SOCIALINIU PEDAGOGU NAMUCIAI  ] Žmogus - tai trupmena, kurios skaitiklis yra tai, Kuo žmogus yra, o vardiklis tai, kuo jis įsivaizduoja esąs. Juo didesnis vardiklis, tuo mažesnė trupmena ir, Kai vardiklis lygus begalybei, tai trupmena lygi nuliui...(L. Tolstojus)] CIA BENDRAUJA: steja, Raiduke, ingina, *star*, forever_strange, Cadus, Saulutuke, dovilepp, Krirma, jur78, Tinnygirl, Butaforija, Jolagra, Jurgelyte, jauna, tikryte, Skinte, bakopa, Seila, Vaida&Emilija, zyzla, AMELY
Mūsų el. paštas sockoleges@gmail.com Norint gauti prisijungimo duomenis, pirmiausia reikia pabendrauti temoje, tada iš savo asmeninio pašto atsiųsti į mūsų paštą prisistatymą ir kokį vieną savo darbą (dokumentacijos formą, užsiėmimo planą, darbo planą ir pan.). Nepamirškite parašyti ir kokiu vardu lankotės mūsų forume (įrašykite jį laiško temos/subject eilutėje). Naudingos nuorodos: Lietuvos socialinių pedagogų asociacijaKlaipėdos socialinių pedagogų puslapiukasKauno mietso socialiniai pedagogai
Temos pleputės:1. Jolagra 78 2. steja 71 3. *Star* 44 4. jur78 41 5. Cadus 40 6. Saulutuke 33 7. orcheja 32 8. Tinnygirl 29 9. Butaforija 27 10. forever_strange 24 P.S. Nepasitarusi parašiau dėl pažto slaptažodžio naujokės, tikiuos nesupyksit
dovilepp
2010 11 07, 18:12
QUOTE(Cadus @ 2010 11 07, 17:59) P.S. Nepasitarusi parašiau dėl pažto slaptažodžio naujokės, tikiuos nesupyksit kokie grazus nauji namai  aciu o del slaptazodzio labai gerai viska parasei
kokie prasmingi zodziai
Butaforija
2010 11 07, 19:47
Sveikinuosi ir aš naujoje temoje
Gal yra ir kitų miestų socialinių puslapių? Galėtume į priekį susikelt
QUOTE(Cadus @ 2010 11 07, 19:59) Temos pleputės:1. Jolagra 78 2. steja 71 3. *Star* 44 4. jur78 41 5. Cadus 40 6. Saulutuke 33 7. orcheja 32 8. Tinnygirl 29 9. Butaforija 27 10. forever_strange 24 P.S. Nepasitarusi parašiau dėl pažto slaptažodžio naujokės, tikiuos nesupyksit  A tai aš čia jamu trečią vietą?????????  Registruojuosi, biškiuką puoliau į paniką, kad temutė baigėsi, o neradau naujos. Gerai, kad Dovilepp nuramino Ačiū statybininkei už namučius  Labai gražūs žodžiai...
Ale ot visos pastabios, juk dovilepp praeitą temą kurdama šiuos žodžius įdėjo
forever_strange
2010 11 08, 13:36
registras naujoj temoj. Cadus
Jolagra
2010 11 08, 16:12
 ačiū už naujus namučius, o tai jau buvau išsigandus, o dar kai pamačiau save pirmoj vietoj, vos aparpolio negavau Papildyta:Toks klausimėlis, kaip ten su ta konferencija Klaipėdoje, gal kas jau žinot nuodugniau. Kaip galima būtų sudalyvauti klausytojų teisėmis. Ačiū.
Saulutuke
2010 11 08, 21:22
QUOTE(Cadus @ 2010 11 07, 20:08) Gal yra ir kitų miestų socialinių puslapių? Galėtume į priekį susikelt  Cadus, o ko gi mano seniūnijos grožybės neįkėlei a? www.socialinis.mums.lt
Butaforija
2010 11 08, 21:32
QUOTE(Saulutuke @ 2010 11 08, 22:22) Cadus, o ko gi mano seniūnijos grožybės neįkėlei a? www.socialinis.mums.lt  Geras puspaliukas
QUOTE(Saulutuke @ 2010 11 08, 21:22) Cadus, o ko gi mano seniūnijos grožybės neįkėlei a? www.socialinis.mums.lt  pamiršau, kitoj temoj įkelsiu  beje, eisiu padaryt temos ruošinį pašte, prie juodraščių, kad būtų lengviau papildyti
forever_strange
2010 11 09, 18:03
Mergaitės, kokia pas jus mokykloj tvarka dėl protokolų rašymo? Ta prasme, kas rašo protokolus krizių valdymo komandos, prevencinio darbo grupės ir pan.
