Nors man ne kartą yra rašiusi mano gyd.
Na, jeigu LT gydytojai nerašo el. p., jie ir nesako, kad parašys
Nors man ne kartą yra rašiusi mano gyd.
Gavau atsakymus, tik dar daugiau sumaišties
Ps mane nieko blogo nerasta. Taip pati parašė, tik kažkodėl pažymėta matau : Stabinkodolainie 1 proc.(kas tai yra?) Helicobacter Pylori IgG (skrandžio bakterija?). Pas vyrą rado: Koeficients De Ritis (?), ta pati Pylori, tik dar ir IgA. Nurodė pasidaryti dar jam tyrimus(HCV, anti - HAV IgG, IgM; HBsAg - ar čia tie visokiausi hepatitai, ŽIV ir t.t.? neturiu po ranka mano daryų...) Tikėjausi, kad prikibs prie ko, bet... QUOTE(žieminukė @ 2010 11 12, 14:44) Gavau atsakymus, tik dar daugiau sumaišties Ps mane nieko blogo nerasta. Taip pati parašė, tik kažkodėl pažymėta matau : Stabinkodolainie 1 proc.(kas tai yra?) Helicobacter Pylori IgG (skrandžio bakterija?). Pas vyrą rado: Koeficients De Ritis (?), ta pati Pylori, tik dar ir IgA. Nurodė pasidaryti dar jam tyrimus(HCV, anti - HAV IgG, IgM; HBsAg - ar čia tie visokiausi hepatitai, ŽIV ir t.t.? neturiu po ranka mano daryų...) Tikėjausi, kad prikibs prie ko, bet... Tai kas toliau? Ar parašė, kad atvažiuotumėt? Aš iki šiol nieko negavau, turbūt dėl to, kad nerašiau jai QUOTE(estik @ 2010 11 13, 21:38) Tai kas toliau? Ar parašė, kad atvažiuotumėt? Aš iki šiol nieko negavau, turbūt dėl to, kad nerašiau jai Na, gal jau gavai? Aš jai, kaip ir minėjau anskčiau, negavus atsakymų, pakartojau visais trimis el.p. (registratura@rrc.lv, bikova@rrc, lv, rrc@rrc.lv). O toliau, ji prašė parašyti kada tiksliai planuojame IVF, pas ką. Minėjo, kad ši informacija jai reikalinga tam, kad planuot mūsų kitus vizitus. Parašiau, kažin kada dabar atrašys Kaip suprantu, dabar turėsime vykti pas ją LIT, jeigu nieko baisaus nerado ir nenurodė nieko naudoti. Paaiškės kai atrašys. Laukiame toliau QUOTE(žieminukė @ 2010 11 14, 00:39) Na, gal jau gavai? Aš jai, kaip ir minėjau anskčiau, negavus atsakymų, pakartojau visais trimis el.p. (registratura@rrc.lv, bikova@rrc, lv, rrc@rrc.lv). O toliau, ji prašė parašyti kada tiksliai planuojame IVF, pas ką. Minėjo, kad ši informacija jai reikalinga tam, kad planuot mūsų kitus vizitus. Parašiau, kažin kada dabar atrašys Kaip suprantu, dabar turėsime vykti pas ją LIT, jeigu nieko baisaus nerado ir nenurodė nieko naudoti. Paaiškės kai atrašys. Laukiame toliau Parašiau jai, gal pirmadienį gausiu Tai kaip suprantu kažką rado pas TB kepenyse. Įdomu, ar pasitvirtins, kai apsilankysit pas specus O ką mąstot apie LIT? QUOTE(žieminukė @ 2010 11 12, 14:44) Gavau atsakymus, tik dar daugiau sumaišties Ps mane nieko blogo nerasta. Taip pati parašė, tik kažkodėl pažymėta matau : Stabinkodolainie 1 proc.(kas tai yra?) Helicobacter Pylori IgG (skrandžio bakterija?). Pas vyrą rado: Koeficients De Ritis (?), ta pati Pylori, tik dar ir IgA. Nurodė pasidaryti dar jam tyrimus(HCV, anti - HAV IgG, IgM; HBsAg - ar čia tie visokiausi hepatitai, ŽIV ir t.t.? neturiu po ranka mano daryų...) Tikėjausi, kad prikibs prie ko, bet... Sveika, dėl Helicobacter pylori labai nesigąsdink tai skrandžio bakterija, MB-ui Bykova ją nustatė, liepė valgyri tokį latvišką džemą ANTIHELIKOR, LV vaistinėse yra po 5LV bonkutė. Ten natūraliu pagrindu padarytas mišinys, skaityk ir nekenkia aplamai skrandžio gerom bakterijom. Nusipirkit, abu pavalgykit QUOTE(estik @ 2010 11 14, 11:55) Parašiau jai, gal pirmadienį gausiu Tai kaip suprantu kažką rado pas TB kepenyse. Įdomu, ar pasitvirtins, kai apsilankysit pas specus O ką mąstot apie LIT? Matyt gal kažką rado O dėl LIT, manau, kad greičiausiai darysime, nes būtent dėl to ir kreipiausi į ją. Matysiu, ką ji man atrašys. Ačiū, Leidaa, kai važiuosime į LV reiks nusipirkti. Tik labai keista, jeigu mano parametrai geri, tai gal man tos ir LIT nereikia...
