Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gavote paštu sauskelnių?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Elzyte
Kelios drauges pastu gavo pampers sauskelniu.Man ir skambino sake kad laikciau dovanu.Dar paklausinejo kokias sauskelnes naudojam,kaip pavadinom berniuka.Bet jau 3 men. ir mes dar negavom.
ladybird20
Mes apie tai net nezinojom, gal kokiam konkurse dalyvavot?ne skiek pazystu draugiu kurios turi vaikelius ne viena negavo pastu sauskelniu g.gif
kristė
Pirmą kartą girdžiu.Argi šiais laikais kas veltui ką duoda g.gif
Prikolnaja
Gavau,ir jau 2 kartus,praeitais metais ir siais pries naujus metus g.gif Pampersus,su knygute ir reklaminiu bukletu bigsmile.gif
jurgusia
As irgi dar negavau, nors ligonineje pildeme tokias anketas, tai lygtais zadejo atsiusti.Tai dabar laukiu nesulaukiu lotuliukas.gif
*Silver*
Sveikutės
Ligoninėje tai nemažai dovanelių gavom, ir sauskelnių dvejų firmų, tačiau paštu dar niekas nieko neatsiuntė, nors anketą ir mes užpildėm, o mums greit jau keturi mėnesiai:)
pekutis
ir mes gavom du kartus ax.gif matyt pagal amžių parenka.nes antrą syk kai gavom tai buvo užmaunamas pampersas jau didesniam.ir dar bukletų visokių doh.gif bet šiaip tai miela ,kad ir mažos dovanėlės rolleyes.gif
Elzyte
taip sake kad konkursas 4u.gif
Na gal gausim,vistiek faina kad ir kokia smulkmena gauti thumbup.gif
Prikolnaja
QUOTE(pekutis @ 2006 02 01, 15:18)
ir mes gavom  du kartus ax.gif matyt pagal amžių parenka.nes antrą syk kai gavom tai buvo užmaunamas pampersas jau didesniam.ir dar bukletų visokių  doh.gif bet šiaip tai miela ,kad ir mažos dovanėlės  rolleyes.gif
*

ir mes antra karta gavom uzmaunamas drinks_cheers.gif cia visu vaikiukai dar mazi,dar gausyte mirksiukas.gif
*Lina*
ligoninėj pldžiau anketas,bet jokių sauskelnių negavau schmoll.gif schmoll.gif
naujasburbulas
ir as ligoninėj pildžiau anketa, skambino iš pampers firmos, sakė jog gausim, bet negavom.
DovileG.
As ur pildziau anketa ir skambino is Pampers firmos klause ar adresas nepasikeite liepe lauk dovanu bet jau 5 men.nieko nagavau g.gif
Elzyte
turbut atsius kai pampersu nebereikes lotuliukas.gif
Hermion@
Mums irgi nieko neatsiuntė, nors ir anketas pildėm, ir paskui dar skambino iš pampersų firmos, klausinėjo, kaip patiko pampersų pristatymas ligoninėj (kai ant sauskelnių vandenį pylė ir košyte tepliojo). Vienžo, gal dovanas jau išbaigė smile.gif
DovileG.
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 02, 09:09)
turbut atsius kai pampersu nebereikes  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jurgux
Ir as pildziau, bet kol kas negavau jokiu sauskelniu schmoll.gif Gal ten kokia nors atranka yra g.gif O gal atsius kai pensininke busiu lotuliukas.gif
inga*
Mes irgi ligoninej pildem,bet dar nieko negavom.Gal veliau kada nors g.gif
la vita
pirmą kart iš vis girdžiu apie paštu siuntinėjamas sauskelnes blink.gif bet noriu ir aš jų ax.gif
TiMa
Taigi neatsiųs dėžės tų pamperų, ar ne? doh.gif aš tai laukiu knygelių apie vaikų auginimą, draugė gavo, sakė, įdomios ir naudingos thumbup.gif
taniai
mes ligoninei irgi pildem anketa, bet kol kas dar nieko negavom
Elzyte
mano drauge jau gavo pampersus 4u.gif
Nikitukas
Mes irgi nei paštu negavome jokių dovanėlių, nei pačioje ligoninėje visiškai nieko negavome.