Butaforija
2010 11 09, 18:17
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 19:03) Mergaitės, kokia pas jus mokykloj tvarka dėl protokolų rašymo? Ta prasme, kas rašo protokolus krizių valdymo komandos, prevencinio darbo grupės ir pan. nors aš ne mokykloje dirbu bet socialinės - psicholiginės tarnybos posėdžio protokolus rašau aš, direkcinių pasitarimų protokolus rašo pavaduotoja ugdymui
forever_strange
2010 11 09, 18:24
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 09, 18:17) nors aš ne mokykloje dirbu bet socialinės - psicholiginės tarnybos posėdžio protokolus rašau aš, direkcinių pasitarimų protokolus rašo pavaduotoja ugdymui  Dėkui už informaciją
Butaforija
2010 11 09, 18:41
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 19:24) Dėkui už informaciją  prašom jeigu pravertė Mergaitės o aš su klausimuku gal kas turite šabloną kaip turi atrodyti stebėtos pamokos įvertinimo lapas (mokytojo darbas, mokinių elgesys ir pan.)
Kaip gera grizt i naujus namus Na ir uzsiplepejau iki antros vietos Si savaite sunki, diskusijos, renginiai  Nusipynem snd apyrankes, kokios grazios  Kokie vaikai isradingi, pirma karta tokiu pynimo budu maciau
forever_strange
2010 11 09, 19:28
QUOTE(steja @ 2010 11 09, 19:06) Kaip gera grizt i naujus namus Na ir uzsiplepejau iki antros vietos Si savaite sunki, diskusijos, renginiai  Nusipynem snd apyrankes, kokios grazios  Kokie vaikai isradingi, pirma karta tokiu pynimo budu maciau  cia gal artejanciai Tolerancijos dienai apyrankes gaminot?
Sveikos naujuose namuose  QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 19:03) Mergaitės, kokia pas jus mokykloj tvarka dėl protokolų rašymo? Ta prasme, kas rašo protokolus krizių valdymo komandos, prevencinio darbo grupės ir pan. visus protokolus rašau pati  Net specialiojo ugdymo komisijos posėdžių protokolus  na direkcinių posėdžių jei nedalyvauju tai rašo pradinių klasių mokytoja, kuri už tai atsakinga yra
KVIETIMAS Visuotinė švietimo savaitė 2010 tai Europos Tarybos ŠiaurėsPietų centro iniciatyva visoje Europoje nuo 1999 metų rengiama informacinė kampanija. Savo veiklą pradėjusi 12-oje šalių šiandien į kampaniją įsitraukė net 37 Europos šalys bei 4 tarptautinės organizacijos kartu su dalyvaujančių šalių Švietimo ir Užsienio reikalų ministerijomis, nevyriausybinėmis organizacijomis, įvairiomis švietimo institucijomis. Kampanija kasmet sulaukia apie 20 000 dalyvių iš visos Lietuvos. Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos Lietuvos vaikų ir jaunimo centras bei kampanijos partneriai kviečia visas Lietuvos mokyklas, vaikų ir jaunimo organizacijas kartu su politikais, švietimo darbuotojais, vietos bendruomene įsitraukti 2010 m. lapkričio 13-26 dienomis į vyksiančius Visuotinės švietimo savaitės 2010 renginius. Šių metų Visuotinės švietimo savaitės tema Vaikų ir jaunimo taikos kultūra, kurios tikslas atkreipti visuomenės dėmesį į vaikų ir jaunimo tarpusavio toleranciją, konfliktus ir nesutarimus tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje. Kampanijos pagrindinis tikslas - skatinti visus mokyklų bendruomenės narius drauge kurti pagrindinius visuotinio pilietiškumo principus: * supratimą apie platųjį pasaulį, ir mūsų, kaip pasaulio piliečių, vietą jame; * dėmesį pagarbiam požiūriui į kitokį mąstymą, elgesį, būdą, tradicijas ir tarpkultūrinį bendravimą; * gebėjimą keisti pasaulį, kad jis taptų geresne vieta gyvenimui; * atsakomybę už savo pačių veiksmus. Daugiau informacijos apie akciją ir renginius Lietuvoje : http://www.savaite.lvjc.lt Daugiau apie Visuotinę švietimo savaitę 37 Europos Sąjungos šalyse : http://www.coe.int/t/dg4/nscentre/GE/GEW_en.aspDaugiau info mūsų paštuke
Jolagra
2010 11 10, 10:09
Rašau tik prevencinės darbo grupės protokolus, nes esu grupės sekretorė. Kokias apyrankes nusipynėt, gal foto įkeltumėte. ačiū.
