Anketą pildžiau, bet nieks neskambino ir nieko neatsiuntė
aš irgi užpildžiau, dukra gimė 2005 08 19, šią savaitę gavau vieną pampersiuką ir plonytę knygutę apie Tomuką ir Ciuciuką
O kur Jūs gavot tą anketą? Man niekas jos nedavė.Net ligoniniėj nepadovanojo kūdikiams skirtų dovanėlių.Apie tai sužinojau tik grįžusi iš ligoninės.
mes irgi jokiu sauskelniu pastu negavom
tik va uzvakar dalyvavom apklausoj apie sauskelnes, serveteles ir pan. tai gavom dovanu johnsosns baby sampuna
Oi laukiam laukiam, dovanėlių laukiam...
Na jei jau pažada, skambina, tikslinasi, negražu neatsiųsti.
Aš irgi pildžiau pildžiau , o jokio atlygio
Negavom ir mes vis dar laukiam
Mes tai jokių dovanėlių negavom ligoninėj
Tiesa
Nu va sulaukiau dovanų, kai leliui 10mėn suėjo, atsiuntė reklaminį bukletėlį apie akciją vykstančią Maximose, dar 1 pampersą ir kvailą knygutę "Tomuko ir ciuciuko nuotykiai" 10 mėn vaikui pataršyt pats tas
Gavom gavom
Aš irgi pildžiau anketą,bet maža to,kad nieko negavau,bet netgi niekas ir neskambino...Tik va,SAMPO ramybės neduoda irgi užpildžiau kvailą anketą
ligoninėj gavau sakyčiau nemažą maišiuką dovanėlių,bet jokios pampersų anketos nieks nedavė pildyt,ir nieko paštu mes negavom
As prie kelias dienas gavau smulkuji pakelta su 3 dydzio 1 sauskelne
Nu niekis, bet vis i kisene, ne is kisenes Dar buvo visai nieko pasaku knygele su Pampers personazu ideta
aš užvakar gavau pirmą kart,viena pampersą ir kažkokią knygutę
mes irgi gavom, bet tik dabar, kai beveik šeši mėnesiai.aš net neprisimenu kad ką nors pildžiau
Paštu kol kas nieko nesam gavę, bet ligoninėj reklamos buvo apstu. O ar ką nors pildžiau - neprisimenu.
Gal dar gausim...
Čia matyt visiems taip buvo
Visi ligoninėje nemažai dovanelių gavo, užpildė anketas ir sudie pažadai QUOTE(Nordex @ 2006 07 22, 21:55) As prie kelias dienas gavau smulkuji pakelta su 3 dydzio 1 sauskelne Nu niekis, bet vis i kisene, ne is kisenes Dar buvo visai nieko pasaku knygele su Pampers personazu ideta mes irgi pirma karta tik pries pora dienu gavome, nors jau daugiau nei puse metu. irgi buvo 3 dydzio pampersas, pasaku knygele
Vat ir nieko mes negavome
Aš ligoninėj irgi kažką pildžiau,bet taip nieko ir negavau
Sveikos
Mes irgi gavome praeita savaite, toki dideli voka ir visai neplona (uzrasyta vardas pavarde adresas) o siuntejo nurodyta nebuvo. Ot tai smalsu buvo - kas cia tokio. Gal siuntinukas is Amerikos "Pampers" padovanojo Austejai (9 men) sauskelne, knygute, kuria vartom kai niamniu darom, ir reklamini bukleteli. Smagu. Kad dazniau.
