Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Socialinių pedagogių namučiai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cadus
SOCIALINIU PEDAGOGU NAMUCIAI

user posted image]

Žmogus - tai trupmena, kurios skaitiklis yra tai,
Kuo žmogus yra, o vardiklis tai, kuo jis įsivaizduoja esąs.
Juo didesnis vardiklis, tuo mažesnė trupmena ir,
Kai vardiklis lygus begalybei, tai trupmena lygi nuliui...(L. Tolstojus)
]

CIA BENDRAUJA: steja, Raiduke, ingina, *star*, forever_strange, Cadus, Saulutuke, dovilepp, Krirma, jur78, Tinnygirl, Butaforija, Jolagra, Jurgelyte, jauna, tikryte, Skinte, bakopa, Seila, Vaida&Emilija, zyzla, AMELY

Mūsų el. paštas sockoleges@gmail.com
Norint gauti prisijungimo duomenis, pirmiausia reikia pabendrauti temoje, tada iš savo asmeninio pašto atsiųsti į mūsų paštą prisistatymą ir kokį vieną savo darbą (dokumentacijos formą, užsiėmimo planą, darbo planą ir pan.). Nepamirškite parašyti ir kokiu vardu lankotės mūsų forume (įrašykite jį laiško temos/subject eilutėje).

Naudingos nuorodos:

Lietuvos socialinių pedagogų asociacija
Klaipėdos socialinių pedagogų puslapiukas
Kauno mietso socialiniai pedagogai
Cadus
Temos pleputės:

1. Jolagra 78 first.gif
2. steja 71 second.gif
3. *Star* 44 third.gif
4. jur78 41
5. Cadus 40
6. Saulutuke 33
7. orcheja 32
8. Tinnygirl 29
9. Butaforija 27
10. forever_strange 24

P.S. Nepasitarusi parašiau dėl pažto slaptažodžio naujokės, tikiuos nesupyksit blush2.gif
dovilepp
QUOTE(Cadus @ 2010 11 07, 17:59)

P.S. Nepasitarusi parašiau dėl pažto slaptažodžio naujokės, tikiuos nesupyksit  blush2.gif
*

kokie grazus nauji namai thumbup.gif aciu 4u.gif
o del slaptazodzio labai gerai viska parasei mirksiukas.gif
Krirma
kokie prasmingi zodziai thumbup.gif
Butaforija
Sveikinuosi ir aš naujoje temoje 4u.gif
Cadus
Gal yra ir kitų miestų socialinių puslapių? Galėtume į priekį susikelt wink.gif
*Star*
QUOTE(Cadus @ 2010 11 07, 19:59)
Temos pleputės:

1. Jolagra 78  first.gif 
2. steja 71 second.gif 
3. *Star* 44 third.gif
4. jur78 41
5. Cadus 40
6. Saulutuke 33
7. orcheja 32
8. Tinnygirl 29
9. Butaforija 27
10. forever_strange 24

P.S. Nepasitarusi parašiau dėl pažto slaptažodžio naujokės, tikiuos nesupyksit  blush2.gif
*

blink.gif A tai aš čia jamu trečią vietą????????? lotuliukas.gif

pioneers.gif Registruojuosi, biškiuką puoliau į paniką, kad temutė baigėsi, o neradau naujos. Gerai, kad Dovilepp nuramino 4u.gif

Ačiū statybininkei už namučius 4u.gif Labai gražūs žodžiai...
Cadus
Ale ot visos pastabios, juk dovilepp praeitą temą kurdama šiuos žodžius įdėjo mirksiukas.gif biggrin.gif
forever_strange
registras naujoj temoj. Cadus 4u.gif
Jolagra
4u.gif ačiū už naujus namučius, o tai jau buvau išsigandus, o dar kai pamačiau save pirmoj vietoj, vos aparpolio negavau bigsmile.gif
Papildyta:
Toks klausimėlis, kaip ten su ta konferencija Klaipėdoje, gal kas jau žinot nuodugniau. Kaip galima būtų sudalyvauti klausytojų teisėmis. Ačiū.
Saulutuke
QUOTE(Cadus @ 2010 11 07, 20:08)
Gal yra ir kitų miestų socialinių puslapių? Galėtume į priekį susikelt wink.gif
*

Cadus, o ko gi mano seniūnijos grožybės neįkėlei a? www.socialinis.mums.lt 4u.gif
Butaforija
QUOTE(Saulutuke @ 2010 11 08, 22:22)
Cadus, o ko gi mano seniūnijos grožybės neįkėlei a? www.socialinis.mums.lt 4u.gif
*

