Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žagarėliai-gėlytės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
muse+
Pagelbekit, prasau.... Ieskau nusipirkti zagareliu formele(gelyte ant ilgo kotuko), tik niekur nerandu... Ar ju jau nebebuna pirkti? Ziauriai pasiilgau tu zagareliu
Vaidosee
Labuka,as ilgai ju ieskojau,bet taip ir neradau,bet visai neseniai uzsisakiau ,stai sitas,kolkas ,dar ju negavau,tik pries pora dienu pirkau,kai gausiu,galesiu parasyti apie kokybe 4u.gif
http://cgi.ebay.co.uk/Norpro-Rosette-Timba...=item4153875c83
Atize
Buvau parodoje ir kaip nusipirkau ta kota biggrin.gif
Jais prekiaus www.pjaustykles.lt bet siame puslapyje dar ju nera, nes juos atsiveze imone tik pries keleta dienu mirksiukas.gif Bet pasiskambink ju nurodytais kontaktais ir pasiteirauk tikrai galesi ir is ju uzsisakyti, vieno koto su figurele kaina 10 Lt (buvo sirdutes, gelytes ir drugelis) 4u.gif
rita606
verysad.gif merginos as ta formele turiu is senu laiku,bet nezinau recepto gal kas galit padeti,jie man nesigauna,o taip noreciau blush2.gif
Keisidi
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 07, 19:01)
Labuka,as ilgai ju ieskojau,bet taip ir neradau,bet visai neseniai uzsisakiau ,stai sitas,kolkas ,dar ju negavau,tik pries pora dienu pirkau,kai gausiu,galesiu parasyti apie kokybe  4u.gif
http://cgi.ebay.co.uk/Norpro-Rosette-Timba...=item4153875c83
*

sveikutes,as ir is ju pirkau ta forma.as pirkau spalio 14,tai dar iki dabar neatveza,na ten buvo parasyta iki 26 dienu.tai vis laukiu lotuliukas.gif
muse+
Na aciukas 4u.gif Bandysiu i www.pjaustyke.lt kreiptis, jei ne, lieka ebay smile.gif
Fiolita
pjaustykle.lt net su receptu bigsmile.gif
muse+
užsakiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Fiolita
QUOTE(muse+ @ 2010 11 10, 12:17)
užsakiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Nerandu kiek atsisiuntimas kainuoja g.gif
semu213
Geras, taip ilgai ieskojau thumbup.gif
Aciukas 4u.gif
muse+
QUOTE(Fiolita @ 2010 11 10, 13:21)
Nerandu kiek atsisiuntimas kainuoja  g.gif
*

Aš skambinausi, nes buvo problemų su prisiregistravimu, tai sakė, kad siuntimas gal 3,5 kainuos.
muse+
Gavau jau ax.gif ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar bandysiu receptukus.Bendra kaina su siuntimu 13 Lt
Papugele
QUOTE(muse+ @ 2010 11 13, 13:28)
Gavau jau ax.gif  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dabar bandysiu receptukus.Bendra kaina su siuntimu 13 Lt
*

Labai zmoniska kaina ir pristatymas thumbup.gif Tikrai pirkciau jei netureciau smile.gif

Kada kepsi? bigsmile.gif
muse+
Atsiverciau pjaustykles.lt receptu paziuret, ogi matau-kaina pakilo -18 lituku dabar kainuoja be siuntimo. rolleyes.gif unsure.gif O virsiu tai siandien smile.gif Parasysiu kas gavos, nors manau, jei studentavimo laikais isejo, tai ir dabar turetu gautis g.gif biggrin.gif
Papugele
QUOTE(muse+ @ 2010 11 13, 18:42)
Atsiverciau pjaustykles.lt receptu paziuret, ogi matau-kaina pakilo -18 lituku dabar kainuoja be siuntimo. rolleyes.gif  unsure.gif  O virsiu tai siandien smile.gif Parasysiu kas gavos, nors manau, jei studentavimo laikais isejo, tai ir dabar turetu gautis g.gif  biggrin.gif
*

