SuperBaba
2004 05 31, 21:23
Penktadienis...kaip ir taremes su daktare atvaziavau pasitikrinti toniuku, jie buvo nelabai geri...todel mano svajokliukas isvydo pasauli siek tiek anksciau nei buvo planuota...Daktare siulo siandien todel net nedvejodami sutinkame, juk tu esi musu dalele... Vyras vaziuoja namo daiktu, o as tvarkausi akuserijos priemime...aprengia ligonines rubais, pastato klizma  mano viduje viskas dreba... Atvaziuoja vyras su daiktais, jam duoda uzsivilkt spec.rubus skirtus gimdymui kartu...mus nuveda i pries gimdyvine palata...paguldo mane ant stalo, prijungia toniuku aparata, iveda kateteri ir lasina laselinias...uz sienos tuo metu gimsta vaikelis  sirdis dar labiau suvirpa... Paruosimas baigtas, bet reikia dar palaukti kol atsilaisvins operacine...laukiame...drebame...susipazistame su akusere...anesteziologu.. Ateina mano daktare...viskas vedasi mane...vyras lieka uz operacines duru... Uzlipu ant operacinio stalo...liepia atsisest ir susilenkt, kad anesteziologas galetu man i stubura ileist vaistu, sesele laiko mane apsikabinus ir vis kalbina, kad viskas bus gerai...pagaliau iduria ir as pradedu jausti kaip syla mano uzpakalis...liepia atsigulti ant nugaros...darau viska ka man sako...vis labiau jauciu kaip netenku apatines savo kuno dalies...daktare liepe uzsimerkti, o ji tuo metu teplioja mano kuna kazkokiu skysciu...pastato pertvara, kad as nematyciau, uzdda deguonies kauke, lasina laseline...as nieko nejauciu, tik matau, kad daktarai daro kazka prie mano pilvo...man labai baisu...mano galva sukiojasi tai i viena sona tai i kita...klausiu anesteziologo ar jau prapjove...sako ne...as nervuojuos ...paskui sako jau...klausia ar man neramu...sakau labai...ileidzia i vena kazkokiu vaistu...man sukasi galva...as labai bijau, net negaliu paaiskinti ka jauciau tada...didele baime...anesteziologas snabzda man, kad jau mato galvyte...peciukus...ir...ir...BERNIUKAS...as isgirstu kai uzverkia mano dalele...mano svajoniukas...pamatau ir ji pati  man pasidaro visiskai viskas tas pats, nes isgirstu, kad sveikutis...3310kg, 53cm gavo 10balu Ji sluosto ir nesa kitur...girdziu kaip kviecia mano vyra...girdziu dziaugsminga vyro balsa, kad gime berniukas... Paskui vaikeli atnesa man ir paguldo ant krutines...as glostau jo galva ir vis kartoju koks jis grazus  kaip as jo laukiau :wub:byra asaros...daug asaru... nemoku papasakoti kaip jauciausi ji turedama, tai gali suprasti tik pati viska patyrusi busima mama Viskas operacija baigta, mane kelia ant lovos su kuria veza i po operacine palata...vyras eina salia, dar duoda man telefona, kad pakalbeciau su savo tevu, as neimu nes nelabai galiu dar kalbeti... Stai mes palatoje...ten dar 2 moterys po tokiu paciu operaciju  vakare man atnesa mano svajoniuka, kad pavalgydinciau...koks jausmas kai jis valgo is taves Paskui ji pasiima, nes negalima po operacijos but su juo  pazada atnesti kita diena... Kita diena mane perveza i po gimdyvine palata ir atnesa mano mazuliuka...mes valgome...gulime prisiglaude vienas prie kito...vyras visa laika salia musu...nuo tada neleidau daugiau musu isskirti, nors ir daktarai kalbejo, kad dar per anksti.... Viena nesusitvarkyciau...nes nelabai dar galejau kazka daryti...vyras nakvojo su manim ir labai labai mums abiems padejo...labai myliu ji ir esu jam uz tai dekinga Ir stai mes jau siandien namuciuose, miegame savo naujojoje lovoje  mums labai gera visiems drauge... DABAR GALIU PASAKYTI, KAD ESU LABAI LAIMINGA ZINAU, KAD VYRAS LAIMINGAS IR LABAI LABAI LAIMINGI MANO TEVAI
Kaip fainai jums....  Baltai jums pavydziu ,kad jau galit prisiglausti savo mazyli...