Geras puspaliukas thumbup.gif
Cadus
QUOTE(Saulutuke @ 2010 11 08, 21:22)
*

pamiršau, kitoj temoj įkelsiu blush2.gif beje, eisiu padaryt temos ruošinį pašte, prie juodraščių, kad būtų lengviau papildyti wink.gif
forever_strange
Mergaitės, kokia pas jus mokykloj tvarka dėl protokolų rašymo? Ta prasme, kas rašo protokolus krizių valdymo komandos, prevencinio darbo grupės ir pan.
Butaforija
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 19:03)
Mergaitės, kokia pas jus mokykloj tvarka dėl protokolų rašymo? Ta prasme, kas rašo protokolus krizių valdymo komandos, prevencinio darbo grupės ir pan.
*

nors aš ne mokykloje dirbu bet socialinės - psicholiginės tarnybos posėdžio protokolus rašau aš, direkcinių pasitarimų protokolus rašo pavaduotoja ugdymui ax.gif
forever_strange
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 09, 18:17)
nors aš ne mokykloje dirbu bet socialinės - psicholiginės tarnybos posėdžio protokolus rašau aš, direkcinių pasitarimų protokolus rašo pavaduotoja ugdymui ax.gif
*

Dėkui už informaciją 4u.gif
Butaforija
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 19:24)
Dėkui už informaciją 4u.gif
*

prašom jeigu pravertė

Mergaitės o aš su klausimuku gal kas turite šabloną kaip turi atrodyti stebėtos pamokos įvertinimo lapas (mokytojo darbas, mokinių elgesys ir pan.) ax.gif
steja
Kaip gera grizt i naujus namus 4u.gif thumbup.gif
Na ir uzsiplepejau iki antros vietos lotuliukas.gif
Si savaite sunki, diskusijos, renginiai doh.gif Nusipynem snd apyrankes, kokios grazios bigsmile.gif Kokie vaikai isradingi, pirma karta tokiu pynimo budu maciau thumbup.gif
forever_strange
QUOTE(steja @ 2010 11 09, 19:06)
Kaip gera grizt i naujus namus  4u.gif  thumbup.gif
Na ir uzsiplepejau iki antros vietos lotuliukas.gif
Si savaite sunki, diskusijos, renginiai  doh.gif  Nusipynem snd apyrankes, kokios grazios bigsmile.gif  Kokie vaikai isradingi, pirma karta tokiu pynimo budu maciau thumbup.gif
*

cia gal artejanciai Tolerancijos dienai apyrankes gaminot?
jauna
Sveikos naujuose namuose smile.gif

*

visus protokolus rašau pati doh.gif Net specialiojo ugdymo komisijos posėdžių protokolus ax.gif na direkcinių posėdžių jei nedalyvauju tai rašo pradinių klasių mokytoja, kuri už tai atsakinga yra blush2.gif
Cadus
KVIETIMAS

Visuotinė švietimo savaitė 2010 – tai Europos Tarybos Šiaurės–Pietų centro iniciatyva visoje Europoje nuo 1999 metų rengiama informacinė kampanija. Savo veiklą pradėjusi 12-oje šalių – šiandien į kampaniją įsitraukė net 37 Europos šalys bei 4 tarptautinės organizacijos kartu su dalyvaujančių šalių Švietimo ir Užsienio reikalų ministerijomis, nevyriausybinėmis organizacijomis, įvairiomis švietimo institucijomis. Kampanija kasmet sulaukia apie 20 000 dalyvių iš visos Lietuvos.

Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos Lietuvos vaikų ir jaunimo centras bei kampanijos partneriai kviečia visas Lietuvos mokyklas, vaikų ir jaunimo organizacijas kartu su politikais, švietimo darbuotojais, vietos bendruomene įsitraukti 2010 m. lapkričio 13-26 dienomis į vyksiančius Visuotinės švietimo savaitės 2010 renginius. Šių metų Visuotinės švietimo savaitės tema – „Vaikų ir jaunimo taikos kultūra“, kurios tikslas atkreipti visuomenės dėmesį į vaikų ir jaunimo tarpusavio toleranciją, konfliktus ir nesutarimus tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje.

Kampanijos pagrindinis tikslas - skatinti visus mokyklų bendruomenės narius drauge kurti pagrindinius visuotinio pilietiškumo principus:
* supratimą apie platųjį pasaulį, ir mūsų, kaip pasaulio piliečių, vietą jame;
* dėmesį pagarbiam požiūriui į kitokį mąstymą, elgesį, būdą, tradicijas ir tarpkultūrinį bendravimą;
* gebėjimą keisti pasaulį, kad jis taptų geresne vieta gyvenimui;
* atsakomybę už savo pačių veiksmus.