Na va, pagaliau ir aš gavau rezultatus
Man kaip ir nieko nerado, tik kažkas ant ribos, tai liepė gerti vitaminus su mineralais. O MB - tai vienas rodiklis žiauriai viršija normas, jei norma nuo 0 iki 87, tai pas jį 784 Klausimas gale tas pats, kada planuojam IVF arba kitką, spėju dėl LIT QUOTE(estik @ 2010 11 15, 19:12) Na va, pagaliau ir aš gavau rezultatus Man kaip ir nieko nerado, tik kažkas ant ribos, tai liepė gerti vitaminus su mineralais. O MB - tai vienas rodiklis žiauriai viršija normas, jei norma nuo 0 iki 87, tai pas jį 784 Klausimas gale tas pats, kada planuojam IVF arba kitką, spėju dėl LIT Įvesk raides (ALAT ir ASAT) i google, rasi informaciją. Pati bandžiau, aprašyta kas tai yra. Taip radau ir ką reiškia koeficents De Ritis. Tai ALAT ir ASAT santykis - kai jis padidėja rodo širdies ligą, kai sumažėja - kepenų. Labai tikiuosi, kad pas vyrą nieko blogo nėra O kuris rodiklis viršija? Nieko neparašė į ką kreiptis? Gal nuspręs po papildomų tyrimų?.. Taip pat išsiaiškinau, kad mano leukocitų formulėje (atrodo taip) vieno parametro žemiausia riba, o vyro dviejų parametrų Keista, man nenurodė nieko naudoti O jūs darysit LIT? Kažin kaip Rozelei78 sekėsi šiandien. Lyg žadėjo vykti. QUOTE(žieminukė @ 2010 11 15, 19:44) Įvesk raides (ALAT ir ASAT) i google, rasi informaciją. Pati bandžiau, aprašyta kas tai yra. Taip radau ir ką reiškia koeficents De Ritis. Tai ALAT ir ASAT santykis - kai jis padidėja rodo širdies ligą, kai sumažėja - kepenų. Labai tikiuosi, kad pas vyrą nieko blogo nėra O kuris rodiklis viršija? Nieko neparašė į ką kreiptis? Gal nuspręs po papildomų tyrimų?.. Taip pat išsiaiškinau, kad mano leukocitų formulėje (atrodo taip) vieno parametro žemiausia riba, o vyro dviejų parametrų Keista, man nenurodė nieko naudoti O jūs darysit LIT? Kažin kaip Rozelei78 sekėsi šiandien. Lyg žadėjo vykti. Pas jį stipriai viršija bendras IgE, šis rodiklos rodo alergiją (pas jį astma) Dėl LIT nežinau, kitą savaitę turėtume važiuoti pas ją daryti sueities testo, tai irgi nežinau, ką daryt QUOTE(estik @ 2010 11 15, 22:10) Pas jį stipriai viršija bendras IgE, šis rodiklos rodo alergiją (pas jį astma) Dėl LIT nežinau, kitą savaitę turėtume važiuoti pas ją daryti sueities testo, tai irgi nežinau, ką daryt Mums irgi siūlė tą sueities testą, bet šį mėnesį vien dėl jo nevažiuosim. Gal sugalvosim tik tada kai turėsim vyro tyrimus (pas gyd. tik gruodžio 10 Kažkaip nepaklausiau, jeigu nustatytų nesutampamumą, kas tada? ką darytų? ar yra koks gydymas? Jeigu nuspręsit