Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skrebinimas ;) (26 tema)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
marikana
MINI TAISYKLES KOMENTARAMS
* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų
* Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko
* Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti
24 tema
Naujokes (ir senbuves) kviečiame prisistatyti susipažinimo temoje CIA

Kas yra Scrapbooking? Sunku kategoriškai apibūdinti... Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir įamžint savo šeimos istoriją palikuoniams, sukurti dienoraštį su savo mintimis, eilėraščiais ir iliustracijomis, arba "menas meno labui", kur nenaudojami specialūs SB produktai su nuotraukom.

Truputis SB istorijos

3 skirtingos SB kategorijos:
--Traditional/Tradicinis SB: naudojamas popierius, klijai, lipdukai ir t.t. Viskas sumontuota rankomis.
--Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to puslapis atspausdinamas ant nuotraukų popieriaus pagal albumo kišenuko dydį. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking", tereikia padaryti Google paiešką.
--Hybrid/ Maišytas Tradicinis ir Kompiuteriu: tai būdas, kai yra kompiuteriu atspausdinamas sukurtas puslapis, bet prie jo priklijuojamos kelios detalės: sagutės, gelytės ir pan.

Kodėl svarbu naudoti spec. SB skirtas medžiagas? Popierius, klijai, parkerio rašalas turi nestabilių chemikalų, kurie greitai paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiūrėkite, kad būtų užrašyta "Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba archival"... Visa tai reiškia, kad tas priemones saugu naudoti ir jos nesugadins jūsų nuotraukų.

Kur pirkti SB priemones?
Lietuvoje

* Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/
* Hobi centras http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm
* Artmanija http://www.artmanija.com/lt/products/106
* Meno technika www.menotechnika.lt
*Skrebink
*spalvu namai

Skanuotų SB žurnalų ir knygų galerija

SB Forumai ir darbeliu galerijos:
(Juose darbeliai kasdien keičiasi ir labai daug narių juose. Tai pastovus įkvėpimo šaltinis. Verta žvilgterėti kasdien)
* http://www.twopeasinabucket.com/
*creating keepsakes
*basic grey

13 - labai svarbių, scrap ligos požymių, pasitikrinkit ar nesergat

1. Tavo scrap’o dirbtuvė - ne kampelis ar darbastalis, o visa Studija, kurią galėtum paversti parduotuve, jei tavo šeimą ištiktų finansinė krizė.
2. Žinai kad “Fancy Pants Designs” (Prašmatnių Kelnių Dizainas) yra raštuoto popieriaus firma, o ne džinsai.
3. Kad vyro neištiktų infarktas, pradedi slėpti itin nesaikingus pirkinėjimus - SB prekes į namus iš mašinos sunešioji per savaitę, kad neatkreiptum į save dėmesio ( filmo Pabėgimas iš Šoušenko metodas, kuriame kalinys, kasdamas tunelį pabėgimui, per ilgą laiką kelnėse išnešiojo visą iškastą žemę ir ją išbarstė po kiemą).
4. Prieš išmesdama kokią medžiagos skiautę ar kokią kitą šiukšlę suabejoji, gal ji pravers darant scrap’o puslapį?
5. Restorane, kol visi aptarinėja vakarienės užsakymą, tu kamantinėji padavėją, ar jis nežino, kokiu šriftu atspausdintas valgiaraštis.
6. Pastebėjusi, kad tavo vaikas, radęs juodą flomasterį ant grindų, išsigleizojo veidą ir pririjo rašalo, tu pirmiausia griebi fotoaparatą vietoj to, kad gelbėtum vaiką.
7. Suvoki, kad miegas tau tampa įkyri būtinybė, atimanti tavo brangų kūrybos laiką. Pradedi eksperimentuoti nemiegodama ir tikėdamasi rasti tą miego valandų minimumą, kuris tau leistų vienu metu išstovėti ant kojų ir kalbėti su aplinkiniais. (Ištveri 3 paras iš eilės nusnūsdama tik po 2 valandas).
8. Šiandien eilinėj scrapbooking’o parduotuvėj savininkė tau pasiūlė darbą, nes tu žinai jų prekių asortimentą ir paskirtį geriau negu parduotuvės darbuotojai.
9. Pamatai, kad susitikus dviem vyrams, kurių abiejų žmonos užsiima scrap’u, pasisveikinimas visada būna: ”Užuojauta”.
10. Prekybos centre pirkdama maisto produktų šeimai mintyse suskaičiuoji, ką už tą sumą galėtum parsisiųsti iš www.joann.com.
11. Vaikui gavus naują meškiuką su dailiu kaspinu ir paklausus kur jis dingo - apsimeti, kad klausimo neišgirdai, nes rankoje jau spaudi dailią detalę naujam scrap'o puslapiui.
12. Išardai vonios vamzdžius, tam, kad išgelbėtum pasiklydusį štampuką.
13. Perki vaikui marškinukus tik todėl, kad spalvos puikiausiai atitinka BG Marrakech popieriaus rinkinį

Kviečiame pasidairyti po skrebinančių lietuvaičių namučius, užeikite ir rasite įkvėpimo savo darbeliams:

Skrebuke Irma http://irmaperedne.blogspot.com/
Sanrita www.myhobby.lt
Remini http://reminihome.blogspot.com/
Kristi13 http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com
Ader http://aderavi.blogspot.com/

