Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Swap'as "Kava ir šokoladas"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Giagute
Swap'as "Kava ir šokoladas" - laukiam ir džiaugiamės dovanom.. ir tikriausiai jau naują planuojam? bigsmile.gif ax.gif

user posted image

Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom):
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima
3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma
4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes

Mūsų swap'o albumas - čia
tavi
Registruojuos
_Smilga_
Jau džiūgaujam:

1.tavi - Daivulyte
2.Daivulyte
3.netikėtai
4. Smilga
5. Oksyte - Giagute
6. Raganiukstiene - Sapnelyte
7. Giagute
8. ELlJA - jau gavo, tik nesako nei ką nei nuo ko biggrin.gif
9. W@idaw - Smilga
10.Sapnelyte - Tavi
ELlJA
Tavi, nuostabų rinkinuką gavai. Toks karamelinis wub.gif skanutis, gražutis. 4u.gif šaunuolė, Daivulyte. 4u.gif
Nu Jūs ir šaunuolės, nespėjom baigt, jau pradedam naują temą. Giagute, šaunuolė už greitą reagavimą. mirksiukas.gif
Mano mergos darbe jau baigia mano šokolada sukapot, tai jaučiu parodysiu Jums ne pilną variantą lotuliukas.gif
Giagute
et, ką čia. Darau bileką kad tik dirbt nereiktų.. doh.gif
Naktibalda
QUOTE(Daivulyte @ 2010 11 08, 15:22)
reiks Kaledoms dvigubai pasistengti , kad netektu raudonuoti blush2.gif
*

nu tu pavarai labai graži dovana thumbup.gif thumbup.gif , visų pirma reikia atskirti netyčiukas tai jau čia mažučiukas ir turi būti, labai neįpareigojantis, kad visiems tiktų biggrin.gif . labai labai gražu

raganiukstiene labai fainą dovaną gavai wub.gif , gausi kaip netyčiukui ir fėja labai jau persitengė kaip sakoma, viršijo programos limitą lotuliukas.gif , super labai graži mintis wub.gif

Elija man dar dabar stovi tavo veido išraišką, ir dabar savim nesididžiuoju ,kad visos tau paruoštos programos neišpildžiau laugh.gif , bet mačiau ,kad per akis ir pasigailėjau, bus tau nebūti namuose lotuliukas.gif , žodžiu aš jaučiuosi kaip swape, gavau adrenalino sočiai ir aš , visą dieną šypsena nenueina nu akių nes Elija stovi man akyse nors tu ką laugh.gif

sakau o jei pakyšą duočiau ar pakonsultuotumėt lotuliukas.gif , ir krapštausi po tašę savo lotuliukas.gif , sako...kokią kokią ....ką ...kokią ne ne nereikia, kokią pakyšą lotuliukas.gif , sako nereikia veido išraiškos niekada nepamiršiu pratrūkau paskui, sakau eina šikt dar infarktą gaus, arba man iškvies ten kur siūlo pakyšą paskambins, pabijojau savo kailiu , nes reikėjo į kolį važiuoti lotuliukas.gif , laukiam dovanos reportažo, o tai aš dabar eigliuose sėdžiu galiu ir čia tave prigriebti lotuliukas.gif
Kerpena
Bet tai tu, Naktibalda, ir fantazijos nestokoji bigsmile.gif Ir kaip sužinojai , kur Elija dirba? Aš tai net ir žinodama, nesugalvočiau, kaip padaryti, kad būtent į tą kabinetą papult. Juk ten bankuose ta elektroninė sistema dabar, kai užsidega tau koks nors langelis, neatsistosi į eilę kur nori ax.gif
ELlJA
Naktibalda, aš gyvenu eiguliuose, tai mielai Tave priimčiau "dovanos pasimatuot" tik kad blyn dirbu iki 19h. doh.gif Bet kad Tu negerietė esi, nes išgasdinai mane, kai Tu atėjai, buvo pirmos 5 mano darbo minutės, aš dar miegojau. unsure.gif thumbup.gif
Naktibalda
QUOTE(Kerpena @ 2010 11 08, 16:29)
Bet tai tu, Naktibalda, ir fantazijos nestokoji bigsmile.gif Ir kaip sužinojai , kur Elija dirba? Aš tai net ir žinodama, nesugalvočiau, kaip padaryti, kad būtent į tą kabinetą papult. Juk ten bankuose ta elektroninė sistema dabar, kai užsidega tau koks nors langelis, neatsistosi į eilę kur nori ax.gif
*