vykti, paklausk, pasidalinsi žiniomis Dėl to užmiršimo, tai taip. Atrodo visas ligas prisimenu (gailiuosi, kad neužsirašiau), o vat, kad turiu truputį problemų su sanariais, užmiršau pasakyt... labai jau išmušė iš vėžių kai kvietė atskirai. Sėkmės Jums QUOTE(žieminukė @ 2010 11 15, 21:48) Mums irgi siūlė tą sueities testą, bet šį mėnesį vien dėl jo nevažiuosim. Gal sugalvosim tik tada kai turėsim vyro tyrimus (pas gyd. tik gruodžio 10 Kažkaip nepaklausiau, jeigu nustatytų nesutampamumą, kas tada? ką darytų? ar yra koks gydymas? Jeigu nuspręsit vykti, paklausk, pasidalinsi žiniomis Dėl to užmiršimo, tai taip. Atrodo visas ligas prisimenu (gailiuosi, kad neužsirašiau), o vat, kad turiu truputį problemų su sanariais, užmiršau pasakyt... labai jau išmušė iš vėžių kai kvietė atskirai. Sėkmės Jums Jei nuspręsim važiuoti ir pavyks ištrūkti iš darbo (nes reikia nakvoti Rygoj, kad ryte padaryti tą testą), tai būtinai paklausiu. O kodėl jums siūlė šį testą? Kokia jūsų nevaisingumo priežastis? MB darė ir spermos tyrimą, bet resų tai neatsiuntė Įdomu, kaip sekasi mūsų trijulės trečiajai narei QUOTE(estik @ 2010 11 16, 09:15) Jei nuspręsim važiuoti ir pavyks ištrūkti iš darbo (nes reikia nakvoti Rygoj, kad ryte padaryti tą testą), tai būtinai paklausiu. O kodėl jums siūlė šį testą? Kokia jūsų nevaisingumo priežastis? MB darė ir spermos tyrimą, bet resų tai neatsiuntė Įdomu, kaip sekasi mūsų trijulės trečiajai narei Pas mane kiaušintakiai užakę. Aišku, jeigu nepasisekę 4 IVF, yra dar kažkas O jūsų kokia priežastis? Prapuolė mūsų narė QUOTE(žieminukė @ 2010 11 16, 10:50) Pas mane kiaušintakiai užakę. Aišku, jeigu nepasisekę 4 IVF, yra dar kažkas O jūsų kokia priežastis? Prapuolė mūsų narė Pas mus neaiškios kilmės nevaisingumas, priežasties neranda niekas žieminuke, man dar klausimas iškilo, kada dareisi laporaskopiją, ar rado skysčių? Gal tai tau koją kiša? QUOTE(estik @ 2010 11 16, 22:07) Pas mus neaiškios kilmės nevaisingumas, priežasties neranda niekas Tai vat, ir man nelabai aišku kam daryti tą testą, nors... ji kažką minėjo, jog būna įvairus nesutampamumas...žodžiu, čia man miškas Jums tai taip, gal ir verta pasidaryti, o gal tame ras problemą. Jaučiu, kad pas mus irgi plius (be kiaušintakių) kažkas panašaus yra, jei IVF nesėkmingi... Jaučiuosi tarsi pastoviai sukčiausi ratu
Sveikos merginos,
