Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lemtinga 27savaite:(:)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Alinuks2
Uz lango stugavo vejas, snigo as ruosiausi kelionei kroviausi lagaminus kelionei tai buvo pirmoji mano kelione i uzsieni vykau kaip ir visos merginos pas savo drauga atostogu-pailseti nuo visko: nuo baigusiu mokslu rupesciu ir t.t
Draugas begalo dziugavo kad pagaliau atvyksiu pas ji i Airija, pagaliau jam pavyko mane ikalbeti atvykti pas ji nors trumpam keliems men.
Stai sausio galas as su visais atsisveikinu ir isskrendu pas drauga...isskrisdama net nebuciau pagalvojus kad grisiu i Lietuva jau nebeviena...
Mano istorijos pradzia tokia kaip ir visu merginu isvykau pas drauga ir va nestuke.gif , jau pirmaji men atskridus pas drauga supratau kad kazkas netaip? jog esu ne beviena bet vis dar tikejausi kad as klystu, bet pasidariau du nestumo testus kurie parode jog as neklydau, jog esu nebeviena.
Draugas suzinojes, jog as laukiuos apsidziauge pagaliau busim seima tare ir pradejom ruostis vestuvems, nes abu esam issitikine kad vaikas turi gimti seimoje. Balandi grizom i Lietuva ir susirasem paprastos kuklios vestuves tokios kokiu ir norejom..nes po keliu dienu manasis turejo isvykti i Airija i darba o as atvykciau po men.
Menesi paatostogavau Lietuvoje ir isvykau i Airija. Maziukas augo jautemes abu kuo geriausiai nepaisant to kad turiu liga epilepsija ir nuolat buvau priziurima grieztai kad nei man nei maziukui nieko blogo neatsitiktu. Visa nestumo laikotarpi jauciausi puikiai ir daktarai stebejosi negalejo patiketi kad mes puikiai jauciames.
Stai man atejo 27savaite nestumo. Savaites pradzioje jauciausi puikiai nieko blogo net nebuciau pagalvojus, jog savaites galas mums apvers visa gyvenima aukstingojom.
Liepos28vakaras jauciausi puikiai nuejau miegoti kaip ir visada tik staiga apie12val nakties prabudau ir pradejau verkti saukti. Vyras prabudo issigandes klause kas yra? atsakiau kad skauda blogai vyras tuoj pat mane aprenge ir isveze i ligonine...tik atveze prie ligonines duru-priamamojo as vel pradejau klykti verkti is kart iskviete mums is kito miesto greitaja ir isveze mane i kita miesta....
Atvykus i kito miesto ligonine buvo iskviesti vyras suskaiciavo net8-9daktarai....buvo vienas daktaras iskviestas net is namu nes jis mane priziurejo visa nestumo laikotarpi kol buvau uzsienyje. Daktarai tiesiai be uzuolangu pasake vaikutis ruosiasi gimti! mes nieko tau negalim padeti suleisim vaistus kurie gal but pades sustabdyt prasidejusi gimdyma bet labai abejojam, bet kaip juk man tik27sav. jis dar mazas man dar nelaikas as verkiu saukiu gydytojams...vyras salia manes stovi ir jauciu kaip jis verkia...abu stengiames nurimti stengiames negalvoti apie blogiausia. Suleidus man vaistus siek tiek saremiai aprimo taciau liepos 29 5ryto maziukas neiskente ir vistiek pasibelde i si pasauli thumbup.gif
