Ppaildyta:
Sena tema.
QUOTE(doviliuke21 @ 2010 11 16, 18:33) Merginos, o jeigu pirma menesiniu diena neisgersiu tabletytes o tik rytoj isgersiu ar nieko blogo nebus?? nes recepta darbe palikau ir negaliu nusipirkti... na speju nelabai gerai... bet jei kitos iseities bet kokiu atveju nera, tai as dar po to papildomai vel saugociau kokias 7 dienas...
Ups, norėjau paskaityti seną temą, tačiau atidarė apie šuniukus
Sveikos,
Ilgai laika naudojau yasminelle, taciau dabar pasitarusi su ginekologe, pereisiu prie ziedo. Taigi liko nepanaudota nauja viena pakuote, pirkta spalio men. Galeciau parduoti. - 40lt Turiu ir dar viena pakuote, taciau ten isgerta viena tablete (treciadienio
gal kas skubiai galetu patarti.. siandien isgeriau paskutine dezutes tablete ( po pertraukos vel pradejau gerti sitas tabletes) , paskutine savaite truputeli tepa, bet visiskai visiskai mazai, anksciau kai geriau sitas tabltetes visiskai netepdavo, na bet ne esme. anskciau menesines po paskutines tabletes prasidedavo 4-5 diena, nei diena anskciau, o si sestadieni bus man svarbi diena, todel nusprendziau nutolinti menesines ir pradeti gerti kita pakuote. Ir instrukcijoj ir gydytoja pasake, kad pilna pakuote gerti nebutina todel nusprendziau isgerti apie 5 tabletes... vat dabar galvoju nieko tokio, jei as pradesiu gerti be pertraukos nauja pakuote jeigu man vos vos tepa?
QUOTE(paperdoll @ 2010 11 22, 13:47) gal kas skubiai galetu patarti.. siandien isgeriau paskutine dezutes tablete ( po pertraukos vel pradejau gerti sitas tabletes) , paskutine savaite truputeli tepa, bet visiskai visiskai mazai, anksciau kai geriau sitas tabltetes visiskai netepdavo, na bet ne esme. anskciau menesines po paskutines tabletes prasidedavo 4-5 diena, nei diena anskciau, o si sestadieni bus man svarbi diena, todel nusprendziau nutolinti menesines ir pradeti gerti kita pakuote. Ir instrukcijoj ir gydytoja pasake, kad pilna pakuote gerti nebutina todel nusprendziau isgerti apie 5 tabletes... vat dabar galvoju nieko tokio, jei as pradesiu gerti be pertraukos nauja pakuote jeigu man vos vos tepa? pradek gerti ryt kita pakuote ir tiek... tik idomu kodel planuoji tik 5tabletes isgert? juk menesio pakuote kaip ir sugadinta tada butu as visad geriu po pilna pakuote, niekad neskirstau, tai uztai keista pasirode...
Mimuke o kam man gerti visa pakuote jeigu galima isgerti (atitolinti) tik savaitei? turiu likusiuju nepanaudotu tableciu, ir siaip, negaila man butu nauja pakuote del kelet. tableciu ardyti, nes kazkaip jeigu imanoma maziau atitolinti jas tai kodel gi ne..
QUOTE(paperdoll @ 2010 11 22, 16:23) Mimuke o kam man gerti visa pakuote jeigu galima isgerti (atitolinti) tik savaitei? turiu likusiuju nepanaudotu tableciu, ir siaip, negaila man butu nauja pakuote del kelet. tableciu ardyti, nes kazkaip jeigu imanoma maziau atitolinti jas tai kodel gi ne.. as tai tokiais atvejais, isvis menesi pabunu be mmm, nes tada antra pakuote imu visa gert bet retai kada taip darau, vis neuztaiko jos ant reiksmingu man ivykiu o siaip, pirma karta is taves isgirdau kad galima ir sitaip daryt, nepastebejau ir toj mini knygutej kad butu minima, jog atitolinti nebutina visa pakuote gert, uztai ir keista pasirode
o tu paziurek ant pacios dezutes parasyta
as tai pirma karta girdziu,kad taip galima gerti tabletes
sveikos o as pabaigiau gerti kontrp,bet man jokios menesines neprasidejo po pakuotes...ir dbr nebegeriu laukiu kada mano jos atsiras..... o laukiu jau visa menesi....ar normalu?