esu visai pasimetus QUOTE(rozele78 @ 2010 11 17, 13:33) Sveikos merginos, esu visai pasimetus O šiaip anksčiau atlikti tyrimai visi geri? Gal kažkas buvo negerai, tai žiūri toliau Na, kaip suprantu, čia taip pat turime kai ką pačios nuspręsti, ar įsisukti į jų tyrimų ratą ir pinigų "mėtymą", ar sustoti... Asmeniškai aš, priklausomai ką atrašys Bykova, ruošiuosi važiuoti tik LIT, o dėl testo - dar svarstau, bet greičiausiai nedarysime jo. QUOTE(žieminukė @ 2010 11 17, 15:29) O šiaip anksčiau atlikti tyrimai visi geri? Gal kažkas buvo negerai, tai žiūri toliau Na, kaip suprantu, čia taip pat turime kai ką pačios nuspręsti, ar įsisukti į jų tyrimų ratą ir pinigų "mėtymą", ar sustoti... Asmeniškai aš, priklausomai ką atrašys Bykova, ruošiuosi važiuoti tik LIT, o dėl testo - dar svarstau, bet greičiausiai nedarysime jo. tikrai nera prasmes to testo daryti, mes pasidareme ir ji patvirtino, kad mano organizmas isvis sunaikina spermiukus, niu ir kas is to tyrimo, juk dabar gydymo jokio nera tai va todel tipo reiktu LIT daryti, bet as kazkaip galvoju jei butu viskas gerai po to sueities testo ji vistiek siulytu ta LIT tai taip pat nusprendziau vaziuoti tik LIT. Bet idomu merginos kurios jau darotes LIT pas Bykova kiek jus mokate uz ta LIT ir kai nuvaziuojate ar nedaro vel kruva tyrimu? ir dar idomu kokia kaina LIt jei donoro kraujas? QUOTE(rozele78 @ 2010 11 17, 17:39) tikrai nera prasmes to testo daryti, mes pasidareme ir ji patvirtino, kad mano organizmas isvis sunaikina spermiukus, niu ir kas is to tyrimo, juk dabar gydymo jokio nera tai va todel tipo reiktu LIT daryti, bet as kazkaip galvoju jei butu viskas gerai po to sueities testo ji vistiek siulytu ta LIT tai taip pat nusprendziau vaziuoti tik LIT. Bet idomu merginos kurios jau darotes LIT pas Bykova kiek jus mokate uz ta LIT ir kai nuvaziuojate ar nedaro vel kruva tyrimu? ir dar idomu kokia kaina LIt jei donoro kraujas? Ji man taip pat minėjo PKT (gal tai postakoitinis testas?), sakė, kad ir LT jį daro, tačiau ne taip, kaip pas juos. Tipo jie ima iš 5 vietų Dėl LIT kainos - skaičiau, kad merginos moka maždaug po 85 LVL (nesvarbu ar donoro, ar ne kraujas). QUOTE(žieminukė @ 2010 11 17, 18:35) Ji man taip pat minėjo PKT (gal tai postakoitinis testas?), sakė, kad ir LT jį daro, tačiau ne taip, kaip pas juos. Tipo jie ima iš 5 vietų Dėl LIT kainos - skaičiau, kad merginos moka maždaug po 85 LVL (nesvarbu ar donoro, ar ne kraujas). nezinau, jis sake suzinoti pas savo gine ar pas mus daro ta PKT, jei ne pas ja atvaziuoti. Aisku as jau jo tikrai nedarysiu, nes nemanau, kad tai svarbus tyrimas. Idomu del LIT kainos, nejaugi tikrai ta pati kaina ar vyro ar donoro
Sveikutes
Aš darau LIT su donoro krauju, moku 85 LV.
