Gal kas zino?
O jei nori is PDF konvertuoti i DOC t.y Word'inius failus tai yra programa Solid Converter. Ja taip pat reikia internete susirasti, bet va su Cracku sunku, as kol kas niekaip nerandu kaip nulauzti
nueik i www.adobe.com ir downloadink acrobat reader, bet ne zemesne nei 5 versija. Sekmes:)
man tai dauguma pdf doku konvertuojasi elementariu būdu copy-paste
pas mane 5.0 versija.. selectinu tekstą su text select tool, tada copy, atsidarau wordą ir pastinu
Ne visada padeda tai Geriausiai teksto atpazinimo programele, pvz: "Fine reader". Ta atpazinimo galimybe yra nuo 6 versijos. Kazkada apie tai buvau rasiusi chate, kai kurios merginos gal dar prisimena
Kažkas jau rašė, kad iš VMI puslapio nori parsisiųsti keletą formų. Problema buvo, kad ne taip atidarinėja. Buvo ir patarimas duotas -parsisiųsti acrobat reader'į.
Pas mane kita problema -pasirinkus deklaracijos formą, ne tik kad jos neatidaro, bet atverčia naują langą su kryželiu kampe. Nieko nesuprantu, juk prieš kokį mėnesį, viskas buvo gerai. Acrobat reader'is instaliuotas seniausiai, ir anksčiau kompas visus failus atidarinėdavo gerai. Bet čia, bac... ir kryžiukas kampe. Kas atsitiko? Kaip kompą "priversti" atidaryti reikiamus failus?
Pas tave Win XP su Service Pack 2? Jeigu taip, tai gali buti, kad uzblokavo kaip reklama. Ar puslapyje paspaudus ant pdf failo po adreso lauku neatsiranda gelsva juostelė su uzrasu "Pop-up blocked. To see this pop-up or additional options click here..."?
Pas mane Windows NT ir tokia juostelė dėl reklamos neatsiranda...
Pikčiausia, kad visą laiką buvo čiki, o dabar kryžius
Pabandyk parsisiusti pas save i kompiuteri. Ar atidaro?
Taip atsidaro. Bet neišeitis, kadangi man neatidaro ne tik deklaracijų formų iš VMI puslapio, bet ir kitų puslapių... O visų saugotis į kompą nesinori... Būna, landžioji inete, surandi kas tave domina, paspaudi nuorodą, atsidaro naujas langas, o ten kryžiukas:) Vėl Acrobat Reader's grybą supjovė... Kažkas atsitiko, gal kur kokia varnelė nusimušė? juk anksčiau viskas čiki buvo...
Dar su vyru pasikonsultavau
Siaip dar gali paziureti Tools->Internet Options->Programs->Manage Add-ons, atsidariusiame lange turetu buti "Adobe PDF", ant jo paspaudus Settings turetu buti Enabled. Bet cia taip ant XP, NT gali kitaip buti, tai jeigu nebijai dar ka negero padaryti, gali pasiieskoti
Ačiū tau už pagalbą. Nors pas mane ir ne visai taip, kaip XP, bet bent jau ant kelio užvedei ko ieškot. Tai aš per pagalbas Adobe puslapyje susiradau, kas gali būt ne kaip pas mane. Matyt, kažkas nusimušę arba išsitrynę buvo. Bet va, yra tokis dalykelis Adobe Reader'yje: windows- Detect and Repair. Nu ir vsio, viskas atsistatė
Tai kad nera uz ka
Turiu mažą problemėlę - gavau nusiskanuoti pora rankdarbių žurnalų ir noriu nuskanuotus lapus užsaugoti kaip .pdf failą, tačiau kad ir kaip skanavau ir bandžiau užsaugoti visus lapus viename dokumente, man vistiek išeina 20 atskirų dokumentų. Taigi, kaip juos sukelti į vieną, kad būtų vienas .pdf dokumentas su 20 lapų?
Tikiuosi suprasit ko noriu, nes kompuose, o tuo labiau jų terminiuose esu visiškai žalia...
na negi niekas negali man patarti?
greičiausiai tau reiktu adobe acrobat (ne reader) porogramos, su kuria galetum kurti pdf dokumenta. tau tuomet tereiktu sukurti nauja dokumenta sukelti nuotraukas ir ishsaugoti
taipogi gali bandyti microsoft office word analogą- open office. tuomet nuskenuotus vaizdus ikeltum i dokumenta (open office porogramoje) ir tai atlikus atliktus export to pdf
skanuoji su Abbyy finereader. ziurek options. visada reik ziuret nustatymus visus. be to man rodos pradxzioj uzklausia ar nori test kita lapa ar baigi..
