Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valentino diena
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Sachis
Na, o kaip jūs mano mielosios planuojate nustebinti savo mylimus vyrus per valentino dieną? Gal turite kokių gerų minčių. Ko tais aš išsisėmiau. Dievinu daryti staigmenas.

Na galiu papasakoti vieną iš smagių mūsų švenčių. Buvo mano brangiausio gimtadienis. Aš jam nieko nežinant užsakiau viešbutį Druskininkuose savaitgaliuj. Ten įėjo visas malonumų kompleksas. Artėjant tai dienai įteikiau jam su kompu padarytą pačios pakvietimą romantiškai praleisti savaitgalį dviem. Jis žinojo, kad važiuojam į viešbutį į Druskininkus, o daugiau nieko. Tą dien sušokom į automobilį ir išlėkėm. Kai nuvažiavom jau buvo vakaras, tai mes tiesiai užtaikėme ant vakarienės. Aš viską jau buvau suderinusi su administratorėm telefonu, kad jos viską paruoš, kol mes tiesiog vakarieniausim. Pasidėjom daiktus ir nuėjom į viešbučio kavinukę. Užsisakėm ką vakarieniausim, alkoholio:)ir ramiai leidom laiką. Buvau sutarusi, kad vidury vakarienės man tipo paskambins iš darbo(tai būna dažnai, tai jis net nesureagavo). Man tipo reikės eiti į kambarį ale kokių dokumentų. Tokiu būdu aš galėjau nueiti į savo kambarį, kad jis nesuprastų nieko. Persirengiau nauja seksualia suknele, tinklinėm kojinėm, ilgais batais, paėmiau jo dovanėlę ir grįžau į kavinukę prieš tai davusi ženklą administratorei, kad ji kambaryje viską paruoštų. Jis buvo priblokštas mane tokią pamates. Tada aš jam įteikiau dovaną. Pasėdėjom šiek tiek.ir nusprendėm, kad laikas jau į kambarį. Kai grįžom, net pati nustebau(nors pati taip viską prašiau paruošti mergaičių). Kai atidarėm kambario duris visur buvo pilna žvakių. Tiek daug, ...rožių žiedlapių labai drinks_cheers.gif , šampanas. Na jo reakcija buvo ......nemoku papasakoti.....na toliau jau pačois nujaučiate:)Rytas buvo žavus. Pusryčiai į kambarį, vėliau buvau susitarusi dėl masažuotojos, buvo smagu. Visas tas dienas, nuo mano brangiausio veido nedingo šypsena. Jis buvo tikrai laimingas. Vis dar visiems apie tai pasakoja, tik niekaip nesupranta kaip man tai pavyko suorganizuoti, kad jis nieko nesuprastų. Na nelabai moku pasakoti, žodžiu jam patiko ir dėl to labai džiaugiuosi.
PaMeL
va galiu papasakoti gal but banalia bet visai romantiska staigmena wub.gif
tai buvo pries 3 metelius,nusipirkau sex naktinukus,prideliojau zvakiu kambary begale.pribarsciau roziu ziedlapiu.valentino balionu,sampano butelis ir dvi taures su braskem.tiesa dar i stiklini bliuda idejau roziu ir kelias plaukencias degances zvekutes,o dovanu puodeli su mano nuotrauka,i dideli maisiuka,ir daug spalvotu popieriu wub.gif .grizes mano darabtinis vyras tada dar buvo draugas nusiprause pavalge viskas buvo suslepta kol jis valge as viska sudejau kambaryje pati nubegau persirengiau greit buvau su chalatu 4u.gif