blink.gif Nieko sau. Va ka reiskia paklausa unsure.gif

Laukiam essen.gif
muse+
Na, stai trupuciuka pabandziau.Uzmaisiau normalia blynu tesla, ipyliau degtines sauksta drinks_cheers.gif Pradzioj kokias penkias min. butinai palikit aliejuje, kad ikaistu formele, stebekit pries kiekviena pamerkima i tesla, kad formele butu ikaitus, o ji po dvieju merkimu jau atvesta.Na, zodziu, eigoj viska issiaiskinsit, nes tikrai nieko sudetingo.Svarbiausia formeles neimerkt i tesla , kad visa formele apsilietu.O pradzioj teko ir sakute naudotis, nes i alieju nenorejo atsiskirt nuo formeles(kazkur kampukas prikibdavo)
user posted image
As cia tobulinau-su sirupu savo virtu aplaisciau(tipo, skruzdelynas biggrin.gif )Kai sirupo neliko, pabarsciau cukraus pudra.Siaip skonis man nieko, tik riebus gavosi, gal del to, kad cukraus pudros i tesla dejau... g.gif
Papugele
QUOTE(muse+ @ 2010 11 13, 20:34)
As cia tobulinau-su sirupu savo virtu aplaisciau(tipo, skruzdelynas biggrin.gif
*

Skaniai atrodo bigsmile.gif 4u.gif
o-pa-pa
i siuos sausainukus nei cukrus nei cukraus pudra nededama.nes cukrus traukia riebalus ir dega.Ir kepti juos geriausia ne aliejuj o taukuose,imetus zalios bulves gabaliuka
Keisidi
sveikutes,na is ebai dar net negavau tu formeliu,o jau praejo beveik pusantro men.tai uzsisakiau is pjaustykle.lt ,bet turbut irgi negausiu.as gyvenu uk, man isviso kainavo 23 lt su atsiuntimu ir sumoketi atsiimant preke.kazkokia nesamone g.gif .net keista,kad uz atsiuntima ir lt ribose ir siusti i uk tiek pat 5 lt.netikiu schmoll.gif ,daug ka uzsisakau per interneta is lt tai maziausiai moku nuo 50 lt uz atsiuntima.
Vaidosee
Labas vakarelis smile.gif
O as jau vakar gavau ir isbandziau savo formeles,kaip rasiau pirkau per ebay,tik kaina buvo ju ne 13 dol,o 8 dol,
Zodziu vistiek reikia pagalbos,vakar pasiruosiau kepimui,bet isejo,tik pirmos gelytes,o kai bandziau antra karta merkti i tesla,tai ji nelipo prie formos,o tiesiog,apkebdavo pati tesla ir atsokdavo nuo fomos,galvojau,gal del to kad atveso forma,nors laikiau aliejuje,tada dar kaitinau,bet vis gaudavosi taspats,tik idedu i tesla,susnypscia,atkeliu,tesloje lieka gelytes apkepus,bet nelimpa prie formos g.gif ,ka dariau ne taip,o gali buti,kad per karsta forma buvo?
Nes paskui jau viska verciau lauk,namai buvo pilni dumu ir sudegusio aliejaus kvapo doh.gif
Atize
Pirkit per paroda bus zymiai pigiau sios formeles ir dar pasidereti galesit 4u.gif
Speju jie si savaitgali parodoje irgi dalyvaus mirksiukas.gif As sia formele pirkau parodoje bet jie buvo tik pries diena is vokietijos atsiveze... ir sake kad neisverte recepto bet isvers ir i puslapi sudes kaip matau ta ir padare thumbup.gif
Keisidi
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 17, 16:30)
Labas vakarelis  smile.gif
O as jau vakar gavau ir isbandziau savo formeles,kaip rasiau pirkau per ebay,tik kaina buvo ju ne 13 dol,o 8 dol,
Zodziu vistiek reikia pagalbos,vakar pasiruosiau kepimui,bet isejo,tik pirmos gelytes,o kai bandziau antra karta merkti i tesla,tai ji nelipo prie formos,o tiesiog,apkebdavo pati tesla ir atsokdavo nuo fomos,galvojau,gal del to kad atveso forma,nors laikiau aliejuje,tada dar kaitinau,bet vis gaudavosi taspats,tik idedu i tesla,susnypscia,atkeliu,tesloje lieka gelytes apkepus,bet nelimpa prie formos  g.gif ,ka dariau ne taip,o gali buti,kad per karsta forma buvo?
Nes paskui jau viska verciau lauk,namai buvo pilni dumu ir sudegusio aliejaus kvapo  doh.gif
*

