marikana
2010 11 15, 15:26
MINI TAISYKLES KOMENTARAMS* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų * Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko * Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti 24 temaNaujokes (ir senbuves) kviečiame prisistatyti susipažinimo temoje CIAKas yra Scrapbooking? Sunku kategoriškai apibūdinti... Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir įamžint savo šeimos istoriją palikuoniams, sukurti dienoraštį su savo mintimis, eilėraščiais ir iliustracijomis, arba "menas meno labui", kur nenaudojami specialūs SB produktai su nuotraukom. Truputis SB istorijos 3 skirtingos SB kategorijos: --Traditional/Tradicinis SB: naudojamas popierius, klijai, lipdukai ir t.t. Viskas sumontuota rankomis. --Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to puslapis atspausdinamas ant nuotraukų popieriaus pagal albumo kišenuko dydį. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking", tereikia padaryti Google paiešką. --Hybrid/ Maišytas Tradicinis ir Kompiuteriu: tai būdas, kai yra kompiuteriu atspausdinamas sukurtas puslapis, bet prie jo priklijuojamos kelios detalės: sagutės, gelytės ir pan. Kodėl svarbu naudoti spec. SB skirtas medžiagas? Popierius, klijai, parkerio rašalas turi nestabilių chemikalų, kurie greitai paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiūrėkite, kad būtų užrašyta "Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba archival"... Visa tai reiškia, kad tas priemones saugu naudoti ir jos nesugadins jūsų nuotraukų. Kur pirkti SB priemones? Lietuvoje * Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/* Hobi centras http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm* Artmanija http://www.artmanija.com/lt/products/106* Meno technika www.menotechnika.lt *Skrebink *spalvu namai Skanuotų SB žurnalų ir knygų galerija SB Forumai ir darbeliu galerijos: (Juose darbeliai kasdien keičiasi ir labai daug narių juose. Tai pastovus įkvėpimo šaltinis. Verta žvilgterėti kasdien) * http://www.twopeasinabucket.com/*creating keepsakes *basic grey 13 - labai svarbių, scrap ligos požymių, pasitikrinkit ar nesergat 1. Tavo scrapo dirbtuvė - ne kampelis ar darbastalis, o visa Studija, kurią galėtum paversti parduotuve, jei tavo šeimą ištiktų finansinė krizė. 2. Žinai kad Fancy Pants Designs (Prašmatnių Kelnių Dizainas) yra raštuoto popieriaus firma, o ne džinsai. 3. Kad vyro neištiktų infarktas, pradedi slėpti itin nesaikingus pirkinėjimus - SB prekes į namus iš mašinos sunešioji per savaitę, kad neatkreiptum į save dėmesio ( filmo Pabėgimas iš Šoušenko metodas, kuriame kalinys, kasdamas tunelį pabėgimui, per ilgą laiką kelnėse išnešiojo visą iškastą žemę ir ją išbarstė po kiemą). 4. Prieš išmesdama kokią medžiagos skiautę ar kokią kitą šiukšlę suabejoji, gal ji pravers darant scrapo puslapį? 5. Restorane, kol visi aptarinėja vakarienės užsakymą, tu kamantinėji padavėją, ar jis nežino, kokiu šriftu atspausdintas valgiaraštis. 6. Pastebėjusi, kad tavo vaikas, radęs juodą flomasterį ant grindų, išsigleizojo veidą ir pririjo rašalo, tu pirmiausia griebi fotoaparatą vietoj to, kad gelbėtum vaiką. 7. Suvoki, kad miegas tau tampa įkyri būtinybė, atimanti tavo brangų kūrybos laiką. Pradedi eksperimentuoti nemiegodama ir tikėdamasi rasti tą miego valandų minimumą, kuris tau leistų vienu metu išstovėti ant kojų ir kalbėti su aplinkiniais. (Ištveri 3 paras iš eilės nusnūsdama tik po 2 valandas). 8. Šiandien eilinėj scrapbookingo parduotuvėj savininkė tau pasiūlė darbą, nes tu žinai jų prekių asortimentą ir paskirtį geriau negu parduotuvės darbuotojai. 9. Pamatai, kad susitikus dviem vyrams, kurių abiejų žmonos užsiima scrapu, pasisveikinimas visada būna: Užuojauta. 10. Prekybos centre pirkdama maisto produktų šeimai mintyse suskaičiuoji, ką už tą sumą galėtum parsisiųsti iš www.joann.com. 11. Vaikui gavus naują meškiuką su dailiu kaspinu ir paklausus kur jis dingo - apsimeti, kad klausimo neišgirdai, nes rankoje jau spaudi dailią detalę naujam scrap'o puslapiui. 12. Išardai vonios vamzdžius, tam, kad išgelbėtum pasiklydusį štampuką. 13. Perki vaikui marškinukus tik todėl, kad spalvos puikiausiai atitinka BG Marrakech popieriaus rinkinį Kviečiame pasidairyti po skrebinančių lietuvaičių namučius, užeikite ir rasite įkvėpimo savo darbeliams: Skrebuke Irma http://irmaperedne.blogspot.com/Sanrita www.myhobby.lt Remini http://reminihome.blogspot.com/Kristi13 http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.comAder http://aderavi.blogspot.com/***Smagaus skrebinimo bei bendravimo!!!