Su donoro krauju daug patogiau -atvažiavai kada gali, išėmė iš šaldytuvo dozę, suleido tau ir paleido. Jei darai su vyro ar savo atsivežto donoro krauju -reikia atvažiuoti anksti iš ryto, paima kraują, tada jį apdoroja ir gali suleisti tau tik po pietų. Tad užtrunki visą diena. Tačiau, skaičiau internete, kad pagal tikrąjį Beer metodą, dozė turi būti nešaldyta, taip didesnė tikimybė, kad padės. Taip pat rašo, kad kai kuriais atvejais vyro baltųjų kraujo kūnelių dozė efektyvesnė. Kitur -atvirkščiai, kad donoro. Jei skaitote angliškai, čia yra plačiau aprašyta LIT: http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/in...topic=242395.12 O pas Bykovą sueities testo irgi nedarėme. Nors ji primygtinai siūlė, pasakiau, kad niekaip negalim nakvoti Rygoje ir vsio. Bent jau mums, kai pradėjome LIT darytis, nebesiūlė daugiau jokių tyrimų nei sueities testų. Nuvažiuojam, suleidžia dozę ir namo. QUOTE(kerzaka @ 2010 11 17, 22:43) Tačiau, skaičiau internete, kad pagal tikrąjį Beer metodą, dozė turi būti nešaldyta, taip didesnė tikimybė, kad padės. Taip pat rašo, kad kai kuriais atvejais vyro baltųjų kraujo kūnelių dozė efektyvesnė. Kitur -atvirkščiai, kad donoro. Neužfiksavau, tačiau ji sakė, kad leis ir vyro, ir vieną kartą donoro. O jums taip pat reiks du kartus prieš planuojamą pastojimą, po to ovuliacijos (mūsų atveju punkcijos) dieną, ir dar po kelių dienų (praėjus keletui dienų po embrionų įsodinimo) vieną kartą QUOTE(kerzaka @ 2010 11 17, 22:43) Aš darau LIT su donoro krauju, moku 85 LV. Su donoro krauju daug patogiau -atvažiavai kada gali, išėmė iš šaldytuvo dozę, suleido tau ir paleido. Jei darai su vyro ar savo atsivežto donoro krauju -reikia atvažiuoti anksti iš ryto, paima kraują, tada jį apdoroja ir gali suleisti tau tik po pietų. Tad užtrunki visą diena. O pas Bykovą sueities testo irgi nedarėme. Nors ji primygtinai siūlė, pasakiau, kad niekaip negalim nakvoti Rygoje ir vsio. Bent jau mums, kai pradėjome LIT darytis, nebesiūlė daugiau jokių tyrimų nei sueities testų. Nuvažiuojam, suleidžia dozę ir namo. na tada tikrai labai patogu donoro kraujas . aciu uz konsultacija o mums pasiule aisku tas buvo vasara, kad kur nors sustotume ir masinoj ant galines sedines tai atliktume Kerzaka, o kiek kartu i menesi reikia tu LIT ir isvis kiek ju reikia? ir kai atvaziuoji Lit darytis ar ji daugiau tau tyrimu nedaro jokiu?
Perskaičiau jūsų diskusijas ir iškilo man toks klausimas, o įdomu, ar iš tikrųjų LIT nepavojingas, ypač su donoro krauju?
o zinot kas tie donorai?
QUOTE(žieminukė @ 2010 11 17, 20:50) Neužfiksavau, tačiau ji sakė, kad leis ir vyro, ir vieną kartą donoro. O jums taip pat reiks du kartus prieš planuojamą pastojimą, po to ovuliacijos (mūsų atveju punkcijos) dieną, ir dar po kelių dienų (praėjus keletui dienų po embrionų įsodinimo) vieną kartą Man sakė, kad min 2 LIT prieš pastojant reikia (geriausia maždaug ovuliacijos metu). O tada, mano atveju, kelios dienos prieš IUI, bei kelios dienos po IUI. Mes, kai padarėm 2 LIT, sekantį mėnesį ruošėmės IUI ir darėm trečiąjį LIT, bet neužaugo folikulai, tad ciklas nuplaukė. Sekantį mėnesį vėl LIT (ketvirtas), ir jau IUI (bet be rezultato). Tada dariau mėnesio pertrauką (nei LIT, nei IUI). O šį mėnesį vėl žadu ir tą, ir tą daryti (jei tik folikulai užaugs). Tai jau bus 5 LIT Papildyta: QUOTE(rozele78 @ 2010 11 17, 21:08) Kerzaka, o kiek kartu i menesi reikia tu LIT ir isvis kiek ju reikia? ir kai atvaziuoji Lit darytis ar ji daugiau tau tyrimu nedaro jokiu? bent jau man, nei per vieną LIT daugiau tyrimų nedarė Su LIT baigėsi visi tyrimai. Papildyta: QUOTE(estik @ 2010 11 17, 21:28) Perskaičiau jūsų diskusijas ir iškilo man toks klausimas, o įdomu, ar iš tikrųjų LIT nepavojingas, ypač su donoro krauju? nežinau Papildyta: QUOTE(euromergele @ 2010 11 17, 21:43) lyg minėjo, kad darbuotojų šeimos nariai Nu bet gal aš čia ir į pievas