konfiguracija28
2004 05 31, 21:31
Dziaugiuosi, uz tave.... kad esi laiminga, kad pagaliau sulaukei savo mazuliuko.... jei ne paslaptis o kodel tave operavo?
pilvulka, kokia nuostabi tavo svajoniuko gimimo istorija. skaitau ir rieda asaros... bukite visada visi trys tokie laimingi, aukite sveikuciai ir tegu viskas buna kuo geriausia jums. dabar lauksime tavo grazuoliuko nuotraukyciu
jolitav
2004 05 31, 21:37
 nuosirdziai tave sveikinu P.S. nerasyk kita karta taip, nes ir as apsizliumbiau.
Skaiciau ir apsiverkiau  sveikinu, Pilvulka tave, tavo svajoniuka, ir tavo vyra
Va va ir as apsizliumbiau.............. Sveikinu dar karta
Ech...  labai faina, taip tikroviskai aprasyta  Ir pavydziu ir bijau... Sekmes auginant angeleli
Sesilija
2004 05 31, 21:59
Kiparise
2004 05 31, 22:49
Nuosirdziai sveikinu, kad jau turi savo svajoniuka!!!  Aukit sveiki ir laimingi!!!
Ausriukas1
2004 05 31, 23:04
Istorija nuostabi  ! Taip ir norisi kuo greiciau isvysti savo mazyli  . Sekmes jusu visai seimynai!!!
Nu nieko negaliu daugiau parasyti vien tai, kad dabar sedziu ir zliumbiuuuuuuuuuuuuuu Sveikinu Pilvulka
ex-balionas
2004 06 01, 03:18
Kokia silta ir motiniska istorija Bukit laimingi!!! P.S. As irgi einu nosiniu pasiimt
Fasolka
2004 06 01, 03:34
Pilvulka, Ex-Pilvulka, sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!! Linkiu daug daug dziaugsmingu akimirku......... jos visos bus pilnos dziausgmo ir laimes. TU MAMA!!!!!!!!!!!!!!  VALIO!!!!!!!!!!!
nuobodi
2004 06 01, 07:07
PilvuLka- mamytė  šaunuolė
SuperBaba
2004 06 01, 07:15
Aprasiau viska kaip buvo, gal siek tiek smulkmeneliu praleidau...  Ir dar man mama tyliai pasnabzdejo, kad kai mano vyras jai paskambino ir pranese apie svajoniuka, tai verke  O sako, kad tik moterys zliumbikes....et... Dar karta dekojame visiems uz sveikinimus
Pilvulka, sveikinu sveikinu susilaukus savo stebuklelio  Aukit diduciai ir sveikuciai
Na ziurau tokiu skystu kaip as daug.. Apsizliumbau .... Sveikinam Pilvulka labai labai. Supuokit myluokit savo maza angeleli. Sveikatos ir stiprybes Jums. Smagu buti
Rucelie
2004 06 01, 07:16
mamulia
2004 06 01, 07:21
Gražu Pilvulka Taip širdi suspaudė ir ašaros rieda...........
SuperBaba
2004 06 01, 07:24
| QUOTE (mamulia @ 2004 06 01, 08:21) | Tai jau Kudulka? istorija |
Kokia as jau KuduLka  pilvas kaip shaltiena
Dabar laukiam tavo pilvuliuko  nuotraukyciu
Ramirami
2004 06 01, 07:29
Kokia grazi istorija... susigraudinau is pat ryto Sveikatytes jums ir aukit grazuciai!
Da tfu, mamkos, bliaunu  Jau kai parasot,tai toks jausmas,kad pati gimdau  PilvuLka, sveikinu!!! ..ot,perskaiciau istorija,tai dar dar asaras sulaikiau.O jau kai dadejai,kad vyras verke, tai ir pratrukau..
Lašelis
2004 06 01, 07:42
saunuole,labai graziai viska atpasakojai
Velnias, ash irgi apsizliumbiau. Pilvulka, labai dziaugiuosi uz tave ir tavo svajoniuka ir pavydziu tokiu baltu baltu pavydu, kad tu jau gali priglausti ji prie saves.
