Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4
Getter
Tęsiame toliau 4u.gif

Sena tema čia
minne
Diskusija uzvire tai ohoho. Visokiu nuomoniu prisiklausiau, manau, visokiu ir reikia. Bet vis del to atlygis mamytes ir aukles susitarimas. Esu pasirengus moketi 30 lt darbo dienom (naktim) ir 40 lt savaitgaliais. Tuo labiau, kad manoji jau ne leliukas, naktim nesikelia, neklykia ir valgyt nepraso. O ar aukle uzmiega svetimoj vietoj ar ne, tikrai tik jos pacios reikalas, kazkaip keista butu, jei mamai reiktu moketi ~20 lt daugiau todel, kad auklei nesimiegojo. blink.gif
Regute131
QUOTE(minne @ 2010 11 12, 11:22)
Diskusija uzvire tai ohoho. Visokiu nuomoniu prisiklausiau, manau, visokiu ir reikia. Bet vis del to atlygis mamytes ir aukles susitarimas. Esu pasirengus moketi 30 lt darbo dienom (naktim) ir 40 lt savaitgaliais. Tuo labiau, kad manoji jau ne leliukas, naktim nesikelia, neklykia ir valgyt nepraso. O ar aukle uzmiega svetimoj vietoj ar ne, tikrai tik jos pacios reikalas, kazkaip keista butu, jei mamai reiktu moketi ~20 lt daugiau todel, kad auklei nesimiegojo. blink.gif
*

Miela mamyte, Jūs tikriausiai nežinote darbo įstatymų. Nuo 23 iki 6 val. yra naktinis darbas už kurį mokama nuo 1,5 iki 2 kartų daugiau. Taip pat ir už šeštadienius sekmadienius. O auklės darbas yra sunkus ir labai atsakingas. Ir kodėl Jūs sakote, kad auklė miega ir todėl jai nereikia mokėti daugiau. Auklė gali miegoti savo namuose, o ne su Jūsų vaiku. Darbas yra darbas. Ir iš viso , nežinau ar už tokį atlyginimą rasite padorią auklę.
zitullee
QUOTE(Regute131 @ 2010 11 14, 10:25)
Miela mamyte, Jūs tikriausiai nežinote darbo įstatymų. Nuo 23 iki 6 val. yra naktinis darbas už kurį mokama nuo 1,5 iki 2 kartų daugiau. Taip pat ir už šeštadienius sekmadienius. O auklės darbas yra sunkus ir labai atsakingas. Ir kodėl Jūs sakote, kad auklė miega ir todėl jai nereikia mokėti daugiau. Auklė gali miegoti savo namuose, o ne su Jūsų vaiku. Darbas yra darbas. Ir iš viso , nežinau ar už tokį atlyginimą rasite padorią auklę.
*

Pilnai sutinku, gerai įsivaizduojama kad auklė ateina į kitus namus tipo išsimiegoti ir už tai gauti pinigus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, čia gi labai atsakingas darbas, be to auklė dirbdama naktimis ir savaitgaliais visiškai atsisako savo asmeninio gyvenimo, taip už mažą atlyginimą tikrai geros auklės rast nepavyks
Subjektyvi
QUOTE(Regute131 @ 2010 11 14, 10:25)
*

Kokio sunkumo darbas vyksta su 1,5 metų mergaite, kuri išmiega visą naktį? Kas įeina į tą sunkumą, apart to, kad kartais reikia miegoti ne savo namuose ir už tai dar mokamas atlyginimas, ko namuose negautum nė cento. Asmeninį gyvenimą galima puikiai suderinti, kaip jį suderina dirbantys pamaininį arba komandiruotinį darbą.
aistuliaa
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 15, 09:35)
kaip jį suderina dirbantys pamaininį arba komandiruotinį darbą.
*