kuo daugiau skaitau apie Bykova ir jos LIT, tuo labiau kyla abejoniu jos praktika bei efektyvumu
Labas rytas :soka:
taigis mes vakar apturejom pirma LIT kas man jau kelinta karta uzsifiksuoja, kad ji pamini, jog apart imuniniu problemu, man reikes iskart uzsiut kakleli, nes tipo dar ir mechaniskai pas mane tas kaklelis atsidarineja na, bet eisim iki galo su tais LIT QUOTE(kerzaka @ 2010 11 17, 20:43) Aš darau LIT su donoro krauju, moku 85 LV. Su donoro krauju daug patogiau -atvažiavai kada gali, išėmė iš šaldytuvo dozę, suleido tau ir paleido. Jei darai su vyro ar savo atsivežto donoro krauju -reikia atvažiuoti anksti iš ryto, paima kraują, tada jį apdoroja ir gali suleisti tau tik po pietų. Tad užtrunki visą diena. Tačiau, skaičiau internete, kad pagal tikrąjį Beer metodą, dozė turi būti nešaldyta, taip didesnė tikimybė, kad padės. Taip pat rašo, kad kai kuriais atvejais vyro baltųjų kraujo kūnelių dozė efektyvesnė. Kitur -atvirkščiai, kad donoro. Jei skaitote angliškai, čia yra plačiau aprašyta LIT: http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/in...topic=242395.12 O pas Bykovą sueities testo irgi nedarėme. Nors ji primygtinai siūlė, pasakiau, kad niekaip negalim nakvoti Rygoje ir vsio. Bent jau mums, kai pradėjome LIT darytis, nebesiūlė daugiau jokių tyrimų nei sueities testų. Nuvažiuojam, suleidžia dozę ir namo. as irgi kaip tik apie saldytus limfocitus skaiciau, kad saldytuose zusta berods T lasteles kazkokios, kurios yra labai svarbios
Labukas,
visada skaitau šią temutę ir nepykit už blondinišką klausimą, bet pagalvojau - ar įmanoma būtų jos paprašyti tik to LIT? Ar būtinai reikia praeiti ten visoki jos tyrimai? Ne viena mergaitė rašė jau, kad faro įv tyrimus, o gydymas vistiek vienas visiem. Pasakyčiau, kad jau IVF ant nosies, ar ji pasakytų, kad aš taip nedarau? Iš anksto ačiū už jūsų nuomones QUOTE(egk @ 2010 11 18, 15:47) Labukas, visada skaitau šią temutę ir nepykit už blondinišką klausimą, bet pagalvojau - ar įmanoma būtų jos paprašyti tik to LIT? Ar būtinai reikia praeiti ten visoki jos tyrimai? Ne viena mergaitė rašė jau, kad faro įv tyrimus, o gydymas vistiek vienas visiem. Pasakyčiau, kad jau IVF ant nosies, ar ji pasakytų, kad aš taip nedarau? Iš anksto ačiū už jūsų nuomones egk, manau ji tikrai turetu bent jau butinuosius tyrimus padaryti. Ji visu pirma isitikina, ar galima daryti LIT, nors turbut dar negirdejau atvejo, kad nedarytu, bet vistiek ji tyrimus pasidaro., O jeigu tu turi is LT tyrimus, tai gali nusivezti ir pabandyti su ja pakalbeti. Arba parasyk jai e-maila, ji tau atsakys. Merginos, kalbejote apie suderinamumo testa. Mums ji taip pat siule atlikti. Bet mes kazkaip issisukom, nes man jis atrodo labai neveiksmingas, ypac todel, kad vienu momentu gali parodyti nesuderinamuma, o kitu - suderinamuma. As esu savo gines klaususi apie tai, tai ji man paaiskino, kad visa tai ti ksena atgyvena, nera jokio informatyvumo. QUOTE(egk @ 2010 11 18, 14:47) Labukas, visada skaitau