***Smagaus skrebinimo bei bendravimo!!! 4u.gif

Skrebuke Irma
Aciu Marikana uz nauja tema 4u.gif jau galvojau kad reikes skubiai skelbti zinute SB priemones temoj.
*Marikana: butinai ikelt konkursini i bloga, juk darei spec. konkursui. As galiu juk palaukti mirksiukas.gif
**Naujas konkursas jau pusiau paruostas, ...pamacius Aivos konkursini likau nustebus tiesiog, kadangi gryna telepatija--ji atspejo sekancio konkurso tema. Jai as nieko apie tai neuzsiminiau. Pamenat anksciau jum 'isdaviau' truputeli kad uzduotis bus panaudoti medziaga kuri prieinama visiem, ir jei nerasite pasiusiu i savartyna paieskoti ...ta vai...ji atspejo biggrin.gif Netikiu koks sutapimas. Bet sio i nauja konkursa nepriimsiu, teks nauja padaryti tongue.gif
***Siandien nzn ar sugebesiu ikelti nauja tema, ar konkurso rezultata...priklauso nuo mano sveikatos. Vakar nuo migreno isgeriau vaistu nuo kuriu ziauriai alergizavau....iki sio ryto mano akys, veidas ir kvepavimo takai tiek istino kad akiu vokus vos sugebu atmerkti. Vz, einu i klinika.
marikana
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 15, 16:35)
*Aciu Marikana uz nauja tema 4u.gif jau galvojau kad reikes skubiai skelbti zinute SB priemones temoj.
**Marikana: butinai ikelt konkursini i bloga, juk darei spec. konkursui. As galiu juk palaukti mirksiukas.gif
***Siandien nzn ar sugebesiu ikelti nauja tema, ar konkurso rezultata...priklauso nuo mano sveikatos. Vakar nuo migreno isgeriau vaistu nuo kuriu ziauriai alergizavau....iki sio ryto mano akys, veidas ir kvepavimo takai tiek istino kad akiu vokus vos sugebu atmerkti. Vz, einu i klinika.

*

* mano pirmas bandymas blush2.gif zinoma, nebuvau labai originali - palikau viska, kaip buvo surasyta Zmogiukes mirksiukas.gif bet dziaugiuos, kad pavyko
** ikelsiu 4u.gif
*** oho... butinai isgerk vaistu nuo alergijos, nedelsk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lotta23
Ohoho, Irma nejuokai cia tau! zinoma, mes visko palauksim, o tau kuo greiciau pasveikti 4u.gif

Marikana dekui uz naujus namus 4u.gif
Patiko man tavo skrebuvo fono popierius, tikrai labai moteriskas mirksiukas.gif ir idomiai nuotraukas sukonstravai, kaip kokie burbuliukai, daug ju paciu. Tik idomu, kas ten per interviu! g.gif
marikana
QUOTE(marikana @ 2010 11 15, 15:22)
taigi, keliu nebaigta konkursini, bet del sventos ramybes, traktuokime ji kaip baigta, bet labai koreguotina biggrin.gif
user posted image
*

dabar paaiskinu, kas cia yra smile.gif
kai tik Irma paskelbe konkurso tema, as pagalvojau apie truputi kitokia interviu forma... Ar pamenat, kaip mokyklos laikais pildydavom anketas ar piesdavome atminimus blush2.gif as turiu issaugojus viska... labai tuo didziuojuosi, nes dabar laaaabai smagu paskaityti, ka budami paaugliais prirase mano draugai, klasiokai ir siaip pazistami...
taigi, mano mintis buvo tokia... skanavau anketos lapus ir isrinkau visus savo drauges atsakymus ir mano klausimus... viskas autentiska biggrin.gif ta prasme, rasysena... ypac burbuliukai virs i ir e raidziu lotuliukas.gif gerai, tai nenukrypstu...
taigi, as po 14 metu apklausiau ta pacia drauge... buvau ireminta tu savo anketos klausimu, taigi, klausiau to paties ir velgi rasiau ranka klausimus, o ji man parase atsakymus... pastebejau, kad kai pirmakart ji pilde anketa, jai buvo 14 metu, o dabar 28 metai... dvigubai vyresne... zodziu, mano tikslas buvo iamzinti, atsakymus, rasysena, mintis ir svarbiausia tai, kad ir pries 14 metu, ir dabar ji yra mano geriausia drauge... taigi, laikas musu draugyste tik sustiprino...
simboliu nelabai naudojau... gal svarbiausia, kad suradau musu paauglystes nuotraukas blush2.gif atrodom ziauriai juokingai, bet tokios buvom lotuliukas.gif kam neigti lotuliukas.gif taip pat desiu nuotrauka su mumis abiem fotografuota siu metu spalio 1d. - svieziena... dar truputi simboliskas obuoliukas, perskeltas pusiau... mes - kaip dvi to paties obuoliuko puseles, dar panaudojau musu pirmas vardo raides M D(Marika ir Diana) ir surisau jas...
visko daug... ir dar labai daug reik apipavidalinti, noriu pasiuvineti, gal dar burbuliuku desinej pusej... pirmakart darau dviguba skrebuka doh.gif labai sunku... biskiuka pasiklystu plote... labai noriu, kad pakomentuotumete, ka darytumete kitaip... dar planuoju kazka daryti su teksto juostelemis, kazkaip keistai ziurisi... gal paryskinti, o gal paspalvinti... g.gif
zodziu, JUSU TEISMUI
ir dar keleta detaliu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
zinau, kad jums turbut cekavna, kas ten per klausimai, tai butinai pafotkinsiu, kai pabaigsiu wink.gif lotuliukas.gif ir normalioj sviesoj, o ne ant stalo kambary
Zmogiuke
Marika, aciu uz nauja temute 4u.gif

Labai faina tavo skrebuko ideja, tik labai smalsu paskaityti interviu klausimus ir atsakymus, bet dabar tai niekaip neiskaitau. Bet kokios jus abidvi grazios... tiek jaunystej, tiek dabar smile.gif

Menulio dukte, tavo irgi labai fainas konkusinis. Patiko pavadinimas, ir nuotrauka nereali. Aisku, vel neperskaitau interviu doh.gif

Irmute, laikykis... sveik kuo greiciau 4u.gif Labai baisiai cia tau nutiko...
marikana
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 17:25)
Labai faina tavo skrebuko ideja, tik labai smalsu paskaityti interviu klausimus ir atsakymus, bet dabar tai niekaip neiskaitau. Bet kokios jus abidvi grazios... tiek jaunystej, tiek dabar smile.gif
*

aciu blush2.gif galiu surasyti pacius klausimus biggrin.gif labai primityvus, kaip sakiau, esu ipareigota tais paciais remais (kaip pries 14 metu)
vardas, pavarde
tavo amzius
tavo hobi
koks tavo megstamiausias patiekalas?
koks tavo megstamiausias gerimas?
koks tavo mylimiausias daininkas (-e)?
ka galvoji apie mane? lotuliukas.gif
palinkek man ko nors
kada rasei? (data)

anketoj buvo daugiau klausimu, bet atrinkau situos biggrin.gif

kodel nieks nekritikuoja mano skrebuko??? g.gif g.gif as gi, kaip visada, atvira kritikai... ir man jos labai reik... ypac dabar, kai dvigubas LO doh.gif gal kas turit patarimu???
Mėnulio duktė
marikana, aš, aš turiu tau patarimų lotuliukas.gif Man iškart krito į akis, kad interviu juostelės, kaip tu sakai, keistai žiūrisi. Aš jas užklijuočiau ant kitų juostelių, iškirptų iš tokio pat bordinio popieriaus, kaip viso LO pagrindas (arba bent 2 LO pusės - vienspalvis).

