Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PilvuLkos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
SuperBaba
Penktadienis...kaip ir taremes su daktare atvaziavau pasitikrinti toniuku, jie buvo nelabai geri...todel mano svajokliukas isvydo pasauli siek tiek anksciau nei buvo planuota...Daktare siulo siandien todel net nedvejodami sutinkame, juk tu esi musu dalele...
Vyras vaziuoja namo daiktu, o as tvarkausi akuserijos priemime...aprengia ligonines rubais, pastato klizma blink.gif mano viduje viskas dreba...
Atvaziuoja vyras su daiktais, jam duoda uzsivilkt spec.rubus skirtus gimdymui kartu...mus nuveda i pries gimdyvine palata...paguldo mane ant stalo, prijungia toniuku aparata, iveda kateteri ir lasina laselinias...uz sienos tuo metu gimsta vaikelis wub.gif sirdis dar labiau suvirpa...
Paruosimas baigtas, bet reikia dar palaukti kol atsilaisvins operacine...laukiame...drebame...susipazistame su akusere...anesteziologu..
Ateina mano daktare...viskas vedasi mane...vyras lieka uz operacines duru...
Uzlipu ant operacinio stalo...liepia atsisest ir susilenkt, kad anesteziologas galetu man i stubura ileist vaistu, sesele laiko mane apsikabinus ir vis kalbina, kad viskas bus gerai...pagaliau iduria ir as pradedu jausti kaip syla mano uzpakalis...liepia atsigulti ant nugaros...darau viska ka man sako...vis labiau jauciu kaip netenku apatines savo kuno dalies...daktare liepe uzsimerkti, o ji tuo metu teplioja mano kuna kazkokiu skysciu...pastato pertvara, kad as nematyciau, uzdda deguonies kauke, lasina laseline...as nieko nejauciu, tik matau, kad daktarai daro kazka prie mano pilvo...man labai baisu...mano galva sukiojasi tai i viena sona tai i kita...klausiu anesteziologo ar jau prapjove...sako ne...as nervuojuos ...paskui sako jau...klausia ar man neramu...sakau labai...ileidzia i vena kazkokiu vaistu...man sukasi galva...as labai bijau, net negaliu paaiskinti ka jauciau tada...didele baime...anesteziologas snabzda man, kad jau mato galvyte...peciukus...ir...ir...BERNIUKAS...as isgirstu kai uzverkia mano dalele...mano svajoniukas...pamatau ir ji pati wub.gif man pasidaro visiskai viskas tas pats, nes isgirstu, kad sveikutis...3310kg, 53cm gavo 10balu smile.gif
Ji sluosto ir nesa kitur...girdziu kaip kviecia mano vyra...girdziu dziaugsminga vyro balsa, kad gime berniukas...
Paskui vaikeli atnesa man ir paguldo ant krutines...as glostau jo galva ir vis kartoju koks jis grazus wub.gif kaip as jo laukiau :wub:byra asaros...daug asaru... nemoku papasakoti kaip jauciausi ji turedama, tai gali suprasti tik pati viska patyrusi busima mama heart.gif
Viskas operacija baigta, mane kelia ant lovos su kuria veza i po operacine palata...vyras eina salia, dar duoda man telefona, kad pakalbeciau su savo tevu, as neimu nes nelabai galiu dar kalbeti...
Stai mes palatoje...ten dar 2 moterys po tokiu paciu operaciju smile.gif vakare man atnesa mano svajoniuka, kad pavalgydinciau...koks jausmas kai jis valgo is taves wub.gif
Paskui ji pasiima, nes negalima po operacijos but su juo sad.gif pazada atnesti kita diena...
Kita diena mane perveza i po gimdyvine palata ir atnesa mano mazuliuka...mes valgome...gulime prisiglaude vienas prie kito...vyras visa laika salia musu...nuo tada neleidau daugiau musu isskirti, nors ir daktarai kalbejo, kad dar per anksti....
Viena nesusitvarkyciau...nes nelabai dar galejau kazka daryti...vyras nakvojo su manim ir labai labai mums abiems padejo...labai myliu ji ir esu jam uz tai dekinga wub.gif heart.gif
Ir stai mes jau siandien namuciuose, miegame savo naujojoje lovoje smile.gif mums labai gera visiems drauge... biggrin.gif
DABAR GALIU PASAKYTI, KAD ESU LABAI LAIMINGA wub.gif
ZINAU, KAD VYRAS LAIMINGAS wub.gif
IR LABAI LABAI LAIMINGI MANO TEVAI biggrin.gif
Zona
Kaip fainai jums.... wub.gif Baltai jums pavydziu ,kad jau galit prisiglausti savo mazyli... wub.gif
konfiguracija28
Dziaugiuosi, uz tave.... kad esi laiminga, kad pagaliau sulaukei savo mazuliuko....
jei ne paslaptis o kodel tave operavo?
sicile
pilvulka, kokia nuostabi tavo svajoniuko gimimo istorija. skaitau ir rieda asaros...
bukite visada visi trys tokie laimingi, aukite sveikuciai ir tegu viskas buna kuo geriausia jums.
dabar lauksime tavo grazuoliuko nuotraukyciu wub.gif
jolitav
Nu Pilvulka!!Saunuole! clap.gif clap.gif clap.gif As jau tau pavydziu wub.gif
Ara
clap.gif nuosirdziai tave sveikinu thumbup.gif

P.S. nerasyk kita karta taip, nes ir as apsizliumbiau. biggrin.gif
krika
Skaiciau ir apsiverkiau wub.gif sveikinu, Pilvulka tave, tavo svajoniuka, ir tavo vyra heart.gif
westa
Va va ir as apsizliumbiau..............