šią temutę ir nepykit už blondinišką klausimą, bet pagalvojau - ar įmanoma būtų jos paprašyti tik to LIT? Ar būtinai reikia praeiti ten visoki jos tyrimai? Ne viena mergaitė rašė jau, kad faro įv tyrimus, o gydymas vistiek vienas visiem. Pasakyčiau, kad jau IVF ant nosies, ar ji pasakytų, kad aš taip nedarau? Iš anksto ačiū už jūsų nuomones Dar vakar su MB speliojom vaziuodami - kazi kiek per diena pacientu ten jie turi... nes mes ryte buvom, tai vieni, po to atejom 16.00 val, tai irgi nieko nesutikom dar vakar kad man upa pakeltu Bykova pasidziauge, kad tuo paciu metu, kai jos vienos pacientes jau pagimdo lelius, iskart ju vietas uzima naujos. Ta proga pasake, kad sia savaite gimdyt turi viena jos paciente, tai jos vieta simboliskai atiteko man ir dar - uzsirasiau antradieniui i VK pas Stankeviciu. biski noriu pakeist ginekologa... tiesiog stimuliacijoms, sakau, gal VK efektyviau dirbs. tai eisiu pradziai pokalbiui isdestyt savo planus ir viska, ka man reiks daryt. Iskaitant, kad nestumo metu, man vyras parves limfocitus i Lietuva, kuriuos kazkas tures suleist QUOTE(egk @ 2010 11 18, 14:47) Labukas, visada skaitau šią temutę ir nepykit už blondinišką klausimą, bet pagalvojau - ar įmanoma būtų jos paprašyti tik to LIT? Ar būtinai reikia praeiti ten visoki jos tyrimai? Ne viena mergaitė rašė jau, kad faro įv tyrimus, o gydymas vistiek vienas visiem. Pasakyčiau, kad jau IVF ant nosies, ar ji pasakytų, kad aš taip nedarau? Iš anksto ačiū už jūsų nuomones O as manau, kad apsiimtu LIT taikyti. Sakytum, kad per velai apie ja suzinojai, o jau pasiruosus isodinimui. Nemanau, kad atsisakytu taikyti LIT. Aisku, butinuosius tyrimus vis viena atliktu. Tad bandyti tikrai gali.
Amade, linkiu, kad LIT tau pagelbetu
Ar skaudejo? Ar labai baisu buvo ? QUOTE(kerzaka @ 2010 11 18, 21:21) o jus kokioj stadijoj dabar? jau davelnia tu LIT pridare, ane?
na Kerzaka ir kiek pinigu isleidai tiems LIT
O pakalbejus su Tresi gydytoju tai jis pasake ,kad cia musu asmeninis reikalas del LIT.na tai visai mane sumaise.na nepigu ji daryti jei dar ir IVF pinigu nera,baisu esu sumaistyje. QUOTE(Amade @ 2010 11 19, 17:53) Man po LIT buvo toks lyg guziukas ir nieztejo Sekmes tau Amade QUOTE(Console @ 2010 11 19, 19:14) Man po LIT buvo toks lyg guziukas ir nieztejo Sekmes tau Amade o gal nesutapimas, gal cia organizmas kovoja su antikuniais QUOTE(rozele78 @ 2010 11 20, 14:26) QUOTE(Console @ 2010 11 20, 15:40) Manau butinai reikia su Bykova aptarti apie tuos turbut salutinius poveikius, abejoju, kad tai persalimas
Sveikutes,man po LIT irgi silpniausia vieta sujudindavo (CISTITA),po kiekvieno suleidimo,bet Bykovos atsakymo ,taip i nesulaukdavau,myke myke ir nusuka i sona,taip ir likdavau nieko nesupratus
merginos o kuri nors darete LIT ne su vyro krauju,o drauges?
kaip viskas vyksta su tuo LIT,kiek supratau kaip sake Bikova tai pries du men pradedi leistis LIT ir tada IVF?Taireikia ir su gydytoju tartis.O LIt kada leidzia per O,ar nera skirtumo?kaip viska suderinti
mano nuomone tie persalimai tai tik organizmo reakcija i svetimkuni.ir nemanau,kad tai blogai,juk pastojus visa imunine butu nukreipta i per lit suleistus kraujo kunelius,o ne besimezganti leliuka.Kiek daug merginu,ypac po ivf,jaucia tuos pacius persalimo pojucius.Irgi lygiai taip organizmas reaguoja i tai ko ankciau nebuvo,kaip i svetimkuni.Gerai jei su imunine gerai,o jei ji per stipri tai gali ir sutrukdyti kibimui.
