36-45 temos1-35 temosĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau. Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus
TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
Labas rytas, vakar buvau labai pasiilgus temos apie tortų puošimą tęsinio  . Ačiū, Asseni  Ir kol Tu pati nepridėjai čia savo nuostabių grožių, įdėsiu savo Medaus tortas, puoštas cukraus pudros mase su gliukoze. Hello Kitty iš pastilažo, balionėliai ant vielučių. Dažai Americolor. Ko dabar nedėčiau - tai tų mažų sidabrinių rutuliukų  dabar atrodo kaip džinsai su šponkėm  Torto svoris lygiai 3 kg. Visgi tai rezultatas žiūrint į vienos forumietės darytus du tortus - 30ir30 ir vienų metukų proga mergaitei. Man tie tortai iš praeitos temos labai gražūs  (gal 26 psl, Dianocka tortai  )  geros dienos  einu darbuotis toliau. tiesa, noriu paklausti pas mergaites, kurios turi valgomus flomasterius: kaip manot, ar tiks man juodas flomasteris piešti tokių katyčių akims? Nes dabar tai mirkiau teptuką į juodus dažus ir taikiau po mikroną, kad neišlįsčiau iš akių ir ūsų kontūro  Kaip suprantu, tas flomasteris turi rašyti tikrai šlapiai ir gan riebiai.
*Marta*
2010 11 07, 12:59
Naitai, grazu  spalvota  ruuuzava  tos lego kaladeles labai fainos sakykit, o tas juosteles pjaustot peiliu, ar kokiom zirklem karpot, kad taip lygiai iseina? dar klausimukas...kiek esu dariusi dengimo mase (is saldainiu) ji man iseina tokia kaip zefyrine  nera to lygumo, glotnumo... cia pudra kalta ar ka ne taip darau? nes i jusu visu tortus paziurejus, tai tiesiog lygu kaip stiklas
QUOTE(*Marta* @ 2010 11 07, 14:59) Naitai, grazu  spalvota  ruuuzava  tos lego kaladeles labai fainos sakykit, o tas juosteles pjaustot peiliu, ar kokiom zirklem karpot, kad taip lygiai iseina? dar klausimukas...kiek esu dariusi dengimo mase (is saldainiu) ji man iseina tokia kaip zefyrine  nera to lygumo, glotnumo... cia pudra kalta ar ka ne taip darau? nes i jusu visu tortus paziurejus, tai tiesiog lygu kaip stiklas  ačiū. foto išdeginta  , bet torto spalvos realiai tikrai gerai atrodė. Čia naudojau deep pink kaip foną, tada electric purple ir juodą juostelėms. Juostelės gan trumpos buvo. tai aš dariau taip: iškočiojau kiek didesnę masę kaip delno ploto ir dideliu virtuviniu peiliu apipjausčiau galus ir šonus. Tada juosteles buvo iš viso lengva pjaustyt - virtuvinio peilio geležtė ilgoka, tai taip ir pjoviau per visą geležtę juosteles. Plotis nebuvo svarbu, dariau įvairaus pločio. Saldainių masės nesu dariusi. Pagal aprašymą, atrodytų, kad per daug cukraus pudros dėta. Iš viso reiktų atsargiai su cukraus pudros kiekiu. Geriau jos pamažinti ir gauti minkštesnę masę, o po to minkant vis papildyti cukraus pudra iki norimo rezultato.