Sveikinu dar karta wub.gif
SiDo
Ech... wub.gif labai faina, taip tikroviskai aprasyta thumbup.gif Ir pavydziu ir bijau...

Sekmes auginant angeleli soske.gif
Sesilija
Ką tik rašiau sveikinimą, o jau skaitau gimdymo istoriją clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif . Išties, tie potyriai nepakartojami wub.gif . Puikiai tave suprantu... rolleyes.gif
Kiparise
Nuosirdziai sveikinu, kad jau turi savo svajoniuka!!! clap_1.gif Aukit sveiki ir laimingi!!! wink.gif
Irena
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Super, super istorija !!
Ir Pilvulka - supermama !! Sekmes jum auginant si stebukleli !!
Ausriukas1
Istorija nuostabi wub.gif ! Taip ir norisi kuo greiciau isvysti savo mazyli 2.gif . Sekmes jusu visai seimynai!!!
happy
Nu nieko negaliu daugiau parasyti vien tai, kad dabar
sedziu ir zliumbiuuuuuuuuuuuuuu

Sveikinu Pilvulka clap.gif clap.gif
ex-balionas
Kokia silta ir motiniska istorija wub.gif
Bukit laimingi!!!

P.S. As irgi einu nosiniu pasiimt
Fasolka
Pilvulka, Ex-Pilvulka, sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!! Linkiu daug daug dziaugsmingu akimirku......... jos visos bus pilnos dziausgmo ir laimes. TU MAMA!!!!!!!!!!!!!! clap.gif thumbup.gif wub.gif VALIO!!!!!!!!!!!
nuobodi
PilvuLka- mamytė thumbup.gif šaunuolė
SuperBaba
Aprasiau viska kaip buvo, gal siek tiek smulkmeneliu praleidau... rolleyes.gif Ir dar man mama tyliai pasnabzdejo, kad kai mano vyras jai paskambino ir pranese apie svajoniuka, tai verke laugh.gif wub.gif O sako, kad tik moterys zliumbikes....et... laugh.gif

Dar karta dekojame visiems uz sveikinimus biggrin.gif
Fea
Pilvulka, sveikinu sveikinu susilaukus savo stebuklelio --Resize_Images_Alt_Text-- Aukit diduciai ir sveikuciai clap.gif
Nerutė
Na ziurau tokiu skystu kaip as daug.. Apsizliumbau ....
Sveikinam Pilvulka labai labai. Supuokit myluokit savo maza angeleli. Sveikatos ir stiprybes Jums. Smagu buti soske.gif
Rucelie
clap.gif clap.gif SVEIKINU clap.gif bukit abu sveiki, ir pienelio pakankamai linkiu clap.gif
mamulia
Tai jau Kudulka? biggrin.gif thumbup.gif
istorija thumbup.gif wub.gif
-Lilė-
Gražu Pilvulka wub.gif wub.gif
Taip širdi suspaudė ir ašaros rieda........... wub.gif
SuperBaba
QUOTE (mamulia @ 2004 06 01, 08:21)
Tai jau Kudulka? biggrin.gif thumbup.gif
istorija thumbup.gif wub.gif

Kokia as jau KuduLka biggrin.gif pilvas kaip shaltiena laugh.gif
Fea
Dabar laukiam tavo pilvuliuko wub.gif nuotraukyciu clap.gif clap.gif
Ramirami
Kokia grazi istorija... susigraudinau is pat ryto wub.gif

Sveikatytes jums ir aukit grazuciai!
afyte
Da tfu, mamkos, bliaunu blush-anim-cl.gif Jau kai parasot,tai toks jausmas,kad pati gimdau biggrin.gif PilvuLka, sveikinu!!! wub.gif
..ot,perskaiciau istorija,tai dar dar asaras sulaikiau.O jau kai dadejai,kad vyras verke, tai ir pratrukau.. wub.gif
Lašelis
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Faina istorija, susigraudinau ... ir as , sena tarka , suskystejau ..... wink.gif

Nu, Pilvulka, o tu netikejai , kad pimpaliuka matau echo nuotraukytese? laugh.gif laugh.gif
kendi
saunuole,labai graziai viska atpasakojai wub.gif
Eos
Velnias, ash irgi apsizliumbiau. Pilvulka, labai dziaugiuosi uz tave ir tavo svajoniuka ir pavydziu tokiu baltu baltu pavydu, kad tu jau gali priglausti ji prie saves.
Čili
Pilvulka, skaitant net siurpuliukai perejo per kuna..Kaip grazu..Ir reikejo tau cia mus visas graudinti? laugh.gif
Kristina 25
Labai grazi istorija wub.gif
Istiesu taip sirdi suspaudzia, iki asaru...
Bukit visi laimingi ir sveiki heart.gif
temi
Labai nuosirdi istorija, akys pilnos asaru...