Sveikos
Na, bet jau LIT pradejom, tai nemesim. Del stimuliacijos sutarem Dar pasake, kad gulimas rezimas tikrai nera butinas, nes jo efektyvumas visiskai neirodytas Tai va... kazkokiu ispudziu-jausmu audra manyje
Sveikutes visos,
as pirma karta cia, nes parupo suzinoti kas yra tas Rygos reprodukcijos centras.. Bandziau skaityti viska is eiles, nes nera konkrecios informacijos, bet aiskiau nepasidare Jeigu nesutrukdysiu jusu brangaus laiko Labai aciu QUOTE(sanzile @ 2010 11 24, 12:55) Sveikutes visos, as pirma karta cia, nes parupo suzinoti kas yra tas Rygos reprodukcijos centras.. Bandziau skaityti viska is eiles, nes nera konkrecios informacijos, bet aiskiau nepasidare Jeigu nesutrukdysiu jusu brangaus laiko Labai aciu Sveika, Į šį centrą (RRC) moterys kreipiasi dėl pasikartojančių persileidimų, o taip pat ir po kelių nepavykusių IVF. Šiame centre dirba imunologė, kuri tiria organizmo būklę, jeigu reikia, skiria gydymą. Taip pat ji taiko limfocitų (LIT) injekcijas (atrenka vyro ar donoro limfocitus ir suleidžia moteriai) - paprastai tariant, moters ląstelės (žudikės) tada atakuoja vyro limfocitus, o ne embrioniuką. Dauguma gydytojų skeptiškai žiūri į jos gydymą bei taikomą metodą, tačiau nežiūrint į tai, mes kreipiamės ir bandome - o gal gi padės. Tai vat, atrodo ūkiškai, bet paaiškinau. Tikiuosi paaiškėjo Amade, pilnai sutinku su tavimi dėl gydytojų nuomonės apie RRC. Kažkada man gyd. yra pasakiusi - jeigu nori, mes tau irgi galime litrą vyro kraujo suleisti Matyt tokios mes jau esame, kol pačios neišbandome savo kailiu, tol galutinės nuomonės ir nesusidarome QUOTE(žieminukė @ 2010 11 25, 14:15) Sveika, Į šį centrą (RRC) moterys kreipiasi dėl pasikartojančių persileidimų, o taip pat ir po kelių nepavykusių IVF. Šiame centre dirba imunologė, kuri tiria organizmo būklę, * jeigu reikia, skiria gydymą. Taip pat ji taiko limfocitų (LIT) injekcijas (atrenka vyro ar donoro limfocitus ir suleidžia moteriai) - paprastai tariant, moters ląstelės (žudikės) tada atakuoja vyro limfocitus, o ne embrioniuką. ** Dauguma gydytojų skeptiškai žiūri į jos gydymą bei taikomą metodą, tačiau nežiūrint į tai, mes kreipiamės ir bandome - o gal gi padės. Tai vat, atrodo ūkiškai, bet paaiškinau. Tikiuosi paaiškėjo *** Amade, pilnai sutinku su tavimi dėl gydytojų nuomonės apie RRC. Kažkada man gyd. yra pasakiusi - jeigu nori, mes tau irgi galime litrą vyro kraujo suleisti Matyt tokios mes jau esame, kol pačios neišbandome savo kailiu, tol galutinės nuomonės ir nesusidarome * gerai skamba tas "jeigu reikia", nes siaip berods visoms tas "reikia" buna, pas visas kazka randa ** kreipiames net ir mes, skeptiskai ziuredamos, nes dauguma jau buna prieje sioki toki liepto gala, kai nebezinai, ka dar daryt, o kazka daryt norisi *** kad mano nuomone is principo sutampa su tu musiskiu gydytoju nuomone. Ale sakau, kazka daryt reikia ir dar apie RRC - kad ir koki keista ispudi palieka vizitai ten, bet kartu ta Bykova sugeba ikvept pasitikejimo ir tikejimo |