meljola
2010 11 07, 13:21
Labas visom kepejelem  esu naujoke,bet senai jau zvalgausi po jusu forumuka,nuostabus jusu grazumynai megstu ir as kepti,daug ko pasimokiau s jusu burio,imesiu keleta ir savo nuotraukyciu  tik visu pirma reikia isstudijuoti,kaip cia ikelt nuotraukytes,sekmes jums visoms
www.radikal.ru browse zagruzit ir kopijuoti antrą nuorodą - kartina v tekste. ir paste čia. viskas
Kepejeles auksarankes, fantazijos nestokojancios  . Sakykit kur perkat antgalius svirkstams, bei visokias formeles gelytems spaust, drugeliams ir dazus  . Zinau jog buvo kazkada imete nuoroda i formeles, bet neuzseivinau, tai dabar neberandu Papildyta:Cia prie to paties mano pirmosios rozytes ir nuostabaus skonio rafaelo (padariau klaida nesutvarkius torto apacios  , skubejau nepamasciau , nepastebejau, tik nuotraukoj pamaciau  ) 
zibute77
2010 11 07, 15:25
laba diena kepejeles, visu torciukai nuostabus, vieni uz kita grazesni. as tai apturejau praejusi savaitgali nesklandumu, bandziau issiplakti morengini krema, nes karta buvau darius ir pavyko, o si karta niekaip ir nesupratau kodel. reikejo geltonos spalvos tai beveik visa buteliuka supyliau skystu dazu, nes niekaip negalejau isgauti ryskios, poto isejau i darba isplakus, galvojau jog kai jau grisiu nakti tai belikst tik papuosti ir ka manot, pamaciau jog issiskyre kazkoks skystis ir nekaip negalejau apdzibuoti torto. gal ji is karto reik puosti negali stoveti ar kazka netaip dariau, nesupratau iki dabar tai teko tiesiog su sukraus pudra isplakti sviesta ir keliais sauksteliais pieno irgi gaunas neblogas kremas, jis sukieteja, bet kas nemegsta saldziai labai tai gali nepatikti.
rugiagele26
2010 11 07, 15:32
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 07, 15:25) laba diena kepejeles, visu torciukai nuostabus, vieni uz kita grazesni. as tai apturejau praejusi savaitgali nesklandumu, bandziau issiplakti morengini krema, nes karta buvau darius ir pavyko, o si karta niekaip ir nesupratau kodel. reikejo geltonos spalvos tai beveik visa buteliuka supyliau skystu dazu, nes niekaip negalejau isgauti ryskios, poto isejau i darba isplakus, galvojau jog kai jau grisiu nakti tai belikst tik papuosti ir ka manot, pamaciau jog issiskyre kazkoks skystis ir nekaip negalejau apdzibuoti torto. gal ji is karto reik puosti negali stoveti ar kazka netaip dariau, nesupratau iki dabar tai teko tiesiog su sukraus pudra isplakti sviesta ir keliais sauksteliais pieno irgi gaunas neblogas kremas, jis sukieteja, bet kas nemegsta saldziai labai tai gali nepatikti. Visa puokste klaidu... buteliukas dazu... cia ir taip aisku, kad turejo isskyst beze (jei apie si morengu krema kalbat).. beze ryskios spalvos neiseis isgaut... nebent su tais miltukiniais dazais.. puost reik iskart, o nepalikt po kurio laiko...
Naitai,,gražus ryškus tortas...... Žibute,manau pakenke skysti dažai...juk tas pats jei butum vandens pripylus......todel ir atsiskyre tau skystis....reikejo truputy pabandyt pašildyt krema ir maišyt išvien...gal butu buve viskas gerai......
QUOTE(naitas @ 2010 11 07, 12:48) tiesa, noriu paklausti pas mergaites, kurios turi valgomus flomasterius: kaip manot, ar tiks man juodas flomasteris piešti tokių katyčių akims? Nes dabar tai mirkiau teptuką į juodus dažus ir taikiau po mikroną, kad neišlįsčiau iš akių ir ūsų kontūro  Kaip suprantu, tas flomasteris turi rašyti tikrai šlapiai ir gan riebiai. Naitai, geriau nei dazai su teptuku yra tik dazai su teptuku  . Flomasterius turiu - nenaudoju, nepatinka
zibute77
2010 11 07, 16:40
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 07, 14:32) Visa puokste klaidu... buteliukas dazu... cia ir taip aisku, kad turejo isskyst beze (jei apie si morengu krema kalbat).. beze ryskios spalvos neiseis isgaut... nebent su tais miltukiniais dazais.. puost reik iskart, o nepalikt po kurio laiko... SUPRATAU, ACIU. BANDYSIU KITA KARTA SU MILTUKINIAIS DAZAIS. O JU TAIP SUPRATAU ISTIRPINTI NEREIK, O TIESIAI MILTELIUS PILTI PO TRUPUTI? Papildyta:as ir turiu flamasterius, keleta kartu naudojau, bet is tiesu, man nera irgi labai grazu, galvojau bus graziau, tai ilgam jauciu bus man jie  )