Skrebuke Irma
2010 11 15, 15:35
Aciu Marikana uz nauja tema  jau galvojau kad reikes skubiai skelbti zinute SB priemones temoj. *Marikana: butinai ikelt konkursini i bloga, juk darei spec. konkursui. As galiu juk palaukti **Naujas konkursas jau pusiau paruostas, ...pamacius Aivos konkursini likau nustebus tiesiog, kadangi gryna telepatija--ji atspejo sekancio konkurso tema. Jai as nieko apie tai neuzsiminiau. Pamenat anksciau jum 'isdaviau' truputeli kad uzduotis bus panaudoti medziaga kuri prieinama visiem, ir jei nerasite pasiusiu i savartyna paieskoti ...ta vai...ji atspejo  Netikiu koks sutapimas. Bet sio i nauja konkursa nepriimsiu, teks nauja padaryti ***Siandien nzn ar sugebesiu ikelti nauja tema, ar konkurso rezultata...priklauso nuo mano sveikatos. Vakar nuo migreno isgeriau vaistu nuo kuriu ziauriai alergizavau....iki sio ryto mano akys, veidas ir kvepavimo takai tiek istino kad akiu vokus vos sugebu atmerkti. Vz, einu i klinika.
marikana
2010 11 15, 15:38
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 15, 16:35) *Aciu Marikana uz nauja tema  jau galvojau kad reikes skubiai skelbti zinute SB priemones temoj. **Marikana: butinai ikelt konkursini i bloga, juk darei spec. konkursui. As galiu juk palaukti ***Siandien nzn ar sugebesiu ikelti nauja tema, ar konkurso rezultata...priklauso nuo mano sveikatos. Vakar nuo migreno isgeriau vaistu nuo kuriu ziauriai alergizavau....iki sio ryto mano akys, veidas ir kvepavimo takai tiek istino kad akiu vokus vos sugebu atmerkti. Vz, einu i klinika.
* mano pirmas bandymas  zinoma, nebuvau labai originali - palikau viska, kaip buvo surasyta Zmogiukes  bet dziaugiuos, kad pavyko ** ikelsiu *** oho... butinai isgerk vaistu nuo alergijos, nedelsk
lotta23
2010 11 15, 15:41
Ohoho, Irma nejuokai cia tau! zinoma, mes visko palauksim, o tau kuo greiciau pasveikti Marikana dekui uz naujus namus Patiko man tavo skrebuvo fono popierius, tikrai labai moteriskas  ir idomiai nuotraukas sukonstravai, kaip kokie burbuliukai, daug ju paciu. Tik idomu, kas ten per interviu!
marikana
2010 11 15, 15:42
QUOTE(marikana @ 2010 11 15, 15:22) taigi, keliu nebaigta konkursini, bet del sventos ramybes, traktuokime ji kaip baigta, bet labai koreguotina   dabar paaiskinu, kas cia yra  kai tik Irma paskelbe konkurso tema, as pagalvojau apie truputi kitokia interviu forma... Ar pamenat, kaip mokyklos laikais pildydavom anketas ar piesdavome atminimus  as turiu issaugojus viska... labai tuo didziuojuosi, nes dabar laaaabai smagu paskaityti, ka budami paaugliais prirase mano draugai, klasiokai ir siaip pazistami... taigi, mano mintis buvo tokia... skanavau anketos lapus ir isrinkau visus savo drauges atsakymus ir mano klausimus... viskas autentiska  ta prasme, rasysena... ypac burbuliukai virs i ir e raidziu  gerai, tai nenukrypstu... taigi, as po 14 metu apklausiau ta pacia drauge... buvau ireminta tu savo anketos klausimu, taigi, klausiau to paties ir velgi rasiau ranka klausimus, o ji man parase atsakymus... pastebejau, kad kai pirmakart ji pilde anketa, jai buvo 14 metu, o dabar 28 metai... dvigubai vyresne... zodziu, mano tikslas buvo iamzinti, atsakymus, rasysena, mintis ir svarbiausia tai, kad ir pries 14 metu, ir dabar ji yra mano geriausia drauge... taigi, laikas musu draugyste tik sustiprino... simboliu nelabai naudojau... gal svarbiausia, kad suradau musu paauglystes nuotraukas  atrodom ziauriai juokingai, bet tokios buvom  kam neigti  taip pat desiu nuotrauka su mumis abiem fotografuota siu metu spalio 1d. - svieziena... dar truputi simboliskas obuoliukas, perskeltas pusiau... mes - kaip dvi to paties obuoliuko puseles, dar panaudojau musu pirmas vardo raides M D(Marika ir Diana) ir surisau jas... visko daug... ir dar labai daug reik apipavidalinti, noriu pasiuvineti, gal dar burbuliuku desinej pusej... pirmakart darau dviguba skrebuka  labai sunku... biskiuka pasiklystu plote... labai noriu, kad pakomentuotumete, ka darytumete kitaip... dar planuoju kazka daryti su teksto juostelemis, kazkaip keistai ziurisi... gal paryskinti, o gal paspalvinti... zodziu, JUSU TEISMUI ir dar keleta detaliu:      zinau, kad jums turbut cekavna, kas ten per klausimai, tai butinai pafotkinsiu, kai pabaigsiu  ir normalioj sviesoj, o ne ant stalo kambary
Zmogiuke
2010 11 15, 16:25
Marika, aciu uz nauja temute Labai faina tavo skrebuko ideja, tik labai smalsu paskaityti interviu klausimus ir atsakymus, bet dabar tai niekaip neiskaitau. Bet kokios jus abidvi grazios... tiek jaunystej, tiek dabar Menulio dukte, tavo irgi labai fainas konkusinis. Patiko pavadinimas, ir nuotrauka nereali. Aisku, vel neperskaitau interviu Irmute, laikykis... sveik kuo greiciau  Labai baisiai cia tau nutiko...
marikana
2010 11 15, 16:32
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 17:25) Labai faina tavo skrebuko ideja, tik labai smalsu paskaityti interviu klausimus ir atsakymus, bet dabar tai niekaip neiskaitau. Bet kokios jus abidvi grazios... tiek jaunystej, tiek dabar aciu  galiu surasyti pacius klausimus  labai primityvus, kaip sakiau, esu ipareigota tais paciais remais (kaip pries 14 metu) vardas, pavarde tavo amzius tavo hobi koks tavo megstamiausias patiekalas? koks tavo megstamiausias gerimas? koks tavo mylimiausias daininkas (-e)? ka galvoji apie mane? palinkek man ko nors kada rasei? (data)anketoj buvo daugiau klausimu, bet atrinkau situos kodel nieks nekritikuoja mano skrebuko??? as gi, kaip visada, atvira kritikai... ir man jos labai reik... ypac dabar, kai dvigubas LO gal kas turit patarimu???
