Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimimas prieš naujus metus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
slibe
Mes tą vakarą, kai Tu turėjai pasirodyti pagal spėjama datą, nusprendėm nufotografuoti dar tą didelį pilvuką nestuke.gif . Aš kelias dienas kaip ir jaučiau, kad greit Tu jau belsiesi pas mus, nes paskutiniomis dienomis buvai palikęs ne toks judrus kaip anksčiau. Bet perdaug man nesignalizavai. Kartais labiau paskaudėdavo nugarą ir praeidavo unsure.gif . Gruodžio 30 dieną paryčiais apie 4 val. ryto pajutau kad stipriau pradėjo mausti nugarą, truputį atsikėlusi pavaikščiojau ir vėl atsiguliau miegoti. Bet už valandos jau buvau apsikabinusi Tavo Tėtį ir kalbėjome su juo aš kaip dar ir netikėjau kad Tu čia jau man rimčiau kažką sakai. Prieš pat 6 val. ryto jau neberimau, nes sąrėmiai užeidavo kas 10-7min. Na tada pagalvojau užsikrausiu kokį internete puslapiuką ir pasiskaitysiu 000164.gif kada žinoti kad jau laikas važiuoti į ligoninę . Tėtis tuo tarpu nuėjo praustis ir kaip nujausdamas kad reiks tuoj važiuoti.. ir po 6 val. nubėgo man vandenys..susirinkau daiktus kurių reiks ligoninėje ir išvykome. Jau žinojome į kokią ligoninę doctor.gif važiuosim, nes buvau iš anksto nusprendę, tai Krikščioniškieji gimdymo namai. Nuvykome mes ten po septynių. Mūsų dar neskubėjo priimti g.gif . Liepė palaukti umn.gif tada kokį 10 min. Laukiamąjame pralaukėme. Paskui ėjome visus dokumentų formalumus pildyti frusty.gif, paskui uždėjo klausytis kaip Tavo širdelė plaka heart.gif . Tėtis visalaik tada buvo šalia mūsų. Sąrėmiai buvau dažni kas 2-4 min. Apžiūrėjo mus daktarė doctor.gif ir liepė eiti į prieš gimdymo palatą, Tėtis Tavo kantriai man padėjo iškęsti sąrėmius. Prilaikydavo mane kai užeidavo silpnumas group.gif. Po gero pusvalandžio mes jau buvome gimdymo palatoje. Man pastatė lašalinę ir liepė vaikščioti su ja. Tėtis buvo visalaik šalia ir rūpinosi mumis. Na per kelis stūmimus pasirodė Tavo galvutė (prisimenu kaip dabar kai mano širdutė suvirpėjo) na ir dar keli stūmimai ir pajutau palengvėjimą.. dingo tas didelis buvęs pilvas. Gimei Tu 2003 12 30 po 8.58 val. Išgirdau tada Tavo verksmą ir padėjo Tave ant mano krūtinės su virkštele. Tada mes pirmą kartą pajutome kūnų artumą.. Tavo Tėvelis nukirpo tau bambagyslę ir atskyrė Tave nuo gimdos. Aš kiek prisimenu visa drebėjau tarsi nuo džiaugsmo.. Tu mane raminai savo buvimu šalia manęs wub.gif Tau buvo apsisukusi porą kartų virkštelė aplink kaklą, bet viskas gerai, viskas greit įvyko. Na kai nukirpo bambagyslę ir susiuvo įkirpimus man tai nuo manęs Tave paėmė. Tada sužinojome kad svėrei 3.760 kg ir ūgis 51 cm. Po to iškart davėm Tau pavalgyti. Tu iškart čiupai mano spienelį ir iškart pradėjai godžiai žįsti. Tavo plaukučiai buvo juodi kaip ir Tėvelio, o akytės mėlynos, kaip ir mūsų su Tavo Tėveliu wub.gif
O nuo čia jau prasidėjo didelis mažo žmogaus Gyvenimas - - book.gif
Čili
Kaip visada po tokiu istoriju apsizliumbiau.. frusty.gif doh.gif ph34r.gif nu grazu..Uz keliu dieneliu ir as galesiu pajusti ta motiniska jausma.. wub.gif wub.gif
trola
Labai grazi istorija thumbup.gif as ir labai gerai pamenu ta jausma, kai dingo tas didelis pilvuzas ir taip lengva pasidare tongue.gif Na ka, jau puse metuku tuoj bus kaip kleckiukai musu pasauli isvydo rolleyes.gif kaip greitai tas laikas lekia...Sekmes augant!!!!
delfinas
Hmmm g.gif... Toks jausmas, kad paskutini sakini "pasiskolinai" is Pauliaus kampelio be musu zinios unsure.gif dry.gif.

O pati istorija tai tikrai grazi smile.gif.
Derra
Faina istorija thumbup.gif Matosi, kaip teveliai savo maziuko lauke ir kaip ji myli. Grazu
vilnele
Aukit diduciai! thumbup.gif
Daisy
grazi istorija, aukit stipruciai ir sveikuciai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
slibe
dekui wub.gif uz grazius zodzius!
star
oi kokia nuostabi istorija heart.gif
as taip pat laukiu to didelio didelio stebuklo
Ema30
Sveikinu!
Ir teveli...
mami
Tai tikrai kad, toki jausma tevai neturi uzmirsti visa gyvenima..... wub.gif wub.gif wub.gif Man daugiausia patiko,kaip mano vyras kai as pagimdziau isbego i kiema pas draugus ir pradejo saukt : as tevas heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
rusne
Net siurpuliukai per kuna nubego, kai perskaiciau... Labai grazu...

Sveikinimai teveliams ir grazaus gyvenimo mazam zmogeliukui smile.gif.
rusne
QUOTE (mami @ 2004 07 24, 13:05)
Tai tikrai kad, toki jausma tevai neturi uzmirsti visa gyvenima..... wub.gif  wub.gif  wub.gif Man daugiausia patiko,kaip mano vyras kai as pagimdziau isbego i kiema pas draugus ir pradejo saukt : as tevas heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Mami, o sita galejai (ir gali, jei nori) ir prie savo gimdymo istorijos pridet wink.gif.
Žmona
QUOTE (Chilli @ 2004 05 31, 21:15)
Kaip visada po tokiu istoriju apsizliumbiau.. frusty.gif  doh.gif  ph34r.gif nu grazu..Uz keliu dieneliu ir as galesiu pajusti ta motiniska jausma.. wub.gif  wub.gif

AŠ irgi nu negaliu ramiai perskaityt smile.gif O mama pasijusiu po 7 mėnesių smile.gif
Jure
Linksmi Nauji metai buvo thumbup.gif
alex
graziai parasei
slibe
na taip linksmi buvo Nauji metai, is vis nepajutau ju siemet wink.gif
dekui uz siltus zodzius wub.gif
vaiduoklisss
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elenele Raganele
4u.gif labai grazi,svelni ir jausminga istorija
leliukazz
Faina savo vaikui pasakot istorija wub.gif
elickaa
4u.gif 4u.gif 4u.gif
ramyra
biggrin.gif musu sunus gime 2003-12-31 cool.gif
*linuska*
Kaip as laukiu tokio jausmo wub.gif sekmes jums augant 4u.gif
*margarita*
Aukit diduciai smile.gif 4u.gif wub.gif
GudriLapė
4u.gif
Briliantas
grazu wub.gif
TimbaLimba
paprasta bet graži istorija. sveikatos jūsų šeimynai 4u.gif
Christinux
aukit sveiki 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.