labukas,ir as gavau is ebay formeles ir isbandziau visas 6.ogi pasirodo nereikia ikaitinti tu formu,uztenka tol, kol is teslos imerki i alieju ir palauki kol tesla atsiskirs nuo formeles.netufotkinau,kad parodyciau rezultata,neina man cia ikelti,tai nefotkinau.
1000inis
gal kas turit senovine voveruska? man neiseina doh.gif apsikabina tesla is kitos puses kaip kojine, o kotas lieka zalias, sunku istraukt biggrin.gif gal patarimu g.gif 4u.gif
Tortuga
Aš jau irgi turiu formelę smile.gif, bet...
Gal galite pasidalinti receptais, nes man žagarėliai išeina tokie daugiau kaip blynai, na netraškūs tokie sad.gif
1000inis
QUOTE(Tortuga @ 2011 01 03, 00:25)
Aš jau irgi turiu formelę smile.gif, bet...
Gal galite pasidalinti receptais, nes man žagarėliai išeina tokie daugiau kaip blynai, na netraškūs tokie sad.gif
*

pienas, miltai druska; tesla skysta kaip lietiniams skystiems;
vivir
QUOTE(1000inis @ 2011 01 10, 12:51)
pienas, miltai druska; tesla skysta kaip lietiniams skystiems;
*

Ir net kiausinio nereikia g.gif
1000inis
QUOTE(vivir @ 2011 01 10, 14:11)
Ir net kiausinio nereikia  g.gif
*

labai atsiprasau blush2.gif

2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai, druskos ziupsn.

Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.
vivir
QUOTE(1000inis @ 2011 01 11, 00:11)

*

Ir nepritraukia riebalu? Nes as pagal toki recepta tik + 1saukstas cukraus kepiau, man prisigere riebalu sad.gif
1000inis
QUOTE(vivir @ 2011 01 11, 12:41)
Ir nepritraukia riebalu? Nes as pagal toki recepta tik + 1saukstas cukraus kepiau, man prisigere riebalu sad.gif
*

vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.
o jums nuo cukraus nesvilo tesla?

kad negertu riebalu kiti deda zalia bulve i ta alieju arba ipila spirito (cia turbut i tesla biggrin.gif )

vivir
QUOTE(1000inis @ 2011 01 11, 12:48)
vienintelis, nepakartojamas ir nepritraukiantis riebalų: 2 kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai. Viskas. Jokių grietinių, cukraus, sodos ir pan. Tešlą daryti kaip lietiniams.
o jums nuo cukraus nesvilo tesla?

kad negertu riebalu kiti deda zalia bulve i ta alieju arba ipila spirito (cia turbut i tesla biggrin.gif )
*

Aciu 4u.gif reiks bandyt pagal jusu receptuka kept.

O nnuo sauksto cukraus tikrai nesvilo schmoll.gif Meciau ir bulve ir degtines pyliau i tesla vistiek trauke verysad.gif
o-pa-pa
QUOTE(vivir @ 2011 01 11, 13:57)
Aciu  4u.gif  reiks bandyt pagal jusu receptuka kept.

O nnuo sauksto cukraus tikrai nesvilo  schmoll.gif  Meciau ir bulve ir degtines pyliau i tesla vistiek trauke  verysad.gif
*

Todel kad cukraus dejot,cukrus traukia.Nes pats tikriausias receptas yra tik kiausiniai pienas ir miltai.Daugiau nieko.
ausraa14
Aciu mergaites uz nuoroda www.pjaustykles.lt uzsimuzdama ieskojau tu formeliu karsta.gif .O dabar uzsisakiau ir laukiu kol atsius clap.gif clap.gif clap.gif
Tortuga