Interviu superinis thumbup.gif grynai 14-mečiams būdingi klausimai, ypač sužavėjo "ką galvoji apie mane?" lotuliukas.gif

Idėja nereali - palyginti atsakymus dabartinius su tais, kurie buvo prieš 14 metų thumbup.gif

Man žiauriai patinka burbulai, tai - mano silpnybė tiesiog. wub.gif Todėl lydausi žiūrėdama į tavuosius burbulus, labai gražu man, kad nuotraukas iškirpai apvaliai. Simboliai irgi labai patiko. drinks_cheers.gif

Kas dar? A, kritikos dar žiupsnelis. Kadangi naudoji 2 skirtingus lapus, tai aš kažkiek raštuoto popieriaus, tokio pat, kaip 2 lape, įkomponuočiau į pirmąjį, o dalį pirmojo - į antrąjį. Pvz., iš abiejų šonų, kraštų. Arba 1 lape šone, o 2 lape - viršuje arba apačioje. Mačiau, Irma taip daro savo dvigubuose skrebukuose - pastudijuok.

Ir dar - bliamba, kokios judvi abidvi GRAŽIOS (buvote ir esate) blink.gif wub.gif
Zmogiuke
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 16:57)
Ir dar - bliamba, kokios judvi abidvi GRAŽIOS (buvote ir esate)  blink.gif   wub.gif
*

pazeidei mano autorines teises lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Marika, o atsakymai atsakymai kokie???? biggrin.gif Juk labai man idomu, kaip pasikeite atsakymai smile.gif
Ech, kaip gaila, kad neislaikiau nei vieno savo atminimo... kaip dabar butu faina pavartyti, paskaitineti smile.gif
Mėnulio duktė
Irma, aš taip ir pagalvojau, kad apsirgai, kadangi nieko neatrašei... Užjaučiu ir linkiu kuo greičiau atsigauti!!! Parašyk mums, kai grįši iš klinikos (ir kai galėsi, aišku).

Dėl naujo konkurso... Nustebau nemažiau nei tu, ko gero. biggrin.gif Negi tai bus gofruotas kartonas? biggrin.gif Aš niekad jo nenaudodavau skrebe, bet man visad patiko jo panaudojimas kitų darbeliuose (įskaitant ir tavo). Bet neseniai pirkau knygas paštu ir man krito į akį dalis pakavimo dėžės, ji buvo su nukirstu kampu. Priglaudžiau, pagalvojau, kad visai gerai būtų panaudot kokiam "vyriškam" skrebukui. biggrin.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 16:25)
Aisku, vel neperskaitau interviu  doh.gif

Tai gal man jį tiesiog perrašyt čia? Nes jei būčiau jį spausdinus didesniu šriftu, tai netilptų jis man į skrebuką. doh.gif O tam vaikinui tai patiko, kad šį darbelį jums parodžiau - jis sako, o, gal aš sau taip ir žmoną susirasiu. lotuliukas.gif
Zmogiuke
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 17:07)
Tai gal man jį tiesiog perrašyt čia? Nes jei būčiau jį spausdinus didesniu šriftu, tai netilptų jis man į skrebuką.  doh.gif  O tam vaikinui tai patiko, kad šį darbelį jums parodžiau - jis sako, o, gal aš sau taip ir žmoną susirasiu.  lotuliukas.gif
*

Rasyk cia ta interviu, nes nu maza kas, apie tas zmonas lotuliukas.gif
Mėnulio duktė
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 17:18)
Rasyk cia ta interviu, nes nu maza kas, apie tas zmonas  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

A: Kada ir kur įvyko tavo 1 šuolis parašiutu?
V: Šią vasarą Pociūnuose Kaune rugpjūčio vidury.
A: Gal atsimeni lėktuvo pavadinimą ir instruktoriaus vardą?
V: Ne; kukurūznikas.
A: Ką jutai?
V: Šilumą trusikuose. biggrin.gif
A: biggrin.gif
V: Buvo gera.
A: Iš kokio aukščio tave išmetė?
V: 1 km.
A: Ką pagalvojai, pamatęs žemę po savo kojomis?
V: Wow!
A: Ar norėtum pakartot šuolį?
V: Yes.
A: Ką pajutai (pagalvojai) nusileidęs ant žemės?
V: Supratau kodėl paukščiukai čiulba.
A: biggrin.gif Faina. Ar norėtum būti paukštis?
V: Taip... Ypač erelis; gaidys nenorėčiau būt. biggrin.gif
A: biggrin.gif Aš klausimų daugiau nebesugalvoju, nes pati nežinau kas yra laisvas kritimas...
V: Aš beveik neturėjau laisvo kritimo...2 sekundes gal tik... biggrin.gif
marikana
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 18:06)
Marika, o atsakymai atsakymai kokie???? biggrin.gif Juk labai man idomu, kaip pasikeite atsakymai smile.gif
Ech, kaip gaila, kad neislaikiau nei vieno savo atminimo... kaip dabar butu faina pavartyti, paskaitineti  smile.gif
*

as tai turiu visko... net meiles rasteliu lotuliukas.gif

taigi, atsakymai:
tavo amzius
* 14 metu
** 28 metai
tavo hobi
* klausytis muzikos
** siausti internete ir apsipirkineti, leisti laika su tavim
koks tavo megstamiausias patiekalas?
* cepelinai, saslykai lotuliukas.gif
** Tiramisu, kiniskas maistas
koks tavo megstamiausias gerimas?
* sampanas thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (jauciu, karta i metus gal ir tekdavo paragauti, bet gi reik mandrai parasyt)
** kokteiliai (alkoholiniai), sampanas, saldus vynas, bet ne kagoras
koks tavo mylimiausias daininkas (-e)?
* Imperio, Masterboy, Bon Jovi, Captain Jack (tu laiku topiniai)
** Lady Gaga, Madonna
ka galvoji apie mane?
* Gera drauge
** Esi labai gera mano drauge, galiu i tave kreiptis bet kuriuo metu ir bet kuriuo klausimu, tai svarbiausia man, kad tu salia po tiek metu wub.gif
palinkek man ko nors
* begalines meiles (o kas gi daugiau gali rupeti, kai tau 14 metu)
**Linkiu tau, kad kuo maziau butu liudnu akimirku, kad butum mylima, kad Mariukas augtu sveikas. Buk laiminga wub.gif
kada rasei? (data)
* 1996 05 28
** 2010 11 11

