Giagute
2010 11 08, 15:22
Swap'as "Kava ir šokoladas" - laukiam ir džiaugiamės dovanom.. ir tikriausiai jau naują planuojam?

Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom): 1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą. 2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima 3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma 4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes
Mūsų swap'o albumas - čia
_Smilga_
2010 11 08, 15:31
Jau džiūgaujam: 1.tavi - Daivulyte 2.Daivulyte 3.netikėtai 4. Smilga 5. Oksyte - Giagute 6. Raganiukstiene - Sapnelyte 7. Giagute 8. ELlJA - jau gavo, tik nesako nei ką nei nuo ko 9. W@idaw - Smilga 10.Sapnelyte - Tavi
Tavi, nuostabų rinkinuką gavai. Toks karamelinis  skanutis, gražutis.  šaunuolė, Daivulyte. Nu Jūs ir šaunuolės, nespėjom baigt, jau pradedam naują temą. Giagute, šaunuolė už greitą reagavimą. Mano mergos darbe jau baigia mano šokolada sukapot, tai jaučiu parodysiu Jums ne pilną variantą
Giagute
2010 11 08, 15:59
et, ką čia. Darau bileką kad tik dirbt nereiktų..
Naktibalda
2010 11 08, 16:20
QUOTE(Daivulyte @ 2010 11 08, 15:22) reiks Kaledoms dvigubai pasistengti , kad netektu raudonuoti  nu tu pavarai labai graži dovana  , visų pirma reikia atskirti netyčiukas tai jau čia mažučiukas ir turi būti, labai neįpareigojantis, kad visiems tiktų  . labai labai gražu raganiukstiene labai fainą dovaną gavai  , gausi kaip netyčiukui ir fėja labai jau persitengė kaip sakoma, viršijo programos limitą  , super labai graži mintis Elija man dar dabar stovi tavo veido išraišką, ir dabar savim nesididžiuoju ,kad visos tau paruoštos programos neišpildžiau  , bet mačiau ,kad per akis ir pasigailėjau, bus tau nebūti namuose  , žodžiu aš jaučiuosi kaip swape, gavau adrenalino sočiai ir aš , visą dieną šypsena nenueina nu akių nes Elija stovi man akyse nors tu ką sakau o jei pakyšą duočiau ar pakonsultuotumėt  , ir krapštausi po tašę savo  , sako...kokią kokią ....ką ...kokią ne ne nereikia, kokią pakyšą  , sako nereikia veido išraiškos niekada nepamiršiu pratrūkau paskui, sakau eina šikt dar infarktą gaus, arba man iškvies ten kur siūlo pakyšą paskambins, pabijojau savo kailiu , nes reikėjo į kolį važiuoti  , laukiam dovanos reportažo, o tai aš dabar eigliuose sėdžiu galiu ir čia tave prigriebti
Kerpena
2010 11 08, 16:29
Bet tai tu, Naktibalda, ir fantazijos nestokoji  Ir kaip sužinojai , kur Elija dirba? Aš tai net ir žinodama, nesugalvočiau, kaip padaryti, kad būtent į tą kabinetą papult. Juk ten bankuose ta elektroninė sistema dabar, kai užsidega tau koks nors langelis, neatsistosi į eilę kur nori
Naktibalda, aš gyvenu eiguliuose, tai mielai Tave priimčiau "dovanos pasimatuot" tik kad blyn dirbu iki 19h.  Bet kad Tu negerietė esi, nes išgasdinai mane, kai Tu atėjai, buvo pirmos 5 mano darbo minutės, aš dar miegojau.