Pilvulka, skaitant net siurpuliukai perejo per kuna..Kaip grazu..Ir reikejo tau cia mus visas graudinti?
Kristina 25
2004 06 01, 09:11
Labai grazi istorija Istiesu taip sirdi suspaudzia, iki asaru... Bukit visi laimingi ir sveiki
Labai nuosirdi istorija, akys pilnos asaru... Linkiu jusu sauniai seimytei visada buti tokiems artimiems kaip ta grazia diena
Ech... kokie jausmai...pamenu ta virpuliuka kai laikiau savo Dominyka ant krutines...dziaugsmo asaros...pirmasis mazulio riksmas... negaliu asaros pradeda byreti... Sekmes tau Pilvulka, augink, brangink, mylek savo eziuka
Sveikinu isvydus savo angeleli Kap grazu sedziu kaip karova ant viso darbo apsibliovus
Nu va ir as apsiverkiau  Pamatys mama, barsisi, kad nervinuos- pieno sumazes SVEIKINU!!!!!!
Almusia
2004 06 01, 10:42
Galiu palinketi tik Dievo palaimos jusu seimai... kaip matau visa kita jau turite
Ech, Pilvulka, dar ir man taip viskas sviezia, kad skaitant tavo Domulio gimimo istorija, asaros upeliais bego. Saunuole
Pilvulka, sugraudinai.......... O jau kai perskaičiau, kaip vyras verkė, tai ir kompo ekranas susiliejo per ašaras...  Sveikinu sveikinu sveikinu!!!!!!!!!!!!! Aukit sveikučiai, gražučiai ir geručiai
Meinarda
2004 06 01, 11:23
ka tik ir as perskaiciau , ir vos sulaikau asras akyse  ....dieve kokia jaudinanti istorija mane tai labai jau uzvede zodziai: mes valgome......gulime prisiglaude vienas prie kito....vyras visa laika salia musu.....nuo tada neleidau musu isskirti.... Sekmes tau PilvuLka auginant savo svajoniuka!!!
kregždutė
2004 06 01, 11:40
Pilvulka, tu šaunuolė Sveikinu visą šeimynėlę, būkite ir toliau tokie laimingi. Aš susigraudinau skaitydama tavo istoriją, labai įvaldei rašymo meną. Aukite sveiki ir mažylis ir mamytė, O tėtis tegu visur padeda.
Dzordza
2004 06 01, 11:40
Sveikinu, Pilvulka. Labai grazu ir smagu kad abu sveiki taip greit namuciu gryzot. Aukit sveiki ir dideli
Racegirl
2004 06 01, 17:35
SVEIKINU, naujoji mamyte sviekateles ir laimes jums... neimanoma nesusigrauginti skaitant tokia istorija.... tikriausisi tai nepakartojamas jausmas.... as irgi labai jo laukiu sveikinu dar karta, tapus mama
Ziogutis
2004 06 01, 18:45
Na ir is kur pas mane tiek daug asareliu yra  Pilvulka, labai nuostabus tavo pasakojimas  Sekmes tau ir tavo vyriukams
| QUOTE (PilvuLka @ 2004 06 01, 21:33) | Laselis, tik pimpalus moki pastebet ar dar ka nors? |
Jau Pilvulka ziuriu atsigavo po gimdymo, jau vel savo stiliui
SuperBaba
2004 06 01, 21:37
| QUOTE (viksrelis @ 2004 06 01, 09:38) | Ech... susigraudinau ir as Labai grazi istorija. Butinai isiamzink ja! Nes paskui visos smulkmenos nublanks, pasimirs |
viksrelis, as jauciu niekada nepamirsiu to ka jauciau ta diena
SuperBaba
2004 06 01, 21:40
| QUOTE (doma_ @ 2004 06 01, 10:50) | Ech... kokie jausmai...pamenu ta virpuliuka kai laikiau savo Dominyka ant krutines...dziaugsmo asaros...pirmasis mazulio riksmas... negaliu asaros pradeda byreti... Sekmes tau Pilvulka, augink, brangink, mylek savo eziuka
|
aciu doma  jis tikrai panasus i si maza eziuka
|
|