As visa tai darau su Adobe Acrobat Professional. Paleidi programa, eini File->Create PDF->From Multiple Files..., spaudi Browse..., pasirenki failus, kuriuos reikia sudeti i pdf dokumenta (pasirinkineti galima per kelis kartus arba su Ctrl pasizymint kelis failus is karto), spaudi Add. Files To Combine atsiranda pasirinkti failai, juos sudelioji tokia tvarka, kokia jie turetu eiti dokumente, spaudi OK ir issisaugai sugeneruota pdf dokumenta ten, kur nori. Tikiuosi pakankamai aiskiai surasiau
o ka isvis galima daryt su tuo akrobat reader....as parsisiunciau remeliu nuotraukom tai ieskau uzdet nuotrauka kaip bet....nerandu...?gal kas bandet?
labai dėkinga už patarimus, pasakiau vyrui ko reikia tai jis man Adobe Acrobat parsiuntė iš kažkur ir suinstalino, tik gaila kad 30 dienų, paskui jau pinigiukų nori
Turiu Excelio failus su formulėmis ir t.t ir reikia tą failą paversti PDF formato failu. Kaip tai padaryti? Bandžiau tiesiog užsaugoti kaip pdf failą, bet taip nesigauna, neatpažįsta formato...
Yra programeles, kurios susiinstaliuoja kaip printeris.
Ash naudoju PrimoPDF, gali atsisiust ish cia. Suinstaliavus programa Atsidarai exceli pasikrauni faila, paspaudi spausdint vietoj standartinio printerio (jei toks yra) pasirenki ta programele, paklaus kur ishsaugot, kokiu vardu, galutiniam variante gausi PDF dokumenta.
Ačiū labai,
viskas veikia
Parsisiunčiau "Da Vinčio kodą" pdf formate. Perskaityt negaliu, siūlo pasirinkt programą su kuria sukurtas failas. Kiek supratau be acrobat reader'io neperskaitysiu. Bandžiau ieškoti per run, įvedus acrobat reder pavadinimą. Išmeta, kad negali rasti arba neteisingas pavadinimas. Ar tai reiškia, kad pas mane tikrai nėra tos programos? Anksčiau, prieš perinstaliuojant Windows' us tikrai buvo, na o po to kažkaip nepasigedau. Tokiu atveju ar man reikia parsisiųst acrobat reder'į ar galima kaip nors paprasčiau perskaityt?
QUOTE(LinaBoo @ 2005 08 26, 10:54) Parsisiunčiau "Da Vinčio kodą" pdf formate. Perskaityt negaliu, siūlo pasirinkt programą su kuria sukurtas failas. Kiek supratau be acrobat reader'io neperskaitysiu. Bandžiau ieškoti per run, įvedus acrobat reder pavadinimą. Išmeta, kad negali rasti arba neteisingas pavadinimas. Ar tai reiškia, kad pas mane tikrai nėra tos programos? Anksčiau, prieš perinstaliuojant Windows' us tikrai buvo, na o po to kažkaip nepasigedau. Tokiu atveju ar man reikia parsisiųst acrobat reder'į ar galima kaip nors paprasčiau perskaityt? Jeigu neturi Acrobat reader'io - neatsidarysi. Instaliuok. Galima į kai kurias programas pdf'ą importuoti, bet bijau, kad su tiek puslapių - bergždžias bandymas bus. Arba užtruks nerealiai ilgai. Šitas kelias tiktų, jeigu būtų 1 puslapio pdf'as. Beje, teoriškai pdf'ą turi atidaryti ir AcrobatExchange'ryje (jame galimi tam tikri failo pakeitimai, jeigu prisireikia), bet "Da Vinčio kodą" kažkodėl sumaitoja - atidaryti atidaro, bet nieko ten nesimato. QUOTE(safarikids @ 2005 08 26, 12:17) Jeigu neturi Acrobat reader'io - neatsidarysi. Instaliuok. Galima į kai kurias programas pdf'ą importuoti, bet bijau, kad su tiek puslapių - bergždžias bandymas bus. Arba užtruks nerealiai ilgai. Šitas kelias tiktų, jeigu būtų 1 puslapio pdf'as. Beje, teoriškai pdf'ą turi atidaryti ir AcrobatExchange'ryje (jame galimi tam tikri failo pakeitimai, jeigu prisireikia), bet "Da Vinčio kodą" kažkodėl sumaitoja - atidaryti atidaro, bet nieko ten nesimato. Jooo, aišku. O jei per run nerado to readerio tai ir nėra jo pas mane? QUOTE(LinaBoo @ 2005 08 26, 12:51) Nebūtinai O kokio dydžio tas failas? Jeigu nelabai didelis duočiau savo el. pašto adresiuką, permestum, pažiūrėčiau ką galima padaryti ir su kuo tikrai atsidaro