Linkiu jusu sauniai seimytei visada buti tokiems artimiems kaip ta grazia diena clap_1.gif
doma_
Ech... kokie jausmai...pamenu ta virpuliuka kai laikiau savo Dominyka ant krutines...dziaugsmo asaros...pirmasis mazulio riksmas...
negaliu asaros pradeda byreti...
Sekmes tau Pilvulka, augink, brangink, mylek savo eziuka

--Resize_Images_Alt_Text--
Pupsas
Sveikinu PilvuLka clap.gif clap.gif clap.gif susilaukus 2.gif
Labai grazus vardas tongue.gif
gute
Sveikinu isvydus savo angeleli wub.gif
Kap grazu wub.gif wub.gif
sedziu kaip karova ant viso darbo apsibliovus tongue.gif
Nidi
Nu va ir as apsiverkiau wub.gif Pamatys mama, barsisi, kad nervinuos- pieno sumazes rolleyes.gif
SVEIKINU!!!!!! wub.gif
Almusia
Galiu palinketi tik Dievo palaimos jusu seimai... kaip matau visa kita jau turite
Elvita
Ech, Pilvulka, dar ir man taip viskas sviezia, kad skaitant tavo Domulio gimimo istorija, asaros upeliais bego. Saunuole wub.gif
Leja
Pilvulka, sugraudinai.......... O jau kai perskaičiau, kaip vyras verkė, tai ir kompo ekranas susiliejo per ašaras... --Resize_Images_Alt_Text--
Sveikinu sveikinu sveikinu!!!!!!!!!!!!!
Aukit sveikučiai, gražučiai ir geručiai clap.gif
Meinarda
ka tik ir as perskaiciau , ir vos sulaikau asras akyse unsure.gif ....dieve kokia jaudinanti istorija
mane tai labai jau uzvede zodziai: mes valgome......gulime prisiglaude vienas prie kito....vyras visa laika salia musu.....nuo tada neleidau musu isskirti.... rolleyes.gif
Sekmes tau PilvuLka auginant savo svajoniuka!!!

kregždutė
Pilvulka, tu šaunuolė clap.gif
Sveikinu visą šeimynėlę, būkite ir toliau tokie laimingi.
Aš susigraudinau skaitydama tavo istoriją, labai įvaldei rašymo meną. tongue.gif
Aukite sveiki ir mažylis ir mamytė, O tėtis tegu visur padeda.
Dzordza
Sveikinu, Pilvulka. Labai grazu ir smagu kad abu sveiki taip greit namuciu gryzot.
Aukit sveiki ir dideli soske.gif
Racegirl
SVEIKINU, naujoji mamyte
sviekateles ir laimes jums...
neimanoma nesusigrauginti skaitant tokia istorija.... tikriausisi tai nepakartojamas jausmas.... as irgi labai jo laukiu wub.gif
sveikinu dar karta, tapus mama soske.gif
undine
Nu tu cia ir sugraudinai visas,nu taip uz sirdeles griebe wub.gif ,tai kad vos asaras atlaikiau.aukit diduciai ir gazuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Ziogutis
Na ir is kur pas mane tiek daug asareliu yra smile.gif Pilvulka, labai nuostabus tavo pasakojimas thumbup.gif Sekmes tau ir tavo vyriukams biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE (Laselis @ 2004 06 01, 08:42)
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Faina istorija, susigraudinau ... ir as , sena tarka , suskystejau ..... wink.gif

Nu, Pilvulka, o tu netikejai , kad pimpaliuka matau echo nuotraukytese? laugh.gif laugh.gif

Laselis, tik pimpalus moki pastebet ar dar ka nors? wink.gif
happy
QUOTE (PilvuLka @ 2004 06 01, 21:33)
Laselis, tik pimpalus moki pastebet ar dar ka nors? wink.gif

Jau Pilvulka ziuriu atsigavo po gimdymo, jau vel savo
stiliui wink.gif wink.gif
SuperBaba
QUOTE (viksrelis @ 2004 06 01, 09:38)
Ech... susigraudinau ir as rolleyes.gif Labai grazi istorija. Butinai isiamzink ja! Nes paskui visos smulkmenos nublanks, pasimirs wink.gif

viksrelis, as jauciu niekada nepamirsiu to ka jauciau ta diena wub.gif
SuperBaba
QUOTE (doma_ @ 2004 06 01, 10:50)
Ech... kokie jausmai...pamenu ta virpuliuka kai laikiau savo Dominyka ant krutines...dziaugsmo asaros...pirmasis mazulio riksmas...
negaliu asaros pradeda byreti...
Sekmes tau Pilvulka, augink, brangink, mylek savo eziuka

aciu doma biggrin.gif jis tikrai panasus i si maza eziuka smile.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.