Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gavote paštu sauskelnių?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
astalavista
Anketą pildžiau, bet nieks neskambino ir nieko neatsiuntė schmoll.gif
somebody else
aš irgi užpildžiau, dukra gimė 2005 08 19, šią savaitę gavau vieną pampersiuką ir plonytę knygutę apie Tomuką ir Ciuciuką biggrin.gif bet va ta sauskelnė tai jau senai mums per maža lotuliukas.gif
ramux
O kur Jūs gavot tą anketą? Man niekas jos nedavė.Net ligoniniėj nepadovanojo kūdikiams skirtų dovanėlių.Apie tai sužinojau tik grįžusi iš ligoninės.
nuotaka
mes irgi jokiu sauskelniu pastu negavom schmoll.gif
tik va uzvakar dalyvavom apklausoj apie sauskelnes, serveteles ir pan. tai gavom dovanu johnsosns baby sampuna smile.gif tai net visai kita nuotaika buvo atsakinet i klausymus, o klausimu buvo tai ohoho doh.gif
lyra
Oi laukiam laukiam, dovanėlių laukiam... tongue.gif
Na jei jau pažada, skambina, tikslinasi, negražu neatsiųsti. nono.gif
gudrene
Aš irgi pildžiau pildžiau , o jokio atlygio schmoll.gif lotuliukas.gif
Negavom ir mes vis dar laukiam ax.gif
PupaJūra
Mes tai jokių dovanėlių negavom ligoninėj verysad.gif ir anketų jokių nepildžiau.
Tiesa doh.gif viena Hagis pampersą ir reklaminį bukletėlį į namus seselė atnešė, kai pirmą kartą Saulytės atėjo pažiūrėt
Carevna
Nu va sulaukiau dovanų, kai leliui 10mėn suėjo, atsiuntė reklaminį bukletėlį apie akciją vykstančią Maximose, dar 1 pampersą ir kvailą knygutę "Tomuko ir ciuciuko nuotykiai" 10 mėn vaikui pataršyt pats tas biggrin.gif , kažin ar tokio amžiaus vaikui žodžiai "tu atrodai juokingai kai tavo užpakalis kyšo iš krūmo" kelia kokias nors mintis, nu buka knygutė nesuprantu jos paskirties biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nobody
Gavom gavom mirksiukas.gif Ir pampersą, ir knygutę apie Tomuką ir Ciuciuką biggrin.gif
ROMA'ntike
Aš irgi pildžiau anketą,bet maža to,kad nieko negavau,bet netgi niekas ir neskambino...Tik va,SAMPO ramybės neduoda irgi užpildžiau kvailą anketą doh.gif
banni
ligoninėj gavau sakyčiau nemažą maišiuką dovanėlių,bet jokios pampersų anketos nieks nedavė pildyt,ir nieko paštu mes negavom g.gif
Nordex
As prie kelias dienas gavau smulkuji pakelta su 3 dydzio 1 sauskelne lotuliukas.gif
Nu niekis, bet vis i kisene, ne is kisenes bigsmile.gif
Dar buvo visai nieko pasaku knygele su Pampers personazu ideta cool.gif
Panamira
QUOTE(Daivako @ 2006 02 23, 01:02)
Mes pildėm anketas ligonineje ir iki 6 mėn. gaudavom sauskelnes, knygelę ir reklamėlę kiekvieną mėnesi, nors mums niekas neskambino ir nieko neklausinėjo tongue.gif
*

Mes irgi gaunam lauknesheli reguliariai, bet tik kas du menesius, o ir dydis pampersiuku visad buna geras thumbup.gif
*Lina*
aš užvakar gavau pirmą kart,viena pampersą ir kažkokią knygutę smile.gif
amelijaž
mes irgi gavom, bet tik dabar, kai beveik šeši mėnesiai.aš net neprisimenu kad ką nors pildžiau ax.gif
Limour
Paštu kol kas nieko nesam gavę, bet ligoninėj reklamos buvo apstu. O ar ką nors pildžiau - neprisimenu.
Gal dar gausim...
Ingulik
Čia matyt visiems taip buvo ax.gif
Visi ligoninėje nemažai dovanelių gavo, užpildė anketas ir sudie pažadai g.gif . Mums greit jau penki mėnesiai, bet vis dar laukiam savo pampersu lotuliukas.gif
ryyd
QUOTE(Nordex @ 2006 07 22, 21:55)
As prie kelias dienas gavau smulkuji pakelta su 3 dydzio 1 sauskelne  lotuliukas.gif
Nu niekis, bet vis i kisene, ne is kisenes  bigsmile.gif
Dar buvo visai nieko pasaku knygele su Pampers personazu ideta  cool.gif
*