Kazkada mano vyras sake kad nedalyvaus gimdyme ne jam tokie dalykai taciau kai ta nakti nutiko vyras dalyvavo gimdyme buvo salia, nes bet kuria minute galejo bet kas atsitikti verysad.gif nes niekas nieko niekam nezadejo ir nieks nebuvo garanduoti kad viskas baigsis laimingai nors aisku visi tik galvojom tik apie laiminga pabaiga. Gimtymo metu vyras stovejo salia ir padejo man gimdyti, liepdavo kviepuoti ir stengesi kad neprarasciau samones. Dekui devui per gimdyma man jokiu priepoliu(epilepsijos) nebuvo pagimdziau pati, gime mazas neisnesiotas berniukas. Domantas taip skubejo ateiti i si pasauli kad gime 1kg40grm 38cm kai ji pamaciau pradejau verkti jis tilpo mano delne jo rankytes buvo tokios mazos o ka kalbeti apie jo pirstukus...is kart po gimimo ji pagulde i inkubatoriu- prasidejo musu kova uz gyvenima. Gydytojai mane kad jis gims dar mazesnis tat labai nustebo kai gime jis virs kg ir kuo puikiausiai pilnai issivystes thumbup.gif
Kita ryta mus isveze i Dublina kur specialiai priziuri tokius neisnesiotus leliukus....2men mes augom ligonineje mokinomes valgyt kvepuoti, turejom kraujo infekcija. Tie du men buvo patys sunkiausia musu gyvenime nes reikejo kovoti jau relybeje uz savo gyvybe, kuomet Domantas dar galejo buti pas mane pilve jis nusprende ateiti anksciau i si pasauli ir kovoti su juo uz savo gyvybe.
Pagaliau pries tris sav mus paleido namo sveriam jau 3kg800grm.
Dubline susipazinau su tokio pacio likimo nutikusiom seimomis kada ju vaikuciai gimsta 28-29sav sveria vos 900grm kai pamatai toki gimusi vaikuti tau pirmiausiai istinka sokas nezinai nei kaip elgtis nei ka daryti verysad.gif schmoll.gif ir nuolatos uzduoti sau klausima uz ka taip atsitiko? kodel man? juk jauciausi gerai viskas buvo tvarkoje thumbup.gif
Kaip ir minejau dabar jau esam namie, matau kaip jis auga ir tvirteja, taciau nuolat turim lankytis pas gydytojus ir stebeti save-kadangi as turiu liga epilepsija tat Domantas beabejo gali ir jis paveldeti sia liga bet kiek buvo daryta tyrimu pokolkas nera jokiu pozymiu kad jis butu paveldejas mano liga schmoll.gif thumbup.gif
Atrodo jau nemazai praejo men bet vistiek kai prisiminu ta diena as pradedu verkti nes niekados nebuciau pagalvojus kad kagetu taip man atsitikti schmoll.gif kai pajimu ji ant rankyciu vien pagalvojus jei ta nakti butumem ji prarade verysad.gif doh.gif ta diena butu man gyvenime pati juodziausia ir skaudziausia o dabar ji pati nuostabiausia ir mylimiausia nors ir sunkiai ir netiketai Domantas atejo i si pasauli bet visgi jis yra laukiamas ir mylimas wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
*fujimi
smagu, kad augat, bukit sveiki sveikuteliai... Domantukui 4u.gif
Lotyna
Domantukui ir jo mamytei dar karteli sveikinimai is Airijos 4u.gif
Gerai, kad visi sunkumai jau praeityje ... wub.gif
*Vyšnelė*
saunuole mamyte 4u.gif
vilaguona
Svarbu, kad viskas baigesi laimingai smile.gif
Aukit sveiki ir stiprus 4u.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif
Drugeliss
Šaunu, kad viskas gerai baigėsi smile.gif aukit sveikučiai ir didučiai thumbup.gif
Simpatiška
Sekmės jums 4u.gif Aukit dideli, sveiki ir gražūs smile.gif
surmute
4u.gif SEKMES JUMS IR LINKIU BUTI STIPRAIS VISADA.
Idava
Sveikinimai 4u.gif gerai, kad viskas gerai, aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Maziuke...
