Ačiū už pasidalintą informaciją
Gal yra mamyčių sportuojančių šiame klube
Ačiū už pasidalintą informaciją QUOTE(Aqville @ 2006 02 01, 16:19) Gal yra mamyčių sportuojančių šiame klube Ačiū už pasidalintą informaciją Kazkur skaiciau, gal net tema tokia jau yra.... Pasakoja, kad treneriai tik paskui visokias zvaigzdes laksto (daug ten zinomu zmoniu lankosi), tai paprasti mirtingieji gal ju ir nelabai domina Domejausi kazkada pati, nes man butu labai patogu cia vaiksciot, tik kaina man neprieinama
Šiame klube neesu buvusi. Bet esu sportavusi pas trenere Irena, kai ji dirbo kitur. Tikrai labai gera trenere.
QUOTE(slyva @ 2006 02 02, 13:46) Kazkur skaiciau, gal net tema tokia jau yra.... Pasakoja, kad treneriai tik paskui visokias zvaigzdes laksto (daug ten zinomu zmoniu lankosi), tai paprasti mirtingieji gal ju ir nelabai domina Domejausi kazkada pati, nes man butu labai patogu cia vaiksciot, tik kaina man neprieinama Visiskai netiesa Lankiau si kluba pakankamai ilgai, ir treneriai tikrai be galo paslaugus, ir tikrai visuomet paptys prieina, jei tik mato,kad esi pasimetes, stoviniuoji ar kazka negerai darai. Kai pirma kart atejau, tai visas 1.5 valandos is paskos kaip uodegele ir pravaiksciojo, viska rode, sake,kiek ir ko daryti, sudare programa-viskas nemokamai Kitus kartus visuomet priedavo,pasiteiraudavo, ar nereikia pagalbos,patarimo Nezinau-gal cia man taip pasiseke, bet nemanau,kad galejo sektis kiekvina miela karta
na ash tik apie treniruokliu sales trenerius galiu pasakyt, kad visi jie ten nerealiai paslaugus, jei mato, kad grybauji ant treniruokliu visada prieis ir pataisys ir dar maloniai pasishypsos
shiaip nemokamas instruktazas buna tik pirma karta, jei nori invidualios programos, tai uz ja reik moket. isvis servisu ten ash labai patenkinta, visi aplink shypsosi (gal ir durna amerikietishka mada, bet vistiek malonu). pvz. vienakart baseine ant gultu sedejau ir svajojau, tai privare vaiku treneris ir uzkalbino, nors ash vapse ten ne prie ko jam
Siaip tai ten nerealus klubas, jau du metus lankau ir esu labai patenkinta..
Esu buvusi ir kituose sporto klubuose, taciau forume ir persirengimo kambariai geresni ir siaip ten treniruotes, ypac jogos ir pilates, vedamos profesionaliu treneriu kurie visada pasiruose padeti. Tikrai niekada nepastebejau kad ten paskui lietuviskas "zvaigzdes" ten kas nors ypatingai lakstytu.
Pritariu teigiamoms nuomonems, lankiausi ten pora sezonu - labai patiko
As Forume sportuoju per darboviete, tad man apsimoka, labai ji megstu (anksciau bandziau du kitokius klubus). As ten einu labiau ne su mintim "reikia sportuot", o su mintim "ooo...paatostogausiu". Ir treneriai patinka, kartais net susikuklinu, kad vaiksto, priziuri, jog nieko sau nepasidaryciau, jei ka nors neteisingai darau - prieina ir pataiso, pataria.
O siaip daugiau vaikstau i Joga ir baseina, treniruokliai man siaip nuobodus
Aš kaip tik dabar lankau šį klubą. Super, ypač dienos metu pirtys laisvos...
Man irgi sitas sporto klubas super. Vaikstau i visokias aerobikas. Super, ypac Rima patinka, mirsi bet padarysi iki galo. Bet va baigiasi mano katino dienos, nebrangiai ji gaut, o visa kaina moket tai sakyciau daugoka
mano pazistama vaiksto i Foruma. Moka ji 150Lt, kita dali (nezinia kokia) sumoka imone. Bet kaip teisingai paminejo Egline, daug kas priklauso nuo imones, sportuojanciuju skaiciaus ir imones derybininko sugebejimu!
Ai truputį išsiskirsiu iš ditirambus giedančiųjų - "Forume" lankausi su pertraukom nuo jo atidarymo dienos. Tikrai yra su kuo palyginti , praktiškai pabuvojau visuose didesniuose klubuose - serviso lygiu nepralenkiamas Villon - personalas :supe, bet ne apie jį. Forum'e kas "žudo' tai gulinėjantys vaikų, vieninteliame, baseinėlyje "ruoniai ir ruonės" - arba dar geriau mamašos plukdančius kūdikius be spec. kelnių. Su administracija kalbėjau . Salės blogai vėdinamos - ypač treniruoklių, - kvapas baisus, tas aktualu "piko valandom". Ir kada jie įsigys žaliuzes - ant treniruoklių prie lango kepykla nereali . Dar kas - kad visoms raktus duoda į šalia esančias spinteles , tai susigrudimas buna..