Už tokį darbą ir mokama manau ne max 25 lt smile.gif
O namai yra namai. Neteigiu, kad baisiai sunkaus kažkas yra, bet toks mamų manymas, kad auklė eina ne dirbti, o miegoti ir dar čia neaišku kokių pinigų vos ne nori, man nepriimtinas.
Šiaip pasvarstymui, kodėl naktinis darbas visada apmokamas dvigubai daugiau? O auklių turi būti dvigubai mažiau? Aš pati kaip auklė dvigubo atlyginimo neprašau, bet ribos irgi turi būti smile.gif
Subjektyvi
Tai ten ir dirbamas darbas, tik ne dienos metu, o naktį, o ne miegama palaimingu miegu. 4u.gif
Regute131
Kokio sunkumo darbas vyksta su 1,5 metų mergaite, kuri išmiega visą naktį? Kas įeina į tą sunkumą, apart to, kad kartais reikia miegoti ne savo namuose ir už tai dar mokamas atlyginimas, ko namuose negautum nė cento. Asmeninį gyvenimą galima puikiai suderinti, kaip jį suderina dirbantys pamaininį arba komandiruotinį darbą.
*

Darbas yra darbas. Ir už jį reikia mokėti pagal darbo įstatymus.
aistuliaa
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 15, 11:29)
Tai ten ir dirbamas darbas, tik ne dienos metu, o naktį, o ne miegama palaimingu miegu.  4u.gif
*

Palaimingu miegu doh.gif
zitullee
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 15, 10:29)
Tai ten ir dirbamas darbas, tik ne dienos metu, o naktį, o ne miegama palaimingu miegu.  4u.gif
*

Tūrbut neteko niekada tokio darbo dirbti jai taip šnekat, ten ne palaimingas miegas o zuikio miegas, kada kas valanda šokinėji kad vaikelis nebūtų nusiklojęs ar dar kas nors, palaimingu miegu gali miegot tik visiško atsakomybės jausmo neturinti auklė g.gif
Subjektyvi
QUOTE(Regute131 @ 2010 11 15, 16:13)
Darbas yra darbas. Ir už jį reikia mokėti pagal darbo įstatymus.
*

Kokie dar darbo įstatymai doh.gif Tai dviejų fizinių asmenų susitarimo reikalas, o ne įstatymų deklaracijos ir mojavimai.
uogytee
Tai jeigu cia taikote darbo istatymus, tai manau tada ir mokekite ir auklei ir valstybei mokescius. na kiek esu ziurejus vaikus nakti, tai is karto pasakau, nakti as miegojau su vaiku, o ne dirbau..Aisku tevai uz nakti prideda, bet tikrai savo nuoziura.. ir esu as patenkinta tiek kiek gaunu..Kaip ir gaudama 5lt uz valanda dirbdama diena - jei tevai gali moketi daugiau, tada dekinga ir uz tai.
Ir kiek ziuredavau vaikus nakti - isimiegodavau kuo puikiausiai. .atsakomybe visada yra ir diena ir nakti..bet vaikas miegoti tikrai netrukdo. cia iskyla klausymas, kokio darbo ieskom? Pilnai suprantu, jei tai vienintelis darbas kuris nesa pajamas, tad ir kainas uzsikeliam - tikedamasi uzsidirbti daugiau..pvz as juos ziuriu tik del per dideles meiles vaikam, o ne kad uzdirbti milijona..ir kazkaip nelabai megstu kai mane vadina aukle, nes mano tikslas yra buti vaikui ne aukle, o tiesiog drauge...
aistuliaa
QUOTE(uogytee @ 2010 11 18, 01:33)
pvz as juos ziuriu tik del per dideles meiles vaikam, o ne kad uzdirbti milijona..ir kazkaip nelabai megstu kai mane vadina aukle, nes mano tikslas yra buti vaikui ne aukle, o tiesiog drauge...
*