Sekmes Jums didziausios, Augit diduciai:)
Aist_e
sveikinu! sekmes, aukit dideli ir sveiki! 4u.gif
Farida2010
augit sveiki 4u.gif
ŽanetaKava
Labai suprantu tokius isgyvenimus,linkiu daug sveikatos abiems ir kantrybes..viskas bus gerai .Mano uoga irgi gimus 38 cm bet siek tiek didesne 1770g,33sav ir ka isaugom dabar virs metu turim apie 10kg biggrin.gif viskas super.Dar karta sekmes 4u.gif
liolia79
Saunuoliai 4u.gif Kuo didziausios sekmes ir daug daug sveikateles jums 4u.gif mirksiukas.gif
audratum
augit sveikuciai ir diduciai 4u.gif. smagu, kad istorija su laiminga pabaiga.pas mus panasi istorija tik pabaiga ne tokia laiminga. mano mazius gime 28 savaite,, svere 1290gr., plauciukai buvo dar neisiskleide, pats nekvepavo ko pasekoje turim VPC sunkios formos. bet jis musu seimos angelas dziaugiuosi, kad ji turiu.
deimanteS
Kas per mazumas wub.gif Sekmes ir stiprybes doh.gif
Daizzy
tikri kovotojai thumbup.gif aukit stiprus wub.gif
Alsė
Svarbiausia, kad istorijos pabaiga laiminga thumbup.gif aukit didučiai wub.gif 4u.gif
Tipi
Svarbu, kad viskas gerai baigėsi. Sėkmės šeimynelei! 4u.gif
rosebud1
aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Gvadelupes mergele
sekmes jums dideliausios ir sveikatos mirksiukas.gif wub.gif
sms-as
Saunuolis Domukas,kad sugebejo isikabinti i gyvenima wub.gif
Garnier
Aukit diduciai 4u.gif
No comment
Nuoširdžiausi linkėjimai tau, brangioji. 4u.gif Mes visos už jus laikėm kumštukus. Labai džiugu, kad jūs jau namie ir , kad tavo auxeliui viskas gerai wub.gif
Mrs_G
as, aisku, eilini karta apsiblioviau beskaitydama biggrin.gif saunuoliai jus! is tokiu mazulycius i tokius vyrus isaugot! 4u.gif
linkur
sveikinimai 4u.gif aukit dideli ir stiprus 4u.gif
astinka*
smagu, kad pagaliau namie 4u.gif aukit ir stiprekit 4u.gif
Rausvas_katinėlis
Sveikinu, linkiu, kad Domantukas nepaveldėtų epilepsijos! 4u.gif
Širdele
viskas bus gerai, abiems sveikateles. Ir mazi zmones tampa dideliais to ir linkiu. thumbup.gif
Ribbena
galiu tik isivaizduoti, kokias akimirkas isgyvenote, o dar svetimoje salyje. Sveikatos mazyliui, nepastebesite kaip greitai pasivysite bendraamzius.
PinkySun
smagu girdeti kad jau namie 4u.gif
Wild Pearl
sveikinimai jums 4u.gif aukite sveikuciai ir diduciai wub.gif 4u.gif
Velaura
Sveikinimai 4u.gif Aukit, stiprėkit , sunkiausia jau praeity wub.gif
indica
Vajei, taip isijauciau, kad net apsiverkiau blush2.gif Sunuoliai judu su Domantuku! thumbup.gif 4u.gif
tante_

Džiugu, kad jau namie ir Domantėlis toks stiprus ir jau didelis berniukas drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif sveikatytės jums 4u.gif
Pretorija
Kaip gerai, kad viskas baigesi laimingai wub.gif O dabar jums linkiu tik augti ir toliau stipreti 4u.gif
mobilegirl
QUOTE(Alinuks2 @ 2010 11 13, 20:54)
Uz lango stugavo vejas, snigo as ruosiausi kelionei kroviausi lagaminus kelionei tai buvo pirmoji mano kelione i uzsieni vykau kaip ir visos merginos pas savo drauga atostogu-pailseti nuo visko: nuo baigusiu mokslu rupesciu ir t.t
Draugas begalo dziugavo kad pagaliau atvyksiu pas ji i Airija, pagaliau jam pavyko mane ikalbeti atvykti pas ji nors trumpam keliems men.