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 30, 20:42) Ai truputį išsiskirsiu iš ditirambus giedančiųjų - "Forume" lankausi su pertraukom nuo jo atidarymo dienos. Tikrai yra su kuo palyginti , praktiškai pabuvojau visuose didesniuose klubuose - serviso lygiu nepralenkiamas Villon - personalas :supe, bet ne apie jį. Forum'e kas "žudo' tai gulinėjantys vaikų, vieninteliame, baseinėlyje "ruoniai ir ruonės" - arba dar geriau mamašos plukdančius kūdikius be spec. kelnių. Su administracija kalbėjau . Salės blogai vėdinamos - ypač treniruoklių, - kvapas baisus, tas aktualu "piko valandom". Ir kada jie įsigys žaliuzes - ant treniruoklių prie lango kepykla nereali . Dar kas - kad visoms raktus duoda į šalia esančias spinteles , tai susigrudimas buna.. Nu villone nebuvau, bet jei imam iprastus visiems prieinamus vilniaus sporto klubus, tai su spustimis ten 100 kartu blogiau, ypac siuo sezono metu kai visi nusprende atsikratyt riebaliuku pries vasara. O del vedinimo sutinku. Sia savaite teko pabuvot treniruokliu salej (laika stumiau iki aerobikos uzsiemimo), po 5 min visa prakaito buvau ispilta, nes truko oro, panasiai ir aerobikos salej, kai susirenka daug moteriskiu. Va cia tai taikliai trukumas pastebetas.
Patiko ir man Forume- daug erdves, maloniai nuteikianti aplinka. Pirmakart nuejus i treniruokliu sale, prisistate treneris. Pamate, kad issigandusiom akim aplink dairausi
Po kurio laiko uzsimanaiu pasportuoti ir apsilankiau Impulse Savanoriu. Is pradziu buvo lengvas sokas po Forumo. Suspaustos persirengimo spinteles, atviri dusai...
Su tom individualiom programom- snipstas
Sveikos,
na as pirma karta tik savaitei kol kas nuejau i Foruma. Mane paskatino tai, kad yra labai salia mano darbovietes ir tai, kad dali sumos padengia draudimas. Tai ka as galiu pasakyti LABAI LABAI SMAGU. Labiausiai aisku zavi tai atskiros pirciu zonos moterims ir tie ranksluosciai:) Ir siaip labai jauki atmosfera, jokiu spusciu ...
ir as lankausi Forume, ypac man patinka joga pas Audra
Turiu toki klausimeli... Gal zinote ar Audra (ji vede joga ) dabar kur nors veda uzsiemimus?
Man šis sporto klubas irgi labai mielas.
Pats geriausias sporto klubas Vilniuje
Nuo šios savaitės pradėsiu naują sezoną ant naujų treniruoklių
Ką tik iš ten.
O man labai nepatinka kai kurių klubo trenerių kvalifikacija ir sugebėjimas (greičiau - nesugebėjimas) dirbti. Sportavau pas Rimą K. (tiesa, tuo metu ji lygiagrečiai dirbo Sky gym) ir įtaisė mergina man traumą, kurios pasekmes jaučiu jau ketvirtus metus. Tiesiog turiu kai kurių problemų, bet senokai, todėl pati žinau, kaip jas apeiti grupiniuose užsiėmimuose nepakenkiant sau ir ramiai sportuoju. O treneriukė Rima nusprendė, kad aš gal tinginiauju, gal dar kas ir priėjusi kilstelėjo mano koją. Na, mano klube kažkas sutraškėjo, nudiegė aštrus skausmas ir baigėsi man visos aerobikos geriems metams. Tiesiog skaudėjo sportuojant, pirmus mėnesius - net einant; skausmas trukdė daryti kai kuriuos net paprasčiausius pratimus, kuriuose dirba klubo sąnarys ir teko sportuoti tik treniruoklių salėje. Dar ir dabar po kai kurių pratimų ar nepatogaus miegojimo jaučiu skausmelį klube
[quote=Bezdžionė,2008 09 03, 15:35]