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 18:07)
*Dėl naujo konkurso... Nustebau nemažiau nei tu, ko gero.  biggrin.gif  Negi tai bus gofruotas kartonas?  biggrin.gif

**O tam vaikinui tai patiko, kad šį darbelį jums parodžiau - jis sako, o, gal aš sau taip ir žmoną susirasiu.  lotuliukas.gif
*

* as ir taip pamaniau drinks_cheers.gif
** nu, va... ir tai yra budas ieskoti zmonos, pasirodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 20:26)
Kada ir kur  įvyko tavo 1 šuolis parašiutu? ...
*

man labai patiko tavo interviu thumbup.gif thumbup.gif toks tikras interviu
Mėnulio duktė
Oi, marikana, o jau tavo interviu koks... va toks wub.gif ir va toks lotuliukas.gif Nu kaip smagu pamatyti, kaip keitėsi draugės pomėgiai, bet svarbiausias - tu - išliko nepaveiktas laiko bei naujų madų. biggrin.gif
Papildyta:
Aš suskrebinau dar vieną LO (dėl kurio taip spirgėjau porą dienelių). ax.gif Susimetė per valandžiukę kaip tai netikėtai sau pačiai. Aš supratau - aš neturiu savo Mūzos. doh.gif Nes skrebinu tada, kai neskrebina Irma. Tada jos Mūza, kad nenuobodžiautų, ateina pas mane (laikinai). biggrin.gif Irma dabar nesveikuoja, tai jos Mūza pas mane sėdi... ax.gif

Tik Ji neprigriebė man iš Irmos lobyno pageltusio popieriaus gabalėlio, tokio, tarsi iš senovinio sąsiuvinio ar užrašų knygelės - ant jo noriu užrašyt aprašymą. Odę kavai... ax.gif
Zmogiuke
Kokie faini jusu abieju interviu!!! Su didziausiu malonumu paskaiciau ir viena ir kita thumbup.gif Saunuoles esat tikrai.
O Marika tau dar baltai pavydziu, kad turi tokia tikra drauge nuo vaikystes.

Menuliuke, pamegink pasigaminti ta pageltusi lapeli su arbata, arba su rasaliukais pasendink (zodziu, neieskok preteksto nepabaigti mirksiukas.gif ). Ir paskubek rodyt mums naujai iskepta skrebuka bigsmile.gif
marikana
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 21:11)
*Nu kaip smagu pamatyti, kaip keitėsi draugės pomėgiai, bet svarbiausias - tu - išliko nepaveiktas laiko bei naujų madų.  biggrin.gif

**Tada jos Mūza, kad nenuobodžiautų, ateina pas mane (laikinai).  biggrin.gif  Irma dabar nesveikuoja, tai jos Mūza pas mane sėdi...  ax.gif
*

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 21:43)
*O Marika tau dar baltai pavydziu, kad turi tokia tikra drauge nuo vaikystes.

**(zodziu, neieskok preteksto nepabaigti  mirksiukas.gif )
*

*taip, drauge tai tikrai ilgamete turiu ir labai dziaugiuosi

**abi prajuokinot lotuliukas.gif Menulio dukte savo samprotavimais apie muza, o Zmogiuke teisingu pastebejimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Menulio, tikrai gi gali pasendinti arbatos pakeliu... zodziu, gerai Zmogiuke sako, neissisukinek lotuliukas.gif
Skrebuke Irma
Ačiū visom už susirūpinimo laiškelius ir linkėjimus sveikatai 4u.gif
Turim praeito konkurso nugalėtoją rinktą randomizer programa. Užsukite į blogą pasveikinti čia first.gif

Nauja tema jau paskelbta čia

Konstruktyvi kritika tai kas jos prašė mirksiukas.gif , o kas ne, tada patylėsiu tongue.gif
Marika Žavus skrebukas, labai patiko pati mintis kaip palyginti jaunuolių interviu su dabartiniu suaugusių moterų. Turiu vaikystės draugės LT tokį interviu, būtų smagu dabar pakartoti tuos pačius klausimus smile.gif gal pamėginsiu.

Bendras vaizdas man...chaotiškas ax.gif . Tie klausimai iškarpyti ir primėtyti per abu lapus mano nuomone l.l didelę betvarkę daro. Nuotraukos nesubalansuotos, t.y jų daugiau kairėj negu dešinėj. Viskas atrodo l.l palaida.
Kaip aš būčiau skrebinus šį darberlį, tai būtų tik vieno lapo. Priklijuočiau dekoratyvinį voką ant lapo pagrindo į kurį įdėčiau nekarpytus interviu laiškiukus nuo tada ir dabar. Nuotraukytės man labai patiko kad apvalios...taip jas ir palikčiau. Be palaidų teksto juostelių bendras vaizdas būtų tvarka 4u.gif

Mėnulio dukra Tai šį skrebuką padovanoji V.? Patiko man jo taktika kad galbūt pagerins jo šancus rasti žmonelę...fainas vaikinas, ir įdomi asmenybė biggrin.gif

Ačiū abi kad atspausdinote tekstą, kadangi esu viena iš tų kuri pasiėma padidinimo stiklą jei neįskaito teksto lotuliukas.gif
aasta
Merginos, dėkoju už naujus namučius 4u.gif
Marikana, pritariu merginoms - puikus tavo LO. Ir didelė laimė turėti tokį žmogų šalia. 4u.gif Be to, iš tikrųjų, l.gražios esate abi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mėnulio dukra, kaip patiko tavasis LO. Dar pagalvojau, kaip puikiai įkomponavai tą kartoną. Ir interviu smagus thumbup.gif
Skrebuke Irma, tikiuosi geriau jautiesi 4u.gif
marikana
laba diena 4u.gif kaip jums sekasi?