Daugiau informacijos apie akciją ir renginius Lietuvoje : http://www.savaite.lvjc.lt

Daugiau apie Visuotinę švietimo savaitę 37 Europos Sąjungos šalyse : http://www.coe.int/t/dg4/nscentre/GE/GEW_en.asp

Daugiau info mūsų paštuke wink.gif
Jolagra
Rašau tik prevencinės darbo grupės protokolus, nes esu grupės sekretorė. Kokias apyrankes nusipynėt, gal foto įkeltumėte. ačiū.
Krirma
*

kriziu valdymo rasomi tada kai yra ivykis ir kas nutarta del jo, o PDG ir soc. ped. komandos rasau as. mes socialiniu metodiniam aptarem, kad vistik reikia rasyti, ypac jei kas atsitinka ir kad matytusi, jog ta reikala svarstem ir kas padaryta tuo klausimu.
Krirma
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 09, 19:41)
prašom jeigu pravertė

Mergaitės o aš su klausimuku gal kas turite šabloną kaip turi atrodyti stebėtos pamokos įvertinimo lapas (mokytojo darbas, mokinių elgesys ir pan.)  ax.gif
*

ji turi kiekviena mokykla pasitvirtinus savo. eik pas pavaduotoja ir gausi mirksiukas.gif ci jei kalbi apie atviros pamokos stebejima. o jei pati stebi mokinio elgesi pamokoje - ieskok knygoje "Socialinio pedagogo darbo vadovas" praktines metodines rekomendacijos. O. Masiukeviciene, A. Putauskiene
steja
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 21:28)
cia gal artejanciai Tolerancijos dienai apyrankes gaminot?
*

Aga, jau ruosiames 4u.gif
Mergaites ar jauciat, kad greit Kaledos, kaip laikas bega bigsmile.gif
Butaforija
QUOTE(Krirma @ 2010 11 10, 11:38)
ji turi kiekviena mokykla pasitvirtinus savo. eik pas pavaduotoja ir gausi  mirksiukas.gif ci jei kalbi apie atviros pamokos stebejima. o jei pati stebi mokinio elgesi pamokoje - ieskok knygoje "Socialinio pedagogo darbo vadovas" praktines metodines rekomendacijos. O. Masiukeviciene, A. Putauskiene
*

g.gif Mūsų pavaduotoja ugdymui tokio neturi unsure.gif
orcheja
Eh, nauji namuciai... 4u.gif
As ziuriu priplepejau net septintai vietai biggrin.gif
Man irgi smalsu apyrankes pamatyti, nes pas mane pridare kruva paprastu pyneliu, nepavyko prikalbinti, kad ka isradingesnio pridarytu... huh.gif
Jolagra
Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas 4u.gif

http://www.savaite.lvjc.lt/index.php?mact=...69&hl=lt_LT
Butaforija
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 08:57)
Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas  4u.gif
*

padaryta mirksiukas.gif beje labai grazus darbelis 4u.gif
Cadus
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 10, 13:57)
g.gif  Mūsų pavaduotoja ugdymui tokio neturi  unsure.gif
*

vakare paieskosiu kokius mes pildydavom, jie dar reikia wink.gif (nelabai turėtų kas skirtis, nes aš pa smerginas dirbau)
Krirma
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 10, 14:57)
g.gif  Mūsų pavaduotoja ugdymui tokio neturi  unsure.gif
*

tada turi pasitvirtinti smile.gif kaip ir kitas formas (renginio stebejimas, aprasas ir t.t)
Krirma
QUOTE(steja @ 2010 11 10, 12:17)
Aga, jau ruosiames  4u.gif
Mergaites ar jauciat, kad greit Kaledos, kaip laikas bega  bigsmile.gif
*

kur cia nejausi, kai i el.pasta siandien gavau Megos reklama - lapkricio 20 d. egles iziebimo svente doh.gif galetu jos kasmet neiziebinet, o palikt iziebta nuo praeitu metu, nes vis anksteja tas iziebimo laikas doh.gif susiparinau biggrin.gif
*Star*
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 09:57)
Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas  4u.gif
*

thumbup.gif Jau. labai fainas darbelis
Jolagra
Labai ačiū visoms už pagyrimus, mano vaikiukas perduoda Jums linkėjimų 4u.gif ir dėkoja.
Butaforija
QUOTE(Cadus @ 2010 11 11, 10:44)
vakare paieskosiu kokius mes pildydavom, jie dar reikia wink.gif (nelabai turėtų kas skirtis, nes aš pa smerginas dirbau)
*