Milijono gal ir neuždirbsit, bet tai yra darbas, kad ir koks mielas būtų. O dirbam mes visi dėl pinigų, o ne iš didelių meilių kažkam manau. Tokie pasisakymai mane šiek tiek juokina, tada išvis algos neimkit wink.gif
Regute131
Nu ir nusišnekėjote. Tai gal dirbate iš idėjos? Man tai atrodo, kad mes visi dirbame, kad uzdirbtume. O prie mažo vaiko išimiegoti tai nelabai įsivaizduoju kaip galima. Nebent tas vaikas visai nerūpi. Nenorėčiau tokios auklės.
Regute131
QUOTE(Regute131 @ 2010 11 18, 14:29)
Nu ir nusišnekėjote. Tai gal dirbate iš idėjos? Man tai atrodo, kad mes visi dirbame, kad uzdirbtume. O prie mažo vaiko išimiegoti tai nelabai įsivaizduoju kaip galima. Nebent tas vaikas visai nerūpi. Nenorėčiau tokios auklės.
*

Čia aš parašiau uogyteei
lelijabalta1
*

Mano vaikas miegodavo visą naktį palaimintu miegu, tačiau 2 kartus teko ieškoti auklės nakčiai. Ir ką, auklė sakė, kad pusė nakties teko pražaisti, nes mažoji visiškai nemiegojo. Taip kad kiekvienam savo. O susimokėti už paslaugą reikėtų. matau, kad pas mus, Lietuvoj, visi tik kiaulės akim ir taikosi nusukti, apsukti, apgauti; kai mamytės tinkamai įvertina darbelį, tai niekas ir nesiskundžia...
mėta
Nesutinku, kad pasilikimas "miegojimas" aukles nakciai nera darbas. doh.gif Zmogus ne savo namuose, miega jautriau, o gal is atsakomybes jausmo ir visai budrauja. Uz darba turi buti atlyginta. Zinoma, jei paciai auklei tinka 20 Lt., bigsmile.gif Man tai geda butu ir siulyti tiek. Mes su savo aukle sutare papildomos valandos (nesvarbu savaitgalis ar naktis) mokame 5 Lt./val. Darbo valandos turi didesni tarifa.
knielita
Mano nuomone tai pacios aukles ir mamos (tevu) reikalas kiek nutars ir suderes. Kiek aukliu maciau, kiek snekejau biggrin.gif Pas mus visus poreikiai skirtingi. Va viena aukle norejo su mano vaikais savaitgaliais vaikscioti po miesta, nes tuo laiku susitinka su draugu, o salia butu mano ir keliu mamu vaikai biggrin.gif Gerai, kad issiaiskinom, nes savuju vaiku neleidziu veziotis, tik ten kur einam pasizaisti parke, kieme arba namuose. O vakarais norejo kad pas ja butu atvezami vaikai, nes vel draugas pas ja buna smile.gif Beje atlygis buvo prasomas ganetinai didelis mano akimis smile.gif Bet ne apie tai tema. Kelios auklytes sieke kosminio atlygi uz nakti, su kitomis musu nuomone atitiko suma. Mes suderejom abiems pusem priimtina suma ax.gif ax.gif Bet kiek esam mate auklyciu tai kiekviena skirtinga, kiekviena ivertina savo darba skirtingai.
knopke*
taip, tikra tiesa..musu aukle irgi uz mazesni atlygi nesutiktu, nes is snekos jau perpratau tai, tad mes naktini tarifa skaiciuojam kaip ir diena...nes ji keliasi klostineti ir panasiai..jei buna parom su mergytem, tai tada net pridedam visada pinigeliu, nes tuomet jau ir pasirbia , ir indai ir rubeliai mergyciu...o siaip siu darbu ji nedaro...tik priziuri , zaidzia su jomis ir tt.
Rasma
Turim pastoviai dirbančią auklytę, bet turiu ir klausimą - kiek reikėtų sumokėti pastoviai auklytei, kad vakare pabūtų su abiem vaikais (2.5 m. ir 8 m) ir išleistų abu tėvelius į teatrą? Manau, kad tai turėtų būti papildomas atlygis, bet tai kokie įkainiai Vilniuje? Gal kas susidūrėt su tuo? ax.gif
knopke*
QUOTE(Rasma @ 2010 12 21, 20:45)
Turim pastoviai dirbančią auklytę, bet turiu ir klausimą - kiek reikėtų sumokėti pastoviai auklytei, kad vakare pabūtų su abiem vaikais (2.5 m. ir 8 m) ir išleistų abu tėvelius į teatrą? Manau, kad tai turėtų būti papildomas atlygis, bet tai kokie įkainiai Vilniuje? Gal kas susidūrėt su tuo? ax.gif
*