Pažiūrėk per "search", gal yra ADOBE READER? Jei ne, gali iš čia atsisiųst nemokamai
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 08 26, 12:55) Nebūtinai O kokio dydžio tas failas? Jeigu nelabai didelis duočiau savo el. pašto adresiuką, permestum, pažiūrėčiau ką galima padaryti ir su kuo tikrai atsidaro Siunčiausi iš čia. Ten maždau 3 su trupučiu mb http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ic=39502&st=264 QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 26, 13:48) Pažiūrėk per "search", gal yra ADOBE READER? Jei ne, gali iš čia atsisiųst nemokamai Paieškojau visur. Neturiu aš jos pasirodo. Kai perinstaliavo Winduos'us pamiršo Ačiu mamytės
Valio jau skaitau
Gal galit pasakyti, ar įmanoma iš kur parsisiųsti nemokamą pdf tekstų redagavimo programą? Kiek bandžiau parsisiųsti, tai nė viena nepriima lietuviškų raidžių
Jei dar nebandėte, tai siūlau parsisiųsti programą iš čia:
http://www.pdf995.com/ Siūlomame programų pakete yra PDF bylų kūrimo (aš ja naudojuosi), redagavimo (naudoti neteko) ir kt. programos. Pabandykit
Ačiū, bandžiau parsisiųst, bet su teksto redagavimu man ten nieko nesigavo
QUOTE(Vilkute @ 2005 09 15, 09:50) Ačiū, bandžiau parsisiųst, bet su teksto redagavimu man ten nieko nesigavo Ar naudojies tuo mygtuku, kuriuo pažymėjus redaguot reikia "W" berods (write), tiksliai nepamenu, o šiuo metu neturiu šios versijos instaliuotos. Tai pasižymi tekstą įsijungus tą mygtuką ir redaguoji.
Liepsnele, turėjai omeny pdf995 programą? Jei taip. tai aš ten tokio mygtuko neradau. Kažko aš ten nesusigaudau vadinasi.
QUOTE(Vilkute @ 2005 09 15, 10:16) Liepsnele, turėjai omeny pdf995 programą? Jei taip. tai aš ten tokio mygtuko neradau. Kažko aš ten nesusigaudau vadinasi. nežinau būtent šios programos varianto, esu dirbusi su pilnu Acrobatu (reader-writer), tai gal šitoj programoj kas kitaip
Dar ir toks yra? Tada bandysiu tokio Acrobato ieškot, gal galima iš kur parsisiųst. Ačiū.
QUOTE(Vilkute @ 2005 09 15, 10:59) tokio neturėtum rast, nes ši programa mokama, nemokamas tik Acrobat Reader, o Acrobat (pilna versija) jau mokamas. Aš nelegalią turėjau Pabandyk geriau pasinagrinėt tą, kur atsisiuntei - turėtų būt ten redagavimo galimybė. Gaila, aš neturiu galimybės susinstaliuot ją, tada padėčiau tau surast reikiamus dalykus.
Adobe Acrobat 7.0 Professional VLK (aktyvacijos nereikia) 5 dalys (4 - po 50 M; 1 - 10 M)
passw.: Evgeny972 h__p://rapidshare.de/files/2560871/APVLK1.rar.html h__p://rapidshare.de/files/2563252/APVLK2.rar.html h__p://rapidshare.de/files/2565726/APVLK3.rar.html h__p://rapidshare.de/files/2568033/APVLK4.rar.html h__p://rapidshare.de/files/2568548/APVLK5.rar.html O tau ne paprasčiau būtų susikonvertuoti į doc failą ir redaguoti word'u?
Ten yra nuotraukos ir teksteliai prie nuotraukų, kuriuos man ir reikia redaguoti. O jeigu aš perkelsiu juos į word'ą, tai ar galėsiu kaip nors grąžinti juos į tą patį pdf formatą nepakenkiant struktūrai? Jei taip, tai su kokia programa tą geriausia būtų daryti?