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 19:03) Mergaitės, kokia pas jus mokykloj tvarka dėl protokolų rašymo? Ta prasme, kas rašo protokolus krizių valdymo komandos, prevencinio darbo grupės ir pan. kriziu valdymo rasomi tada kai yra ivykis ir kas nutarta del jo, o PDG ir soc. ped. komandos rasau as. mes socialiniu metodiniam aptarem, kad vistik reikia rasyti, ypac jei kas atsitinka ir kad matytusi, jog ta reikala svarstem ir kas padaryta tuo klausimu.
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 09, 19:41) prašom jeigu pravertė Mergaitės o aš su klausimuku gal kas turite šabloną kaip turi atrodyti stebėtos pamokos įvertinimo lapas (mokytojo darbas, mokinių elgesys ir pan.)  ji turi kiekviena mokykla pasitvirtinus savo. eik pas pavaduotoja ir gausi  ci jei kalbi apie atviros pamokos stebejima. o jei pati stebi mokinio elgesi pamokoje - ieskok knygoje "Socialinio pedagogo darbo vadovas" praktines metodines rekomendacijos. O. Masiukeviciene, A. Putauskiene
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 09, 21:28) cia gal artejanciai Tolerancijos dienai apyrankes gaminot? Aga, jau ruosiames Mergaites ar jauciat, kad greit Kaledos, kaip laikas bega
Butaforija
2010 11 10, 13:57
QUOTE(Krirma @ 2010 11 10, 11:38) ji turi kiekviena mokykla pasitvirtinus savo. eik pas pavaduotoja ir gausi  ci jei kalbi apie atviros pamokos stebejima. o jei pati stebi mokinio elgesi pamokoje - ieskok knygoje "Socialinio pedagogo darbo vadovas" praktines metodines rekomendacijos. O. Masiukeviciene, A. Putauskiene  Mūsų pavaduotoja ugdymui tokio neturi
orcheja
2010 11 10, 21:37
Eh, nauji namuciai... As ziuriu priplepejau net septintai vietai Man irgi smalsu apyrankes pamatyti, nes pas mane pridare kruva paprastu pyneliu, nepavyko prikalbinti, kad ka isradingesnio pridarytu...
Jolagra
2010 11 11, 07:57
Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas http://www.savaite.lvjc.lt/index.php?mact=...69&hl=lt_LT
Butaforija
2010 11 11, 09:10
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 08:57) Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas http://www.savaite.lvjc.lt/index.php?mact=...69&hl=lt_LTpadaryta  beje labai grazus darbelis
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 10, 13:57)  Mūsų pavaduotoja ugdymui tokio neturi  vakare paieskosiu kokius mes pildydavom, jie dar reikia (nelabai turėtų kas skirtis, nes aš pa smerginas dirbau)
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 10, 14:57)  Mūsų pavaduotoja ugdymui tokio neturi  tada turi pasitvirtinti  kaip ir kitas formas (renginio stebejimas, aprasas ir t.t)
QUOTE(steja @ 2010 11 10, 12:17) Aga, jau ruosiames Mergaites ar jauciat, kad greit Kaledos, kaip laikas bega  kur cia nejausi, kai i el.pasta siandien gavau Megos reklama - lapkricio 20 d. egles iziebimo svente  galetu jos kasmet neiziebinet, o palikt iziebta nuo praeitu metu, nes vis anksteja tas iziebimo laikas  susiparinau
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 09:57) Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas http://www.savaite.lvjc.lt/index.php?mact=...69&hl=lt_LT  Jau. labai fainas darbelis
Jolagra
2010 11 11, 14:09
Labai ačiū visoms už pagyrimus, mano vaikiukas perduoda Jums linkėjimų  ir dėkoja.
Butaforija
2010 11 11, 14:27
QUOTE(Cadus @ 2010 11 11, 10:44) vakare paieskosiu kokius mes pildydavom, jie dar reikia (nelabai turėtų kas skirtis, nes aš pa smerginas dirbau)Būtų puiku QUOTE(Krirma @ 2010 11 11, 12:32) kur cia nejausi, kai i el.pasta siandien gavau Megos reklama - lapkricio 20 d. egles iziebimo svente  galetu jos kasmet neiziebinet, o palikt iziebta nuo praeitu metu, nes vis anksteja tas iziebimo laikas  susiparinau  va va, šildymo sezonas ankstėja, eglės įžiebimas irgi, nors aš dar nejaučiu kad artėja tas nuostabusis metas, pajausiu Kalėdų išvakarėse gal
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 11, 15:27) Būtų puiku va va, šildymo sezonas ankstėja, eglės įžiebimas irgi, nors aš dar nejaučiu kad artėja tas nuostabusis metas, pajausiu Kalėdų išvakarėse gal  mane siek tiek erzina toks ankstyvas ruosimasis kaledoms, kai prekybos centrai jau po veliniu pradeda kaledine prekyba. kazkaip labai jau nuvalkiotos gaunasi tos kaledos. o taip norisi, kad tai butu tik toks stebuklelis,  kuris greit ateina ir praeina ir vel tada lauki kitu metu. tada ta svente tampa daugiau verta.