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 16, 01:31)
*Ačiū visom už susirūpinimo laiškelius ir linkėjimus sveikatai 4u.gif
**Turim praeito konkurso nugalėtoją rinktą randomizer programa. Užsukite į blogą pasveikinti čia first.gif

***Konstruktyvi kritika tai kas jos prašė mirksiukas.gif , o kas ne, tada patylėsiu tongue.gif
Marika Žavus skrebukas, labai patiko pati mintis kaip palyginti jaunuolių interviu su dabartiniu suaugusių moterų. Turiu vaikystės draugės LT tokį interviu, būtų smagu dabar pakartoti tuos pačius klausimus smile.gif gal pamėginsiu.
*

*tikekimes dabar jau gerai jauties? 4u.gif
**aciu labai! 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif puikus pakatinimas pabaigti skrebuka ir kuo geresni isspausti varianta is jo
*** labai aciu uz kritika.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif butinai tobulinsiu wink.gif

QUOTE(aasta @ 2010 11 16, 09:52)
Marikana, pritariu merginoms - puikus tavo LO. Ir didelė laimė turėti tokį žmogų šalia.  4u.gif Be to, iš tikrųjų, l.gražios esate abi  4u.gif 
*

aciukas mirksiukas.gif

P.S. Irma, ten as pakomentavau konkursa tavo bloge, bet pamirsau pasirasyti wink.gif
Glidė
Sveikutes, itemta savaite buvo pas mane, maze sirguliavo, o sia isleidau i darza ir bandau susitvarkyti daug nebaigtu darbeliu, prie uriu niekaip neprieidavo rankos po darbo doh.gif Kol kas kvieciu pasiziureti atviruku papildyma:
http://meadowofthesky.blogspot.com/

Po piet prisesiu jusu grozius pakomentuoti, bo tik permeciau akimis wub.gif thumbup.gif
Skrebuke Irma
Aciu visom 4u.gif man situacija su akim gereja - irodymas, vakare baigiau konkursini skrebuka. thumbup.gif Dabar ryte laukiu saulutes kad galeciau nufotografuoti, ir tikiuosi neuzilgo ikelsiu.
Zmogiuke
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 16, 14:07)
Aciu visom 4u.gif man situacija su akim gereja - irodymas, vakare baigiau konkursini skrebuka.  thumbup.gif  Dabar ryte laukiu saulutes kad galeciau nufotografuoti, ir tikiuosi neuzilgo ikelsiu.

lotuliukas.gif Esi nemirtinga smile.gif)) Skrebas tave ir is numirusiu prikeltu lotuliukas.gif

Glide, labai grazus atvirukai wub.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 16, 07:26)
lotuliukas.gif Esi nemirtinga smile.gif)) Skrebas tave ir is numirusiu prikeltu  lotuliukas.gif

Glide, labai grazus atvirukai  wub.gif
*

Įrodymas kad jei yra noras, įmanoma skrebinti ir su viena akimi biggrin.gif
Ignac
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 15, 23:31)
Turim praeito konkurso nugalėtoją rinktą randomizer programa. Užsukite į blogą pasveikinti čia first.gif
*

Didziausi sveikinimai laimejus konkursa! 4u.gif
Skrebuke Irma
user posted image
Štai ir mano šviežiena. Skrebinau grynai savo malonumui (kadangi, nu...beveik viskas čia l.l. sena). Dabar su Aivos vyrišku pavyz. kaip panaudoti kartoną, ir mano šiuo vaikišku, manau nebus pasiteisinimų kad netinka parinktai temai smile.gif

Daugiau nuotraukų bei aprašymas čia bloge.
lotta pagalvojau apie tave skrebindama, kadangi sakai kad nemėgsti naudoti rub-onų. Man jie irgi nelabai, kadangi plokščiai gaunasi, bet šiam skrebukui sumaniau nutrinti ant storo akvarelės popieriaus ir iškirpus, pavyko sluoksniuoti kad nebūtų taip plokščia smile.gif
Mėnulio duktė
O, Ignacas išlindo hi.gif Nebandyk pradingt (mes tave kad iš po žemės ištrauksim) biggrin.gif

Na žinot, merginos, kai jau taip viešai čia mane prispaudėt, tai tikrai turiu kuo greičiau užbaigt savo odę kavai. biggrin.gif Kadangi namie baigėsi spausdintuvo rašalas, tai nešuosi skrebuką ryt į darbą - bandysiu ten užbaigt... rolleyes.gif Aš gi taip juo užkrečiau savo jauniausią sesutę, kad ji irgi suskrebino LO apie kavą. Juokingiausia, kad mes suskrebinom tą pačią nuotrauką ir parinkom aprašymui tuos pačius žodžius apie kavą... blink.gif Tai mano buvo pirmienybę, tad sesei teko skubiai rinkt kitus žodžius. biggrin.gif Ji jau užbaigė LO, bet nenoriu fotkint lepos šviesoje doh.gif Ryt bandysiu darbe...

Aš daug šneku, pfffff....

Tai šį skrebuką padovanoji V.? Patiko man jo taktika kad galbūt pagerins jo šancus rasti žmonelę...fainas vaikinas, ir įdomi asmenybė  biggrin.gif 

Aha, dovanosiu jam, spec. jam dariau gi. Dėmesio neįsipareigojusioms merginoms: 26 m. linksmas, simpatiškas vaikinas ieško žmonos lotuliukas.gif Jis turi labai pozityvų požiūrį į gyvenimą, tad neleis tau liūdėti. biggrin.gif

P.S. Irma, o tu vistiek nemirtinga. Aš jau galvojau, kad negreit dabar skrebinsi, betgi, pasirodo, ir su 1 akim gali. lotuliukas.gif

Marika, mano sveikinimai tau Irmos bloge clap_1.gif

P.S. galvoju, gal man reikia vėl viešai pasižadėt, kad sudalyvausiu konkurse.... blush2.gif
Papildyta:
Glide, vos neužmiršau doh.gif Kokie gražūs tavo atvirukai.... Pirmieji tokie dailūs ir atrodo tokie trapūs kaip snaigės... wub.gif O kiti tokie šventiniai wub.gif
lotta23
hm...kaip cia pasakius del to gofruoto kartono kuris nieko nekainuoja... g.gif

Pries kelis menesius gal ir buciau jo pasilikus, nes daug visokiu siuntu turejau...O dabar vat ziuriu, kad gal nieko ir neturiu jei didesniam projektui (skebui). Bus matyt!