je aukle valandine, tai atlygis kaip ir uz visas valandas..o jei dirbanti istisa diena, tarkites asmeniskai, tai jau virsvalandziai
Ziuokute
QUOTE(zitullee @ 2010 11 16, 00:19)
Tūrbut neteko niekada tokio darbo dirbti jai taip šnekat, ten ne palaimingas miegas o zuikio miegas, kada kas valanda šokinėji kad vaikelis nebūtų nusiklojęs ar dar kas nors, palaimingu miegu gali miegot tik visiško atsakomybės jausmo neturinti auklė g.gif
*

va cia tai labai gerai pasakyta, zuikio miegas thumbup.gif as pati dirbu auklyte ir puikia zinau koks tas miegas yra kai miegi ne savuose namuose ir dar su mazu vaiku (o ka jau kalbeti kai as su triem vaikais pasilieku miegoti) mirksiukas.gif na nesakau, kad prie vyresniu mergaiciu reikia kilnotis - ismiega jos kaip sernai per nakti, o va prie maziuko tenka ir atsikelti ir priimti po savo antklode kai atsikrausto i lova mirksiukas.gif lotuliukas.gif mes su mamyte esam sutare, kai ju nebuna namuose ir as lieku su vaikuciais nakvoti tai man mokama 100LT parai ir viskas mirksiukas.gif
Ziuokute
Noreciau suzinoti, kokia butu kaina Kaune priziurint dvynukes (mergaitem greitai bus trys menesiukai) mirksiukas.gif bigsmile.gif
knielita
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 28, 08:09)
Noreciau suzinoti, kokia butu kaina Kaune priziurint dvynukes (mergaitem greitai bus trys menesiukai)  mirksiukas.gif bigsmile.gif
*

Ziurint koks bus darbas ax.gif Valandinis, su mama ir kaip jos padejeja ar busit palikta viena namie, o gal darbas nuolatinis kasdien? Mes valandinei auklytei mokejom 8 Lt. uz valanda, bet po to kainos krito ax.gif Veliau mokejom kitai auklytei 6 Lt. uz valanda ax.gif

Rasma, tarkites asmeniskai su auklyte mirksiukas.gif Manyciau 5-6 Lt. yra normali suma. bent mes mokam siuo metu 5-6 Lt. savajai auklytei jei reikia kada isbegti vakare ar savaitgali diena ax.gif
Rasma
QUOTE(MEET @ 2010 12 21, 20:29)
.o jei dirbanti istisa diena, tarkites asmeniskai, tai jau virsvalandziai

Tai va, kad nežinau kokie tie nustatyti viršvalandžiai, kiek maždaug Vilniuje mokama už juos g.gif
QUOTE(knielita @ 2011 01 01, 22:04)
Rasma, tarkites asmeniskai su auklyte  mirksiukas.gif Manyciau 5-6 Lt. yra normali suma. bent mes mokam siuo metu 5-6 Lt. savajai auklytei jei reikia kada isbegti vakare ar savaitgali diena  ax.gif
*

Galvojau gal pasiūlyti (bet nepasitikslinus, tai kažkaip gėda blush2.gif, dar įžeisiu) 20 Lt (tektų pabūti kol nuvažiuosim ir grįšim iš teatro, vid. 2-3 val) g.gif
aistuliaa
QUOTE(Rasma @ 2011 01 02, 13:31)
Galvojau gal pasiūlyti (bet nepasitikslinus, tai kažkaip gėda blush2.gif, dar įžeisiu) 20 Lt (tektų pabūti kol nuvažiuosim ir grįšim iš teatro, vid. 2-3 val) g.gif
*