na man matai nieko nėra neįmanomo laugh.gif , aš visur kiaurai na tiesiog situacija padiktavo tokį scenarijų
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 16:32)
Naktibalda, aš gyvenu eiguliuose, tai mielai Tave priimčiau "dovanos pasimatuot" tik kad blyn dirbu iki 19h.  doh.gif  Bet kad Tu negerietė esi, nes išgasdinai mane, kai Tu atėjai, buvo pirmos 5 mano darbo minutės, aš dar miegojau.  unsure.gif  thumbup.gif
*

, wub.gif o aš jau jo negerietė, bet eina sau dovaną šiandien parodyk būtinai wub.gif
sapnelyte
raganiukstiene smagu, kad patiko 4u.gif tik žiūriu be transportuojant paštas truputėlį dangtelį patraiškė unsure.gif

ačiū merginos už komplimentus 4u.gif

naktibalda sakai viršijau limitą? tai aš netyčia, netyčiukas juk tongue.gif įsijaučiau taip sakant tema man lb patinkanti buvo, tai žinok dar pusė minčių liko neįgyvendinta tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
tavi pasisekė tau papuošalų mėgėjai biggrin.gif gražiai Daivulytė pasidarbavo, man sagė ypačiai patiko wub.gif
raganiukstiene
nieko ten bloga nera, pupele nestipri buvo, bet viskas ciki thumbup.gif kaip kava kvepia, kokia dezute grazi.. kaip ten viskas susije nu as blink.gif grazu.... dekui 4u.gif
netikėtai
Labas vakare 4u.gif
QUOTE(tavi @ 2010 11 08, 15:11)
Daivulyte, ramiai viskas gerai ne maža tavo dovana. Įdomu ką tu pasakytum jei pamatytum Netikėtai ir Naktibaldos dovanas, žinok nepilnavertiškumo kompleksą galima gaut
*

Ne nu čia jau man tuoj kompleksas nepilnavertiškumo įsimes blush2.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2010 11 08, 15:12)
Dėžistė aš matyt...
*

Aš irgi lotuliukas.gif Draugutės 4u.gif

Miargai nu kokie faini dovaniukai bigsmile.gif Eina sau thumbup.gif Davai rodykit ką ten dar gavot smalsumas žudo bigsmile.gif
Jau aš kaip laukiu-šian tris kart pašto dėžę patikrinau,bet nuo to nieks nepasikeitė-tuščia ax.gif
Giagute
aš.. aš.. aš... įtariu irgi kad gavau... blush2.gif

tik va ką tik lapuką iš pašto dėžutės pasiėmiau, o paštas tai tik iki 18 dirba.. ir kaip man dirbt dabar ryt reikės?.. iki vakaro iš smalsumo nusidošyt galiu gi... ph34r.gif
netikėtai
Jazau,Giagut,nu šitaip tai gi negalima schmoll.gif Nešies ryt darban fotiką,pakeliui į darbą aplankai paštą ir fotkini,fotkini ir rodai,rodai .Nes kitaip tau bus blogai.Man irgi cool.gif
Tomutia
Sveikos, kokios šaunios dovanėlės visų, spėjau pamatyt jau uždarytoj temoj smile.gif 4u.gif
Giagute
aš mielai, tik mano paštas dirba nuo 8, kai aš jau prieš pusvalandį būnu pravažiavus jį.. verysad.gif