Mėnulio duktė
2010 11 15, 16:57
marikana, aš, aš turiu tau patarimų  Man iškart krito į akis, kad interviu juostelės, kaip tu sakai, keistai žiūrisi. Aš jas užklijuočiau ant kitų juostelių, iškirptų iš tokio pat bordinio popieriaus, kaip viso LO pagrindas (arba bent 2 LO pusės - vienspalvis). Interviu superinis  grynai 14-mečiams būdingi klausimai, ypač sužavėjo "ką galvoji apie mane?" Idėja nereali - palyginti atsakymus dabartinius su tais, kurie buvo prieš 14 metų Man žiauriai patinka burbulai, tai - mano silpnybė tiesiog.  Todėl lydausi žiūrėdama į tavuosius burbulus, labai gražu man, kad nuotraukas iškirpai apvaliai. Simboliai irgi labai patiko. Kas dar? A, kritikos dar žiupsnelis. Kadangi naudoji 2 skirtingus lapus, tai aš kažkiek raštuoto popieriaus, tokio pat, kaip 2 lape, įkomponuočiau į pirmąjį, o dalį pirmojo - į antrąjį. Pvz., iš abiejų šonų, kraštų. Arba 1 lape šone, o 2 lape - viršuje arba apačioje. Mačiau, Irma taip daro savo dvigubuose skrebukuose - pastudijuok. Ir dar - bliamba, kokios judvi abidvi GRAŽIOS (buvote ir esate)
Zmogiuke
2010 11 15, 17:06
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 16:57) Ir dar - bliamba, kokios judvi abidvi GRAŽIOS (buvote ir esate)  pazeidei mano autorines teises Marika, o atsakymai atsakymai kokie????  Juk labai man idomu, kaip pasikeite atsakymai  Ech, kaip gaila, kad neislaikiau nei vieno savo atminimo... kaip dabar butu faina pavartyti, paskaitineti
Mėnulio duktė
2010 11 15, 17:07
Irma, aš taip ir pagalvojau, kad apsirgai, kadangi nieko neatrašei... Užjaučiu ir linkiu kuo greičiau atsigauti!!! Parašyk mums, kai grįši iš klinikos (ir kai galėsi, aišku). Dėl naujo konkurso... Nustebau nemažiau nei tu, ko gero. Negi tai bus gofruotas kartonas? Aš niekad jo nenaudodavau skrebe, bet man visad patiko jo panaudojimas kitų darbeliuose (įskaitant ir tavo). Bet neseniai pirkau knygas paštu ir man krito į akį dalis pakavimo dėžės, ji buvo su nukirstu kampu. Priglaudžiau, pagalvojau, kad visai gerai būtų panaudot kokiam "vyriškam" skrebukui. QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 16:25) Aisku, vel neperskaitau interviu Tai gal man jį tiesiog perrašyt čia? Nes jei būčiau jį spausdinus didesniu šriftu, tai netilptų jis man į skrebuką.  O tam vaikinui tai patiko, kad šį darbelį jums parodžiau - jis sako, o, gal aš sau taip ir žmoną susirasiu.
Zmogiuke
2010 11 15, 17:18
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 17:07) Tai gal man jį tiesiog perrašyt čia? Nes jei būčiau jį spausdinus didesniu šriftu, tai netilptų jis man į skrebuką.  O tam vaikinui tai patiko, kad šį darbelį jums parodžiau - jis sako, o, gal aš sau taip ir žmoną susirasiu.  Rasyk cia ta interviu, nes nu maza kas, apie tas zmonas
Mėnulio duktė
2010 11 15, 19:26
marikana
2010 11 15, 19:41
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 18:06) Marika, o atsakymai atsakymai kokie????  Juk labai man idomu, kaip pasikeite atsakymai  Ech, kaip gaila, kad neislaikiau nei vieno savo atminimo... kaip dabar butu faina pavartyti, paskaitineti  as tai turiu visko... net meiles rasteliu taigi, atsakymai: tavo amzius* 14 metu ** 28 metai tavo hobi* klausytis muzikos ** siausti internete ir apsipirkineti, leisti laika su tavim koks tavo megstamiausias patiekalas?* cepelinai, saslykai ** Tiramisu, kiniskas maistas koks tavo megstamiausias gerimas?* sampanas (jauciu, karta i metus gal ir tekdavo paragauti, bet gi reik mandrai parasyt)** kokteiliai (alkoholiniai), sampanas, saldus vynas, bet ne kagoras koks tavo mylimiausias daininkas (-e)?* Imperio, Masterboy, Bon Jovi, Captain Jack (tu laiku topiniai)** Lady Gaga, Madonna ka galvoji apie mane? * Gera drauge ** Esi labai gera mano drauge, galiu i tave kreiptis bet kuriuo metu ir bet kuriuo klausimu, tai svarbiausia man, kad tu salia po tiek metu palinkek man ko nors* begalines meiles (o kas gi daugiau gali rupeti, kai tau 14 metu)**Linkiu tau, kad kuo maziau butu liudnu akimirku, kad butum mylima, kad Mariukas augtu sveikas. Buk laiminga kada rasei? (data)* 1996 05 28 ** 2010 11 11 QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 18:07) *Dėl naujo konkurso... Nustebau nemažiau nei tu, ko gero. Negi tai bus gofruotas kartonas? **O tam vaikinui tai patiko, kad šį darbelį jums parodžiau - jis sako, o, gal aš sau taip ir žmoną susirasiu.  * as ir taip pamaniau ** nu, va... ir tai yra budas ieskoti zmonos, pasirodo Papildyta:QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 20:26) Kada ir kur įvyko tavo 1 šuolis parašiutu? ... man labai patiko tavo interviu  toks tikras interviu
Mėnulio duktė
2010 11 15, 20:11
Oi, marikana, o jau tavo interviu koks... va toks  ir va toks  Nu kaip smagu pamatyti, kaip keitėsi draugės pomėgiai, bet svarbiausias - tu - išliko nepaveiktas laiko bei naujų madų. Papildyta:Aš suskrebinau dar vieną LO (dėl kurio taip spirgėjau porą dienelių).  Susimetė per valandžiukę kaip tai netikėtai sau pačiai. Aš supratau - aš neturiu savo Mūzos.  Nes skrebinu tada, kai neskrebina Irma. Tada jos Mūza, kad nenuobodžiautų, ateina pas mane (laikinai).  Irma dabar nesveikuoja, tai jos Mūza pas mane sėdi... Tik Ji neprigriebė man iš Irmos lobyno pageltusio popieriaus gabalėlio, tokio, tarsi iš senovinio sąsiuvinio ar užrašų knygelės - ant jo noriu užrašyt aprašymą. Odę kavai...