Kas dalyvauja?

mirksiukas.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 07:55)
hm...kaip cia pasakius del to gofruoto kartono kuris nieko nekainuoja... g.gif

Pries kelis menesius gal ir buciau jo pasilikus, nes daug visokiu siuntu turejau...O dabar vat ziuriu, kad gal nieko ir neturiu jei didesniam projektui (skebui). Bus matyt!

Kas dalyvauja?

mirksiukas.gif
*

rolleyes.gif nueik i kokia krautuve ar prekybcentri ir paprasyk pardaveju mirksiukas.gif Jei yra noras atsiras ir budas smile.gif

As vakar beveik baigiau skrebuka....tai bus pirmas skrebukas skrebintas prie zvakiu sviesos (vakar vakare praradome elektra, bet muza pas mane sveciavosi tai visas zvakes uzdegiau kad ji neiseitu biggrin.gif romantika wub.gif
kaip sakau...jei yra noras...
ji irgi suskrebino LO apie kavą.

as kazkam esu zadejus skrebuka apie Starbucks, bet ax.gif neikvepia mane apie tai skrebinti...pakolkas. Nors nuotraukas jau turiu atspausdintas.
Aš daug šneku, pfffff....

sneki cia taip daznai kaip ir skrebini tongue.gif
P.S. Irma, o tu vistiek nemirtinga. Aš jau galvojau, kad negreit dabar skrebinsi, betgi, pasirodo, ir su 1 akim gali. 

Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane biggrin.gif

Gucikas
sveiki žinau vieną forumiuką kuriame moko skrebinimo jei kam reikia tai www.rankutes.eforum.lt blush2.gif
ader
As dar nepasveikinau sio konkurso nugaletojos. Marika thumbup.gif man tavo skrebuko ideja labai labai patiko. Buvo be galo smalsu paskaityti tuos atsakymus ir palyginti nuotraukas. tikrai superine mintis.

Irma tavo paskutinysis darbukas man labai patiko , spalvos tokios thumbup.gif ir tos geles. Reikia ir man pamegint ta gele-armonikele. maciau pas assol gyvai, labai efektingai atrdo.
lotta23
Irma - Ne, i parduotuve tikrai neisiu ir neprasysiu ax.gif nera tas noras mano toks didelis matyt, cha, cha biggrin.gif
Beje as ten nesiskundziau ir neieskojau preteksto nedalyvauti. Tu matyt netaip supratai 4u.gif
Kaip ir sakiau, bus matyt su dalyvavimu. Vos aprepiu tai ka jau pradejus. O laiko vis mazeja ir mazeja iki dvieju dideliu ivykiu... ax.gif
marikana
sveikutes (-i) 4u.gif siandien patikrinau, ar shoppingas gydo, TAIP jis gydo - tikra tiesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas ka skrebinat?

QUOTE(Glidė @ 2010 11 16, 13:50)
Kol kas kvieciu pasiziureti atviruku papildyma:
http://meadowofthesky.blogspot.com/
*

man labai labai labai labai grazu wub.gif drasiai galiu vadinti tave atviruciu profe thumbup.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 16, 20:19)
Štai ir mano šviežiena.
*

Irma bigsmile.gif kaip grazu... kol suvokiau, kurioj vietoj cia tas kartonas panaudotas doh.gif super... einu komentuot i bloga wink.gif

dar norejau paklausti, ar as galiu kazkaip patobulinti savo skrebuka (konkursini), palikdama tas teksto juosteles (jos priklijuotos)? gal man jas paspalvoti biskiuka? pasiuvineti po jom, ar prisegti bradsus kokius?

QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 15:55)
Kas dalyvauja?
*

as, aisku biggrin.gif dar turiu ana uzbaigti, o tada kibsiu i sekanti wink.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 16:43)
Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 11 17, 16:54)
As dar nepasveikinau sio konkurso nugaletojos. Marika  thumbup.gif man tavo skrebuko ideja labai labai patiko. Buvo be galo smalsu paskaityti tuos atsakymus ir palyginti nuotraukas. tikrai superine mintis.
*

aciu labai wink.gif
lotta23
Marika Shopping'as - Zinoma, kad gydo! ir ka jau taip tu ten pirkai? ax.gif

O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau lotuliukas.gif
Skrebuke Irma
Marika man irgi tustoka, ypac desine puse, ten maziau nuotrauku. Gal dar kokius dekoratyvinius apskritimus iskirsti ar kokias geles?
lotta zn kad pas tave svarbesni reikaliukai jau matosi horizonte mirksiukas.gif o jei ne paslaptis kada tau terminas nustatytas g.gif bus dviguba svente su Kaledom thumbup.gif..tik bus liudnoka kad dingsi is eterio netrumpam.
marikana
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 20:02)
*Marika Shopping'as - Zinoma, kad gydo! ir ka jau taip tu ten pirkai?  ax.gif

**O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau  lotuliukas.gif
*

*kailinius ir rankine blush2.gif
**man reik ramybes valandeles ir gal pati ka nors sumastysiu, nes dabar be sansu... nebent vonioj uzsidaryciau arba nakti sedeciau, o pastebejau, kad nesigalvoja man nakti visiskai - is peledos vytureliu pavirtau
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 20:16)
Marika man irgi tustoka, ypac desine puse, ten maziau nuotrauku. Gal dar kokius dekoratyvinius apskritimus iskirsti ar kokias geles?
*

jo jo... ten desinej pusej butinai dar desiu ka nors... tiesiog nebespejau konkursui pabaigti, kaip priklauso... tiek man daug jausmu sukelia ir emociju tas skrebukas... norisi taip nuo dusios padaryti, kad ir netobulai, bet, kaip minejau, reik ramybes valandeles... geriausiai butu absoliuti tyla ir vienuma biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aciu uz pastangas, mergaites 4u.gif 4u.gif
lotta23
Irma - estimuota data - jau siam sekmadieniui! Pirmagimis wink.gif Bet gi kaip ir visos mamos zino - gali but bet kada, o gal net dar 2 sav ilgiau wink.gif

as irgi pagalvoju...ar bus laiko skrebinti...siaip juk jie miega daug...per ta laika gal kaip nors. Bet zinoma, viskas nauja, galva bus apsisukus! tikiuosi, viliuosi ir labai noriu kad to laiko butu! Cia juk pats svarbiausias skrepas butu! Beto kaledos arteja! O as jas taip myliu! wub.gif