Naktibalda
2010 11 08, 16:34
QUOTE(Kerpena @ 2010 11 08, 16:29) Bet tai tu, Naktibalda, ir fantazijos nestokoji  Ir kaip sužinojai , kur Elija dirba? Aš tai net ir žinodama, nesugalvočiau, kaip padaryti, kad būtent į tą kabinetą papult. Juk ten bankuose ta elektroninė sistema dabar, kai užsidega tau koks nors langelis, neatsistosi į eilę kur nori  na man matai nieko nėra neįmanomo  , aš visur kiaurai na tiesiog situacija padiktavo tokį scenarijų QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 16:32) Naktibalda, aš gyvenu eiguliuose, tai mielai Tave priimčiau "dovanos pasimatuot" tik kad blyn dirbu iki 19h.  Bet kad Tu negerietė esi, nes išgasdinai mane, kai Tu atėjai, buvo pirmos 5 mano darbo minutės, aš dar miegojau.  ,  o aš jau jo negerietė, bet eina sau dovaną šiandien parodyk būtinai
sapnelyte
2010 11 08, 17:07
raganiukstiene smagu, kad patiko  tik žiūriu be transportuojant paštas truputėlį dangtelį patraiškė ačiū merginos už komplimentus naktibalda sakai viršijau limitą? tai aš netyčia, netyčiukas juk  įsijaučiau taip sakant tema man lb patinkanti buvo, tai žinok dar pusė minčių liko neįgyvendinta Papildyta:tavi pasisekė tau papuošalų mėgėjai  gražiai Daivulytė pasidarbavo, man sagė ypačiai patiko
raganiukstiene
2010 11 08, 17:15
nieko ten bloga nera, pupele nestipri buvo, bet viskas ciki  kaip kava kvepia, kokia dezute grazi.. kaip ten viskas susije nu as  grazu.... dekui
netikėtai
2010 11 08, 17:56
Labas vakare QUOTE(tavi @ 2010 11 08, 15:11) Daivulyte, ramiai viskas gerai ne maža tavo dovana. Įdomu ką tu pasakytum jei pamatytum Netikėtai ir Naktibaldos dovanas, žinok nepilnavertiškumo kompleksą galima gaut Ne nu čia jau man tuoj kompleksas nepilnavertiškumo įsimes QUOTE(_Smilga_ @ 2010 11 08, 15:12) Aš irgi  Draugutės Miargai nu kokie faini dovaniukai  Eina sau  Davai rodykit ką ten dar gavot smalsumas žudo Jau aš kaip laukiu-šian tris kart pašto dėžę patikrinau,bet nuo to nieks nepasikeitė-tuščia
Giagute
2010 11 08, 18:02
aš.. aš.. aš... įtariu irgi kad gavau... tik va ką tik lapuką iš pašto dėžutės pasiėmiau, o paštas tai tik iki 18 dirba.. ir kaip man dirbt dabar ryt reikės?.. iki vakaro iš smalsumo nusidošyt galiu gi...
netikėtai
2010 11 08, 18:17
Jazau,Giagut,nu šitaip tai gi negalima  Nešies ryt darban fotiką,pakeliui į darbą aplankai paštą ir fotkini,fotkini ir rodai,rodai .Nes kitaip tau bus blogai.Man irgi
Tomutia
2010 11 08, 18:29
Sveikos, kokios šaunios dovanėlės visų, spėjau pamatyt jau uždarytoj temoj
Giagute
2010 11 08, 18:35
aš mielai, tik mano paštas dirba nuo 8, kai aš jau prieš pusvalandį būnu pravažiavus jį.. QUOTE(netikėtai @ 2010 11 08, 18:17) Jazau,Giagut,nu šitaip tai gi negalima  Nešies ryt darban fotiką,pakeliui į darbą aplankai paštą ir fotkini,fotkini ir rodai,rodai .Nes kitaip tau bus blogai.Man irgi 
netikėtai
2010 11 08, 18:39
Neeee.Nu tiesiog sadizmas kažkoks  Matyt visgi teks vakaro laukt,ania Ei,dar lyg Elija žadėjo rodyt  Kur ta prapuolė?
sapnelyte
2010 11 08, 19:48
ELIJA jaučiu iš laimės numiro
Daivulyte
2010 11 08, 20:10
As ir gavau siandien lapeli, ryt vakare bandysiu spet nuvaryti iki pasto ir pasiimti dovanele
raganiukstiene
2010 11 08, 20:26
aha elija kazka gavo- silta, bet taip ir nematem
na ką, laukėt? O tai radikal.ru neveikia, tai su kuo kelt?
miegutis
2010 11 08, 20:37
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 20:34) na ką, laukėt? O tai radikal.ru neveikia, tai su kuo kelt? čio za vapros
raganiukstiene
2010 11 08, 20:41
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 21:38) www.part.lt440 pikseliu rinktis reikia, aha vadinasi mano nematet....