Zmogiuke
2010 11 15, 20:43
Kokie faini jusu abieju interviu!!! Su didziausiu malonumu paskaiciau ir viena ir kita  Saunuoles esat tikrai. O Marika tau dar baltai pavydziu, kad turi tokia tikra drauge nuo vaikystes. Menuliuke, pamegink pasigaminti ta pageltusi lapeli su arbata, arba su rasaliukais pasendink (zodziu, neieskok preteksto nepabaigti  ). Ir paskubek rodyt mums naujai iskepta skrebuka
marikana
2010 11 15, 21:14
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 15, 21:11) *Nu kaip smagu pamatyti, kaip keitėsi draugės pomėgiai, bet svarbiausias - tu - išliko nepaveiktas laiko bei naujų madų.  **Tada jos Mūza, kad nenuobodžiautų, ateina pas mane (laikinai).  Irma dabar nesveikuoja, tai jos Mūza pas mane sėdi... QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 15, 21:43) *O Marika tau dar baltai pavydziu, kad turi tokia tikra drauge nuo vaikystes. **(zodziu, neieskok preteksto nepabaigti  ) *taip, drauge tai tikrai ilgamete turiu ir labai dziaugiuosi **abi prajuokinot  Menulio dukte savo samprotavimais apie muza, o Zmogiuke teisingu pastebejimu Menulio, tikrai gi gali pasendinti arbatos pakeliu... zodziu, gerai Zmogiuke sako, neissisukinek
Skrebuke Irma
2010 11 16, 00:31
Ačiū visom už susirūpinimo laiškelius ir linkėjimus sveikatai *** Turim praeito konkurso nugalėtoją rinktą randomizer programa. Užsukite į blogą pasveikinti čia Nauja tema jau paskelbta čiaKonstruktyvi kritika tai kas jos prašė  , o kas ne, tada patylėsiu Marika Žavus skrebukas, labai patiko pati mintis kaip palyginti jaunuolių interviu su dabartiniu suaugusių moterų. Turiu vaikystės draugės LT tokį interviu, būtų smagu dabar pakartoti tuos pačius klausimus  gal pamėginsiu. Bendras vaizdas man...chaotiškas  . Tie klausimai iškarpyti ir primėtyti per abu lapus mano nuomone l.l didelę betvarkę daro. Nuotraukos nesubalansuotos, t.y jų daugiau kairėj negu dešinėj. Viskas atrodo l.l palaida. Kaip aš būčiau skrebinus šį darberlį, tai būtų tik vieno lapo. Priklijuočiau dekoratyvinį voką ant lapo pagrindo į kurį įdėčiau nekarpytus interviu laiškiukus nuo tada ir dabar. Nuotraukytės man labai patiko kad apvalios...taip jas ir palikčiau. Be palaidų teksto juostelių bendras vaizdas būtų tvarka Mėnulio dukra Tai šį skrebuką padovanoji V.? Patiko man jo taktika kad galbūt pagerins jo šancus rasti žmonelę...fainas vaikinas, ir įdomi asmenybė Ačiū abi kad atspausdinote tekstą, kadangi esu viena iš tų kuri pasiėma padidinimo stiklą jei neįskaito teksto
Merginos, dėkoju už naujus namučius Marikana, pritariu merginoms - puikus tavo LO. Ir didelė laimė turėti tokį žmogų šalia.  Be to, iš tikrųjų, l.gražios esate abi Mėnulio dukra, kaip patiko tavasis LO. Dar pagalvojau, kaip puikiai įkomponavai tą kartoną. Ir interviu smagus Skrebuke Irma, tikiuosi geriau jautiesi
marikana
2010 11 16, 11:09
laba diena  kaip jums sekasi? QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 16, 01:31) *Ačiū visom už susirūpinimo laiškelius ir linkėjimus sveikatai *** **Turim praeito konkurso nugalėtoją rinktą randomizer programa. Užsukite į blogą pasveikinti čia ***Konstruktyvi kritika tai kas jos prašė  , o kas ne, tada patylėsiu Marika Žavus skrebukas, labai patiko pati mintis kaip palyginti jaunuolių interviu su dabartiniu suaugusių moterų. Turiu vaikystės draugės LT tokį interviu, būtų smagu dabar pakartoti tuos pačius klausimus  gal pamėginsiu. *tikekimes dabar jau gerai jauties? **aciu labai!  puikus pakatinimas pabaigti skrebuka ir kuo geresni isspausti varianta is jo *** labai aciu uz kritika....  butinai tobulinsiu  QUOTE(aasta @ 2010 11 16, 09:52) Marikana, pritariu merginoms - puikus tavo LO. Ir didelė laimė turėti tokį žmogų šalia.  Be to, iš tikrųjų, l.gražios esate abi aciukas P.S. Irma, ten as pakomentavau konkursa tavo bloge, bet pamirsau pasirasyti 
Sveikutes, itemta savaite buvo pas mane, maze sirguliavo, o sia isleidau i darza ir bandau susitvarkyti daug nebaigtu darbeliu, prie uriu niekaip neprieidavo rankos po darbo  Kol kas kvieciu pasiziureti atviruku papildyma: http://meadowofthesky.blogspot.com/Po piet prisesiu jusu grozius pakomentuoti, bo tik permeciau akimis
Skrebuke Irma
2010 11 16, 14:07
Aciu visom  man situacija su akim gereja - irodymas, vakare baigiau konkursini skrebuka.  Dabar ryte laukiu saulutes kad galeciau nufotografuoti, ir tikiuosi neuzilgo ikelsiu.
