Išdykusi mergaičiukė
2010 11 15, 14:06
Mano atėjimo į šį pasaulį istorija prasidėjo kiek daugiau prieš metus. Tada dar buvau mažytis taškelis mamytės pilvelyje  tada dar pati nesupratau kas esu, dar nesuvokiau kad esu mažytis žmogutis. Tik staiga mane išgąsdina bumsėjimas.  Praeina kiek laiko, ir vėl bum. Po kiek laiko vėl bum. Ir su kiekvienu "bumsiuku" kyla mano krūtinytė. Tas garsas labai panašus į mano mamytės širdutę. Ach taip, čia gi mano širdutė plaka. Mamyte, ar girdi?  Mamyte, ar jauti? Aš esu visai šalia. Bet nėra jokio atsako, nėra rankos ant pilvelio ir kalbinimo... Praeina dar šiek tiek laiko. Jaučiu kaip keičiasi mano kūnelis, kaip pamažu vystosi mano rankytės, kojytės... Pamažu galiu jau jas judinti, pažaisti, įspirti.  Bet mamytė manęs nejaučia. Mamyt, uždėk rankytę ant pilvelio, juk esu po tavo širdele, taip noriu greičiau susitikti! Praeina dar savaitėlė, man jau neramu kad mamytė su manimi nebendrauja, bet įdomus jausmas.... kažkas vyksta... ir kartu labai jaudina.... Kai įsiklausau girdžiu kaip mano mamytei sako, pažiūrėkit, koks jau didelis žmogutis, čia rankytės, čia kojytės... taip taip mamyt, aš čia, pažiūrėk į mane! šaukiu visa gerkle "labas" ar m atai kaip tau mojuoju rankyte? ir kaip įmanydama nardau pilvelyje  , kad tik atkreipčiau dėmesį, kad tik mamytė manęs nepamirštų.  Vakare girdžiu kaip tėveliui sako. ir visgi mes turėsime vaikelį.  Ach tai štai kodėl taip ilgai nesulaukiau tavo dėmesio. Vadinasi tu nežinojai kad tavyje gyvenu aš, mažytė nuostabi mergytė. Praėjus dar kiek laiko mano broliukas prideda ausytę prie pilvelio ir sako mama, girdžiu mergaitišką balsą.  O mama ramina, sako gal bus brolis, dar nežinia. O taip norėčiau šaukti visa gerkle, mamyte, ne broliukas, o taip visų laukiama sesutė.  Pakentėkit dar truputį ir greitai sveikinsiuosi su jumis. Bėga laikas, aš augu ir stiprėju, kiekvieną mano judesiu džiaugiasi ne tik mamytė, bet ir tėvelis, ir broliukai. Ir vis nenumaldomai artėja susitikimo diena. Nors mamytė ir nerimauja kad aš vis dar esu jos pilvelyje, girdžiu kaip glosto pilvelį ir kalbina paskubėti.  Rėkiu visa gerkle, mamyt labai noriu jus pamatyti, noriu kad mane apkabintumėt, glostytumėt, bučiuotumėt... bet...  Ir štai išaušta ta diena.... ta didžioji diena... Mamytė džiaugiasi kad pagaliau mudvi susitiksim, kad po metų tokiu laiku švęsim gimtadienį... Vyksta permainos, per kūną bėgioja šiurpuliukai ir jaučiu kaip iš mano namelio dingo visas vandenėlis.  Jau pradedu panikuoti nes nežinau kas vyksta... dar neteko tokių išgyvenimų patirti. Bet guodžiuosi viena mintim, greitai būsiu kartu su savo tėveliais... Girdžiu kaip mamytė pūškuoja... tėvelis sako pakentėk dar truputėlį... nepažystamas sako dar pasistenkim... O aš nebegaliu būti tamsoje... nežinioje.... baimėje.... negalėdama pajudėti.... noriu greičiau gimti... ir ryški šviesa spindi, paima mane ant rankų ir sako DUKRYTĖ. Deda mane mamytei ant krūtinės.  Matau kaip ji verkia, kaip verkia tėtis apsikabinęs. Taip noriu juos abu apkabinti ir nuraminti  Aš pasakoju kaip man buvo sunku, kaip išsigandau kai pradėjau tolti nuo širdelės plakimo, kad nebegirdėjau tuksenimo ir begalo išsigandau, kaip negalėjau pajudėti... Mane mamytė ramina, nes galvoja kad aš verkiu.  Bet mamyte, aš juk pasakoju tau ką man teko patirti, išgyventi.  Man taip gera ant tavo krūtinės, girdžiu tą ausiai malonų širdutės plakimą, jis mane taip ramina.... Girdžiu kaip tėtis skambina broliukams, močiutėms, seneliams, dėdžiams, tetoms.... juk šventė, visiems nori pasigirti kad pagaliau susitiko su manimi, su svajota, be galo laukta ir mylima sesute
vilaguona
2010 11 15, 16:54
Labai gražiai papasakota
*fujimi
2010 11 15, 18:31
vanile69
2010 11 15, 18:41
 gražu
Jeniffer
2010 11 15, 18:55
Originalu  dar tokios neskaičiau.