ir sakau eik i kalbary tuoj ateisiu,stebejau jo reakcija.kai atidare kambario duris buvo suzavetas.sustojo tarpdury keliom sekundem,apsidaire biggrin.gif ir iejo i kambari.o po keliu minuteliu atejau as visa grazi biggrin.gif be chalato tik su naktinukais wub.gif wub.gif thumbup.gif super patiko aisku butu malonu paneliai sulaukt tokios staigmenos bet man patinks stebint saviski wub.gif
Sachis
wub.gif
Žydroji fėja
Syga šaunuolė thumbup.gif pas mus šeimoj panašiai kaip ir pas jus-aš esu ta siurprizų organuzuotoja..po to visus metus brangusis visiems pasakoja.. tik ir man jau fantazija išseko...tavo idėja super thumbup.gif gal gali man parašyti į AŽ kokiuos čia poilsio namuos ir kiek apytiksliai kainavo?
ingutera
Na Syga tavo vyrui tikrai pasisekėwink.gif)nenuobodus gyvenimas:)liuks, super tongue.gif thumbup.gif aš jau seniai galvojau apie druskininkus ar birštoną, bet šiais metais ir vėl nepavyks, nes draugų vestuvės kaip tik tom dienom "valentiniškom"... g.gif
Papildyta:
aš tai žinau, kad jis labai labai nori šuniuko:)tik baisiai brangiai kainuoja. bet jau akys jo turbūt žibėtų visą savaitę...
Sachis
Viešbutis vadinosi ,,Galia". Bent jau tada buvo pasiūlymas savaitgaliui. Vadinosi romantiškas savaitgalis dviems. Į kainą įėjo dveji pusryčiai(šeštadienio ir sekmadienio rytams) ir dvi vakarienės(penktadienio ir šeštadienio vakarams). Galvojau bus prasčiau, bet visai nieko, masažas abiems(laiką patys pasirinkome, o ji buvo liuksiška), sauna su baseinu viena valanda(tą valandą ten nieko daugiau nebūna, galima užsirakinti ir smagiai pašėltijavascript:emoticon(':geda2:')), nakvynė nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio jei gerai prisimenu trečios valandos dienos. Tiesa dar kambaryje buvo šampano ir saldainukų. Tai viskas tuomet kainavo trys šimtai litų. Žodžiu internete geriausiai pasižiūrėk. Ten matysi kokiame korpuse labiau norėtum apsistoti. Mums kliuvo tikrai jaukus kambariukas. Žodžiu mums patiko. O dėl tų visų žvakių tariausi su administratorėm. Labai patiko jų noras padėti viską suruošti, jos tikrai pasistengė.
Ne taip jau labai ir brangu.
Bet pati šiai Valentino dienai nieko nebesugalvoju. Visgi tikiuosi, kad kas mestels kokią nors mažytę mintįjavascript:emoticon(':verysad:')
Liuse
Ale merginos tikrai mokat sauniai organizuoti romantiskus vakarus.. kad ir kaip butu gaila vyrai maziau isradingi. Na bent jau maziau tokiu sad.gif
Noreciau ir as kada tokiu panasiu staigmenu sulaukti.... cool.gif
svistute
QUOTE(Liuse @ 2006 02 09, 12:07)
Ale merginos tikrai mokat sauniai organizuoti romantiskus vakarus.. kad ir kaip butu gaila vyrai maziau isradingi. Na bent jau maziau tokiu sad.gif
Noreciau ir as kada tokiu panasiu staigmenu sulaukti.... cool.gif
*