Marikana Ohoho, kas per shoppingas! Fainai! Kailinius tik triusio ir karakulio teturejus, bet ir tai maza kaip buvau! Anglijoj nususciau su kailiniais! doh.gif O kokius tu prigriebei?
marikana
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 21:48)
as irgi pagalvoju...ar bus laiko skrebinti...siaip juk jie miega daug...per ta laika gal kaip nors. Bet zinoma, viskas nauja, galva bus apsisukus! tikiuosi, viliuosi ir labai noriu kad to laiko butu! Cia juk pats svarbiausias skrepas butu! Beto kaledos arteja! O as jas taip myliu!  wub.gif

Marikana Ohoho, kas per shoppingas! Fainai! Kailinius tik triusio ir karakulio teturejus, bet ir tai maza kaip buvau! Anglijoj nususciau su kailiniais!  doh.gif O kokius tu prigriebei?
*

zinok, tikrai pradzioj mazyliai daug valgo, kakoja ir miega... as pamenu, ryjau knygas... manau, rasi laiko paskrebinti, ypac, kai vaikelis dar nemokes vaikscioti ir visko griebti wink.gif laikysim uz tave kumstukus, kad butu lengvai ir greitai wink.gif
nuroviau nutrijos kailinius, labai jau man jie grazus blush2.gif

dabar vis mastau is kur man tos dezes gaut... gal koki siuntinuka uzsisakyt g.gif lotuliukas.gif
Zmogiuke
Labas vakarelis esamos ir busimos mamytes happy.gif

As tai irgi galvoju, kur man ta kartona paraut, nes kaip tik savaitgali visus uzsilikusius ismeciau lotuliukas.gif Bet nieko, rasim smile.gif Si karta ir as turiu sudalyvaut.
O kol kas - nykstuko zingsneliais i 11-a gruodzio albumo dienele ax.gif

Marikana, liuks pirkinukai thumbup.gif Saunuole, kad taip pasilepinai mirksiukas.gif
Lavrynka
Padariau pirmajį atviruką kalėdinį blush2.gif Parodysiu :
user posted image
user posted image
user posted image

Dar antras beveik baigtas, bet oras netinkamas visai fotkinti;
Ignac
Nu ka. Turiu kartono, dabar belieka galvot ka padarius. tongue.gif

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 16, 21:23)
O, Ignacas išlindo  hi.gif  Nebandyk pradingt (mes tave kad iš po žemės ištrauksim) biggrin.gif
*

Tikrai nebandysiu lotuliukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 17, 21:11)
As tai irgi galvoju, kur man ta kartona paraut, nes kaip tik savaitgali visus uzsilikusius ismeciau  lotuliukas.gif
*

Anksciau Maximoj buvo nemokamai prie kasu dezes sukrautos. Tipo pirkiniam susikraut jeigu reikia. Nezinau kaip dabar, taciau nulupus pirma sluoksni manau tiktu. 4u.gif
Skrebuke Irma
o as pagaminau nauja LO (ta prie zvakiu sviesos ana vakara biggrin.gif
Siandien spejau nufotkinti kieme kol dar saule nenusileido, tad nakti kada visi suguls, ikelsiu pasirodyti.
Dariau pagal uzduoti vienos mano podruzkos is Australijos. Ji man uzdave scrap-lifta, t.y parinko koki jos skrebuka man reikes skrebinti smile.gif
lotta23
Marikana - saunus kailiniai!

Zmogiuke - prasom savo procesa parodyti, labai idomu!

Lavrynka - idomus tavo atvirukas, su varteliais atsidaro-uzsidaro...Tik gali merginos uzsikarsciuoti del atviruku rodymu skrebuko temoje!

Irma - laukiam lb tavo darbelio, tik brrr...zvakes ir popierius - pavojinga, bet is dalies, o ka daugiau kita veikt kai visur tamsu!
Skrebuke Irma
user posted image
Pavadinimas: Protective (Sauganti)
Štai mano scrap-lift'as. Viena mano skrebinimo draugužė kuri labai palaiko romantišką shabby chic stilių, man pasiulė abipusę užduotį: Ji skrebins mano Scrapbook Trends žurnalo skrebuką, o aš skrebinsiu, jos man parinktą skrebuką.

Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau: čia

Dar turiu dadėti kad šis yra grynai Irmiškas skrebukas biggrin.gif : narvelis, lizdelis su kiaušinukais, medienos rašto popierius, vintažinis stilius. Gal jau neoriginalu, bet man ši tematika l.l wub.gif įspėju kad nepaskutinis tokio tipo skrebukas biggrin.gif
Viena kas nauja tai nuotraukas iškirtau su 'Giga' dekoratyviniu skylamūšiu. Pabodo stačiakampė nuotraukų forma, tad permaina buvo laukiama smile.gif
Irma - laukiam lb tavo darbelio, tik brrr...zvakes ir popierius - pavojinga, bet is dalies, o ka daugiau kita veikt kai visur tamsu!

*MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo lotuliukas.gif sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13 mirksiukas.gif
Glidė
Kaip mielai pradejau ryta, maziuke i darzeli isleidau, pasidariau pusrycius ir sedau prie skrebinimo temos
QUOTE(marikana @ 2010 11 15, 16:42)
dabar paaiskinu, kas cia yra
kai tik Irma paskelbe konkurso tema, as pagalvojau apie truputi kitokia interviu forma...
*

Marika, sveikinu su laimėjimu ir tikrai puikia idėja, labai lauksiu užbaigto ir patobulinto darbelio 4u.gif

QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 16, 23:23)
*Na žinot, merginos, kai jau taip viešai čia mane prispaudėt, tai tikrai turiu kuo greičiau užbaigt savo odę kavai.  :

**Aš daug šneku, pfffff....
***Aha, dovanosiu jam, spec. jam dariau gi. Dėmesio neįsipareigojusioms merginoms: 26 m. linksmas, simpatiškas vaikinas ieško žmonos .  Jis turi labai pozityvų požiūrį į gyvenimą, tad neleis tau liūdėti. 