Stai sausio galas as su visais atsisveikinu ir isskrendu pas drauga...isskrisdama net nebuciau pagalvojus kad grisiu i Lietuva jau nebeviena...
Mano istorijos pradzia tokia kaip ir visu merginu isvykau pas drauga ir va nestuke.gif , jau pirmaji men atskridus pas drauga supratau kad kazkas netaip? jog esu ne beviena bet vis dar tikejausi kad as klystu, bet pasidariau du nestumo testus kurie parode jog as neklydau, jog esu nebeviena.
Draugas suzinojes, jog as laukiuos apsidziauge pagaliau busim seima tare ir pradejom ruostis vestuvems, nes abu esam issitikine kad vaikas turi gimti seimoje. Balandi grizom i Lietuva ir susirasem paprastos kuklios vestuves tokios kokiu ir norejom..nes po keliu dienu manasis turejo isvykti i Airija i darba o as atvykciau po men.
Menesi paatostogavau Lietuvoje ir isvykau i Airija. Maziukas augo jautemes abu kuo geriausiai nepaisant to kad turiu liga epilepsija ir nuolat buvau priziurima grieztai kad nei man nei maziukui nieko blogo neatsitiktu. Visa nestumo laikotarpi jauciausi puikiai ir daktarai stebejosi negalejo patiketi kad mes puikiai jauciames.
Stai man atejo 27savaite nestumo. Savaites pradzioje jauciausi puikiai nieko blogo net nebuciau pagalvojus, jog savaites galas mums apvers visa gyvenima aukstingojom.
Liepos28vakaras jauciausi puikiai nuejau miegoti kaip ir visada tik staiga apie12val nakties prabudau ir pradejau verkti saukti. Vyras prabudo issigandes klause kas yra? atsakiau kad skauda blogai vyras tuoj pat mane aprenge ir isveze i ligonine...tik atveze prie ligonines duru-priamamojo as vel pradejau klykti verkti is kart iskviete mums is kito miesto greitaja ir isveze mane i kita miesta....
Atvykus i kito miesto ligonine buvo iskviesti vyras suskaiciavo net8-9daktarai....buvo vienas daktaras iskviestas net is namu nes jis mane priziurejo visa nestumo laikotarpi kol buvau uzsienyje. Daktarai tiesiai be uzuolangu pasake vaikutis ruosiasi gimti! mes nieko tau negalim padeti suleisim vaistus kurie gal but pades sustabdyt prasidejusi gimdyma bet labai abejojam, bet kaip juk man tik27sav. jis dar mazas man dar nelaikas as verkiu saukiu gydytojams...vyras salia manes stovi ir jauciu kaip jis verkia...abu stengiames nurimti stengiames negalvoti apie blogiausia. Suleidus man vaistus siek tiek saremiai aprimo taciau liepos 29 5ryto maziukas neiskente ir vistiek pasibelde i si pasauli thumbup.gif 
Kazkada mano vyras sake kad nedalyvaus gimdyme ne jam tokie dalykai taciau kai ta nakti nutiko vyras dalyvavo gimdyme buvo salia, nes bet kuria minute galejo bet kas atsitikti verysad.gif nes niekas nieko niekam nezadejo ir nieks nebuvo garanduoti kad viskas baigsis laimingai nors aisku visi tik galvojom tik apie laiminga pabaiga. Gimtymo metu vyras stovejo salia ir padejo man gimdyti, liepdavo kviepuoti ir stengesi kad neprarasciau samones. Dekui  devui per gimdyma man jokiu priepoliu(epilepsijos) nebuvo pagimdziau pati, gime mazas neisnesiotas berniukas.  Domantas taip skubejo ateiti i si pasauli kad gime 1kg40grm 38cm kai ji pamaciau pradejau verkti jis tilpo mano delne jo rankytes buvo tokios mazos o ka kalbeti apie jo pirstukus...is kart po gimimo ji pagulde i inkubatoriu- prasidejo musu kova uz gyvenima. Gydytojai mane kad jis gims dar mazesnis tat labai nustebo kai gime jis virs kg ir kuo puikiausiai pilnai issivystes thumbup.gif
Kita ryta mus isveze i Dublina kur specialiai priziuri tokius neisnesiotus leliukus....2men mes augom ligonineje mokinomes valgyt kvepuoti, turejom kraujo infekcija. Tie du men buvo patys sunkiausia musu gyvenime nes reikejo kovoti jau relybeje uz savo gyvybe, kuomet Domantas dar galejo buti pas mane pilve jis nusprende ateiti anksciau i si pasauli ir kovoti su juo uz savo gyvybe.
