Pagelbekit, prasau.... Ieskau nusipirkti zagareliu formele(gelyte ant ilgo kotuko), tik niekur nerandu... Ar ju jau nebebuna pirkti? Ziauriai pasiilgau tu zagareliu
Labuka,as ilgai ju ieskojau,bet taip ir neradau,bet visai neseniai uzsisakiau ,stai sitas,kolkas ,dar ju negavau,tik pries pora dienu pirkau,kai gausiu,galesiu parasyti apie kokybe
http://cgi.ebay.co.uk/Norpro-Rosette-Timba...=item4153875c83
Buvau parodoje ir kaip nusipirkau ta kota
Jais prekiaus www.pjaustykles.lt bet siame puslapyje dar ju nera, nes juos atsiveze imone tik pries keleta dienu QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 07, 19:01) Labuka,as ilgai ju ieskojau,bet taip ir neradau,bet visai neseniai uzsisakiau ,stai sitas,kolkas ,dar ju negavau,tik pries pora dienu pirkau,kai gausiu,galesiu parasyti apie kokybe http://cgi.ebay.co.uk/Norpro-Rosette-Timba...=item4153875c83 sveikutes,as ir is ju pirkau ta forma.as pirkau spalio 14,tai dar iki dabar neatveza,na ten buvo parasyta iki 26 dienu.tai vis laukiu
Na aciukas
pjaustykle.lt net su receptu
užsakiau
Geras, taip ilgai ieskojau
Aciukas
Gavau jau
Atsiverciau pjaustykles.lt receptu paziuret, ogi matau-kaina pakilo -18 lituku dabar kainuoja be siuntimo.
Na, stai trupuciuka pabandziau.Uzmaisiau normalia blynu tesla, ipyliau degtines sauksta
![]() As cia tobulinau-su sirupu savo virtu aplaisciau(tipo, skruzdelynas
i siuos sausainukus nei cukrus nei cukraus pudra nededama.nes cukrus traukia riebalus ir dega.Ir kepti juos geriausia ne aliejuj o taukuose,imetus zalios bulves gabaliuka
sveikutes,na is ebai dar net negavau tu formeliu,o jau praejo beveik pusantro men.tai uzsisakiau is pjaustykle.lt ,bet turbut irgi negausiu.as gyvenu uk, man isviso kainavo 23 lt su atsiuntimu ir sumoketi atsiimant preke.kazkokia nesamone
Labas vakarelis
O as jau vakar gavau ir isbandziau savo formeles,kaip rasiau pirkau per ebay,tik kaina buvo ju ne 13 dol,o 8 dol, Zodziu vistiek reikia pagalbos,vakar pasiruosiau kepimui,bet isejo,tik pirmos gelytes,o kai bandziau antra karta merkti i tesla,tai ji nelipo prie formos,o tiesiog,apkebdavo pati tesla ir atsokdavo nuo fomos,galvojau,gal del to kad atveso forma,nors laikiau aliejuje,tada dar kaitinau,bet vis gaudavosi taspats,tik idedu i tesla,susnypscia,atkeliu,tesloje lieka gelytes apkepus,bet nelimpa prie formos Nes paskui jau viska verciau lauk,namai buvo pilni dumu ir sudegusio aliejaus kvapo
Pirkit per paroda bus zymiai pigiau sios formeles ir dar pasidereti galesit
Speju jie si savaitgali parodoje irgi dalyvaus QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 17, 16:30) Labas vakarelis O as jau vakar gavau ir isbandziau savo formeles,kaip rasiau pirkau per ebay,tik kaina buvo ju ne 13 dol,o 8 dol, Zodziu vistiek reikia pagalbos,vakar pasiruosiau kepimui,bet isejo,tik pirmos gelytes,o kai bandziau antra karta merkti i tesla,tai ji nelipo prie formos,o tiesiog,apkebdavo pati tesla ir atsokdavo nuo fomos,galvojau,gal del to kad atveso forma,nors laikiau aliejuje,tada dar kaitinau,bet vis gaudavosi taspats,tik idedu i tesla,susnypscia,atkeliu,tesloje lieka gelytes apkepus,bet nelimpa prie formos Nes paskui jau viska verciau lauk,namai buvo pilni dumu ir sudegusio aliejaus kvapo labukas,ir as gavau is ebay formeles ir isbandziau visas 6.ogi pasirodo nereikia ikaitinti tu formu,uztenka tol, kol is teslos imerki i alieju ir palauki kol tesla atsiskirs nuo formeles.netufotkinau,kad parodyciau rezultata,neina man cia ikelti,tai nefotkinau.