mes irgi pirma karta tik pries pora dienu gavome, nors jau daugiau nei puse metu. irgi buvo 3 dydzio pampersas, pasaku knygele lotuliukas.gif ir dar reklaminis lankstinukas.
simplemind
Vat ir nieko mes negavome biggrin.gif Jau buvau ir pamirsusi,kad ligononeje pagimdzius ten kazkokius popiergalius pildziau nors maziausiai rupejo ax.gif ), bet kai perskaiciau sia tema tai atsiminiau kaip sesute "zadejo" kad ateis dovanytes namo smile.gif O kur jos?? wink.gif Jau 6men praejo!Na bet dar vis tikuosi... biggrin.gif
rasyte_
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nieko negavom, nors prisimenu, kad kazka rasiau g.gif
chriss
Aš ligoninėj irgi kažką pildžiau,bet taip nieko ir negavau verysad.gif
jurgittaa
Sveikos

Mes irgi gavome praeita savaite, toki dideli voka ir visai neplona (uzrasyta vardas pavarde adresas) o siuntejo nurodyta nebuvo. Ot tai smalsu buvo - kas cia tokio. Gal siuntinukas is Amerikos biggrin.gif
"Pampers" padovanojo Austejai (9 men) sauskelne, knygute, kuria vartom kai niamniu darom, ir reklamini bukleteli. Smagu. Kad dazniau. thumbup.gif
ereeka
Hm,mes ligoninej dovanu gavom,o pastu nieko ir nieko nepildem ligoninej blink.gif O as isvis girdejau,kad uz sauskelnes turi valstybe 200lt skirt ir dar kazkaip pirktas kompensuoja,tik va nezn ar cia tiesa unsure.gif
Jurgitukas1
As irgi pildziau net 2 anketas, bet niekas i namus ar pastu nieko neatsiuncia g.gif Gaila blink.gif Nes visada smagu gauti dovanu mirksiukas.gif
aistiushka_
Gavome, nors jokiu anketu nepildziau smile.gif Tiesa, ligonineje naujagimiu sesele klause mano adreso ir sake, kad atsius pampers sauskelniu.
Astiena
Ligininėje bent 3 anketas pildžiau, davė dovanų iškarto, bet apie atsiuntimą lyg ir nieko neminėjo
Peliukas
Paštu jokių dovanų negavome schmoll.gif g.gif
beetle
Anketa ligonineje pildziau,ir gavome jau du siuntinukus.Pirmas buvo kai lialius dar maziukas buvo.Dar buvo prideta tokia knygute apie vaiko vystymasi.O antra gavome suejus metukams,taip pat buvo prideta knygele,kuria vaikis labai megsta,ir praso paskaityti thumbup.gif .
Miliunia
Mes irgi gavome knygute "Tomuko ir ciuciuko nuotykiai" ir nauja pampersa (su guminiais krasteliais prie lipdyku. Tik ar jau tokie yra prekyboj? Mes tai maxima naudojam. O anketu as jokiu nepildziau, bet pampersiukas pagal amziu atitinka 4u.gif Malonu gauti dovaneliu blush2.gif
gudrene
Laukėm laukėm ir mes pagaliau sulaukėm mirksiukas.gif
Sauskelnės Pampers, knygutė apie šuniuką ir vaikiuką ir reklama kokia tai thumbup.gif
Smagu ax.gif Dažniau prašom laugh.gif
doka
Mes irgi praeita savaite gavom,smagu gauti dovanu biggrin.gif Labai grazi knygele.
upe_5
QUOTE(Miliunia @ 2006 08 04, 22:16)
Mes irgi gavome knygute "Tomuko ir ciuciuko nuotykiai" ir nauja pampersa (su guminiais krasteliais prie lipdyku. Tik ar jau tokie yra prekyboj? Mes tai maxima naudojam. O anketu as jokiu nepildziau, bet pampersiukas pagal amziu atitinka  4u.gif  Malonu gauti dovaneliu blush2.gif
*