liolia79
2010 11 15, 19:45
Radvilė
2010 11 15, 20:34
ir kur aš esu tai skaičiusi ?
dangiuk
2010 11 15, 20:36
QUOTE(Išdykusi mergaičiukė @ 2010 11 15, 14:06) Mano atėjimo į šį pasaulį istorija prasidėjo kiek daugiau prieš metus. Tada dar buvau mažytis taškelis mamytės pilvelyje  tada dar pati nesupratau kas esu, dar nesuvokiau kad esu mažytis žmogutis. Tik staiga mane išgąsdina bumsėjimas.  Praeina kiek laiko, ir vėl bum. Po kiek laiko vėl bum. Ir su kiekvienu "bumsiuku" kyla mano krūtinytė. Tas garsas labai panašus į mano mamytės širdutę. Ach taip, čia gi mano širdutė plaka. Mamyte, ar girdi?  Mamyte, ar jauti? Būtų gražu, jei dar ir nevogta būtų. Gėda, kai plagiatą pateikia kaip savo. Didesnė dalis šios istorijos yra pavogta iš prezentacijos apie negimusio kūdikio laišką mamai, kad ji nedarytų aborto. Bjauru, grasu.
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 15, 19:36) Didesnė dalis šios istorijos yra pavogta iš prezentacijos apie negimusio kūdikio laišką mamai, kad ji nedarytų aborto. Bjauru, grasu. stilius rašymo panašus į šitą http://www.youtube.com/watch?v=O9hU1NSgDaw,tik kad su gera pabaiga... bet dar vienas yra, tik reikia laiko rast Negražu negražu, reikia rašyt iš širdies
Išdykusi mergaičiukė
2010 11 15, 21:42
Šitą laišką žiūrėjau pirmą kartą. Viso nebaigiau, nes tiesiog yra žiauru. Labai gaila kad kažkam pasirodė kopijuota. Viskas buvo rašyta iš širdies, iš laukimo gimstant dukreytei. Buvo parašyta vieta kada ilgai nežinojom apie nėštumą. taip, savos priežastys buvo ir nemanau kad turėčiau aiškintis kas ir kaip. Buvo aprašytas pirmas vizitas pas gydytoją. Kaip ji pasakė kad vaikučiui labai svarbu širdelės plakimas, o aš to nepajutau, nes nežinojau kad jis gyvena. Kaip per pasimatymą rankutėm mojavo, kaip sakė kad šokius turbūt šoka norėdamas atkreipti dėmesį. Kaip vakare pasakiau vyrui kad turėsime dar vieną vaikelį, kaip sūnus padėjęs ausį ant pilvo sakė girdžiu sesės balsą, kaip aš jam sakiau neskubėk gali ir brolis būti. Ir gimdymą, tai kad akušerė sako neraminti mažytės, nes kūdikėlis viską pasakoja, neraminti emocijų. Ir galiausiai apie tai, kaip su vyru verkėm apsikabinę, nes tai labai laukta ir svajota mergytė gimė, apie tai kad tėtis visiems skambino... Nu jeigu mūsų išgyvenimai, mūsų istorija yra jums nukopijuota, vadinasi mes gyvenam ne savo o kažkieno gyvenimą kopijuojam. Dangiuk, jeigu tau kyla dar kokių klausimų kodėl neparrašai asmeniškai arba į skype ar čia taip bandai išreikšti tai kas nepatinka?
deimanteS
2010 11 15, 23:21
Labai grazu:) net asarele nuriedejo
Žemietė
2010 11 16, 14:13
Labai graži istorija, sėkmės jums visiems
ŽanetaKava
2010 11 16, 15:11
Svajūnė
2010 11 17, 11:14
Kol aiškinomės pateiktus kaltinimus dėl šios istorijos originalumo, ji buvo laikinai išregistruota iš Rudens konkurso.
| i |
| Supermama.lt forumo administracijos nutarimu, pateikti tekstai neįrodo, kad ši istorija yra nukopijuota. Todėl istorija yra užregistruota į konkursą ir bus vertinama, jei iki gruodžio 1 d. kaltintojos nepateiks tekstų, kurie tikrai įrodytų, jog istorija yra vogta. |
iki sielos gelmiu sugraudino....labai graziai papasakota
Labai grazu, man net asara nuriedejo. Aukit sveiki
| ! |
| Šios istorijos autorė - moderatorė Niktė. Kadangi moderatoriai negali konkursui istorijos paskelbti iš savo (moderatoriaus) vartotojo vardo, istorija buvo paskelbta iš kito vartotojo vardo. Istorija yra parašyta pačios moderatorės Niktės ir tikrai nėra plagijatas, tačiau, aiškinantis istorijos originalumą, dingo moderatorės anonimiškumas, todėl moderatorės Niktės prašymu istorija yra išregistruojama iš konkurso. |
QUOTE(Rustė @ 2010 11 17, 19:59) Kadangi moderatoriai negali konkursui istorijos paskelbti iš savo (moderatoriaus) vartotojo vardo,
istorija buvo paskelbta kito vartotojo vardo.