Dubline susipazinau su tokio pacio likimo nutikusiom seimomis kada ju vaikuciai gimsta 28-29sav sveria vos 900grm kai pamatai toki gimusi vaikuti tau pirmiausiai istinka sokas nezinai nei kaip elgtis nei ka daryti verysad.gif  schmoll.gif ir nuolatos uzduoti sau klausima uz ka taip atsitiko? kodel man? juk jauciausi gerai viskas buvo tvarkoje thumbup.gif 
Kaip ir minejau dabar jau esam namie, matau kaip jis auga ir tvirteja, taciau nuolat turim lankytis pas gydytojus ir stebeti save-kadangi as turiu liga epilepsija tat Domantas beabejo gali ir jis paveldeti sia liga bet kiek  buvo daryta tyrimu pokolkas nera jokiu pozymiu kad jis butu paveldejas mano liga schmoll.gif  thumbup.gif
Atrodo jau nemazai praejo men bet vistiek kai prisiminu ta diena as pradedu verkti nes niekados nebuciau pagalvojus kad kagetu taip man atsitikti schmoll.gif kai pajimu ji ant rankyciu vien pagalvojus jei ta nakti butumem ji prarade verysad.gif  doh.gif ta diena butu man gyvenime pati juodziausia ir skaudziausia o dabar ji pati nuostabiausia ir mylimiausia nors ir sunkiai ir netiketai Domantas atejo i si pasauli bet visgi jis yra laukiamas ir mylimas wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

disa
Kokia graudi bet ir grazi istorija.svarbu jums viskas gerai
ruzava
Jis buvo toks mažiukas, tačiau be galo stiprus wub.gif
sėkmės jam toliau, tegu auga stiprus ir sveikas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ryto@Rasa
laimingo gyvenimo, domantai..... 4u.gif
Aissstute
Jetus, koka graudi isorina, as tai per jautri.. asarojau ir asarojau skaitydama.. unsure.gif Saunuoliai teveliai, saunuolis sunelis, kad taip sustiprejo ir auga stiprus 4u.gif Dideliausios sekmes ateityje 4u.gif
smarty_978
stipruole mamyte! aukit ir stiprekit!
RytineSaule
Labai džiaugiuosi dėl tokios gražios ir laimingos istorijos thumbup.gif šaunuoliai abu wub.gif

O gydytojai paaiškino kodėl būtent taip užskubėjo mažiukas? Ar jam kažkas netiko mamytės pilvelyje, ar tai tiesiog normalu, jei mamytė serga epilepsija ra panašia liga? smile.gif
Deja_Vu*
labai smagu girdeti, kad viskas laimingai baigesi.
