Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano kalėdukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Anchela
2005 12 24 buvo Kūčių vakaras. Vakarieniavome su šeima pas senelius. Visą vakarą puikiai jaučiausi, daug valgiau kaip ir per visą nėštumą..
Vakare su vyru ir keliais giminaičiais grįžom namo..Ilgai žiūrėjom televizorių, prieš einant miegoti mano broliukas pasakė 'šiandien per Kūčias nepagimdei tai gali gimdyt per Kalėdas rytoj' bigsmile.gif , ir nuėjo miegot.
Naktį apie 3 val. mane labai pradėjo pykinti blink.gif , vėmiau, viduriavau, skaudėjo pilvą, taip pratempiau iki 9 ryto, nes maniau, kad apsinuodijau piragėliais su grybais.Atsikele vyras nesupratęs kas man darosi, klausė gal gimdau, bet aš atsakiau dar anksti, juk dar buvo likusi savaitė.
apie dešimta paskambinau mamai, per Kalėdas turėjom važiuti pas ją.Pasakiau kad atvažiuosim veliau, nes nekaip jaučiuosi.MAma nutarė atvažiuoti pati. ji atvyko po 20 min. Pamačiusi mane pasakė, kad aš gimdau nestuke.gif .
Vyras išsigandęs puolė kurti mašinos, mama padėjo iki jos nusigauti.
Štai aš jau keliauju į Vilniaus gimdymo namus.Atvykus į priimamaji mane pasitiko gydytojas, jis paklausė ko mes atvažiavom, mama sako, kad aš gimdau, jis nepatikėjo, nes buvo pilvukas nedidelis nestuke.gif , o mane jau skausmai kankina kas dešimt minučių.Jis pasisodino mane ant kėdės ir apžiūrėjęs, greit pakvietė akušerę ir pasakė jai, kad jau gimda atsiverus 6 cm. g.gif Dar porą valandų namie ir būčiau ten pagimdžius.Mane nuvežė į gimdymo palatą buvo 11:40, ten atėjo ir vyras.Po kurio laiko atbėgo ir mama su anyta.Jie visi dalyvavo gimdyme, nors mane tai labai nervino. Po valandos jau buvau 8 cm. Mane prižiūrėjo tiesiog puikūs gydytojai,po kurio laiko atnešė kamuolį pašokinėt ant j, kad būtų lengviau gimdyt.Kai gimda atsivėrė 10 cm mane kankino stiprūs sarėmiai ir tuo metu suglausdavau kojas, tai stabdė gimdymą tai aš jį prailginau dar porai valandų, bet jau kai prasidėjo pats stumimas man užteko trijų.Ir gimė mažutė mergytė, tokia mėlyna ir su ilgais plaukais.Mano vyras tai pamatęs mane stipriai apkabino ir pasakė, kad labai myli wub.gif ..ir padėkojo, kad pagimdžiau mergytę,ji buvo visiškai sveika..Taip gimė mūsų dukrytė Andrėja. drinks_cheers.gif
Stebukle
QUOTE(Andrejos mama @ 2006 01 31, 20:19)
*

Kaledos- stebuklu metas, sveikinu su tokia dovana wub.gif
Anchela
QUOTE(gretulis @ 2006 01 31, 20:58)
Kaledos- stebuklu metas, sveikinu su tokia dovana wub.gif
*

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Laurite
Sveikinimai. Aukit diduciai wub.gif .
LiVo
SVEIKINU biggrin.gif Tai jei ne tavo mama, būtų tekę "apsinuodijimo " rezultatą namie priimt lotuliukas.gif Gražiai aukit kalėdaitės tongue.gif
Birbiziukas
še tau kad nori pyragėliai su grybais unsure.gif biggrin.gif SVEIKINU user posted image
Spirgė
Tikras Kalėdinis stebukliukas smile.gif Sveikinu.

Bet pirmą kartą girdžiu, kad anyta gimdyme dalyvautų... Kad ir geriausia būtų, greičiausiai labai nervuoti turėtų. Vyras ir mama - tai jau kitas reikalas tongue.gif
Ritužė
Graži istorija 4u.gif Svarbiausia, kad viskas greitai ir su gera pabaiga rolleyes.gif
Sėkmės jums 4u.gif
Anchela
aciu visom uz sveikinimus biggrin.gif
Veitė
wub.gif be galo graži Andrėjos gimimo data 4u.gif Aukit gražutės ir sveikutės
Akeela
Aukit sveikos ir laimingos !!!!!
ridiska
Smagu kai mamos viska zino thumbup.gif !!!Aukit sveikos ir dideles.. 4u.gif SEKMES!!!!
Mirtis
Puiku Andrejos mama biggrin.gif aukite sveiki 4u.gif
monce*
Sveikinu su nuostabiu Kalediniu stebuklu 4u.gif
O ziurovu, kaip skaiciau, nemazai susirinko tavo stebuklelio pasitikti smile.gif
Anchela
na va cia mano pirmos dukreles gimimo istorija, Antroji irgi vos negime per kaledas , bet kai bus laiko tada papasakosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
muxxe
Na ir greitutė mamytė biggrin.gif
Priimkit didelius sveikinimus ir DAUG STIPRYBĖS 4u.gif

P.S. anytą būčiau išvijusi iš gimdymo ax.gif tikiuosi antrame nedalyvavo blush2.gif
gigi
sveikinu su dukryte. svarbiausiai, kad greit gime ir nereikejo amzinai kankintis.
pati geriausia dovana kaledoms 4u.gif
Laava
as pati gimusi per kaledas.. stebuklu metas, stebuklingi ir kazkuom apdovanoti vaikai.. tikek tuom...
Šelmė
Sveikinu su mazaja kaledaite:)Sekmes auginant sesutes ax.gif
Anchela
QUOTE(muxxe @ 2007 03 01, 22:28)
Na ir greitutė mamytė  biggrin.gif
Priimkit didelius sveikinimus ir DAUG STIPRYBĖS  4u.gif
P.S. anytą būčiau išvijusi iš gimdymo  ax.gif tikiuosi antrame nedalyvavo  blush2.gif
*

antram gimdyme nedalyvavo, nes nezinojo kad gimdyt isvaziavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Anchela
4u.gif
vaiduoklisss
4u.gif noreciau savo antraji taip grei pagimdyt ax.gif
Anchela
QUOTE(vaiduoklisss @ 2007 03 31, 15:14)
4u.gif noreciau savo antraji taip grei pagimdyt ax.gif
*

jei vaikiukas nores greit pas mamyte tai ir pagimdysi, sekmes 4u.gif 4u.gif
GudriLapė
4u.gif
Dagilis
Grazi istorija. Tokia kvepianti Kaledomis smile.gif. Aukit ir dziugaukit. 4u.gif
portobella
Grazu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.