Galima paklaust? KODĖL moderatoriai negali skelbti iš savo vardo? Juk viskas vyksta "sąžiningai", ane, juk jūs nebalsuotumėt viena už kitą, jei ir matytumėt, kad dalyvauja moderatorė? ------------ 6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.).
"Eiliniams" dalyviams daugiau nei 1 niko turėt negalima, o moderatoriaus teisė į tai suteikia? kelinta taisyklė tai sako? praleidau matyt skaitydama  (mano draugė nori antro niko, tai va siūlysiu būt moderatore,nes kitaip tai neišeina, nori taisykles paisyt) ir dar prie to pačio.. į tą "t.t.t." įeina visa kita tada, tai logiškai mąstant, galiu turėt nikų kiek noriu skirtingom temom, nu jei atpažins su vienu,tai reikia suktis iš padėties? o šiaip, man negaila, tegul dalyvauja temose, tegul kad ir su trigubais nikais, bet kai vienas protingas ir išsilavinęs žmogus pasakė vieną kart visai kitu klausimu, bet tas sakinys ir čia tinka "te pabūna vieną kart sąžininga pati sau"... tik tiek... Jei ne vienam žmogui kilo įtarimų, reiškias jie ne bereikalo Daug kur ieškoma teisybės ir bandoma būti "sąžiningais", bet ten kur jos tikrai reikia, deja nerasta.... liūdna iki ko "daėjom."
Gražu.
rosebud1
2010 11 19, 12:25
net susigraudinau, kaip gražiai papasakota
Labai jausmingai papasakota  smagu, kad broliai sulaukė sesutės
mano_meile
2010 11 19, 21:14
Graži istorija, sujaudino iki asaru  .
QUOTE(grange @ 2010 11 17, 21:59) Galima paklaust? KODĖL moderatoriai negali skelbti iš savo vardo? Juk viskas vyksta "sąžiningai", ane, juk jūs nebalsuotumėt viena už kitą, jei ir matytumėt, kad dalyvauja moderatorė? ------------ 6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.).
"Eiliniams" dalyviams daugiau nei 1 niko turėt negalima, o moderatoriaus teisė į tai suteikia? kelinta taisyklė tai sako? praleidau matyt skaitydama  (mano draugė nori antro niko, tai va siūlysiu būt moderatore,nes kitaip tai neišeina, nori taisykles paisyt) ir dar prie to pačio.. į tą "t.t.t." įeina visa kita tada, tai logiškai mąstant, galiu turėt nikų kiek noriu skirtingom temom, nu jei atpažins su vienu,tai reikia suktis iš padėties? o šiaip, man negaila, tegul dalyvauja temose, tegul kad ir su trigubais nikais, bet kai vienas protingas ir išsilavinęs žmogus pasakė vieną kart visai kitu klausimu, bet tas sakinys ir čia tinka "te pabūna vieną kart sąžininga pati sau"... tik tiek... Jei ne vienam žmogui kilo įtarimų, reiškias jie ne bereikalo Daug kur ieškoma teisybės ir bandoma būti "sąžiningais", bet ten kur jos tikrai reikia, deja nerasta.... liūdna iki ko "daėjom." tai tu irodyk kad istorija kopijuota o tada kudakuok  sneket ir as bet ka galiu, bet jei irodymu nera ar manim kas tikes??? Isdykusi mergaiciuke, istorija superine  aukit didutes, sveikutes ir grazutes
No comment
2010 11 20, 17:22
Kaip miela
QUOTE(Diaaa @ 2010 11 20, 00:41) tai tu irodyk kad istorija kopijuota o tada kudakuok  sneket ir as bet ka galiu, bet jei irodymu nera ar manim kas tikes??? Na, ten klausimas buvo Rustei, o ji man atrašė až, tai tavo komentarų man nebereikia... O šiaip, daugiau internete panaršytum ir tu pakeistum nuomonę  man gana, kad ne aš viena taip maniau
sinsila3
2010 11 21, 15:26
o man patiko,pesates cia,nezinia ko...vis kitaip parsyta,ir man dzin,kopija ar ne,o skaitosi puikiai
Garnier
2010 11 21, 22:13
astinka*
2010 11 22, 12:03
grazu
vilencija
2010 12 05, 15:32
kamill82
2010 12 05, 16:27
nuostabi istorija
|
|