QUOTE(Sonija145 @ 2010 11 22, 22:08) sveikos o as pabaigiau gerti kontrp,bet man jokios menesines neprasidejo po pakuotes...ir dbr nebegeriu laukiu kada mano jos atsiras..... o laukiu jau visa menesi....ar normalu? nenormalu pavyzdziui, mano mmm pries pradedant gert KT buvo tikras bardakas, kada noredavo tada ateidavo ir kas del neatejimo, tai man geriant pacia pirma pakuote ir darant ta pertrauka buvo taip kad ir vos vos kazkas ten gavos ir taip nesupratau ar jos ten buvo ar ne o tavo situacijoj tai nzn... del ramybes gali pasidaryt testa, jei noris... bet nemanau kad cia ir jei sugalvosi vel pradet gert, tai nenutraukinet QUOTE(Milledi* @ 2010 11 23, 00:03) as tai pirma karta girdziu,kad taip galima gerti tabletes blin. mergaites... mano gine man is karto tai pasake, kad ilginti galima tiek, kiek nori, o ne butinai dvi pakuotes is karto. dar karta sakau, paziurekite tableciu pakuote, ten kur parasyta apie praleistas tabletes, virsuje, nezinau kaip daugiau papasakoti. QUOTE(Sonija145 @ 2010 11 23, 00:08) sveikos o as pabaigiau gerti kontrp,bet man jokios menesines neprasidejo po pakuotes...ir dbr nebegeriu laukiu kada mano jos atsiras..... o laukiu jau visa menesi....ar normalu? o seniai jau vartojate KT? QUOTE(paperdoll @ 2010 11 23, 09:46) blin. mergaites... Isties tik dbr pastebejau QUOTE(Milledi* @ 2010 11 23, 13:17) o seniai jau vartojate KT? nee tik viena pakuote isgeriau...
na nesu nescia as dariausi testukus...
bet idomu ,man mmm dar neatsirado,o jauciuosi kuo puikiausiai
sveikos
vartoju yasminelle, dar tik pirma pakuote, isgeriau jau 12 tabletyciu, teplioja vis dar.. bet tikiuosi isgerus sia pakuote praeis. Noreciau paklausti ar isgerus 12 tableciu esu jau pilnai apsaugota nuo nestumo? Ar dar reikia saugotis? QUOTE(marsule @ 2010 12 02, 10:40) sveikos vartoju yasminelle, dar tik pirma pakuote, isgeriau jau 12 tabletyciu, teplioja vis dar.. bet tikiuosi isgerus sia pakuote praeis. Noreciau paklausti ar isgerus 12 tableciu esu jau pilnai apsaugota nuo nestumo? Ar dar reikia saugotis? turetu praeiti
o man po pirmos pakuotes menesines neatsirado, maude pilva, truputeli patepe ir vsio... sestadieni jau pradesiu gerti antra pakuote, tikiuosi tai normalu :/
saugotis jas geriant reikia visada, as su jomis pastojau. gine sake kad jose labai mazas hormonu kiekis tad didele pastojimo tikimybe
HM
QUOTE(camelia1525 @ 2010 12 05, 12:45) HM Matyt panele suklydo imesdama linka Senoji tema cia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=399957 QUOTE(Milledi* @ 2010 12 05, 20:00) Matyt panele suklydo imesdama linka Senoji tema cia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=399957 Aciu QUOTE(camelia1525 @ 2010 12 07, 09:40) Tai tada turbut normalu kad jautri,nes jau galvojau tikrai nemanau, kad man buvo jautri gal pacioj pradzioj menesi ar siek tiek daugiau ir karts nuo karto jautroka buna pries mmm
man kazkaip, nera jautri krutine, baigineju pirma pakuote