miegutis
2010 11 08, 20:50
http://s250.photobucket.com/albums/gg257/SMswap/Dovanos/Papildyta:ei o kodėl naujokių fotkių albume nėra?????????? kaip čia mes jų nenužiūrėjom ,neįvertinom???????????????? aaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????????netvarka
Na va, keliu... tai ką, mano istorijos pradžią jau žinote. Fotkinau tai, kas liko iš mano dovanos: gavau maišelį (kuris labai derinosi prie mano staltiesės  ) o šalia maišelio saldainukai, juo parsinešiau (kiek liko) susuktus į servetėlę, nes jacobs kavos pakelis, į kurį jie buvo suberti jau buvo nukniautas kolegės (atseit būtinai reikėjo, nes renka pakelių nugarėles - ims puodelį).  tai, kas liko iš saldainukų. O liko nedaug, nes kolegės mielai šiems žvėrukams kandžiojo galvas  niamy  tada... mano svajonės išsipildymas. visada norėjau RIEŠINIŲŲŲŲŲ.  tik pažiūrėkit, mergos, jos su įnertais karoliukais  TOBULAAA  ant rankytės  ir dar ne viskas...čia tas daiktelis, kurį nedrąsiai čiupinėliau po stalu ir sakiau, kad minkštas ir švelnus  Ir šokolado spalvos komplektėlis bendram vaizde  Viskas, nusivalykit seiles ir spėkit, kas mano nerealioji fėja. Mergyt, tu šauni, didelis bučkis Tau, nes esu labai HAPPY
miegutis
2010 11 08, 21:02
teip, mieguti, labai šauniai padirbėta. Man išvis, kai nėrimas ir mezgimas yra totalus kosmosas, tai čia labai nuskilo. Ypač, kad visad norėjau riešinių  Labai atitaikė mano mergytė ir pasistengė. netiketai, bet tai nereiškia, kad Tavo užsakymas atšaukiamas. beje, dabar drebu, nes mano mergytė dar nesulaukė paštininkės. Labai noriu, kad jai patiktų  nes stengiausi
raganiukstiene
2010 11 08, 21:16
Jau džiūgaujam: 1.tavi - Daivulyte 2.Daivulyte 3.netikėtai 4. Smilga 5. Oksyte - Giagute 6. Raganiukstiene - Sapnelyte 7. Giagute 8. ELlJA - ? 9. W@idaw - Smilga 10.Sapnelyte - Tavi gal netiketai? Papildyta:vien tik sokoladas, labai skanu viskas, ir spalvos ir saldaines, tavo mergyte pasirupino, kad ziema nesusaltum  as riesines tik dabar atrandu.. o imezgimas, tai kruopstumo rezultatas.. Papildyta:elija, ka tu speji?
raganiukstiene, aš jau žinau, kas ji, dabar Jūsų eilė spėt
Naktibalda
2010 11 08, 22:24
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 20:58) ir čia viskas tilpo į tą mažą maišelį  , galėjau ką nors priglausti, manau būtų užtekę , nes dovana ohohohoooooooooooooooooo, nereal super  , apsigaubk tą skraistę ir padaryk foto  mbliiin nu jo netyčiukas skaitosi  , pablūdot, visai
_Smilga_
2010 11 08, 22:29
Oho, Eliaj, kad tau nuskilo. Koks grožis. Maladec tavo mergina. Šiaip galėtų būt Netikėtai, bet ji niekada saldainių samopalnu dar nesiuntė ir gyvena ne Kaune. O kauninė mezgėja lieka ... W@idaw. Aš "statau" už ją
Naktibalda
2010 11 08, 22:58
QUOTE(_Smilga_ @ 2010 11 08, 22:29) Oho, Eliaj, kad tau nuskilo. Koks grožis. Maladec tavo mergina. Šiaip galėtų būt Netikėtai, bet ji niekada saldainių samopalnu dar nesiuntė ir gyvena ne Kaune. O kauninė mezgėja lieka ... W@idaw. Aš "statau" už ją  šaunuolė W@idaw , pagaliau pasiekė adresatą dovana, tiek pergyveno žmogeliukas
Na tai jau tikrai, šita mano fėja bus pakviesta kavos už šitą kankinimąsi  Naktibalda, čia dėl gavimo abi tau turim dėkot Beje, tikiuosi ryt mano mergaitė jau ras kvietimą in paštų  nekantrauju labiau už ją
et, kaip greit išrišo labai ačiū Naktibaldai už pagalbą  ir adrenalino dozę  visą dieną nuotaika buvo liuks, kai žinojau, kas Elijai buvo  Nors ir jaudulys taipogi buvo patiks/nepatiks Pavyko planas chuliganas, netgi geriau nei į namus būtų pristatyta dovanėlė Ir malonu buvo susipažinti su Naktibalda, nors ir trumpai, bet iš tiek supratau, kad žmogutis prie bajerio
Naktibalda