*

Išbandžiau šitą receptą ir tikrai neblogai gavosi mirksiukas.gif
Genialu tai, kas paprasta bigsmile.gif
Clair
senai norėjau išmokti kepti šiuos skanėstus. Tiek daug naujų dalykų sužinojau šioje temoje, ačiū, kad dalinatės smile.gif
1000inis
kuo tesla skystesne, tuo kepinys plonesnis, trapesnis; jei tirsciau- storiau, daugiau mesinis gaunasi; cia kaip kas megsta!
Vaidosee
QUOTE(Keisidi @ 2010 11 22, 23:13)
ogi pasirodo nereikia ikaitinti tu formu,uztenka tol, kol is teslos imerki i alieju ir palauki kol tesla atsiskirs nuo formeles.
*

Ačiū ,kad pasakėti,jūs mane išgelbėjote,viskas pavyko puikiai thumbup.gif

*

O jums didelis ačiū už receptuką,lengva pasidaryti,gražiai iškepė,nepritraukė aliejaus thumbup.gif
user posted image
Letune
QUOTE(Vaidosee @ 2011 01 22, 21:33)
Ačiū ,kad pasakėti,jūs mane išgelbėjote,viskas pavyko puikiai  thumbup.gif
O jums didelis ačiū už receptuką,lengva pasidaryti,gražiai iškepė,nepritraukė aliejaus 
*

Aš kažkada esu dariusi pagal šį receptą, bet man kiek prisigėrė riebalų ir aš nusprendžiau , kad reikėtų į tešlą pilti valgomą šaukštą degtinės, o kad būtų traškūs, dalį miltų keisti krakmolu. Bet dar nebandžiau. g.gif Gal kuri bus greitesnė? Ir dar, kad neperkaistų riebalai, dėti į juos po griežinėlį žalios bulvės, vis ją pakeičiant, kai sukepa. Galima būtų, jei norima traškesnių, bandyti dėti vieną visą kiaušinį, o kito— tik baltymą.
gudytejol
QUOTE(Papugele @ 2010 11 13, 21:04)
blink.gif Nieko sau. Va ka reiskia paklausa unsure.gif

Laukiam essen.gif
*

Taip as irgi pirkau jau uz 18lt,bet man jie siek tiek per mazi,o ir darbo gaunasi daug,nes visada kepu is triju normu,o po to suklijuoju su medum kaip skruzdelyna,i svecius nestis ar kur nors tai super dalykas bet darbo prie jo tai daug,kepu 2.5val ir tai dviese.
asentra
Šiauliuose šiandien vyksta šventė "Ant rubežiaus" Ten kaip tik pjaustyklių firma prekiauja tomis gėlytėmis, drugeliais ir širdelėmis, po 15lt, o pasiderėjus ir po 14lt. mirksiukas.gif Taip kad šiaulietės, jei kas spėjote paskaityti mano žinutę ir labai reikia tos formelės, pustykit padus ir bėkit į bulvarą 4u.gif 4u.gif
Atidema
tikrasis saldŽiųjų VOVERUŠKŲ receptukas, kuriuo tiek ilgai ieškojus ir bandžius negaliu nepasidalinti.

Voveruškos

Reikia:

3 kiaušinių
0.5 stiklinės vandens
Žiupsniuko druskytės
Miltų (tešla turi būti kiek tirštesnė nei lietiniams, reikia paieškoti viduriuko)
Riebalų virimui
Virbo su formele ant galo
Cukraus pudros (pabarstymui)

Iš šio kiekio gausite nediduką "skrusdėlynuką" jei krūvą voveruškų apliesite medumi ir apibersite aguonomis. Jei viską dvigubinsite pasidžiaugsite didesniu 4u.gif clap.gif
SOLI-SOL
Mergaitės turiu tokią senovinę gėlyčių formą kur reikia į įkaitintą aliejų ją pamirkus tešloje iškepti.Gal kuri turit receptą?Žinau kad vienoje tokioje geltonoje šeimininkių knygoje buvo, kai maža buvau mama ją turėdavo.O dabar per karaustymus jos neberandu, turiu tik pačią formelę.Gal jūs kartais turit?Ačiū jei kuri pagelbėsit 4u.gif .
keno
taigi receptai temos 1 psl 4u.gif
diasaja
Pagaliau ir aš galiu pasigirti:

user posted image

silsta
Merginos, radau šaunią nuorodą, kur galima kreiptis dėl formelių kepiniams -

http://seija-keptuves.blogspot.com/search/...0kepimo%20forma

Telefonas užsakymams: +37068535453
El. paštas: seija_zig@yahoo.com

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.