Zmogiuke
2010 11 16, 14:26
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 16, 14:07) Aciu visom  man situacija su akim gereja - irodymas, vakare baigiau konkursini skrebuka.  Dabar ryte laukiu saulutes kad galeciau nufotografuoti, ir tikiuosi neuzilgo ikelsiu.  Esi nemirtinga  )) Skrebas tave ir is numirusiu prikeltu Glide, labai grazus atvirukai
Skrebuke Irma
2010 11 16, 15:28
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 16, 07:26)  Esi nemirtinga  )) Skrebas tave ir is numirusiu prikeltu Glide, labai grazus atvirukai  Įrodymas kad jei yra noras, įmanoma skrebinti ir su viena akimi
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 15, 23:31) Turim praeito konkurso nugalėtoją rinktą randomizer programa. Užsukite į blogą pasveikinti čia Didziausi sveikinimai laimejus konkursa!
Skrebuke Irma
2010 11 16, 19:19
 Štai ir mano šviežiena. Skrebinau grynai savo malonumui (kadangi, nu...beveik viskas čia l.l. sena). Dabar su Aivos vyrišku pavyz. kaip panaudoti kartoną, ir mano šiuo vaikišku, manau nebus pasiteisinimų kad netinka parinktai temai Daugiau nuotraukų bei aprašymas čia bloge.lotta pagalvojau apie tave skrebindama, kadangi sakai kad nemėgsti naudoti rub-onų. Man jie irgi nelabai, kadangi plokščiai gaunasi, bet šiam skrebukui sumaniau nutrinti ant storo akvarelės popieriaus ir iškirpus, pavyko sluoksniuoti kad nebūtų taip plokščia
Mėnulio duktė
2010 11 16, 22:23
O, Ignacas išlindo  Nebandyk pradingt (mes tave kad iš po žemės ištrauksim) Na žinot, merginos, kai jau taip viešai čia mane prispaudėt, tai tikrai turiu kuo greičiau užbaigt savo odę kavai.  Kadangi namie baigėsi spausdintuvo rašalas, tai nešuosi skrebuką ryt į darbą - bandysiu ten užbaigt...  Aš gi taip juo užkrečiau savo jauniausią sesutę, kad ji irgi suskrebino LO apie kavą. Juokingiausia, kad mes suskrebinom tą pačią nuotrauką ir parinkom aprašymui tuos pačius žodžius apie kavą...  Tai mano buvo pirmienybę, tad sesei teko skubiai rinkt kitus žodžius.  Ji jau užbaigė LO, bet nenoriu fotkint lepos šviesoje  Ryt bandysiu darbe... Aš daug šneku, pfffff.... QUOTE Tai šį skrebuką padovanoji V.? Patiko man jo taktika kad galbūt pagerins jo šancus rasti žmonelę...fainas vaikinas, ir įdomi asmenybė Aha, dovanosiu jam, spec. jam dariau gi. Dėmesio neįsipareigojusioms merginoms: 26 m. linksmas, simpatiškas vaikinas ieško žmonos  Jis turi labai pozityvų požiūrį į gyvenimą, tad neleis tau liūdėti. P.S. Irma, o tu vistiek nemirtinga. Aš jau galvojau, kad negreit dabar skrebinsi, betgi, pasirodo, ir su 1 akim gali. Marika, mano sveikinimai tau Irmos bloge P.S. galvoju, gal man reikia vėl viešai pasižadėt, kad sudalyvausiu konkurse.... Papildyta:Glide, vos neužmiršau  Kokie gražūs tavo atvirukai.... Pirmieji tokie dailūs ir atrodo tokie trapūs kaip snaigės...  O kiti tokie šventiniai
lotta23
2010 11 17, 14:55
hm...kaip cia pasakius del to gofruoto kartono kuris nieko nekainuoja... Pries kelis menesius gal ir buciau jo pasilikus, nes daug visokiu siuntu turejau...O dabar vat ziuriu, kad gal nieko ir neturiu jei didesniam projektui (skebui). Bus matyt! Kas dalyvauja?