2010 11 08, 23:11
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 08, 23:06) QUOTE(W@idaw @ 2010 11 08, 23:08) kaip sakant  : prisirinkau vis tiek pagyrų  , kaip per tikrą swapą  , bet ar pastebėjot kokios fainos šiam swape dovanos  , čia nagus galima nusigraužti ,kad nedalyvauji nes ir to noriu ir to, ir tas fainas ir tas , tai ir toliau sėdim laukiam naujų dovanų  , ačiū Jums,kad netingite rankdarbiauti ir džiuginti viena kitas
netikėtai
2010 11 09, 00:03
Oi,kokia dovana  Jau norėjau žviegt,kad mano,bet kaip matot,nespėjau  Su dideliausiu malonumu prisijamčiau šitą darbą kaip savo  O į tą skarą aš irgi esu liežuvį pakabinus-kada nors nusimegsiu sau. Arba kam nors Miargai aš ir noriu  Kur mano Darau stavkę-Elija mano fėja Žiūrom ar pataikysiu Papildyta:Biškį paspalvinsiu 1.tavi - Daivulyte2.Daivulyte 3.netikėtai 4. Smilga 5. Oksyte - Giagute 6. Raganiukstiene - Sapnelyte7. Giagute 8. ELlJA - W@idaw 9. W@idaw - Smilga 10.Sapnelyte - Tavi
Naktibalda
2010 11 09, 00:08
QUOTE(netikėtai @ 2010 11 09, 00:03) Oi,kokia dovana  Jau norėjau žviegt,kad mano,bet kaip matot,nespėjau  Su dideliausiu malonumu prisijamčiau šitą darbą kaip savo  O į tą skarą aš irgi esu liežuvį pakabinus-kada nors nusimegsiu sau. Arba kam nors Miargai aš ir noriu  Kur mano Darau stavkę-Elija mano fėja Žiūrom ar pataikysiu Papildyta:Biškį paspalvinsiu 1.tavi - Daivulyte2.Daivulyte 3.netikėtai 4. Smilga 5. Oksyte - Giagute 6. Raganiukstiene - Sapnelyte7. Giagute 8. ELlJA - W@idaw 9. W@idaw - Smilga 10.Sapnelyte - Tavi
o jei nepataikysi, kas tada Papildyta:
netikėtai
2010 11 09, 01:14
Tada būsiu lengavai apsi....rikus
netikėtai
2010 11 09, 03:31
Tipo jau miegat,ania? Nu gerai,einu ir aš
Labas rytas Uau Vsio daugiau gyvenime nespeju  nes vis pro sali pataikau W@idaw, nuostabi dovana  As netekus zado Papildyta:Jauciu mano mergaite bus paskutine  , bet tikrai neliks be dovans Papildyta:QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 08, 17:20) Elija man dar dabar stovi tavo veido išraišką, ir dabar savim nesididžiuoju ,kad visos tau paruoštos programos neišpildžiau  , bet mačiau ,kad per akis ir pasigailėjau, bus tau nebūti namuose  , žodžiu aš jaučiuosi kaip swape, gavau adrenalino sočiai ir aš , visą dieną šypsena nenueina nu akių nes Elija stovi man akyse nors tu ką sakau o jei pakyšą duočiau ar pakonsultuotumėt  , ir krapštausi po tašę savo  , sako...kokią kokią ....ką ...kokią ne ne nereikia, kokią pakyšą  , sako nereikia veido išraiškos niekada nepamiršiu pratrūkau paskui, sakau eina šikt dar infarktą gaus, arba man iškvies ten kur siūlo pakyšą paskambins, pabijojau savo kailiu , nes reikėjo į kolį važiuoti  , laukiam dovanos reportažo, o tai aš dabar eigliuose sėdžiu galiu ir čia tave prigriebti  Skaitau kelinta karta ir vis zvengiu  Cia tai geras  Ir sugalvok tu man tai
Nu pasipylė dovanos. Super Elija Vaida nu tu pasistengiai
netikėtai
2010 11 09, 07:41
Labs ryts Noriu vaizdų
As tai visa diena lakstinesiu  Vaizdi iskart nepamatysiu  Bet visiem geros ir siltos dienos ir vaizdu kalno
raganiukstiene
2010 11 09, 08:22
laba ryta ir laukiu fotoreportazo ir ispudziu
Daivulyte
2010 11 09, 08:23
Labas rytas
Nu daba lyg ir Giagutės eilė rodyti
Giagute
2010 11 09, 08:33
be gilaus vakaro nelaukit, darbe pašto neturiu  be to, Daivulyte irgi kažką gavus.. W@idaw, geeeras.. aš šitą irgi jau ant Netikėtai buvau nurašius...  o, tai gal man čia iš Netikėtai nuskils, kad ana taip spirga?
Daivulyte
2010 11 09, 09:28
QUOTE(Giagute @ 2010 11 09, 09:33) be gilaus vakaro nelaukit, darbe pašto neturiu  be to, Daivulyte irgi kažką gavus.. Dar ne siandien bandysiu iki 18 val i pasta nulekti
|
|