Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvelis nespėjo į gimdymą :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
inesa82
Sveikos būsimos ir esamos mamytės,
mano gimdymo istorija skiriasi tuo, kad tėvelis labai norėjo sudalyvauti savo dukrytės gimime, tačiau nespėjo į jį atvažiuoti ir ta didelė laimė atiteko mano mamai, ugnės močiutei biggrin.gif .

Gimdymo data buvo apskaičiuota rugpjūčio 28 nestuke.gif , tą dieną nuvažiuoju pas savo gygytoją kaip ir kiekvieną mėnesi, ji mane apžiūri ir sako vaikeli 3cm. atsivėręs gimdos kaklelis, jau tikriausiai šianaktį pagimdysi blink.gif gimdymo visai nebijojau buvau prisiklausiusi įvairiausių istorijų, bet jos visos buvo labai skirtingos ir kažkaip sunku buvo įsivaizduoti tuos gimdymo skausmus. bet grįžau namo ir pajaučiau didelį nerimą, tada kiekviena minutė slinko kaip valanda, oaš laukiu kol man pradės skaudėti ar pradės bėkti vandenys, taip sulaukiau ir vakaro, be jokių pasikeitimų g.gif
Beje mano vyras tuo metu darbavosi Pabradėje, o aš Palangoje, bet galvojom jei gimdysiu kaip dauguma moterų pirmą vaikelį po 10-12 val. tai iš vilniaus tikrai spės atvažiuoti į Klaipėdą max 4 val.
Taip sulaukiau ir 29, 30, 31. atėjo ir rugsėjo 1 !!! tada jau pasidarė tikrai neramu ir puoliau skambinti savo gydytojai, sutarėm kad ryt atvažiuosiu į ligoninę, bet rytojaus jau nebereikėjo laukti. Puse dienos pravaikšiojus po miestą, vakare apie 18 val. pradėjau jausti silpnus, silpnus pilvo skausmu, išpradžių galvojau kad šiaip gal vaidenasi nes vos jausti buvo galima, gal po kokio pusvalandu žvilktelėjau į laikrodį ir supratau kad nesivaidena nes kartojasi kas 5 min. su mama buvom tarusios kad kol vyras atvažiuos ji visada bus su manim, na bent jau morališkai palaikys. Pasakiau mamai ji puolė ruoštis, paskambinau vyrui ramiai pranešiau kad kad jau gali po truputi judėti klaipedos pusen, nes kažką tokio jau jaučiu. mirksiukas.gif

Taigi 20 val. jau buvau gimdykloje, gydytoja apžiūrėjo ir sako : "ot laimės kūdikis, 8 cm. prasivėrę g.kaklelis, nu tai paleidžiam vandenys ir gimdom:)"aš dar klausiu o kaip klizmutė blush2.gif , o ji man nebereik tau jau jokių klizmučių smile.gif
Mamai akys ant kaktos teks pasitikti pareinančią į pasaulį anūkę blink.gif
21:30 ugnytė jau buvo mamytės, ir močiutės glėbije thumbup.gif , o teveliui teko išgirsti žinią tarp Vlniaus ir Klaipedos kad jau turi dukrytę : biggrin.gif
beje močiutė labai džiaugėsi kad teko iš šono pamatyti tokį didelį stebūklą bigsmile.gif , bet virkštelės nukirpti neišdrįso ax.gif
Stebukle
Jetus, dziaugiuosi kad taip greit ir be panikos sulauket dukrytes. Saunuole mociute, kad isdryso dalyvaut gimdyme 4u.gif thumbup.gif Nes kai as gimdziau(Vilniuj), tai mano mama verke kruvinom asarom, prisimindama savo gimdyma doh.gif
Stiprybes ir sveikatos jums 4u.gif
Isila
kokia laimė - viskas taip greit thumbup.gif tik tėvelis tuirbiūt buvo labai nustebęs, tokią žinią kely išgirdęs. Ar nenusiminė, kad nespėjo?
inesa82
QUOTE(gretulis @ 2006 02 02, 18:46)
Jetus, dziaugiuosi kad taip greit ir be panikos sulauket dukrytes. Saunuole mociute, kad isdryso dalyvaut gimdyme 4u.gif  thumbup.gif Nes kai as gimdziau(Vilniuj), tai mano mama verke kruvinom asarom, prisimindama savo gimdyma doh.gif
Stiprybes ir sveikatos jums 4u.gif
*

Ačiū už palinkėjimus, močiutė giliai širdį tikėjosi kad jai teks pamatyti anūkės gimimą, nes pati greitai gimdė, tai manė kad ir aš vyro nesuluksiu smile.gif taip ir nutiko cool.gif
o strioko tai jai daug buvo, tik va dinkt ir palikt dukrą vieną sąžinė neleido blush2.gif
inesa82
QUOTE(Isila @ 2006 02 02, 19:24)
kokia laimė - viskas taip greit  thumbup.gif tik tėvelis tuirbiūt  buvo labai nustebęs, tokią žinią kely išgirdęs. Ar nenusiminė, kad nespėjo?
*

tėvelis džiaugėsi kad mes sveikos ir ilgai kankintis neteko thumbup.gif o šiaip tiki kad dar turės galimybę sudalyvauti gimdyme smile.gif
Veitė
šaunu, kad Ugnytė taip greit užgimė, o tėvelis, manau, ateity būtinai sudalyvaus kito vaikučio gimime blush2.gif Sėkmės wub.gif
Raganiute
Kaip smagu, kad taip greit ir be streso biggrin.gif

o apie mamas gimdyme tai girdėjau daug juokingo, sako jos ten labiau už pačią dukrą ar vaiką stresuoja.. kartais daktaram būna sunku, kai mama gimdyme dalyvauja doh.gif

