Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saulės atėjimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
PinkySun
Kol miega mano angelas , sugalvojau papasakoti jos atejimo istorija ax.gif , atleiskit uz klaidas blush2.gif
Taiva , viskas taip greitai ivyko , su vyru susipazinom 2009 metu rugpjucio 28 diena, truputi padraugave nusprendem kartu apsigyventi , o lapriti nuspredem kad norim tureti leliuka ax.gif , na ka ir emes darbo , bet viskas taip greitai ivyko , o per kaledas testas parode du bruksnelius... nezinojau ar dziaugtis ar verkti , vyras pasipirso ir kovo 12 mes apsizenyjom wub.gif . Niestumas taip greitai prabejo ir artejo nustatyta tada gimdyti 2010 metu rugpjucio 28 turejo ateiti musu aukselis, tokia grazi diena tikejausi kad ja ir ateis ji , nes mes ta diena kaip tik sventem metus kaip pirka kart vienas kita pamatem wub.gif , na bet mano mergina nusprende kad ilgai lauke dar palauksim, taip atejo rugsejo 2 ankstyvas rytas, vyras kelesi i darba o as su mazais skausmeliais prasibudau ir , bet sakau vaziuok i darba grisi jei kas, na ka jus manote, jis tik spejo i darba nuvaziuoti o , as jau skambinu sakau grisk namo skausmai vis dazneja, taip kokia 9 ryto atsidurem ligoninej, taciau ten patikrino ir liepe vaziuoti namo nes dar tik 2 cm atsidare buvo, kol grizom namo ir truputi pabus namie skausmai vis daznejo, taip mes apie 11 vel atsiradom ligoninej, o jie vel sako vaziuok namo nes dar tik 3 cm. o man jau saremiai kas dvi minutes, as jau sakau nevaziuosiu sakau palauksiu cia na ka surado jie man lova nuejau iki savo palatos ten sesele patikrina ogi jau 6 cm atsidare, sako tau kede atvesti ar pati nueisi iki gimdykols... taigi as nuspredziau kad nueisiu , kol is trecio auskto i pirma nuejau jau jauciu kad kazka pradedu stumti aisku is kar nesupratau kad jau gimdau , kol daktare atejo i gimdykla as jau buvau pradejus viena gimdyti.. ax.gif taip neteko gauti jokiu nuskaiminamuju nes jau buvo per velu... keli stumimai ir mano grozis jau gulejo ant mano ranku wub.gif wub.gif ... 15.03 gime Saule , 3700 g. uz lango man sviete saule , rugsejo antra mano prosenles gimtadienis , jo dukros , mano mylimos mociutes( kurios jau nebera su mumis ) vardas buvo Saule, taigi todel ir davem savo angeliukui toki varda ...esam begalo laiminga seima , turim nuostabe dukryte , kuri mus dziugina savo sypsena wub.gif
surmute
4u.gif 4u.gif BUKIT LAIMINGOS IR AUGIT STIPRIOS 4u.gif
digi
Trumpai ir drūtai...sveikinimai 4u.gif , aukit sveikos ir laimingos wub.gif
Ikasiu*
Oo sveikinu, bukit laimingi 4u.gif
AgnessBelle
nuostabi istorija, nuostabi mergyte smile.gif
PinkySun
dekui ax.gif
spunke
kaip grazu ir kaip miela kai du zmogiukai taip greit atranda vienas kita ir nieko nelauke kol aisra liepsnoja kuria gyvenima, linkiu jums visada buti spontaniskiems ir aistringiems, o mazyle ir taip bus nuostabi 4u.gif
vilaguona
Saunu, kai taip greitai ir laimingai. Sveikatytes juums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
PinkySun
4u.gif dekui
No comment
Dar karta nuosirdziausi sveikinimai, brangioji! 4u.gif
Kad visoms taip greitai viskas vyktu.
PinkySun
QUOTE(No comment @ 2010 11 08, 19:02)
Dar karta nuosirdziausi sveikinimai, brangioji!  4u.gif
Kad visoms taip greitai viskas vyktu.
*

dekui, na buna kitom ir dar greiciau blush2.gif
Lotyna
Ir as dar karta sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip greit ir lengvai viskas thumbup.gif
Triushyte777
Vajei kokia grazi istorija.. wub.gif o ir sutapimu kiek datose... mirksiukas.gif
PinkySun
QUOTE(Triushyte777 @ 2010 11 08, 23:21)
Vajei kokia grazi istorija..  wub.gif  o ir sutapimu kiek datose...  mirksiukas.gif
*

na pas mus kazkaip pasitaiko kad sventes dvi sutaampa ta pacia diena blush2.gif blush2.gif
EvelinaS.B.
AUKIT DIDELES IR SVEIKOS 4u.gif 4u.gif
PinkySun
QUOTE(EvelinaS.B. @ 2010 11 09, 10:55)
AUKIT DIDELES IR SVEIKOS  4u.gif  4u.gif
*

aciu 4u.gif
*fujimi
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
No comment
QUOTE(Indrute4 @ 2010 11 08, 19:17)
dekui, na buna kitom ir dar greiciau  blush2.gif
*

na kur jau greiciau? Ir taip jau po menesio svajoji apie antra leliuka. mirksiukas.gif tad su antru greiciau ir bus, ziurek tik pakeliui i ligonine nepamesk maziuko.
PinkySun
QUOTE(No comment @ 2010 11 09, 20:52)
na kur jau greiciau? Ir taip jau po menesio svajoji apie antra leliuka.  mirksiukas.gif  tad su antru greiciau ir bus, ziurek tik pakeliui i ligonine nepamesk maziuko.
*