Nemanau, kad būtų dėl ko įžeisti smile.gif aš turėjau kelis laikinus darbelius, kai būdavau 2-3 valandas ir gaudavau 20 Lt už tai. Aišku, darbas tame pačiame mikrorajone būdavo, nereikdavo kažkur važiuoti smile.gif
mildike
Sveikos mamos, gal ir aukles! (as prie pimuju smile.gif )
tai mene labai domintu tokie klausimai:
1.kelinta valanda isijungia "vakarinis"-brangesnis tarifas uz aukles darba?
2. kokie butu ikainai uz tas vakarines aukliu valandas Vilniaus mieste?
Ir dar laukciau nuomoniu siuo klausimu:
dirbdama aukle dienos metu uz valanda gauna 8lt.o nuo 18.30-21.30 (artimuose planuose) ji pageidauja, kad skaiciuotumem kaip vakarini tarifa (10 lt.).
jeigu atsiras tokiu nuomoniu, kad musu aukle vargse,isnaudojama, tai isanksto noriu ispeti, kad dirba per savaite ne kasdiena,buna, kad 2-3 valandas, kartais iki 6 valandu, savaitgaliais nedirba pas mus,pastoviai gauna suapvalinta suma ir kartais neblogus bonusus, o tos vakarines valandos butu tris vakarus.
Čudo
QUOTE(mildike @ 2011 01 11, 18:23)
dirbdama aukle dienos metu uz valanda gauna 8lt.o nuo 18.30-21.30 (artimuose planuose) ji pageidauja, kad skaiciuotumem kaip vakarini tarifa (10 lt.).
jeigu atsiras tokiu nuomoniu, kad musu aukle vargse,isnaudojama, tai isanksto noriu ispeti, kad dirba per savaite ne kasdiena,buna, kad 2-3 valandas, kartais iki 6 valandu, savaitgaliais nedirba pas mus,pastoviai gauna suapvalinta suma ir kartais neblogus bonusus, o tos vakarines valandos butu  tris vakarus.
*

Jokių čia vakarinių tarifų nėra ir būti negali. Pagal įstatymus naktinis tarifas yra nuo 23 iki 06 val. Už šias valandas mokama nuo 1,5 iki 2 kartų daugiau. Bet Jūsų auklė naktį nedirba. Tai koks čia vakarinis tarifas?
aistuliaa
QUOTE(mildike @ 2011 01 11, 18:23)
jeigu atsiras tokiu nuomoniu, kad musu aukle vargse,isnaudojama, tai isanksto noriu ispeti, kad dirba per savaite ne kasdiena,buna, kad 2-3 valandas, kartais iki 6 valandu, savaitgaliais nedirba pas mus,pastoviai gauna suapvalinta suma ir kartais neblogus bonusus, o tos vakarines valandos butu  tris vakarus.
*

Labas, pati žiūriu iš auklės pozicijos, kiek dirbu, nesu niekad jungusi jokių vakarinių tarifų. Jūsų auklytė ir taip labai gerą valandinį gauna, o dar mažai unsure.gif unsure.gif
knopke*
QUOTE(Čudo @ 2011 01 11, 22:26)
Jokių čia vakarinių tarifų nėra ir būti negali. Pagal įstatymus naktinis  tarifas yra nuo 23 iki 06 val. Už šias valandas mokama nuo 1,5 iki 2 kartų daugiau. Bet Jūsų auklė naktį nedirba. Tai koks čia vakarinis tarifas?
*