tikrai, kazkodel moterys isradingesnes...
Sanrita
Pradžioje draugystės viskas atrodo rožinėm spalvom.
Romantiniai vakarai džiugina tiek vieną tiek kitą.
Kai gyveni su žmogum 7-10 metų, buitis suryja visą romantiką.
Darbas, vaikai .....
Noriu savo vyrui padaryti ką nor tokio ..... sudrebinti mūsų kasdienybę.
Sachis
QUOTE(Sanrita @ 2006 03 03, 17:12)
Pradžioje draugystės viskas atrodo rožinėm spalvom.
Romantiniai vakarai džiugina tiek vieną tiek kitą.
Kai gyveni su žmogum 7-10 metų, buitis suryja visą romantiką.
Darbas, vaikai .....
Noriu savo vyrui padaryti ką nor tokio ..... sudrebinti mūsų kasdienybę.
*

Aš tai tau pritariu, padaryk vyrui kažką...kad sudrebintų. Verta. Žinau pagal savajį. Po kokios mano staigmenos, ar šiaip nesamonės būna namie labai smagu. Jis kaip ant sparnų skrajoja. Smagu gi. O kas jei ne mes patys kurstysim tą ugnelę kad ji neužgestų ir metams bėgant smagiai rusentų, ar ne?
Nińa_del_viento
Bet kaip super sugalvota thumbup.gif sveikinu ax.gif
~♥TikTaiTaip♥~
thumbup.gif kaip aš norėčiau,kad man kas paruoštų tokią staigmeną,bet tikriausiai aš pati turėsiu pasistengti g.gif
Jurvaleda
Nepatikesit kokia as savo vyrui staigmena iteikiau Valentino diena smile.gif - issvajotaji suneli! 4u.gif
Tai ivyko netiketai, nejauciau jokiu gimdymo pozymiu (nors gimdyti turejau sekancia diena), tiesiog laukiau savo vyro griztancio is darbo, tikejausi atsvesti isimylejeliu diena... Nieko ypatingo neplanavau, nes ,,pilvukas" buvo tikrai nemazas nestuke.gif , bet jauciausi puikiai, tad sumaniau paruosti romantiska vakariene wub.gif . Taigi, viskas buvo paruosta, beliko tik nusiprausti ir pasipuosti , deja, nesuspejau (buciau labai grazi gimdyve tongue.gif ) 16.00 nubego vandenys, o 23.54 gime DIDELIS SUNUS (4,58kg.,56cm) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vyras dalyvavo gimdyme, ir tikrai labai padejo man. Tos puikios SV.VALENTINO dienos nepamirsime niekada, aisku romantiska nebuvo, bet galutinis rezultatas - DOVANA visam gyvenimui
clap.gif clap.gif clap.gif
gretadan
Labai džiaugiuosi už jus...Laikykitės 4u.gif manau kad tai turėjo būti super dovanėlė vyrui wub.gif
lelytia
Šauni dovana Jurvaleda! Geresnės nesugalvosi smile.gif
Aš papasakosiu kaip saviškį nustebinau metukų draugystės jubiliejaus proga. Na kadangi jis man ne vyras (kolkas biggrin.gif ) ir gyvename atskirai, draugės patarimo paklausiusi pripirkau balionų, juos visus pripučiau, sudėliojau po tris ir prie kiekvienos tokios "puokštelės" po dovanėlę ir atviruką prikabinau. Idėja buvo tokia: jo namo laiptinėjė prie laiptų turėklų kiekviename aukšte prikabinti po tokią "puokštę", o pačiai atsistoti viršutiniame aukšte (jis gyvena pirmame) ir laukti, kol jis mane suras ax.gif Tačiau tas vėjas niekadėjas visus balionus į vieną krūvą supainiojo, kol iki jo atėjau, todėl teko visą didžiulę puokštę įteikti į rankas... blush2.gif Nelabai seksualu, bet labai miela ax.gif
Pamokslas: jeigu taip darysit, riškit balionus ant storesnių juostelių, ne ant siūlų thumbup.gif
renute
nesupykit bet as nepritariu kad vyrai neromantiski!!! bent jau pas mus seimoj vyras daugiau sugalvoja siurprizu. ir ziedlapiai vonioje su romantiska vakariene zvakiu sviesoj ir ivairios netiketos dovanos be progos ir tokia panasi nakvyne viesbutyje (tik be masazo)... biggrin.gif ir kad man taip nebutu geda reikias jam butinai uz tai atsilyginti!!! biggrin.gif
Vilmoshka
Šaunuolės mergaitės smile.gif
Skaitau ir džiaugiuosi, ir mokausi kartu smile.gif
Emama
Na as ir pati viena kerteli esu savo vyra nustebinusi su zvakiu sviesa, sampaniu, sexualiais apatiniais ir tt. Bet jis toks neromantikas, pats manes prase nieko niekad nedaryti, nes jam nepatinka. Na as kadangi tai jau zinojau seniai, ir net nesitikejau is jo nieko romantisko, tai pries pora metu, jau kaip nustebino, tai negalejau patiketi. Per Valentino diena (dar tada Kaune gyvenom), sako, eisim pavakarieniauti su darugu porele i restorana. O istikruju nusivese i Palanga, ir sako, na apgavau, is tikro atvaziavim ant Palangos tilto sampano atsigerti. Apsidziaugiau tokia staigmena, o tuo tarou jis suzadetuviu zieda atkiso pries nori ir klausia TA KLAUSIMA. Tai net apsiverkiau is nuostabos, kad mano draugas nemegsta, bet gali buti romantikas. Beje sia vasarele jau buvo suplanave vestuves, bet atsirado mano pilvuka mazas dziaugsmelis, tai nukelsim ir rudeneli. Cia kaip ir isankstine vestuviu dovana, kurios labai ilgai norejome nestuke.gif 4u.gif
rutuxs
QUOTE(renuteg @ 2006 10 27, 20:25)
turesim omeny... mirksiukas.gif
besilaukianti.mamyte labai sauni ir tavo istorija!!!! thumbup.gif
*