Skrebuke Irma
2010 11 17, 15:43
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 07:55) hm...kaip cia pasakius del to gofruoto kartono kuris nieko nekainuoja... Pries kelis menesius gal ir buciau jo pasilikus, nes daug visokiu siuntu turejau...O dabar vat ziuriu, kad gal nieko ir neturiu jei didesniam projektui (skebui). Bus matyt! Kas dalyvauja?   nueik i kokia krautuve ar prekybcentri ir paprasyk pardaveju  Jei yra noras atsiras ir budas As vakar beveik baigiau skrebuka....tai bus pirmas skrebukas skrebintas prie zvakiu sviesos (vakar vakare praradome elektra, bet muza pas mane sveciavosi tai visas zvakes uzdegiau kad ji neiseitu  romantika kaip sakau...jei yra noras... QUOTE ji irgi suskrebino LO apie kavą. as kazkam esu zadejus skrebuka apie Starbucks, bet  neikvepia mane apie tai skrebinti...pakolkas. Nors nuotraukas jau turiu atspausdintas. QUOTE Aš daug šneku, pfffff.... sneki cia taip daznai kaip ir skrebini QUOTE P.S. Irma, o tu vistiek nemirtinga. Aš jau galvojau, kad negreit dabar skrebinsi, betgi, pasirodo, ir su 1 akim gali. Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane
Gucikas
2010 11 17, 15:47
sveiki žinau vieną forumiuką kuriame moko skrebinimo jei kam reikia tai www.rankutes.eforum.lt
As dar nepasveikinau sio konkurso nugaletojos. Marika  man tavo skrebuko ideja labai labai patiko. Buvo be galo smalsu paskaityti tuos atsakymus ir palyginti nuotraukas. tikrai superine mintis. Irma tavo paskutinysis darbukas man labai patiko , spalvos tokios  ir tos geles. Reikia ir man pamegint ta gele-armonikele. maciau pas assol gyvai, labai efektingai atrdo.
lotta23
2010 11 17, 16:44
Irma - Ne, i parduotuve tikrai neisiu ir neprasysiu nera tas noras mano toks didelis matyt, cha, cha Beje as ten nesiskundziau ir neieskojau preteksto nedalyvauti. Tu matyt netaip supratai Kaip ir sakiau, bus matyt su dalyvavimu. Vos aprepiu tai ka jau pradejus. O laiko vis mazeja ir mazeja iki dvieju dideliu ivykiu...
marikana
2010 11 17, 17:56
sveikutes (-i)  siandien patikrinau, ar shoppingas gydo, TAIP jis gydo - tikra tiesa  kas ka skrebinat? QUOTE(Glidė @ 2010 11 16, 13:50) Kol kas kvieciu pasiziureti atviruku papildyma: http://meadowofthesky.blogspot.com/man labai labai labai labai grazu  drasiai galiu vadinti tave atviruciu profe QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 16, 20:19) Irma  kaip grazu... kol suvokiau, kurioj vietoj cia tas kartonas panaudotas  super... einu komentuot i bloga  dar norejau paklausti, ar as galiu kazkaip patobulinti savo skrebuka (konkursini), palikdama tas teksto juosteles (jos priklijuotos)? gal man jas paspalvoti biskiuka? pasiuvineti po jom, ar prisegti bradsus kokius? QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 15:55) as, aisku  dar turiu ana uzbaigti, o tada kibsiu i sekanti  QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 16:43) Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane Papildyta:QUOTE(ader @ 2010 11 17, 16:54) As dar nepasveikinau sio konkurso nugaletojos. Marika  man tavo skrebuko ideja labai labai patiko. Buvo be galo smalsu paskaityti tuos atsakymus ir palyginti nuotraukas. tikrai superine mintis. aciu labai
lotta23
2010 11 17, 19:02
Marika Shopping'as - Zinoma, kad gydo! ir ka jau taip tu ten pirkai? O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau
Skrebuke Irma
2010 11 17, 19:16
Marika man irgi tustoka, ypac desine puse, ten maziau nuotrauku. Gal dar kokius dekoratyvinius apskritimus iskirsti ar kokias geles? lotta zn kad pas tave svarbesni reikaliukai jau matosi horizonte o jei ne paslaptis kada tau terminas nustatytas  bus dviguba svente su Kaledom  ..tik bus liudnoka kad dingsi is eterio netrumpam.
marikana
2010 11 17, 19:42
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 20:02) * Marika Shopping'as - Zinoma, kad gydo! ir ka jau taip tu ten pirkai? **O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau  * kailinius ir rankine **man reik ramybes valandeles ir gal pati ka nors sumastysiu, nes dabar be sansu... nebent vonioj uzsidaryciau arba nakti sedeciau, o pastebejau, kad nesigalvoja man nakti visiskai - is peledos vytureliu pavirtau Papildyta:QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 20:16) Marika man irgi tustoka, ypac desine puse, ten maziau nuotrauku. Gal dar kokius dekoratyvinius apskritimus iskirsti ar kokias geles? jo jo... ten desinej pusej butinai dar desiu ka nors... tiesiog nebespejau konkursui pabaigti, kaip priklauso... tiek man daug jausmu sukelia ir emociju tas skrebukas... norisi taip nuo dusios padaryti, kad ir netobulai, bet, kaip minejau, reik ramybes valandeles... geriausiai butu absoliuti tyla ir vienuma aciu uz pastangas, mergaites
lotta23
2010 11 17, 20:48
Irma - estimuota data - jau siam sekmadieniui! Pirmagimis Bet gi kaip ir visos mamos zino - gali but bet kada, o gal net dar 2 sav ilgiau 
as irgi pagalvoju...ar bus laiko skrebinti...siaip juk jie miega daug...per ta laika gal kaip nors. Bet zinoma, viskas nauja, galva bus apsisukus! tikiuosi, viliuosi ir labai noriu kad to laiko butu! Cia juk pats svarbiausias skrepas butu! Beto kaledos arteja! O as jas taip myliu! Marikana Ohoho, kas per shoppingas! Fainai! Kailinius tik triusio ir karakulio teturejus, bet ir tai maza kaip buvau! Anglijoj nususciau su kailiniais! O kokius tu prigriebei?