****Glide, vos neužmiršau. Kokie gražūs tavo atvirukai.... Pirmieji tokie dailūs ir atrodo tokie trapūs kaip snaigės...  O kiti tokie šventiniai 
*

* Oi laukiam laukiam bigsmile.gif
** Po to kai tiek tylejai tai net nenuostabu kad kazkada reikia issisneketi lotuliukas.gif
*** ech, toks sansas ... bet deja... rolleyes.gif
**** Dėkui 4u.gif
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 16:43)
*As vakar beveik baigiau skrebuka....tai bus pirmas skrebukas skrebintas prie zvakiu sviesos (vakar vakare praradome elektra, bet muza pas mane sveciavosi tai visas zvakes uzdegiau kad ji neiseitu.  romantika
kaip sakau...jei yra noras...

**as kazkam esu zadejus skrebuka apie Starbucks, bet neikvepia mane apie tai skrebinti...pakolkas. Nors nuotraukas jau turiu atspausdintas.

***Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane
*

*na tu ir duodi biggrin.gif
** va ka is JAV su norstalgija prisimenu wub.gif
*** tai jau tikrai ir as issigandau, gal jus ja kaip nors padvigubinkit? lotuliukas.gif

QUOTE(marikana @ 2010 11 17, 18:56)
man labai labai labai labai grazu. drasiai galiu vadinti tave atviruciu profe 

*

blink.gif blush2.gif net negalejau tiketis tokio ivertinimo, dekui labai blush2.gif

QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 20:02)

O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau 
*

lengvos tau susitikimo pradzios wub.gif gaila kad taip toli, po poros men. vaikus suguldytume ir galetume skrebinti kartu lotuliukas.gif

O tas naktinis jausmas nerealiai pazistamas doh.gif vis neprisiruosiu uzrasu knygutes mazos nusipirkti idejom rasytis naktimis, bo rytais 60 proc, buna jau isgaravusiu doh.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 17, 23:27)
Padariau pirmajį atviruką kalėdinį
*

Puiki ideja ir spalvos, bet del vieno dalyko aš išdrysiu tave pabarti - kruopštumo rolleyes.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 18, 05:51)
Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau:
*MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo  sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13
*

einu i bloga pakomentuoti thumbup.gif
ups, vyras liko ant ledo
marikana
labas rytas, labas rytas... 4u.gif as nusiteikus siandien kazka nudirbti, o bus matyt wink.gif kaip jusu nuotaikos?

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 17, 23:11)
*Si karta ir as turiu sudalyvaut.
**O kol kas - nykstuko zingsneliais i 11-a gruodzio albumo dienele 
*

*Butinai
**kaip smalsu pamatyt bigsmile.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 17, 23:27)
Padariau pirmajį atviruką kalėdinį  blush2.gif 
*

Lavrynka, saunus pirmasis bandymas thumbup.gif matau, skylamusiu prisipirkai... labai smalsu pamatyti kokio popieriaus dar nusipirkai wink.gif
taip pat idomu, pamatyti antraji atviruka wink.gif

QUOTE(lotta23 @ 2010 11 18, 01:47)
Tik gali merginos uzsikarsciuoti del atviruku rodymu skrebuko temoje!
*

nemanau, juk jis skrebinimo budu padarytas wink.gif man atrodo, kad cia viskas tinka blush2.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 18, 05:51)
*Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau:
***MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo lotuliukas.gif sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13 mirksiukas.gif
*

*ten ir begu apziureti ir pakomentuoti mirksiukas.gif
** Irma, tu nemirtinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif griunu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Glidė
As suku galva vis su tais zirniais, kazkada buvau klaususi ax.gif Gal kas kokiu pavyzdziu esat uzmaciusios kaip padaryti ziedelius?
marikana
Glide, as tai niekuo negaliu padeti... siulyciau susrasti, kaip tie ziedeliai tiksliai atrodo ir gal kazkaip bandyti padaryti remiantis technikomis is Irmos skanuotos knygos apie geliu gaminima g.gif daugiau jokiu minciu

o as vis svarstau apie naujaji konkursa... uzduotis panaudoti kartona, kaip pagrinda... tai kaip viso skrebuko pagrinda? ar kaip nuotraukos pagrinda? o gal tik detales uztektu?
Zmogiuke
QUOTE(Glidė @ 2010 11 18, 10:29)
As suku galva vis su tais zirniais, kazkada buvau klaususi ax.gif  Gal kas kokiu pavyzdziu esat uzmaciusios kaip padaryti ziedelius?
*

O tu primink dar, kas su tais zirniais? ar praleidau kazka, ar pamirsau.
Glidė
Reikia auganti zirni sukomponuti, jau daug maz ideja yra su ankstimis, tik ziedelius riekia issistudijuoti kaip padatyti g.gif Nerandu tokios normalios foto, kad gerai matytusi kaip jie ten susisuke
marikana
QUOTE(Glidė @ 2010 11 18, 11:59)
Reikia auganti zirni sukomponuti, jau daug maz ideja yra su ankstimis, tik ziedelius riekia issistudijuoti kaip padatyti g.gif  Nerandu tokios normalios foto, kad gerai matytusi kaip jie ten susisuke
*

nu, labai jau ta forma idomi g.gif

user posted image
user posted image
o gal kazka tokio primityvesnio?
user posted image

va, cia tai jau detaliai isnagrineta wink.gif
user posted image

cia issiuvineta kaip atrodo:
http://www.4-hobby.com/sweatpea/sweatpea_flowers_4.jpg
http://www.4-hobby.com/sweetpea/sweetpea_flowers_5.jpg
man sitas grazus:
http://comps.fotosearch.com/bigcomps/UNC/U...3/u17617302.jpg
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.