Greiciuke
O tai kokį kiekį jie siunčia, kad taip visos jaučiatės nuskriaustos, Juk gi ne visą poką, nebent keletą pagal amžių ? unsure.gif
balbieskė
As irgi gavau jau du kartus, manau, siuncia pagal amziu. daug nededa, tik po viena!dar ideda pampers zurnaliuka apie to menesio ar laikotarpio kudikio vystymasi, visai malonu.
Carevna
Mum jau 4 mėnesiukai su uodegyte, bet dovanų dar irgi nesulaukėm, nors ir anketas pildėm ir pampers atstovė skambino ir sakė laukt dovanėlių, ale jų kaip nėr taip nėr, bet jei jie pagal amžių parenka tai dar yra vilties sulaukti, o tai aš paskutiniu metu buvau apsistojus ties mintim, kad kažkas pašto dėžutę apšvarino eilinį kart biggrin.gif
Gudauskiene
Mes gavom jau du kartus. Abu kartus po vienas sauskelnes, atitinkančias vaikučio amžių, ir informacines knygeles. Man jos pasirodė vertingesnės nei tas pampersiukas tongue.gif
remunėlė
męs taip pat 2 kartus gavom po sauskelnes ir bukletėlių.Kai tik grįžom iš ligoninės ir kai suėjo 6 mėn. Smulkmena,bet malonu bigsmile.gif
Isila
mes nei ligoninėj ką pildėm, nei kokių dovanų gavom, nei paštu ko sulaukėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Elzyte
Kiek jums laiko buvo kai gavote pampersu? 4u.gif
GIEDRŪNĖ
NU ŠIAIS LAIKAIS UŽDIKA KA NORS DUODA?

MES NIEKO NEGAVOM,PAŠTU?
patrakusi
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu geras, as isvis pirma karta apie tai girdziu..Kokias anketas jus pildet ir is kur jas parovet?.. lotuliukas.gif As is ligonines isvis jokiu dovanu negavau po gimdymo.. schmoll.gif Kai po keliu dienu gryzom atgal i ligonine (paimti kraujuko is kulniuko), tai paprasiau kad bent jau duotu ta tokia kortele, kur uzrasyta kas gime, kiek kg ir t.t.. doh.gif lotuliukas.gif Nors siaip tai ir gerai kad nesiuncia man tos makulaturos, nelabai ji man reikalinga.. biggrin.gif
Disima
Kolkas nieko negavome schmoll.gif , nors pildėme ligoninėje tas anketas. Įdomu ar dar sulauksim g.gif
Elzyte
drinks_cheers.gif
Ziuziu
Teko ir man ligonineje pildyti anketa ir sake lauk dovaneliu pastu rolleyes.gif
Kaip visada visi pazada ir nieko verysad.gif
Na mes niekur neskubam dar palauksim tongue.gif
Kitana
mes taip pat dar jokiu dovaneliui negavom.... verysad.gif
zolyte
QUOTE(Kitana @ 2006 02 09, 20:00)
mes taip pat dar jokiu dovaneliui negavom....  verysad.gif
*

Man irgi įdomu kaip su tom dovanėlėm. Tik perskaičius šitas žinutes prisiminiau, jog ir mes pildėm ligoninėj pampersų anketas, po to kažkas dar skambino ir klausinėjo, ar naudojam pampersus ir pažadėjo dovanų paštu, bet nieko dar negavom. Gal tai tik taip pasakė
giletaite