Jolagra
2010 11 11, 18:09
Pritariu. Aš kažkaip stengiuosi vis dar negyventi kalėdine nuotaika, tikriausiai specialiai ignoruoju  . Va kai liks kokių porą savaitėlių, tada ir įsigilinsim...
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 08:57) Labutis, mergaitės, pabalsuokit jei nesunku už mano vaikiuko darbelį. Iš anksto ačiukas http://www.savaite.lvjc.lt/index.php?mact=...69&hl=lt_LTaš irgi prabalsavau  tikrai labai gražu
Jolagra
2010 11 12, 08:03
 ačiū.
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 11, 20:09) Pritariu. Aš kažkaip stengiuosi vis dar negyventi kalėdine nuotaika, tikriausiai specialiai ignoruoju  . Va kai liks kokių porą savaitėlių, tada ir įsigilinsim... Man neiseina ignoruot, nors irgi esu pries ankstyva Kaledine ruosa. Jau mokykloje sprendziame kaip puosime langus, su teatru repetuojam Kaledini spektakli- nori nenori jau kvepuoji Kaledomis
Jolagra
2010 11 12, 19:34
Na taip, reiks ir man pradėt galvot, gal kokių minčių turit kaip puošitės?
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 12, 21:34) Na taip, reiks ir man pradėt galvot, gal kokių minčių turit kaip puošitės?  Darysim pusnis is A3 lapu, o pusnyse namukai. Mes turim daryt stambias detales, nes mokykla gana toli nuo kelio, tai jei is toliau nieko nesimato kas tuose languose. Pernai darem smulkius nykstukus, tai nebuvo efekto. Papildyta:QUOTE(jauna @ 2010 11 11, 22:41) aš irgi prabalsavau  tikrai labai gražu  Prabalsuota  grazus darbas Idomu, ar galima balsuot tik 1 karta?
Jolagra
2010 11 13, 15:20
Taip, tik vieną kartą iš vienos interneto prieigos.
Sveikutės, ar jūs dalyvausit švietimo savaitėje "taika pasauliui" ? Gal galit kokių įdomių minčių ar žaidimų pasiūlyti, kurie būtų susiję su draugyste, gėriu, taika, bendradarbiavimu?
QUOTE(jugeta @ 2010 11 13, 19:50) Sveikutės, ar jūs dalyvausit švietimo savaitėje "taika pasauliui" ? Gal galit kokių įdomių minčių ar žaidimų pasiūlyti, kurie būtų susiję su draugyste, gėriu, taika, bendradarbiavimu?  Mes tolerancjai daug renginiu turim, tai galim ir prie svietimo savaites juos priskaiciuot
Jolagra
2010 11 16, 09:40
O kokius renginius tolerancijai darote?
Laba diena, labai atsiprasau, kad isibroviau i jusu jaukius namucius. Nenoriu pasirodyti labai nemandagi ir isibrovele, taciau papuoliau i didele beda, man labai labai labai reikalinga Jusu - soc. pedagogiu pagalba. Studijuoju sia sriti, jau paskutiniai metai. Rasau baigiamaji darba ir atlieku tyrima. Tyrimui reikia apklausti 7 socialinius pedagogus o as tiek nezinau kur rasti kurie sutiktu Be to labai suprantu siuos pedagogus del laiko stokos ir darbo kruvio. Tad gal kuri rastu keleta minuciu laisvo laiko ir galetu atsakyti i mano anketos klausimus? Buciau labai labai labai dekinga. Jei kuri apsiimtu man taip pagelbeti galite rasyti man i e-maila aretyte1@mail.ru atsiusciau klausimyna, arba parasykite man i AZ savo el.pasto adresiuka.
Dideliausias aciu forever_strange uz jos pagalba. zemai lenkiu galva
Tinnygirl taip pat - aciu
Tinnygirl
2010 11 16, 19:05
QUOTE(armeda @ 2010 11 16, 19:19) Tinnygirl taip pat - aciu  dar neuzpildziau nedekok
|
|