bet kaip supratau močiutė jūsų ne tik nesudarė rūpesčių, bet dar ir padėjo.. thumbup.gif
inesa82
QUOTE(Raganiute @ 2006 02 02, 20:23)
Kaip smagu, kad taip greit ir be streso  biggrin.gif

o apie mamas gimdyme tai girdėjau daug juokingo, sako jos ten labiau už pačią dukrą ar vaiką stresuoja..  kartais daktaram būna sunku, kai mama gimdyme dalyvauja doh.gif

bet kaip supratau močiutė jūsų ne tik nesudarė rūpesčių, bet dar ir padėjo..  thumbup.gif
*

tikrai rūpesčių nesudarė ir net labai pavyzdingai atlaikė tokį didelį išbandymą thumbup.gif
Ritužė
Šauni istorija 4u.gif
O kad taip mums visoms... rolleyes.gif
juratiki
QUOTE(inesa82 @ 2006 02 02, 16:48)
Ačiū už palinkėjimus, močiutė giliai širdį tikėjosi kad jai teks pamatyti anūkės gimimą, nes pati greitai gimdė, tai manė  kad ir aš vyro nesuluksiu smile.gif taip ir nutiko cool.gif
o strioko tai jai daug buvo, tik va dinkt ir palikt dukrą vieną sąžinė neleido blush2.gif
*

na pas jus cia matyt paveldimas lengvas gimdymas smile.gif 4u.gif
monce*
Smagu skaityti apie tokius mamytes nenuvarginancius gimdymus. smile.gif
O tevelis, manau, kita karta nesiskirs su mamyte nuo puses nestumo periodo, kad netycia ir vel nepraziopsotu stebuklingos akimirkos. lotuliukas.gif
Birbiziukas
gaila kad negimdei rugpjūčio 28 d. ax.gif , nes tą dieną mano gimtadienis blush2.gif bigsmile.gif NA BET VISTIEK SVEIKINU biggrin.gif
user posted image
inesa82
QUOTE(GRANTA @ 2006 02 05, 14:41)
gaila kad negimdei rugpjūčio 28 d.  ax.gif , nes tą dieną mano gimtadienis  blush2.gif  bigsmile.gif NA BET VISTIEK SVEIKINU  biggrin.gif
user posted image

*

biggrin.gif
jausminta
Labai gaila,kad tevelis nespejo,bet dziugu girdeti,kad buna tokiu lengvu nekankinanciu gimdymu.Sveikiname ir linkime augti didutem ir buti sveikutem wub.gif
Aurėja
Temos autorei: jei norėtumėte prisijungti prie kitų supermamų, dalyvaujančių vasario mėn. "gimdymo istorijų" konkurse, kviečiame per artimiausias 2 dienas užsukti į konkurso temą va čia užsiregistruoti į dalyvaujančių konkurse sąrašą (tiesiog parašykite ten komentarą, kad ir jūs prisijungiate, jei norite.

moderatorė Aurėja
Monikuteee
dideliausi sveikinimai 4u.gif
aula
saunu, kad taip buna, nereik kankintis. Man labai panasiai buvo. Apie 21 val atvaziavom i gimdymo namus, kol surase duomenis, persirengiau. Vyrui sakau ka cia lauksi, vaziuok namo. Galima sakyt isgrudau ji is ligonines, nors jis norejo su manim buti. Bet as tokia jau esu: as pati, man nereik nieko salia, as nieko nebijau. tai va , kol jis buvo namie ir skambinejo man , gal atvaziuot, kaip laikaisi. 23.20 jau turejau leliu, skambinu vyrui 23.30 sakau jau turim, o jis netiki. itikinau, tai paskui jau atleke pas mus i ligonine.
aula
na gal nepasakysi, kad nespejo. maniau atvaziuos pas mane nakti, iki ryto ir pagimdysiu, bet gavosi taip, kaip gavosi.
Lauritus
Saunu, kai viskas praeina sklandziai. Linkiu sekmes auginant mazyle smile.gif
Zuikiosaulute
Niu kaip fainai bigsmile.gif Gerai kai vaikai ateina i si pasauli be didelio skausmo smile.gif
Ramunis
Geras gimdymas thumbup.gif Kad visoms taip 4u.gif
Libe
Miela inesa1982, pasirodo, aš "neakivaizdinė" tavo gimdymo liudininkė. 04 09 01 , tiesa, jau pagimdžiusi gulėjau KGN. Gal ir koridoriuje kur prasilenkėme. Džiaugiuosi už tave, tavo dukrytę bei močiutę.
O kad as taip savo antraji gimdyciau,nes su pirmu vos plauku nenusiroviau.
mastau.gif
Sanrita
Aš irgi taip noriu 4u.gif
Aurėja

i 
Ši gimdymo istorija vasario mėnesio "Gimdymo istorijų" konkurse laimėjo III-ąją vietą!
thumbup.gif
NirN
biggrin.gif biggrin.gif Niu geras... Kadman taip.. As cia ne apie tai kad tevelis nedalyvavo... biggrin.gif
SilRa
sauni istorija ir saunuole tavo mama thumbup.gif linkiu jums augti ir stipreti 4u.gif
vis delto gaila. kad vyras nesuspejo unsure.gif
GudriLapė
super thumbup.gif
parissweet
as tai mamytei neleiciau savo gimdyme dalyvaut....labai jau geda blush2.gif
tokia jau mano natura fool.gif
vargsas tevelis,kad nespejo....
sekmes jums thumbup.gif
Tyna4
Kad taip visoms greitai mirksiukas.gif
*Martyna*
Daug laimės jums ir sėkmės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.