marikana
2010 11 17, 21:20
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 21:48) as irgi pagalvoju...ar bus laiko skrebinti... siaip juk jie miega daug...per ta laika gal kaip nors. Bet zinoma, viskas nauja, galva bus apsisukus! tikiuosi, viliuosi ir labai noriu kad to laiko butu! Cia juk pats svarbiausias skrepas butu! Beto kaledos arteja! O as jas taip myliu! Marikana Ohoho, kas per shoppingas! Fainai! Kailinius tik triusio ir karakulio teturejus, bet ir tai maza kaip buvau! Anglijoj nususciau su kailiniais! O kokius tu prigriebei?zinok, tikrai pradzioj mazyliai daug valgo, kakoja ir miega... as pamenu, ryjau knygas... manau, rasi laiko paskrebinti, ypac, kai vaikelis dar nemokes vaikscioti ir visko griebti  laikysim uz tave kumstukus, kad butu lengvai ir greitai nuroviau nutrijos kailinius, labai jau man jie grazus dabar vis mastau is kur man tos dezes gaut... gal koki siuntinuka uzsisakyt
Zmogiuke
2010 11 17, 22:11
Labas vakarelis esamos ir busimos mamytes As tai irgi galvoju, kur man ta kartona paraut, nes kaip tik savaitgali visus uzsilikusius ismeciau  Bet nieko, rasim  Si karta ir as turiu sudalyvaut. O kol kas - nykstuko zingsneliais i 11-a gruodzio albumo dienele  Marikana, liuks pirkinukai  Saunuole, kad taip pasilepinai
Lavrynka
2010 11 17, 22:27
Padariau pirmajį atviruką kalėdinį  Parodysiu :    Dar antras beveik baigtas, bet oras netinkamas visai fotkinti;
Nu ka. Turiu kartono, dabar belieka galvot ka padarius. QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 16, 21:23) O, Ignacas išlindo  Nebandyk pradingt (mes tave kad iš po žemės ištrauksim) Tikrai nebandysiu QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 17, 21:11) As tai irgi galvoju, kur man ta kartona paraut, nes kaip tik savaitgali visus uzsilikusius ismeciau Anksciau Maximoj buvo nemokamai prie kasu dezes sukrautos. Tipo pirkiniam susikraut jeigu reikia. Nezinau kaip dabar, taciau nulupus pirma sluoksni manau tiktu.
Skrebuke Irma
2010 11 18, 00:00
o as pagaminau nauja LO (ta prie zvakiu sviesos ana vakara  Siandien spejau nufotkinti kieme kol dar saule nenusileido, tad nakti kada visi suguls, ikelsiu pasirodyti. Dariau pagal uzduoti vienos mano podruzkos is Australijos. Ji man uzdave scrap-lifta, t.y parinko koki jos skrebuka man reikes skrebinti
lotta23
2010 11 18, 00:47
Marikana - saunus kailiniai!
Zmogiuke - prasom savo procesa parodyti, labai idomu!
Lavrynka - idomus tavo atvirukas, su varteliais atsidaro-uzsidaro...Tik gali merginos uzsikarsciuoti del atviruku rodymu skrebuko temoje!
Irma - laukiam lb tavo darbelio, tik brrr...zvakes ir popierius - pavojinga, bet is dalies, o ka daugiau kita veikt kai visur tamsu!
Skrebuke Irma
2010 11 18, 04:51
Pavadinimas: Protective (Sauganti)Štai mano scrap-lift'as. Viena mano skrebinimo draugužė kuri labai palaiko romantišką shabby chic stilių, man pasiulė abipusę užduotį: Ji skrebins mano Scrapbook Trends žurnalo skrebuką, o aš skrebinsiu, jos man parinktą skrebuką. Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau: čiaDar turiu dadėti kad šis yra grynai Irmiškas skrebukas  : narvelis, lizdelis su kiaušinukais, medienos rašto popierius, vintažinis stilius. Gal jau neoriginalu, bet man ši tematika l.l  įspėju kad nepaskutinis tokio tipo skrebukas Viena kas nauja tai nuotraukas iškirtau su 'Giga' dekoratyviniu skylamūšiu. Pabodo stačiakampė nuotraukų forma, tad permaina buvo laukiama QUOTE Irma - laukiam lb tavo darbelio, tik brrr...zvakes ir popierius - pavojinga, bet is dalies, o ka daugiau kita veikt kai visur tamsu! *MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13
Kaip mielai pradejau ryta, maziuke i darzeli isleidau, pasidariau pusrycius ir sedau prie skrebinimo temos QUOTE(marikana @ 2010 11 15, 16:42) dabar paaiskinu, kas cia yra kai tik Irma paskelbe konkurso tema, as pagalvojau apie truputi kitokia interviu forma... Marika, sveikinu su laimėjimu ir tikrai puikia idėja, labai lauksiu užbaigto ir patobulinto darbelio QUOTE(Mėnulio duktė @ 2010 11 16, 23:23) *Na žinot, merginos, kai jau taip viešai čia mane prispaudėt, tai tikrai turiu kuo greičiau užbaigt savo odę kavai. : **Aš daug šneku, pfffff.... ***Aha, dovanosiu jam, spec. jam dariau gi. Dėmesio neįsipareigojusioms merginoms: 26 m. linksmas, simpatiškas vaikinas ieško žmonos . Jis turi labai pozityvų požiūrį į gyvenimą, tad neleis tau liūdėti. **** Glide, vos neužmiršau. Kokie gražūs tavo atvirukai.... Pirmieji tokie dailūs ir atrodo tokie trapūs kaip snaigės... O kiti tokie šventiniai * Oi laukiam laukiam ** Po to