bet ir taip, jei vaikas nakty miega, o aukle salia, tai neghi moeksi daugiau?bet cia susitarimo reikalas...musu aukle tokiu salygu nekelia, iskart atejus dirbti aptarem viska, nebuvo tokiu minciu visai....gal kad valandine musu auklyte
Meškėnė
kokios valandines auklytes kainos KAune?
prie dubysos
Galbut visai kitaip skaiciuotusi atlyginimas,jei darbas butu su oficialia idarbinimo sutartimi... mirksiukas.gif
Čudo
QUOTE(MEET @ 2011 01 12, 10:21)
bet ir taip, jei vaikas nakty miega, o aukle salia, tai neghi moeksi daugiau?bet cia susitarimo reikalas...musu aukle tokiu salygu nekelia, iskart atejus dirbti aptarem viska, nebuvo tokiu minciu visai....gal kad valandine musu auklyte
*

Nesvarbu, kad vaikas miega . Auklė tuo metu galėtų miegoti savo namuose, o ne pas Jus. Darbas yra darbas ir mokėti reikia taip kaip priklauso.
knopke*
kaip kas susitaria, musu susitarimas buvo -tas pats valandinis atlygis..nors ir taip, kai lieka nakvoti, visuomet maziausiai 50 lt pridedam ir dar lauktuviu parvezam..neskraiudziam tikrai aukles.

bet cia priklausu gal ir nuo daugiau faktoriu..pvz, musu auklyte, kai leika nakvoti, vedasi vaikus iki vakaro pas save, ji gyvena keliais aukstais auksciau nei mes..ten prabuna iki miego ir pareina miegoti i musu namus..niekur vaziuoti, per lauka eiti nereikai, cia jau pliusas.
egliuchiux
QUOTE(Čudo @ 2011 01 11, 22:26)
Jokių čia vakarinių tarifų nėra ir būti negali. Pagal įstatymus naktinis  tarifas yra nuo 23 iki 06 val. Už šias valandas mokama nuo 1,5 iki 2 kartų daugiau. Bet Jūsų auklė naktį nedirba. Tai koks čia vakarinis tarifas?
*

truputi maišote .. naktinis darbas nuo 22h iki 6h ryto .. bet turi tame laike išdirbti bent 3h kad jau skaitytusi kad dirbi naktini darba (va todėl maximos ir dirba tik iki 24h biggrin.gif ) ... už naktini darba mokama ne mažiau kaip 1,5karto valandinio ar mėnesinio darbo užmokesčio mirksiukas.gif gali ir trigubai mokėt jei tik nori ax.gif

o šeip su auklėmis tai dieninis ar naktinis manau jokio skirtumo .. tik va su savaitgaliais jau sudėtingiau ax.gif nes visi nori savaitgaliais paatostogauti biggrin.gif
lelijabalta1
O aš niekaip neišsiskaičiuoju, kiek valandų yra valandinis darbas ir nuo kiek valandų jau visa diena? Na 8 val ar daugiau, tai jau visa diena, o kaip skaičiuojasi, jei kasdien po 6 ar 5 val?
knopke*
kas kaip tariasi..mano aukle norejo menesiui400, bet po 2 men pamaciau, kad mazoka jai, nes dirbo dazniau, pasiuliau uz val...sutiki, ir jei buna 2 dienas, nakvoja, skaiciuoja valandas...si menesi virs 800, nes daug svenciu visokiu mums...patenkinta ir ji, ir mes ax.gif
skruzdeliukas@
Labas mamytes,
Kiek reiketu moketi auklei Vilniuje uz val, kuri priziuri 1m 7men berniuka 2-3val, 3 kartus per savaite? I aukles darba neieina maisto ruosimas, namu tvarkymas, tik vakucio saugojimas,bendravimas, zaidimai smile.gif
Avocado
QUOTE(skruzdeliukas@ @ 2011 01 26, 00:25)
Labas mamytes,
Kiek reiketu moketi auklei Vilniuje uz val, kuri priziuri 1m 7men berniuka 2-3val, 3 kartus per savaite? I aukles darba neieina maisto ruosimas, namu tvarkymas, tik vakucio saugojimas,bendravimas, zaidimai  smile.gif
*