zibute77
2010 11 07, 17:15
norejau ideti nuotraukele ir pavaisinti jus torciuku, nieko sudetingo tik dariau tvorele is sokolado pirma karta, patiko, tai galvoju galesite sekmadienio popiete atsipusti ir prie kavos atsiriekti po gabaliuka, bet kazko radikal.ru puslapis stringa tai neuzkrauna nuotraukos
zuliaska
2010 11 07, 18:16
QUOTE(naitas @ 2010 11 07, 13:48) tiesa, noriu paklausti pas mergaites, kurios turi valgomus flomasterius: kaip manot, ar tiks man juodas flomasteris piešti tokių katyčių akims? Nes dabar tai mirkiau teptuką į juodus dažus ir taikiau po mikroną, kad neišlįsčiau iš akių ir ūsų kontūro  Kaip suprantu, tas flomasteris turi rašyti tikrai šlapiai ir gan riebiai. gražus tortas. aš pritariu asseni, kad su flomiku taip gerai nepadysi, jis dar ant masės pasilieja, tai akim tikrai netinka
QUOTE(naitas @ 2010 11 07, 11:48) Labas rytas, tiesa, noriu paklausti pas mergaites, kurios turi valgomus flomasterius: kaip manot, ar tiks man juodas flomasteris piešti tokių katyčių akims? Nes dabar tai mirkiau teptuką į juodus dažus ir taikiau po mikroną, kad neišlįsčiau iš akių ir ūsų kontūro  Kaip suprantu, tas flomasteris turi rašyti tikrai šlapiai ir gan riebiai. Praeita karta pirkau ta flomasteri ir visai jis man nepatinka, nes kazkoks kaip ir isdziuves jau buvo, o gal toks ir turi buti  , piesia tikrai neryskiai ir ne riebiai, na toks vaizdas kad jau padziuves toks, sausas. Tikejausi tokio kaip ir eiliniai flomasteriai, imi ir piesi, ir rasai. Nezinau gal ka ne taip as su juo darau, bet net normaliai zodzio jis neuzraso, reikia daug daug kartu bruzinti, kad ant mases kazka uzrasyti.
eda.dita
2010 11 07, 19:18
Reikia pagalbos ir patarimo: vakar papuosiau torta, dejau dekorgeli (namu gamybos is virsutines papuosimu temos - ! variantas). Is pradziu viskas atrode tiesiog super! - zuvytes ir varlyte blizgejo, it dlspios, o vanduo buvo grazios spalvos ir lyg slapias. Bet idejus i saldytuva, po kurio laiko viskas isdziuvo ir pabalo, atrodo kaip tokia apnasa uzsideje. Itariu, kad cukrus susicukravo, bet neisivaizduoju ar taip turejo buti, ar ne? Kas turite patirties su tais dekorgeliais - SOS! O gal palaikius ne saldytuve vel atsigaus?  Nors labai abejoju  Labai nusivylusi esu, jau ryt torta reikia nesti, o jis man nebepatinka  .
QUOTE(Olesta @ 2010 11 07, 18:54) Aciu aciu  . Rafaelas tikrai skanus gavos ir pirma kart ragavau, nes pirma kart ir kepiau ji  . Kazkodel galvojau jog baisiai saldus jis, bet tikrai esu kepus saldesniu, o sis super  skonis. Dabar eileje snikeris, matysim kas ten gausis. Mokausi vis is jusu patyrusiu kepeju. Kadangi perzengiau kazkoki barjiera ir padariau rozytes, tai dabar reik visa torta bandyt dengt ir toliau papuosimus lipdyt
Naitai, norejau taves kai ko paklausti, bet pas tave asmeniniu pranesimu gaviklis uzkistas jau
Na norejau parasyti naitui apie tuos flamasteriu, bet ziuriu jau merginos visa teisybe isdeste  guli jie ir pas mane sekmingai dezes dugne  kad ir siandien dariau su teptuku plonu juodai dazais  tiesiog stebuklingai gavosi, pasiemiau labai labai plona teptuka, dazus truputi pramakalavau su dektine , nu piesesi super  su flomasteriais net lygint nedrysciau siaip dabar tureciau ne viena varianta ka pakeist flomasterius Siandie pabaigiau dvejetuka, ryt idesiu, siandie jau tingiu Naitai,tavo tortukas labai grazus, spalvingas ir labai vaikiskas
Tikrai..  nuoširdžiai ačiū už atsiliepimus apie flomasterius. Pasijutau sutaupiusi  Tai visgi teks apsilankyt dailininkų parduotuvėj kokio nors labai plono teptuko.. Turiu keletą teptukų rinkinių maxėj nusipirkus.. bet jie žiauriai meta šerius, tai tinka tik smulkius žiedelius nuo moldų atkrapštyt..