Būtų puiku 4u.gif

QUOTE(Krirma @ 2010 11 11, 12:32)
kur cia nejausi, kai i el.pasta siandien gavau Megos reklama - lapkricio 20 d. egles iziebimo svente  doh.gif  galetu jos kasmet neiziebinet, o palikt iziebta nuo praeitu metu, nes vis anksteja tas iziebimo laikas  doh.gif  susiparinau  biggrin.gif
*

va va, šildymo sezonas ankstėja, eglės įžiebimas irgi, nors aš dar nejaučiu kad artėja tas nuostabusis metas, pajausiu Kalėdų išvakarėse gal biggrin.gif
Krirma
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 11, 15:27)
Būtų puiku  4u.gif
va va, šildymo sezonas ankstėja, eglės įžiebimas irgi, nors aš dar nejaučiu kad artėja tas nuostabusis metas, pajausiu Kalėdų išvakarėse gal  biggrin.gif
*

mane siek tiek erzina toks ankstyvas ruosimasis kaledoms, kai prekybos centrai jau po veliniu pradeda kaledine prekyba. kazkaip labai jau nuvalkiotos gaunasi tos kaledos. o taip norisi, kad tai butu tik toks stebuklelis, smile.gif kuris greit ateina ir praeina ir vel tada lauki kitu metu. tada ta svente tampa daugiau verta.
Jolagra
Pritariu. Aš kažkaip stengiuosi vis dar negyventi kalėdine nuotaika, tikriausiai specialiai ignoruoju biggrin.gif . Va kai liks kokių porą savaitėlių, tada ir įsigilinsim...
jauna
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 08:57)
*

aš irgi prabalsavau smile.gif tikrai labai gražu thumbup.gif
Jolagra
4u.gif ačiū.
steja
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 20:09)
Pritariu. Aš kažkaip stengiuosi vis dar negyventi kalėdine nuotaika, tikriausiai specialiai ignoruoju  biggrin.gif  . Va kai liks kokių porą savaitėlių, tada ir įsigilinsim...
*

Man neiseina ignoruot, nors irgi esu pries ankstyva Kaledine ruosa. Jau mokykloje sprendziame kaip puosime langus, su teatru repetuojam Kaledini spektakli- nori nenori jau kvepuoji Kaledomis 4u.gif
Jolagra
Na taip, reiks ir man pradėt galvot, gal kokių minčių turit kaip puošitės? g.gif
steja
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 12, 21:34)
Na taip, reiks ir man pradėt galvot, gal kokių minčių turit kaip puošitės? g.gif
*

Darysim pusnis is A3 lapu, o pusnyse namukai. Mes turim daryt stambias detales, nes mokykla gana toli nuo kelio, tai jei is toliau nieko nesimato kas tuose languose. Pernai darem smulkius nykstukus, tai nebuvo efekto.
Papildyta:
QUOTE(jauna @ 2010 11 11, 22:41)
aš irgi prabalsavau smile.gif tikrai labai gražu thumbup.gif
*

Prabalsuota 4u.gif grazus darbas thumbup.gif
Idomu, ar galima balsuot tik 1 karta?
Jolagra
Taip, tik vieną kartą iš vienos interneto prieigos.
jugeta
Sveikutės, ar jūs dalyvausit švietimo savaitėje "taika pasauliui" ?

Gal galit kokių įdomių minčių ar žaidimų pasiūlyti, kurie būtų susiję su draugyste, gėriu, taika, bendradarbiavimu? smile.gif
steja
QUOTE(jugeta @ 2010 11 13, 19:50)
Sveikutės, ar  jūs dalyvausit švietimo savaitėje "taika pasauliui" ?
Gal galit kokių įdomių minčių ar žaidimų pasiūlyti, kurie būtų susiję su draugyste, gėriu, taika, bendradarbiavimu?  smile.gif
*

Mes tolerancjai daug renginiu turim, tai galim ir prie svietimo savaites juos priskaiciuot ax.gif ax.gif
Jolagra
O kokius renginius tolerancijai darote?
armeda
Laba diena, labai atsiprasau, kad isibroviau i jusu jaukius namucius. 4u.gif
Nenoriu pasirodyti labai nemandagi ir isibrovele, taciau papuoliau i didele beda, man labai labai labai reikalinga Jusu - soc. pedagogiu pagalba. blush2.gif
Studijuoju sia sriti, jau paskutiniai metai. Rasau baigiamaji darba ir atlieku tyrima.
Tyrimui reikia apklausti 7 socialinius pedagogus o as tiek nezinau kur rasti kurie sutiktu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Be to labai suprantu siuos pedagogus del laiko stokos ir darbo kruvio.
Tad gal kuri rastu keleta minuciu laisvo laiko ir galetu atsakyti i mano anketos klausimus?
Buciau labai labai labai dekinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei kuri apsiimtu man taip pagelbeti galite rasyti man i e-maila aretyte1@mail.ru
atsiusciau klausimyna, arba parasykite man i AZ savo el.pasto adresiuka.

smile.gif
armeda
Dideliausias aciu forever_strange uz jos pagalba.
zemai lenkiu galva smile.gif
armeda
Tinnygirl taip pat - aciu ax.gif
Tinnygirl
QUOTE(armeda @ 2010 11 16, 19:19)
Tinnygirl taip pat - aciu  ax.gif
*

dar neuzpildziau nedekok biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.