Manau reikėtų atsižvelgti į savo galimybes ir auklės pageidavimus. Taip pat atkreipčiau dėmesį į tai, ar toli auklei važinėti iki jūsų g.gif Taip sakau todėl, kadangi pati dirbu aukle. Su dviem vaikais gaunu 7Lt/val. Reikia pabūti po 2,5-3val. Kartų kiekio per savaitę nesitarėme. Iš pirmo žvilgsnio atrodo net labai gerai, tie 7Lt, tiesa? Bet man važinėti toli. Tad kartais susimąstau ar verta taip dirbt, kai gaunasi 20Lt, o savo laiko suvartoju 4,5-5val (su kelione pirmyn atgal). Ir čia aš nieko nekaltinu, juk pati sutikau dirbti bigsmile.gif Ir šeima, ir vaikučiai tinka. Tik vis dėlto reiktų atidžiau rinktis darbo vietą, nes kitu atveju gaunasi taip, kad moka kaip ir neblogą valandinį atlyginimą, o vis tiek gaunasi ne taip, kaip norėtųsi doh.gif

Konkrečiau atsakant į jūsų klausimą, jei auklės jums reiks tuos tris kartus per savaitę pastoviai, gal būtų visai logiška sutarti kažkokį savaitinį mokestį? Už 6-9val per savaitę tam tikra suma.

Iš tikrųjų, kuo mažiau darbo valandų, tuo sunkesnis variantas biggrin.gif Nes pagalvokim, tarkim siūlot 7Lt/val už vieną vaiką. Sakyčiau net labai gerai. Bet jei reiktų dirbti po 2h, nežinau ar atsirastų daug norinčių g.gif Labai trumpas laiko tarpas, kažin ar apsimoka dirbti už 14Lt. Bet iš kitos pusės, užsiprašyt 10Lt/val turbūt būtų per žiauru, juk išvadins apsišaukėle gobšuole. Tad tokioj situacijoj būčiau linkusi tartis vieną sumą už visas savaitės valandas drinks_cheers.gif
aistuliaa
QUOTE(skruzdeliukas@ @ 2011 01 25, 23:25)
Labas mamytes,
Kiek reiketu moketi auklei Vilniuje uz val, kuri priziuri 1m 7men berniuka 2-3val, 3 kartus per savaite? I aukles darba neieina maisto ruosimas, namu tvarkymas, tik vakucio saugojimas,bendravimas, zaidimai  smile.gif
*

Dirbdavau panašiai, gaudavau už kartą (tas 2-3 val.) 20 Lt smile.gif
Už mažiau iš esmės nebūčiau sutikus, nebent jau toje pačioje laiptinėje visiškai gyventų šeima smile.gif
knopke*
tarkites minimalu kazkoki atlyginima uz menesi..pagal tai, kiek panasiai valandu iseis, o jei isdirbs daugiau, primokesite, man sis variantas labai tinka.
Kaimynė
QUOTE(MEET @ 2011 01 26, 11:10)
tarkites minimalu kazkoki atlyginima uz menesi..pagal tai, kiek panasiai valandu iseis, o jei isdirbs daugiau, primokesite, man sis variantas labai tinka.
*