visiems jums daug sveikateles ir po 4u.gif
Arevika
Kazkada mano vyras sake kad nedalyvaus gimdyme ne jam tokie dalykai taciau kai ta nakti nutiko vyras dalyvavo gimdyme buvo salia, nes bet kuria minute galejo bet kas atsitikti verysad.gif nes niekas nieko niekam nezadejo ir nieks nebuvo garanduoti kad viskas baigsis laimingai nors aisku visi tik galvojom tik apie laiminga pabaiga. Gimtymo metu vyras stovejo salia ir padejo man gimdyti, liepdavo kviepuoti ir stengesi kad neprarasciau samones. Dekui  devui per gimdyma man jokiu priepoliu(epilepsijos) nebuvo pagimdziau pati, gime mazas neisnesiotas berniukas.  Domantas taip skubejo ateiti i si pasauli kad gime 1kg40grm 38cm kai ji pamaciau pradejau verkti jis tilpo mano delne jo rankytes buvo tokios mazos o ka kalbeti apie jo pirstukus...is kart po gimimo ji pagulde i inkubatoriu- prasidejo musu kova uz gyvenima. Gydytojai mane kad jis gims dar mazesnis tat labai nustebo kai gime jis virs kg ir kuo puikiausiai pilnai issivystes thumbup.gif
Dubline susipazinau su tokio pacio likimo nutikusiom seimomis kada ju vaikuciai gimsta 28-29sav sveria vos 900grm kai pamatai toki gimusi vaikuti tau pirmiausiai istinka sokas nezinai nei kaip elgtis nei ka daryti verysad.gif  schmoll.gif ir nuolatos uzduoti sau klausima uz ka taip atsitiko? kodel man? juk jauciausi gerai viskas buvo tvarkoje thumbup.gif 
Kaip ir minejau dabar jau esam namie, matau kaip jis auga ir tvirteja, taciau nuolat turim lankytis pas gydytojus ir stebeti save-kadangi as turiu liga epilepsija tat Domantas beabejo gali ir jis paveldeti sia liga bet kiek  buvo daryta tyrimu pokolkas nera jokiu pozymiu kad jis butu paveldejas mano liga schmoll.gif  thumbup.gif
Atrodo jau nemazai praejo men bet vistiek kai prisiminu ta diena as pradedu verkti nes niekados nebuciau pagalvojus kad kagetu taip man atsitikti schmoll.gif kai pajimu ji ant rankyciu vien pagalvojus jei ta nakti butumem ji prarade verysad.gif  doh.gif ta diena butu man gyvenime pati juodziausia ir skaudziausia o dabar ji pati nuostabiausia ir mylimiausia nors ir sunkiai ir netiketai Domantas atejo i si pasauli bet visgi jis yra laukiamas ir mylimas wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

Suprantu kuo puikiausiai.. Skaitant net asara istrysko.. Ir mano lelyte gime neisnesiota. Ne tokia mazyte, 33sav, bet mes taip pat turejom sepsi, +meningita +listerioze (pasauly literiozes atveju pasitaiko i metus 2000). Mes taip pat nuolatos tikrinames (galvytes echoskopai, tyrimai ir t.t.), bet kol kas nieko rimto, augam sveiki thumbup.gif Suprantu Jus ir dziaugiuosi uz Jus drinks_cheers.gif thumbup.gif aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
muneg
QUOTE(Arevika @ 2011 02 06, 11:48)
Suprantu kuo puikiausiai.. Skaitant net asara istrysko.. Ir mano lelyte gime neisnesiota. Ne tokia mazyte, 33sav, bet mes taip pat turejom sepsi, +meningita +listerioze (pasauly literiozes atveju pasitaiko i metus 2000). Mes taip pat nuolatos tikrinames (galvytes echoskopai, tyrimai ir t.t.), bet kol kas nieko rimto, augam sveiki  thumbup.gif Suprantu Jus ir dziaugiuosi uz Jus drinks_cheers.gif  thumbup.gif aukit sveiki ir laimingi  4u.gif