QUOTE(Vilkute @ 2005 09 15, 15:55) Ten yra nuotraukos ir teksteliai prie nuotraukų, kuriuos man ir reikia redaguoti. O jeigu aš perkelsiu juos į word'ą, tai ar galėsiu kaip nors grąžinti juos į tą patį pdf formatą nepakenkiant struktūrai? Ne, taip persudėtinga, tada geriau Akrobatu. QUOTE(Vilkute @ 2005 09 14, 21:07) Gal galit pasakyti, ar įmanoma iš kur parsisiųsti nemokamą pdf tekstų redagavimo programą? Kiek bandžiau parsisiųsti, tai nė viena nepriima lietuviškų raidžių QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 15, 10:52) nežinau būtent šios programos varianto, esu dirbusi su pilnu Acrobatu (reader-writer), tai gal šitoj programoj kas kitaip QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 15, 12:16) tokio neturėtum rast, nes ši programa mokama, nemokamas tik Acrobat Reader, o Acrobat (pilna versija) jau mokamas. Aš nelegalią turėjau Adobe Acrobat Reader'is leidžia tik peržiūrėti ir atsispausdinti failą. Adobe Acrobat Writer'is "užrašo" pdf'ą iš kokio nors Wordo, ar kitos programkės. Redagavimui naudojamas Adobe Acrobat Exchange'ris, kuris yra mokamas (readeris nemokamas tiksliai, writer'is lyg - irgi). Bet nenustebk, jeigu ir su Exchange'riu nieko negalėsi padaryti - kartais failai specialiai "užrakinami". Arba, jeigu pdf'as buvo konvertuotas ne iš tekstinio failo, o iš kokio tif'o (ar jpg'o) - gali ant blakstienų stovėji, nieko neparedaguosi.... Sėkmės
Parsisiunčiau Adobe Acrobat 7.0 Professional bandomąją versiją ir atrodo viskas okay, netgi lietuviškom raidėm leidžia rašyti
Nenoriu atdarinėt naujos temos, o ieškant sako, kad įvedinėju neleistinus žodžius. taigi bandysiu klaust čia. Parsisiunčiau vieną labai gražią dainą. Daug siunčiuosi iš to tinklapio, viskas gaunasi normaliai, o tą dainą gaunu kaip PHP failą. Paspaudus ant jos normaliai groja. Bet įdėjus į bendrą aplanką su kitom dainom, jos negroja, tiesiog praleidžia. Ar įmanoma kaip nors pakeist tą formatą į normalų, kad galėčiau pasiklausyt normaliai?
QUOTE(LinaBoo @ 2005 09 29, 11:49) Nenoriu atdarinėt naujos temos, o ieškant sako, kad įvedinėju neleistinus žodžius. taigi bandysiu klaust čia. Parsisiunčiau vieną labai gražią dainą. Daug siunčiuosi iš to tinklapio, viskas gaunasi normaliai, o tą dainą gaunu kaip PHP failą. Paspaudus ant jos normaliai groja. Bet įdėjus į bendrą aplanką su kitom dainom, jos negroja, tiesiog praleidžia. Ar įmanoma kaip nors pakeist tą formatą į normalų, kad galėčiau pasiklausyt normaliai? Reikia pakeist failo ishpletima. Pas tave yra kaip suprantu daina.php reikia pervadint i daina.mp3 Jei ishpletimo nematai tada reikia atsidaryt direktorija, kur yra daina, spaust Tools -> Folder options -> View -> nuimt paukshciuka nuo Hide file extensions for known file types. Tada spaudi OK ir galesi pakeist ishpletima i MP3. QUOTE(Julius3 @ 2005 09 29, 12:52) Reikia pakeist failo ishpletima. Pas tave yra kaip suprantu daina.php reikia pervadint i daina.mp3 Jei ishpletimo nematai tada reikia atsidaryt direktorija, kur yra daina, spaust Tools -> Folder options -> View -> nuimt paukshciuka nuo Hide file extensions for known file types. Tada spaudi OK ir galesi pakeist ishpletima i MP3. Pas mane parašyta Download ir apačioje neryškiai PHP failas, o dar apačioj irgi neryškiai kiek kb. Bandau pervadint, tai pakeičia tik tą download. Pervadint bandau paprastai, gal reikia kitaip? O gal aš nematau visgi plėtinio? Taip ir buvo, nemačiau. Pas mane lietuviški windows'ai, tai kol susigaudžiau
Gal galit pasakyti kaip reikia redaguoti tekstą su Adobe acrobat professional? Reikia redaguoti .php tekstą kurio yra 92 psl. copy - paste nesigauna, nes nesimato pusę teksto ir įsikelia be liet. raidžių.
Pas mane problemėlė, reikia atsispausdinti paskaitų medžiagą ir nerodo ž,š,į ... raidžių, o darbo kompiuteryje viskas gerai, tik namuose negaliu nieko padaryti. Gal kas esate susidūre ir ką partumėt tokiu atveju?
Ačiū. |