O man labai nepatinka kai kurių klubo trenerių kvalifikacija ir sugebėjimas (greičiau - nesugebėjimas) dirbti. Sportavau pas Rimą K. (tiesa, tuo metu ji lygiagrečiai dirbo Sky gym) ir įtaisė mergina man traumą, kurios pasekmes jaučiu jau ketvirtus metus. Tiesiog turiu kai kurių problemų, bet senokai, todėl pati žinau, kaip jas apeiti grupiniuose užsiėmimuose nepakenkiant sau ir ramiai sportuoju. O treneriukė Rima nusprendė, kad aš gal tinginiauju, gal dar kas ir priėjusi kilstelėjo mano koją. Na, mano klube kažkas sutraškėjo, nudiegė aštrus skausmas ir baigėsi man visos aerobikos geriems metams. Tiesiog skaudėjo sportuojant, pirmus mėnesius - net einant; skausmas trukdė daryti kai kuriuos net paprasčiausius pratimus, kuriuose dirba klubo sąnarys ir teko sportuoti tik treniruoklių salėje. Dar ir dabar po kai kurių pratimų ar nepatogaus miegojimo jaučiu skausmelį klube [/quote Manau panasiu dalyku buna visuose klubuose.. Treneriu irgi visur yra visokiu. As negirsiu forumo treneriu, nes mano nuomone ju ten yra visokiu, bet pats klubas man QUOTE(ingutėkk @ 2008 09 10, 18:19) Manau panasiu dalyku buna visuose klubuose.. Treneriu irgi visur yra visokiu. As negirsiu forumo treneriu, nes mano nuomone ju ten yra visokiu, bet pats klubas man Jei jau sportuoji (nors, kaip supratau, tik lankai klubus), tai turėtum suvokti, kad yra skirtumas tarp traumos, apribojančios judėjimo kokybę keleriems metams ir visokių dalykų bei visokių trenerių. Sportuojant, aišku, traumų būna, bet labai pikta, kai rimtos traumos būna dėl trenerio neišprusimo. Tokio pobūdžio traumų niekada nebūna sportuojant su kvalifikuotais treneriais. Prisimenu gerą klausimą dėl tos pačios problemos kitam klube: Negalite ar nenorite...? Ir jokių tampymų iki trakštelėjimo. Sako, taip tampo kinų gimnastus natūrali atranka Tiesa, aš klubo niekada nesirenku pagal aplinką, ten einu tik sportuoti, o ne praleisti laisvalaikį.
norejau paklausti tu kurie ten sportuoja. Ar yra galimybe ten palikti daiktus, kAd nesitempti pirmin atgal.
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 03, 15:35) O man labai nepatinka kai kurių klubo trenerių kvalifikacija ir sugebėjimas (greičiau - nesugebėjimas) dirbti. Sportavau pas Rimą K. (tiesa, tuo metu ji lygiagrečiai dirbo Sky gym) ir įtaisė mergina man traumą, kurios pasekmes jaučiu jau ketvirtus metus. Tiesiog turiu kai kurių problemų, bet senokai, todėl pati žinau, kaip jas apeiti grupiniuose užsiėmimuose nepakenkiant sau ir ramiai sportuoju. O treneriukė Rima nusprendė, kad aš gal tinginiauju, gal dar kas ir priėjusi kilstelėjo mano koją. Na, mano klube kažkas sutraškėjo, nudiegė aštrus skausmas ir baigėsi man visos aerobikos geriems metams. Tiesiog skaudėjo sportuojant, pirmus mėnesius - net einant; skausmas trukdė daryti kai kuriuos net paprasčiausius pratimus, kuriuose dirba klubo sąnarys ir teko sportuoti tik treniruoklių salėje. Dar ir dabar po kai kurių pratimų ar nepatogaus miegojimo jaučiu skausmelį klube man panasi situacija buvo, kai viename klubeli suzalojau sau kelia ir ne per kokius ten sokius ar jegos treniruotes, o tempimus... Ant trenerio tikrai nesu pikta, nes jis viska dare pgl savo galimybes, mes stengemes lygiuotis Kas liecia Rimos, mano bendravardes QUOTE(claudy @ 2008 09 23, 09:50) man panasi situacija buvo, kai viename klubeli suzalojau sau kelia ir ne per kokius ten sokius ar jegos treniruotes, o tempimus... Ant trenerio tikrai nesu pikta, nes jis viska dare pgl savo galimybes, mes stengemes lygiuotis Kas liecia Rimos, mano bendravardes Man Rima patiko QUOTE(claudy @ 2008 09 23, 09:50) man panasi situacija buvo... Ant trenerio tikrai nesu pikta, nes jis viska dare pgl savo galimybes, mes stengemes lygiuotis Aš nesistengiau lygiuotis. Žinojau problemą - nepaslankūs klubų sąnariai - ir tai, kad pratimus "su sąnario atidarymu" man geriau nedaryti arba daryti labai atsargiai. Tiesiog nereikia žmones tampyti už visų ne taip atsikišusių galūnių, nes nuo staigaus judesio ne pagal galimybes pabyra sąnariai Nors šiaip - choreografija, mokymo metodika - tikrai negaliu kritikuoti. O traumų dėl savo žioplumo, persistengimo, neatsargumo ar pan. irgi turiu, bet čia jau mano bėdos, ne trenerio kvalifikacijos stoka.