besilaukianti.mamyte noriu pasakyti, kad vieni vyrai gimsta romantikai, o kitus reikia juos mokyti, nes jie, net neisivaizduoja kaip daryti, net teko organizuoti suzadetuves, jis pasake, kad nori paprastu, biudzetas neribojamas. tai as trakuose apvaliam stale uzsakiau visa restorana papousem, uzsakiau is operos ir baleto teatro smuika[elektrini], viska papasakojau ant kurio kelio klauptis ir t.t. tai jis ant pacio galo paklause, kad nenori atrodyti durnai, as jam pasakiau, kad po to tu man dekosi. taip ir buvo 11val uzsidege lemputes,traku pili, smuikas, ziedas[kuri taip pat isrinkau], nerealiai buvo ant pacio galo abu apsiverke;] ir paprase, kad organizuociau vestuves;] tai ir norejau pasakyti, kad dauguma vyru nenori pasirodyti silpnai, arba net neturi supratimo apie staigmenas, juos reikia mokyti;[

mirksiukas, as visada pasiruosus, kaip pionierius;]]]]]]]]
Lolute
QUOTE(rutuxs @ 2006 10 29, 14:47)
besilaukianti.mamyte noriu pasakyti, kad vieni vyrai gimsta romantikai, o kitus reikia juos mokyti

Jooo.... idomu kaip gi juos mokyti reikia?
Na manasis romantiskus dalykelius megsta, bet ju pats neinicijuoja.... Visada man ka nors ismastyt reikia. Jis zinoma su mielu noru visame kame dalyvauja, padekoja ir pan. Bet kad pats.... ir kaip tu cia pamokysi? g.gif
Aciu Dievui, bent jau pasipirsimas buvo romantiskas ir zinoma jo iniciatyva smile.gif

Bet kaip priverst ji dabar bent kiek romantikos ipust i musu kasdienybe?
Emama
QUOTE(renuteg @ 2006 10 27, 16:25)
turesim omeny... mirksiukas.gif
besilaukianti.mamyte labai sauni ir tavo istorija!!!! thumbup.gif
*

blush2.gif tongue.gif nestuke.gif dekui
grange
QUOTE(PaMeL @ 2006 02 01, 15:38)
va galiu papasakoti gal but banalia bet visai romantiska staigmena wub.gif
tai buvo pries 3 metelius,nusipirkau sex naktinukus,prideliojau zvakiu kambary begale.pribarsciau roziu ziedlapiu.valentino balionu,sampano butelis ir dvi taures su braskem.tiesa dar i stiklini bliuda idejau roziu ir kelias plaukencias degances zvekutes,o dovanu puodeli su mano nuotrauka,i dideli maisiuka,ir daug spalvotu popieriu wub.gif <...>

saunu, kad tau tai patinka daryti, ir vyrui patiko.
nezinau, man asmeniskai tie cackiai pacackiai - kaip roziu ziedlapiai, balionai ir zvakes.. unsure.gif jau nusibodes reikalas, nors romantika supranta kiekvienas savaip.. mirksiukas.gif
Pirmiausia turi tiksliai zinoti, ar vyrui tas patinka, nes jei jam tas nepatinka, zinoma, jis apsimes, ir sakys, kad nustebinai ir t.t. bet mintyse jo bus.. kam tos rozes, kam tie balionai, vistiek sianakt mano busi doh.gif
Aurėja

! 
Įspėjame, kad konkursų skyrelio temos skirtos tik istorijai aprašyti ir ją aptarti, o ne paplepėjimams.
Visa, kas ne į temą,  Forume yra laikoma šiukšlėmis (SPAM'u) ir trinama,  nes neatitinka supermama.lt forumo taisyklių.
Pasikartojus pažeidimui, skiriamos asmeninės nuobaudos.