Kaip faina thumbup.gif
Jurgux
Ligonineje uzpildziau anketa ir minejo kad gausiu sauskelniu, bet as ju iki 11 men nesulaukiau ax.gif tik dabar kai jau mergytei 11men, tai gavom viena pampersa cool.gif
Azali
Gavom ir mes siuntinuką : sauskelnės 3 dydžio , nors ketvirtą jau senai naudojam ir knygutę Ciuciuko nuotykiai 4u.gif
buvo ir vardas mano ir pavardė ant voko užrašyti ,nors aš jokių anketų GN nepildžiau .Tai įdomu pasidarė iš kur gavo info g.gif GN suteikė ar kaip ?
Oksana76
Ir mes gavome 4u.gif, tik ismera mum irgi nebetinka jau ax.gif. Man taip pat toks kalusimas iskylo, is kur jie zino g.gif
awiux
o mums paskambino,paklausinėjo kokias sauskelnes naudojam,kokias bandėm,ar GM buvo prezentacija sauskelnių,ar gavom dovanėlių...ir pasakė,kad laukite dar jų gausite... biggrin.gif ...bet jau koks geras mėnuo-negaunam g.gif .
tiesa gavau sms ,kad akropoly perkant kažkiek pampersų,servetėlių ir lenorą ar ką-gauni dovanų kostiumėlį iš trijų dalių leliukui- bet aš nepasirašiau ant tokios nesąmonės doh.gif .
astinija
As tai pirma karta tik gavau kai jau buvom septyniu menesiu bet dar pampersas mums tiko dar buvo dadeta knygute "Tomuko ir Ciuciuko nuotykiai"ir reklaminis bukletukas kad maxsimoj perkantpampersu,serveteliu ir lenor gausi dovanu bet jau pasibaige ta akcija ji truko iki lieposw 31dienos.
*#Orinta#*
gavau kai mums jau 6,5 men buvo tai ir pampersas permazas jau seniai buvo g.gif Ir knygute taip pat su reklaminiu bukleteliu .
ingridukas
Pries menesi gavom viena pampers sauskelne(dydis tiko)ir knygute.Viskas,daugiau dovanu negaunam,nors pazystama jau metus nuolat gauna??????????????????
Nikaja
Kai vaikui buvo apie 1 mėn skambino iš kažkokios firmos ir klausė kokias sauskelnes naudojam, ar GN buvo prezentacija, ar ten gavom dovanų. Žadėjo atsiūsti dovanų paštu, bet lialiui tuoj 4 mėn., o mes taip ir nesulaukėm nieko.
Padūkėlė
Gavom ir mes vasara pampersa, knygele ir reklamele biggrin.gif
Wilka
O mes gavom Pampers firmos viena sauskelne, bet deja, ji jau mums buvo per maza. Taigi pavelavo su reklama lotuliukas.gif . Nors mes ir taip juos naudojam
Langoza
nieks mum neskambino, nieks nieko nezadejo ir nedave verysad.gif verysad.gif verysad.gif
juratux2004
Negavom ir mes mellow.gif
verzak
Sveikos.

Mano mažiukei ryt bus 5 mėnesiukai:flirt: .

Mes jokių dovanėlių paštu negavome. Ligoninėje jokių anketų nepildžiau, bet išeinant davė Jhpnsons dovanėlę: buvo įdėtas vaikiškas muiliukas, Levandų kvapo dušo želė ir aliejukas, taip pat knygelė apie kūdikio masažą.

Viskas tuo ir baigėsi. O jokių sauskelnių niekas mums nesiuntė ir nieko apie jas negirdėjau.

Jei atsiųs-tai valio!!! :valio
papse
mes ligoninej gavo 1hugies sauskelne, bepanthen meginuka ir koinytes tuom viskas ir baiges.
tiksliuke
Geras, pirmą kart girdžiu apie tokį dalyką... nu kažkokias anketas pildžiau, bet apie ką tai neprisimenu... blush2.gif nu tiesa pasakius ne tas galvoj buvo... biggrin.gif na ir žinoma nieko negavau ir niekas neskambino dėl pampersų... g.gif
naitas
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 01, 12:43)
Kelios drauges pastu gavo pampers sauskelniu.Man ir skambino sake kad laikciau dovanu.Dar paklausinejo kokias sauskelnes naudojam,kaip pavadinom berniuka.Bet jau 3 men. ir mes dar negavom.
*

cūdai kažkokie topsecret.gif paštu za dykum schmoll.gif
inga*
QUOTE(inga* @ 2006 02 06, 19:44)
Mes irgi ligoninej pildem,bet dar nieko negavom.Gal veliau kada nors g.gif
*

Na ka gi, pries koki menesiuka atejo svente ir i musu kiema.Gavom vienas pampers sauskelnes ir bukleteli priedo mirksiukas.gif
sigiukas
Mes ligoninėj pildėm kažkokias anketas, bet iki šiol nieko negavom verysad.gif , nors gydytoja kažka minėjo, kad turėtume gauti. Gal ka dar gausim g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.