O gal kas nors ten buvo treniruotese "mama ir as" su vaikuciu? Labai domina, nes arti, tik va kainos biski dideles, kad ir vienam kartui, o is karto menesiui prikti nedristu - o jei nepatiks man ar dukrytei...
QUOTE(dobiliukai @ 2008 10 03, 22:39) O gal kas nors ten buvo treniruotese "mama ir as" su vaikuciu? Labai domina, nes arti, tik va kainos biski dideles, kad ir vienam kartui, o is karto menesiui prikti nedristu - o jei nepatiks man ar dukrytei... Mes lankėm šitas treniruotes prieš remontą. Laaabai patiko mums abiem su dukryte:P Mažajai buvo 3-4 mėn tuo metu. Dauguma mamyčių ateidavo su šiek tiek didesniais vaikučiais. Grupeje apie 7-10 mamyčių susirinkdavo- bet buvo vasaros pradžia QUOTE(linute23 @ 2008 09 23, 09:10) Man Rima patiko Man irgi Rima patinka, tokia konkreti
Tiesiog norėjau pasakyti kad yra žymiai didesnė tikimybė netaisyklingai padaryt pratimą, kai esi visą laiką pasilenkus ir nugara pavargsta (mano silpnoji pusė).
teko ir man forume lankytis. is treneriu netik jokios pagalbos nesusilaukdavau bet dar ir ironijos ,, o ziuriu jus preso neturite" po tokiu ,,pastebejimu" gyvenime ten neeisiu. man ten labai patiko viskas ciki,bet treneriai tai atsiprasant,pasijauciau kaip kokia....
Menesi lankiau uzsiemimus nesciosioms.
Patiko aplinka (baseinas, persirengimo kambariai, visur tvarka, su jokiais Impulsais nepalyginsi.... plius duoda ranksluoscius, normalus dusai SU UZUOLAIDOM (ko nera kitur)..... QUOTE(julya @ 2009 02 28, 23:37) teko ir man forume lankytis. is treneriu netik jokios pagalbos nesusilaukdavau bet dar ir ironijos ,, o ziuriu jus preso neturite" po tokiu ,,pastebejimu" gyvenime ten neeisiu. man ten labai patiko viskas ciki,bet treneriai tai atsiprasant,pasijauciau kaip kokia.... O ziuriu nieko naujo tam Forume
Lankiau pries metus, tai trenere Irina vedusi uzsiemimus buvo
Gal kas vaikus vedet mokintis plaukti??? Kokie ispudziai, ar verta???
Forume silpnai su aerobika. Pagrinde jėgos pratimai visose treniruotėse, beveik jokio šokio, nors ir parašyta step. Pliusas kad mažai žmonių, atkiros pirtys moterims ir vyrams, galima nuogoms kaitintis. Minusas - brangoka.
Norejau sportuojanciu forume pasiteirauti, kaip ten su sporto treneriais? Noreciau lankytis i treniruokliu sale, bet pradziai reiktu konsultacijos.. gal kas gali papasakoti apie ten esancius trenerius?
QUOTE(Ambrosio @ 2009 11 27, 02:08) Norejau sportuojanciu forume pasiteirauti, kaip ten su sporto treneriais? Noreciau lankytis i treniruokliu sale, bet pradziai reiktu konsultacijos.. gal kas gali papasakoti apie ten esancius trenerius? Na treneriai tai tikrai tnormalus. Patarciau kai pirma karta ateisi susirasti treneri ir paprasyti, kad su tavimi kartu pavaiksciotu, aprodytu kas ir kaip. Rekomenduociau tada is karto sudaryti programa kur treneris pagal tavo fizine bukle sudarys asmenini grafika. Arba jei nepatinka salese sportuoti, eik i aerobika.
Gal kuri nori papliotkinti apie trenerius?
gal kas zino, jeigu dabar nupirkti abonementa, jis galios tik iki rugsejo pirmos?ar kaip ir paprastas abonementas menesi?
Mėnesį. Beje, kai pirksi, gi imk ir pasitikslink.
O kaip Forume su pilates reikalai? Gal kas bandet? Kokie ispudziai???
Gana svajoti
QUOTE(PA-ry-žius @ 2011 01 27, 11:10) As pradejau nuo vakar lankytis Forume ir Pilates buvau siandiena, tai liux man labai patiko, raumenukai skauda ir tikiuosi ryt busiu geros nuotaikos vel nueiti Zinoma as neturiu su kuom lyginti, nes pirma kart buvau |