QUOTE(naitas @ 2010 11 07, 23:12) Tikrai..  nuoširdžiai ačiū už atsiliepimus apie flomasterius. Pasijutau sutaupiusi  Tai visgi teks apsilankyt dailininkų parduotuvėj kokio nors labai plono teptuko.. Turiu keletą teptukų rinkinių maxėj nusipirkus.. bet jie žiauriai meta šerius, tai tinka tik smulkius žiedelius nuo moldų atkrapštyt.. Teptukus galima gerokai pakarpyti, iškarpyti, aš tai naudoju ale nagų dailei skirtą teptuką  O flomasteriai tikrai nebais tinkami, liejasi ant masės ir ilgiau piešiant, kai masė sušyla, jau net nepiešia.
meljola
2010 11 07, 23:00
QUOTE(naitas @ 2010 11 07, 22:12) Tikrai..  nuoširdžiai ačiū už atsiliepimus apie flomasterius. Pasijutau sutaupiusi  Tai visgi teks apsilankyt dailininkų parduotuvėj kokio nors labai plono teptuko.. Turiu keletą teptukų rinkinių maxėj nusipirkus.. bet jie žiauriai meta šerius, tai tinka tik smulkius žiedelius nuo moldų atkrapštyt.. geru teptukų maximoj nenusipirksi  Vilniuje zinau senamiestyje viena gera dailininku parduotuve, tik blemba nebeprisimenu jos pavadinimo  ji netoli siauliu gatves randasi t.y. ta gatve paraleliai eina...
eda.dita
2010 11 08, 00:23
Tai negi niekas nesate dirbe su decorgeliu?
zibute77
2010 11 08, 01:32
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 07, 23:23) Tai negi niekas nesate dirbe su decorgeliu?  as ji esu pasidarius, man jo siek tiek i aisinga reikejo ideti, bet siaip ant torto nedejus tai pasakyti galeciau tik tiek kad jis pas mane saldytuve indeli stovi ir jam nieko nenutiko jau gal menesis. bet nelabai ka as cia tau ir tepadejau
akvilyte
2010 11 08, 07:53
oooooooooo. naitas iš pogrindžio išlindo  smagus tortukas QUOTE(naitas @ 2010 11 07, 22:12) Pasijutau sutaupiusi Tai visgi teks apsilankyt dailininkų parduotuvėj kokio nors labai plono teptuko.. ir aš  nes jau buvau užsiskiedus nusipirkt  prie rotušės toj dailininkų pardėj pirkau labai fainą... du ties sakant.. viena visai mikroskopinį ir kitą storesnį spalvinimui... už tuos du 9lt sumokejau, bet dar nei vienas plaukelis neiškrito
eda.dita
2010 11 08, 09:12
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 08, 01:32) as ji esu pasidarius, man jo siek tiek i aisinga reikejo ideti, bet siaip ant torto nedejus tai pasakyti galeciau tik tiek kad jis pas mane saldytuve indeli stovi ir jam nieko nenutiko jau gal menesis. bet nelabai ka as cia tau ir tepadejau  Ten yra du receptai, pirmas su cukrumi, antras su gliukoze. Neturejau gliukozes, todel rinkausi pirma varianta, bet itariu cukrus padare savo. Siaip logiskai mastant, juk tai zele su cukrumi, tai gal tiesiog pasidaryti karsta arbatele, suteptuku prasieiti pavirsiumi ir atsigaus mano spalvos  Na matysiu, kai po paskaitu pareisiu, teks bandyti atlikti reanimacijos veiksmus - arba visai sugadinsiu, arba... o gal iki to laiko dar kas nors kokiu ideju parasys... laukiu pasiulymu
laimiene
2010 11 08, 09:24
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 08, 07:53) ir aš  nes jau buvau užsiskiedus nusipirkt  o as uzsisakiau. ka darysi, teks pabandyt. kur perkat kartoniukus po tortais?
rugiagele26
2010 11 08, 09:34
QUOTE(laimiene @ 2010 11 08, 09:24)  o as uzsisakiau. ka darysi, teks pabandyt. kur perkat kartoniukus po tortais? Buna prie dezuciu nusipirkt, arba pasidarau bent jau as... is deziu, kurias pasilieku nuo saldytuvo tarkim, televizoriaus  kvadratinius pasidarau.