Moderatorė

[attachmentid=77145]
rutuxs
atsprasom blush2.gif Viktorijavz , rasyk man i zinutes biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(rutuxs @ 2006 11 12, 16:33)
atsprasom blush2.gif Viktorijavz , rasyk man i zinutes biggrin.gif
*

jūsų "romantiškiausio gyvenimo vakaro" tema atskirta nuo sygos temos ir nuo šiol komentarai apie pateiktas idėją/-as bus rašomi va čia: Tačiau ten taipogi galioja ta pati taisyklė - nespam'inti mirksiukas.gif
pucini
QUOTE(Lolute @ 2006 10 29, 18:45)
Jooo.... idomu kaip gi juos mokyti reikia?
Na manasis romantiskus dalykelius megsta, bet ju pats neinicijuoja.... Visada man ka nors ismastyt reikia. Jis zinoma su mielu noru visame kame dalyvauja, padekoja ir pan. Bet kad pats.... ir kaip tu cia pamokysi?  g.gif
Aciu Dievui, bent jau pasipirsimas buvo romantiskas ir zinoma jo iniciatyva  smile.gif

Bet kaip priverst ji dabar bent kiek romantikos ipust i musu kasdienybe?
*

vyrai n4ra ne reomantikai, kai jiems reikia tai jie ri moka tokia romantika suorganizuoti smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pavyzdiui juk ne vienai nepasipirso skudamasis barzda?arba rukydaamas doh.gif nu pacios suprantat smile.gif smile.gif smile.gif tai va bet jie tai daro retai bet u tai staigmenos kokios buna.vercia is koju.bent jau manojo logika tai tokia vienas kartas geriau bet jau toks kad nepamirsi. lotuliukas.gif
Inga_ba666
QUOTE(syga @ 2006 02 01, 16:57)
Na, o kaip jūs mano mielosios planuojate nustebinti savo mylimus vyrus per valentino dieną? Gal turite kokių gerų minčių. Ko tais aš išsisėmiau. Dievinu daryti staigmenas.
Na galiu papasakoti vieną iš smagių mūsų švenčių. Buvo mano brangiausio gimtadienis. Aš jam nieko nežinant užsakiau viešbutį Druskininkuose savaitgaliuj. Ten įėjo visas malonumų kompleksas. Artėjant tai dienai įteikiau jam su kompu padarytą pačios pakvietimą romantiškai praleisti savaitgalį dviem. Jis žinojo, kad važiuojam į viešbutį į Druskininkus, o daugiau nieko. Tą dien sušokom į automobilį ir išlėkėm. Kai nuvažiavom jau buvo vakaras, tai mes tiesiai užtaikėme ant vakarienės. Aš viską jau buvau suderinusi su administratorėm telefonu, kad jos viską paruoš, kol mes tiesiog vakarieniausim. Pasidėjom daiktus ir nuėjom į viešbučio kavinukę. Užsisakėm ką vakarieniausim, alkoholio:)ir ramiai leidom laiką. Buvau sutarusi, kad vidury vakarienės man tipo paskambins iš darbo(tai būna dažnai, tai jis net nesureagavo). Man tipo reikės eiti į kambarį ale kokių dokumentų. Tokiu būdu aš galėjau nueiti į savo kambarį, kad jis nesuprastų nieko. Persirengiau nauja seksualia suknele, tinklinėm kojinėm, ilgais batais, paėmiau jo dovanėlę ir grįžau į kavinukę prieš tai davusi ženklą administratorei, kad ji kambaryje viską paruoštų. Jis buvo priblokštas mane tokią pamates. Tada aš jam įteikiau dovaną. Pasėdėjom šiek tiek.ir nusprendėm, kad laikas jau į kambarį. Kai grįžom, net pati nustebau(nors pati taip viską prašiau paruošti mergaičių). Kai atidarėm kambario duris visur buvo pilna žvakių. Tiek daug, ...rožių žiedlapių labai  drinks_cheers.gif , šampanas. Na jo reakcija buvo ......nemoku papasakoti.....na toliau jau pačois nujaučiate:)Rytas buvo žavus. Pusryčiai į kambarį, vėliau buvau susitarusi dėl masažuotojos, buvo smagu. Visas tas dienas, nuo mano brangiausio veido nedingo šypsena. Jis buvo tikrai laimingas. Vis dar visiems apie tai pasakoja, tik niekaip nesupranta kaip man tai pavyko suorganizuoti, kad jis nieko nesuprastų. Na nelabai moku pasakoti, žodžiu jam patiko ir dėl to labai džiaugiuosi.
*

sveiki,

paskaitinejau jusu tema, nors ir senokai rasyta, iskilo klausimas, o su administratore vietoje derinote, ar per telefona, nes as kaiptik apie tai irgi galvoju...