QUOTE(netikėtai @ 2010 11 08, 18:17)
Jazau,Giagut,nu šitaip tai gi negalima schmoll.gif Nešies ryt darban fotiką,pakeliui į darbą aplankai paštą ir fotkini,fotkini ir rodai,rodai .Nes kitaip tau bus blogai.Man irgi cool.gif
*

netikėtai
Neeee.Nu tiesiog sadizmas kažkoks doh.gif Matyt visgi teks vakaro laukt,ania ax.gif
Ei,dar lyg Elija žadėjo rodyt g.gif Kur ta prapuolė?
sapnelyte
ELIJA jaučiu iš laimės numiro biggrin.gif
Daivulyte
As ir gavau siandien lapeli, ryt vakare bandysiu spet nuvaryti iki pasto ir pasiimti dovanele thumbup.gif
raganiukstiene
aha elija kazka gavo- silta, bet taip ir nematem ax.gif
ELlJA
na ką, laukėt? O tai radikal.ru neveikia, tai su kuo kelt?
miegutis
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 20:34)
na ką, laukėt? O tai radikal.ru neveikia, tai su kuo kelt?
*

čio za vapros blink.gif
ELlJA
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nežinau per kur fotkes įkelt... ax.gif koks dar psl?
raganiukstiene
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 21:38)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nežinau per kur fotkes įkelt... ax.gif  koks dar psl?
*

www.part.lt

440 pikseliu rinktis reikia, aha vadinasi mano nematet....
miegutis
http://s250.photobucket.com/albums/gg257/SMswap/Dovanos/
Papildyta:
ei o kodėl naujokių fotkių albume nėra?????????? g.gif kaip čia mes jų nenužiūrėjom ,neįvertinom???????????????? aaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????????
netvarka
ELlJA
Na va, keliu... tai ką, mano istorijos pradžią jau žinote. Fotkinau tai, kas liko iš mano dovanos: gavau maišelį (kuris labai derinosi prie mano staltiesės biggrin.gif ) o šalia maišelio saldainukai, juo parsinešiau (kiek liko) susuktus į servetėlę, nes jacobs kavos pakelis, į kurį jie buvo suberti jau buvo nukniautas kolegės (atseit būtinai reikėjo, nes renka pakelių nugarėles - ims puodelį).
user posted image
tai, kas liko iš saldainukų. O liko nedaug, nes kolegės mielai šiems žvėrukams kandžiojo galvas biggrin.gif niamy wub.gif
user posted image
tada... mano svajonės išsipildymas. visada norėjau RIEŠINIŲŲŲŲŲ. bigsmile.gif tik pažiūrėkit, mergos, jos su įnertais karoliukais wub.gif wub.gif TOBULAAA 4u.gif
user posted image
ant rankytės wub.gif
user posted image
ir dar ne viskas...čia tas daiktelis, kurį nedrąsiai čiupinėliau po stalu ir sakiau, kad minkštas ir švelnus biggrin.gif thumbup.gif
user posted image
Ir šokolado spalvos komplektėlis bendram vaizde wub.gif
user posted image
Viskas, nusivalykit seiles ir spėkit, kas mano nerealioji fėja. wub.gif
Mergyt, tu šauni, didelis bučkis Tau, nes esu labai HAPPY friends.gif yahoo.gif
miegutis
opa ,ei kaip faina tau ,baltai pavydžiu wub.gif wub.gif wub.gif
ELlJA
teip, mieguti, labai šauniai padirbėta. Man išvis, kai nėrimas ir mezgimas yra totalus kosmosas, tai čia labai nuskilo. Ypač, kad visad norėjau riešinių ax.gif blush2.gif Labai atitaikė mano mergytė ir pasistengė.
netiketai, bet tai nereiškia, kad Tavo užsakymas atšaukiamas. biggrin.gif
beje, dabar drebu, nes mano mergytė dar nesulaukė paštininkės. Labai noriu, kad jai patiktų blush2.gif nes stengiausi 4u.gif
raganiukstiene
Jau džiūgaujam:

1.tavi - Daivulyte
2.Daivulyte
3.netikėtai
4. Smilga
5. Oksyte - Giagute
7. Giagute
8. ELlJA - ?
9. W@idaw - Smilga
10.Sapnelyte - Tavi

gal netiketai?
Papildyta:
vien tik sokoladas, labai skanu viskas, ir spalvos ir saldaines, tavo mergyte pasirupino, kad ziema nesusaltum smile.gif as riesines tik dabar atrandu.. o imezgimas, tai kruopstumo rezultatas..
Papildyta:
elija, ka tu speji?
ELlJA
raganiukstiene, aš jau žinau, kas ji, dabar Jūsų eilė spėt wub.gif
Naktibalda
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 20:58)
Na va, keliu...
*

ir čia viskas tilpo į tą mažą maišelį bigsmile.gif , galėjau ką nors priglausti, manau būtų užtekę , nes dovana ohohohoooooooooooooooooo, nereal super thumbup.gif , apsigaubk tą skraistę ir padaryk foto wub.gif mbliiin nu jo netyčiukas skaitosi doh.gif , pablūdot, visai wub.gif
_Smilga_
Oho, Eliaj, kad tau nuskilo. Koks grožis. Maladec tavo mergina.