gal kas turit senovine voveruska? man neiseina
Aš jau irgi turiu formelę
Gal galite pasidalinti receptais, nes man žagarėliai išeina tokie daugiau kaip blynai, na netraškūs tokie QUOTE(vivir @ 2011 01 11, 12:41) Ir nepritraukia riebalu? Nes as pagal toki recepta tik + 1saukstas cukraus kepiau, man prisigere riebalu vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams. o jums nuo cukraus nesvilo tesla? kad negertu riebalu kiti deda zalia bulve i ta alieju arba ipila spirito (cia turbut i tesla QUOTE(1000inis @ 2011 01 11, 12:48) vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams. o jums nuo cukraus nesvilo tesla? kad negertu riebalu kiti deda zalia bulve i ta alieju arba ipila spirito (cia turbut i tesla Aciu O nnuo sauksto cukraus tikrai nesvilo
Aciu mergaites uz nuoroda www.pjaustykles.lt uzsimuzdama ieskojau tu formeliu
senai norėjau išmokti kepti šiuos skanėstus. Tiek daug naujų dalykų sužinojau šioje temoje, ačiū, kad dalinatės
kuo tesla skystesne, tuo kepinys plonesnis, trapesnis; jei tirsciau- storiau, daugiau mesinis gaunasi; cia kaip kas megsta!
QUOTE(Keisidi @ 2010 11 22, 23:13) ogi pasirodo nereikia ikaitinti tu formu,uztenka tol, kol is teslos imerki i alieju ir palauki kol tesla atsiskirs nuo formeles. Ačiū ,kad pasakėti,jūs mane išgelbėjote,viskas pavyko puikiai QUOTE(1000inis @ 2011 01 11, 00:11) 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai, druskos ziupsn. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams. O jums didelis ačiū už receptuką,lengva pasidaryti,gražiai iškepė,nepritraukė aliejaus
QUOTE(Vaidosee @ 2011 01 22, 21:33) Ačiū ,kad pasakėti,jūs mane išgelbėjote,viskas pavyko puikiai O jums didelis ačiū už receptuką,lengva pasidaryti,gražiai iškepė,nepritraukė aliejaus Aš kažkada esu dariusi pagal šį receptą, bet man kiek prisigėrė riebalų ir aš nusprendžiau , kad reikėtų į tešlą pilti valgomą šaukštą degtinės, o kad būtų traškūs, dalį miltų keisti krakmolu. Bet dar nebandžiau. QUOTE(Papugele @ 2010 11 13, 21:04) Taip as irgi pirkau jau uz 18lt,bet man jie siek tiek per mazi,o ir darbo gaunasi daug,nes visada kepu is triju normu,o po to suklijuoju su medum kaip skruzdelyna,i svecius nestis ar kur nors tai super dalykas bet darbo prie jo tai daug,kepu 2.5val ir tai dviese.
Šiauliuose šiandien vyksta šventė "Ant rubežiaus" Ten kaip tik pjaustyklių firma prekiauja tomis gėlytėmis, drugeliais ir širdelėmis, po 15lt, o pasiderėjus ir po 14lt.
tikrasis saldŽiųjų VOVERUŠKŲ receptukas, kuriuo tiek ilgai ieškojus ir bandžius negaliu nepasidalinti.
Voveruškos Reikia: 3 kiaušinių 0.5 stiklinės vandens Žiupsniuko druskytės Miltų (tešla turi būti kiek tirštesnė nei lietiniams, reikia paieškoti viduriuko) Riebalų virimui Virbo su formele ant galo Cukraus pudros (pabarstymui) Iš šio kiekio gausite nediduką "skrusdėlynuką" jei krūvą voveruškų apliesite medumi ir apibersite aguonomis. Jei viską dvigubinsite pasidžiaugsite didesniu
Mergaitės turiu tokią senovinę gėlyčių formą kur reikia į įkaitintą aliejų ją pamirkus tešloje iškepti.Gal kuri turit receptą?Žinau kad vienoje tokioje geltonoje šeimininkių knygoje buvo, kai maža buvau mama ją turėdavo.O dabar per karaustymus jos neberandu, turiu tik pačią formelę.Gal jūs kartais turit?Ačiū jei kuri pagelbėsit
taigi receptai temos 1 psl
Merginos, radau šaunią nuorodą, kur galima kreiptis dėl formelių kepiniams -
http://seija-keptuves.blogspot.com/search/...0kepimo%20forma Telefonas užsakymams: +37068535453 El. paštas: seija_zig@yahoo.com |