aciu,jei atsakysite
Jurguška
biggrin.gif
*Passion*
Sveikos. Na ka gi, siais metais valentino diena "iskrenta" sekmadienis, tai kazkokiu staigmenu abejoju ar iseitu pridaryt. O laaaabai noriu saviski nudziugint, kokia nors staigamenele, arba idomia dovana. Aisku siuo krizes metu lekt i palanga biski brangoka, na bet ka nors tokio mielo, gal pasiulysit? g.gif wub.gif
Silvana099
Sveikos, aš irgi galvojau romantiškai praleisti svaitgalį, tik šiek tiek pavėlavau smile.gif
labai norėjau i Trasalį, bet prieš kelias dienas kai paskambinau, pasakė kad jau nebėra vietų tongue.gif
Praeitais metais ten buvom tai tikrai labai patiko thumbup.gif
Papuoštas kambarys,romantiška vakarienė...
SventasValentinas
O as galvoju savo mylimaja nustebinti meiles laisku smile.gif tuo labiau, kad dabar paciam net nereikia rasyti, tiesiog nueini i http://www.valentinolaiskas.lt/
suvedi duomenis ir... vualia, Tavo brangiausias zmogus jau gauna siurpriza - graziai papuosta meiles laiska nuo Taves wink.gif
Vitalma
QUOTE(SventasValentinas @ 2010 02 04, 12:06)
O as galvoju savo mylimaja nustebinti meiles laisku smile.gif  tuo labiau, kad dabar paciam net nereikia rasyti, tiesiog nueini i http://www.valentinolaiskas.lt/
suvedi duomenis ir... vualia, Tavo brangiausias zmogus jau gauna siurpriza - graziai papuosta meiles laiska nuo Taves wink.gif
*

Nespejau parasyti laisko verysad.gif
Marina_007
4u.gif
ritulkis
Aš niekada nepamiršiu pirmosios Šv. Valentino šventės su saviškiu 4u.gif .
Susibėgom po 1,5 metų susirašinėjimo elektroniniais laiškais per Šv. Kalėdas (bet čia jau kita istorija, beja tikrai nepaprasta), pradėjome draugauti per naujus metus.
Mudu gyvenome skirtinguose miestuose, mus skyrė 200 km.
Tik po naujų pradėjau eiti į vairavimo kursus. Jie vyko kaip tik per wub.gif wub.gif dieną. Man ten besėdint Jis ėmė paranojiškai klausinėti: kaip man sekasi, kada baigsis kursai, kur esi, jei greitai neatrašydavau SMS, tai kodėl neatrašai, nu žodžiu doh.gif , kadangi buvo pati draugystės pradžia, galvojau Jis mane iš proto išves, jei toliau bus toks paranojikas doh.gif .
Parvažiuoju namo (tada gyvenau pas šeimininkė ir kaip tik tą dieną Jos nebuvo), sėdžiu, žiūriu TV ir išgirdau skambutį į duris. Galvoju kas gi čia dabar, pas mane tikrai niekas neateis ir dar tokią dieną, plius jei kas jau nori į svečius visada pasiskambina.
Tyliai nusėlinau prie durų, pažiūrėjau pro akutę, o ten nieko nėra, tad nusėlinau atgal į kambarį. Galvoju, nu jau čia viena namie būdama tikrai niekam durų neatidarinėsiu.
Staiga skamba telefonas, žiūriu, maniškis:"sveika, kur esi?". Aš ir vėl galvoju, nu tikrai Jam ne visi namie: "Namie, taigi sakiau", o Jis "Tai kodėl durų neatidarai", akimirką pagalvojau, kad kalbėdamas su manim telefonu, dar kažkam kažką sako: " Su kuo čia dar kalbi?", o Jis "Su Tavim" (tada kai buvau pirmą kartą priėjusi prie durų, kaip tik jis buvo nuo jų nuėjęs).
Žinoma iš pradžių nei patikėjau, nei supratau, bet nuėjusi prie durų pamačiau saviškį biggrin.gif . Atidariau duris, o Jis po darbo, važiavo 200km, kad mane nustebint ir nepraleisti mūsų pirmosios Šv. Valentino dienos, stovi su gėlytėm, saldainiais ir vyno buteliu.
Man tai buvo didžiausia ir nuostabiausia staigmena mano gyvenime.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.