kai tiek tylejai tai net nenuostabu kad kazkada reikia issisneketi *** ech, toks sansas ... bet deja... **** Dėkui QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 17, 16:43) *As vakar beveik baigiau skrebuka....tai bus pirmas skrebukas skrebintas prie zvakiu sviesos (vakar vakare praradome elektra, bet muza pas mane sveciavosi tai visas zvakes uzdegiau kad ji neiseitu. romantika kaip sakau...jei yra noras... **as kazkam esu zadejus skrebuka apie Starbucks, bet neikvepia mane apie tai skrebinti...pakolkas. Nors nuotraukas jau turiu atspausdintas. ***Isgasdinai sakydama kad mano muza pas tave lankosi...bijojau kad tu ja ten privaisinsi viskuo ir ji nesugris pas mane *na tu ir duodi ** va ka is JAV su norstalgija prisimenu *** tai jau tikrai ir as issigandau, gal jus ja kaip nors padvigubinkit? QUOTE(marikana @ 2010 11 17, 18:56) man labai labai labai labai grazu. drasiai galiu vadinti tave atviruciu profe  net negalejau tiketis tokio ivertinimo, dekui labai QUOTE(lotta23 @ 2010 11 17, 20:02) O del skrebuko as nesugalvoju ka tau patart. Mano galva kazko tuscia. Beje, naktimis sapnuoju skrebus, popierius, spalvas, kaip jas geriau sudeti ir t.t....Ir taip visa nakti, lauzytu miegu iki pat ryto....jau negerai cia manau lengvos tau susitikimo pradzios  gaila kad taip toli, po poros men. vaikus suguldytume ir galetume skrebinti kartu O tas naktinis jausmas nerealiai pazistamas  vis neprisiruosiu uzrasu knygutes mazos nusipirkti idejom rasytis naktimis, bo rytais 60 proc, buna jau isgaravusiu QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 17, 23:27) Padariau pirmajį atviruką kalėdinį Puiki ideja ir spalvos, bet del vieno dalyko aš išdrysiu tave pabarti - kruopštumo QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 18, 05:51) Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau: *MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13 einu i bloga pakomentuoti ups, vyras liko ant ledo
marikana
2010 11 18, 09:59
labas rytas, labas rytas...  as nusiteikus siandien kazka nudirbti, o bus matyt  kaip jusu nuotaikos? QUOTE(Zmogiuke @ 2010 11 17, 23:11) *Si karta ir as turiu sudalyvaut. **O kol kas - nykstuko zingsneliais i 11-a gruodzio albumo dienele *Butinai **kaip smalsu pamatyt QUOTE(Lavrynka @ 2010 11 17, 23:27) Padariau pirmajį atviruką kalėdinį Lavrynka, saunus pirmasis bandymas  matau, skylamusiu prisipirkai... labai smalsu pamatyti kokio popieriaus dar nusipirkai taip pat idomu, pamatyti antraji atviruka  QUOTE(lotta23 @ 2010 11 18, 01:47) Tik gali merginos uzsikarsciuoti del atviruku rodymu skrebuko temoje! nemanau, juk jis skrebinimo budu padarytas  man atrodo, kad cia viskas tinka QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 11 18, 05:51) *Kviečiu į blogą apžiūrėti viską iš arčiau: ** *MB turėjo pasiūlymą, bet skrebas laimėjo sorry, nesusilaikiau... čia reikėtų likti PG-13  *ten ir begu apziureti ir pakomentuoti ** Irma, tu nemirtinga  griunu is juoko
As suku galva vis su tais zirniais, kazkada buvau klaususi  Gal kas kokiu pavyzdziu esat uzmaciusios kaip padaryti ziedelius?
marikana
2010 11 18, 10:53
Glide, as tai niekuo negaliu padeti... siulyciau susrasti, kaip tie ziedeliai tiksliai atrodo ir gal kazkaip bandyti padaryti remiantis technikomis is Irmos skanuotos knygos apie geliu gaminima  daugiau jokiu minciu o as vis svarstau apie naujaji konkursa... uzduotis panaudoti kartona, kaip pagrinda... tai kaip viso skrebuko pagrinda? ar kaip nuotraukos pagrinda? o gal tik detales uztektu?
Zmogiuke
2010 11 18, 10:58
QUOTE(Glidė @ 2010 11 18, 10:29) As suku galva vis su tais zirniais, kazkada buvau klaususi  Gal kas kokiu pavyzdziu esat uzmaciusios kaip padaryti ziedelius? O tu primink dar, kas su tais zirniais? ar praleidau kazka, ar pamirsau.
Reikia auganti zirni sukomponuti, jau daug maz ideja yra su ankstimis, tik ziedelius riekia issistudijuoti kaip padatyti  Nerandu tokios normalios foto, kad gerai matytusi kaip jie ten susisuke
marikana
2010 11 18, 11:07
QUOTE(Glidė @ 2010 11 18, 11:59) Reikia auganti zirni sukomponuti, jau daug maz ideja yra su ankstimis, tik ziedelius riekia issistudijuoti kaip padatyti  Nerandu tokios normalios foto, kad gerai matytusi kaip jie ten susisuke nu, labai jau ta forma idomi   o gal kazka tokio primityvesnio?  va, cia tai jau detaliai isnagrineta   cia issiuvineta kaip atrodo: http://www.4-hobby.com/sweatpea/sweatpea_flowers_4.jpghttp://www.4-hobby.com/sweetpea/sweetpea_flowers_5.jpg man sitas grazus: http://comps.fotosearch.com/bigcomps/UNC/U...3/u17617302.jpg
|
|