QUOTE(laimiene @ 2010 11 08, 11:24)  o as uzsisakiau. ka darysi, teks pabandyt. kur perkat kartoniukus po tortais? jeigu įtraukei į užsakymą iki lapkričio 10 dienos, taigi galima atšaukti. Tik prašom atskiru emailu. Aš dar nieko nesu nupirkus surbitone. Merginos, paskutinį kartą rašau iki lapkričio 10 dienos renku tortų kepėjėlių užsakymą iš surbitono. www.surbitonart.co.uk kas norit, susimetat savo prekes į krepšelį, nukopijuojat ir į email rakandu.krautuve@gmail.com Visi klausimai taip pat tuo adresu. kol kas užsakymas mažokas dar, tai tenka po svarą arba du susimokėti už atsiuntimą iki Lietuvos. Bet manau, kad dar prisijungs, tai sutaupysim ir siuntimas į Lietuvą pasidengs gauta nuolaida. Jokio procento, tik persiuntimo Lietuvoje išlaidos.
rugiagele26
2010 11 08, 10:03
QUOTE(naitas @ 2010 11 08, 09:59) jeigu įtraukei į užsakymą iki lapkričio 10 dienos, taigi galima atšaukti. Tik prašom atskiru emailu. Aš dar nieko nesu nupirkus surbitone. Merginos, paskutinį kartą rašau iki lapkričio 10 dienos renku tortų kepėjėlių užsakymą iš surbitono. www.surbitonart.co.uk kas norit, susimetat savo prekes į krepšelį, nukopijuojat ir į email rakandu.krautuve@gmail.com Visi klausimai taip pat tuo adresu. kol kas užsakymas mažokas dar, tai tenka po svarą arba du susimokėti už atsiuntimą iki Lietuvos. Bet manau, kad dar prisijungs, tai sutaupysim ir siuntimas į Lietuvą pasidengs gauta nuolaida. Jokio procento, tik persiuntimo Lietuvoje išlaidos.  Manau visos paskutine diena suguzes uzsakymui... as va pvz., dar vis mastau, kad man gal ko prireiks, tai iskart nesiunciu
labuka,
jau lakstai tortui iskepti, siandien pirma karta darysiu pastiliaza dengimui ir iskilo klausimas ar deti ji i saldytuva bresti, jei naudosiu rytoj ryte?
zuliaska
2010 11 08, 10:20
QUOTE(naitas @ 2010 11 08, 10:59) Merginos, paskutinį kartą rašau iki lapkričio 10 dienos renku tortų kepėjėlių užsakymą iš surbitono. www.surbitonart.co.uk kas norit, susimetat savo prekes į krepšelį, nukopijuojat ir į email rakandu.krautuve@gmail.com aš ir jau pasidarius lapą, tik matai vis laukiu o gal ko dar prireiks  tai ir tempiu iki rytdienos  ))
k.lapelyte
2010 11 08, 10:37
o jei man prekyciu i klaipeda reikes,kaip su atsiuntimu. ar butu imanoma?
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 08, 01:23) Tai negi niekas nesate dirbe su decorgeliu?  esu darius su gliukoze...na niekas nepabalo buvo lug ir ok,bet daugiau nedarau,nes esu dirbus su pirktiniu decorgeliu,tai man toks tikrai neišejo..... QUOTE(benski @ 2010 11 08, 11:20) labuka, jau lakstai tortui iskepti, siandien pirma karta darysiu pastiliaza dengimui ir iskilo klausimas ar deti ji i saldytuva bresti, jei naudosiu rytoj ryte? paslilažo nereik deti y šaldytuva...tiesiog sandariai suvyniok y maistine plevele ir laikyk ant slalo ar spinteleje.....
