Kelios drauges pastu gavo pampers sauskelniu.Man ir skambino sake kad laikciau dovanu.Dar paklausinejo kokias sauskelnes naudojam,kaip pavadinom berniuka.Bet jau 3 men. ir mes dar negavom.
Mes apie tai net nezinojom, gal kokiam konkurse dalyvavot?ne skiek pazystu draugiu kurios turi vaikelius ne viena negavo pastu sauskelniu
Pirmą kartą girdžiu.Argi šiais laikais kas veltui ką duoda
Gavau,ir jau 2 kartus,praeitais metais ir siais pries naujus metus
As irgi dar negavau, nors ligonineje pildeme tokias anketas, tai lygtais zadejo atsiusti.Tai dabar laukiu nesulaukiu
Sveikutės
Ligoninėje tai nemažai dovanelių gavom, ir sauskelnių dvejų firmų, tačiau paštu dar niekas nieko neatsiuntė, nors anketą ir mes užpildėm, o mums greit jau keturi mėnesiai:)
ir mes gavom du kartus
taip sake kad konkursas
Na gal gausim,vistiek faina kad ir kokia smulkmena gauti
ligoninėj pldžiau anketas,bet jokių sauskelnių negavau
ir as ligoninėj pildžiau anketa, skambino iš pampers firmos, sakė jog gausim, bet negavom.
As ur pildziau anketa ir skambino is Pampers firmos klause ar adresas nepasikeite liepe lauk dovanu bet jau 5 men.nieko nagavau
turbut atsius kai pampersu nebereikes
Mums irgi nieko neatsiuntė, nors ir anketas pildėm, ir paskui dar skambino iš pampersų firmos, klausinėjo, kaip patiko pampersų pristatymas ligoninėj (kai ant sauskelnių vandenį pylė ir košyte tepliojo). Vienžo, gal dovanas jau išbaigė
Ir as pildziau, bet kol kas negavau jokiu sauskelniu
Mes irgi ligoninej pildem,bet dar nieko negavom.Gal veliau kada nors
pirmą kart iš vis girdžiu apie paštu siuntinėjamas sauskelnes
Taigi neatsiųs dėžės tų pamperų, ar ne?
mes ligoninei irgi pildem anketa, bet kol kas dar nieko negavom
mano drauge jau gavo pampersus
Mes irgi nei paštu negavome jokių dovanėlių, nei pačioje ligoninėje visiškai nieko negavome.
O tai kokį kiekį jie siunčia, kad taip visos jaučiatės nuskriaustos, Juk gi ne visą poką, nebent keletą pagal amžių ?
As irgi gavau jau du kartus, manau, siuncia pagal amziu. daug nededa, tik po viena!dar ideda pampers zurnaliuka apie to menesio ar laikotarpio kudikio vystymasi, visai malonu.
Mum jau 4 mėnesiukai su uodegyte, bet dovanų dar irgi nesulaukėm, nors ir anketas pildėm ir pampers atstovė skambino ir sakė laukt dovanėlių, ale jų kaip nėr taip nėr, bet jei jie pagal amžių parenka tai dar yra vilties sulaukti, o tai aš paskutiniu metu buvau apsistojus ties mintim, kad kažkas pašto dėžutę apšvarino eilinį kart
Mes gavom jau du kartus. Abu kartus po vienas sauskelnes, atitinkančias vaikučio amžių, ir informacines knygeles. Man jos pasirodė vertingesnės nei tas pampersiukas
męs taip pat 2 kartus gavom po sauskelnes ir bukletėlių.Kai tik grįžom iš ligoninės ir kai suėjo 6 mėn. Smulkmena,bet malonu
mes nei ligoninėj ką pildėm, nei kokių dovanų gavom, nei paštu ko sulaukėm
Kiek jums laiko buvo kai gavote pampersu?
NU ŠIAIS LAIKAIS UŽDIKA KA NORS DUODA?
MES NIEKO NEGAVOM,PAŠTU?
Kolkas nieko negavome
Teko ir man ligonineje pildyti anketa ir sake lauk dovaneliu pastu
Kaip visada visi pazada ir nieko Na mes niekur neskubam dar palauksim
mes taip pat dar jokiu dovaneliui negavom....
QUOTE(Kitana @ 2006 02 09, 20:00) Man irgi įdomu kaip su tom dovanėlėm. Tik perskaičius šitas žinutes prisiminiau, jog ir mes pildėm ligoninėj pampersų anketas, po to kažkas dar skambino ir klausinėjo, ar naudojam pampersus ir pažadėjo dovanų paštu, bet nieko dar negavom. Gal tai tik taip pasakė
Tai va moterėlės pasidalinsiu ir aš savo patirtimi šiuo klausimu.O jos tikrai turiu.Mūsų istorija kaip ir jūsų visų paskambino paklausė,liepė laukti ir mes kantriai laukėm.O kai draugė gavo jau antrą siuntinuką tai mano kantrybytė baigėsi ir ėmiausi veiksmų.Paskambinau į Antakalnio kliniką ,kur gimdžiai susiradau tą moteriškę kuri pristaymus pamperiais daro ji yra ponia ADA LEIŠYTĖ paklausiau jos telefono tos moteriškės iš Pampers ir jai paskambinau.Ir ką jūs galvojate? Cha jaučiu neįspėjote-patikėkite atsiuntė,bet mums buvo jau 5 mėnesiai o sauskelnes gavome nuo 2 iki 5 kg
O rimtai,tai aš manau jie ten kažkokį bizniuką suką-tikriausiai nurašo kad išsiuntė o visą reikalingą info susirenka telefonu.Reikia pretenziją parašyti į Pampers .lt
xm....gerai kad ir mes turim lele jei atsius mazesnius nei sveriam
Mūsų patirtis irgi nekokia su tais pampersais (prieš 3 metus tas pats buvo
Mes tai praejus gal kokiam menesiui po gimdymo gavom sauskelniu pastu. Kartu ir reklamine knygele apie pampers.
QUOTE(Olivukas @ 2006 02 22, 13:56) Mes tai praejus gal kokiam menesiui po gimdymo gavom sauskelniu pastu. Kartu ir reklamine knygele apie pampers. Mes ir knygeles, ir sauskelnių gavom ligoninėj, kitą dieną po gimdymo. Dar ten buvo įdėta drėgnų servetėlių, tepaliuko ir kojinytės
Pildziau anketa, laukiau laukiau bet negavau...
Aš taip pat pildžiau anketą, bet mums nei kas skambino nei ką nors gavome ir šeip aš jau nebetikiu kad ką nors ir gausime...
Mes pildėm anketas ligonineje ir iki 6 mėn. gaudavom sauskelnes, knygelę ir reklamėlę kiekvieną mėnesi, nors mums niekas neskambino ir nieko neklausinėjo
Tačiau, kad gausiu visa tai paštu net nesitikėjau.
As visai ir pamirsau, kad pildziau ligoninej anketa..
Aha mes irdi visdar laukiam
Apie tai irgi išgirdau pirmą kartą.
As taip pat pildziau anketa. Skambino ir klausinejo, zadejo dovanu. Dukrytei sau 4 menuo eina, o dovaneliu jokiu.
Laukiam, oi laukiam....
buvau visai pamiršus apie tą anketą, ir nei skambino, nei atsiuntė
Man irgi skambino.Ligoninėj irgi pildžiau anketėlę.Dovanų žadėjo,tik nelabai aš tikiu,kad ką gausim
|