Šiaip galėtų būt Netikėtai, bet ji niekada saldainių samopalnu dar nesiuntė ir gyvena ne Kaune. O kauninė mezgėja lieka ... W@idaw. Aš "statau" už ją cool.gif
ELlJA
tongue.gif tongue.gif tongue.gif Smilga, kokia tu nuovoki... 4u.gif aga, atspėjai. mirksiukas.gif
Naktibalda
QUOTE(_Smilga_ @ 2010 11 08, 22:29)
Oho, Eliaj, kad tau nuskilo. Koks grožis. Maladec tavo mergina.

Šiaip galėtų būt Netikėtai, bet ji niekada saldainių samopalnu dar nesiuntė ir gyvena ne Kaune. O kauninė mezgėja lieka ... W@idaw. Aš "statau" už ją  cool.gif
*

šaunuolė W@idaw , pagaliau pasiekė adresatą dovana, tiek pergyveno žmogeliukas wub.gif

ELlJA
Na tai jau tikrai, šita mano fėja bus pakviesta kavos už šitą kankinimąsi wub.gif Naktibalda, čia dėl gavimo abi tau turim dėkot 4u.gif
Beje, tikiuosi ryt mano mergaitė jau ras kvietimą in paštų ax.gif nekantrauju labiau už ją blush2.gif
W@idaw
et, kaip greit išrišo rolleyes.gif
labai ačiū Naktibaldai už pagalbą wub.gif thumbup.gif ir adrenalino dozę thumbup.gif visą dieną nuotaika buvo liuks, kai žinojau, kas Elijai buvo lotuliukas.gif Nors ir jaudulys taipogi buvo patiks/nepatiks unsure.gif
Pavyko planas chuliganas, netgi geriau nei į namus būtų pristatyta dovanėlė thumbup.gif

Ir malonu buvo susipažinti su Naktibalda, nors ir trumpai, bet iš tiek supratau, kad žmogutis prie bajerio thumbup.gif wub.gif
Naktibalda
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 23:06)
Naktibalda,
*

QUOTE(W@idaw @ 2010 11 08, 23:08)

Naktibalda,
*

kaip sakant nail.gif: prisirinkau vis tiek pagyrų lotuliukas.gif , kaip per tikrą swapą laugh.gif , bet ar pastebėjot kokios fainos šiam swape dovanos wub.gif , čia nagus galima nusigraužti ,kad nedalyvauji nes ir to noriu ir to, ir tas fainas ir tas , tai ir toliau sėdim laukiam naujų dovanų wub.gif , ačiū Jums,kad netingite rankdarbiauti ir džiuginti viena kitas thumbup.gif
netikėtai
Oi,kokia dovana bigsmile.gif Jau norėjau žviegt,kad mano,bet kaip matot,nespėjau lotuliukas.gif Su dideliausiu malonumu prisijamčiau šitą darbą kaip savo tongue.gif O į tą skarą aš irgi esu liežuvį pakabinus-kada nors nusimegsiu sau. Arba kam nors biggrin.gif
Miargai aš ir noriu ax.gif Kur mano ax.gif
Darau stavkę-Elija mano fėja cool.gif Žiūrom ar pataikysiu biggrin.gif
Papildyta:
Biškį paspalvinsiu 4u.gif
1.tavi - Daivulyte
2.Daivulyte
3.netikėtai
4. Smilga
5. Oksyte - Giagute