QUOTE(Mimuke @ 2010 12 07, 14:58) tikrai nemanau, kad man buvo jautri gal pacioj pradzioj menesi ar siek tiek daugiau ir karts nuo karto jautroka buna pries mmm Na taisiklyngai geriu
Merginos, patarkite nežiniukei:
- nusipirkau Jasminelle, nes noriu pagreitinti mm (tiesiog už savaitės lekiu atostogų, o kaip tik tuo metu man mm). Galvoju, kad jei pragėsiu gerti KT, tai prasidėl mm anksčiau. Ar tai tiesa? - Jei tiesa, tai kaip gerti? suprantu, kad pagal savaitės dienas, bet iš kurios pusės? nes lapelis vartosi? ir savaitės dienos gaunasi kaip ir tos pačios, bet kaip ir kitoje eilutėje? žiūrėti į lapėlį su išgaubta puse, ar ten kur folija? Iš anksto dėkui už atsakymą QUOTE(Spurga577 @ 2010 12 31, 14:16) Merginos, patarkite nežiniukei: - nusipirkau Jasminelle, nes noriu pagreitinti mm (tiesiog už savaitės lekiu atostogų, o kaip tik tuo metu man mm). Galvoju, kad jei pragėsiu gerti KT, tai prasidėl mm anksčiau. Ar tai tiesa? - Jei tiesa, tai kaip gerti? suprantu, kad pagal savaitės dienas, bet iš kurios pusės? nes lapelis vartosi? ir savaitės dienos gaunasi kaip ir tos pačios, bet kaip ir kitoje eilutėje? žiūrėti į lapėlį su išgaubta puse, ar ten kur folija? Iš anksto dėkui už atsakymą idomu kodel nepasitariai su gine siaip jos greiciau neateis o gerti jas labai paprasta, prie kiekvienos tabletes yra parasyta savaites diena: Pr/P./E arba A/O./T arba T/T./K ir t.t.t siandien kokia diena? penktadienis, tai imi ir isgeri pirmoj eilutej tablete ties raidem kur penktadienis P/PK./R taip bus tau paprasciau, jei kartais sudvejosi - geriau siandien tablete ar ne kiek suprantu nusipirkai tik del atostogu, siaip su kontracepsija taip zaist negalima, menesiuka pagersiu, nutrauksiu, jei vel sumastysiu vel pagersiu tikiuos issamiai ir aiskiai atsakiau i tavo klausimas
Po antibiotikų vartojimo kada galima papildomai nebesisaugoti? Kiek laiko turi praeiti? Savaitė? Dvi?
Merginos, manau paklausiu jusu nes siuo metu neturiu galimybes apsilankyti pas gydytoja..
Sveikos mergaitės na ir aš pasisakysiu išgeriau pirmą pakuotę. Na man viskas gerai jokio šalutinio nėra, jokiu skausmų galvos ar krūtinės, svorio kitimo ar pan. na bet sirgimas žinokit tai ką aš žinau gal čia pirmą kart..... ne jokių skausmų nėra bet gausa tai tyliu jau trečia naktis kaip pabundu švelniai tariant baloje.....niu matysiu kas bus toliau
noriu pasakyti kad pirmą kartą naudoju KT anksčiau sirgimai buvo kur kas normalesni QUOTE(jurguulle26 @ 2011 03 25, 21:55) Sveikos mergaitės na ir aš pasisakysiu išgeriau pirmą pakuotę. Na man viskas gerai jokio šalutinio nėra, jokiu skausmų galvos ar krūtinės, svorio kitimo ar pan. na bet sirgimas žinokit tai ką aš žinau gal čia pirmą kart..... ne jokių skausmų nėra bet gausa tai tyliu jau trečia naktis kaip pabundu švelniai tariant baloje.....niu matysiu kas bus toliau noriu pasakyti kad pirmą kartą naudoju KT anksčiau sirgimai buvo kur kas normalesni sveika, man kaip tik vartojant sias KT mmm buvo negausios, tokios normalios ir siaip trukdavo max 5 dienos
oho
na va mano pažįstamos irgi sako kad KT labai palengvina mėnesinės, deja man įvyko priešingai
|