Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buvo baimės, bet ir laimės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
pabėgusI
Mano gimdymo istorija keista o kartu net juokinga
Labai bijojau gimdymo, labai bijau skausmo , kadangi pati dirbu Antakalnio klinikose tai tariausi iš anksto, parašiau, kad "nekankintų" jeigu kas nors darytų Cezarį ir taip toliau....
Na ir atėjo ta diena, tiksliau naktį namie kėliausi į tualeta ir man nubėgo vandenys, bet dar nieko neskaudėjo, vyras tuo metu dirbo, paskambinau jam ir paprašiau atvažiuoti, na žodžiu susiruošėm į ligoninę, laukiu, laukiu kada pradės skaudėti , bet kažkodėl neskauda.... Nuvažiavom į ligoninę apžiūrėjo gydytoja ir sako, jums ponia 8 cm atsidaręs kaklelis, bet sakau kad man nieko neskauda tada ji dar pasišaukė viena kolegę toji irgi sako 8 cm. Paskubom užpildė popierius , dušas, klizmutė irt.t Na laukiu laukiu kada pradėsiu raitytis iš skausmo, bet man nieko nesidaro, nuvedė į gimdykla ir guldo ant stalo, aš sakau nenoriu gulėt, pavaikščiot ar ką, o ji sako vaikeli tu tuoj pagimdysi, na galvoju jauna gydytoja gal nesusigaudo, ir nepraėjo 10 min toks skausmas užėjo visi subėgo, tai vienu žodžiu pagimdžiau per tas dešimt minučiu 3900 kg. 57 ugio berną. Į ligoninę atvažiavau 6.30, o pagimdžiau 7.30 Nei plyšo nei ką. Reiks kada paklaust gydytojų kodėl man taip buvo nejaučiau sąrėmių skausmo, nors labai bijojau, ir tam ruošiausi . Va kokia mano gimdymo istorija
Rucelie
nerealu thumbup.gif thumbup.gif čia visas nėštukes sukviest reikia į šitą istoriją paskaitinėt thumbup.gif
sėkmės jums wub.gif
Ritužė
Tikrai nerali istorija 4u.gif
Reikia tikėtis, kad ir mums taip pasiseks doh.gif
*Lina*
sėkmės,aukit didučiai 4u.gif
Džiuga+
labai smagu, kad kartais gimdyti taip lengva.... gal ir sekantis taip lengvai bus? biggrin.gif 4u.gif sekmes jums rolleyes.gif
Raganiute
Nu čia tai geras..

Jėga! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tik gimdyk ir gimdyk.. Antras bus dar lengvesnis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nieko sau
Is fantastikos srities thumbup.gif thumbup.gif
lysaaja
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Veitė
nu tikrai nerealu thumbup.gif Šaunuolė mamytė ir vaikutis tikras spartuolis wub.gif
Zuikiosaulute
Cia tai geras thumbup.gif Kad visoms taip bigsmile.gif , tuomet gimdymas butu vienas malonumas good.gif
dandan
Net nesitiki, kad taip buna blink.gif aukit sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laurite
Super thumbup.gif .
pabėgusI
Aišku kaip prasidėjo stumimas tai to skausmo pakako, bet tai truko neilgai...
Tikrai nesitykėjau , kad taip gali būti , gal kokia patologija man buvo bigsmile.gif
Bet tikrai visai gera patologija.
Birbiziukas
oho blink.gif viens, du ir viskas g.gif pavydėtina istorija blush2.gif SVEIKINU
user posted image
Agnusha
Taigi čia svajonių gimdymas thumbup.gif
monce*
Fantastika thumbup.gif O sekantis gimdymas bus dar lengvesnis, taiziurek, kad spetum i ligonine smile.gif
Jei visos taip gimdytu, nereiktu siuo metu kalbeti apie katastrofiska lietuviu demografija smile.gif
Ikulia
Tikrai fantastika!!!
Superinis gimdymas. Sveikinu, gamta tikrai tave myli!!!
Kad mes visos taip gimdytume bigsmile.gif
Aurėja
Temos autorei: jei norėtumėte prisijungti prie kitų supermamų, dalyvaujančių vasario mėn. "gimdymo istorijų" konkurse, kviečiame per artimiausias 2 dienas užsukti į konkurso temą va čia užsiregistruoti į dalyvaujančių konkurse sąrašą (tiesiog parašykite ten komentarą, kad ir jūs prisijungiate, jei norite.

moderatorė Aurėja
Monikuteee
sveikinu 4u.gif kad visom taip blush2.gif
Vilija2
na cia tai tuikrai nereali istorija.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
skorpea
blink.gif bigsmile.gif
zylutes
laimės kūdikis 4u.gif thumbup.gif
cytrynka
O čia jau reik pavydėt tokio lengvo ir trumpo gimdymo blush2.gif Aukit dideli ir stiprūs 4u.gif
*Martyna*
Dar ir taip būna biggrin.gif thumbup.gif Nu šaunuolė thumbup.gif Kad ir toliau taip lengvai siektum savo tikslų, daug laimės jums 4u.gif
monamor
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kokia pazystama situacija, as dirbu klinikose, taip pat labai ruosiausi gimdymui ir labai bijojau visu skausmu, bet kai viskas prasidejo i klinikas atvaziavau su 8 cm atsidarymu (namuose truputi paskaudeno, bet net negalvojau kad tai jau tikrieji sarmiai) ir net nespejau pajust kai ant ranku laikiau savo suneli
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.