Hm,mes ligoninej dovanu gavom,o pastu nieko ir nieko nepildem ligoninej
As irgi pildziau net 2 anketas, bet niekas i namus ar pastu nieko neatsiuncia
Gavome, nors jokiu anketu nepildziau
Ligininėje bent 3 anketas pildžiau, davė dovanų iškarto, bet apie atsiuntimą lyg ir nieko neminėjo
Paštu jokių dovanų negavome
Anketa ligonineje pildziau,ir gavome jau du siuntinukus.Pirmas buvo kai lialius dar maziukas buvo.Dar buvo prideta tokia knygute apie vaiko vystymasi.O antra gavome suejus metukams,taip pat buvo prideta knygele,kuria vaikis labai megsta,ir praso paskaityti
Mes irgi gavome knygute "Tomuko ir ciuciuko nuotykiai" ir nauja pampersa (su guminiais krasteliais prie lipdyku. Tik ar jau tokie yra prekyboj? Mes tai maxima naudojam. O anketu as jokiu nepildziau, bet pampersiukas pagal amziu atitinka
Laukėm laukėm ir mes pagaliau sulaukėm
Sauskelnės Pampers, knygutė apie šuniuką ir vaikiuką ir reklama kokia tai Smagu
Mes irgi praeita savaite gavom,smagu gauti dovanu
QUOTE(Miliunia @ 2006 08 04, 22:16) Mes irgi gavome knygute "Tomuko ir ciuciuko nuotykiai" ir nauja pampersa (su guminiais krasteliais prie lipdyku. Tik ar jau tokie yra prekyboj? Mes tai maxima naudojam. O anketu as jokiu nepildziau, bet pampersiukas pagal amziu atitinka Kaip faina
Ligonineje uzpildziau anketa ir minejo kad gausiu sauskelniu, bet as ju iki 11 men nesulaukiau
Gavom ir mes siuntinuką : sauskelnės 3 dydžio , nors ketvirtą jau senai naudojam ir knygutę Ciuciuko nuotykiai
buvo ir vardas mano ir pavardė ant voko užrašyti ,nors aš jokių anketų GN nepildžiau .Tai įdomu pasidarė iš kur gavo info
Ir mes gavome
o mums paskambino,paklausinėjo kokias sauskelnes naudojam,kokias bandėm,ar GM buvo prezentacija sauskelnių,ar gavom dovanėlių...ir pasakė,kad laukite dar jų gausite...
tiesa gavau sms ,kad akropoly perkant kažkiek pampersų,servetėlių ir lenorą ar ką-gauni dovanų kostiumėlį iš trijų dalių leliukui- bet aš nepasirašiau ant tokios nesąmonės
As tai pirma karta tik gavau kai jau buvom septyniu menesiu bet dar pampersas mums tiko dar buvo dadeta knygute "Tomuko ir Ciuciuko nuotykiai"ir reklaminis bukletukas kad maxsimoj perkantpampersu,serveteliu ir lenor gausi dovanu bet jau pasibaige ta akcija ji truko iki lieposw 31dienos.
gavau kai mums jau 6,5 men buvo tai ir pampersas permazas jau seniai buvo
Pries menesi gavom viena pampers sauskelne(dydis tiko)ir knygute.Viskas,daugiau dovanu negaunam,nors pazystama jau metus nuolat gauna??????????????????
Kai vaikui buvo apie 1 mėn skambino iš kažkokios firmos ir klausė kokias sauskelnes naudojam, ar GN buvo prezentacija, ar ten gavom dovanų. Žadėjo atsiūsti dovanų paštu, bet lialiui tuoj 4 mėn., o mes taip ir nesulaukėm nieko.
Gavom ir mes vasara pampersa, knygele ir reklamele
O mes gavom Pampers firmos viena sauskelne, bet deja, ji jau mums buvo per maza. Taigi pavelavo su reklama
nieks mum neskambino, nieks nieko nezadejo ir nedave
Negavom ir mes
Sveikos.
Mano mažiukei ryt bus 5 mėnesiukai:flirt: . Mes jokių dovanėlių paštu negavome. Ligoninėje jokių anketų nepildžiau, bet išeinant davė Jhpnsons dovanėlę: buvo įdėtas vaikiškas muiliukas, Levandų kvapo dušo želė ir aliejukas, taip pat knygelė apie kūdikio masažą. Viskas tuo ir baigėsi. O jokių sauskelnių niekas mums nesiuntė ir nieko apie jas negirdėjau. Jei atsiųs-tai valio!!! :valio
mes ligoninej gavo 1hugies sauskelne, bepanthen meginuka ir koinytes tuom viskas ir baiges.
Geras, pirmą kart girdžiu apie tokį dalyką... nu kažkokias anketas pildžiau, bet apie ką tai neprisimenu...
Mes ligoninėj pildėm kažkokias anketas, bet iki šiol nieko negavom
|