7. Giagute
8. ELlJA - W@idaw
9. W@idaw - Smilga
10.Sapnelyte - Tavi

Naktibalda
QUOTE(netikėtai @ 2010 11 09, 00:03)
Oi,kokia dovana bigsmile.gif Jau norėjau žviegt,kad mano,bet kaip matot,nespėjau lotuliukas.gif Su dideliausiu malonumu prisijamčiau šitą darbą kaip savo tongue.gif O į tą skarą aš irgi esu liežuvį pakabinus-kada nors nusimegsiu sau. Arba kam nors biggrin.gif
Miargai aš ir noriu ax.gif Kur mano ax.gif
Darau stavkę-Elija mano fėja cool.gif Žiūrom ar pataikysiu biggrin.gif
Papildyta:
Biškį paspalvinsiu 4u.gif
1.tavi - Daivulyte
2.Daivulyte
3.netikėtai
4. Smilga
5. Oksyte - Giagute

7. Giagute
8. ELlJA -  W@idaw
9. W@idaw - Smilga
10.Sapnelyte - Tavi

*

o jei nepataikysi, kas tada lotuliukas.gif
Papildyta:
netikėtai
Tada būsiu lengavai apsi....rikus tongue.gif
netikėtai
Tipo jau miegat,ania? Nu gerai,einu ir aš biggrin.gif
Oksyte
Labas rytas 4u.gif
Uau blink.gif swoon.gif
Vsio daugiau gyvenime nespeju schmoll.gif nes vis pro sali pataikau tongue.gif cool.gif
W@idaw, nuostabi dovana wub.gif As netekus zado 4u.gif
Papildyta:
Jauciu mano mergaite bus paskutine flirt.gif , bet tikrai neliks be dovans bigsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 08, 17:20)
Elija man dar dabar stovi tavo veido išraišką, ir dabar savim nesididžiuoju ,kad visos tau paruoštos programos neišpildžiau laugh.gif , bet mačiau ,kad per akis ir pasigailėjau, bus tau nebūti namuose  lotuliukas.gif , žodžiu aš jaučiuosi kaip swape, gavau adrenalino sočiai ir aš , visą dieną šypsena nenueina nu akių nes Elija stovi man akyse nors tu ką laugh.gif

sakau o jei pakyšą duočiau ar pakonsultuotumėt  lotuliukas.gif , ir krapštausi po tašę savo  lotuliukas.gif , sako...kokią kokią ....ką ...kokią ne ne  nereikia, kokią pakyšą  lotuliukas.gif , sako nereikia veido išraiškos niekada nepamiršiu pratrūkau paskui, sakau eina šikt dar infarktą gaus, arba man iškvies ten kur siūlo pakyšą paskambins, pabijojau savo kailiu , nes reikėjo į kolį važiuoti  lotuliukas.gif , laukiam dovanos reportažo, o tai aš dabar eigliuose sėdžiu galiu ir čia tave prigriebti  lotuliukas.gif
*

Skaitau kelinta karta ir vis zvengiu lotuliukas.gif Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir sugalvok tu man tai laugh.gif
tavi
Nu pasipylė dovanos. Super Elija
Vaida nu tu pasistengiai
netikėtai
Labs ryts 4u.gif
Noriu vaizdų biggrin.gif
Oksyte
As tai visa diena lakstinesiu unsure.gif Vaizdi iskart nepamatysiu doh.gif Bet visiem geros ir siltos dienos ir vaizdu kalno bigsmile.gif 4u.gif
raganiukstiene
laba ryta ir laukiu fotoreportazo ir ispudziu 4u.gif
Daivulyte
Labas rytas thumbup.gif
user posted image
tavi
Nu daba lyg ir Giagutės eilė rodyti g.gif
Giagute
be gilaus vakaro nelaukit, darbe pašto neturiu tongue.gif be to, Daivulyte irgi kažką gavus.. g.gif

W@idaw, geeeras.. aš šitą irgi jau ant Netikėtai buvau nurašius... biggrin.gif o, tai gal man čia iš Netikėtai nuskils, kad ana taip spirga? biggrin.gif bigsmile.gif
Daivulyte
QUOTE(Giagute @ 2010 11 09, 09:33)
be gilaus vakaro nelaukit, darbe pašto neturiu  tongue.gif be to, Daivulyte irgi kažką gavus..  g.gif

Dar ne siandien bandysiu iki 18 val i pasta nulekti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.