*

Džiaugiuosi kad būna ir laimingų istorijų,aukit dideli ir stiprūs.Mano istorija baigėsi tragiškai.Man gimdymas priešlaikinis prasidėjo vasario 4 d. Todėl kad mano gydytoja nepastebėjo infekcijos ,kurią galima butu nesunkiai išgydyti.Mano mergytė buvo visiškai sveika tik dar labai mažutė,jei tebuvo 24 savaitės.Kai pastebėjau kad kažkas negerai iškart nuvažiavom su vyru į Antakalnio gimdymo namus,apžiūrėjusi gydytoja pasakė kad nuo infekcijos prasidarė gimdos kaklelis 2 cm.Dar išgulėjau ligoninėje parą,gydytojai bandė kuo ilgiau išlaikyti gimdymą, kad daugiau šansų mergytei būtų išgyventi.Bet vasario 3 d. 9 valandą vakaro nubėgo vandenukai.Atėjęs gydytojas iškart pasakė kad situacija bloga ,kad vaikelis išgyvens mažai šansų ,kad per mažai savaičių.Širdis plyšo iš skausmo ,verkėm abu su vyru,bet tikėjomės dievo pagalbos.Gimdymas buvo sunkus ,gimdžiau 12 valandų jeigu ne vyro palaikymas tikriausia nebūčiau ištvėrus ,ne nefizinio skausmo, o skausmo kuris draskė viską ,kiekviena kūno ląstelę vien pagalvojus kad ji gali neišgyventi...Gimdai ir girdi kaip plaka jos širdutė... nėra žodžių kuriais galima ta būseną apsakyti.Mūsų mergytė gimė 9val.19min svėrė 700gr. 30 cm.Mūsų saulytę iškart nunešė į inkubatorių,gydytojai darė viską ką galėjo. Kai iš gimdyklos nuvežė mane į palatą ,a iškarto nulėkiau pažiūrėti savo mergytės,ji tokia maža ir tokia graži...visa širdimi tikėjausi stebuklo.Po valandos vyras atvežė kunigą ,kad pakrikštytu mūsų mergytę tikėjomės dievulio pagalbos.Visą dieną buvo laukimas ir tikėjimas.Vyras vaikščiojo kas pusė valandos žiūrėt ar viskas gerai.Vakare vyrui liepiau važiuot namo nes buvo nemiegojęs 2 paras.Kai vyras išvažiavo man užėjo nenumaldomas noras eiti pas dukrytę.Tik įėjau pro duris skyriaus kur guli neišniašiotukai, gydytoja iškart liepė sėstis...Išgirdau žodžius - jūsų vaikelis neišgyveno...numiriau ir aš pati.Leido man paglostyti paliesti per langeli savo dukrytę,net pabučiuot negalėjau.Šeštadienį savo angelėlį palaidojom.Į baltą ,maža karstelį galia kojyčių sudėjau rūbelius kuriuos jai buvau pirkus ...Kaip toliau gyvent nežinau.Rytoj eisiu pas savo gydytoja noriu jai į akis pažiūrėt.
Dreis
2men mes augom ligonineje mokinomes valgyt kvepuoti, turejom kraujo infekcija. Tie du men buvo patys sunkiausia musu gyvenime nes reikejo kovoti jau relybeje uz savo gyvybe, kuomet Domantas dar galejo buti pas mane pilve jis nusprende ateiti anksciau i si pasauli ir kovoti su juo uz savo gyvybe.
*

Sakitau jusu istorija lyg buciau pati parasius,taip viskas sava ir isgyventa stiprybes jums ir sekmes,labai sauniai augate 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pievų_medus
Gerai, kas gerai baigiasi.

Sveikatos ir stiprybės jūsų šeimai. 4u.gif Ypač Domantukui. wub.gif
Velaura
Svarbiausia sveikatytės 4u.gif Aukit, stiprėkit ir džiaukitės gyvenimu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.