laimiene
2010 11 08, 11:32
QUOTE(naitas @ 2010 11 08, 09:59) jeigu įtraukei į užsakymą iki lapkričio 10 dienos, taigi galima atšaukti. Tik prašom atskiru emailu. Aš dar nieko nesu nupirkus surbitone. as uzsisakiau is sal2.lt anglu kai nekertu, tai man sunku susigaudyt surbitrone
*monikute*
2010 11 08, 12:05
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 07, 20:18) Kas turite patirties su tais dekorgeliais - SOS! O gal palaikius ne saldytuve vel atsigaus?  Nors labai abejoju  Labai nusivylusi esu, jau ryt torta reikia nesti, o jis man nebepatinka  . Įmesk torto nuotrauką, pažiūrėsim gal šiaip kam kils kokių idėjų ką pridėti reiktų ar atimti aš vakar kaip tik dariau pirmą kartą decor gelį su gliukoze  įmaišiau ne tik lašelį dažų, bet ir perlamutro blizgėjimą suteikiančių miltelių, tai jokie susicukravimai nesimatė net pastovėjus decorgeliui  ir spalvytė išėjo labai graži  kol aks dar torto nemačiau kaip jis atrodo šiandien, gal mane irgi panaši bėda ištiks kaip ir tave O šiaip tai pašildžius mikrobangėje ta sustingusi masė atsileidžia  tai gal su šiltu daiktu prilietus ir pasitaisytų  bet kur garantija, kad apstingus vėl nepasidarys tas pats kaip prieš tai buvo
 Reikia skubios pagalbos Minkau pastilaza, sudejau viska lygiai pagal recepta, bet ziauriai limpa prie ranku.Pudros dar kokiu 100 gramu daugiau idejau. Vis tiek limpa.Ka daryti? dar pudros, ar dar krakmolo?
k.lapelyte
2010 11 08, 13:57
QUOTE(benski @ 2010 11 08, 14:50)  Reikia skubios pagalbos Minkau pastilaza, sudejau viska lygiai pagal recepta, bet ziauriai limpa prie ranku.Pudros dar kokiu 100 gramu daugiau idejau. Vis tiek limpa.Ka daryti? dar pudros, ar dar krakmolo? per silta zelatina sudejai. jei dar desi pudros ,tai kociojant prades skilineti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 11 08, 13:57) per silta zelatina sudejai. jei dar desi pudros ,tai kociojant prades skilineti o ka dabar daryti?nauja pastiliaza?
rekaliuke
2010 11 08, 14:03
QUOTE(benski @ 2010 11 08, 15:01) o ka dabar daryti?nauja pastiliaza?  Suvyniok į plėvelę ir padėk porai valandėliui kambarioj temperatūroje pastovėti, pabrinks ir bus geras.
QUOTE(rekaliuke @ 2010 11 08, 14:03) Suvyniok į plėvelę ir padėk porai valandėliui kambarioj temperatūroje pastovėti, pabrinks ir bus geras. Aciu, bandysiu taip ir padaryti
Merginos, gal pabludot  4 puslapius prikalbejot o apart Naito ir meljolos (kuriu man nerodo) tortu nera. Kiba nieko neveiket per savaitgali Naitai,. tiesa, norejau pasakyt kad man labai patiko bendras torto ir nuotraukos fonas. Man ta felichitava spalva taip graziai atrodo, liuks. Pacio torto spalvos grazios, ir i zakliopkes man visai nepanasu ***************************** Idesiu as torta, Naitai, jeigu vel isvarysiu, tai daugiau nebenesiu Apacia su braskemis ir persikais, virsus su bananais Vinipux'as ant debeselio Danga pastilazas, zole ir debeseliai aisingas, figureles - marcipanas. Gal graziau atrodytu pastilazines, ne butu tokio blizgesio , bet kazkaip nelabai man kyla rankos daryti maziem vaikams akmenines figureles, ypac kai ju daug ir jos tokios didokos 
incikas
2010 11 08, 15:20
Vauuuuuuuu! Asseni, tortas abaldiet možnaVaikas net į monitorių sulindo, sakė, niekam, niekam tokio torto neleistų valgyt
strazduks
2010 11 08, 15:32
Vaikas net į monitorių sulindo, sakė, niekam, niekam tokio torto neleistų valgyt  [/quote] Dažnai čia pas jumis užsuku akių paganyti. Labai gražūs tortukai
Asseni  tortukas kaip iš pasakos, tokį tikrai gaila pjauti
*monikute*
2010 11 08, 16:55
Elentari
2010 11 08, 17:04
Monikute, super
|
|