Tai va moterėlės pasidalinsiu ir aš savo patirtimi šiuo klausimu.O jos tikrai turiu.Mūsų istorija kaip ir jūsų visų paskambino paklausė,liepė laukti ir mes kantriai laukėm.O kai draugė gavo jau antrą siuntinuką tai mano kantrybytė baigėsi ir ėmiausi veiksmų.Paskambinau į Antakalnio kliniką ,kur gimdžiai susiradau tą moteriškę kuri pristaymus pamperiais daro ji yra ponia ADA LEIŠYTĖ paklausiau jos telefono tos moteriškės iš Pampers ir jai paskambinau.Ir ką jūs galvojate? Cha jaučiu neįspėjote-patikėkite atsiuntė,bet mums buvo jau 5 mėnesiai o sauskelnes gavome nuo 2 iki 5 kg smile.gif Kur jas dėti? Iš situacijos išsisukome,kadangi vyresnėlė turi Baby Born lėlytę, kuriai irgi reikia sauskelnių tongue.gif
O rimtai,tai aš manau jie ten kažkokį bizniuką suką-tikriausiai nurašo kad išsiuntė o visą reikalingą info susirenka telefonu.Reikia pretenziją parašyti į Pampers .lt
Elzyte
xm....gerai kad ir mes turim lele jei atsius mazesnius nei sveriam lotuliukas.gif
Agnė
Mūsų patirtis irgi nekokia su tais pampersais (prieš 3 metus tas pats buvo doh.gif ). Paskambino, išklausinėjo ir neatvežė jokių lauktų dovanų, tik po vieną paštu siųsdavo su bukletukais bigsmile.gif
Olivukas
Mes tai praejus gal kokiam menesiui po gimdymo gavom sauskelniu pastu. Kartu ir reklamine knygele apie pampers. tongue.gif
vaidax
QUOTE(Olivukas @ 2006 02 22, 13:56)
Mes tai praejus gal kokiam menesiui po gimdymo gavom sauskelniu pastu. Kartu ir reklamine knygele apie pampers.  tongue.gif
*

Mes ir knygeles, ir sauskelnių gavom ligoninėj, kitą dieną po gimdymo. Dar ten buvo įdėta drėgnų servetėlių, tepaliuko ir kojinytės smile.gif Ir anketas užpildžiau, tik daugiau dovanų tai niekas nežadėjo verysad.gif Matyt todėl, kad dvynukės- per brangiai atsieinam lotuliukas.gif
svelni
Pildziau anketa, laukiau laukiau bet negavau... g.gif schmoll.gif
zvygla
Aš taip pat pildžiau anketą, bet mums nei kas skambino nei ką nors gavome ir šeip aš jau nebetikiu kad ką nors ir gausime...
Daivako
Mes pildėm anketas ligonineje ir iki 6 mėn. gaudavom sauskelnes, knygelę ir reklamėlę kiekvieną mėnesi, nors mums niekas neskambino ir nieko neklausinėjo tongue.gif
Tačiau, kad gausiu visa tai paštu net nesitikėjau.
Jazzmine7
As visai ir pamirsau, kad pildziau ligoninej anketa.. g.gif Bet man ir nereikia ju, nes nenaudojame "Pampers".
tamsi
Aha mes irdi visdar laukiam lotuliukas.gif
linytes
Apie tai irgi išgirdau pirmą kartą.
samiene
As taip pat pildziau anketa. Skambino ir klausinejo, zadejo dovanu. Dukrytei sau 4 menuo eina, o dovaneliu jokiu. biggrin.gif
Laukiam, oi laukiam.... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
opium
buvau visai pamiršus apie tą anketą, ir nei skambino, nei atsiuntė g.gif , o Pampers tai reikalingai, kaip tik juos mažei naudoju.Tai ką, lauksim toliau smile.gif
Indula
Man irgi skambino.Ligoninėj irgi pildžiau anketėlę.Dovanų žadėjo,tik nelabai aš tikiu,kad ką gausim schmoll.gif .Manau, kad daro jos čia biznį,kaip turi būt doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.