli, bet...............

Kaip Kaunas laikosi?  g.gif
*

Liūdna verysad.gif
Kaune kol kas su manimi ir merginomis iš "Spalvų namų" viso susirinks maždaug 6 - 7, manyčiau. Bet tikiuosi, kad Vilties angelų krepšelis pamažu pildysis ir mes turėsime kuo nudžiuginti ligoniukus ax.gif
aveima
super merginos kad tokiom akcijom uzsiimate thumbup.gif 4u.gif gaila kad as Druskininkuose, o taip noreciau prisideti prie tokios akcijos 4u.gif
Jennifer
QUOTE(aveima @ 2010 11 22, 18:04)
super merginos kad tokiom akcijom uzsiimate  thumbup.gif  4u.gif gaila kad as Druskininkuose, o taip noreciau prisideti prie tokios akcijos  4u.gif
*

Manau kad laisvai galima, jei tik yra noro, galima atsiųsti man angeliuką. Adresą galiu parašyti į až mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.