Mes tą vakarą, kai Tu turėjai pasirodyti pagal spėjama datą, nusprendėm nufotografuoti dar tą didelį pilvuką

. Aš kelias dienas kaip ir jaučiau, kad greit Tu jau belsiesi pas mus, nes paskutiniomis dienomis buvai palikęs ne toks judrus kaip anksčiau. Bet perdaug man nesignalizavai. Kartais labiau paskaudėdavo nugarą ir praeidavo

. Gruodžio 30 dieną paryčiais apie 4 val. ryto pajutau kad stipriau pradėjo mausti nugarą, truputį atsikėlusi pavaikščiojau ir vėl atsiguliau miegoti. Bet už valandos jau buvau apsikabinusi Tavo Tėtį ir kalbėjome su juo aš kaip dar ir netikėjau kad Tu čia jau man rimčiau kažką sakai. Prieš pat 6 val. ryto jau neberimau, nes sąrėmiai užeidavo kas 10-7min. Na tada pagalvojau užsikrausiu kokį internete puslapiuką ir pasiskaitysiu

kada žinoti kad jau laikas važiuoti į ligoninę . Tėtis tuo tarpu nuėjo praustis ir kaip nujausdamas kad reiks tuoj važiuoti.. ir po 6 val. nubėgo man vandenys..susirinkau daiktus kurių reiks ligoninėje ir išvykome. Jau žinojome į kokią ligoninę

važiuosim, nes buvau iš anksto nusprendę, tai Krikščioniškieji gimdymo namai. Nuvykome mes ten po septynių. Mūsų dar neskubėjo priimti

. Liepė palaukti

tada kokį 10 min. Laukiamąjame pralaukėme. Paskui ėjome visus dokumentų formalumus pildyti

, paskui uždėjo klausytis kaip Tavo širdelė plaka

. Tėtis visalaik tada buvo šalia mūsų. Sąrėmiai buvau dažni kas 2-4 min. Apžiūrėjo mus daktarė

ir liepė eiti į prieš gimdymo palatą, Tėtis Tavo kantriai man padėjo iškęsti sąrėmius. Prilaikydavo mane kai užeidavo silpnumas

. Po gero pusvalandžio mes jau buvome gimdymo palatoje. Man pastatė lašalinę ir liepė vaikščioti su ja. Tėtis buvo visalaik šalia ir rūpinosi mumis. Na per kelis stūmimus pasirodė Tavo galvutė (prisimenu kaip dabar kai mano širdutė suvirpėjo) na ir dar keli stūmimai ir pajutau palengvėjimą.. dingo tas didelis buvęs pilvas. Gimei Tu 2003 12 30 po 8.58 val. Išgirdau tada Tavo verksmą ir padėjo Tave ant mano krūtinės su virkštele. Tada mes pirmą kartą pajutome kūnų artumą.. Tavo Tėvelis nukirpo tau bambagyslę ir atskyrė Tave nuo gimdos. Aš kiek prisimenu visa drebėjau tarsi nuo džiaugsmo.. Tu mane raminai savo buvimu šalia manęs

Tau buvo apsisukusi porą kartų virkštelė aplink kaklą, bet viskas gerai, viskas greit įvyko. Na kai nukirpo bambagyslę ir susiuvo įkirpimus man tai nuo manęs Tave paėmė. Tada sužinojome kad svėrei 3.760 kg ir ūgis 51 cm. Po to iškart davėm Tau pavalgyti. Tu iškart čiupai mano spienelį ir iškart pradėjai godžiai žįsti. Tavo plaukučiai buvo juodi kaip ir Tėvelio, o akytės mėlynos, kaip ir mūsų su Tavo Tėveliu
O nuo čia jau prasidėjo didelis mažo žmogaus Gyvenimas - -