svajoju tik kazin ar greitai bus antras ax.gif
indica
Ale ir greitai viskas - ir seima, ir gimdymas thumbup.gif Linkiu, kad ir toliau viskas taip eitusi kaip sviestu patepta! 4u.gif biggrin.gif
PinkySun
QUOTE(indica @ 2010 11 09, 21:36)
Ale ir greitai viskas - ir seima, ir gimdymas thumbup.gif  Linkiu, kad ir toliau viskas taip eitusi kaip sviestu patepta! 4u.gif  biggrin.gif
*

dekui blush2.gif
Wild Pearl
Graži istorija, gražus pasakojimas ir rezultate mažuliuke mergytė wub.gif biggrin.gif Sveikinimai tėveliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
PinkySun
QUOTE(0rchideja @ 2010 11 10, 05:51)
Graži istorija, gražus pasakojimas ir rezultate mažuliuke mergytė  wub.gif  biggrin.gif Sveikinimai tėveliams  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

dekui 4u.gif
disa
faina
liolia79
O cia tai gimdymas mirksiukas.gif Saunuole! Sekmes augant 4u.gif mirksiukas.gif Ir vardas dukrytes be galo grazus 4u.gif mirksiukas.gif
granny
Grazi istorija,tvirta mamyte.Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
PinkySun
dekui 4u.gif
sms-as
Sveikinu 4u.gif
PinkySun
dekui
astinka*
tik dabar tavo gimdymo istorija pamaciau pas mus ant dureliu mirksiukas.gif kaip viskas lengvai ir greitai! kad visoms mums taip smile.gif
linkiu Saulutei augti didutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
PinkySun
QUOTE(astinka* @ 2010 11 21, 11:17)
tik dabar tavo gimdymo istorija pamaciau pas mus ant dureliu mirksiukas.gif  kaip viskas lengvai ir greitai! kad visoms mums taip smile.gif
linkiu Saulutei augti didutei 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

dekui ax.gif
mano_meile
4u.gif saunuole mamyte ir dukryte smile.gif.
PinkySun
QUOTE(mano_meile @ 2010 11 21, 18:13)
4u.gif saunuole mamyte ir dukryte smile.gif.
*

blush2.gif

Garnier
O koks greitas gimdymas thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
PinkySun
QUOTE(nojucka @ 2010 11 21, 20:51)
O koks greitas gimdymas  thumbup.gif  Sveikinu  4u.gif
*

dekui
...little mary...
vat čia tai tempai thumbup.gif
sėkmės Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
PinkySun
QUOTE(...little mary... @ 2010 11 24, 22:45)
vat čia tai tempai  thumbup.gif 
sėkmės Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

dekui ax.gif
JURGIDAR
4u.gif va kaip be perdideliu skausmu atejo dukryte wub.gif
Aissstute
Jetus, kaip greitai ir lengvai.... Tau gimdyt ir gimdyt.. biggrin.gif Aukit dideles ir stiprios.. 4u.gif
PinkySun
QUOTE(Aissstute @ 2011 01 05, 09:55)
Jetus, kaip greitai ir lengvai....  Tau gimdyt ir gimdyt..  biggrin.gif Aukit dideles ir stiprios..  4u.gif
*

dekui blush2.gif
Butė
Tikrai labai lengvas ir sklandus mažosios atėjimas wub.gif Būkit laimingos 4u.gif
pupa3
sveikinu 4u.gif
taip greitai ir lengvai, tikras svajoniu gimdymas wub.gif
PinkySun
QUOTE(pupa3 @ 2011 01 08, 19:22)
sveikinu 4u.gif
taip greitai ir lengvai, tikras svajoniu gimdymas wub.gif
*

na linkiu jms to paties ax.gif mirksiukas.gif
Simpatiška
Šaunuolė wub.gif Kad taip visom moterim, tai gimdytų ir gimdytų biggrin.gif
PinkySun
QUOTE(Simpatiška @ 2011 01 09, 20:11)
Šaunuolė wub.gif Kad taip visom moterim, tai gimdytų ir gimdytų biggrin.gif
*

o as pamenu visa gyvenima bijojau gimdymo ir sakiau kad vaiku neturesiu nes bijau gimdyti blush2.gif
-Astreja-
Oi kaip graziai ir lengvai wub.gif wub.gif ir as tokio gimdymo noreciau biggrin.gif aukit sveikos ir grazios wub.gif wub.gif
sariukas
kaip viskas lengvai ir greitai saunu smile.gif aukit sveikutes 4u.gif wub.gif
PinkySun
QUOTE(-Astreja- @ 2011 01 11, 10:26)
Oi kaip graziai ir lengvai  wub.gif  wub.gif  ir as tokio gimdymo noreciau  biggrin.gif  aukit sveikos ir grazios  wub.gif  wub.gif
*

gal tau dar lengvesnis bus, to ir linkiu ir linkiu greiciau gandru sulaukti mirksiukas.gif
-Astreja-
QUOTE(Indrute4 @ 2011 01 11, 13:08)
gal tau dar lengvesnis bus, to ir linkiu ir linkiu greiciau gandru sulaukti  mirksiukas.gif

butu gerai kad greitas ir lengvas butu ax.gif o gandru dar pakolkas nekvieciu, vis atsiranda kitu planu blush2.gif
mejja
Graži istorija wub.gif

Sėkmės augant 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.