2005 12 24 buvo Kūčių vakaras. Vakarieniavome su šeima pas senelius. Visą vakarą puikiai jaučiausi, daug valgiau kaip ir per visą nėštumą..
Vakare su vyru ir keliais giminaičiais grįžom namo..Ilgai žiūrėjom televizorių, prieš einant miegoti mano broliukas pasakė 'šiandien per Kūčias nepagimdei tai gali gimdyt per Kalėdas rytoj'

, ir nuėjo miegot.
Naktį apie 3 val. mane labai pradėjo pykinti

, vėmiau, viduriavau, skaudėjo pilvą, taip pratempiau iki 9 ryto, nes maniau, kad apsinuodijau piragėliais su grybais.Atsikele vyras nesupratęs kas man darosi, klausė gal gimdau, bet aš atsakiau dar anksti, juk dar buvo likusi savaitė.
apie dešimta paskambinau mamai, per Kalėdas turėjom važiuti pas ją.Pasakiau kad atvažiuosim veliau, nes nekaip jaučiuosi.MAma nutarė atvažiuoti pati. ji atvyko po 20 min. Pamačiusi mane pasakė, kad aš gimdau

.
Vyras išsigandęs puolė kurti mašinos, mama padėjo iki jos nusigauti.
Štai aš jau keliauju į Vilniaus gimdymo namus.Atvykus į priimamaji mane pasitiko gydytojas, jis paklausė ko mes atvažiavom, mama sako, kad aš gimdau, jis nepatikėjo, nes buvo pilvukas nedidelis

, o mane jau skausmai kankina kas dešimt minučių.Jis pasisodino mane ant kėdės ir apžiūrėjęs, greit pakvietė akušerę ir pasakė jai, kad jau gimda atsiverus 6 cm.

Dar porą valandų namie ir būčiau ten pagimdžius.Mane nuvežė į gimdymo palatą buvo 11:40, ten atėjo ir vyras.Po kurio laiko atbėgo ir mama su anyta.Jie visi dalyvavo gimdyme, nors mane tai labai nervino. Po valandos jau buvau 8 cm. Mane prižiūrėjo tiesiog puikūs gydytojai,po kurio laiko atnešė kamuolį pašokinėt ant j, kad būtų lengviau gimdyt.Kai gimda atsivėrė 10 cm mane kankino stiprūs sarėmiai ir tuo metu suglausdavau kojas, tai stabdė gimdymą tai aš jį prailginau dar porai valandų, bet jau kai prasidėjo pats stumimas man užteko trijų.Ir gimė mažutė mergytė, tokia mėlyna ir su ilgais plaukais.Mano vyras tai pamatęs mane stipriai apkabino ir pasakė, kad labai myli

..ir padėkojo, kad pagimdžiau mergytę,ji buvo visiškai sveika..Taip gimė mūsų dukrytė Andrėja.