Iš auklės pozicijų, manau, kad tai yra geriausias sprendimas, negalėčiau atsakyti tokiai šeimai.
knopke*
as pamaniau, kad tai garantas abiems pusems...as zinau, kad ji yra, ir kai reikes ateis, o ji zino kad jei ir nereikes priziureti vaiku, vistiek menesinis atlygis bus gaunamas...kaip sako , ir avis sveika, ir vilkas sotus..mess propoguojam jau senai toki varianta...ana menesi buvo tik 380, tai likutis likes auklei 120, nera jau labai parstai, o si menesi jau net uzdirbus virs 800 , nes daug visokiu svenciu, lieka su vaikiukais nakvoti...nesiskundziam nei viena tokia sprendimu.500 nera labai jau didelis atlyginimas, bet ir jos darbas nepasovus, o valandinis, tad amnau, geriausia iseitis taip
Nutikė
Jau daug metų dirbu aukle, dabar dirbu už 5lt per valandą, kai dirbi daugiau valandų tai tikrai labai gerai, bet jei tik dėl poros valandų važiuoti tai tikrai neapsimoka, nes man pas mano vaikutį važiuoti beveik į kitą miesto galą.
Labai geras būdas kad yra mėnesinis atlygis ir tu jį gaunį jei ir dirbi mažiau. Taip auklei tikrai gerai, ir tėvams gerai.
kosminute
Sveikos, patarkit kiek tureciau mazdaug moketi auklytei, dirbtu 3 men, po 11 val per diena tik darbo dienom. Ir reiketu vazineti jai su masina nes gyvename kaime, o ji kitame kaime.
lelijabalta1
QUOTE(kosminute @ 2011 03 27, 20:06)
Sveikos, patarkit kiek tureciau mazdaug moketi auklytei, dirbtu 3 men, po 11 val per diena tik darbo dienom. Ir reiketu vazineti jai su masina nes gyvename kaime, o ji kitame kaime.
*

Ne mažiau 50 lt per dieną + išlaidos už transportą. Bet jei kaime, tai gal šiek tiek mažiau, nors turėti reikia sąžinės. Kvepia diskriminacija.
doremifasolasi
QUOTE(MEET @ 2011 01 26, 11:10)
*

g.gif o kiek tu valandu diena vidutiniskai iseina, jei ne paslaptis? uz tuos pradinius 4000 lt. variantas neblogas. ir nuo kelintos val jau primokate ir po kiek uz valanda? jei nenorite atsakyti, gal galetumete man i az mestelt, noreciau orientuotis, ruosiuosi rudeniui samdyti aukle.
Papildyta:
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 04 01, 23:33)
g.gif o kiek tu valandu  diena vidutiniskai iseina, jei ne paslaptis? uz tuos pradinius 4000 lt. variantas neblogas. ir nuo kelintos val jau primokate ir po kiek uz valanda? jei nenorite atsakyti, gal galetumete man i az mestelt, noreciau orientuotis, ruosiuosi rudeniui samdyti aukle.
*

norejau parasyti 400 blush2.gif
knopke*
valanda skaiciuojam 5 lt, o buna i savaite visiap, buna viena diena isbuna 5-8 val, kita vaanda, dar kitsa 2...buna, kad 2 savaites nereikia, ar savaite..sumuojasi valandos, ir kai perlipa per 500( cia jos nelieciama suma)-sumokam, bet ziema reikejo viena menesi auklytes tik savaite, tad isdirbo per visa ziema mazzai-nedaugiau kaip 500 lt, o kas menesi vistiek mokedavom sutarta suma..mums taip tinka, abi puses patenkintos smile.gif
doremifasolasi
QUOTE(MEET @ 2011 04 02, 22:55)
valanda skaiciuojam 5 lt, o buna i savaite visiap, buna viena diena isbuna 5-8 val, kita vaanda, dar kitsa 2...buna, kad 2 savaites nereikia, ar savaite..sumuojasi valandos, ir kai perlipa per 500( cia jos nelieciama suma)-sumokam, bet ziema reikejo viena menesi auklytes tik savaite, tad isdirbo per visa ziema mazzai-nedaugiau kaip 500 lt, o kas menesi vistiek mokedavom sutarta suma..mums taip tinka, abi puses patenkintos smile.gif
*

aisku, aciu uz paaiskinimus 4u.gif
margustas
na 5 lt uz val truputuka mazoka,mano kaina 7 lt jei 2 val ir daugiau.viena norejo kad paziureciau 1 val<kol nueis pas gydytoja>tai sumokejo 15 lt.na zinoma ji neturejo kito pasirinkimo,o man uz 5lt butu neapsimokeja beslatis i kita miesto gala blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.